Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hunnia börtön elmeosztályának kínzása
  2021-02-23 07:28:28, kedd
 
   
  A Hunnia börtön elmeosztálya Nyugat és Kelet írásaival, festők és illusztrátorok művészeti feketemágus sorozatával, zenei apokalipszissel, Rock az óra körül és Szomorú vasárnap kezdetével készült 84 éve hosszabbításra, hogy Magyarország megmaradjon, sőt világ-Magyarországot nyisson, mivel ők rendezték be világkönyvtára alapján a Szabó családnak az egész világ összes országát.
Velük hosszabbítottak a németek, amelyek anyámat megszülettették árja családom összezúzása végett, aminek hosszú a története, mivel kakasnak neveztek el minket, aminek a jelét rátették a református templomaikra már régen, meg a feketemágus hívők házaira, valamint a miskolci Rákóczi tér által felszámolt szlovák terület után kakasnak nevezték el a nevünket. Nagyon régóta készültek a világmindenség összes apokalipszisére, hogy utolsóként megrendezzék egyetlen nagy közös áldozással, tömeghipnózissal és gyalázattal minden kurva, tisztátalan lélek, állati rend és patológia, nemi csapás helyett, vagyis mindenki helyett, akik emberiség ellenes csapásként voltak megteremtve azzal, hogy ők nem tehettek arról, hogy emberi formában születve meg nem emberi tulajdonságokkal, gondolkozással, erkölcsiséggel rendelkeznek. Ennek volt köszönhető az is, hogy a 84 éves mülleri értelmiség legyőzésük után 1998-ban hatalmas erővel megtámadtak a vas utcájukban az autisták és többi betegségük, mint értelmiség legyőzőik miatt, beáztatva és eláztatva a lakásomat, melyet eljártak a Duna tévé bemutatója szerint környezetellenes csapásaikkal.

A Heti hetes tort ülőinek bemutatói szerint, melyeket Smidt Mária névjeggyel neveztek, Árpa Attila szervezésében együtt vannak a miskolci II-es elmeosztályával Gálvölgyi Jánosnak, együtt vannak a miskolci Rákóczi térrel, mely Staller Ilona miatt is megtámadott gyerekkoromban azzal, hogy nem tehet arról, hogy már az óvodában önkielégítéseket végzett, együtt vannak Orbán Viktor baráti körével, mint Hajóssal, együtt vannak az RTL Klub elmeosztályával, amelyik a gyerekeimet is eldeformálta Marsi Anikó szája és beszéde miatt, Jáksónak az álla miatt és valamennyi ádámcsutkása miatt a világnak, melyek a homlokráncolókkal együtt szintén a miskolci elmeosztályhoz tartoznak. Mivel a vaskommunista is hosszabbított Esztergályos Ceciliával Cilikének nevezve anyámat kicsi korában, valamennyi gyári munkás, szövőnő szőkéinek sorsa miatti gyalázattal, Törőcsik Mari miatti pénztbeosztás hiányával, szintén együtt volt ezekkel, hiszen valamennyi elméletben egymással szemben álló vezetőjét a világapokalipszisnek a Hunnia börtön irányította. Ennek volt köszönhető Varga-Varsányi név berendezése mellett születésemkor a német vasfüggöny emelése is, valamint a rendszerváltás megrendezése megbeszélés alapján, mely idején a Hunnia börtön felállította az 1971 óta hétszeresen hosszabbító miskolci Rákóczi teret kormányra, hogy tort üljenek, ünnepelve Magyarország legyőzése és a Földanya gyalázatuk és mészárlásuk miatti győzelmüket.

A Hunnia börtön szentháromsága Zorán perverzsége miatt engem meggyalázott kicsi koromban, amit a nyíregyháziak létradobálása idején ismételtek. Debrecen és környéke kitermelését Omegás beállításuk Benkő olaszliszkai sors áldozás kezdetével kezdték el Debreczeni névvel, valamennyi református kitermelésével és emelésével a világ összes cigányával, melyek miatt születésem után már nem engedtek fürdeni azzal, hogy nagy közös áldozással kell a cigányságnak és egész Ázsiának emberré nemesedni Szepes Mária NagyPán Pszichografológiai könyvének elméletei szerint. Ezt hajtották végre német központban, hiszen az Uniót a miskolciak rendezték be, ezt képviselik a kommunisták az egész világon, köztük az amerikai demokratáknál. Érzékenyítésnek nevezték el a nagy közös penitenciás véráldozásukat, ahogyan tisztul sorozatokban az egész világ a másik világ vezetőivel, állataival, sátánistákkal, a világ teljes egészével, amelyik ide tartozik.

Miskolc a cigányságával gyaláztatja az angyalokat többszáz éve a sátán utáni legyőzésük után, haláluk után is gyalázva a nemi szervüket a sírban is Mary Zsuzsa magyarok angyala sorsaként, akivel közösen ülték a temetői torünnepet kínzásom és gyalázásom közepette 1986. óta.

1998-ban kikötötték a csípőcsontomat a vasfüggönyösök lerokkantjai miatt, kiépítve mindenütt a tehermentesítő útvonalakat számukra, áldozóimmal együtt, mint apokalipszisi állandó résztvevői részére hatalmas rokkantsági nyugdíjakat folyósítva. 1998 óta a melleim alatt körben szorító állattal kínoznak éjjel-nappal kezdetben Király Linda sorsaként a csernobilkor engem legyőző világ ura, mint Sátán miatt, Sátán feleségeként, ami felfoghatatlan elmebetegségére utal az RTL klubnak, amely ekkor kezdte el működését, torülését Kolossy Katalin néven,szabadságharcosok néven a skizoprenjek nemessé, lovaggá, egyházak nyitásával papokká való szentelésével, mint állandó új missziók megrendezésének szervezője. 3 éve folytatta a melleimnél fogva történő kínzásomat, jelenleg a csillagrendje miatt az eredeti Magyarországnak. Hatalmas feketemágus erővel bír, állat, amely ellen nincs segítségem és nem bírom a kínzást elviselni. Közben penitenciásan tisztulnak tovább a nemi csapásaikkal, állatvédőivel az RTL Klubnak, készülve a Főnix utcanépével és Müller spiritisztáival, mely szintén a Sátán népét jelenti, szeretet vallásként feltámadásra, miután a világapokalipszis résztvevői és csapásai helyett székesfehérvári világfeszületre tettek engem a világ minden országának történelmének ismétlése, a világtörténelem teljes egészének végrehajtása közben és után.

Az ATV, melyet szintén a miskolciak rendezték be négy éve kutya berendezése mellett áldoz a miskolci elmeosztállyal koalícióban, gyalázással és kivégzésekkel.Orbán Viktor ezért állott fel titkos megbeszélése után az elmeosztályoknak 1989-ben Nagy Feró Ferencként áldozó Főnixes feketemágusaival és a miskolci elektromos szemű fekete árny börtön kísérettel rendelkező, engem elmeosztályára magára átcserélő Pataky Attilával, Csepregi Éva főszerepében és gyalázata végrehajtásával kezdetével, 1986-ban.

Miután végrehajtották libás történelem kezdetével születésem óta a világmindenség összes szereplője helyetti főszerep végrehajtása mellett, pusztítók miatti gyalázatuk mellett egykori Ázsia előtti emberek lakta birodalom miatti csonkításaikat, bénításaikat, támadásaikat a karmikus kitermeltek miatt azzal, hogy csak a mészárosokat lehet szeretni és tisztelni, miután a vaskommunista az összes szerepét az én áldozásommal letudta, nyitottak liberális elméletével az utcanépnek, mint miskolci Rákóczi tér összes nemi csapásával a világnak, ami azt az Amerikát is jelenti, amit ők rendeztek be szabadság szoborral és a sorozataik szerinti népekkel.

Sasék Sasfészekkel ültek tort az ATV-vel, ünnepelték és elölről kezdték mindazt, amit csernobili legyőzésem után végrehajtottak a gésák miatt a sátoraljaújhelyi Sasfészek berendezésével. A Hunnia börtön TV2-vel ünnepelte az árja mészárlását, fogaik kiszedésével együtt, melyet azóta átvettek a Mészáros utcanépei az általuk kormányra tett patológiákkal együtt. Minden csatorna tort ült és a bibliákat ismételte a sivatagi feketemágus nácik és különféle Pszichografológiai népek, mint a barakkosok fényevéssel történő kitermelésével az általam megírt egykori történelem alapján, fekete zászlós feketemágusaival az ózdi 666 központnak, amelyek a Kelet lírai karájával áldoztak Földanyaként, Vénuszként.

A Talmud tisztátalan lelkei Darnyi Tamásékkal deformációs torzításokat hajtottak végre, mint bal szemem megvakítását a világapokalipszis főszereplőinek Hunnia börtön által létrehozott deformációi miatt, meg a miskolci elmeosztály földöntúli hatalommal gyalázó és mészárló, világkönyvtárát végrehajtó szabadságharcosaival. Az elmeosztályok a csapásokat és szereplőket pátyolgatták, mint az ikerlábas szereplőket és Deák Bill Gyula népét, támadva azért, hogy levágták a lábát, mint testenyészetének a világvégi Időjelek állandó végrehajtóinak a Feketesárkány, kommunista. sárga halál népével együtt.

1995-ben fogadásomra Túri Ferenc a pesti orvosokkal berendezve a miskolci I-es Pszichiátriát a jungista aranysas Máriás napbaöltözött asszonyos elméletet képviselő pszichiáteránek ide hozatalával a szörnyeteg koporsója ötágú csillagos Dávid néven engem áldozó Rákóczi téri feleségével, amelyik kivégzett Müller Péter Sziámiékkal folyamatosan azóta a súlyos elmebetegek és értelmiség legyőző csapásai miatt széttaposva minden részemet a cigányaival, mint romániai elmeosztályával. Egri csillag központ támadását ismételte az I-es Pszichiátria együtt a vaskommunistával, amelyik ismét Varga és Varsányi névvel lezárta a vasfüggönyt előttem, berendezve az egri táncdalfesztivált. Űrpusztítója az iker toronynak, spanyol pusztító Spanyolnátha miskolci berendezettjeivel, Koko István pusztítójával együtt vett részt a család lemészárlásában, amelyik jelenleg ökumenikus Rákóczi tér mellett jótékonykodik Máltai szeretetszolgálat és a többi vallási nép utcanépével együtt. A legyek tort ültek a mulatós műsorok berendezettjeivel együtt, fesztivál ünnepségeket rendeztek, míg Miskolc kocsonyafesztivált, Kata közlekedési kártyát, Csillag és Múzsa díjakat adományozott, valamint berendezte a Bartók operafesztivált a Sziget fesztiválja mellett a Főnix utcanépének, amelyik minden részemet össszezúzta 1986-ban nemi báb létrehozása végett, meggyalázva a miskolci elmeosztályával a médiának anyám és az ő anyja sorsa miatt a győri kapui utcanéppel, berendezve a kukoricázását B.-néjüknek, akit ott támadtak meg Jancsi név kimondása miatt, ugyanis az orosz vas nemi csapások meggyalázták anyámnak az anyját. A miskolci elmeosztály erre már 1971-ben készült a bulgárföldi kukoricás helyére hozott Rima Jeruzsálem és nagypán Pszichografológiai apokalipszisével, amelyekkel fogadtak a szülészeten a sátoraljaújhelyi Révész utcai Hunnia börtön apokalipszisével együtt, köztük a székelyekkel, beduinokkal, rendőrséggel, minden Duna tévé által régi filmekben átdolgozott elmebetegével a világkönyvtár főszereplőinek, köztük II. János Duna tévéjével, , akit vittek a Rákóczi tér Vatikánjába a miskolciaknak, keresztutakat járatva vele, miközben Növényi kezdettel a lengyel történelmet hajtották végre két vasnép kitermelésével bolt és közlekedés fóbiámmal együtt, Fenyő Miklós főszereplő helyetti áldozással. Feketevonattal győzték le, valamint törökökkel és indiaiakkal a lengyel egykori egyházat, amit Miskolc négyszer ismételt az áldozásommal, ugyanúgy, mint a többi ország történelmét, akár egész Oroszországét, tisztíva a csuvasokat, tatárokat, mongolokat, új finn-ugor népet, kozákokat, minden népet, amit eddig Magyarország ellen vezettek a Hunnia börtön vezérkarával.

Lengyelország nem fogja fel, hogy önálló ország, a sátoraljaújhelyi Magas-hegy alapján megteremtett Istennel, hogy semmi köze nincsen Orbán Viktor Pszichografológiai vas Rákóczi teréhez. Egyedül vannak keresztényként a világban. A többi feketemágus nép, mely Magyarországot jelenti az egész világegyetemben, meg Romániát, amelyik a halálnépeket és a református Talmudosokat jelenti a parabrutális népével, melynek Barátok közt műsorát 1998 óta közvetítették, paraolimpiákat szervezve részükre.

Soros György világ nemi bábelt hoz létre a zsidókkal az egész Földön, űrbábelje mellett az iker tornyos Amerikának, amelyek végtelen kínzással és gyalázással emelkednek születésem óta.

Öt éve várok, hogy valaki segítsen, de eszméletlenségig történő kínzásom történik melleimnél fogva, hatalmas erővel és bábként való vezetésemmel történő penitenciás tisztulásuk történik változatlanul állatvédők és vegetáriánusok szövetségével.

Magyarország az én és árja családom egyetlen nagy közös áldozásával az egész világ tetteit, bűneit végrehajtotta, temetési torünnep és felvonulások,kívánság műsorok megrendezése mellett készülve a földet ért világapokalipszis világ-Magyarországgá nyitására. Teljesen normális ezeknek a mészárosoknak, hogy utolsó emberként gyilkoltak és gyaláztak meg minket, magukat emberként beállítva. Nem bírom tovább a szenvedést, üzenget az elmeosztály a csillagrendnek, meg az egész világnak változatlanul, hogy jöjjenek megmenteni tőle roncs alakban lebontott szájszerkezettel, amit Gór Nagy Mária hajtott végre. Együtt voltak mindvégig, a kommunista a két gyerekemmel történő hosszabbítással, a Hunnia börtön, minden népével a Pszichografológiának, a Talmuddal és a Sátánjukkal, a romániai elmeosztályokkal, az ide tartozó feketemágus népekkel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályoknak, önkielégítéseket, környezetellenes, eszméletlenségig, sátoraljaújhelyi, feketemágusaival, vaskommunistával, tulajdonságokkal, elmeosztályokkal, testenyészetének, apokalipszisével, tömeghipnózissal, szájszerkezettel, elmeosztályával, megszülettették, spiritisztáival, magyarországnak, hosszabbítottak, operafesztivált, végrehajtásával, lemészárlásában, elmebetegségére, apokalipszisére, hosszabbítással, pszichiáteránek, székesfehérvári, világkönyvtárát, világegyetemben, érzékenyítésnek, apokalipszissel, világfeszületre, megrendezésének, világtörténelem, berendezésével, hosszabbításra, keresztényként, egész világ, jelét rátették, református templomaikra, feketemágus hívők, miskolci Rákóczi, világmindenség összes, miskolci II-es, óvodában önkielégítéseket, álla miatt, homlokráncolókkal együtt, miskolci elmeosztályhoz, német vasfüggöny, rendszerváltás megrendezése, nyíregyháziak létradobálása, világ összes, miskolciak rendezték, Smidt Mária, Árpa Attila, Gálvölgyi Jánosnak, Staller Ilona, Orbán Viktor, Marsi Anikó, Esztergályos Ceciliával Cilikének, Törőcsik Mari, Szepes Mária NagyPán Pszichografológiai, Mary Zsuzsa, Király Linda, Kolossy Katalin, Nagy Feró Ferencként, Pataky Attilával, Csepregi Éva, Sasék Sasfészekkel, Darnyi Tamásékkal, Deák Bill Gyula, Túri Ferenc, I-es Pszichiátriát, Müller Péter Sziámiékkal, I-es Pszichiátria, Koko István, Rima Jeruzsálem, János Duna, Fenyő Miklós, Orbán Viktor Pszichografológiai, Soros György, Nagy Mária,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Magyar költészet napja  Isten hűségének mértéke  Alvó cica  Andrássy Réka - A bolond Böske  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Borzasztó  Minden tavaszból őrizz..  Esterházy Péterre emlékezünk  Segíts neki dicsérni Téged  Sík Sándor - Ha jő a perc  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Mit ünnepelnek a görögök márci...  A sorsod  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Nevelőszülőkhöz adták,  Önmaga ellenére  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Egyszerű  Egy barátság története  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Különleges  Borzasztó  Anyámról való emlékek  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Sík Sándor - Ha jő a perc  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Magamnak  Szívek  Jó éjszakát  Az ember  Esterházy Péter: Harmonia c...  Megígért békesség  Szép álmokat!  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  jó reggelt  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A pitypang legendája  Vidámság  Borzasztó  Facebookon kaptam  Vito Giaquinto gondolata  A sorsod  Különleges  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Mindig lesz olyan  Egyszerű  Azért kaptad  Zilahy Lajos gondolata  Egy gondolat  Önmaga ellenére  képre írva  Jó nap volt  Dóró Sándor: Embernek maradni  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Különleges  Emlékezz  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Spenót fasírttal  Esterházy Péterre emlékezünk  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Jean de La Fontaine 1621 júliu... 
Bejegyzés Címkék
egész világ, jelét rátették, református templomaikra, feketemágus hívők, miskolci Rákóczi, világmindenség összes, miskolci II-es, óvodában önkielégítéseket, álla miatt, homlokráncolókkal együtt, miskolci elmeosztályhoz, német vasfüggöny, rendszerváltás megrendezése, nyíregyháziak létradobálása, világ összes, miskolciak rendezték, egész világon, amerikai demokratáknál, nagy közös, másik világ, világ teljes, cigányságával gyaláztatja, angyalokat többszáz, sátán utáni, nemi szervüket, temetői torünnepet, vasfüggönyösök lerokkantjai, tehermentesítő útvonalakat, melleim alatt, csernobilkor engem, skizoprenjek nemessé, melleimnél fogva, csillagrendje miatt, eredeti Magyarországnak, kínzást elviselni, nemi csapásaikkal, világapokalipszis résztvevői, világ minden, világtörténelem teljes, miskolci elmeosztállyal, elmeosztályoknak 1989-ben, miskolci elektromos, karmikus kitermeltek, mészárosokat lehet, összes szerepét, sorozataik szerinti, gésák miatt, sátoraljaújhelyi Sasfészek, árja mészárlását, általuk kormányra, bibliákat ismételte, sivatagi feketemágus, barakkosok fényevéssel, általam megírt, világapokalipszis főszereplőinek, miskolci elmeosztály, ikerlábas szereplőket, világvégi Időjelek, pesti orvosokkal, miskolci I-es, jungista aranysas, szörnyeteg koporsója, súlyos elmebetegek, vasfüggönyt előttem, egri táncdalfesztivált, iker toronynak, család lemészárlásában, többi vallási, legyek tort, mulatós műsorok, miskolci elmeosztályával, médiának anyám, győri kapui, bulgárföldi kukoricás, sátoraljaújhelyi Révész, világkönyvtár főszereplőinek, lengyel történelmet, lengyel egykori, többi ország, sátoraljaújhelyi Magas-hegy, többi feketemágus, egész világegyetemben, református Talmudosokat, parabrutális népével, egész Földön, iker tornyos, egész világnak, romániai elmeosztályokkal, elmeosztályoknak, önkielégítéseket, környezetellenes, eszméletlenségig, sátoraljaújhelyi, feketemágusaival, vaskommunistával, tulajdonságokkal, elmeosztályokkal, testenyészetének, apokalipszisével, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 321
  • e Hét: 479
  • e Hónap: 2838
  • e Év: 55104
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.