Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Még mindig tisztul a világ kutyás hosszabbítókkal, elmével
  2021-08-21 13:45:24, szombat
 
   
  Lassan öt éve támadott meg a lakásban a miskolci elmeosztály ismét a szabadköműves Pál nevű róka szereplő miatt, számomra érthetetlenül, majdnem az elmére juttatva engem, mint az ózdiak 666 kézfején megjelölt cigányai 1998-ban, mint Isten gyermekei. Támadtak minden szomszéd miatt, hogy odaszegezték az űrpókot a szomszédban az ágyhoz, amelyik népét születésem óta tisztítják, mint űrpusztító utódjait, engem nem szerethetett senki helyettük, majd jöttek a felmentő seregei Miskolcnak 1989-ben elvenni őket feleségül, azóta utódokat hoztak létre, melyek ismét szaporodnak. Már 130 éve tart ez a véráldozó NagyPán Pszichografológiai utcájában, folyamatosan ismétlésekkel, tor ülésével István király elméletével a babilont játszó kormányuknak, együtt a szivárványt szívvel kirakó perverzeinek a Bertalan utcának. Eljátszották hónapokig, mit vennék magamnak, ha lenne pénzem és formám, milyen házat és kertet rendeznék be, amelyeket azóta a Hunnia börtönelme tagjai rendeztek be forrásvízzel és kúttal együtt.

Nem bírom tovább a szenvedést elviselni, a melleim alatt van két marka a miskolci elmeosztály Rákóczi téri vezetőjének, úgy kínoz egész nap, miközben áldoz engem és a nagyobbik lányomat, végtelen szenvedésre ítélve együtt, így ahogyan vannak a Hunnia börtön szentháromságával, amelyik lezárta a határokat születésemkor és berendezte az egészségügyet nagy közös áldozásra, együtt a világ összes országával, amelyik érintett a világkönyvtárában Miskolcnak, mint amelyik mindezt végrehajtotta.

Elmebetegeznek a Rákóczi tér tagjai, akár tették ezt a tor ülő cigányaik 1997-es kivégzésem óta a megyei kórházban. További jó puffadást kívánt nekem a nemi csapása a reformátusoknak jópár évvel ezelőtt, amiket kivittek a megyéből szép életre, mint áldozóimat. A lányom szerint nagyon összetartó és szerető család, nem úgy, mint én, aki leírta évekkel ezelőtt, hogy a mit tettek a családommal és a világgal.

A miskolci média Hunnia börtöne, amelyiké az Omega, Illés, Metro szentháromság, három bibliájával az országnak megölte nagymamámat 1971-ben hatalmas csapással verve el először a hitelbe elszerződött szőlőjét apának, megölte Budaiékkal apámat 1980-ban, Müllerékkel és amerikai meggyfürtös teremtővel megölte az öcsémet 2007-ben, nekem kétszeresen bontotta le a szájszerkezetemet ínyevő baktériummal, kivégzésre szánva minket utolsó emberként.

Elmebetegeznek a kommunista újságírók, amelyek hosszabbítottak a két gyerekemmel a növényvédő Mohamed népének történetével és gyilkosai, gyalázóik kitermelésével, az összes reformátusuk, zsidóik, rózsakeresztes, meg különböző rendjeik, Apostoljaik, Avatárjaik, angol Vörös Oroszlán központ helyetti áldozással a világ minden kommunista és náci főszereplője helyett, a romániai elmeosztályával az élen a 85 éves értelmiség legyőzőknek. Ők elölről kezdték a világmindenség apokalipszisét születésem előtt még rock az óra körül pokol angyalai rockjával, amit négyszer hajtottak végre Lengyelország helyetti megáldozásommal. Magyarország és Lengyelország így menekült meg a saját történelmének állandó ismétlésével. Kisebbik lányom Bocskor hosszabbítói csillagkor kezdetével 1977-ben tort ülnek Törőcsik Mari népével, a margaréta szájúakkal. Tehát ezt is az áldozóm rendezte be, mint Mészárossal felvásároltatta az étkezdéket.

Magyarország honfoglalói a bolond reformátusok a miskolci elmeosztállyal az élen, meg a Rákóczi tere Romániának. Ünneplik 1997. óta utolsó magyarként történő meggyalázásommal, megcsonkításommal, legyőzésemmel az ország elfoglalását végleg. A meggyfürtös liberális Amerikája üdvözli őket, mivel szerepeiket nem hajtották végre az elmeosztályaikkal, könnyen szerzett nemi életet fertelmeskedtek össze a vietnami háború óta. De üdvözli a miskolci Rákóczi téri kormányt a Hunnia elmeosztályával a latroknak, meg az elmeosztályával Miskolcnak minden országa Európának, mint Spanyolország, amelyikkel együtt hajtották végre négyszer az atlantiszi világrészek felszámolását, Illés apokalipszist fültöréssel, mandula kivétellel, valamennyi pusztító nap és holdjeles helyetti áldozással, a vas szörnyek tisztításával, mint az egész másik világéval amerikai médiával az élen, amelyik megtisztította fogcsonkítás kezdettel 1976 óta a világ boszorkányait a miskolci II-es elmeosztályával a világ történelmének irányítóinak.

Nincs hová mennem, kínoznak éjjel-nappal, egyedül vagyok a világban, utolsó emberként áldozott meg a tűzIsten Hunnia szentháromsága, angyalaként is a világnak Mary Zsuzsájuk főszerepében, szám meggyalázásával Magyarország tortülő kormánya részéről. Mentem a Natohoz segítségért, hogy a legyőzésemet ünneplik 1997 óta kakasfrizurás cigányság beállításával, de senki sem tett semmit érdekemben. Együtt ünnepeltek az amerikai, német főszervező, 85 éves hosszabbító, olasz, romániai népekkel.

Egészségemet öt éve teljesen tönkre tették, etetéssel, itatással, a füvükkel, mert ez a véráldozók cigije, amiről a perverz vallásaik, mint a Jehova feketemágusok szoknak le, az összes Ágnes főszereplőhöz rendelt elmélével és vallásával a világnak, amelyekhez a Rózsa neveket rendezték be, mint Gina Lolobrigidához, mint atlantiszi aranyhalakhoz, feszületeseként a gyilkosoknak Molnár Rózsa nevét. Szemere, vesémre ráment a cukor azóta, az ereim tönkre mentek. Nincs segítségem égen és földön, mivel az ég serege a világapokalipszis állandó végrehajtóit jelenti, Kátyis romániai falvak, tanyák kitermelői mellett, melyek a szocialista iskola kezdet állandó ellenségei voltak, amik átadták az informatikát a vas Rákóczi téri ide tartozó országoknak a programozással, mint teremtő hatalommal együtt.

Hallgat az egész világ, csúfolnak, nevetnek, sőt azt írták, hogy akasszam fel magam, hiszen ők, mármint a sátán Magyarországa azért áldozott trtianon kezdettel az összes szerepben, egyetlen nagy közös áldozással, mint szőkéjük és nemi csapásuk helyetti gyalázással, hogy nyissanak világ-Magyarországot a sötétkapus dögökkel, amelyek sorsát és tettét egyesével hajtotta végre a megyei kórház pszichiátriája.

Úgyhogy így vagyok sátánistákkal, elmeosztály kivégzőivel körbe véve, amik ezt a blogot szerkesztették, így jöttek meg, ennyit tettek értem, hogy megszégyenítettek, meghurcolták a nevünket, meggyaláztak, tönkre tették a nagyobbik gyerekemet hosszabbításával a Szabó családnak, amelyiké az aszkéta ünnepi cirkusz főszerepe lett volna Nagy-Monarchia címereivel és könyvtárával az egész világ berendezésének. Magyarországot számolta fel a kínzóm, így ennek soha nem lesz vége, senki sem tud segíteni.

Mindent tönkre tesznek hatalmas energiájukkal a lakásban, miközben nyomorban tartanak, így fogok nyugdíjba is menni a kormányuk irányítása mellett, amik mindezt a gyalázatot kommunista és német szervezésben végrehajtották. Nem bírom tovább ezt az állapotot! Nem értem, miért tisztítják tovább a világot az afganisztániakkal, minden migránsával Ázsiának Uniós elmélet végrehajtásával 63 éve véráldozással miskolciak végrehajtásában, miközben a népük hatalmas nyugdíjakkal, közgyóggyal, özvegységivel támadva azért, ha valamelyik meghal, árvaságiakkal mártírja a világapokalipszisnek, amit jelentenek a miskolciak.
Még a tisztátalan lelkeket is megtisztították Müllerékkel az élen, engem csúfolt az asszisztensnő lelki betegnek ismétléskor már. Mindezt büntetlenül megtehette Borsod megye a hozzá tartozó országokkal és népekkel, köztük a falvak népeivel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hosszabbításával, meggyalázásommal, hosszabbítottak, reformátusoknak, meggyalázásával, fertelmeskedtek, megtisztították, megáldozásommal, elmeosztályával, felvásároltatta, végrehajtásában, végrehajtásával, feszületeseként, rózsakeresztes, programozással, elmebetegeznek, megtisztította, kitermelésével, magyarországot, berendezésének, szentháromsága, végrehajtották, lolobrigidához, elmeosztállyal, apokalipszisét, pszichiátriája, világmindenség, szerkesztették, feketemágusok, történelmének, szentháromság, véráldozással, ismétlésekkel, özvegységivel, beállításával, születésemkor, miskolci elmeosztály, elmére juttatva, felmentő seregei, véráldozó NagyPán, babilont játszó, szivárványt szívvel, szenvedést elviselni, melleim alatt, nagyobbik lányomat, határokat születésemkor, egészségügyet nagy, világ összes, világkönyvtárában Miskolcnak, megyei kórházban, nemi csapása, reformátusoknak jópár, NagyPán Pszichografológiai, Vörös Oroszlán, Törőcsik Mari, Mary Zsuzsájuk, Gina Lolobrigidához, Molnár Rózsa, Ázsiának Uniós,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  képre írva  Paul David Tripp Április 20  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Lóhere  Szép álmokat!  s immár én is felragyogva, ért...  Neked tudnod kell  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Alázat  Nevem  Hogy lehet megtartani  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Reménység és erő Krisztustól e...  Nagyon különös  A kételkedés kezelése  210 éve született a SZÓZAT meg...  Hiányzik  Alázat  Png cica  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Alvó cicák  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A Megváltó szolgálatában  Ami embereknek lehetetlen, az...  Radikális szeretet  Png fotel  Régi emberek, akikre máig büsz...  Radikális szeretet  Szép estét  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Kerüld el az evangélium örömén...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akarat  Alázat  Zilahy Lajos gondolata  Radikális szeretet  Julian Brass gondolata  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Png nő  Az engedelmesség miért nem vál...  Akarat  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Szívem tiéd  Nem tudhatod  Png fotel  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Fehér virág  Mi lenne ha  Julian Brass gondolata  Paul David Tripp Április 21  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Akarat  s immár én is felragyogva, ért...  Tanuld meg ezt a versemet  Örülök, hogy látlak!  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Annuska bar...  Alvó cicák  Próbálj meg ...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Kerüld el az evangélium örömén...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Tanuld meg ezt a versemet  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Szívem  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  George Gordon Lord Byron: Inez...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Alvó cicák  Zilahy Lajos gondolata  Aki nem dolgozik, ne is egyék 
Bejegyzés Címkék
miskolci elmeosztály, elmére juttatva, felmentő seregei, véráldozó NagyPán, babilont játszó, szivárványt szívvel, szenvedést elviselni, melleim alatt, nagyobbik lányomat, határokat születésemkor, egészségügyet nagy, világ összes, világkönyvtárában Miskolcnak, megyei kórházban, nemi csapása, reformátusoknak jópár, megyéből szép, lányom szerint, miskolci média, országnak megölte, hitelbe elszerződött, öcsémet 2007-ben, szájszerkezetemet ínyevő, kommunista újságírók, növényvédő Mohamed, összes reformátusuk, világ minden, romániai elmeosztályával, világmindenség apokalipszisét, saját történelmének, margaréta szájúakkal, áldozóm rendezte, bolond reformátusok, miskolci elmeosztállyal, ország elfoglalását, meggyfürtös liberális, vietnami háború, miskolci Rákóczi, elmeosztályával Miskolcnak, atlantiszi világrészek, egész másik, világ boszorkányait, miskolci II-es, világ történelmének, tűzIsten Hunnia, világnak Mary, legyőzésemet ünneplik, véráldozók cigije, perverz vallásaik, összes Ágnes, gyilkosoknak Molnár, cukor azóta, ereim tönkre, világapokalipszis állandó, szocialista iskola, egész világ, sátán Magyarországa, összes szerepben, sötétkapus dögökkel, megyei kórház, blogot szerkesztették, nagyobbik gyerekemet, aszkéta ünnepi, kormányuk irányítása, gyalázatot kommunista, népük hatalmas, tisztátalan lelkeket, asszisztensnő lelki, hozzá tartozó, falvak népeivel, hosszabbításával, meggyalázásommal, hosszabbítottak, reformátusoknak, meggyalázásával, fertelmeskedtek, megtisztították, megáldozásommal, elmeosztályával, felvásároltatta, végrehajtásában, végrehajtásával, feszületeseként, rózsakeresztes, programozással, elmebetegeznek, megtisztította, kitermelésével, magyarországot, berendezésének, szentháromsága, végrehajtották, lolobrigidához, elmeosztállyal, apokalipszisét, pszichiátriája, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1405
  • e Hét: 3727
  • e Hónap: 9968
  • e Év: 62234
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.