Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lelkiismeret furdalás, feltámadások eddig
  2021-10-22 18:58:01, péntek
 
   
  Öt éve már, hogy írnom kell, amikor a kísérete a vallásoknak, amelyek helyett megáldozott a miskolci elmeosztály Jézusként születésem óta iratnak. A blogot csúnya szavakkal az elmeosztály tagjai írták, mivel én ezeket nem tudhattam. Három éve kínoz a vas, feltámadni akarnak a Rákóczi térrel, amit lehet látni Csernusnál Főnix néven, meg a Hit gyülekezeténél a Hunnia börtönnek.

1995-ben hajtották végre Románia Panni főszereplője találkozását a rókával, farkassal és varjúval, ami mai napig tart, meg persze a turulmadárral, mint egylori békesség madárral, akinek a szimbólumát felvették a nácik, mint nincsenek szintén, ugyanis Tóth-Kecskés néven volt berendezve a nagypán Pszichhografollógiai könyve a Bertalan utcának, amik 130 éve mészárolnak, mint véráldozók Rákóczi térrel és tisztátalan lelkekkel együtt.

Öt éve akartak feltámadni az Isteni színjáték alapján az Óra, mint Idő megállításával örök-jelenbe a miskolci sárga rózsás szőke Máriájuk főszerepében, amelyik sorsát születésem óta hajtották végre, miert szőke volt. Én nem tudok átmenni a másik világába a sátán hét fátyolos halál népének együtt a romániai halálokkal, mert nincs másik világom. A küszöb őrei miatt féltek a végtelen hosszabbítók, hogy a haláluk után sötét helyre mennek, ezért végtelenül nemesedtek emberré, hogy magasabb tudati szinten éljenek gyalázatból és vérből. A küszöb őreit az amerikai filmrendezők tisztítják Netfix és különböző sorozatokban Betmen, a denevére kezdetével a Talmudnak, valamennyi vas kíséretével a másik világnak.

Tisztult a másik világ születésem óta, a romániai Talmudos sátoraljaújhelyi főszereplő szerepében engem áldozva meg, ami tart mai napig adventista irodalom alapján, mely szerint az amerikai meggyfürtös vén mohó teremtő népe is emberré válik, egy tökéletes világban akar élni véráldozással, meg nemi gyalázásával a liberálisainak. 1995-ben hajtották végre a miskolci ikerházában a Tatárdombnak az Anna felébredése daljátékot, melynek Kaján is része volt, szellemvilágával és démonjaival a kormányuknak Talmud és sátáni szeretet-vallás, spiritizmus néven, Csepregi Évát teremtették meg 85 éve a Főnix éjszaka népe mellé egyetlen hangként, hogy ő vezesse az örök-jelenbe, mint halálba a népet. De meggyaláztak miatta Csernobilkor a Főnix utcanépével, amit még Bill Clinton is ismételt a zsidósággal.Ezt állította be a nagypán népe Mészárossal, a gászerelővel ünneplése közben a haldoklásomnak, állandó gyalázásuk és kivégzésük közben.
Ez volt a csernoli csíkos vázája Lázárnak, amelyik sorsát négyszer hajtották végre Mohamed egykori növénytermesztő népe támadása miatt gyalázva és nyomorba küldve kézzel mosással. Folyamatosan hordoztatták el rima Jeruzsálem bűneit, amelyik helyett az orromat volt férjem összetörte azzal, hogy olyan lettél, mint mi 1976-ban, nagyobbik lányom születésekor. Mindent tudtak a világ történelméből, hogy sátán népének tagjai és a miskolci Hunnia elmeosztály földöntúli hatalommal mészárló gyikosai és a Rákóczi tér romániai eredettel ki ellen mit hajtottak végre, így hordoztatták el saját tettük és szerepük, betegségük végrehajtásával a Talmudos Bárány főszerepében állandó Évájuknak Újhelyben a sátán népe bűneit.

Éva és a tudás a kígyók népével és királyával plútói sorsként, minden szerep kijárásával a perecesi szőke Mariann, mint Évájuk főszerepe lett volna, amelyik szerepét, mert szőke, születése óta hajtották végre azzal a véggel, amire készülnek a zsidók, hogy mózesi tökéletes, szivárvány jeles feltámadást hajtsanak végre.

Negyedik feltámadás tehát adventista lesz, Új Évája Amerikának együtt Évájával a Talmudnak megy a menyországba, Ádámokkal együtt. Amerika megggyürtös teremtője megtámadott engem kétszer, egyszer jógázás közben nemi gyalázással, öcsémet cipelte magával tehetettlen bábként a világ történelme ismétlésével, még Müller Péterék feketemágus sátánistái mellett.


A döglégy mint Müller Péter Sziámi feltámadást hirdetett a tisztátalan lelkeknek, amik gyalázatból jönnek létre, megszülettetik őket Jézus óta, hogy tovább gyalázkodjanak a láthatóban. Folyamatosan tartott a kivégzése a másik világ tisztátalan lelkeivel, amik velem voltam 1976 óta.

Életemben először hazudtam, mert azt mondtam egy pszichiáternek, hogy járok rendszeresen diabéteszre fél évente. Még soha nem kellett így önvédelmet végeznem, mindig belebonyolódtam a magyarázkodásba. Öt éve eszek rendszeresen, sütöttem is sokat, s amikor magas lett a cukrom,. nem mentem el rendelésre, hogy ne kapjak insulint. Struma gondozóba meg azért nem járok, mert azt mondta a csöppet sem megértő főorvos, hogy addig ne menjek, míg nem vagyok megműtve. Hiába vizsgáltattam ki mindent a műtéttel kapcsolatban, elévült, lejárt a három hónap a vírus miatt, nem tudom, mikor kezdem elölről, meg mi lenne a műtét eredménye, ha a kígyóját a sátánnak megvágnák a nyakamban. Mivel Müllerék megtámadták feketemágiával, szednem kell a gyógyszert, mert köbök alakultak ki.

Lelkiismeret furdalásom van a füllentés miatt, ami egyfolytában furdal annak ellenére, hogy nincsen lelkem. Meg fáj egy fórumos állandó sértegetése azzal, hogy elmebetegez engem, mikor hozzászólok valamihez visszaszámlálása végett a világtörténelmi korszakoknak, bebizonyítva, hogy állandóan ismétlik ugyanazokkal a nevekkel a történelmi korokat. Megsértődtem a lapra, amelyik ezt engedélyezte. Egyedül voltam az országban ellenségeként a sátán népének és Romániának a reformátusaival születésem óta, amióta hajtják végre a világ történelem teljes egészét támadva és gyalázva a szőke hajúak és nemi csapások, kurváik miatt fertelmeseivel a Bertalan utcai nagypán népének szivárvány színében Mózesnek.

Miért engedi meg az újság, amit nagyon kevesen olvasnak, hogy egy mentális írjon valamit szöveggel többször támadott meg egy kommunistája a városnak. Egyiknek sem érdeke, hogy kiderüljön, hogy a kommunizmus szocializmussal kezdve állandó ismétlést jelent ezer éve alatt a sátán népének.

Hatalmas fájdalmam van, a Szabó család, amelyik világkönyvtárát hajtják végre állandóan kezdve elölről hosszabbít a nagyobbik lányommal már húsz éve. Anarexia, kutya sétáltatás, húsról leszokás a lányom szenvedtetése négy éve már, míg nemesednek Amerikával együtt a világ teljes egészével. Ettől akartam megmenteni a gyerekeimet, mégis tönkre tették őket torülésével a médiájuknak.

Múlt héten még a 46 éves zöldségreszelő is felemelkedett a másik világba, ami nagyon jó minőségű volt, már nem lehet ilyet kapni, meg kevés a pénzem, hogy mindent én fizessek, ami a magyar nép kíséretével jár.

Gina Lolobrigida, atlantiszi aranyhalak földrengéssel járó állandó világrészek felszámolásának történelmének főszereplője születésem óta áldoz maga helyett. Én vagyok a feszületes az összes atlantiszi lopott dallamos feketemágusa és pünkösdije helyett a világnak. A miskolci elmeosztály, amelyik a rock az óra körül áldozással kezdett az ötvenes években azzal, hogy szabadságharcosok lesznek, nem vállalják többé a szerepeiket, az atlantiszi aranyhalak halját ünnepi tortára tette majdnem húsz éve, hogy ledaráltak engem a Mónika Showja általuk tisztított kivégzőivel meg a kormányuk Rákóczi terével a miskolciak Ízisz-Jézus áldozásával az űrpusztítójukkal a világ feketemágus szerepében Nyugodtan kacagnak a médiájukkal, mint állandó emberiség ellenes csapások.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: visszaszámlálása, sátoraljaújhelyi, űrpusztítójukkal, szellemvilágával, világtörténelmi, növénytermesztő, végrehajtásával, belebonyolódtam, szocializmussal, világkönyvtárát, magyarázkodásba, reformátusaival, felszámolásának, megállításával, feketemágiával, gyülekezeténél, fertelmeseivel, liberálisainak, pszichiáternek, zöldségreszelő, gyalázkodjanak, haldoklásomnak, megszülettetik, vizsgáltattam, szenvedtetése, történelméből, felemelkedett, véráldozással, történelmének, ellenségeként, földrengéssel, turulmadárral, megsértődtem, engedélyezte, lelkiismeret, bebizonyítva, miskolci elmeosztály, blogot csúnya, elmeosztály tagjai, szimbólumát felvették, miskolci sárga, másik világába, romániai halálokkal, küszöb őrei, végtelen hosszabbítók, haláluk után, küszöb őreit, amerikai filmrendezők, denevére kezdetével, másik világnak, másik világ, romániai Talmudos, Csernusnál Főnix, Románia Panni, Csepregi Évát, Bill Clinton, Talmudos Bárány, Évájuknak Újhelyben, Évája Amerikának, Müller Péterék, Müller Péter Sziámi, Mivel Müllerék, Gina Lolobrigida, Mónika Showja,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy párkányon  Az ember  Egy párkányon  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam Mírjam bará...  különleges  James Allen  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Tanmese  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Nevelőszülőkhöz adták,  A sorsod  jó reggelt  Magamnak  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Paul Éluard - És egy mosoly  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Jó éjszakát  40 felett  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Azért kaptad  Robert Merle tollából  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Esterházy Péterre emlékezünk  Jázmin  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Jó nap volt  képre írva  James Allen  Különleges  Különleges  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Spenót fasírttal  Az ember  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Bornyi Veronika haiku verse  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Az ember emlékekből áll  Szép estét kedves látogatóimna...  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Magamnak  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Spenót fasírttal  A Magyar Költészet napja alkal...  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Pitypang szökőkút  Müller Péter tollából  képre írva  Mindig lesz olyan  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  József Attila - Kopogtatás nél...  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Szép estét kedves látogatóimna...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
miskolci elmeosztály, blogot csúnya, elmeosztály tagjai, szimbólumát felvették, miskolci sárga, másik világába, romániai halálokkal, küszöb őrei, végtelen hosszabbítók, haláluk után, küszöb őreit, amerikai filmrendezők, denevére kezdetével, másik világnak, másik világ, romániai Talmudos, amerikai meggyfürtös, tökéletes világban, miskolci ikerházában, kormányuknak Talmud, nagypán népe, gászerelővel ünneplése, csernoli csíkos, orromat volt, világ történelméből, miskolci Hunnia, sátán népe, kígyók népével, perecesi szőke, világ történelme, döglégy mint, tisztátalan lelkeknek, műtéttel kapcsolatban, három hónap, vírus miatt, műtét eredménye, sátánnak megvágnák, füllentés miatt, fórumos állandó, világtörténelmi korszakoknak, történelmi korokat, országban ellenségeként, sátán népének, reformátusaival születésem, világ történelem, szőke hajúak, mentális írjon, kommunizmus szocializmussal, nagyobbik lányommal, lányom szenvedtetése, világ teljes, másik világba, összes atlantiszi, ötvenes években, atlantiszi aranyhalak, kormányuk Rákóczi, miskolciak Ízisz-Jézus, világ feketemágus, visszaszámlálása, sátoraljaújhelyi, űrpusztítójukkal, szellemvilágával, világtörténelmi, növénytermesztő, végrehajtásával, belebonyolódtam, szocializmussal, világkönyvtárát, magyarázkodásba, reformátusaival, felszámolásának, megállításával, feketemágiával, gyülekezeténél, fertelmeseivel, liberálisainak, pszichiáternek, zöldségreszelő, gyalázkodjanak, haldoklásomnak, megszülettetik, vizsgáltattam, szenvedtetése, történelméből, felemelkedett, véráldozással, történelmének, ellenségeként, földrengéssel, turulmadárral, megsértődtem, engedélyezte, lelkiismeret, bebizonyítva, ugyanazokkal, egyfolytában, feketemágusa, korszakoknak, ismétlésével, gyalázásával, folyamatosan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 350
  • e Hét: 2237
  • e Hónap: 4596
  • e Év: 56862
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.