Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Születésnap
  2023-03-12 16:41:18, vasárnap
 
   
  65 éve volt a születési asztrológiai jóslatom volt Jézus születési horoszkópjával, királyköszöntésével az ózdiaknak, Bárány főszerepében a Talmudnak, cigányságával Romániának, a világ bűneinek az elhordoztatásával szappantisztító sorozatok kezdetével, mely mai napig tart, kivégző sorozatával az elmeosztályoknak, borsodi berendezéssel.

Tegnap kivasaltam egy fehér felsőt hatalmas csapásokkal teli felsőtestem elrejtésére, fuldokolva felporszívóztam, rendbe tettem a lakását a nagypán utcájának, ahol elektromossággal van teli a levegő, még a számítógépem is anomáliásan működik. Öt után felhívtam a lányomat, már itt voltak a bérház előtt, mentem gyorsan fogat ragasztani picinyke szájpadlásomra. Hát csak így tudok ide bárkit is beengedni, meg így tudok kimenni az utcára.

Nagyon sokat izgultam a gyűrű miatt, amit a régiségvásáron vettem, valóban nincs benne próba, értéktelen.
Elmentem a virágboltba a hatalmas szélben reggel még, kértem egy szál liliomot és három szál szegfűt. Ez éppen négyezer forint volt. Életem második virágcsokra készült. Szépen feldíszítette zöldekkel a boltos, becsomagolta és nem számított fel díszítésért és csomagolásért semmit. Ismét lebambultam, nem tudtam, mit tegyek.

Jó volt a gyűrű, örült a lányom, még tettem hozzá másik gyűrűt, ami az enyém lett volna húsz évvel ezelőtt, meg egy avonos ékszerkollekciót, két törlőt, szájvizet, bombont, két felsőt, amit a Hádában turkáltam. Azt hiszem, ennyi volt. Úgy láttam, örült a lányom, de ez a gyűrű ajándék örökké emlékezetes lesz. A szájvizet a forgalomból kivont szájspray hetyett vettem napközbeni használatra, ugyanis a lányomnak nemcsak az állát torzították el Jáksó miatt, Marsi Anikó miatt a száját, Bodor Ágnes miatt bűzös valamit kapott az egész szájszerkezetébe, mert az űr népének bűzös a lehelete. Úgy tesznek valamennyien, mintha semmi sem történt volna azzal, hogy régen volt, amikor megtámadtak minket. Az ádámcsutkásait az apokalipszisnek a nagyobbik lányom nyelési nehézségével hajtották végre. De övék a nyaki érszűkület, szembe támadó csapásaival az Új Bekezdésnek. Látletetet kellett volna régen levenni rólunk egy Teamnak, meg kivenni belőlem az elmebetegét a tűzben égő elmeosztálynak, elvinni innen minket. Ezek világ-Miskolcot akarnak világ-Magyarországgal, azért áldoztak a világ összes szerepében négyszer, tetteik és deformációik miatti támadással erkölcstelenségeik mellett.


Készítettem fotókat, már műfoggal is teljesen be van esve az arcom, széltében és hosszában egyaránt.

Unokám készített minden mentes tortát, nagyon meglepett vele. Zabliszttel és nyírfacukorral készült, mindenféle zsíradék nélkül, diabéteszes tejszínnel, málnával. Hát benne volt vagy hat-hét ezer forintba, csak a nyírfacukor volt állítólag 2.500,-Ft. Hozott a lányom száraz pezsgőt, most kicsit fáj a torkom és fájt egész nap a fejem. De a cukrom nem emelkedett fel a tortától. Ilyenket kellene mindig enni, zablisztból kellene a rántást is készíteni, meg kenyeret sütni. Kaptam orchideát, az egyik kedvenc virágomat és hétfőn jön meg a kisolló, amit választottam, ollóélezővel együtt. Össze is szedtem az ötven év megmaradt ollóit, hogy majd próbálják ki, élezzék meg őket.
A miskolci elmeosztály, ha behúnyom a szememet, négyzetalakú elektromossággal van itt előttem, de ha alszom, peregnek a filmkockák ismeretlen helyszínekről, ismerősökről, mely történetekben én vagyok mindig a néma, akinek nincs hangja, az alárendelt. Van, amikor ablakrésen csapódom be épületekbe, ezeket az álmokat sem tudom mire vélni. Az ember nem álmodik, mert nincsen teremtője, összeköttetése, ezt tudni kell.


Ideges vagyok és nagyon szomorú, mert hiába minden köszöntés, ha a lányomnak nem tudom elmondani, hogy áldoz Borsod megye, kínzással és fullasztással, cigizéssel éjjel-nappal. Ez normális a világban, az országok és csapások így emeledtek gazdagságba, mint a Rákóczi tér nemi csapásai, amik 87 éve hosszabbítanak németként való megáldozásunkkal. Nem tudok kitől kérni változatlanul kivizsgálást, mely a testre is vonatkozik, nyíltan, őszintén beszélni valakivel. Ha a postás hoz valamit, nem merem kibontani, nagyon félek mindentől. Rettegtem egész életemben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályoknak, elektromossággal, ékszerkollekciót, szájszerkezetébe, megáldozásunkkal, felporszívóztam, apokalipszisnek, magyarországgal, szappantisztító, elmeosztálynak, ádámcsutkásait, hosszabbítanak, nyírfacukorral, horoszkópjával, régiségvásáron, összeköttetése, szájpadlásomra, változatlanul, berendezéssel, helyszínekről, feldíszítette, fullasztással, csomagolásért, cigányságával, történetekben, nehézségével, számítógépem, deformációik, valamennyien, négyzetalakú, választottam, ollóélezővel, ismerősökről, asztrológiai, becsomagolta, kivizsgálást, születési asztrológiai, világ bűneinek, elhordoztatásával szappantisztító, fehér felsőt, nagypán utcájának, bérház előtt, gyűrű miatt, régiségvásáron vettem, hatalmas szélben, szál liliomot, enyém lett, avonos ékszerkollekciót, gyűrű ajándék, forgalomból kivont, lányomnak nemcsak, állát torzították, Marsi Anikó, Bodor Ágnes,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Facebookon kaptam  Szép estét  Alvó cica  A pálma a győzelem és a diadal...  Nem látom őket  Aki belekortyol  Szép estét kedves látogatóimna...  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Mi van, ha?  Alvó baby  Az idegen országok éghajlata  A máj egészségének javítása te...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  virágvasárnap  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Jézus amikor fölment a hegyre,...  képre írva  Alvó cica  Márciuzs 24.  Jó éjszakát  üdvözöllek!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Agárdi Gábor gondolata  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Az angyali üdvözlet  Alvó baby  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Az idegen országok éghajlata  Válaszok a halál után  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti Ima !  Színház az egész világ,  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Nem hazudnak  Leereszkedés és olvadás  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  üdvözöllek!  Facebookon kaptam  Alvó cica  Alvó baby  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Sadhguru idézet  Levél lány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem azt látja  Sárkány  Devecsery László - Húsvét  Óraállítás  A máj egészségét biztosító és ...  Maci az északi fény alatt  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
születési asztrológiai, világ bűneinek, elhordoztatásával szappantisztító, fehér felsőt, nagypán utcájának, bérház előtt, gyűrű miatt, régiségvásáron vettem, hatalmas szélben, szál liliomot, enyém lett, avonos ékszerkollekciót, gyűrű ajándék, forgalomból kivont, lányomnak nemcsak, állát torzították, egész szájszerkezetébe, nagyobbik lányom, nyaki érszűkület, világ összes, nyírfacukor volt, lányom száraz, egyik kedvenc, miskolci elmeosztály, filmkockák ismeretlen, elmeosztályoknak, elektromossággal, ékszerkollekciót, szájszerkezetébe, megáldozásunkkal, felporszívóztam, apokalipszisnek, magyarországgal, szappantisztító, elmeosztálynak, ádámcsutkásait, hosszabbítanak, nyírfacukorral, horoszkópjával, régiségvásáron, összeköttetése, szájpadlásomra, változatlanul, berendezéssel, helyszínekről, feldíszítette, fullasztással, csomagolásért, cigányságával, történetekben, nehézségével, számítógépem, deformációik, valamennyien, négyzetalakú, választottam, ollóélezővel, ismerősökről, asztrológiai, becsomagolta, kivizsgálást, főszerepében, virágboltba, csapásaival, virágcsokra, megtámadtak, emlékezetes, forgalomból, használatra, torzították, lebambultam, anomáliásan, bekezdésnek, díszítésért, zabliszttel, készítettem, sorozatával, diabéteszes, elmebetegét, csapásokkal, zablisztból, gazdagságba, elrejtésére, nyírfacukor, felsőtestem, elmeosztály, alárendelt, cigizéssel, vonatkozik, értéktelen, ismeretlen, épületekbe, ablakrésen, napközbeni, támadással, szerepében, érszűkület, ragasztani, mindenféle, emelkedett, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 233
  • e Hét: 995
  • e Hónap: 12700
  • e Év: 51701
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.