Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kohut Katalin: Elpörölés dr. M-től
  2012-05-29 20:16:31, kedd
 
 

A kórházi osztályt az osztályvezető főorvos budapesti orvosokkal rendezte be betegekkel és pszichológusokkal aszerint, Annát mi érte eddig élete folyamán, vagyis mindegyiküknek a sorsa kapcsolódott az övével úgy, hogy Annát hurcolták meg, büntették eddig kapott csapásaik miatt. Az egyik pszichológusnő, Amália nagyon pletykás, gonosz volt, de félt tőle az egész osztály, a másik Jehova tanújaként volt jelen. A gépíró nevetett mindig, ahányszor Annát meglátta. Három doktornő is tartozott az állományhoz, egyikük az egyetlen gyógyító volt, a másik alkoholista, aki kocsmákban ivott, a harmadik dr. M. felesége, aki ismerősnek tűnt valahonnan.
Az alkoholista többször is benyitott az ajtón, mikor Anna a főorvosnál volt.


Befekvése után szembekerült ágyával a tiszaújvárosi Erzsébettel, akinek hazugságait az orvosok filmre vették, azt vizsgálhatták. Erzsébet felnézett a plafonra és közölte, hogy olyan, mintha szellemek lennének ott. Anna kidülledt, ijedt szemekkel nézett fel: talán ide is kísérték a családi házból? Erzsébet ahhoz képest, hogy takarítónő volt, tele volt arany ékszerrel és drága parfümöt használt. Erzsébet elmondása szerint dr. M. elvált a feleségétől, aki nem értett semmihez a szakmájával kapcsolatban.
A betegek elmondása szerint dr. M.-et Tass főorvos küldte be virággal megkérni a karmikus sánta doktornő kezét nevenapján, utána meg is esküdtek. A főorvos többször utalt a Dávid névre, de Anna nem értette, elfelejtette az álmoskönyvét is, melyet évek óta vezetett, 1972-es dátummal függött össze.


Katitól elvették a gyerekeit, gondnokság alá helyezték. A görény kinézetű férje naponta megerőszakolta. Később az a hír járta róla, hogy látta a sátánt, mint egy kígyót maga fölött, s három napig így ült mozdulatlanul egy pontra figyelve. A főorvos Katinak megígérte, hogy visszaszerzi majd a gyerekeit.

Az első ágyon lévő asszonyt elektromossággal sokkolták, mert élő halott volt már, nem vett tudomást a környezetéről. Előtte a főorvos bemutatta, hogy a hozzátartozókkal alá kell íratni a hozzájárulást, anélkül nem szabad a beavatkozást elvégezni. Gondolta Anna - itt betartják az orvosi előírásokat, nem úgy, mint Sátoraljaújhelyen.
- Hívja be az édesanyját - mondta az orvos.
- Anyámat, el fog híresztelni mindenkinek! Nem ismeri, mennyire rosszindulatú! - válaszolta Anna.

A vele szemben lévő utolsó ágyon egy szirmabesenyői fogtechnikus húga feküdt, éppen a fogait huzigálták ki. Tanult boltba járni - mondta az öccse, amikor Anna egyszer felkereste műhelyében, s vitt neki egy aranysasos zöld szemű Jézusos cserepet, s ő ijedten nézegetett kifelé, talán látta a kíséretét.
Annának az asszonnyal együtt kellett megtanulnia boltba menni, amit 1986. óta lassan elfelejtett.

A mellette lévő ágyon egy falusi alkoholista feküdt, akit tizen egyszerre megerőszakoltak, onnan hozta be a mentő.
Mártika feküdt az első ágyban, akivel szinte utolsó álma volt. A főorvost látta vizitelni, s Anna bújt el Mártika helyett a paplan alá, nem akart róla tudomást venni, mert nem maradt egy foga sem. Mártikának valóban nem volt foga. Gyönyörű szürke szemei voltak, egész nap a széken ült a folyosón és csodálta a főorvost. Ezt követően Anna is kiült melléje és együtt lesték, hátha feltűnik az orvos valamerről.

Amália be is hivatta magához és közölte vele:
Azt hallottam, hogy szerelmes Anna a főorvosba. Ha jót akar magának, menjen haza, iratkozzon be főiskolába és hívja ki az parakutatókat, ha furcsa dolgokat vesz észre maga körül. Ne mondja a földönkívülieknek, hogy a barátai. Nem mondtam, egyetlen dalt írtam, India egykori történetét, ő honnan tudta? - Ki tudja, hány kerék van! - fejezte be érthetetlen mondanivalóját.


A kazincbarcikai Margó hazament, majd másnap visszajött fekete ruhában. Az orvos nagyon mérges volt miatta, mert fekete mágiával foglalkozott, a férfiaktól is így csalta ki ajándékait. Közölte, hogy egészségügyi reformot hajtanak végre. Anna csodálkozott, hogy a betegek reformálják az egészségügyet.

Ekkor megíratta az osztályvezető főorvos az osztályról a véleményt, mely szerint mindenki kedves és minden rendben van az osztályon. Biztosan ezzel igazolta magát később, mikor tetőződött az osztályon a felháborodásra okot adó események sorozata.

Rajz és zeneterápiára küldték Annát is a többiekkel. Megfejtette az álmait a többieknek, még élesen benne volt Szepes Mária Álomszótárának szimbólumtára, meg a színek jelentése. Volt ott egy nagyfeszültségű volt boxoló, akitől tartott.
Lerajzolta egyik alkalommal magát és a főorvost egy lócán, ahogyan fogják egymás kezét, Anna feje felett az ötágú emberszabású csillag, felettük egy sátor, amelybe a főorvos segít bemenekülni. Annának az Antikrisztus sátora jutott eszébe róla, nem is érti, hogyan rajzolhatta, meg egyik fordítása, mely szerint ezer éve tart a játék, s a szereplők biztonságban vannak a védett sátraikban, azóta tart az ünnepi aszkéta cirkusz, mindig kiválasztanak egy áldozatot. Anna az Antikrisztusnak írta meg, hogy ő elevenítette fel ismét a Jézus vallást, s terjesztik általa szerte a világban, vagyis Jézus így soha nem fog eljönni.

Zeneterápián kétszer vett részt, de ahányszor hozzá akart szólni a zene meghallgatása után, Amália gúnyosan lepisszegte és csak az elmebetegeknek engedte meg, hogy mondják el véleményüket. Margó Barcikáról egyik esetben dühösen felállt, sziszegte, hogy minek szól hozzá Anna és kiment a helyiségből.

Többször behivatta a főorvos beszélgetésbe, de Anna csak bámult nagyra nőtt zöld szemeivel, de képtelen volt gondolkozásra. Egyik alkalommal azt mondta neki:
- Meg fog engem még gyűlölni is!
Anna nem értette, az ő szíve nem képes gyűlöletre, legfeljebb kiábrándulásra, csömörre, hogy is tudott neki ilyet mondani?
Másik alkalommal bevitte neki Szepes Máriától a Szerelem mágiáját, harmadszor a Tarot misztikus szerelmet, amit kölcsön adott Erzsébetnek és mesekönyvbeli névvel ellátott férjének is. A Moso masa mosodájában olvasta a nevét, amikor az állatok Noé bárkáját építettek maguknak.

Bevitte a kórházba a gitárját, majd egy külön helyiségben a betegeknek előadta a dalait, rock-áriáit, akik végigsírták különösen a Főnixes Anna-bárány történetét, akinek Mici mackós bábuja volt.

Teljesen megváltozott, érzékszervei felborzolódtak, csókolózni kezdett a boxolóval a dohányzóban. A főorvos megkérdezte, miért nem mentek tovább? Anna nem értette a kérdést. Nem tudta, hogy a börtön rontása alatt áll, s azt tesznek vele 1986. óta, amit akarnak, s ők emelték valamennyi cserepen megrajzolt egyházat, híveiket, az Időjelek szereplőivel együtt, ők torzították, s tették tönkre Annát születése óta.

Az Antológia Humanát a könyvtár kölcsönözte, a szomszéd kölcsön kérte és nem adta vissza, azt állította, hogy Anna azt is elégette a többi könyvvel együtt. A könyvtáros a Jóga könyet és a Zsidók életét mellékelte hozzá, mely Heródes népének családfájával volt kiadva. A Humana egy beavatás volt szintén, a Kelet lírai karámja valamennyi könyv beavatottja volt, tagjai ál-feszültséget míveltek. Anna anélkül,hogy ismerte volna a könyvet, 1986. óta élt nagyfeszültségben, azóta egy pillanatot nem pihent, nem tudott lazítani.

Jöttek felülvizsgálatra a kórházba, Ildikó volt egyikük, aki 1990-ben a borsodivánkai szociális otthon orvosa volt, s a betegek ekkor azt híresztelték, hogy Anna ,,kurva". Nem tudhatta Anna, már régen elfelejtette, hogy kicsi korában azt mondta neki valaki, az Ildikók és az Erikák kurvák. Nem ismerte ennek a szónak a jelentését, azt sem tudhatta, hogy ők reinkarnálódnak, s így emelkednek születése óta Katikkal, Mariannákkal, Ágnesekkel, Jánosokkal, Verákkal, Imrékkel, Gabikkal, s a forgószélként berendezett utcák valamennyi lakójának sorsát elhordoztatva minden halak szülött sorsával együtt. 1958-ban kezdődött ez Benkő Íziszes fülbevalójával és Kóbor Aranyketrecével, Presser Oláh Ibolya Kati menhelyi perverzek kitermelésével, az Omegával, majd jött az Illés rock-szekér végtelen ember áldozása, melynek része volt az Emlék M-nek 1995-ben. Közben a Kelet lírai karámjának tagjai a szülővárosa neveiből épített orosz történelmet is, valamennyien eladták lelküket a pusztítónak, így lettek létrehozva mindig új bekezdéssel az Időjelek végtelen testenyészeti szereplőinek megszületésével az adventista világ végi tervek, s lettek valamennyien túlélők, mert a testenyészetek sorsát is Annán hajtották végre, ennek része az arc és test deformációja, a sötétség csapásaival.

A főorvos Mártikával meggépeltette a jelentést, hogyan került be Anna a kórházba. Ildikó megkérdezte tőle, hogy járt előtte. Csak a jósnőt mondta, a többit, hogy mi történt a családi házban, elfelejtette. A főorvos azt írta a papírra, hogy prostitúcióból élt. Anna nem értette, kihúzatta vele ezt a mondatot.

Körbevették a fejét elektromos valamik, ezek is az elmebetegek kíséretei lehettek. Anna testét égették, szívére és fejére hideg vizes ruhákat rakott. Nem tudott bemenni a főorvoshoz elbúcsúzni, csak egyetlen alkalommal a folyosón találkoztak. Olyan nagy erővel volt ott a kísérete, hogy az orvos nem tudott megállni sem előtte, le kellett guggolnia, s úgy adni át a zárójelentést, amelyet Anna kitámadására skizopreniáról nagyfeszültségre javított át, meg szorongásra.

Ki is tudna rajta segíteni, hová is forduljon? A körgyűlésen még utoljára részt vett, a hazudós tisztaújvárosi asszony közölte, hogy a boxoló szét akarta törni Anna arccsontját egy ping-pong ütővel. Annának eszébe jutott róla dr. Pethő István újhelyi orvos, aki mellett született annak idején és aki mindig megalázta, egyik alkalommal a lekvár és a kérdőjel szavai mellett azzal, hogy kitámadta, ki az az asszony, aki mindig hazudik. Erzsi takarítónői sorsát jobbították talán már akkor is, lassan összeálltak a képek megalázásairól, a vádoló mondatokkal együtt.

Így tudta meg a médiától, hogy amikor szétlyuggatták egy szirmabesenyői börtön szülött helyett a fogait 1976-ban, majd dr. Izsó főorvos kihúzta őket, s nyanyának szólította a volt férje, Máté Krisztina előző nyanya életét ismételték.

Hatalmas erő ez, hiszen a média elmeosztálya tűzben jár a levegőben, hatalmas hipnotikus erővel bír, akár a börtön a dögökkel, melyek az 1956-osok priccsein ugráltak éjjelente, fojtogatva őket, ahogyan Annát is fojtogatták álmában emeletes ágy alsó helyén a kilencvenes években.

A főorvosnak bevitte az összes kazettáját, írását, de csak az első három könyvanyagot, nem mind a tizenhetet. Meghallgatta őket, majd közölte, hogy a kislány megy az erdőben, találkozik a rókával, farkassal - itt egy nagyot sóhajtott - és a turulmadárral, majd a kígyóval, akinek elárulja, hol található a másik három. A kígyó megszereti a kislányt, majd megöli mind a hármat.
Az a Tarot kártya 19-es Nap kártyájának történelme egykori Száműzött Napról, amit Borsod megye bíróival, médiájával folyamatosan ismétel 1995-től, ma már Alekosz tette magát a nyomorultak közül híressé a pöttöm Panni sorsával.

Bejött egy nővér, rá mutatott és megkérdezte:
- Ki az a kislány?
Anna nem tudta, hogy az elmeosztály szülöttjei mennek végig folyamatosan az írásain meg az összes kiadott orvosi könyvön, lexikonon, regényen, a szereplőiket megmentve.

Egyik esetben kopogott a főorvos ajtaján és az osztályvezető főorvos Amáliával éppen a főorvos holmijai között kutatott. Nagyon meglepődött Anna ekkora jellemtelenségen.

Leszbikus nő jött simogatni, mert elhíresztelték a leszbikus ismerőse miatt, hogy Anna is az. Megindultak a betegek hipnózisban a folyosón, mintha csak bábok lettek volna.


Utolsó képe az osztályról élesen megmaradt benne. Odaszállítottak egy cigány férfit, aki kezében a gitárral járt a folyosón, közben szétszaggatta a húrokat.



Elindult a nagyobbik gyereke kíséretében hazafelé. Közben a punkrációsoknak megfelelően hatalmas erőt érzékelve az összes gombja lepotyogott a blúzáról, el kellett bújnia a bolt mögé, hogy felvarrja őket.

Másnap felkereste segítségért az idegosztály egyik orvosát, akinek látta álmában a szemeit, hogy szomorúak voltak. Mondta, hogy cserepeket akar festeni egy kiállításra.
- Ilyen állapotban hogy akar dolgozni? - kérdezte.
Jóval később a cigányság ismételt ennek az orvosnak a nevével, amelyek fertelmesek voltak, s az összes üzletet könyvek ismétléséből rendezték be az egész országban már.

Gergely Sándor éppen kijött hozzá, de Annára rossz hatással volt alkoholizmusa, rengeteg kávéivása miatt. Megbeszélték a kiállítást, azt, hogy segít a rajzolásban. Anna adogatta neki Magyarország 17-szeres történelmének verseit, ő rajzolt, Anna villámgyorsan festette a cserepeket, melyeket Gönczön vásárolt egy olyan maszek vállalkozónál, amelyik folyamatosan nyúlkálni akart hozzá.

Így születtek a Jézusos cserepek, valamennyien kereszten rózsások, egy sasos volt zöld szemű Jézussal, egy hatalmas feszületes Jézus, mely sok gömb alakú kísérettel került ábrázolásra kacsa alakú tortán két gyertyával, a kundalini jógások szivárványos Jézusa, a Kék és fehér című dalhoz tartozó Jézus, akit hárman gyaláznak meg a Biblia szerinti Vas-Babilon által, aki három királyt aláz meg, s megváltoztatja az időket és a törvényt, valamint a rózsás jeles öt kenyér, öt halas szimbólumos cserép, de a Kék csillag fordításhoz is Anna fél arca lett ábrázolva. Elcsodálkozott azon, hogy megfestette őt szép kerek szemekkel fiatalon, majd jöttek az Időjelek zsidóinak rontásaival ábrázolt szemek, melyek fekete mágiaként kerültek a szemhéjai alá, akár az álla alá a dudorok egyik alkoholista Halak szülött helyett, aki első miskolci munkahelyén volt kirendeltség vezető. A csontvázjeles, méreggel ábrázolt cserepek is a cserépkori Babilon történetét jelentették egykor, mint az űrhajósok, a Vagyok, aki vagyok kézjeles három ágú megjelölésse, a papnős, fekete madaras, nem beszélve az állati szimbólumokról. A Halak horoszkóp sorozatokat ismerni kell, le van írva bennük szülöttjük külső megjelenése, benső tulajdonságaival együtt, mint a misztikus halak hízásra hajlamos teste, alkohol függősége.

Közben ment tönkre továbbra is minden a házban. Éjjel kitört a napernyője a kerti bútornak, egy darab kivágásra került belőle, teljesen összekarcolták. Jó volt, míg Sanyi ott volt, addig Anna nem félt este az udvaron. Ugyanis, mikor egyedül volt, nem mert kimenni az ajtó alé, mert rúzsos csikkek potyogtak le elé a földre a levegőből.

A szemetesek az ezer forintos Észak-Magyarországot ezer forintért vitték el. A főkolompos cigány fekete kalapját vette fel a szomszéd összekötött lábú ikerpár egyik tagjának az Időjelekből. Az 1992-ben megjelent könyvön haladt végig az elmeosztály, melyet születése óta hajtottak végre Annának. S ugyanekkor jelentkezett az Időjelek tompalátása immár 1971 óta folyamatosan túlélőként. Már Anna a Xanaxát szedte a szemdagadásért felelős zsidó elmének.

Elérkezett a kiállítás napja. Mondta, hogy gyerekműsort szeretne előadni, erre a feje fölé tettek egy hangszórót, mely egész nap ordított. Mindenki megnézte a cserepeket, de senki sem vásárolt. Anna a Ládi telepen vásárolt földig éri kék ruhájában és kék csipke vállkendőben ment a gitárja kíséretében.
Még másnap estig hallgatta a ricsajt, azután idegességet érzett a fejében - s hogy beigazolódjon az, amit Varga Erzsébet írt, hogy mennyi minden nem lett, hazatért cserepeivel együtt. Ez a fellépés is kudarccal zárult. Délután felhívta a főorvost, s közölte vele azt, hogy elutazik. Kifaggatta, majd közölte Anna, hogy gyógyszert vett be. Előtte már egyszer felhívta zárójelentést kérni, ugyanis széttépte azt, amit kapott, s ekkor mondta a főorvos, hogy a strumájával van a probléma. Amikor a televízióban az osztályon olvasott, érezte a fojtogató érzést, s azt, hogy valami körben csúszkál a nyakán.

- Küldöm a mentőt! - Majd úgy érezte, valami szép lassan megfogja és lefekteti a földre.

A mentő a szomszéd Ufós házához ment ki kétszer is egymás után. Annát késő este a gyerekek találták meg a földön fekve, tőle nem messze a kutyája.
A mentő sokáig vesztegelt az utcán. Olyan mentősök voltak ezek, akik valamit beletehettek Anna méhébe, mert ébredés után vette észre a véres fehérneműjét és a vállalkozási osztály egyik vezetője csak a méhét nézte, amikor ment hozzá visszaadni a kisipart. Azóta nő a méhe folyamatosan.

A kórházban a nővérek brutálisak voltak. Azt kiabálták, hogy Anna minden évben ott van öngyilkossággal. A gyerekeinek hasmenése lett, mikor meglátták tönkrement anyjukat, meg a külső hatástól, ami érte őket, a hatalmas erőtől, amiben Anna élni kényszerült.
Anna odament az egyik asszonyhoz, akinek fájt a lába, elektromos kezeivel kezdte feltölteni őket. A helyi újságos sorsát hajtották már végre, aki az Idegosztályhoz tartozott.

A dohányzóban megjelent a korláti Kék csillag együttes gyomorbeteg fia és annak rafinált szemű apja. Már a Kék csillag születése óta többször került ismétlésre, melyet Nyika Turbina írt meg. A rafkós szemű apa jósolni kezdett, közölte, hogy szereti őt egy orvos, 170 cm magas nincs otthona, valamint, hogy csak egy barna fiú tud neki segíteni, ha beengedi őt magához. Telefonon később hívta, a barna fiú az ő fia volt, de Anna tiltakozott ellene, ne így akarjanak előítéletet legyőzni őrajta, ennyire a sorsot nem lehet megváltoztatni. Közölte azt is az apa, hogy ők Isten gyermekei, a kézfejük meg van jelölve.
Ezt követően a Hírnök leközölte, hogy Korlátot megtámadták a földönkívüliek, akik szétlyuggatták az ablakokat is. Ezután támadták meg Annát a lyuggató földönkívüliek, mert a cigányság a védett elmeosztályhoz tartozott

Észrevett egy kopaszodó orvost, aki 1990-ben is ott volt. Akkor Anna mentett meg tőle egy fiatal lányt, Zsuzsát. Most megismétlődött minden. Kinézte magának Annát, lehívta a szobájába. Ott valami húzta a fejéhez, valamilyen hatalmas erő, aminek nem lehetett ellenállni, majd furcsa hangokat hallott, megjelentek a démonok a levegőben. Furcsa háború ez a vérből felélesztett démonok és a média elektromos szörnyetege között, amelyik gátlástalanul kiéli hatalmát elmebetegei emelése, megtartása, életük hosszabbítása miatt.

A fiatal doktornő, aki annak idején átkísérte a főorvoshoz, megkérdezte, mi a baja, s ekkor Anna egy hangott hallott: - Ne álljon meg! A fiatal doktornő ekkor ott hagyta.

Kapott egy újabb szörnyeteget, a menhely képviselőjét, amelyik az elpörölést kezdte ismételni, meg a média sakk-kártyáját az emberi sorsot élők utáni celebek kitermelésével a börtönnel frigyet kötve.
Ez már olyan erővel bír, hogy Anna tehetetlen vele szemben, cipeli évek óta, mint egy állatot, közben kínozza egyfolytában, belemarkolva mélyen a húsába, emelkedik benne a média gyomrába tett elektromosságával együtt, mellyel cukrosságot és lúgosságot idéztek elő.

Dr. M. nem vállalta el, Bródy sorozatából az emlék M-nek emlék maradt mindörökre, amire születése óta annyira készültek, hogy még az orvost is idehozatták Pestről, s megházasították a vele gyógytornára járó karmikus sánta szülöttel, aki helyett a kommunista ötágú csillagot a lócára rajzolta Anna a kórházban. Közben kinevezték, felemelték a feleségét, s életében először Anna bűnt követett el, visszakérette az orvostól a neki ajándékozott festményt, amihez mellékeltek egy cédulát a házaspár fiának írásával, amiért Anna helyettük is szégyellte magát.

A kopaszodó orvos felhívta, ekkor Anna segítséget kért tőle is. Már nem tudott, csak Inmovane altatóval aludni, erősen megterhelte a gyomrát, mert soha azelőtt nem szedett gyógyszert, csak átmenetileg. Randevút adott neki a Tanácsház térnél a templom óra alatt, de nem jött el. Majd mikor újra felhívta, kivitte Szentlélekre piros autóján, bár előtte azt mondta, nincs autója. Elmondta, hogy ő szabadköműves orvos, s a szabadköművesek, segítenek mindenkin, s hogy a rózsakeresztesek nagyon erkölcstelenek. Mikor felértek a hegyre, két űrhajót pillantottak meg. Hidegség lett. A felső űrhajó, akit elvisz, többé nem hozza vissza a földre - szólt a magyarázat. Anna beült a kocsiba, míg az orvos beszélgetett az alsó űrhajó Ufóival. Hogy később mi történt, nem tudni, csak annyit vett észre, Busch mondta egy esetben, hogy ők embereket nem áldoztak.

Ez volt a róka szereplő. Megkérdezte Annától, milyen ének tanárnő volt az, aki nem segített neki tehetsége érvényesítésében. Ekkor visszamentek időben 1971-be, a Kádár Katás dal kezdetéig.
Másnapi találkozásukkor hiába vette volna fel a farmerét, egy nap alatt megdagadt a dereka, mint Újhelyben a Révész utcában szomszédba költöztetett beduin indián leszármazottnak, már azt ismételték. Még Székelyt is oda rendezték be hullaszállítónak, éppen választották el tőle a feleségét, egy Rákóczi tér külsővel rendelkező nőstényt, taníttatták a gyerekét, akihez megjött a kopaszra borotvált udvarló is.

Anna osztogatni kezdte a cserepeket. Először a Vörösmarty Művelődési házba vitt egyet ajándékba egy orosz természetgyógyásznak, aki a bal szemében lévő csapásnak parancsolt, s körbefüstölte a szemét, nézte a láthatatlan világbeli kíséretét.

A farkas szerelő formában jött, gázt szállított először. Egy foga hiányzott. Anna azt hitte, miatta jelent meg ebben a formában, mert már csak elvontan volt képes gondolkozni, különösen, mióta kék szemű kéményseprők járták végig az utcát először.

Felhívta telefonon a szerelő, majd közölte vele, hogy meg kell tisztítani a lelkét.
Anna fejében egyre csak a Ciprusi mágus, Daszkalosz járt, akiről a város már egyházat is nevezett el, s aki a fogakat is kinöveszti, fénymanói is voltak egykor, mikor leirata szerint Jézus született. A farkas elvitte Nyíregyházára, ott hagyta nem messze egy templomtól egyedül órákra. Beesteledett, Anna bement a közeli templomba imádkozni, bár tapasztalata szerint az ima rajta soha nem segített.

Miután megjött rozoga autójával, beledugott seprűvel, egyből felismerte, s már bánta is, hogy elment vele, mert végig az úton ki akarta dobni az autóból, kapkodva nyúlkált feléje és nagyon goromba volt. Egy szállodai szobát vett ki. Anna azt hitte, most fogja megtisztítani attól, amit rákötöttek, mint egy cigányasszonyra az övtáskát. Ekkor rá akart feküdni a farkas az ágyban gyógyítás helyett, s abban a pillanatban fel is ugrott, mert Anna testén mozogtak a rontások. - Mik ezek? - Pattant fel a szerelő.

Másnap kijelentkeztek, szótlanul mentek hazafelé, útközben annyit kérdezett tőle, érez-e ütéseket a fején. Anna az ütéseket már régen nem érezte, a láthatatlanból nyúltak ki, onnan ütögették talán az ördögök.


Zámbó Jimmy dalát kezdte hallgatni, amikor úgy érezte, valami van a szívén és jó érzéssel tölti el. Ez lehetett a varjú, vagy a turulmadárnak nevezett. Anna azt hitte, a főorvos jött el hozzá, ekkor írta neki a Lelkedzünk még egy kicsit dalt.

A főorvos utolsó viziten mutatta a száját, a fehérneműjét és a méhére nézett. Nem értette akkor még, milyen iszonyatokon fog keresztül menni.

Bibliát kezdett olvasni. Darabokra hullott a Jehova és a Debrecenben kiadott Biblia, sorban aláhuzigálta vörös, kék tintával a szereplőket, a tetteikkel együtt. Ez éveken keresztül tartott, közben a menhely ismételte az elmeosztályokkal, börtönnel az álmoskönyveit.
Ekkor a zsidók kártalanították magukat, bár egyesek tiltakoztak az emberek megáldozása ellen. A pusztítót meggyőzte szabályszerűen, hogy ha bevégzi a pusztítást, el fog pusztíttatni. De ki, mikor, amikor a sakk-kártya szereplői, a média is embereken túlélő? A debreceni Biblia szerepjátékosai folyamatosan elhagyták a várost.

Hangja nem volt képes a szopránt kiénekelni. Lesüllyedt teljesen. Így javította át Főnixes Anna felébredésében Anna-bárány történetét kereszten rózsa vagyok én-ről mondd, hogy ki vagyok én-re. Addig egyházak emelkedtek az ő áldozásával, ezt követték a punkok, névtelen nyomorultak hatalmas seregével, vagyis visszamentek 1967-be.


A szomszéd átadta neki a debreceni Ufó konferencia 1995-ös anyagát. Gondolta Anna, ha nem hallgatja meg, akkor nem lesz belőle baja. A szomszéd család úgy került megszületésre halakként, hogy egy bak is legyen a családban, akit a halak szülött a Jupiter-lány kalandjaiban leírtaknak megfelelően megváltoztat, annyira régi ez az európai történelem. Mindig mondogatta az anyja, mi lesz ebből a fiúból.

A főorvos felkiáltott a mesék meghallgatása után. Nagyon régi mesék voltak, a szereplőik is be lettek rendezve, de mind egyszemélyben Anna alakította a sorsukat.

A Mónika Show válogatott bűnbandája találta meg, akik a média szerint születése óta ott vannak vele. Perverzek, buzik, leszbik, állatokkal fajtaankodók, sátánisták, mindenféle egyveleg csűrhe. Hatalmas erővel bábként kezelve beszélt Anna megállás nélkül Biblia olvasás közben, Langnak és Falusinak azt mondta:
- Tik is lefogyhattok!
Friderikusznak pedig, amelyik a Főnixes ember áldozásból ered, hogy műttesse át az orrát.
Amikor Vass Tibor forgószelét ismételték az Idegen hangú Évás zsidók könyvéből, azt játszották, hogy Anna szülje meg a börtön misztikus csapását, ami strumaként van a nyakában. Két hatalmas kéz fogta közre két oldalt, nem látta őket, csak érezte. Egy pillanat pihenőt sem engedtek neki, vége láthatatlan szenvedésre, kínzásra ítélve.
Mikor Anna kinézett az ablakon a hátsó udvar felé, óriási férfi lábnyomokat látott a hóban, ahogyan haladnak lefelé a kertbe, látta bevésődni a hóba őket, de nem tartozott senki sem hozzájuk.

1997-ben jógázni szeretett volna és befulladt, hörögni kezdett. A gyerekei kihívták a mentőt. Már Szelep is ott volt, a tompalátó túlélője - jelenleg 40. Születésnapját ünnepelte -. A mentős a gégészetre akarta vinni, de Anna mondta, hogy pszichiátriára vigyék dr. M-hez. Bevitték a II-es Pszichiátriára dr. Kis Kálmán budhista orvos osztályára. A túlélője kísérte a nagyobbik gyerekével. A folyosón belekarolt Szelepbe az az asszony, aki minden évben többször ott feküdt öngyilkossággal. Láthatóan hipnózisban volt.
Dr. Somlyai rácsapott nap és holdzáras bőrtáskájára, majd a Radiponra, amit köhögésre szedett, amikor füstös környékre ért.
Anna kapott egy injekciót és többé nem tudott magáról. Ekkor érezte először hatalmas erővel a mellei alatt az érzést, hogy valami vezeti, mint egy bábot. A bábu vagy dal előadója nem véletlenül kapott kitűntetést. Kiengedése után a zárt osztályról állapot tartósító injekcióját kapta meg egy cigányasszonynak, amelyik mesterséges klimaxot idéz elő. Így gondoskodott az elmeosztály az emberi családja tökéletes kihalatásáról.

Egy hatalmas nagy darab cigányasszony közölte, hogy az orvosok fizessék meg a kávéjukat és a cigijüket. Már ekkor helycsere történt, a cigány felszolgálók, 16 órázó bolti eladók helyére a gyerekei kerültek.
Egy Győri kapui asszony, aki rengeteg kávét ivott, közölte vele, hogy Anna egy szexuális szimbólum. Ekkor hosszabbították Madonna életét, akinek a filmjének bemutatására kapott az osztály jegyeket, gyerekkori kedvenc dala lett a betétdala: a Miért kell, hogy sírj, Argentina.

Két boltos volt ott. Egyik folyamatosan elveszítette egyensúlyát, elájult, Annának kellett felszednie a földről, támogatnia. Neki a medve volt a kabalája és gyerekeinek is. Nagy volt a szerelem közte és férje között, Annának a szíve megfájdult, mikor látta őket.

Másik boltos egy cigánylány volt, akit az egyik üzletben 16 óráztattak. Berontottak falusi rokonai és neki álltak Annának a kérdéssel: mit adtak be az orvosok, hogy nem tud rokonuk magáról és folyik a nyál a szájából?


A mályi óvónő és egy tanárnő ültek egy asztalnál a dohányzóban. Az óvónő gátlástalan volt, régi kiliáni szomszédja, mikor meglátogatta Mályiban, beszélt róla. A tanárnő odaszólt Annának:
- Most is különc vagy, félrehúzódol! - de valahogyan gyűlöletet érzett belőle.
Nem sokkal azután, hogy elengedték, a férje szállította vissza, a kórház folyosón is felegyűjtott mindent, egymás után szívta a cigarettákat.

Mivel nem tudtak itt mit kezdeni vele, hazaengedték, az órák múlva kiadott zárójelentésen az állt, hogy gondolatai alakilag meglassultak, vagyis az egészségügy pontosan tudta, hogy ember áldozást hajt végre az elmeosztály és Borsod megye karmikus teremtmények sorsán haladva végig. Dr. Somlyai csak úgy engedte el, hogy az édesanyjához utazik, mintha az anyja megbizható személy lett volna. Amália előtte közölte:
- Ne vegyen közösen házat az anyjával, mert fel fogja jelenteni és bevitetni az elmeosztályra!
Ahhoz a szeretetre, emberi együttélésre képtelen személyhez küldték, aki megalázta, nevette, jelentgette, más ócska ruhájába öltöztette születése óta.

Anna szép evése megváltozott. A szomszéd is furcsán nézett rá, amikor a más előtt soha nem evő Anna mohón falni kezdte a leszakított őszibarackot.
Előtte volt ott leszbikus ismerőse, hallgatta az akkor írt dalát, a Szeretnélek úgy ölelni-t, azt hitte, neki írta, s elmondta, lassan megutálja a remegős kezűen irigy halak szülött anyját, annyira csúnyán eszik.
- Dolly sem énekel így, hozzád képest semmi! - közölte.
Dollyékat beállították esernyő védelemmel értelmiség legyőzés közepette Rákóczi terükkel az Idegenhangú Évás Forgószeles könyvnek megfelelően.

Ezt követően iszonyatos éjjelek és nappalok következtek. Szent Iván éji meglepetésként megszállták valamik a házat, egymás ellen kezdtek beszélni, nem felfogni a szavak jelentését. Közben az egészségügy börtöne változatlanul haladt végig a mesekönyveken, megjelent könyveken.

Egyszer Anna el akarta vágni az ereit, előtte azt írta egy darab papírlapra:
- Lesz nektek Emmanuel!
Ezt a dalt a Csanyik pszichoterápiás szanatóriumában neki játszották a betegek 1991-ben a leszbik, pszichopaták emelésekor, sorsuk megváltásakor.

Legközelebb összekötötte volt férje nyakkendőit és fel akarta magát akasztani rá. Ekkor jött lánya formájában valaki, s közölte, hogy ezzel nem old meg semmit. A pénzek is így tűntek el folyamatosan a házból, a lányai formáját felvéve jöttek be a házba, nyúltak a pénzekhez, kazettáihoz. Elkezdődött a versei, meséi, Szívdobbanások kötetének verseinek, fordításainak ismétlése, daljátékainak eljátszása nyomorultakkal.

Még a Nap és a Hold jeles Ízisz cserepet is a főorvos úr és ő alakította annak ellenére, hogy az egyik Ízisz felvállalta magát, felröppent a hír, hogy vonatot is tud megállítani. Az ortodox orosz főpap is Ízisz álnév alatt szerepelt, de így is kezdődött a Bizottság szerint velük és a zsidókkal az ember áldozás.

Dr. Kiss Kálmán behívta magához és mondta:
- Dr. M. elköltözött a városból és soha többé nem jön vissza. Lezárult a zsidók egy korszaka, dr.M-nek találkoznia kellett a hintás zsidó kislánnyal és az ébredő játszóterével az egyházaknak a hatvanas évek óta. A hintás kislány megmentésre került.

























 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: hozzátartozókkal, elmeosztályokkal, elektromossággal, felülvizsgálatra, cigányasszonynak, érvényesítésében, hullaszállítónak, rózsakeresztesek, tulajdonságaival, nagyfeszültségre, jellemtelenségen, öngyilkossággal, antikrisztusnak, leszármazottnak, találkozásukkor, megházasították, megszületésével, hosszabbították, szanatóriumában, odaszállítottak, punkrációsoknak, szerepjátékosai, aranyketrecével, megerőszakoltak, nagyfeszültségű, reinkarnálódnak, cigányasszonyra, pszichoterápiás, kártalanították, szabadköművesek, földönkívüliek, szimbólumokról, mondanivalóját, megalázásairól, fülbevalójával, kazincbarcikai, kórházi osztályt, osztályvezető főorvos, sorsa kapcsolódott, egyik pszichológusnő, egész osztály, másik Jehova, gépíró nevetett, egyetlen gyógyító, másik alkoholista, alkoholista többször, főorvosnál volt, tiszaújvárosi Erzsébettel, orvosok filmre, családi házból, szakmájával kapcsolatban, betegek elmondása, Kohut Katalin, Gondolta Anna, Szepes Mária Álomszótárának, Margó Barcikáról, Szepes Máriától, Főnixes Anna-bárány, Antológia Humanát, Benkő Íziszes, Kóbor Aranyketrecével, Presser Oláh Ibolya Kati, Emlék M-nek, Pethő István, Máté Krisztina, Száműzött Napról, Gergely Sándor, Varga Erzsébet, Nyika Turbina, Akkor Anna, Megkérdezte Annától, Kádár Katás, Vörösmarty Művelődési, Zámbó Jimmy, Főnixes Anna, Mónika Show, Amikor Vass Tibor, Mikor Anna, II-es Pszichiátriára, Idegenhangú Évás Forgószeles, Szent Iván, Egyszer Anna, Kiss Kálmán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Különleges  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Különleges  Facebookon kaptam Krisztinától  Jan Twardowski - Siessünk  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztina b...  különleges  Szép estét kedves látogatóimn...  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  IGEN így  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Vito Giaquinto gondolata  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Minden tavaszból őrizz..  Bornyi Veronika haiku verse  Szép estét kedves látogatóimna...  Anyák napjára  Tanácsok egy pszichológustól  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Bársony székben  Ismeretlen: Ikarusz monda  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Az ember emlékekből áll  Minden tavaszból őrizz..  Hamvas Béla  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Alvó cicák  Esterházy Péterre emlékezünk  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Vidámság  Esterházy Péterre emlékezünk  Különleges  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Robin Wight pitypang szobra  Ma van a magyar költészet napj...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  A pitypang legendája  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Bornyi Veronika haiku verse  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Szép estét kedves látogatóimn...  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívek  Töröld le  Latinovits Zoltán tollából  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Ady Endre - Mindegy átka  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Önmaga ellenére  Magyar költészet napja  képre írva  Erdei gyöngyvirág  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
kórházi osztályt, osztályvezető főorvos, sorsa kapcsolódott, egyik pszichológusnő, egész osztály, másik Jehova, gépíró nevetett, egyetlen gyógyító, másik alkoholista, alkoholista többször, főorvosnál volt, tiszaújvárosi Erzsébettel, orvosok filmre, családi házból, szakmájával kapcsolatban, betegek elmondása, karmikus sánta, főorvos többször, görény kinézetű, kígyót maga, pontra figyelve, főorvos Katinak, első ágyon, főorvos bemutatta, beavatkozást elvégezni, orvosi előírásokat, édesanyját &#8211, vele szemben, szirmabesenyői fogtechnikus, fogait huzigálták, aranysasos zöld, asszonnyal együtt, mellette lévő, falusi alkoholista, első ágyban, főorvost látta, orvos valamerről, kazincbarcikai Margó, orvos nagyon, betegek reformálják, felháborodásra okot, színek jelentése, nagyfeszültségű volt, ötágú emberszabású, főorvos segít, szereplők biztonságban, védett sátraikban, ünnepi aszkéta, zene meghallgatása, elmebetegeknek engedte, főorvos beszélgetésbe, külön helyiségben, betegeknek előadta, főorvos megkérdezte, börtön rontása, könyvtár kölcsönözte, szomszéd kölcsön, többi könyvvel, beavatás volt, borsodivánkai szociális, betegek ekkor, forgószélként berendezett, szülővárosa neveiből, adventista világ, testenyészetek sorsát, sötétség csapásaival, főorvos Mártikával, jósnőt mondta, családi házban, fejét elektromos, elmebetegek kíséretei, főorvoshoz elbúcsúzni, folyosón találkoztak, hazudós tisztaújvárosi, boxoló szét, ping-pong ütővel, kérdőjel szavai, képek megalázásairól, szirmabesenyői börtön, fogait 1976-ban, volt férje, média elmeosztálya, 1956-osok priccsein, kilencvenes években, főorvosnak bevitte, összes kazettáját, első három, kislány megy, nagyot sóhajtott, másik három, kígyó megszereti, nyomorultak közül, pöttöm Panni, elmeosztály szülöttjei, összes kiadott, szereplőiket megmentve, főorvos ajtaján, főorvos holmijai, leszbikus ismerőse, betegek hipnózisban, osztályról élesen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 550
  • e Hét: 2437
  • e Hónap: 4796
  • e Év: 57062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.