Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az ember áldozat karmikus bűnnel lezárt sorsa
  2012-12-10 05:46:53, hétfő
 
   
  A borsodi egészségügy és hatóságok azzal, hogy mindenkinek joga van a betegséghez, lezárta az elmeosztályok és börtön emberi áldozatának sorsát, vagyis nekem a Sátán és sötétség népei, sorsa helyett rám rótt betegségeket viselnem kell, előző életük terhével együtt, mely miatt a Pszichografológiai szülöttek több, mint hetven éve embereket támadnak meg: a szőkék lassú gondolkodása miatt összezúzták a fejemet, testem állandóan puffad. Kiválasztottjaik, mint a Gabik, Ildikók, Erikák, Katalinok, Mariannák a börtön karmások, csodálatos életet élnek, mint a Fecók, Ferencek is az Időjelek Medúzásának neve alapján és ezt politikának nevezték el.

A börtön karmás Borsod megye valamennyi lakójának sorsát elhordoztatták az elmúlt 54 esztendőben, minden falu és tanya lakóját így termelve ki, így taníttatva. A párt elmeosztálya előre megfontoltan vitte a butákat egyetemekre, tette őket értelmiséggé az erkölcstelenekkel együtt, mint Chiccolinával, aki miatt szintén embereket támadtak és aláztak meg, mint a régi karmikus kurvák helyett.

Júlia jósnő 1995-ben mondta, hogy a börtön karmájába löktek engem. Nem érthettem, azt sem tudtam, mit jelent a karma szó. A főnixes csótányokból és patkányokból álló mája, gálya, főnix éjszakája csűrhéjének, Rákóczi terének én lettem - ezek a zenészek is valamennyien - a bárány Anna karmikus szülött megváltója, melyből daljátékot is írtam, Mici mackós erdő népeinek sorsát 1995 óta ismétli az egészségügy Medveczky Ilona, Kovácsok és malackák sértődöttségével együtt. A börtön ekkor juttatott a kórházba az Időjelek és a zsidók Talmudos népe helyett, melyekkel a téglások szerződést kötöttek, mint Bodrogi Gyulával. Az Időjelek fekete világa ratkósaival és zenész cigányaival, költőinek fekete lelkével és népével eladta magát szintén a börtönnek, de Keller Dezső zsidó kezdete volt az ember áldozó népnek három maffiával karöltve. A média elmeosztályának 1995-ben kellett volna visszamennie az elmeosztályokra fogatlanul, mint akik incselkednek és kikezdenek mindenkivel, ekkor ismét megmentették őket és megáldozták az embereket maguk helyett, melyről közvetítést kezdtek el, mint a fogatlanításról.

Szintén 1995-6-ra tehető Dél királynője egykori népének megfelelő mostani bibliai nép emelése, amelyek miatt a névtelen média végtelen szappantisztuló sorozatokat tálal. Nekem ekkor meg kellett semmisülnöm egykori Dél királynője sorsát ismételve, hogy elvisz a tűzszívem, vár fenn az örök fény, otthonra lelek, valahol új otthon vár... Dél királynője sorsánál a hetvenes években is jártak Ritoók Zsigmond könyveit végrehajtva.

Bródy János elmeosztálya liberális kislány áldozást hajtott végre Staller Ilona helyett egykori történelmi vallási korokat ismételve, elpöröléseket egykori államfőktől, istenektől. Koncz Zsuzsa Halak szülött szaturnuszi kommunista korral induló Vörös Oroszlánja szerint ismételték az összes kommunista kort Anna ember áldozatukkal Adamis Anna helyett. Így került megmentésre az erdő néppel - árnyékilággal - Eperjes Károly farizeus zsidóival, a rózsakeresztesekkel, valamennyi avatárral és hamis prófétával. 666 népét, melynek ellenségei Ufók voltak 1995 óta mentik meg, ezek többsége megjelölt kézfejjel Isten gyermekeként borsodi cigányságból kerül ki. Miután az angol kommunizmus végére értek 1989-ben az elmeosztályok, kezdték az 1956-os börtön és elme vallásainak ismételt felemelését, a kisgazdákkal és valamennyi régi párt újra alakításával.
A reformátusra megkereszteltek sorsát egyesével hajtották végre visszamenőlegesen is időben, szeretettel teli életet adva nekik, mint Denevér és Talmud égisze alatt lévő egyház szülöttjeinek, beleértve az italdémonos alkoholistákat is Zirkuli Péter Katalin könyve alapján egykori történelem aapján Alexandriai Katalin kerékbetöréseként, de a magos Déva várát is ismételték börtönbe falazással. Minden Katkát, Katicát, a cigányok Katijait már hat esztendeje Zirkuli könyv alapján emelik, megváltva sorsukat a rendetlenekkel együtt a borsodi szociális hálózat és orvosok főszervezésében, így kerültek be az orvosok az együttesek közé az Ufókkal együtt a Névtelenek közé.
Mivel a Nyomorultak kezdettel indultak névtelenek, végtelen túlélőként mernek lenni nagyok, ez Orbán Viktor is a Bertalan és Révész utcai lakók listájával együtt, melyek végtelenül járnak körbe, mint egy forgószél a szülöttjeik sorsának megváltásában, jólétük biztosításával.Ezeket nevezték egykor Forgószél kommunistáknak.


Egyedül az Íziszes főszereplő jelentkezett 1995-ben, hogy ő létezik, akit állítólag azóta a fertelmesek sikeresen tönkre is tettek.

A pokol angyalaival indítottak hetven éve a főnixes patkányok Shuszter Lóránttal, kiosztották a szerepeket a csajokkal, melyik mit képvisel majd, majd haladtak végig folyamatosan a börtönnel a könyveken, azokban lévők felemelésével, kitermelésével.
A börtön főszerepet játszik a politikában, egyházainak száma végtelen, valamennyiük feszületes sorsát rám rótták, így én koldultam helyettük, míg a koldusokat az egyházak ellátták.

Az okkultista pszichografológia Zöld Medeiájának horroros történetét az orvosok 1995-től ismételték horroros láthatatlan világbeli felvonulással, Izrael megváltásával a tatárdombi szétment sánta Talmudos családi házában, az elmeosztályok ufó kíséreteivel együtt. Posta Irénék óta tartózkodik a láthatatlan világban ez a rengeteg nép, melyek a média védelmét is jelentik egyúttal, mint Marsi Anikóét, aki ember áldozással ment főiskolára is, így került a médiába is Palikkal együtt.
Marsi Anikó és társainak deformációit a bestia hajtotta végre para energiával torzítóival, testi megszállottsággal. A bestiáé jelenleg az egyház is. Mivel az adventi vallással indítottak 130 esztendeje, valamennyi általuk megírt népe az elméknek Utolsó küzdelemből megmentetté vált. Az adventi egyház ellensége a Lucifer képét imádó amerikai központú démonikus sátánista szekta, amelynek hívei már hetven éve hatalmas gazdagságban éltek. Ilyenné vált a Vörös Oroszlán alapján emelt szabadköműes vallás is híveinel, amelyik azt hangoztatja, hogy emberek áldozásában nem vett részt, ezek szerint az összes többi igen.
A börtön égisze alatt lévő menhelyek képviselői értelmiség legyőzést hajtottak végre mindenkinél, akit értelmiségnek gondoltak, szabályszerűen összezúzva őket. A szlovák börtön jelentős szerepet vállalt a magyar börtön elmével az emberek megáldozásában, közös zeneiskola nyitással, közös jövő tervezéssel.Valamennyi tantárgy ellen létrehozott csapásaikat embereken vonultatták végig.


A sátáni túlvilági boldogságot ígérő spiritizmust kezdték el valamennyi hívük sorsának emelésével, kezdve Latinovits-csal a hatvanas évek teremtett atlantiszi lopott dallamból lett kutyáinak megmentésével, a Bodzi úrral, folytatva a Nemcsak a húsz éveseké a világ Bodrogival.

A sátán felesége boszorkány. A boszorkányok így kerültek a miskolci Zsarnai telepen pirosozó TV2 stábjával együtt, mely a börtönelmét jelenti a médiába.
A Sátán népeinek ismételt emelése ember áldozással 1998-ban kezdődött az egészségügyi karmások, elmeosztályok főszereplésével, szervezésével. Így a karmikus orvosok vezették már az osztályokat, elkezdődött a pszichografológiai karmikus népek emelése, köztük nemcsak a szolidaritással emelt sántáké, hanem a süketeké, vakoké, diszlexiásoké, valamennyi karmikus betegségé, haladtak végig az orvosi lexikonokon is, így került sor az Olajfák királya feszületes süket szereplőjük megmentésére is. Az Észak-Magyarország egykor MSZMP égisze alatt működött. A stáb mit sem változott, valamennyien ember áldozók a rólam kilencvenes években megjelent rajzok alapján. Valamennyi fekete keresztes börtön vallást, árnyékvilágbeli Krisztus-feszületest megmentettek, a börtön szirmabesenyői kezdettel valamennyi vasrácsos Jézus egykori sorsát ismételve emelte az új vallásokat a miskolci Szent Anna egyházhoz tartozó kereszten a rózsa egykori vallásból lett "Fekete kenyér" ünnepet tartók teremtett világával, így kerültek a rózsaként ábrázolt pártok egy eredettel ábrázolásra. Börtön hozta létre őket, minden politikai hatalom egykori könyvek alapján ismételt és létrehozott. A fogatlan sorsra kárhoztatott Rákóczi téri fajtalankodók, mint Staller és a boszorkány eredettel bírt nyanyák tökéletes szépségben pompáznak, sorsukat és betegségeiket embereken hajtották végre.

Tegnap írtam egy helyen, hogy én embernek születtem és sértenek a betegségek, melyeket az elmeosztály rám terhel, haladva végig szülöttjeinek torzulásain, betegségein, mint amelyek apokalipszist hajtottak végre. Egy borsodi alpári Rózsa nevű asszony szerint nekem karmikus sorsom van és ha nem fogadom ezt el, akkor megérdemlem a sorsom, majd jönnek újabb betegségek. Az egészségügy az ember áldozást hajtja végre, nyomorra ítéle az embereket, cigányaikkal 1997 óta cigaretta és kávé fogyasztása miatt büntetve. Gyerekeim sorsát a cigányokéval cserélték fel ekkor, őket ítélve kocsmában dolgozásra 16 óráztatással, a cigányok pszichografológiai Malek Andrea halak szülött sorsát hajtva végre kelet népeinek beözönlésével, felemelésével együtt. A cigányság pszichografológiai megváltása hetven esztendeje tart az Időjelek és sötétkapus dögök megváltásával együtt, melyek a börtönnel ugrálnak láthatatlan világban az emberek szívén.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiválasztottjaik, sértődöttségével, szolidaritással, főszereplésével, elmeosztályának, fogatlanításról, megkereszteltek, elmeosztályokra, árnyékvilágbeli, szappantisztuló, főszervezésében, biztosításával, elhordoztatták, alkoholistákat, kommunistáknak, szabályszerűen, rendetlenekkel, kitermelésével, szirmabesenyői, megáldozásában, szülöttjeinek, elpöröléseket, megváltásában, megmentésével, elmeosztályok, megváltásával, felvonulással, értelmiségnek, felemelésével, fajtalankodók, árnyékilággal, chiccolinával, szervezésével, diszlexiásoké, betegségeiket, apokalipszist, borsodi egészségügy, szőkék lassú, börtön karmások, börtön karmás, párt elmeosztálya, butákat egyetemekre, erkölcstelenekkel együtt, régi karmikus, börtön karmájába, főnixes csótányokból, bárány Anna, egészségügy Medveczky, börtön ekkor, zsidók Talmudos, téglások szerződést, ember áldozó, Időjelek Medúzásának, Medveczky Ilona, Bodrogi Gyulával, Keller Dezső, Ritoók Zsigmond, Bródy János, Staller Ilona, Koncz Zsuzsa Halak, Vörös Oroszlánja, Adamis Anna, Eperjes Károly, Zirkuli Péter Katalin, Alexandriai Katalin, Minden Katkát, Orbán Viktor, Shuszter Lóránttal, Zöld Medeiájának, Posta Irénék, Marsi Anikóét, Marsi Anikó, Vörös Oroszlán, Szent Anna, Malek Andrea,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Különleges  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Eduardo Sacheri gondolata  Egy tavasz  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Szívek  39 ígéret  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Reményik Sándor: Pierrot &...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Egy gondolat  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Szép estét  Jó nap volt  Márai Sándor tollából  képre írva  39 ígéret  IGEN így  A Magyar Költészet napja alkal...  Az ember emlékekből áll  Segíts neki dicsérni Téged  Csend  Paul Éluard - És egy mosoly  Az ember  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  39 ígéret  Egy párkányon  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Paul David Tripp Április 13  Szép estét kedves látogatóimna...  Esterházy Péterre emlékezünk  Segíts neki dicsérni Téged  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Borzasztó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ott van  Walter Chrysler mondta  Jánosházy György: Fogd a kezem  Spenót fasírttal  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Horváth Szilvia tollából  Szívek  Magyar költészet napja  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Szép álmokat!  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Sok ember olyan, mint a kaméle...  képre írva  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Szép estét kedves látogatóimn...  Paul David Tripp Április 12  Bornyi Veronika haiku verse  Nem kell hozzá fürdőruhás  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske 
Bejegyzés Címkék
borsodi egészségügy, szőkék lassú, börtön karmások, börtön karmás, párt elmeosztálya, butákat egyetemekre, erkölcstelenekkel együtt, régi karmikus, börtön karmájába, főnixes csótányokból, bárány Anna, egészségügy Medveczky, börtön ekkor, zsidók Talmudos, téglások szerződést, ember áldozó, média elmeosztályának, elmeosztályokra fogatlanul, embereket maguk, névtelen média, örök fény, hetvenes években, összes kommunista, erdő néppel, angol kommunizmus, 1956-os börtön, reformátusra megkereszteltek, italdémonos alkoholistákat, magos Déva, cigányok Katijait, rendetlenekkel együtt, borsodi szociális, együttesek közé, szülöttjeik sorsának, fertelmesek sikeresen, pokol angyalaival, főnixes patkányok, börtön főszerepet, egyházak ellátták, okkultista pszichografológia, orvosok 1995-től, tatárdombi szétment, láthatatlan világban, média védelmét, bestia hajtotta, adventi vallással, elméknek Utolsó, adventi egyház, összes többi, börtön égisze, szlovák börtön, magyar börtön, emberek megáldozásában, sátáni túlvilági, hatvanas évek, húsz éveseké, világ Bodrogival, sátán felesége, miskolci Zsarnai, börtönelmét jelenti, egészségügyi karmások, karmikus orvosok, szolidaritással emelt, orvosi lexikonokon, rólam kilencvenes, börtön szirmabesenyői, miskolci Szent, rózsa egykori, rózsaként ábrázolt, eredettel ábrázolásra, fogatlan sorsra, boszorkány eredettel, borsodi alpári, ember áldozást, cigányokéval cserélték, börtönnel ugrálnak, emberek szívén, kiválasztottjaik, sértődöttségével, szolidaritással, főszereplésével, elmeosztályának, fogatlanításról, megkereszteltek, elmeosztályokra, árnyékvilágbeli, szappantisztuló, főszervezésében, biztosításával, elhordoztatták, alkoholistákat, kommunistáknak, szabályszerűen, rendetlenekkel, kitermelésével, szirmabesenyői, megáldozásában, szülöttjeinek, elpöröléseket, megváltásában, megmentésével, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 167
  • e Hét: 1296
  • e Hónap: 3655
  • e Év: 55921
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.