Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Dr. M. és a megmentett megyei kórház elmeosztálya
  2013-01-09 08:09:23, szerda
 
   
  Születésem óta a családi házban tartózkodott a média és többi elmeosztályt, börtön bűnözőket emelők Mónika Showban bemutatott tartamú népe a láthatatlan világban. Vannak közöttük cigányok, melyek ismételték a romániai és magyar területen végrehajtott egykori trianoni széthullást, a menhelyiek bibliai olvastatásával egyidőben, vannak közöttük sátánisták hatalmas erővel, buzik, fajtalankodók, fertelmesek. Nemcsak a börtön által megteremtett testenyészeti Időjelek antológiájában az Új Bekezdésnek bemutatottakat emelték fel már születésem előttől jóval, mentették őket meg, ismételték másodszor is sorsukat rám és családomra vetve, hanem a börtön bűnözők Szent Annás fekete kenyeres ünnepét is ismételték a vasrácsos Krisztus feszületesek helyetti keresztre feszítéssel szirmabesenyői központtal.

1983-ban a nyomorultak főnixes serege, melyeket még Soros György kezdett el emelni, mint Friderikusz Sándort 13 éves korában - velem együtt ment dolgozni, akkor is elment a hangom -, hanem a hatalmas nagy Rákóczi téri Mónika Shov 1956-tól itt fertelmeskedő és gyilkoló, forgószeleket rendező Rákóczi teret is, melyet szintén elmeosztály hozott létre az egykori olasz Rákóczi térrel együtt, ők a lakásból eltűnt sárga cédulás Időjelek szülöttjei voltak.
Valamennyi együttest név szerint a politikának megfelelően elmeosztály állított be és emelt fel aszerint, éppen melyik ember áldozó vallásnál, kornál járnak.

Dr. M-et Pestről helyezték ide a Szentpéteri kórházba, előre tudván, hogy én Koncz Zsuzsa megmentett tűzkutya- Halak helyett a Bródy elmeosztályi történelméből ide fogok jönni majd, hiszen 1986-tól a borsodi falvakon haladnak végig, azok kitermelésénél, akik a megyei kórház I-es Pszichiátriájához tartoztak, már nagyon sokan jogosítvánnyal rendelkeztek. Koncz Zsuzsa a politikai pályafutásáért az ország elmeosztályaitól Kossuth díjat kapott, a megmentett francia nép is kitűntette, akár Anglia a magyar elmeosztályokat, melyek itt hajtották végre az angol kommunizmust rajtam, az én Annás főszereplésemmel, mely novellákat a börtön elme bezúzott, bár novellákban megírni a Vörös Oroszlán karmikus kommunizmusát értelmetlennek tűnik utólag is, mint a Ki az úr a házban történetet, melyet meg is filmesítettek, természetesen egészen másképpen. Németország vasfüggönyét mai napig ismétlik Szombathely berendezésével, Vas megyei neveken, utcákon való végighaladással egykori trianonént a fatimei jóslatával együtt Cs.K. keletes sárga cédulásként önmagát kiadó halmaji költőnek.

A tiszaújvárosi hazugságot, mint Fábryt, az irigységet már ismételten emelték ekkor a mesekönyvben szereplő férjével együtt, melyen az elme haladt végig, Noé bárkáját építettek az állatokként megnevezettek az elméről.
Dr. Tass küldte be az 1972-től engem maga helyett eltemető dr. D. Mónika sánta karmikus elme szülött kommunista pszichiáterének a kezét virággal megkérni. Dr. D. Mónika semmihez sem értett, hangzott el 1995-ben is, amikor már 1972 óta én lettem eltemetve Dávidként helyette, s ekkor igazságügyi szakértővé emelte az elmeosztály. Mivel biztonságban érezték magukat, senkitől és semmitől többé nem tartottak, mint Orbán Viktor és Lévai Anikó, a forgószél hadművelet és a Pszichografológia képviselője, vagy Lendvai Ildikó, akinek a sorsát öcsémen hajtották végre Kőszegen, személyiségét is összezúzták. Így került hatalomra Vona Gábor is.

Dr. M-hez 1995-ben kerültem ambíció terápiára. A fényképeimet születésem óta folyamatosan lopkodták és zúzták össze. Pár megmaradt fotót vittem be dr. M-nek, amikor az Időjelek tompalátásának ismételt sorsához értek, amelyik szintén 1972-ben született meg a Rákóczi tértől. Mai napig tart a helyette és a szomszéd Halak szülött Ági helyetti áldozás, aki barna gyereket kapott a börtöntől annak idején, mint termékenységi Pók népének képviselője, kiszedte a fogait is a gyerek, ahogyan dr. Balogh börtön orvos annak idején mondta anyámnak, hogy a gyerek kiszedi az anyja fogait.

Éppen Malek Andrea Pszichografológiájához értek a könyvek ismétlésében, azóta is, mint születésem óta tart a benne lévő lelki betegek, karmikus betegek megváltása, sorsának jobbítása ember áldozással, kelet és a cigányság emelésével, ahogyan ezt Szepes Mária megírta. Dr. M. a 13 napig tartó Ufó és börtön láthatatlan világbeli felvonulás után, melynek idején már az írásaimon haladtak végig, mint az egri ZIZI Magazin Szandi sorsát mentő földönkívüli találkozásán, s ekkor Szenes Andrea légy horkoló rajzához érve megtámadta a népe a tüdőmet. Dr. M. a szomszéd V-né címére állította ki a kartonomat, aki gyerekkorában ufókat látott.
A borsodi szociális hálózat kiiktatott az emberek közül hosszú évekre azzal az indokkal először, hogy fanatikus vagyok, ekkor emelték a börtön egyházait és az 1956-osokat, másodszor, hogy félrebeszélek, mert olyanokat mondok, hogy Miskolc utcái be vannak rendezve apokalipszis szerint, s hogy én rendetlen vagyok. Ekkor emelte az elmeosztály Amerikában is az összes rendetlent.

Dr. M. közölte velem, hogy ráncoljam a homlokomat. Nem tudtam ráncolni, tehát a homlokráncolók ugyanúgy, mint az ádámcsutkások a borsodi I-es Pszichiátriához tartoztak. Az Idegosztály betegein születésem óta haladtak végig, ezek megmentésén, sorsán, ezek nagyon veszélyes betegek.B-né Anikó homlok ráncolással azután lépett a család sorsába, azóta az ember áldozó Avon segítségével hatalmas nagy házat épített, lányát királynőként tartja, jó szakmát kapott testvérével együtt a kezébe, megtisztelt és népszerű személlyé tették, míg én cipelem mai napig a sorsát.
A Horvátok közül a Bertalan utcai Forgószélből emeltek már majdnem száz éves ember áldozóknak számítanak, mint a Margitok, Piroskák, apát túlélő Gyulák, a Tótok hatalmas serege. Horvátokat olyan hatalmas erő emeli, adja a családi házukat, tulajdonukat, mely álomvilágba tesz akárkit, a Szemetekbe bújok Új Bekezdés népének számító teremtő, így kerültek a rendszerváltás után további szép és csodás életre, adott nekik az állásuk, az egészségük, hiszen valamennyiük karmikus sorsát embereken hajtották végre.

Dr. M. búcsúzáskor közölte velem, hogy ne igyak majd annyi kávét. Azóta internetes kávé portálokat nyitottak a börtönnel, amelyik Zoltán Erika helyett tett tönkre engem 1986-ban a csernobili atomreaktor robbantáskor, a Kígyó vagy Begyó? gyerekvers vall a kígyó nevű strumájukról, mely felmegy egészen az agyamba, ezért is kellett az írásokat bezúzni, ezért kiáltott fel dr. M, hogy a mesékkel baj van, nemcsak koroktól, Istenektől való elpörölés zajlik itt a Szívdobbanásokban megírott versek, írások, fordítások alapján.
Az infantilis fékezetlenségben szenvedő rendőrséget, amelyiknek több hivatást kellett volna végeznie 1986-tól mentik, emelik szintén, maguk is részt vettek az ember mészárlásban, ahogyan az egyik rendőr fia elmondta 1986-ban, el kell költöznöm Újhelyből jó messzire, mert tönkre akarnak tenni, ez a rendőrség tudtával történt.

Szóval a kávé ivás az elmebetegségei közé tartozik dr. Túri Ferenc politikailag Időjelek Medúzájának nevéből emelt Ferenc kiadott könyvei szerint, éppen a kávéivás szokásairól írt szakdolgozatot megmentése, 1991 utáni időkben, nemrég ismételt emelkedést hajtott végre, így az orvosok is beléptek az ember áldozók körébe.

Koncz Zsuzsa Bródy sorozat alapján a Vörös Oroszlán alapján lett sztár, megmentetté vált születésemtől, hiszen egy napon születtünk, azóta én játszom a sorsát tudtomon kívül.

Medveczky Ilona régi Mici mackós II-es elmeosztályához a börtön 1997-ben ért, akkor már a parkinson kórosak és epilepsziások helyett is legyilkolásra kerültem, lábaimba hatalmas energiákat kaptam, hátamra az Időjelek árnyékvilágát, mely folyamatos gyalázást hajt végre, kezdve a zsidók egykori sorsával a Tatárdombon, hiszen ott Izrael helyetti begyűjtést hajtottak végre, mint Rima Jeruzsálemen a bibliában leírtak alapján haladva végig minden elméről született bibliai szereplőn és népén, országán a többi könyvben megírt országok népének emelésével együtt, így lépett be a cserepeimen nőként megfestett Palesztina elnöke a nőn lévő kendővel a magyar politikába, melyet a börtön irányít már több, mint hetven esztendeje.

A média folyamatosan állította be azokat, akik belőlünk lettek létrehozva. Azt mondták a régiek, a ház, ahol éltünk, a Szenci Molnár szamaras zsidó háza fehér házi kígyó védelemmel ellátott volt, az járt ki-be a falakon. Így került fehér sál Komár és pár társa nyakába, talán még Michael Jacksonéba is. A vörös sálasok Ady által megírt vörös sárkány népeit jelentik, míg a fekete a fekete turbános időben divattá vált - volt fehér turbános is - araboké, a régebbieké. Dévényi 1992-ben, amikor a Nők lapja Mária Duval jóslatával egy talizmánt küldött és ráírtam három kívánságomat - mint a munka, gyerekek, gyógyulás -, Dévényi fehér sálassal állította be a Három kívánságot, a zsidókkal, mint Keller Dezsővel már három maffiával áldoztak meg kislány gitáros korom óta.

A kisolló repült a szemembe pár éves koromban, majdnem kiszúrva a bal szememet, éppen a sarkában állt meg, melyet öcsém dobott Peter Falk nyomoz a direktor Elos könyvben megjelent ballonkabátos apokalipszis szereplő szeme miatt, majd darabokra törték a könyökömet, térdeimet hatalmas erővel fellökve a kerékpárral a saját nevelt lányával élő francia színész sorsát rám terhelve, neki volt, Woody Allennek ez a sors megrajzolva.
A termékenységi népeket is barna bőrűnek kikiáltott termékenységi Innin elmélet alapján emelték a Pszichografológiai börtön karmikusok, így löktek rá a férfi kerékpár vázára, hogy ketté csattant a nemi szervem, mert ilyen vessző jelet viselnek a termékenységi törzsek. Minden természeti népet a magyar börtön politika emelt, így kerültek hozzájuk az elmeosztály által született pártbizottsági feladatukat abbahagyó egykori felelős vezetők. Minden történelmi könyvnek létrehozták a saját népét, mint a lenini egykori szocializmusnak is, mint Egyiptomnak, de a Nyírő Gyula és a borsodi elmeosztályok, a honfoglaló bolondok voltak a legerősebbek, mint ahogyan azok a mai napig, hiszen az elmebetegek minden elméletet kijártak, minden hatalmas erőt képviselővel kikezdtek, így kellett volna a média elmebetegeinek is fogatlanul visszamennie 1995-ben az elmeosztályokra, mint Bajor Imrének és a Heti hetest közvetítőknek, köztük a Rákóczi téri Staller Ilonának.

Szóval dr. M-mel nem nekem kellett volna találkoznom, hanem Koncz Zsuzsa Halak megmentettnek Bródy sorozatai alapján, amelyik első elmeosztály által végrehajtott száma volt a Sajnálom szegényt, a következőt, ezért énekelte a börtön ezt a számot a médiában.

1972-ben az elmék Pogány Judit és Koltay páros kezdetével már az elmék menhelyi részlegének emelésénél tartottak, így lettem én az akkor politika által létrehozott Unió együttes neve alapján képviselt Pán-Európai Unió Bíborszárnyú alkonyatának főszereplője egy menhelyi kislány helyett.

 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Címkék: főszereplésemmel, fékezetlenségben, elmeosztályaitól, pszichiátriához, végighaladással, pszichiáterének, elmeosztályokat, szocializmusnak, elmeosztályához, elmeosztályokra, jogosítvánnyal, szirmabesenyői, berendezésével, elmebetegeinek, kitermelésénél, szakdolgozatot, elmebetegségei, rendszerváltás, olvastatásával, antológiájában, homlokráncolók, pártbizottsági, értelmetlennek, tompalátásának, pályafutásáért, bemutatottakat, fajtalankodók, forgószeleket, epilepsziások, születésemtől, legyilkolásra, elmeosztályok, történelméből, termékenységi, testenyészeti, fertelmeskedő, családi házban, láthatatlan világban, menhelyiek bibliai, börtön által, börtön bűnözők, vasrácsos Krisztus, nyomorultak főnixes, hatalmas nagy, egykori olasz, lakásból eltűnt, politikának megfelelően, borsodi falvakon, megyei kórház, politikai pályafutásáért, ország elmeosztályaitól, megmentett francia, Mónika Showban, Szent Annás, Soros György, Friderikusz Sándort, Mónika Shov, M-et Pestről, Koncz Zsuzsa, I-es Pszichiátriájához, Vörös Oroszlán, Orbán Viktor, Lévai Anikó, Lendvai Ildikó, Vona Gábor, Éppen Malek Andrea Pszichografológiájához, Szepes Mária, ZIZI Magazin Szandi, Szenes Andrea, I-es Pszichiátriához, B-né Anikó, Zoltán Erika, Túri Ferenc, Időjelek Medúzájának, Koncz Zsuzsa Bródy, Medveczky Ilona, Rima Jeruzsálemen, Szenci Molnár, Michael Jacksonéba, Mária Duval, Keller Dezsővel, Peter Falk, Woody Allennek, Nyírő Gyula, Bajor Imrének, Staller Ilonának, Koncz Zsuzsa Halak, Pogány Judit, Pán-Európai Unió Bíborszárnyú,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.31. 23:34 Koronavírus - Schanda: a kormány mindent megtesz a magyar emberekért
03.31. 22:23 Koronavírus - Franciaországban csaknem ötszázzal nőtt a halottak száma az e...
03.31. 21:23 Koronavírus - Kreml: orvosi felszerelést szállító orosz katonai gép indul a...
03.31. 21:04 Koronavírus - Továbbra is várják a véradókat
03.31. 21:04 New York állam kormányzója nem pályázik a demokraták elnökjelöltségére
03.31. 21:03 Koronavírus - A Kisvárda felbontotta két román labdarúgója szerződését
03.31. 20:33 Koronavírus - Két héttel meghosszabbítja a leállást az esztergomi Suzuki gy...
03.31. 20:33 Koronavírus - A tőzsdei társaságok sorra mondják le közgyűlésüket
03.31. 20:13 Koronavírus - A koszovói alkotmánybíróság megsemmisítette a kijárási tilalo...
03.31. 20:03 Koronavírus - Orbán Viktor: az ellenzék ütötte léket sikerült befoltozni
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Szerénke levele Csaba testvérn...  Facebookon kaptam Cs ildikótól  A lélek nyugalmát . . .  Bízzunk Teremtőnkben  Gerbera koszorú  3. Titkok, melyeket nem vihete...  Nárciszok cserépben  Ferenc pápa a hétfő reggeli sz...  Isten uralma  Egy pohár bor jó hatásairól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szíved a lélek természetes ott...  Új parancsolatot adok nektek ....  A hit kapuja: Az élet létrejöt...  Szerénke levele Csaba testvérn...  A jót keresd..........  Sárga rózsák  Kellemes napot  Isten kegyelme legyen rajtunk!  Jézus szenvedésének hangulata ...  Facebookon kaptam  Szeretet  Rózsa csokor  Cica virág koszorúval  Lila csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Útravaló – 2020. március...  BRFK Facebook oldalán „M...  Ima az egyedülállókért, magán...  Nők virágos hajdísszel  Vízcseppes rózsa  Mindent tönkreteszünk  Az egyházi rend szentsége: A p...  Imádkozzunk együtt napról napr...  Rózsa bimbó  Virslis kifli kelt tésztából  Mai harmónia kártyám  Posertube  Dsida Jenő: Egyszerű vers a ke...  Máris megvan az olimpia új idő...  Bízom benned, Uram Jézus Benne...  Szép napot kívánok!  Mai harmónia kártyám  Változik az élet.......  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Png nő  Szíved a lélek természetes ott...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nők virágos hajdísszel  Bezártságodban üljön melléd az...  Vízcseppes rózsa  Gondolat........  Kovács Gergely érsek videóüzen...  Kávézó nő  Nő virágok közt  Naplemente  Posertube  Szép estét kedves látogatóimna...  BRFK Facebook oldalán „M...  Gerbera koszorú  Csokor kancsóban  Facebookon kaptam  492 főre nőtt a beazonosított ...  Ima az egyedülállókért, magán...  kedd esti szentmise Déva 03.3...  Jónak lenni jó...........  Bögrés vajas zsömle  Járvány  Talán ez a kis vírus engem is ...  Ima az egyedülállókért, magán...  Rózsák kosárban  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  BRFK Facebook oldalán „M...  Hagyd, hogy az este...  Mi történne,  Csókay András a rendkívüli páp...  Esti kép  Hagyd, hogy az este...  A férfi legyen a család papja:...  Változik az élet.......  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Facebookon kaptam  Png csokor  Székely János: Gyöngyöspatai i...  Sárga rózsák  Isten szomorúsága  Imádkozzunk együtt napról napr...  4 éve  A világ legbátrabb tette  Lusta lángos  Vízcseppes rózsa  Nyuszi sapkában  Jónak lenni jó...........  Edgar Allan Poe versei  A férfi legyen a család papja:... 
Bejegyzés Címkék
családi házban, láthatatlan világban, menhelyiek bibliai, börtön által, börtön bűnözők, vasrácsos Krisztus, nyomorultak főnixes, hatalmas nagy, egykori olasz, lakásból eltűnt, politikának megfelelően, borsodi falvakon, megyei kórház, politikai pályafutásáért, ország elmeosztályaitól, megmentett francia, magyar elmeosztályokat, angol kommunizmust, börtön elme, házban történetet, fatimei jóslatával, tiszaújvárosi hazugságot, mesekönyvben szereplő, elme haladt, állatokként megnevezettek, 1972-től engem, kezét virággal, forgószél hadművelet, sorsát öcsémen, fényképeimet születésem, szomszéd Halak, börtöntől annak, gyerek kiszedi, anyja fogait, könyvek ismétlésében, benne lévő, cigányság emelésével, írásaimon haladtak, egri ZIZI, szomszéd V-né, borsodi szociális, emberek közül, indokkal először, börtön egyházait, elmeosztály Amerikában, összes rendetlent, homlokráncolók ugyanúgy, borsodi I-es, család sorsába, ember áldozó, családi házukat, rendszerváltás után, csernobili atomreaktor, kígyó nevű, írásokat bezúzni, infantilis fékezetlenségben, ember mészárlásban, egyik rendőr, rendőrség tudtával, kávé ivás, elmebetegségei közé, kávéivás szokásairól, ember áldozók, napon születtünk, sorsát tudtomon, börtön 1997-ben, parkinson kórosak, zsidók egykori, bibliában leírtak, többi könyvben, cserepeimen nőként, magyar politikába, börtön irányít, média folyamatosan, járt ki-be, vörös sálasok, fekete turbános, talizmánt küldött, kisolló repült, sarkában állt, direktor Elos, saját nevelt, sors megrajzolva, termékenységi népeket, férfi kerékpár, nemi szervem, termékenységi törzsek, magyar börtön, elmeosztály által, saját népét, lenini egykori, borsodi elmeosztályok, honfoglaló bolondok, elmebetegek minden, média elmebetegeinek, elmék Pogány, elmék menhelyi, akkor politika, menhelyi kislány, főszereplésemmel, fékezetlenségben, , ,
2020.03 2020. Március 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 5 db bejegyzés
Összes: 6937 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 442
  • e Hét: 1177
  • e Hónap: 16219
  • e Év: 53848
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.