Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Börtön karmás vagyok minősíthetetlen álmokkal
  2013-01-14 09:09:01, hétfő
 
  1991-es II-es idegosztálybeli hangelmenéses média gyalázásom, elektromosság kapásakor a kezeimbe, testembe fénytesttel hatolásuk idején mondta a főorvosnő, hogy kezdjem el vezetni az álmoskönyveimet, melyeket 1997-ben a menhely hatalmas erővel - mely mai napig személyiség megszűntetéssel részt vesz maga helyetti emberekre zúdított apokalipszisben Müller Péter Sziámi népével - bezúzott az összes anyagommal együtt. 17 könyvanyagom volt készen, több daljátékkal, mind az életemről szólt, mint az Annás novellák a Vörös Oroszlán karmikus sorsú egykori kommunista kor ismétlőiről, a mesék a nemesekről, ( már meggazdagodott felemeltekről, Jehova johannás kutyáról), ezért került bele a börtön kígyója a gyermekversek közé, mert a nemesek is a börtönnel emelkedtek, éltek szép életet, a börtön pedig a sötétkapus dögökkel van a láthatatlan világban a lakásokban.

Közösen ismételték Orbán Viktorékkal és a médiával az összes írásomat a már médiába került börtön népekkel, köztük a média által emelt termékenységi népekkel, végtelen szappan tisztuló sorozatokkal, mexikói és barzil börtön népekkel. Már eleve az öngyilkosságoknak csak a börtönt szabadna érinteniük, s itt anyámon kezdték el a naponkénti öngyilkosságot gyerekkoromban, mert minket, embereket senkinek sem volt szabad szeretni, míg a karmikusok, a börtön és elmeosztályok szerető családban nőttek fel. 1995 óta kaptak férjet, feleséget, rendezték életüket már ismétlésben is, sokan hívő fanatikusként, de mint írtam a két utcai közös berendezettek és a buta szőkék, könyvben kiadottak emelkedése emberek támadásával már száz esztendeje is tart.

1995-ben elhangzott Júlia jósnőtől a mondat, hogy engem a börtön karmájába löktek. Már a Főnixes daljátékot karmikusan írtam meg, Anna főszereplője én lettem, a megváltója valamennyi zenésznek, kereszten rózsásnak, amit itt Borsodban a 666-ként megírott Hamis próféta korláti cigányai is képviselnek, akiket ufóknak kellett volna megtámadniuk, mindegyiknek megvolt a maga ellensége, de megmentették sorban őket. Akkor az egészségügy az elmebetegek megmentésébe, a nyomorultak 1967-es együttessel beállított kezdetéhez tért vissza az ismételt nyomorba döntésemmel, a nyomorultak emelésével. Alkoholisták, boszorkányok lettek híresek és nevesek Jung és okkultista elméletek megtanulása mellett az egészségügyben, a Titok népe tanításaival, cigiről szoktak le, én a cigizést (illetve dohányzást, mert cigire nem telik, a dohányt is ritkán veszem meg) a kínzásom miatt nem tudom abbahagyni. . Kávét kezdtem inni, holott egyszer ittam életemben Dupla kávét véletlenül, amit együttessel szintén beállítottak, mint a Bonbont is, majd visszatértek a Tejkaramellás operettek idejébe. Ez már mind nyomorult volt, jólétbe kerültek. Borsod valamennyi sötétkapus, árnyékvilág szülöttjét megmentették betegségéből, puffadásukkal együtt én is puffadok. Az ember áldozó orvosi bizottságon részt vevők egyik orvosa a felpuffasztott testemet úgy írta le, hogy jól táplált nőszemély akkor, amikor havi tízezer forint szociális ellátást kaptam, nem volt mit enni. Most is egy hónapig eszem a legolcsóbb pulyka parizert, egy vajkrémmel.

A cigányokat a pszichografológia alapján születésem óta emelik megváltóval, emberi felmutatással, az én áldozásommal a zsidósággal és keleti népekkel együtt, egyetlen közös nagy áldozással.

Mai napig ismétlik átírva az álmaimat, mint az atlantiszi földrengést. Ma hajnalban is minősíthetetlen álomra ébredtem. Éppen orvosnál voltam, s nem tudtam tájékozódni, eltévesztettem az ajtókat. Most azoknál járhatnak a börtön karmások közül, akik tájékozódási képtelenségben szenvednek. 1986. óta a boltfóbiás én lettem, vagyis már akkor az elmeosztály betegségein haladtak végig, az összes eddig kiadott betegségen. Az egész családot belekeverték az álmaimba, nem tudom, kitől lehetne segítséget kérni. Idegen házakban járok, kifosztanak, mindig alárendelt helyzetben vagyok, már 1998. óta kimondottan cigánysággal és fajtalankodókkal függnek össze az álmaim, míg azelőtt az életemről szóltak, illetve a szerepekről.

Sebek jönnek ki rajtam öt esztendeje. Itt vannak a lakásban velem a lyuggatók 1995. óta, melyek nemcsak a ruháimat, fehérneműimet, hanem a testemet is lyuggatják, mert a cukorbetegségek szövődményein is végig haladnak egyéb betegségeikkel a forgószél hadművelet névlistájának. Miután tönkre teszik valamelyik testrészemet, felszámolják még az egészségügyi részlegét is azoknak, akik részt vesznek az ember áldozásban. A vasgyári sebészeten egy cigány röntgenes és egy orvos nem volt hajlandó begipszelni a bokámat pár évvel ezelőtt. Még a papír is eltűnt a lakásból, hogyan hívták az orvost. A cigány közölte, hogy nekem agyi eredetű a bokaficamom, vagyis utalt a börtön rontására.

Mivel rajtam van, a hátamon, melleim alatt körben a Rákóczi tér, elme iszonyata, amelyik elvette a hangomat fullasztó szorításával, senki és semmi sem tud rajtam segíteni.

Most olvasom, hogy a nemesek mennyire szép életet éltek, s a már megtisztult Jeruzsálem emelte, tüntette őket ki. A zsidók kezdték a Bizottság avantgard beállítása szerint az ember áldozást, 1995-ben zsidók helyetti teljes begyűjtést és biblia olvastatást tartottak a Tatárdombon.

Egyetlen életem összezúzása a börtön és elmeosztályok által mutatja, hogy azt tesznek, amit akarnak, senki és semmi sem tud segíteni, mert mindenkit megöltek, aki szeretett engem valamikor.

Nekem nem járt a szép élet, az emberi egyetlen életemben, mindent irigyeltek tőlem, nemcsak a tanulást, az okosságot, az ének-zene, magyar tehetséget,a beszédemet, az akusztikai nyelvi tehetségemet, a külsőmet. Mindent elvettek és megsemmisítettek, rémségessé leszel és többé örökre nem leszel - ez lett az én sorsom, amint a bibliájukban megírták az egykori tökéletes angyalnak, Tirus fejedelmének. Emberhez méltó sors a karmikus börtön és teremtményeinek, mint az Időjelek testenyészeteinek, jólétben, gazdagságban élnek luxus körülmények között. Átléptek a holnapba, én vagyok a Voltam az RTL klub fórumosai szidalmai alatt, mikor a kezeimben lévő elektromossággal össze-vissza ütöttem a billentyűket és minden buzinak, fertelmesnek elmondtak engem. Volt koncerteket is ezért rendeznek a karmikus börtön szülöttek. Közéjük tartoznak a süketek és némák is, ezért törték el a bal fülemet és kaptam belé egy hatalmas misztikus rontást, mely hatalmas fájdalommal és egyensúlyzavarral jár, de hat éve az egyik betegük miatt a füleimbe kaptam újabb misztikus rontást, amiatt rángatódzik a szám, mert ez is a pszichiátriai gyógyszerük mellékhatása, mint a lábdeformáció, amit én lyuggatással kaptam. El kell ismernem, valóban sok rontás van a testemben, sokan vagyunk, ezt elnevezték skizopreniának, különösen a Zoltán Erika elektromos puffasztója dagad bennem a legjobban. 1998. óta az Idegenhangú Évás forgószeles árnyékvilág helyetti puffasztást hajtanak végre, közéjük tartozik Staller Ilona is a szőke túlélőkkel, a Rákóczi térrel, a Heti hetes gárdájával, ezért nevezték felete levesnek magukat, fekete árnyék az eredeti külsejük, népeik emberi testeket deformálnak.

Jelenleg a cigány elmeosztályok emelésése a Pán-Európai Unió Pszichografológiája alapján ott tart már Borsodban, hogy Világsátrat létesítenek a cigányok további emelése érdekében. Egyetlen áldozással megváltották az egész világot, hiszen innen emeltek minden országot, mely érintett volt az országba hozott, lefordított, megjelentett könyvekben, melyeket a börtön készített elő 1956. körül. Még Göncz Árpád valdens is börtön téglás, ezért hangzott el a mondat, hogy "Ha én egyszer kinyitom a számat", de nem reagált rá. Száz éve számolják fel az embereket a pszichografológia alapján Magyarországon, hiszen itt éltek a legtöbben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megsemmisítettek, fajtalankodókkal, elektromossággal, idegosztálybeli, megszűntetéssel, minősíthetetlen, apokalipszisben, cukorbetegségek, álmoskönyveimet, teremtményeinek, egészségügyben, öngyilkosságot, gyerekkoromban, skizopreniának, felpuffasztott, meggazdagodott, betegségeikkel, magyarországon, képtelenségben, eltévesztettem, elmeosztályok, pszichiátriai, szövődményein, fanatikusként, fehérneműimet, felemeltekről, elektromosság, hangelmenéses, termékenységi, tejkaramellás, lábdeformáció, gyermekversek, puffadásukkal, felmutatással, névlistájának, berendezettek, menhely hatalmas, összes anyagommal, életemről szólt, börtön kígyója, gyermekversek közé, börtönnel emelkedtek, börtön pedig, sötétkapus dögökkel, láthatatlan világban, összes írásomat, média által, öngyilkosságoknak csak, börtönt szabadna, naponkénti öngyilkosságot, buta szőkék, börtön karmájába, Müller Péter Sziámi, Vörös Oroszlán, Orbán Viktorékkal, Zoltán Erika, Idegenhangú Évás, Staller Ilona, Pán-Európai Unió Pszichografológiája, Göncz Árpád,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png virág  Tanuld meg ezt a versemet  210 éve született a SZÓZAT meg...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Egy bizonyos határt  Még csak most kezdődik a nap  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png férfi  képre írva  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Png rózsa csokor  Mi lenne ha  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Még csak most kezdődik a nap  Png nő  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Örülök, hogy látlak!  Mindig jusson idő nevetni  Png rózsa csokor  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Png telefon  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét  Png csokor  A kételkedés kezelése  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Az igazi szeretetért rendszeri...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png virág  Alázat  Albert Einsteinről  Éretlen vers  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép napot kívánok  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Egy maradéktalanul uralt világ  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
menhely hatalmas, összes anyagommal, életemről szólt, börtön kígyója, gyermekversek közé, börtönnel emelkedtek, börtön pedig, sötétkapus dögökkel, láthatatlan világban, összes írásomat, média által, öngyilkosságoknak csak, börtönt szabadna, naponkénti öngyilkosságot, buta szőkék, börtön karmájába, megváltója valamennyi, 666-ként megírott, maga ellensége, elmebetegek megmentésébe, nyomorultak 1967-es, ismételt nyomorba, nyomorultak emelésével, kínzásom miatt, ember áldozó, felpuffasztott testemet, hónapig eszem, legolcsóbb pulyka, pszichografológia alapján, atlantiszi földrengést, börtön karmások, elmeosztály betegségein, összes eddig, egész családot, életemről szóltak, lakásban velem, lyuggatók 1995, cukorbetegségek szövődményein, forgószél hadművelet, egészségügyi részlegét, ember áldozásban, vasgyári sebészeten, cigány röntgenes, cigány közölte, börtön rontására, hangomat fullasztó, nemesek mennyire, zsidók kezdték, ember áldozást, szép élet, emberi egyetlen, akusztikai nyelvi, bibliájukban megírták, egykori tökéletes, karmikus börtön, kezeimben lévő, hatalmas misztikus, egyik betegük, füleimbe kaptam, pszichiátriai gyógyszerük, szőke túlélőkkel, eredeti külsejük, cigány elmeosztályok, cigányok további, egész világot, országba hozott, börtön készített, megsemmisítettek, fajtalankodókkal, elektromossággal, idegosztálybeli, megszűntetéssel, minősíthetetlen, apokalipszisben, cukorbetegségek, álmoskönyveimet, teremtményeinek, egészségügyben, öngyilkosságot, gyerekkoromban, skizopreniának, felpuffasztott, meggazdagodott, betegségeikkel, magyarországon, képtelenségben, eltévesztettem, elmeosztályok, pszichiátriai, szövődményein, fanatikusként, fehérneműimet, felemeltekről, elektromosság, hangelmenéses, termékenységi, tejkaramellás, lábdeformáció, gyermekversek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2032
  • e Hét: 4354
  • e Hónap: 10595
  • e Év: 62861
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.