Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
"Csak a hülyék tanulnak!"
  2013-04-27 05:48:44, szombat
 
   
  Anyámmal egyidős az elmeosztályok ember támadása deformációik, emberi természetet meg sem közelítő viselkedésük miatt. A szőke nők gondolkozási nehézséggel voltak létrehozva, ezért már 1936-ban az emberek fejét támadta meg a média, ezeket mutatta be villámgyorsan 1995-től a fogtalanításával együtt az embereknek a boszorkányok, karmikus szülöttek helyett. Már, mint írtam Gábor Zsazsa így lett világhírű, őket a média az ország világ előtt történő megszégyenítése miatt vitte szerte a világban, de rengeteg az apokaliptikus szülött az országban, akiknek a nevéből újabb fertelmes elméleteket gyártottak és hajtottak végre.

A bolondokat kitették családi házakba, mára már politikusok lettek, őket is ember áldozással taníttatják, helyezik el, jólétüket garantálják, utódaikat egyetemekre, főiskolákba vitték, támogatják őket. Tas Gyuszika és Kupai Jani libalábú bolond szomszédokkal kezdték a kitermelésüket az öcsém kiságyból történő fejre kilökésével, hogy dadogjon, emiatt az egészségügy ember kínzásra ítélte, majd jöttek a pszichografológiai cigányok emelői, akik iszonyatos nyomorral, éheztetéssel, hurcolásával, puffasztásával, deformálásával, öt szívinfarktus mellett járatták őt maguk helyett legyógyszerezve. Volt eset, amikor felment dr. Kósa Emeséhez már a menhely pszichózissal való láthatatlan világbeli támadása idején, befektette a kórházba és leöntötték pálinkával, mert az egészségügy éppen az alkoholistákat, füveseket emelte, sorsuk miatt támadott.

Szenes Andrea helyett a tüdőmet támadták meg, mert horkolva volt lerajzolva, ugyanígy Marsi Anikó vékony szája és fogból való beszéde miatt a nagyobbik gyerekemet, s ez csak a média, még a többi borsodi település lakója deformációjával, kapott csapásával nincsen benne.

Volt férjem naponta megalázott, mindig azt kiabálta részegen, hogy megszivat engem, megmutatja, hogy nem fogok pöffeszkedni az irodában, úgyis kicsinál engem. Amikor elsős lett a nagyobbik gyerek, s tanulni akartam vele, nem engedte, azt kiabálta, hogy "csak a hülyék tanulnak", s már akkor az elmeosztályt diplomássá tették, jelenleg ők az orvosok is fele részben, a többi orvos hallgat, vagy nem tud az itt történt iszonyatokról.

Mindent irigyeltek, ami emberi tulajdonság volt, a külsőt, az akusztikai tehetséget, a zenei tehetséget, csak ők lehettek énekesek is, az énekesek Zorán óta - s ez már régen volt - ember áldozásból kerültek a médiába, ugyanúgy, mint Benkő Dániel anyám apjának felvett nevéből, amivel indítottak születésemkor már a nálunk tomboló Mónika Showban bemutatott elmebetegek kíséreteivel, s a börtönnel. A reformátusokat egyesével váltották meg, mert bolondoknak kiabálta őket a mostohaapám.
Szerető életre jutottak, pedig a református egyház száz esztendeje denevéres a Talmudból, a római egyház hívei Hunnia elmeosztály fanatikusai.

A festmények apokaliipszisét 1998. óta ismételték, valamennyi könyvvel. Kata gyümölcsei a szocialisták Vénusz elméletét jelenti, belőle ered Som, Kökény, Medve, Őz, s valamennyi erdőnép, valamennyiük szép életet élve ismétel, jelenleg Káli Sándor vezetésével a nyomorultak, akik helyett 1967. óta éheztettek minket ismétel, a szocialisták most ebből vannak. Miskolc városa még Kata kártyát is vezetett be, akusztikai bénításom Káli Sándor miatt és Izrael nyomorultjai helyett történt. Az együttesekkel beállított apokalipszist rajtunk hajtották végre, mint a Bizottságnak megfelelő beállítású ortodox és más népekét, a szentháromsággal kezdődően Omegával, Benkővel, Debrecenivel, ennek megfelelően Debrecen és környező falvai kitermelésével kezdték az ország helyzetének megváltoztatását, az elmebetegek kitermelését.

Az elmeosztályok 1995.óta ismételnek, reformálják az egészségügyet. Felettük a börtön áll védelmül, mint ahogyan születésem előtt is a börtön felügyelte őket.

Például Szandi, Zoltán Erika, Balázs Klári, Csepregi Éva és főnixes fekete éjszakai szülöttjei helyett szexuális meghurcoláson mentem végig. A miskolci Új Hírnök a kilencvenes években kezdte el az Éva és sok-sok Ádám apokalipszist, a rengeteg Ádámot pácini kezdettel emelték, tették jólétbe az összes két keresztnevű magyarországi szülöttel együtt, egyedül Albert Gyöngyi nyelveket tanuló ment rá, valamint a fekete városból Szerencsi Éva a "háborúra".

Zétényi Lili népei a Herman Ottó kiadott menta színű könyve szerint élővilág ellenes csapásokat hozott. Valamennyi felvett név, mint a Növényi apokalipszist kezdetét jelentette. A lényeg az emberek titkos legyilkolása mellett Magyarország megszüntetése, lezüllesztése, nyelvének szétrombolása, a lakosság átcserélése elmebetegekre, bolondokra.

Ady száz éve leírta, hogy a Jézus-hívők az indiai és többi elméletek gyártásával itt farsangolnak, valamint a spiritiszta béka-pápát, amelyik őt kínozta éjjel-nappal, a sárga focizó Jehova kutyát, amelyik focijátékát előlről kezdték. Jelenleg győzött a Ferencváros.

Annás elméletek mellett, melynek része a kereszten a rózsa valamennyi vallása Alexandriai Katalin kerékbetörést is végrehajtottak, s Katalin csak egyetlen része a régi történelemnek.

Minden szerepjátékost megmentettek születésem óta, engem 1986. óta a megmentőjük, engem hurcolt, mint egy határozatlan buta bábot testemet legyőze, mert Medveczky Ilona is elmeszülöttként lett létrehozva a Mici mackós erdőből, s hol van a vadon, amelyik népe minden zene alapján elpörölt mindenkitől, minden kortól, istentől, királytól?

Valamennyi magyar kommunistát az elme hozta létre, ezért hangzott el a mondat, hogy Kati néni hidegháborút vívott 1995-ben a szomszédtól, akkor ismételni kezdték ezek szülötteinek felemelésével a történelmet.

A Vörös Oroszlán főszereplője is Anna, itt én voltam az alkémisták, fekete mágusok, gnosznikusok, rózsakeresztesek, farizeusok kitermelése és emelése mellett.

Valamennyi Katalin helyett engem támadtak meg, különösen a Rákóczi tériek és valamennyi zsidó miatt.

Felül kell vizsgálni az ország jelenlegi névtárát, a mi és többi régi család nevének felvevőit is, s akkor meglátni, hogy lényegében az országban alig maradtak.

Engem már nem lehet meggyógyítani, nem vagyok rehabilitálható, hiszen nekem csapások vannak a testemben, mint a füleimben, a szájamban, a fogaimban, a nyakamban a börtön stumája 1986. óta, mely reagál minden méreganyagra, a gyomromban tűzből betett valami, mely dagad bennem, a méhemet meggyalázta az egészségügy 1995-ös kórházba beszállításamkor, belém tettek a mentőben valamit, ami nő a méhemben ember gyalázás miatt, lábaimban, karjaimban elektromos csapások vannak, mert a parkinzon kórosok, epilepsziások, dixleksziások és valamennyi karmikus beteg betegségein végig ment a menhely. Még a hajtépést, gyors evést is végrehajtották, 1986. óta mennek végig az orvosi könyveken.

A szomszéd szőke fodrásznő sorsát a hetvenes évektől ismétlik rajtam, mert szőke és egyensúlyzavara van, a férje, Gyula apa túlélője valamennyi Gyulával, miatta a Braun bolhahegyi házban minden éjjel játszottak az üvegeken, csörömpöltek hangosan a nyáriban az üvegek, mintha püfölték volna őket. Ideköltözésem után arra figyeltem fel, hogy az üvegcsörömpölés folytatódott, Gyula naponta hordta az italos üvegeket a boltba, azokkal csörömpölt hangosan a lépcsőházban.

Antal Imre és Vitray mutatta be Gina Lolobrigidát az atlantiszi aranyhalak ruhájában, de már akkor a velem egyidős halak szülötteket visszamenve időben Koncz Zsuzsáig, sőt a század elejéig később emelték, természetüket rajtunk ismételték, így tanulnak, utazgatnak, élnek jólétben a megmentett Halak. Pontosan tudják, ki karmikus és ki elmeosztály szülöttje, ki az árnyékvilág Forgószeles Rákóczi teréé, az Időjelek testenyészetéé, amivel hosszabbítják folyamatosan az apokalipszist.

Minden iskolai tantárgy ellen apokalipszist hoztak létre, akár a testnevelés, ének, magyar, kémia, fizika, történelem, élővilág tantárgyak ellen. Ennek véget vetni csak egy olyan hatalom tudna, amelyik szembe tud szállni a tűzben terjedő sátánistáknak, médiának, elmeosztályoknak, kígyóval és különféle misztikus csapással gyilkoló börtönnek.

Ufó kísérete van az elmeosztályoknak, saját védelmük, melyek támadnak, ha a szülötteket valami baj éri.
Psota Irénék egyik filmben mutatták be a rengeteg láthatatlan világban lévő kíséretet, melyek az emberek otthonában tartózkodnak, csak nekik jár a családi ház, a szép kert, udvar, az embereket a legnagyobb nyomorba döntötték.

Bagoly Katalin már hét hónapos koromban lettem, azóta emelik Izraelnek ezt a részét az Időjelek testenyészetei közül.

A bankokat és a multikat 1995-ös trianoni Nagy Anna helyetti teljes begyűjtésével a csapásoknak rám és családomra idején ember áldozásból emelték.

A szívemet nyomogató, mellem alatt testemet szorító csapásuk mellett a szívemet fekete dögök nyomogatják, mely miatt erősen fulladok, s ezt hörgőtágulatnak diagnosztizálták. A tiszta szív elleni merényleg a médiától hetven éves, a tiszta szívű emberek a zene miatt haltak meg.

Engem ezek a rontások nem engednek meghalni, pedig egyetlen utam csak az lehet. Nem tudom, meddig bírom még cipelni ezt a megnyomorított testet, a karmikus szülöttek, elmeosztályok féktelenségének és sorsának ismétlésének soha nem lesz vége, eltarthat még akár húsz évig is, ezért kértem eutanáziát a Nyírő Gyula zsidó kórház orvosaitól 2001-ben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályoknak, megváltoztatását, fogtalanításával, rózsakeresztesek, beszállításamkor, szentháromsággal, diagnosztizálták, legyógyszerezve, rehabilitálható, deformációjával, megszégyenítése, hörgőtágulatnak, apokaliipszisét, elmeszülöttként, féktelenségének, üvegcsörömpölés, egyensúlyzavara, végrehajtották, kitermelésével, kitermelésüket, reformátusokat, alkoholistákat, szerepjátékost, megnyomorított, végrehajtottak, testenyészetéé, testenyészetei, deformálásával, puffasztásával, begyűjtésével, apokalipszist, együttesekkel, kerékbetörést, megszüntetése, történelemnek, lezüllesztése, elmeosztályok ember, emberek fejét, fogtalanításával együtt, ország világ, apokaliptikus szülött, nevéből újabb, bolondokat kitették, öcsém kiságyból, egészségügy ember, menhely pszichózissal, egészségügy éppen, tüdőmet támadták, nagyobbik gyerekemet, többi borsodi, nagyobbik gyerek, hülyék tanulnak, Gábor Zsazsa, Kupai Jani, Kósa Emeséhez, Szenes Andrea, Marsi Anikó, Benkő Dániel, Mónika Showban, Káli Sándor, Például Szandi, Zoltán Erika, Balázs Klári, Csepregi Éva, Albert Gyöngyi, Szerencsi Éva, Zétényi Lili, Herman Ottó, Alexandriai Katalin, Medveczky Ilona, Vörös Oroszlán, Valamennyi Katalin, Antal Imre, Gina Lolobrigidát, Koncz Zsuzsáig, Forgószeles Rákóczi, Psota Irénék, Bagoly Katalin, Nagy Anna, Nyírő Gyula,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Nárciszok pillangóval  A Nemzet fája, melynek van tör...  Jézus Krisztus  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Jó éjszakát !......  A Bryce Canyon - Utah - USA sz...  Jó éjszakát !......  Jézus Krisztus keresztje  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Erzsikétől  Jáger László - Április  Cipő emlékére  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Png nő  3 millió 250 ezer embert oltot...  Jézus engem megtalált . . .  Aranyosi Ervin: Márton, a főmu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Bryce Canyon - Utah - USA sz...  Facebookon kaptam  Egészségünkért-érdemes megfont...  Saját életünk keresztje  A változatlan tavaszban  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt ! ..........  Piromorfit kristály  Kereszt  Imunex Alga komplex gyógyhatás...  Tengeri csillag.....  Bűnössé lenni  Csokor vázában  Jézus engem megtalált . . .  Nárciszok pillangóval  Kitűnő alvást támogatók  Tulipánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kereszt alatt  Legenda a pitypangról  Már nem az vagyok, aki voltam....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hold ragyog az égnek tengerén ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kereszt fája  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt ! ..........  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Harmónia......  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bűnössé lenni  Facebookon kaptam  Itt a tavasz, indul a szezonál...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Osztozni Isten szenvedésében  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tulipánok  Jézus szeretete  A kutyák 96 százalékos pontoss...  Pitypangról  A bűnök átvállalása  Facebookon kaptam  Csokor vázában  Új hét, új csodák.....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Izületi gyulladásra - gyógynöv...  Tavaszi kép  Kereszt  Jézus engem megtalált . . .  Facebookon kaptam  Jézus Krisztus  Harmónia......  Facebookon kaptam  Csokor vázában  Jézus szeretete  Hitel  Szép estét kívánok ! ..... 
Bejegyzés Címkék
elmeosztályok ember, emberek fejét, fogtalanításával együtt, ország világ, apokaliptikus szülött, nevéből újabb, bolondokat kitették, öcsém kiságyból, egészségügy ember, menhely pszichózissal, egészségügy éppen, tüdőmet támadták, nagyobbik gyerekemet, többi borsodi, nagyobbik gyerek, hülyék tanulnak, elmeosztályt diplomássá, többi orvos, akusztikai tehetséget, zenei tehetséget, énekesek Zorán, nálunk tomboló, reformátusokat egyesével, református egyház, római egyház, festmények apokaliipszisét, szocialisták Vénusz, szocialisták most, együttesekkel beállított, szentháromsággal kezdődően, ország helyzetének, elmebetegek kitermelését, elmeosztályok 1995, börtön felügyelte, kilencvenes években, rengeteg Ádámot, fekete városból, emberek titkos, lakosság átcserélése, spiritiszta béka-pápát, sárga focizó, rózsa valamennyi, régi történelemnek, határozatlan buta, elme hozta, ország jelenlegi, országban alig, börtön stumája, gyomromban tűzből, méhemet meggyalázta, egészségügy 1995-ös, mentőben valamit, méhemben ember, parkinzon kórosok, orvosi könyveken, szomszéd szőke, hetvenes évektől, üvegcsörömpölés folytatódott, italos üvegeket, atlantiszi aranyhalak, velem egyidős, század elejéig, megmentett Halak, árnyékvilág Forgószeles, olyan hatalom, tűzben terjedő, szülötteket valami, rengeteg láthatatlan, emberek otthonában, szép kert, legnagyobb nyomorba, multikat 1995-ös, szívemet nyomogató, szívemet fekete, tiszta szív, médiától hetven, tiszta szívű, zene miatt, megnyomorított testet, karmikus szülöttek, elmeosztályoknak, megváltoztatását, fogtalanításával, rózsakeresztesek, beszállításamkor, szentháromsággal, diagnosztizálták, legyógyszerezve, rehabilitálható, deformációjával, megszégyenítése, hörgőtágulatnak, apokaliipszisét, elmeszülöttként, féktelenségének, üvegcsörömpölés, egyensúlyzavara, végrehajtották, kitermelésével, kitermelésüket, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 12 db bejegyzés
Összes: 6967 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 232
  • e Hét: 1574
  • e Hónap: 11522
  • e Év: 45918
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.