Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miskolci pusztító népének könyvismétlése
  2014-01-28 17:59:22, kedd
 
  Miskolc városa a kezdeti Vörös Oroszlános Koncz szaturnuszával az én áldozásommal kezdett kommunizmust áthozta születésemkor már nagyapa halála kezdetével a sötétkapus dögökkel Miskolcra Rózsákkal, így került Demjén is a médiába és Lázárral. Vissza sem lehet adni a kivitt dögöknek a csapást, mivel örök halál életük van. Valamennyi Rózsa boszorkány kezdetét jelentette a börtönnek, ezek helyett támadták meg anyámat, majd minket. Valamennyi kereszten a rózsa fekete mágusi vallás kezdete volt 1958.

Lila kocsmával rendezték be 1995-ben a pusztító Kiss Tábornok utcai csűrhéjét, melyhez tartozik dr. Dávid Mónika sátoraljaújhelyi Dávid Szörnyeteg koporsója kommunista elmeosztálya, amit a média a Mónika showval mutatott be a Kata kocsmával. Ezek 1998. óta misztikus iszonyattal kínoznak éjjel-nappal, az összes könyvet a városgondnokságggal, az egész várossal egriek Faoszos Varga nevéhez érve Visszhanggal, Időjelekkel együtt a tűzoltókkal, városi rendőrség Hitel táblát kitevő utcai listán végigmenő elmeosztályával rajtam végrehajtották ismétlésben is a börtön bűzözők bibliai börtönét megtartva, kimentve a bibliai pusztítókat a megyéből szerte a világ minden részébe.

Dávid Mónika népe 2004-ben kiszedte a fogaimat, Cseh Károly japán Aranyhálós könyvéhez érve Liptai-F. szőke kiválasztottal aranyhálót tett a szájpadlásomra, mely villámgyorsan sorvad Dávid Mónika népének csapásaitól, Liptai Claudia és Dávid Mónika elmeosztályához tartozik, amelyik dobált az ágyon valamennyi csapás, ekkor a brazil mókus rendi maffiájukkal 2004-ben. Ekkor mentek végig az újhelyi és a miskolci iskolai és ballagási névlistán is. A Liptai Mónika Showja a médiának a börtönből csontsorvadást okozott a szájpadlásomon. Ők itt a népüknek fogmegtartó rendelést üzemeltetnek.

Káli Sándor az árnyékoskertből Kata Miskolc kártyát vezetett be a városnak a medve kori kommunizmus ismétlésével a járványos csapásoknak. Mészáros Kata a Kata kocsma tulajdonosa, vagyis Mészáros Ági is Miskolchoz tartozott. Ez már 18 éve tart. Minden Ágnes Ágnes asszony versből a börtön gyilkosságában kiválasztott. Rácz Therry Black Újhelyből vette a nevét osztálytársamról, amelyik anyjával kezdtek Bodnár börtönével 1971-ben már a tompalátás átjövetelével a miskolciakhoz. Rácz elmeosztályát szabadon engedték, mint az állandó apokaliptikusok Nyírő Gyula zsidóit, melyek Kecskés nevekkel kezdik előlről mindig a Pán Pszichografológiát.
Dávid Ibolya a nemzetközi Rákóczi teret képviselte, borsodi beállítással, létrehozással.

A miskolci és Révész utcai beduinok és boszorkányok listáját 1995-ben kezdték ismétlésben. B.né Rákóczi téri rendőr vővel rendelkező iszonyatot férjhez adták, gazdagságra juttatták, majd folytatták a Kállai kettős börtönének beállításával idehozva Marianna szeretőjének kocsiját a bérház elé a gyilkosságot, fia madárként való erdő népének megmentésével, a református egyház terjeszkedésével Fekete városával, ez Romániát jelenti.

Dávid Mónika kommunista nyomorult elmeosztálya helyett 1972-ben temettek el engem, az emberekkel együtt, húsz éve folytatta a Mónika Show utcanépével a születésem óta tartó kislány áldozását. Dávid Mónika elmeosztálya azzal kezdett 1998-ban, hogy nem engedtek fürdeni a kádban, ekkor kezdtek a sátánnal, hogy megy a kórházba a sátán felesége. Ez már Romániát jelenti a halál néppel, boszorkányokkal és a börtönnel. Németország és Magyarország zsidó biblitikus berendezésű lett Borsod terjeszkedése óta, felszámolták az országot, ezért termelték ki a parasztokat is a falvakból. Már halál népet jelentenek.

Az Émász szintén a Bertalan utcába került beállításra. Eredetileg a boszorkányokat kellett volna megtámadniuk, de hetvennégy éve már a lutheránis református magyarokat gyilkolták le, majd velünk folytatták születésünkkor. Dr. Szmisz és Bajzát Újhelyben állandó apokaliptikus szereplők.

Kata kocsma jelenti a Kata gyümölcsei erdőnéppel, Sommal és Kökénnyel, Medvével születésemkor kezdődött miskolci kommunizmust alkoholistákkal, a dögökkel intultak még 1961-ben nagyapa tüdőbeteggé tételével maguk helyett. A kommunizmust játszó alkoholisták és dögök elhagyják Borsod megyét, a debreceni bibliások kivonulásával kezdtek megtámadásomkor, a média feállításával 1995-ben.

2004-ben dr. Tűzkő Judit a menhellyel rendezte be azokat a csapásokat és ufósokat, amelyek ott voltak nálunk Újhelyben. Ők voltak azok, akik Peter Falk miatt a szemembe dobták majdnem a kisollót, akik Woody Allen miatt összetörtek a kerékpárral, akik a termékenységi nép vessző jele miatt rálöktek a kerékpár vázra és a kilián telepi drótgyári darus Dóra Néni helyett japánok Erdős Bandival való közreműködése mellett, amit Fábry ismételt majdnem belefojtottak a Bodrogba, mert Dóra nénije a börtönnek előző életében vízbe fulladt. Minden Dóra Pandorában kiválasztott.

Megjöttek a megyei kórházba a kakastaréjosok, akik már az én learatásom frizuráját viselik, ez Lang Györgyi is. Marianna neve miatt kiválasztott ember gyilkosságból. Elmeosztályról vannak mindketten.

Ekkor kaptam meg a Müller Péter Sziámi népétől a számba a rángó görcsöt okozó iszonyatot, valamennyi csapását azoknak a démonoknak, misztikus lényeknek, akik születésemkor a házunkban gyilkoltak minket, s megszülettek. Müller azt írta magáról, hogy nem voltam nép, hanem ő a leszek és neki személyes baráti ismerőse volt az a Weöres Sándor, aki a keleti nép és cigányság felemelését egyetlen közös áldozással megírta a pusztítóknak.

Az ufósai a megyének mondták, hogy már csak ők maradtak itt, a többi árnyéknépe Miskolcnak elhagyta az országot, szétmentek a világba. Kakukkoltak nekem a börtön Varga Imréjének könyvét ismételve, amit Győzike a börtönnel most is ismétel.

Dávid Mónika népe szabályszerűen megcsonkított a kezdeti kommunizmus Vénusz elmélete és külsőm miatt. Rátettem az RTL klub fórumára a kérdést, mikor hagyják abba az ötven éve tartó kislány áldozást, s odatették a kérdést a Mónika Showhoz, akkor még nem tudhattam, mivel bezúzták az apokalipszisük álmosfüzeteit, hogy Dávid helyett gyilkoltak végig egy életen.

A szőke földszintes nyomorultak Ágijáért, amelyik a roma börtönhöz született meg, cigány náci taxis jött és vitte el innen ember áldozással. 1998. óta a nyomorultak szőkéit mentik a nácik, mutatva nekem őket Stadion boltban, utcán. Ez Dr. B. Gabriella népe.

A város ufó népe a bérház fölött áll, ezek védelmezik az itt lakó árnyéknépet. Zoltán Erika nyomorultak börtön népe puffaszt 1995. óta.

Mádl Ferenc nevéhez érve mádi könyveket kezdtek el ismételni abból az időből, amikor ott mindent felszámoltak. Mádl árnyékoskertjéhez tartozik Oroszországnak, állandó apokaliptikus halál népet jelent. Ezt csodálja a roma nép közül Orbán Viktor.


Müller Péterék emelték Vona Gábort az öcsém összezúzásával a Miskolc Kilián Benedek utcájának névlistáján végighaladva, Orbánt az elme állította fel az angol kommunizmus befejezése után Johannás és Annás főszereplők helyetti áldozásommal és az én börtön utcába állításom után anyám sorsának ismétlése miatt, ami azóta is történik ember kihalatás miatt, meg hogy Miskolc és megyéje megszabaduljon. Az Mszp idegbeteg vezetője anyámból lett betegség, Bajnai a libás kezdetet ismételte, úgy gondolom, én mint egyetlen ember Borsodban, akit a pusztító végig üldözött minden munkahelyen atlantiszi aranyhalként a római egyházas kezdet miatt, amiből az összes Ginás börtön halak szülöttet kitermelték, majd átment ez is Rózsa Judit és farkasbőrös testvére Rózsa György beállítása idején farkasbőrt téve a lányomra születése után megszorítva miskolciak által a cigányokkal Miskolc városa sorsának elhordoztatására, majd az egész megyéjére, ami kiterjed az egész országra, a négy világ részre.

Nincs kit választani, valamennyit elmeosztály hozta létre, belőlünk tették kormányra őket a börtönnel. Sátán népét emelik születésem óta az áldozásunkkal a börtönnel. Ezt jelenti Miskolc teljes egésze valamennyi falvával együtt már 130 éve.

Dr. M a Bródy sorozatból megáldozott a római egyházas ikertorony ufósai és a ráncolt homlokú elmeosztály helyett, amelyek utazgatnak, vállalkozók lettek, építkeznek, majd a Republiccal lejött ide a Bertalan utcába, közölve velem, hogy ha most, a jungista kiválasztott asszonyos elméletük végrehajtásakor a gyerekeim ott hagynak, nem is szeretnek. Ekkor jelentkezett egy primitív család Perecesről, Imre börtön már mentette az asszonyt, kolóniától váltak el. A városgondnokság dolgozóival ment végig itt az egriek és valamennyi médikus megjelenés könyvén és újságján, Cseh Károly írásain az egészségüggyel és a médiával, ismételve a média Benkő Dánieles anyám támadásának kezdetét. Én nem tudok innen elmenni, meg nincs is hová, ahol miskolciak ne lennének, meg senki sem tud segíteni, mivel a sátán népe tart fogva. Egyre nagyobbak a kínjaim, a lyuggatók nyomogatják a szívemet, tüdőmet 18 éve már, egyre szorosabban fojtogat melleim alatt Király Linda zsidó sátánista népe. Árvay orosz könyvét még az apa állította be születésem előtt, nyíregyházán van a gonosz zsidó rokonság.

Görög Zitával kezdték előlről Görögország honfoglalását, de már a hellenizmus berendezése idején átcserélhették őket. A borsodi ember áldozást a börtön kezdte el születésemkor Simon Ilonával, akit kivitt az utcából, sorsát végrehajtva ismétlésben is. A miskolci kommunisták voltak az 1956-os lincselők a Rákóczi térrel együtt.

Az állatvédők is nálunk voltak születésemkor. Amikor apa nyulat vágott, anyám magán kívül kiabálta, hogy gyilkos. Berendezték a sivatagi egykori állatokat, ezért támadhattak. A földönkívüliek valóban megtámadták az állatokat, egykori történelmi szereplők maradványaként. Az állatok közül a kommunista erdő került berendezve, megszemélyesítésre a Sátántól. Így jöttek Nyúl Icát is menteni motorossal a városban. Balogh Ildikó a Bertalan utcából már Németországban volt tolmács, amikor a Hegyaljába üldöztek varrólánynak, anyám támadásából emelkedett, vagyis az elmétől ez már nagyon régóta tart.

A Familia Kft beállította Esztergályost is szőkeként, helyette anyámnak volt magas vérnyomása, amit az elme ismételt 1995. óta a dögökkel, megtámadtak engem azzal, hogy a Familia KFt stábja jön engem menteni, így nyitottak spar és különféle boltokat is. Növényivel lengyel növényekkel kapcsolatos könyvet kezdtek el, most nem tudom a címét hirtelen, de 2004-ben olvastam, ezért változtatott nevet. Növényi is fogkiszedő. A sportolók neveit a városból vették fel, testnevelés elleni csapások voltak.

Valamennyi internetes irodalmár ember áldozásból él túlélőként. . Ezek maradtak a lírai karám után.
Már nincs hová menni sem, nehezen viselem az istenes verseiket is, mivel itt csak egy két úr van, a börtön és a Sátán, ez a teremtőjük, ennek fohászkodnak. Vass Tiborék az Új bekezdéssel eladták a lelküket Spanyolországnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: spanyolországnak, osztálytársamról, sátoraljaújhelyi, terjeszkedésével, elhordoztatására, megtámadásomkor, árnyékoskertből, elmeosztályával, apokaliptikusok, végrehajtásakor, boszorkányokkal, városgondnokság, elmeosztályához, alkoholistákkal, összezúzásával, kiválasztottal, földönkívüliek, gyilkosságában, szabályszerűen, átcserélhették, apokalipszisük, elmeosztályról, végrehajtották, kakastaréjosok, oroszországnak, maradványaként, egészségüggyel, csontsorvadást, németországban, születésünkkor, boszorkányokat, szájpadlásomon, megszabaduljon, szájpadlásomra, szaturnuszával, megmentésével, kezdeti Vörös, sötétkapus dögökkel, kivitt dögöknek, rózsa fekete, pusztító Kiss, összes könyvet, egész várossal, börtön bűzözők, bibliai pusztítókat, megyéből szerte, világ minden, ágyon valamennyi, brazil mókus, miskolci iskolai, börtönből csontsorvadást, népüknek fogmegtartó, Vörös Oroszlános Koncz, Miskolcra Rózsákkal, Valamennyi Rózsa, Kiss Tábornok, Dávid Mónika, Dávid Szörnyeteg, Faoszos Varga, Cseh Károly, Liptai Claudia, Liptai Mónika Showja, Káli Sándor, Kata Miskolc, Mészáros Kata, Mészáros Ági, Minden Ágnes Ágnes, Rácz Therry Black Újhelyből, Nyírő Gyula, Dávid Ibolya, Mónika Show, Bajzát Újhelyben, Tűzkő Judit, Peter Falk, Woody Allen, Dóra Néni, Erdős Bandival, Minden Dóra Pandorában, Lang Györgyi, Müller Péter Sziámi, Weöres Sándor, Varga Imréjének, Mónika Showhoz, Zoltán Erika, Mádl Ferenc, Orbán Viktor, Müller Péterék, Vona Gábort, Miskolc Kilián Benedek, Rózsa Judit, Rózsa György, Benkő Dánieles, Király Linda, Görög Zitával, Simon Ilonával, Nyúl Icát, Balogh Ildikó, Familia Kft, Familia KFt, Vass Tiborék,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  képre írva  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  képre írva  Tanácsok egy pszichológustól  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Magyar költészet napja  Már Gárdonyi Géza is méltatta  különleges  Erdei gyöngyvirág  Somlyó Zoltán - Orgonával  Spenót fasírttal  Mindent de mindent visszakap  jó reggelt  Esterházy Péter: Harmonia c...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  A felvilágosodás...  Ott van  Csend  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  A sorsod  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Bornyi Veronika haiku verse  Megígért békesség  Hamvas Béla  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy tavasz  Különleges  Spenót fasírttal  Isten hűségének mértéke  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét  Bársony székben  Paul David Tripp Április 12  Paul David Tripp Április 13  Csend  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Tanmese  Annyira tisztelem a szabadságo...  Szép estét kedves látogatóimn...  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Pitypang szökőkút  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  40 felett  Tanmese  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Anyámról való emlékek  Ott van  Előfordul, hogy  Paul David Tripp Április 15  Jázmin  Jan Twardowski - Siessünk  Reményik Sándor: Pierrot &...  Mindent de mindent visszakap  Jánosházy György: Fogd a kezem  Különleges  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Pitypang szökőkút  Egyszerű  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  képre írva  Horváth Szilvia tollából  József Attila – Keresek ...  Az ember emlékekből áll  Annyira tisztelem a szabadságo...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Zilahy Lajos gondolata  Zilahy Lajos gondolata  Nem kell hozzá fürdőruhás 
Bejegyzés Címkék
kezdeti Vörös, sötétkapus dögökkel, kivitt dögöknek, rózsa fekete, pusztító Kiss, összes könyvet, egész várossal, börtön bűzözők, bibliai pusztítókat, megyéből szerte, világ minden, ágyon valamennyi, brazil mókus, miskolci iskolai, börtönből csontsorvadást, népüknek fogmegtartó, medve kori, járványos csapásoknak, börtön gyilkosságában, nevét osztálytársamról, tompalátás átjövetelével, állandó apokaliptikusok, nemzetközi Rákóczi, református egyház, emberekkel együtt, sátán felesége, halál néppel, boszorkányokat kellett, lutheránis református, dögökkel intultak, kommunizmust játszó, debreceni bibliások, média feállításával, menhellyel rendezte, szemembe dobták, kerékpár vázra, kilián telepi, börtönnek előző, megyei kórházba, rángó görcsöt, házunkban gyilkoltak, megyének mondták, többi árnyéknépe, börtön Varga, börtönnel most, kezdeti kommunizmus, apokalipszisük álmosfüzeteit, szőke földszintes, roma börtönhöz, nyomorultak szőkéit, bérház fölött, öcsém összezúzásával, elme állította, angol kommunizmus, libás kezdetet, pusztító végig, római egyházas, összes Ginás, lányomra születése, cigányokkal Miskolc, egész megyéjére, egész országra, négy világ, ráncolt homlokú, jungista kiválasztott, primitív család, városgondnokság dolgozóival, média Benkő, sátán népe, lyuggatók nyomogatják, gonosz zsidó, hellenizmus berendezése, borsodi ember, börtön kezdte, miskolci kommunisták, sivatagi egykori, földönkívüliek valóban, állatok közül, kommunista erdő, elme ismételt, címét hirtelen, sportolók neveit, városból vették, lírai karám, istenes verseiket, lelküket Spanyolországnak, spanyolországnak, osztálytársamról, sátoraljaújhelyi, terjeszkedésével, elhordoztatására, megtámadásomkor, árnyékoskertből, elmeosztályával, apokaliptikusok, végrehajtásakor, boszorkányokkal, városgondnokság, elmeosztályához, alkoholistákkal, összezúzásával, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 153
  • e Hét: 2040
  • e Hónap: 4399
  • e Év: 56665
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.