Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lendvai Ildikó kőszegi kezdettel és ismétléssel
  2014-02-13 18:54:28, csütörtök
 
   
  Lendvai Ildikó nemcsak az Ildikó karmikus börtön neve miatt lett a hatvanas években kiválasztott borsodi Győri kapu eredettel Debrecenből - ahol iszonyat történhetett az Omegás ördögök Debreceni nevének kezdete óta, mint Szolnokon, Szegeden, Győrben, Vácott, Székesfehérvárott - ahol megmentették a zsidókat 1992-ben ember áldozással - , Kiskunhalason - ahonnan megmentették rajtam ismételve a kormányzóvá tett Swarzenegger Sátán szülött múltját meg az egész városon -, Gyöngyösön, Sopronban, de felsorolni sem lehet a nevek alapján berendezett egykori országot, mert a romániai helységek sem maradtak ki. A Vörös Oroszlánt Románia kezdte el, övé a református egyház.

Lendvai tehát borsodi 130 éves zsidó történelem szülöttjeként azért lett kiválasztott, mert az apja nőzött. Alárendelt helyzetéből a karmikus előző életében erkölcstelen életet élő Ildikó miatt az öcsémet támadták meg Kőszegen, ahol fejre lökése óta a kiságyból a dadogósok miatt logopédiai intézetben volt, tanult szépen szótagolva, ütemesen beszélni. Ildikó miatt tanulása egy év múlva meghiúsult, meg akkor már rátértek a Pszichografológiai Kecskések sorsára, akik nem tudtak rendesen tanulni.

Lendvairól az egész média tudja, hogy ember gyilkossággal iskolázták be, de senki sem tesz ellene semmit, sem a 130 éves adventista könyv szerinti magyar és német zsidók ellen.

Most a szlovákok igényt tartanak a Tokaj megnevezésre, pár éve a római Vatikán a börtön hunniával tartott igényt a területre egykori saját birtokként, amire hivatkoztak. A római egyház 130 éve kihalt, itt vannak a megszüntetői, az Isteneket felszámolták, most ember gyilkosság folyik több, mint hetven esztendeje, Miskolc sikeresen leszámolt az emberiséggel, engem születésem óta gyilkol, nem magamtól élek, életben tartják a szívemet, egy roncs vagyok minden részemben csapással a két utcai skizopren szerepjátékosok helyett, felettük lévő csapások által legyilkolva. Itt a menhely is berendezve, nemcsak a börtön. A skizoprenek helyett, akik születésem óta körben járnak a két utcán börtönnel együtt nem tudok sírni 1998. óta, mivel nem rendelkeznek érzelmekkel. Egyikük éppen most mesélte el, hogy ráemelte volt férjére, akitől elválasztották a kést, miután kicibálta a haját a börtön szülöttnek, akinek a csapásait parkinsór kórosként kaptam meg, gerincemet is tönkretették helyettük és nyaki érszűkűletét is a családon hajották végre. Jutka már rokkantnyugdíjasként elérve az 57 évet tavaly végleges nyugdíjba került. 1986-ban elbújt a volt férjem Berdnárikéknál, ahová megérkezett Gyöngyihez a rendőr férj, Gyöngyit eladónak vitték, mint akinek bolt bóbiájának kellett volna lenni Kopcsiknéval együtt, náciként. Három gyermekes volt, nem voltak már fogai. Kopcsik miskolci berendezéssel is bírt saját könyvvel. Megtámadott a voltl férjem az ózdi Herceg Tibor árnyékvilág képviselője miatt, aki beállított hozzám egy csíkos vázájával a Zsíros boszorkányoknak, akik odatartoznak, nem hagyott békét nekem, hogy szeret engem, bár az árnyékvilág csak a nemi szervével képes érezni. Ez jött a segítségemre 1995-ben a Tatárdombra, a reikis vele beszélgetett, közvetített, hogy a fotelben ül a halott. Bocsánatot kért tőlem állítólag. Megalázott engem a Rákóczi tér helyett, akikkel addig nemi kapcsolatot tartott fenn. Volt férjem bejött a lakásba és belerúgott a nemi szervembe. Verekedni akart, jött felém és én ekkor felemeltem a kést, már a klubbeli Jutka sorsát végrehajtva rajtam. Ekkor egy kattanást éreztem a fejemben, idegösszeroppanást kaptam, ami normális dolog, mert emberek nem kerülhetnek erőszakos szituációba. A Pszichografológiai betegségeket hajtották végre előzetes törésekkel együtt, meg a cigivel.

India, amelyik kezdte a cigánysággal az elmeosztály nemeseinek mentését születésemkor szintén igényt tartott tokaj környéki területre. Nos, ott a könyvek szerint jezsuita elmeosztály és ehhez hasonlóak vannak.

Az öcsém hatalmas emberi nagysággal rendelkezett, még akkor sem ment volna lopni ennivalót, amikor napokig nem jutott ételhez. Végig a cigányság sorsát hajtották végre rajta, Lendvai Ildikó volt a kezdet zsidóként, majd a Feketebárány együttessel állították be a többivel együtt az ember gyilkosságot. A deformáló Demjén Rózsival került el innen, fekete mágiával deformálta el az arcokat, hajat, testet, bármilyen testrészt a saját szerepjátékosai helyetti ember áldozásban, ezek a szárnyas betétek, amelyek egyikét belém is tettek 1990-ben a megyei kórházban, nem tudtam járni sem, Ádám Erzsébettel kezdtek Pácinban, kórházba kerülésemkor már folytatták tovább a dögök és betétek csonkításait. 1990-ben küldtek a betéttel, amit kaptam nemi szervemre egy nőgyógyászhoz, aki nem sokkal utána elment Miskolcról. A nevét nem tudom, csak megírta az újság, hogy mennek el az orvosok.

Öcsémnek hatalmas embersége volt, ezt mindenki kihasználta, nevettek rajta, gúnyolták miatta.
Ugyanúgy baj volt, mint nálam, hogy ember voltam. Az összes alkoholistát és füvest dr. Tűzkő Judit a borsodivánkai és ricsei elmeosztályokkal csapásaikkal együtt rajta hajtották végre, így mentek Pestre is. Dr Kígyóssija az Ádám Éva zsidó népnek azt mondta rá, hogy még fiatal. Nagyon szép volt az arca, Rucájsz cigányként eldeformálva volt halála előtt, amikor írt levelet, egy K betűt írt le, legyikolták 2007-ben. Vele hajtották végre az egykori római történelmeket, Bazsányi Mihály helyett vitték a római egyházba imádkozni, úgy járt, hogy Zoltán Erika testet megszálló hatalmas gyalázó szellemvilága állandóan kereszteket vetetett vele, végül a Szent Anna fekete kenyér kormánya ismétlésekor még a kenyeret is megáldotta, éppen a boszorkányok rontásain mentek végig kezdetektől. A boszorkányokról szólt az egész életünk, azok megmentéséről és múltjuk ismétléséről, emelésükkel együtt.

Az öcsémnek emberként emberhez hasonló életet kellett volna élnie, egyszeri volt és soha többé nem lesz. A nyomorultjai a Lila kocsmának végig alázták és koldultatták egy életen keresztül cigányozva őt Deák Bill Gyula cigánytelep képviselője feszületes helyett is. Minden cigány és boszorkány, sátánista, füves, alkoholista, pszichografológiai ország jelének megfelelő képviselet az öcsém élete árán emelkedett, meg valamennyi beszédhibás. Embersége, ember tisztelete haláláig megmaradt hatalmas szenvedései közepette is, míg Kokoként üldözték. Öcsém villanyszerelő akart lenni, nem engedték meg, emberi erejét fizikai munkára kényszrítették a Cipész ktsz-ben, ahol visszaéltek vele. Öcsémet a motor balesete után Delhusa sorsát végrehajtva puskás japán történelmével a skizopren Farkasok sorsát és könyvét ismételve szerepét hajtották végre, pszichózist a gyermekváros. Mind csapás, úgy is kerülnek be általában olyan családból, alkoholista, cigány szülőktől, vagy csapásként. Ezt mutatta be a média mikor ismételte pár éve egy filmben, hogy a japánok lövöldöztek a levegőbe a háború után. Moldovánék, a Cipész Ktsz elnökének lányának és fiának szerepét kezdték el, ezért vitték őket a Révész utcára, ahol engem Nóra miatt megtámadtak a városiak.
Megvádolták perverzként, így beutalták a láger helyére, Ricsére. Ott az orvos azt mondta freudistaként, hogyha megházasodik, meggyógyul. Nagy Éva felsőzsolcai menhelyivel összeházasították. Ekkor környezetellenes csapások a Hermann Ottó Múzeumban kiadott könyvek alapján támadták meg az embereket mindenütt. Éva maga alá vizelt, a cigányság sátánistákkal volt náluk, tárgyakat mozgattak és mindent összezúztak a családi házban, erre mentem hozzájuk, az öcsém nem értette, mi történik a házban. Az állatvédők is ott voltak, állatokat mentettek a szomszédban Bodnár Vera egyik kezdetével anyám kurvázásának boszorkányként, ő pár éve meghalt rákban, férje a kilincsre akasztotta magát.
Tehetetlen volt a sátánisták ellen. Bodnár Vera bevitte a kutyát a római egyházba és mondta, hogy a kutya különb, mint akik ott imádkoznak. Ezután a menhely támadott ismét előlről kezdve a hitleri Talmudosok születési kezdetemet az Istár-Vénusz-Jézust, Éva magában kezdett beszélni, azt mondta, hogy anyám Mária és én vagyok a Jézus, ezt senki sem érthette. Emiatt a menhely a sorsát éveken keresztül rajtam hajtotta végre.

Ezután kezdődött a római egyházas iszonyatos sorozatuk és a Szent Anna egyház rajtunk végrehajtott cserepeken megrajzolt történelem ismétlése az egyházak feállításával, amerikai egyházak és zsidók tisztításával, amit Bush bemutatott a szereplők sorsát végrehajtva a füvesekig, itt már az aljanép gyilkolta. Dr. Bohács elmebeteg orvos 12-szer megsokkolta a Nyírő Gyula zsidó kórház könyvét végrehajtva az elektromos zsidók helyett, közben többször leállít a szíve. A Rákóczi tér képviselete, a Szajkók is szörnyűlködtek, akiknek a sorsát Pestről visszajőve emelték, tisztították őket, rajtunk végrehajtva, azóta én voltam helyettük és anyám is a kurva, így kezdődött Tátrai Marival együtt, amiből együttes is lett, Tátrai Gábor a miskolci Ofotért tulajdonosa azóta, 2004-ben a börtönével elmére kellett volna kerülnie. Barnáné elmondása szerint a sokkolás után rázkódott sokáig az öcsém teste, vagyis végig a Nyírő Gyula zsidóinak sorsát ismételték a többi könyvvel együtt Kecskésekkel a Pszichografológia létrehozóiként.

Kórházba úgy került felmentése után, hogy egy alkoholista a pataki koncerten rosszul lett, bevitték dr. Kósa Emese pszichiátriájára, ott gyógyszert adtak az alkoholistának, meghalt.Kósa ekkor lett Debrecen polgármestere újhelyi névvel. Ekkor kezdték el a nyolcvanas években kiadott Kósa-Szederkényi Fiúk, lányok könyvét a falvak népviseletbe öltözöttjeivel. Ezután bevitte dr. Kósa az öcsémet a rendelőintézetből hívva, leöntötték pálinkával és bezárta a rácsos ágyba, majd gyógyszerezni kezdte, amit haláláig műveltek dr. Nagybozsóky hullaboncoló elmondása szerint, ezek okozták a halálát, mert az elme sorsát folyamatosan hajtották végre könyveikkel, szerepeikkel együtt. Ez meghaladja a jelen börtön gyilkosok karmikus sorsát is, ez iszonyat az enyémmel együtt, hogy általuk kell kínban lennem éjjel-nappal, így közvetítik a fertelmeiket a médiából.

Nem értettem mindig a Farkas neveket, nem tudhattam, hogy a Bertalan utcai Farkasokon a többivel együtt folyamatosan mennek végig szerepeik végrehajtásával. A Jókai utcán lakó Farkast is megmentették, elköltözteték, miután öcsémen a sorsát, hogy a cigányságuknak kamrában kell élnie víz és villany nélkül végrehajtották. Ezek járnak a menhellyel és a cigánysággal, Mónika Showt jelentenek, meg Dávid Mónika iszonyatait nyomorultként.
A földszintes Farkas Ágnes és bolond testvére írása nyomtatottan a postaládára volt kitéve. 1992-ben már nem olvashatóan írt Gyuszi, ekkor mondtam neki, hogy írjon nyomtatott betűkkel, ezt itt berendezték, Ágnes így lett szülésznő embergyilkosként, egy cigány vitte el, mikor ideköltöztem. Ennyi gyilkos ellen semmit sem tudott tennni és nem is tudhatott róluk, a bizonyítékokok itt voltak végig, meg voltak a lakosok jelölve, már az 1991-es legyilkolásom kék fülét is levették a faliújságról, befejezték a zsákba tett születésem óta végrehajtott könyveket, mint Latinovitsét, én pedig tavaly kidobtam őket a szemétbe, csak a listája maradt meg.

Az oroszok a Farkas névhez érve ismétlésben jutalmazták azt a Farkas Bercit, amelyik az Ez a divat könyvbe a Révészen került be feleségével együtt. Vagyis az oroszok is börtönt jelentenek, vagy velük vannak együtt.

Mivel a zsidók minden maffiának engem felkínáltak gyerekkoromban, bejött nemcsak az olasz csőtészta és piskóta, amik a csöveseket jelentették, ezt rajtam ismételték 2001-ben az inform média fórumosai, nekem írták, hogy piskóta vagyok. Bejött a balkáni maffia, de szerintem a világ összes maffiája, mint az elektromos kínai az amerikai. A zsidók kislány gyalázó perverzek, a szórakoztató műsorukat születésem óta neveti az egész ország. Tehetségemet nem bírták elviselni, sem a külsőmet.

Gyuszi temetése napján jött Jancsi, anyám öccse, dicsekedett azzal, hogy a hetvenes éves óta nemcsak mérnök lett, hanem bejárta a világot. János neve miatt kiválasztott lett, bebiztosította magát Tóth feleséggel.

1995-ben támadott meg az elmeosztály azért, mert szépen ettem, mint ember, előzőleg már meglökték a kezeimet, hogy lepecsételjem a ruhákat, mint ahogyan az elme eszik. Ekkor kaptam a két lábamba parkinsón kór miatt elektromos csapást, hogy nem tudtam rajtuk megállni, nem tudok függönyt sem feltenni az ablakra, mert ezek itt a betegek, akiket ellát a szociális hálózat, körbeugrálják a pszichiátriai betegeket, mert van felettük kíséret, s ezt az elmeosztályok tudják, tartanak tőlük. Szép evésem ekkor mohóvá vált, én is meglepődtem rajta. A temetési napján öcsémnek tömtem magamba a süteményt, ez is kínai történelem részét képezte. A sátoraljaújhelyi temetkezési vállalat hullaboncolója vigyorogva fogadott minket, kinevette öcsémet és minket. Utána dúlták fel a brazil füves szerepéhez érve a temetőt, már járványtemetőként a pusztító csapásai által nagyapa halála óta, ő van legfelül a honvédek alatt. Kun református Hitleri könyvét ismételték rézkrisztusos feszületesként jártam helyettük, nagyapa sírján a születési dátumát is átjavították a könyv és halottak sorsának ismétlése után úgy, ahogyan Kun volt a feleségével, nagymama a sírkövön két évvel idősebb lett, mint nagyapa, aki ezernyolcszázas években született még, 1904-et írtak a sírkövére, nagymamának 1902-öt. A rézkrisztusos Jézus istállós kezdettel indult könyvben Lóczi és Lehoczky volt megírva német zsidók itt élő nevei mellett, ezeket mind nagy házba juttatták, felemelték őket, ezek a kisebbségek is. Lehoczkyt a menhely 1986-ban a fűzérradványi Budai Borbála és Nagy Katalin idegorvosok általi odautalásomkor berendezték a menhelyi Péterné Csilla utcanép által örökbefogadott Gyöngyi gépíróval. Ott iszonyatot hajtottak végre Sophia Loren sorsaként, ismét a sakk-kártyát ismételték a régi nácikkal. Az övé volt a sakk-kártya, mellyel a vasfüggönyös Táncdalfesztivál indult. Hitler a vasbabilont jelentette. Ekkor énekelték nekem nagyapa házának régi lakosának dalát, a Kicsiny házban ott születtem én, nincs ott gyertya, nincs ott gyertyafény dalt, vagyis nagyapa egy orosz bűnöző helyett lett mindig megtámadva, míg mi a Szenci Molnár szamaras zsidó házába kerültünk, ahonnan a Magyar irodalom történetébe is került a magyar nyelv egykori megreformálójaként, onnan vette a nevét fel.
Már ekkor remegtem, mint a nyárfalevél, Moldován Nóra róka füves kommunista maffiája helyett megtámadták az utcanéppel, köztük az erdő madár népével, Kállai börtönnel, akiket választottak szét a rossz férjtől, jött a felmentő sereg folyamatosan a lábtörlőre szarókkal együtt, tolvajok kísérnek azóta, mindent ellopnak a lakásokból. Szabó Máté próbált gyógyítani, kaptam vénás injekciót a fehérvérűség és remegés miatt, a hajamat kezelte, mert a fele kihullott, mert már a főnixes fekete világ bárányként Derláné helyett Csepregi Éva népeként és a Bestia, Ádám és Éva zsidó népének istenével a nyakamban és a fejemben bennem volt, az elektromosságok szabályszerűen ninóztak a véremben, elpusztították a vörös vérsejtjeimet.
Szabó Máté elküldött a nyakörvemmel a debreceni izotóp osztályra egyik orvos ismerőséhez, de az ott felírt gyógyszert szemkidülledés megakadályozása miatt nem szedtem, Thiranon volt a neve. Ott rengeteg golyvás és kidülledt szemű beteg volt már. Két hetente jártam Debrecenbe, ahol vért vettek és a nyakam körforgatát mérték. Volt egy betege, a római karcsai pap. Nagyon rendes volt. A városban diszkópapnak nevezték, minden hétvégén a Borbarlangban ivott és táncolt. Tele volt az egész teste fekélyekkel. A Révész utcai Tóthné Mari járt ki Karcsára hozzá a templomba miséire. A pap félt tőle, egyszer rámutatott mise közben és azt mondta, hogy ott ül a Sátán. Mindenki azt hitte akkor, hogy a volt férjem tett ennyire tönkre.

Minden Révész és Bertalan utcai csapásával kerültem Miskolcra, hogy itt a rendszerváltást emberek megszüntetésével, orosz hidegháborúnak nevezett embereken végrehajtott kommunista körforgással és karmikus betegség sorozatokkal a világ csapásai végleg lezárják. Szabó Mátét ismétlésekor annak időnek ezért ölték meg buziként a lakásban lévők. A magyar apokaliptikus 130 éves kezdeti történelem Csabai fehér mercedesével Erika öccséhez és dr. Barna Gabriella cigány népéhez ment át, aki helyett én kaptam a zsidók misztikus istenét a nyakamba, ami minden méreganyagra reagál, ezért gyógyszereztek le Pogány Balázs sorsát az Időjelekből végrehajtva anyjáéval együtt a füves dr. Tűzkő osztályán Dávid Mónikával maga helyett kurvázva és dr. Vaszily Máriával a börtönével. Ha nem veszem be az elme xanaxát, dagadni kezdek hatalmas nagyra, pedig így is már harminc kilóval több lettem, ahogyan a média mondta, hogy az okos barna száz kiló. Már régen volt az, ezért támadtak meg értelmiségként a nyolcvanas években végleges megszüntetésem miatt. Az öcsém semmi sem lehetett, végig cigányok sorsát hajtották végre Lendvai Ildikó kezdetével.

Tehát Gyuszi halálát a cigányok, a Pszichografológiában foglalt országrészek, a Feketebárány együttes óta emelkedett Bizottság és többi alsó világ képviselete neveik beállítása szerint okozta. Benne vannak a füvesek, az orvosok, az elmeosztály a zsidókkal együtt. Az emberek üldözötté váltak és legyikolttá Magyarországon, iszonyatos élettel. A zsidók végleges kihalatásra ítélték őket, amit meg is tettek.

Anyám születésünk óta Rákóczi tériként volt megvádolva, ők rontották meg, még a menhely és Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója hosszabbításával a nyomorultaknak, Zöld medeiájának hatása alatt van.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megszüntetésével, táncdalfesztivál, elmeosztályokkal, sátoraljaújhelyi, környezetellenes, embergyilkosként, hosszabbításával, pszichiátriájára, szerepjátékosai, boszorkányoknak, szerepjátékosok, ezernyolcszázas, végrehajtásával, boszorkányokról, rendszerváltást, elektromosságok, megakadályozása, berdnárikéknál, odautalásomkor, szörnyűlködtek, bizonyítékokok, létrehozóiként, villanyszerelő, gyógyszereztek, kényszrítették, cigányságuknak, boszorkányként, végrehajtották, örökbefogadott, hidegháborúnak, értelmiségként, alkoholistának, megszüntetésem, elválasztották, bebiztosította, magyarországon, hatvanas években, zsidókat 1992-ben, kormányzóvá tett, egész városon, nevek alapján, romániai helységek, református egyház, apja nőzött, karmikus előző, öcsémet támadták, egész média, szlovákok igényt, római Vatikán, börtön hunniával, területre egykori, római egyház, Lendvai Ildikó, Swarzenegger Sátán, Vörös Oroszlánt Románia, Pszichografológiai Kecskések, Herceg Tibor, Demjén Rózsival, Ádám Erzsébettel, Tűzkő Judit, Ádám Éva, Bazsányi Mihály, Zoltán Erika, Szent Anna, Deák Bill Gyula, Cipész Ktsz, Nagy Éva, Hermann Ottó Múzeumban, Bodnár Vera, Nyírő Gyula, Tátrai Marival, Tátrai Gábor, Kósa Emese, Kósa-Szederkényi Fiúk, Mónika Showt, Dávid Mónika, Farkas Ágnes, Farkas Bercit, Budai Borbála, Nagy Katalin, Péterné Csilla, Sophia Loren, Szenci Molnár, Moldován Nóra, Szabó Máté, Csepregi Éva, Tóthné Mari, Minden Révész, Szabó Mátét, Barna Gabriella, Pogány Balázs, Dávid Mónikával, Vaszily Máriával, Tehát Gyuszi, Dávid Mónika Szörnyeteg,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.21. 23:12 Jelentős orosz kémtevékenységre hívta fel a figyelmet a szerb elnök
11.21. 23:02 Balázs Attila a nyolcaddöntőben búcsúzott a portugáliai tenisztornán
11.21. 22:52 Curling Eb - Vereséggel zárta a csoportkört a magyar női csapat
11.21. 21:32 Netanjahu puccskísérletnek nevezte az ellene való vádemelést, nem mond le
11.21. 21:32 Kormányszóvivő: Magyarország a bevándorlás kérdésében nem fog engedni!
11.21. 21:22 Gyerekek feltételezett bántalmazása miatt tiltakoztak Boszniában
11.21. 21:12 Hárman vehették át a Szervátiusz Jenő-díjat
11.21. 21:12 Átadták a Junior Prima Díjakat zeneművészet kategóriában
11.21. 21:02 MOB fair play gála - Hat kategóriában adtak át elismeréseket
11.21. 20:42 Krónika 6. rész (nemzetiségi pedagógusok, egészségügyi szolgáltatók, napire...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Fürdik a hold a tó vízében..Dá...  Karácsonyi gyertya  Facebookon kaptam  Maci őszi levelekkel  Esős este  Facebookon kaptam  Szív  Élet  Esti kép  Aranyosi Ervin: Úgy izgulok  Kassa égi patrónusa Árpád-házi...  Kutya őszi levéllel  Disznó  Búcsút int az ősz  Rózsa a földön  Facebookon kaptam  Vízcseppes rózsa  Csokor pohárban  Ítélet  Hó család  Facebookon kaptam  Szèp napot kívánok  Szerelem  Vízcseppes rózsa  Maci őszi levelekkel  Sietek  Szent II. János Pál pápa idéze...  Napraforgók  Szív  Őszi kép  Png nő  Beagle kölyök  Beagle kölyök  Karácsonyi gyertya  Halk futam a zongorán  Kelt kuglóf csokival és geszte...  Őszi csendélet  Hókukac  Facebookon kaptam  Kis párnám  Gombák  Kelt kuglóf csokival és geszte...  Esik a hó  Megköszönöm  Facebookon kaptam  Szép őszi napot  Facebookon kaptam  Őszi csendélet  Szép estét  Milyen borzasztó...  Megköszönöm  Őszi levelek  Kellemes esti időtöltést  Piroska és a farkas  Png nő  Maci őszi levelekkel  Őszi kép  Miattad Miattad kelek, miatta...  Orchidea  Anyák sorsa ez...  Kellemes esti időtöltést  Palotás Petra : Szeretem az ős...  Esti kép  Png cica  12. Az én 1956-om, Személyiség...  Esős este  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Őszi kép  Karácsonyi gyertya  Kellemes estét  Őszi levelek  A tánc  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Nő kutyusokkal  Facebookon kaptam  Esik a hó  Miért?  Facebookon kaptam  Kész vagy-e megadni Neki a tis...  Esti kép  Cica az ablakban  Őszi este  Csurgó  Szomorúság  Kész vagy-e megadni Neki a tis...  Esős kép  Szèp estét kedves látogat...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szerelem  Kellemes estét  Orchidea  Megköszönöm  Esős nap  Vízcseppes rózsa  Maci őszi levelekkel  Csurgó  Facebookon kaptam  Rózsa a földön  Nő rózsákkal 
Bejegyzés Címkék
hatvanas években, zsidókat 1992-ben, kormányzóvá tett, egész városon, nevek alapján, romániai helységek, református egyház, apja nőzött, karmikus előző, öcsémet támadták, egész média, szlovákok igényt, római Vatikán, börtön hunniával, területre egykori, római egyház, roncs vagyok, skizoprenek helyett, börtön szülöttnek, csapásait parkinsór, családon hajották, volt férjem, rendőr férj, voltl férjem, ózdi Herceg, csíkos vázájával, árnyékvilág csak, nemi szervével, segítségemre 1995-ben, reikis vele, nemi szervembe, klubbeli Jutka, kattanást éreztem, elmeosztály nemeseinek, könyvek szerint, öcsém hatalmas, cigányság sorsát, kezdet zsidóként, többivel együtt, ember gyilkosságot, deformáló Demjén, saját szerepjátékosai, szárnyas betétek, megyei kórházban, összes alkoholistát, egykori római, római egyházba, boszorkányok rontásain, boszorkányokról szólt, egész életünk, öcsémnek emberként, életen keresztül, öcsém élete, motor balesete, skizopren Farkasok, média mikor, japánok lövöldöztek, háború után, láger helyére, embereket mindenütt, cigányság sátánistákkal, családi házban, szomszédban Bodnár, kilincsre akasztotta, sátánisták ellen, kutya különb, menhely támadott, hitleri Talmudosok, sorsát éveken, római egyházas, egyházak feállításával, szereplők sorsát, aljanép gyilkolta, elektromos zsidók, sorsát Pestről, miskolci Ofotért, börtönével elmére, sokkolás után, öcsém teste, többi könyvvel, pataki koncerten, nyolcvanas években, falvak népviseletbe, rendelőintézetből hívva, rácsos ágyba, elme sorsát, jelen börtön, enyémmel együtt, cigányságuknak kamrában, földszintes Farkas, postaládára volt, cigány vitte, lakosok jelölve, zsákba tett, listája maradt, divat könyvbe, zsidók minden, olasz csőtészta, csöveseket jelentették, inform média, balkáni maffia, , ,
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 56 db bejegyzés
Összes: 6927 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 218
  • e Hét: 2500
  • e Hónap: 11119
  • e Év: 129748
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.