Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Medici Katalin Bertalan kormánya Katához meg Kínába
  2014-02-18 07:17:45, kedd
 
   
  Az okkultista miskolci Bertalan utcai már száz éves apokalipszis - ennyi idős lenne Balla Erzsébet, azóta mennek színésznőnek Amerikába is a Semmelweis elmeosztályáról és támadnak bénulásaik helyett - a nyomorultak belőlem Kata néven Kiss Tábornok utcára berendezett Kata kocsmai kínai kommunistákhoz megy Lévaival, aki eljárta anyám apjának egykori birtokát is, Olaszliszkát és környékét, mint Hitler népe.

A kínai történelmet Ritoók Zsigmond elmeosztály könyve alapján kezdetekről indíották Sátánnal, amelyik létrehozta Kínát, majd a lótuszlábas szépségideált hajtották végre 1972. körül a mindenkori Rákóczi térre érve.
Kína nagyrészt elektromos csapásokból áll, mint ami itt is berendezésre került a börtönnel, ezeket Cseh Károly sziszegő hóeséseknek nevezte, mint Kelet csapásait, engem téve meg a Pusztító feleségének is azzal az írásával, hogy tékozolót emel eszményévé a népnek egy nevenincs lény. Ezt ismételte Kelet összes könyvével valamennyi nagykövetség 2001-ben a törökökével együtt Cseh valamennyi versével, ami rájuk vonatkozott a média beállításával, amelyik Hitlernek üzenget az elmeosztállyal, hogy megölték az embereket a zsidók helyett.

Mint írtam, az adventista egyház kiadójából Erdélyi utca van berendezve, oda is Kínát állították be, mint a Marx térre a Bükk áruházból Ázsia centrum lett, egész Ázsia itt érintett Miskolcon, innen erednek, Borsod rendezte be őket. Kína érintett az Avason a Vas kapuból létrehozott vasfüggönyösöknél, mint a lírai karám Fecske Csabája, amelyik miatt legyikoltak 1991-ben, gyereke már azóta diplomás talán.

Kína van berendezve a Széchenyi utcai volt Centrum helyett is, mint a város központi helyének. A Vörösmarty utcai kínai berendezést már felszámolták, befejezték a nyomorultak a kínai - magyar történelmüket magyar nyelv elleni támadásként.

Borsod és szövetségesei valamennyien fekete mágusok, gyilkos reikisek, amik halottakat, szellemvilágot, démonokat terelgetnek, halál mágusok, bibliai szexuális lírai karám alkoholistái, az apokalipszis világ csapásai valamennyi szövetségesükkel, így lett a Kata kezdeti kommunista orosz történelem medvével itt berendezve az ellenük létrehozott csapásokkal, amik Simon néven születésemkor kezdtek a karmikus testszaggal rendelkező börtön népe és a Rákóczi térhez született Keresztöltés Pszichografológiai fogkiszedője miatti ember támadást.

A termékenységi népek missziósai is itt vannak fejkendőben a római egyházhoz tartozva a Ferencesekkel együtt, amelyk Vas megyéből jöttek Gilbert Béco idején már taníttatva voltak egyházi tisztség ellátásására. A Gilbert egykori Ausztria ellenes Páger Antal előtti időből ered jóval, amit kitermeltek, valamennyi bert Ausztria ellenesként jött létre, mint az Alberle elmeosztálya. Albert név már eredetileg osztrák ellenesként jött létre a név létrehozásakor, mindig is apokalipszist írt az egykori magyar-német nép. A Habsburgok megmentve lettek a kezdeti egykori halálnép és szőke lófarkos nemesi kezdetével a meséimnek, gyerekverseimnek Nagy Karola Vörös Oroszlánba tett isten-hívő Anna Mimózaként megírott történelmem alapján, amivel kezdtek végig menni a világ kezdete óta. A Bertalan utcai Medici Katalin apokalipszist végrehajtó Wass Albert nemesei nincsen feketevonatként - ezt ismétli a cigányság - kártalanította magát és visszavette kastélyait. Valamennyien elmebetegek. A könyvük itt van berendezve.

A nyomorultaknak, hogy megmaradjanak az elmeosztályokkal és börtönnel együtt csak annyi dolga volt, hogy végigmentek folyamatosan a régi nagy-Magyarország névlistáján. Így ment végig a Kiss Tábornok utcai Révész utcába rendezett volt párttitkár Szabó István neve alapján szívlyuggatásom óta a város a labirintuson is Kata kocsmás berendezéssel ismétlésben is alkoholista kommunistáival, az egykori Tanács közreműködésével, vállalkozási osztályáról nyílt 10-es Posta mögötti garázsbolttal kezdődően nyitott Kata néven létrejött dögökkel, cigányságával az elmeoszotályoknak.

A posta még a Vörös Oroszlános Katit, mint kutyát sem fogadta, csak a nyomorultakat és szőkéket foglalkoztatja, mást a megye nem enged érvényesülni, gyilkolással vittélk el Katit Pestre, még előtte levágta a hajamat Süveges engem és Gergely Sándort festőművészt a Benedek utcán leütő leányzó hajformájára, helyette mentem dr. Buda Botond szombathelyi Pszichiáter börtön képviselet által a régi Pszichgrafológiát létrehozó Nyírő Gyula kórházba, ahol csak zsidók voltak. Nekik a cigaretta ellen a legfelső emeleten hatalmas zajjal páraelszívót üzemeltettek.

Süvegesék Katalin néven kerültek berendezésre duplán is a maffiától. Rettegésben tartották a Benedek utcai börtönt is, minket egyből megtámadtak költözésünk után, bárkit leütöttek az utcán Szatír nevű Süveges Halak szőke szülött leányzó népével.

A Kiliánban berendezésre került a szlovák történelem börtön maffiája is könyveik alapján, amit rajtam hajtottak végre. Így ismételték azt a könyvét a szlovák megtörtént bűnügyeknek, hogy a kávéivó medve alkatú tolvaj és Ernyőcske a pillangó szerelme hogyan zárult, berendezték a szerszámos ládáját nálunk Barnáék Hitler népéből, ahová én kerültem, ott maradt a helye rozsdafoltként a konyhában a vízáteresztő alatt az elvitt ládának. Majd ismételni kezdtek, Princzék, ahonnan a film szereplők nevét vették Ernyei Bélával alkoholisták voltak. Ellopták a szerszámos ládáját e könyv végrehajtásakor embereken tatárdombiakkal a szemben lévő bérházban lakó egyik kivégző Hitler népétől. Hatalmas vérfürdőre ébredtem egyik este, már három órája rugdalta négykézlábra kényszerítve a Vona és kiliáni utcagyerekek közreműködésével a Princz családot az egyik lakó, mert ellopták a szerszámos ládáját. Ez kb. 1992-ben történt. Senki nem szólt bele, én telefonáltam a rendőrségnek. A gyűrűjét a szerszámos láda tulajdonosa egykori szlovák történelem képviselőjeként saját könyvvel a kanálisba ejtette. Lutherán, Vona és az összes Kilián Katalin néven berendezett börtön kereste a szadista kivégző gyűrűjét.

A kávéillattal járó Halálcsillag űrhajóval 1996-ban állt be körülbelül a Braun ház illetve az Ikertorony képviselete fölé. Hasmenésemmel jelentkezett, amiért Dávid Mónika kilölött majdnem az ajtón, mert neki is hasmenése lett, így hajtották végre folytatásban a végzetét, mert 1972-ben lejárt a Rákóczi téri nyomorultak végzete, szerepe.

A Halálcsillagot bemutatták fimlben, a halálnép egykori vezetője kávét ivott állandóan. Most a cigányság állott be ózdi központtal, majd jöttek ide velem a Bertalan utcára kávéillattal, amit skizopreniának neveztek el, bár én soha nem mondtam senkinek, hogy én kávé és cigi illatot érzek, én soha semmit sem mondtam az orvosoknak, játszottak velem, én senkitől sem kérhettem segítséget, nem tudtam, mi történik. Ők jobban tudták, hogy mennek végig az apokalipszis csapásain. Csak a saját csapásaikkal foglalkoztak. 1990-ben öngyilkosságot követett el egy vargahegyi náci báttyal rendelkező cigánykártyás lány. Ekkor én is bekerültem öngyilkossággal, meg Balogh Tibor indiai cigány felesége helyett, amelyik depressziós volt, ekkor kezdték előlről a mi történetünket születésem óta hosszabbítást berendezve a világ minden részével, mint a kutyák kezdetével, ahogyan hagyták el az országot.

A denevér köpenyes reformátusok népe a Halálcsillag elektromos csapásokkal. A cigi szagot, a cigiről való leszokatás játékával az amerikai egészségügy miatt az ózdi fekete mágusok kezdték el cigány asszonyokkal, amik ismételték a kurtizánokat, amik csikkeket dobáltak elém láthatatlan világból a Braun házban, nem mertem kimenni a házból. Már ekkor Cseh írásain mentek végig, az egykori orosz történelmükön a Keleteseknek, melyeknek hókafoltokként árnyékufókként jelentek meg az amerikai Ufók, ezeket az árnyékokat ugatta Amír kutya, egykori sivatagi berendezésből létrehozva.

A fekete apokalipszis megvédte magát a római egyház ufóitól.

Szulák Andrea árnyék fekete Bermudás Időjelek Vass Tibor vasfüggönyös népét minden Vassal berendezve megmentve őket Xénia lázzal rendezték be, vagyis lázzal is járnak a bermudások, mint taosok ellenségei a könyve szerint a rajtam megtarott Jézus kezdettel induló Kabdebon Jánosnak.

A bermuda az Időjelek végén van, utána jönnek az Új bekezdésesek, mint olasz Rákóczi tér.

Hiába írok mindent, az Olajfák költői királya, Dudás Sándor már születése óta meg van mentve, híres embere a börtön karmikusoknak,mivel már ismételt a Révész utcai kommunisták és csapások közé rendezve. Átlépett a Holnapba. A Meseautó dudáját rendezték be a Révész utcán Hunnia börtön elmének duda Kovács rendőrrel.

Ezek a feketék nem voltak benne a nagy világ filmjeinek szembesítésében, ezért gyilkolnak nyolcvan éve már. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szövetségesükkel, közreműködésével, elmeosztályokkal, gyerekverseimnek, elmeosztályáról, tatárdombiakkal, szívlyuggatásom, feketevonatként, végrehajtásakor, öngyilkossággal, szembesítésében, képviselőjeként, kommunistákhoz, létrehozásakor, foglalkoztatja, árnyékufókként, kommunistáival, rozsdafoltként, nyomorultaknak, szellemvilágot, halálcsillagot, hókafoltokként, skizopreniának, kártalanította, öngyilkosságot, elmeosztállyal, cigányságával, apokalipszist, berendezéssel, ferencesekkel, karmikusoknak, beállításával, történelmükön, nyomorultakat, garázsbolttal, szépségideált, okkultista miskolci, nyomorultak belőlem, kínai történelmet, lótuszlábas szépségideált, mindenkori Rákóczi, nevenincs lény, törökökével együtt, média beállításával, zsidók helyett, adventista egyház, lírai karám, város központi, apokalipszis világ, ellenük létrehozott, karmikus testszaggal, termékenységi népek, Medici Katalin Bertalan, Balla Erzsébet, Kiss Tábornok, Ritoók Zsigmond, Cseh Károly, Fecske Csabája, Keresztöltés Pszichografológiai, Gilbert Béco, Páger Antal, Nagy Karola Vörös Oroszlánba, Anna Mimózaként, Medici Katalin, Wass Albert, Szabó István, Vörös Oroszlános Katit, Katit Pestre, Gergely Sándort, Buda Botond, Nyírő Gyula, Süvegesék Katalin, Süveges Halak, Barnáék Hitler, Ernyei Bélával, Kilián Katalin, Dávid Mónika, Balogh Tibor, Szulák Andrea, Bermudás Időjelek Vass Tibor, Kabdebon Jánosnak, Dudás Sándor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.05. 23:22 A civil hajók tevékenységét szabályozó európai megállapodást javasol az ola...
12.05. 22:42 Hillary Clinton volt demokrata elnökjelölt úgy véli, jó elnöke lett volna a...
12.05. 22:32 Ökölvívó ob - Nem lesz Harcsa-Cservenka döntő
12.05. 21:32 Premier League - Menesztették az Everton edzőjét
12.05. 21:23 Női kosárlabda EK - Csoportelső lett a Szekszárd
12.05. 21:23 Jégkorong Erste Liga - Debrecenben győzött a Csíkszereda
12.05. 21:22 Rövidpályás úszó Európa-bajnokság - Késely ezüstérmes, Holló negyedik, Bohu...
12.05. 20:42 Rövidpályás úszó-Eb - A csütörtöki eredmények
12.05. 20:32 Putyin: Moszkva kész előfeltételek nélkül meghosszabbítani az Új START egye...
12.05. 20:32 Új médiaszabályozási rendszer készül Németországban
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
A mikulás  Visszaemlékezés  Png nő  Kint lesz a cipőm az ablakban  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Télapó  Téli kép  Facebookon kaptam  Jó reggelt , szép napot  Szép versek a Szeretetről  Mit hoz a Mikulás?  Szép estét  Virágból  Kutya télapó sapkában  "Lélekben és igazságban"  Visszaemlékezés  Aranyosi Ervin: Nagyon vártad ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kint lesz a cipőm az ablakban  Szép versek a Szeretetről  Miklós reggel  Facebookon kaptam  Levél a Télapótól - Anyukáknak  Alázatosság  Facebookon kaptam  Havas téli képek  Levél a Télapótól - Anyukáknak  Levél a Télapótól - Anyukáknak  Havazik  Szép estét  Szolgálat  Alázatosság  Szent Miklós nem legenda volt,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Téli kép  Télapó  Hull a pelyhes fehér hó, Jöjj ...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Várjátok a Télapót?  Jobb elkerülni  Hello, csinos nő  Facebookon kaptam  Mit árul el a kisujjad  Levél télapónak  Jobb elkerülni  Hanyatlás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alamizsna  Havazik  Kérkedő  Téli kép  Vidám szép estét  Szép estét  Alamizsna  Gif rózsa  Png rózsa  Télapó  Virágból  Kívánság  Téli kép  Jó reggelt , szép napot  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Télapó megérkezett  Rosszindulat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép versek a Szeretetről  Jó éjszakát  Hello, csinos nő  Alamizsna  Magasfeszültség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Télapó  Szabadság  Hóember család  Kérkedő  Romantikus szép estét  Alázatosság  Facebookon kaptam  Helló  Alamizsna  Kellemes Mikulás délutánt!  Magasfeszültség  "Lélekben és igazságban"  Facebookon kaptam  Szabadság  Boldog Télapó várást!  Alkony Zagyi Gáborné : Hómanó ...  Szívesen küldött rózsacsokor 
Bejegyzés Címkék
okkultista miskolci, nyomorultak belőlem, kínai történelmet, lótuszlábas szépségideált, mindenkori Rákóczi, nevenincs lény, törökökével együtt, média beállításával, zsidók helyett, adventista egyház, lírai karám, város központi, apokalipszis világ, ellenük létrehozott, karmikus testszaggal, termékenységi népek, római egyházhoz, egykori magyar-német, kezdeti egykori, világ kezdete, régi nagy-Magyarország, egykori Tanács, hajamat Süveges, régi Pszichgrafológiát, cigaretta ellen, legfelső emeleten, utcán Szatír, szlovák történelem, szlovák megtörtént, kávéivó medve, pillangó szerelme, szerszámos ládáját, helye rozsdafoltként, vízáteresztő alatt, elvitt ládának, film szereplők, szemben lévő, egyik lakó, szerszámos láda, kanálisba ejtette, összes Kilián, szadista kivégző, kávéillattal járó, halálnép egykori, cigányság állott, apokalipszis csapásain, saját csapásaikkal, vargahegyi náci, világ minden, kutyák kezdetével, denevér köpenyes, cigi szagot, cigiről való, amerikai egészségügy, ózdi fekete, egykori orosz, amerikai Ufók, árnyékokat ugatta, fekete apokalipszis, római egyház, könyve szerint, rajtam megtarott, börtön karmikusoknak, nagy világ, szövetségesükkel, közreműködésével, elmeosztályokkal, gyerekverseimnek, elmeosztályáról, tatárdombiakkal, szívlyuggatásom, feketevonatként, végrehajtásakor, öngyilkossággal, szembesítésében, képviselőjeként, kommunistákhoz, létrehozásakor, foglalkoztatja, árnyékufókként, kommunistáival, rozsdafoltként, nyomorultaknak, szellemvilágot, halálcsillagot, hókafoltokként, skizopreniának, kártalanította, öngyilkosságot, elmeosztállyal, cigányságával, apokalipszist, berendezéssel, ferencesekkel, karmikusoknak, beállításával, történelmükön, nyomorultakat, garázsbolttal, , ,
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 58 db bejegyzés
Összes: 6929 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 440
  • e Hét: 3214
  • e Hónap: 3214
  • e Év: 135839
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.