Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Politikusok Szent Anna cserép történelméből feszületesként
  2014-02-24 21:11:42, hétfő
 
   
  A miskolci Szent Anna egyház egykori eredetét Virág Anna, Gáriv Anna fordítva, Kurt Scwitters és Erich Fried eszményeként Miskolc városa berendezte Amerikában is, mikor Yudi Garland ott landolt egykori idők régi történelme alapján.

Cserép Imre nevével kezdte az elmeosztály a börtönnel születésem óta az 1995-ös Föld-anyaként történő beállításomkor a Mixpón az addig már születésem óta rajtam végrehajtott világ össze vallási korának megfelelő korszakokat, budhizmust, görög Zeusz népét, Egyiptom fáraó idejét, egykori romániai feszületes Krisztus para népét, ami nem egyezik meg a jelenlegi Bertalan utcához tett cserépkorával a jelenlegi politikusoknak, amik a régi rózsájából emelkedtek az egykori Annás eszményből, akiből áll a templomtorony.

A születésem óta rajtunk végrehajtott cserepek szerint a régi Kecskések, amik Újhelyben fuvarosokkal voltak berendezve hangyás fejjel rendelkeztek, mikor ideértek, Hangyát rendeztek be ruhásboltként a szerepjátékosok.
Ezt már a családon hajtották végre, mint a régi Vénusz, fekete madár, bohóc, ufós űrhajós is Isten keze három ággal megjelölten egykori Isten szemeit magyar két királyként, amiből itt István a király lett, mikor a Pszichografológiához értek 1983-as végleges eltemetésemmel Bródy hatvanas évekbeli dalával, a Valakinek le kell győzni a sötétséget kezdettel, mondd, te kit választanál refrénnel, valakinek meg kell válnia életétől, valakinek meg kell válnia hivatásától - itt ismételte a Tigáz, hogy munkanélkülire küldött 1990-ben Balogh Gizella iderendezett idegosztály főorvosa szervezésében. A kurvák és a börtön helyetti nyomor következett, mely azóta is tart végleges lemészárlásommal, eldeformálásommal, kínzásommal pöcegödrében egykori Gábor Áron rézágyújából berendezett Gabi fogkiszedőknek, így jártak végig kísérettel, ezek által elvitt szirmabesenyői karmikus Sátán református népe az okkultista vérfürdősöktől kísérete lyuggatta szép csodálatos fogsoromat, itt ismételték az életüket, így mentek el.

Valamennyien Magyarország ellenes csapásként vannak 130 éve itt, mulatoznak, ünnepelnek, kiadott könyveiket rajtam hajtották végre születésem óta.

Az Ildikók és Erikák is ide vannak rendezve a Bertalan utcai Pszichografológiába, egykori Sokféle neveknek magyarázatának megfelelő jelentés tisztasága miatt kurvákként előző életükkel együtt, megmentve.

A Szent Anna egyház cserépkora egykori világ teljes történelmét jelentette, melyet a börtön elme rajtunk folyamatosan hajtott végre, így hozta létre ismétlésben a budhizmust és más görög-keleti vallásokat, koroknak megfelelően.

Ezt jelentette az Eötvös bohóc által énekelt Millió rózsaszál az elmeosztály Csongrádi Kata képviseletében Nagy Istvánnal a Révész utcából, alkoholistaként megmentve ember áldozóként.

Tűzrózsák voltak, égő tűzben jártak, Isten teremtette őket, verseimben írtam meg a történelmüket, melyeket az elmeosztály az apokalipszis álmaival együtt elégetett.

Ebből állanak a jelenlegi vallások, nekik fekete kenyerük van, amit új-kenyér ünnepeként augusztus 20-ra tettek a kezdeti búcsú ajándékokként teretményekre emlékező történelmi római egyház helyett.

A fekete kenyér főnixes fekete mágiát jelent, ebből van a politika és az összes zenész. Világ végére vártak születésem után Erdős Péter szerint. Cserép Imre neve szerint a börtön hajtotta végre a régi korokat rajtunk, az öcsémen a római egyház emelésével a menhely ismételve gyilkolásával, folyamatosan történt ez a cigányozva a cigányok helyett feszületesként Deák Bill Gyula Időjelek féllábú testenyészete helyett.
Deák Billt az egykori rendőrség még üldözte, amikor kapualjakban párzott a kurvákkal kutyaként, mivel kutya, az Időjelek feszületes kutyája. Most a fekete kenyér kormányától életmű díjas lett.

A cserépkor részei voltak a gyermekeknek festett cserepek, rajtuk kacsa, róka, kutyák, őz - amit itt berendeztek, engem gyilkoltak le az okkultista őz árnyékoskerti helyett -, aranyos állatkák, régi afrikai karika fülbevalós fekete lények, a Palesztina által 18 éve ismételt egykori egyiptomi Ízisz kockás fejfedővel, Dél királynője, ami itt Délszigettel volt berendezve történelemként, régi indiai kundalini jógában kiadott szivárvány jeles Jézusok, amik feszületeit folyamatosan rajtam hajtották végre a börtönnel és egyházakkal, ezekből állottak fel a Vörös Oroszlánból és a denevéres Talmudos születésem óta istálló-Jézusként áldozó SS-ek, mellettük van a száz éves denevéres egykori egyháza a németeknek és magyaroknak. Ezek is Talmudosok. Valamennyien démonista és túlvilági karmikus népet jelentenek. A dögöket, mint emberreket megtámadókat védő reformátusok Bertalan utcai karmikus ember gyilkosokat jelentenek. Most emlék ünnep lesz az 1971-es 13 éves koromban történő Napóleon sakk-kártya Bertalan utcai Kántor család helyetti támadásom a dögökkel.

A kacsát ismerik, ezt már ismételhették az egykori Annás történelméből a Szent Anna egyháznak, erre vonult be Hitler a lengyelekhez, most is be van rendezve Kacsa névvel is, helyette engem gyilkoltak le. Ez a net világára teljes egészében vonatkozik, valamennyien szerepjátékosok.

József Attila írt az egyik könyvében Annáról, amit itt megtaláltam, de nem tudom a verse címét.

Sas jeles cserép több is volt, nagyon régi atlantiszi korokat jelentettek, még görög Zeusz idejéből a Balegyenessel együtt, amit itt dr. M. kiütésével az elme rendezett be 1995-ben. Szirmabesenyője a születétési sas cserép kezdet zöld szemű Jézussal, ami itt én voltam a nácik emelésével.

Atlantisz miatt a főnixes Rákóczi tere Csepregi Éva sejtorvosságtól, mint ondótól szépülőként berendezett kurvának a sorsa miatt folyamatosan engem támadó Dávid Mónika nyomorultjaival földrengést hajtott végre a számban, mozogtak a fogaim, így ismételték az írásaimat egykori történelmi korokkal együtt. Vénusz emelkedett ki hatalmas lényként az elsüllyedt Atlantiszból, emiatt tettek tönkre születési kezdettel a Sátán kommunistái, mert Vénuszt tették maguk felé. Ez a fogcsonkítása Csiba Gábornak, mint fogkiszedőnek az elvitt karmikus Sátán Gáborjaival, Gabrielláival, akik sorsát folyamatosan rajtunk hajtják végre születésem óta. Pest örülhet, ott vannak a Gábor Áron rézágyúi, de valamennyi dalból, az Árgyélus kismadárból ide van berendezte elmebetegként a jövő Anna néven a Pszichografológiai pusztítókhoz.

A Katalinok, Jánosok, Mariannák szerte a világon Pszichografológiát jelentenek, Magyarország ellenes elme csapásokat, mindig tiszta, Krizantén és János virág egykori jelentéséből a Sokféle neveknek magyarázatának, amiből létrehozták végig a teremtményeket magyar elleni csapásként dre. Vaszily Mária börtön elme orvosának kezdetével. Így támadott meg engem sátánistáival fogsárgítással a hetvenes években már Soltészné, a Jehova vallás létrehozója Miskolcon, amelyik sorsát sárga bikinijével és melegítőjével a kilencvenes években rajtam ismételték, megmentve a férjétől, kapott gyereket is a jövőnek. Hatalmas erővel tett tönkre a Csanyikban 1991-ben dr. Vass vasbabilonos orvos beleegyezésével és tudtával, ezért kapott külön szobát az erdőben lelkeket égető iszonyata Miskolcnak, amelyik most is Hunyadi palotában lakik Dental Soft Kft-t üzemeltetve. Nincs mitől tartania ilyen kísérettel. A lelkek, melyeket égetett, szintén feketék voltak, már lélek nincsen, egyedül én kerültem üldözésre a római egyházas pusztítótól atlantiszi aranyhal lélekként. Kucsinka Miklós és más perverz lelket égettek a vadonban. Ezek a fekete lelkek jelenleg a net világában alkotnak.

Csiba Gábor és a két elvitt utcai Gabis szirmabesenyői református házaspár után már csak kíséretük, a dögök jönnek a sötétkapuból. A dögök rendezték be miattuk a bulgárföldi iskolát és járták el az újhelyi Petőfi iskolát azzal, hogy keressem a tanárokat az elfekvőben, Hédi hivatalsegéd kezdettel ének tanárnőként Bestiával szövetségben természetesnek vette ezt, hiszen náciként lett kiemelve ember áldozással.
A fogcsonkító dögjei a Gáboroknak 18 éve gyilkolnak az egész megyei Pszichografológiai kórház tudtával, valamennyi szőke orvosával az ember gyilkosoknak, a Gége osztályon is. Idetartoznak a vörös kereszt jellel. Berendezte Csiba Gábor a dögjeivel a sötétkapunak nemcsak a médiát börtönnel együtt, könyveik végrehajtásával rajtam hatalmas cigányseregével a megyének, hanem az idegosztályt is 2004-es fogadásomra, amikor az osztályt a születésemkor nálunk lévő csapásokkal rendezték be, iszonyatok, ezek miatt azóta gyilkol Müller Péter népe. Balázsné Jancsis gyalázó kezdete a Győri kapunak, amelyik mindennek okak volt állítólag tőlem függetlenül még anyám anyjának sorsaként Jancsi születésével függött össze az orosz gyalázat folytán, ami azt jelenti, hogy Miskolc erőszakolta meg Begala Juliannát, anyám és az anyja sorsán megy végig emberek legyilkolásával folyamatosan Borsod megye 1961-es Sétapálcás nagyapa Lázár dögjeivel való meggyilkolása óta.

A másik berendezett kezdéshez Pogányné volt, fia már nevet változtatott az Időjelekből, hiszen diplomások lettek, amióta emberek ellen létrehozták őket Vass Tiborral az élen. Jelenleg Új Missziós világot római egyházas bibliával eljárókkal barátkozik a Spanyol náthát üzemeltető kezdete a pszichopata gyilkosságomnak 1991-ben. Kabdebon János szövetségese az Új bekezdésből, amelyik megírta az Időjelek bermudásait, mint taosok ellenségeit, Szulák 2004-ben elmeosztályra szánt fekete lényével a megyének, fogcsonkításával együtt dr. Tűzkő Judit füveseket emelő elmeosztály képviselőjének, Jézusos kezdetemet ismerte már 1991-ben a felsőzsolcai Ravasznéval együtt, hiszen ő volt egykor az argentin főszereplője Miskolcnak, sajnálom a Katit- mondta 1991-ben az alkoholista bulgárföldi tanítónő. Felsőzsolcát nem eláztatni kellett volna, hanem megszüntetni szirmabesenyő Kalinás Katalin néven megmaradt kurváival a Kiliánnak, akik sorsát 1989-ben rajtam hajtották végre, Avassal együtt, mint állandóan gyarapodó vasfüggönyösökkel, köztük a lírai karám elmeosztályával, amik már a wikipédiába kerültek, mint világ-Magyarország vasbabilonja a világ összes csapásával.

Valamennyi Halak szülött a világon ide van rendelve Ágnes volt Rákóczi tér kezdetéhez az Ágnes bútorbottal ismétlésben tisztulóknak az egész országban, csapások voltak, Ágnes asszonyból lettek létrehozva 130 évvel ezelőtt már. Meggyalázták az egész országot, ezt rajtam ismétlik születésem óta elválasztva őket a férjeiktől.

A misztikus alkoholista halál szülött Halak, mint Liz Taylor ugyanúgy elfolyó állal, ami miatt államat deformálta idejövetelem előtt már 1983. körül a Vándor Sándor utcai Salakó alkoholista népe Benedek Éva velem egy napon született belőlem számviteli osztályvezetőnek taníttatott jövőjével a Kőporos utcai ember gyilkosoknak, akik állítólag száz éve szépasszonyvölgyi szép asszony tanárnő anyjával már nemesekként játszottak zenét kávéházakban. Saját jövő történelme a városnak, saját nemesekkel és saját kuruc-labanc háborúkkal, Hunyadi utcai nemeseivel a fekete sátánistáknak, Árpád utcai népével a Hitler népének, amit Vona személyiség nélküli képvisel, helyette Müller Péter az öcsémet összezúzta pszichózissal történő megtámadása után az újhelyi rendőrség beleegyezésével, közreműködésével és tudtával a Rákóczi térről és a Révész utcából, ahonnan kiválasztották őket. 1983-es kommunisták általi rendőrséggel közös főnixes Csepregi Éva és Moldován Nóra első emeletes rózsakeresztes kurvák helyetti támadásomkor a rendőrség kezdte az egyik fia elmondása szerint a megáldozásomat emberként, mert nagynak látszottam emberként.

Minden horoszkópos mini-Halak Piroska helyett engem támadtak meg, ezt bemutatta a Zöld medeia, hogy a Halak-Piroska találkozik a farkassal és meggyógyítja, így volt megírva, nem a Rákóczi tér gyalázatával, amit a varjúval, rókával, és farkassal való találkozáskor végrehajtott iszonyattal 1995-ben, majd folytatta a cigányteleppel, mint Isten gyermekeivel a szentlelki szabadköműves ufói miatti mészárlásomat, Müller Péter Sziámi Farkas sosem létezett népével egykori Romániának, amelyek már nyolcvan évesen átléptek a Holnapba. Miskolcnak csak a két utcáját kellett berendeznie a világ összes könyvével Visnyeivel, árnyékoskerti árnyékkal, amit kimentettek ki Pestre az elme rokonokhoz a hónapban. Ezek száz éves apokalipszisét jelentették Magyarországnak, hetven éve támadták meg az embereket Tóth kezdetével egykori Szlovákia berendezőinek, Tóth SS-sével szombathelyieknek, amelyik nagymamát nyugdíj nélkül nyugdíjba küldte, Papp megmentett Pszichografológiai miniszter mártírjaival az okkultista gyilkosoknak, vagyis már születésem előtt támadtak, amikor érte valami a csapásokat. Tóth az adventi kezdete a Kelet vasfüggönyös lírai karámnak, valamennyi Tóth kivonult innen 1989. óta, vagy hamarabb, jelenleg az Unióját a Bertalan utcának is ők képviselik cigányság, mint ember áldozással felemelt, örmények, mint halálnép és Szlovákia, amit Borsod hozott létre, Románia, mint református Johannás kezdet uniós tagjaival együtt, valamint a németekkel, amik engem állítottak be világ kezdetének, egyetlen Katalin, aki nem elmeosztályt jelent, egyetlen Halak szülöttként azték széllel, föld-kutyaként, így születünk meg már több, mint száz éve, az emberek is. Emiatt támadott a börtön sátán népe asztrológusaival, hogy nem hasonlítanak az elmebetegek a csillagok által megírottakra, ezért hozták ide Bad Sprencert is a nyomorultak elmeosztályával megölése előtt.

A Palik névvel születésemkor kezdtek minden Pál helyetti megáldozásommal, ez volt a természetjáró Szép Pál is, akit a Familia kft berendezett, bár a többit nem ismertem fel, Csonka Pici a kezdetét jelenthette a Csonka toronynak, mint buzija a börtönnek nyomorultként, azóta hosszabbít a Zöld Medeiájával.

Az inyevő baktériumot ezelőtt húsz évvel az elmeosztálya dr. Kiss Kálmánnak vetette be ellenem, a menhely 2004-ben a nálunk lévő Talmudos gyerekkori csapásaim helyett dögöt tett a számba, kiszedte a fogaimat felül, alul lesorvadtak megmaradt fogaim. Erről nem akar beszélni a celeb elmeosztályt éltető miskolci Pesten lévő média, valamennyien börtönt és elmeosztályt jelentenek.

A miskolci fogkiszedői a Bertalan utcának elhagyták a várost, mint Világi doktor és Kalmár, talán Írországba ment a többi pszichografológiai ember gyilkossal együtt. Kalmár Magda Zöld Medeiát jelentette. Piros Ildikót is bemutatta a média, hogy a gyilkosságunkból lett színésznő, senki semmit sem tett. Most uj Piros név is van.
Mivel Kalmárt és Tormát a Fekete városba állították be Garas Dezsővel és Piros Ildikóval, valamennyien magyar és embergyilkosok, ide tartozva a Bertalan utcai pszichografológiához Román Fekete városként. Egy áldozata volt, amióta engem gyilkolt népe helyett, Szerencsi Éva. Most Torma az egyetemváros Hermészi címerével a Vörös Oroszlánnak.

A Vologda utcai Zsóka, a kiliáni drótgyári volt darus, születésem utáni kezdet Bodrogba fullasztással előző élete vízbe fulladását rajtam végrehajtó elmével, amit a romániai parasztokon a lakásban lévők esőjével ismételtek - elmeosztály és a börtön ilyen csapásokat tud végrehajtani - mindenkit kihasználóként lányával együtt, az egész Vologda utcai berendezés helyett a nyolcvanas években támadtak meg engem azzal, hogy én mindenkit kihasználok Ottó katalógus áruház képvisletével, innen vette a nevét. Azóta rajtam nem tudták beteljesíteni azt, hogy én másokat kihasználjak, ha nem volt pénzem, nem volt sem szerelő hívva, sem porszívó, vagy más véve, viszont anyám mai napig a Rákóczi tér helyett jár a rajtam megtartott egykori elmeosztály képviselőihez a Bertalan utcaiak kivitelezésében a Rákóczi téri helyett már majdnem nyolcvan éve. Ez a bicskei Nagy István is minden utcába berendezetten, amelyik magyarokat és embereket gyilkolt, már nyolcvan évesek elmúltak, amióta velem hosszabbítanak, mint az egész Rákóczi tér. Már a genyó felesége is megváltozott 1971-es gyilkosságom óta, nem használja ki a férjét. Mindenki megtisztult, az egész világ.

Győzike a megyei kórház II-es elméjének dögjeivel a sötétkapusoknak learatott engem kakas frizurával, mint emberi családot és már ismételt, ugyanez történt születésem előtt apával a börtön kivitelezésében könyveket és filmeket végrehajtva.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: fogcsonkításával, közreműködésével, asztrológusaival, lemészárlásommal, gyilkosságunkból, osztályvezetőnek, sötétkapusoknak, magyarországnak, cigányseregével, szerepjátékosok, elmeosztályával, szirmabesenyője, kivitelezésében, alkoholistaként, végrehajtásával, legyilkolásával, sejtorvosságtól, beleegyezésével, gyilkosságomnak, megáldozásommal, nyomorultjaival, képviseletében, kihasználóként, vérfürdősöktől, feszületesként, cigányteleppel, magyarázatának, képviselőjének, megáldozásomat, szirmabesenyői, természetesnek, történelemként, hosszabbítanak, politikusoknak, fogkiszedőknek, eltemetésemmel, miskolci Szent, börtönnel születésem, 1995-ös Föld-anyaként, jelenlegi Bertalan, jelenlegi politikusoknak, régi rózsájából, egykori Annás, régi Kecskések, családon hajtották, régi Vénusz, király lett, sötétséget kezdettel, börtön helyetti, okkultista vérfürdősöktől, börtön elme, elmeosztály Csongrádi, Politikusok Szent Anna, Szent Anna, Virág Anna, Gáriv Anna, Kurt Scwitters, Erich Fried, Yudi Garland, Cserép Imre, Balogh Gizella, Gábor Áron, Valamennyien Magyarország, Csongrádi Kata, Nagy Istvánnal, Erdős Péter, Deák Bill Gyula Időjelek, Deák Billt, Vörös Oroszlánból, József Attila, Csepregi Éva, Dávid Mónika, Csiba Gábornak, Sátán Gáborjaival, Vaszily Mária, Dental Soft Kft-t, Kucsinka Miklós, Csiba Gábor, Berendezte Csiba Gábor, Müller Péter, Balázsné Jancsis, Begala Juliannát, Vass Tiborral, Jelenleg Új Missziós, Kabdebon János, Tűzkő Judit, Kalinás Katalin, Valamennyi Halak, Vándor Sándor, Benedek Éva, Moldován Nóra, Müller Péter Sziámi Farkas, Tóth SS-sével, Szép Pál, Csonka Pici, Zöld Medeiájával, Kiss Kálmánnak, Kalmár Magda Zöld Medeiát, Piros Ildikót, Mivel Kalmárt, Garas Dezsővel, Piros Ildikóval, Román Fekete, Szerencsi Éva, Most Torma, Vörös Oroszlánnak, Nagy István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.04. 11:21 Koronavírus - ITM: egyre több szakképző segíti kreatív megoldásokkal a véde...
04.04. 11:12 Koronavírus - Elfogtak egy csalót, aki szájmaszkokat és fertőtlenítőszereke...
04.04. 11:11 Koronavírus - Oroszországban felfüggesztették a külföldön rekedt oroszok ha...
04.04. 11:11 Iasmin Latovlevici a családjával akart lenni, ezért távozott a Kisvárdától
04.04. 10:41 Koronavírus - Ukrán orvoscsoport utazik Olaszországba
04.04. 10:31 Koronavírus - Babis: talán már húsvétkor enyhíteni lehet a korlátozásokon
04.04. 10:21 Koronavírus - Emmi: új finanszírozási szabályok az egészségügyi dolgozók bé...
04.04. 10:21 Koronavírus - Virtuális kirándulásra biztatnak a természetjárók
04.04. 10:11 AM: hétfőn nyílik az egységes kérelem beadófelülete
04.04. 10:01 Orbán Viktor: annyi munkahelyet fogunk létrehozni, amennyit a koronavírus e...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Színes tulipánok  Kellemes kávézást!  Képzelt riport Szent Rafael ar...  Facebookon kaptam  Keresztút Angyalföldön 04.03  Rendkívüli nagyböjti triduum H...  Kellemes kávézást!  Várakozás  Lila rózsa  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Szentmise közvetítés nagyböjt ...  Facebookon kaptam  Gyász  Szentmise közvetítés nagyböjt ...  Keresztút és szentmise Csíksom...  Facebookon kaptam  Az, ami volt, már elmúlt, már ...  Ravasz vagy te, április,  A pápa azért imádkozott,  Tavaszi kép  Kellemes délutánt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Valami pozitív  3. Hittanóra Csaba testvérrel ...  Jó reggelt  Keresztút és szentmise Csíksom...  Ferenc pápa: Örömmel haladunk ...  A hatósági házi karantén adato...  Várakozás  Facebookon kaptam Cs ildikótól  5. nagyböjti hét péntek 04.03  Lila rózsa  Országos Felhívás! Csalók a mo...  Hatékony szorongásoldók  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aranyosi Ervin: Lépj ki a fény...  Szentmise közvetítés nagyböjt ...  Mai harmónia kártyám  Kellemes teázást!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Naponta 13 órától 14 óráig Sze...  Facebookon kaptam  Imádkozzunk a járvány megszűné...  Istenre várok  Reményik Sándor: Üres templomb...  Tavaszi kép  Png nő  Sokan szeretnék a világot megv...  Szabó Lőrinc – Az áprili...  Narancssárga rózsák  Értetlen vagyok! Az, hogy ne m...  Harmónia......  Az ujjfájdalom okai  Facebookon kaptam  Neoton Família Sztárjai - Holn...  Csokor bögrében  A hatósági házi karantén adato...  Facebookon kaptam  Fáradtság elleni gyógynövények  A keresztyének szomorúsága  Clematis  Országos Felhívás! Csalók a mo...  Ibolya csokor  Facebookon kaptam  Szentmise 2020.04.02 -Emlékezé...  Üresek a kávézók  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást!  Facebookon kaptam  Png nő  Francba  Facebookon kaptam  Clematis  Az élet győz!  Facebookon kaptam  Isten szeret  5. Hittanóra Csaba testvérrel ...  Facebookon kaptam  Fájdalomcsillapító és gyulladá...  Színes tulipánok  Jó éjszakát  623 főre nőtt a beazonosított ...  Mai harmónia kártyám  Ferenc pápa Twitter-üzenetei á...  Kozmopolita himnusz Mindenhat...  Png nő  Tomáš Halík cseh katolikus pap...  Hogyan és mire használhatjuk a...  Facebookon kaptam  Isten szeret  Jó éjszakát  Nagyanyó gitárral  Ünnepi szentmise 2020.04.12 -é...  Szentmise 04. 02. Veszprém  A fejfájás gyógyítása gyógysze...  Sokan szeretnék a világot megv...  Szentmise közvetítés csütörtök...  Sexy nő 
Bejegyzés Címkék
miskolci Szent, börtönnel születésem, 1995-ös Föld-anyaként, jelenlegi Bertalan, jelenlegi politikusoknak, régi rózsájából, egykori Annás, régi Kecskések, családon hajtották, régi Vénusz, király lett, sötétséget kezdettel, börtön helyetti, okkultista vérfürdősöktől, börtön elme, elmeosztály Csongrádi, apokalipszis álmaival, jelenlegi vallások, kezdeti búcsú, fekete kenyér, összes zenész, börtön hajtotta, régi korokat, római egyház, menhely ismételve, cigányok helyett, egykori rendőrség, kurvákkal kutyaként, cserépkor részei, gyermekeknek festett, denevéres Talmudos, száz éves, kacsát ismerik, egyik könyvében, verse címét, elme rendezett, nácik emelésével, főnixes Rákóczi, sorsa miatt, írásaimat egykori, elsüllyedt Atlantiszból, fogcsonkítása Csiba, elvitt karmikus, jövő Anna, teremtményeket magyar, hetvenes években, kilencvenes években, erdőben lelkeket, római egyházas, fekete lelkek, dögök jönnek, dögök rendezték, bulgárföldi iskolát, újhelyi Petőfi, fogcsonkító dögjei, egész megyei, ember gyilkosoknak, vörös kereszt, sötétkapunak nemcsak, médiát börtönnel, születésemkor nálunk, orosz gyalázat, anyja sorsán, másik berendezett, pszichopata gyilkosságomnak, felsőzsolcai Ravasznéval, argentin főszereplője, alkoholista bulgárföldi, lírai karám, wikipédiába kerültek, világ összes, egész országban, egész országot, misztikus alkoholista, napon született, fekete sátánistáknak, öcsémet összezúzta, újhelyi rendőrség, rendőrség kezdte, megáldozásomat emberként, szentlelki szabadköműves, elme rokonokhoz, embereket Tóth, okkultista gyilkosoknak, adventi kezdete, börtön sátán, csillagok által, nyomorultak elmeosztályával, természetjáró Szép, kezdetét jelenthette, börtönnek nyomorultként, inyevő baktériumot, menhely 2004-ben, nálunk lévő, fogaimat felül, celeb elmeosztályt, miskolci fogkiszedői, gyilkosságunkból lett, áldozata volt, egyetemváros Hermészi, kiliáni drótgyári, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 5 db bejegyzés
Összes: 6937 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 198
  • e Hét: 2793
  • e Hónap: 1596
  • e Év: 55464
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.