Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Valamennyi drogos, buzi, alkoholista, roma ember áldozással
  2014-04-01 04:02:57, kedd
 
   
  1995-ben győzött Szabó Kiss Tábornok utcai ezer éves szerepjátékos Konczwald újhelyi áthozatával a Koncz szaturnuszi kommunizmusának már ismétlésben nyolcvan éve 1972. óta tartó hosszabbítása tompalátásommal a Rákóczi térről Darnyi Tamás Talmudos bal szemem rontásával, azóta coca cola Sziget fesztivált tartanak a Rákóczi téri nyomorultak Nyúl Ica menhelyi kezdetével hollóházi központ megtámadásával a Borsod Online fórumos skizopren refrenje részéről a Nyírő Gyula Busus elmeosztályával, Katona Klári 666 központ cigány kutyáival, babos kendőseivel együtt. A nyomorultak coca cola jellel megjelöltl helyeket jelentenek az egész világon az Időjelekből.

Győzött a farkas zsákból vett könyveivel és Béres Alexandrával, Béres Ilona kezdetével a mexikóiaknak Eszmeralda Puniella zöld-sárga kezdetével a leértékelt áruknak Kex pokol angyala ausztráliai állandó ufós és zöld menedék kezdetével karmikus reformátusaival és római egyházas Krisztus feszületével börtönének öngyilkosaival együtt.

Győzött Törökország törökvész utcai nagykövetségeivel Cseh Károly írásainak Kelet vastrágya és bibliás föld létrehozójaként a médiával. Győzött Egyiptom és beduinok Bednárikné beállításával Révészre folyamatos ember gyilkosságukkal, győzött a Humanás cseremisz babás pusztítója a szőke Bencs Mariannának Marianna neve miatt Herczeg Tibor ózdi csíkos vázás egri központjával a hevesieknek Szandival, mint Kelet nácijával üres szívként az avonos Ómasztánéval együtt a Kiss Tábornok utcai epres ócska ruhám kezdetével Familia Kft-vel, Karádyné és Laczkóné szőkék és Bodnár Vera boszorkányok helyetti támadásával a családomnak Jánossyné Kutasi Anikóval együtt a elvitteknek, világszép nádszálkisasszonyainak a két nácinak, melyek győztek a börtönnel, mint fóbiájukat végrehajtók rajtunk.

Győzött egész Kína a lábdeformációs Ritoók Zsigmond könyvük kezdetével valamennyi 666 kommunista Kata kocsmás központjával Borsodnak Japánnal együtt a Kelet vastrágya sorozatból. Győzött Orbán Müllerék Uniós menhelyével Varró nevekkel berendezett központokkal Puskák és Galambok néven Puskás stadionjával a kutyáknak a Vörös Oroszlánból.
Győzött az Időjelek vastrágya hosszabbítás Ratkós Anna véggel, már ismételtek Pálinkásékkal, Vargákkal, Vasékkal.

Győzött a lírai karám Illés apokalipszissel, melynek minden pusztító helyetti főszereplője én voltam a magyarok helyett a börtönnel. Győzött a Metro pulyaszeplősítővivel a futballt ismétlő Patkányok Talmudjával, ortodox kezdetével a cigányok helyetti ember gyilkosságuknak ezer éves szerepjátékosaival minden Szabó István Kata kocsmás kommunistája helyetti könyvek végrehajtóival szerepükkel együtt.

Győztek a vasfüggönyös Táncdalfesztiválosok az emberek felett, az egész világ felett. Minden ország győztes, amelyik ember gyilkosságban vett részt, mint a svédek a Lila Kocsmával, valamennyi sivatagi börtön csapással izraeli vasfüggöny kezdetével az Őrház Patikának határlezárással, Presser Gábor fogkiszedő börtön legyeivel. Győzött valamennyi emberből született betegsége a borsodiaknak, amik ismételten támadtak Müllerékkel.

Győzött valamennyi vastrágya atlantiszi aranyhalak szülöttje az ember álfozóknak.


Győzött új-barziliai Liptai Klaudia démonjaival és mókus rendi kivégzőivel a Bertalan és Révész utcai embereken ismétlésben is végrehajtott apokalipszisével egykori Romániának születésem óta. Anyám apját magyarként támadták meg Benkő Dániel születési kezdetekor, ezt ismétlik születésem óta rajtunk, embereken a börtön Imrékkel, cserépkor kezdetével az egykori idők történelmével, fekete kenyerével a miskolci Szent Anna egyháznak, ahonnan a politikusait roma tolvajoknak állították. Győztek a Harsányiné Lőrinc Gabriella Gabriellái a cigányság sátánistái helyett embereken a falvak népével, valamennyi romániai Lőrincczel, Menyhárttal és minden kettős keresztnevűvel magyarként az összes nyomorultjával és alkoholistájával a romániai cigánytelepnek.

Győztek Csiba Gábor fogkiszedői romániai Gábor Áron rézágyúi valamennyi Gáborral Koncz Gábor romániai fasiszta kezdetével a Zöld Médiának, Kovács Gabriella nyomorult fekete mágus idegorvos kislánygyalázói helyetti kivégzésemmel a romáival együtt 2001. óta ismétlésben a megyéjével.

Győztek az Észak-Magyarország kommunista izraeli zsidói az állandó forgószél után, amit a nyolcvanas évektől hajtottak végre a Révész és Bertalan utcai idők ismétlésével németországi fizetéssel.

Győztek a hegedűs cigányok a római egyházzal a vastrágya Időjelek ceruzajraz testenyészeteként a zsenikkel együtt, a Vargákkal az elmeosztályról, amik lezárták Őrházzal a határt a vasfüggönyösöknek és eldeformáltak a két elmével helyettük és semmi sem lehettem.

Győztek a reformátusok Nagy Anna kommunista népével, majd egyházaival a sötétkapus dögökkel valamennyi kommunista kor és egyházi kor végrehajtásával Müller Péter döglegyeivel és cigánytelepével a roma Börtönnek.

Győzött a Hunnia börtön a Duna tévé világ összes csapásának képviseletével a romániai ál-magyarokkal Pataki Attilára átcserélt emberekkel legyőzve őket a magyar-német trianoni bibliások szervezésében Jehova focizó kutyás kezdettel, Íriszes történelem véggel, ekkor támadhatott a roma börtön, az újszülött ember gyilkos elmebeteg csapásokat el is tartja.

Győzött a római egyház Kos-nő spanyolnáthás pusztítójával Vass Tibor borsodi vastrágya Időjelek hosszabbításnak, világ végi megadónak Cseh Károllyal és Tusnádi Lászlóval, mint Íziszes ember áldozókkal japánok helyetti Zoltán Erika gésa szerelemre született helyetti kivégzésével Miskolc négy égtájának az elvitt győző Visnyei László 1956-os börtön könyvek tulajdonosával a börtönével büntetlenül, végig játszotta a szerepét, idejöhetett hatalmas gazdagságban az újabb ember áldozó csapás Szűcsné néven Forddal. Az árnyékoskert győzött hangom elvételével, eltemetésemmel Káli Sándor és Pataki Attila börtön végrehajtásában a Herman Ottó múzeum összes csapásával rajtunk végrehajtva a korláti 666 Illés apokalipszis cigánytelepével a Bibliának. Müller tisztította a pusztítóját a spanyoloknak, megmentette szőkeként az elmeosztályokkal.

Győztek a média és a borsodi elmebetegek.Győzött az emberek felett a Keresztöltés Bodor hosszabbításával 1971. óta a Rákóczi téri megtisztultakkal, Ágnes asszonyaival az elmeosztályoknak, a sorsuk végrehajtával, mint a Pszichografológiával, minden Keresztöltés Ágnessel, Sugár Ágnessel együtt Okos Kati cigányok által náci Ménesivel együtt, fóbia nélkül hosszabbított ember gyilkossággal.

1995-ben győzött Dávid Mónika Rákóczi téri 1972-ben engem maga helyett eltemető apokaliptikus csapás hosszabbítással mai napig a menhellyel, Rákóczi terével.

Húsz éve győztek a nyomorultak sátánista Izraelnek Jézusos Talmudos kezdetük óta, zsidó fesztivált tartanak Grillusékkal, német nácikkal, sátánistákkal együtt, legyekkel, mint fogtalanítókkal, lyuggatókkal, Müller-féle új-németekkel.

Húsz éve győztek a reformátusok Vörös Oroszlános Johanna mezőkövesdi karmikus helyetti ember gyilkosságuk kezdetével a nemeseknek, ezekkel kezdtek, majd valamennyi Annás börtön bűnözőt megmentettek szerepétől, indiai lámás cigányteleppel, melyek a termékenységi népeket is beállították a szigetekről, ezek is győztek barakkosokkal együtt.

Valamennyi vasfüggönyös győzött, szerepük és sorsuk elhordoztatásával a börtön könyveivel. Börtön és Királyok győztek Imréikkel, minden Katalinnal, Jánossal, Mariannával, szőkével, Veronikával, Ferenccel az Időjelekből, mint ceruzarajz testenyészetek, Ildikóval és Erika a Pszichografológiával, megmentve Kelet és a cigányság emberek megáldozásával Nagy-Pán Kecskés népeként újhelyi Hecske kezdettel a nincsenekkel.

Húsz éve a Müller Péter Sziámi 666 korláti központja a romáknak ember áldozással a főnix utcanépét Dávid Mónika Mónika Show műsorában bemutatott sátánistákkal, romákkal Parabrutális népeként a mi áldozásunkkal valamennyi kávés, füves, drogos, buzi, börtön gyilkos, genyó, anaraxiás, Oláh Ibolya sátánistáinak nemi perverzésein megy végig, olyanok megváltásán, médiába vitelén 1991-es pszichopata és öngyilkosok utáni kezdettel, amik nincsenek nyilvántartva sem a nyilvántartott kommunista füves maffiák és elmebetegek mellett, ezek népépével, amik Balázsné elmeosztályaival támadott meg minket Müllerékkel.

Ezt mutatta be új 666 István a királyként Alföldi, pedig a régi is korláti élősködőket jelentett borsodi történelemként. Valamennyi elmeorvos tudta azt, hogy ember áldozás történik, a gyilkosokat így helyezték el a börtönbe nyaralgatni a börtönnel.

Az ember áldozásuk közepette halt meg az öcsém, a füvesek, drogosok, utcanép emelése közben Dávid Mónika népe emelésével Zoltán Erika médiájával. A cigányok és sötétkapus dogök ember gyilkossága végtelen a reformátusok elvitelével együtt, soha nem lehet vége, mert itt csak aljanép van a Rákóczi térrel. Már nyolcvan éven felüliek 56 éves hosszabbításával a Rákóczi terüknek. Unokák az angoloknak dolgoznak, meg szerte a világon, amióta engem túsznak idehoztak, haladva végig csapásaikon, betegségeiken a két elmeosztályával a Hunnia börtönnek a megyei kórházból Csiba Gáborral és Rácz orvosi etikai bizottság vezetőjével Rácz Melinda szőke helyetti ember gyilkosságban cinkossal születésem óta a mindenkori Ombusmannjaival Borsod megyének, mint szereplőkkel, amik szerepeiket végrehajtották a börtönükkel.

Szabadon vannak az ember gyilkosok, senki meg nem bünteti őket, nem is lehet, mert nem tiszták. Valamennyien borsodi szülöttek az egész világon.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alkoholistájával, elmeosztályaival, elmeosztályokkal, hosszabbításával, elmeosztályoknak, megtisztultakkal, apokalipszisével, végrehajtásában, elmeosztályával, hosszabbításnak, fogtalanítókkal, hosszabbítással, létrehozójaként, cigánytelepével, reformátusaival, végrehajtásával, határlezárással, ombusmannjaival, gyilkosságuknak, apokalipszissel, kislánygyalázói, kommunizmusának, gyilkosságukkal, tompalátásommal, tulajdonosával, cigányteleppel, testenyészetek, lábdeformációs, végrehajtóival, megáldozásával, képviseletével, cigánytelepnek, nyomorultjával, eltemetésemmel, keresztnevűvel, elmeosztályról, nyomorultak coca, egész világon, farkas zsákból, mexikóiaknak Eszmeralda, leértékelt áruknak, szőke Bencs, hevesieknek Szandival, avonos Ómasztánéval, családomnak Jánossyné, lábdeformációs Ritoók, lírai karám, magyarok helyett, futballt ismétlő, cigányok helyetti, emberek felett, egész világ, Szabó Kiss Tábornok, Darnyi Tamás Talmudos, Nyúl Ica, Borsod Online, Nyírő Gyula Busus, Katona Klári, Béres Alexandrával, Béres Ilona, Eszmeralda Puniella, Győzött Törökország, Cseh Károly, Győzött Egyiptom, Bencs Mariannának Marianna, Herczeg Tibor, Kiss Tábornok, Familia Kft-vel, Bodnár Vera, Jánossyné Kutasi Anikóval, Ritoók Zsigmond, Borsodnak Japánnal, Győzött Orbán Müllerék Uniós, Vörös Oroszlánból, Ratkós Anna, Patkányok Talmudjával, Szabó István Kata, Lila Kocsmával, Őrház Patikának, Presser Gábor, Liptai Klaudia, Benkő Dániel, Szent Anna, Harsányiné Lőrinc Gabriella Gabriellái, Győztek Csiba Gábor, Gábor Áron, Gáborral Koncz Gábor, Zöld Médiának, Kovács Gabriella, Nagy Anna, Müller Péter, Pataki Attilára, Vass Tibor, Cseh Károllyal, Tusnádi Lászlóval, Zoltán Erika, Visnyei László, Káli Sándor, Pataki Attila, Herman Ottó, Keresztöltés Bodor, Keresztöltés Ágnessel, Sugár Ágnessel, Okos Kati, Dávid Mónika Rákóczi, Izraelnek Jézusos Talmudos, Vörös Oroszlános Johanna, Nagy-Pán Kecskés, Müller Péter Sziámi, Dávid Mónika Mónika Show, Oláh Ibolya, Dávid Mónika, Csiba Gáborral, Rácz Melinda, Ombusmannjaival Borsod,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.26. 23:49 Dézsi Csaba András: kemény kampányon vagyunk túl
01.26. 22:29 Vízilabda Eb - A játékosok elérték a kitűzött célt
01.26. 22:09 Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP) nyerte meg a győri polgármester-választást...
01.26. 21:59 Vízilabda Eb - Märcz Tamás: leírhatatlan érzés hazai környezetben nyerni
01.26. 21:49 Helikopter balesetben életét vesztette Kobe Bryant
01.26. 21:49 Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP) nyerte meg a győri polgármester-választást
01.26. 21:29 Újraválasztották a korábbi polgármestert a Nógrád megyei Bokor községben
01.26. 21:29 Koronavírus - A Vuhanban élő olaszok elutasították a hazaszállítást
01.26. 21:19 Koronavírus - Franciaország a hét közepén hazaszállítja a Vuhanban rekedt á...
01.26. 21:19 Koronavírus - Az Egyesült Államokban azonosították a negyedik megbetegedést
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Nő rózsával  Agresszív alma  Facebookon kaptam  Orchidea  Facebookon kaptam  Téli kép  Betty Boop  Útravaló – 2020. január ...  Szia  Dália csokor  Hiányzol  Kutya széken  Naplemente  Vörös rózsa  Harmónia......  Téli kép  Ahová nem tettél semmit, onnan...  Csokor vázában  Facebookon kaptam  Téli kép  Mi történik, ha nincs elegendő...  Eszter babák  Kislányok téli öltözékben  Kellemes délutánt kívánok  Hűség  Hóvirág  Facebookon kaptam  Retro könyves szekrény  Png nő  A kivi gyümölcs  Téli naplemente  Kávézó nők  Facebookon kaptam  Rózsaszín rózsa  Sárga rózsák  A jóság - hit - és a szeretet ...  Gramofon  Png virág  Alma  Vicc  Alvó baby  Png kutya  Kellemes pihenést  Piros rózsa  Gyimóthy Gábor: NYELVLECKE  A gomba jótékony hatásairól  Agresszív virág  Műkorcsolya E.B.Női szabad pr...  Hívlak Anya  Facebookon kaptam  Retro könyves szekrény  A gomba jótékony hatásairól  Műkorcsolya E.B.Női szabad pr...  Vándor  Facebookon kaptam  Vízcseppes rózsa  Valentina  Festőművész  Tojás szemek  Gyimóthy Gábor: NYELVLECKE  Évközi 3. vasárnap 01.26 Csíks...  Kutya széken  Rajzos nők  Dália csokor  Hajdu Sára: AZ ÉJ LEPLE ALATT  Restaurátorra van szükséged...  Szép téli napokat!  Levendula csokor  Rajzos nők  Téli kép  Gramofon  Téli kép  Nyelvében él a Nemzet  A 10 legjobb lúgosító étel  Robert Burns: Falusi randevú  Kellemes pihenést  Kutya széken  A cukorbetegség meglepő jelei  Retro telefon  Posertube  Ahová nem tettél semmit, onnan...  Epekövesség megelőzése  A szeretet nem szűnik meg soha...  Ibolya csokrok  A szeretet nem szűnik meg soha...  Orchidea  Sárga rózsák  Himnusz Szent Margitról  Harmónia......  Nyelvében él a Nemzet  Tavaszi szerelem  Körte balerina  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást!  Szia  Gramofon  Tojás szemek  Alvó baby  Csokor vázában  A nagy leszámolás (1972) - tel... 
Bejegyzés Címkék
nyomorultak coca, egész világon, farkas zsákból, mexikóiaknak Eszmeralda, leértékelt áruknak, szőke Bencs, hevesieknek Szandival, avonos Ómasztánéval, családomnak Jánossyné, lábdeformációs Ritoók, lírai karám, magyarok helyett, futballt ismétlő, cigányok helyetti, emberek felett, egész világ, ember álfozóknak, börtön Imrékkel, egykori idők, miskolci Szent, politikusait roma, cigányság sátánistái, falvak népével, összes nyomorultjával, romániai cigánytelepnek, romáival együtt, állandó forgószél, nyolcvanas évektől, hegedűs cigányok, római egyházzal, vastrágya Időjelek, zsenikkel együtt, reformátusok Nagy, sötétkapus dögökkel, roma Börtönnek, romániai ál-magyarokkal, magyar-német trianoni, roma börtön, újszülött ember, római egyház, elvitt győző, börtönével büntetlenül, újabb ember, árnyékoskert győzött, borsodi elmebetegek, sorsuk végrehajtával, nyomorultak sátánista, reformátusok Vörös, termékenységi népeket, börtön könyveivel, cigányság emberek, romáknak ember, főnix utcanépét, nyilvántartott kommunista, királyként Alföldi, börtönbe nyaralgatni, ember áldozásuk, reformátusok elvitelével, angoloknak dolgoznak, megyei kórházból, mindenkori Ombusmannjaival, ember gyilkosok, alkoholistájával, elmeosztályaival, elmeosztályokkal, hosszabbításával, elmeosztályoknak, megtisztultakkal, apokalipszisével, végrehajtásában, elmeosztályával, hosszabbításnak, fogtalanítókkal, hosszabbítással, létrehozójaként, cigánytelepével, reformátusaival, végrehajtásával, határlezárással, ombusmannjaival, gyilkosságuknak, apokalipszissel, kislánygyalázói, kommunizmusának, gyilkosságukkal, tompalátásommal, tulajdonosával, cigányteleppel, testenyészetek, lábdeformációs, végrehajtóival, megáldozásával, képviseletével, cigánytelepnek, nyomorultjával, eltemetésemmel, keresztnevűvel, elmeosztályról, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 6933 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 19
  • e Hét: 451
  • e Hónap: 20859
  • e Év: 20859
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.