Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Megtanultam gyűlölni a magyarokat
  2014-04-11 21:39:10, péntek
 
   
  Húsz éve közölték velem, hogy megtanít az egészségügye a jungistáknak gyűlölni. Gyűlölöm a magyarokat, amiket a romániai börtön Müllerék Oláh Ibolya nemi gyalázó elmeosztályával mentett meg a vasfüggönyösökkel együtt, a trianoniakkal, amik a börtönnel és menhellyel, az Időjelekkel kezdték el a náci Izraellel az életemet.

Ilyen utálatos népet még nem hordott magán a föld, ami a világ összes csapását, nemi gyalázóját jelenti, vasfüggönyösök, lírai karámjaik gyilkosok 130 éve. Azelőtt megelégedtek a magyarok Sátán és 666, fekete sereg népeiként azzal, hogy időnként egy-egy csillagot összezúzzanak, aki értük, miattuk harcolt, dicsőítve a magyar nyelvet az állandó református Luther Márton népének halálmadárként, amiket egyesével visznek ki innen az én gyilkosságommal, gyalázatommal születésem óta.

Ilyen utálatos nép sehol nincs még a világon, amelyik egyfolytában átcseréli az egész világot, amelyik a cigányságával az Időjeleknek mulat 100 éve a Vörös Oroszlános nemesi falkával.

Még a vízi táncora is az egykori történelemnek Vízi Katalin néven Vízi Andrással került ismétlésre, minden Katalin néven van berendezve a Bertalan utcai apokalipszis ember gyilkosok által és a Révész utcai egyházak és kommunisták, média Zoltán Erika elmeosztálya részéről.

A világ csapásai ország megölte az embereket féktelen börtönével és elmeosztályával sivatagi nemi szövetségeseivel, halál reformátusaival, állatvédőivel az ember gyilkosoknak, amik születésem óta rendezik be az egykori sivatagi kutyákat is. Gyilkos az ember, mert csirkét eszik - nekik, nekimentek a családomnak születésemkor. Elmeosztályt jelentenek valamennyien a megmentett Pszichografológiai szőke Brigitte Bardot Bardot halál éjszaka jelentésével együtt, a II-es elme média szőke Madonnájával, amleyik helyett 1971. óta gyilkolnak engem. Gyűlölöm az engem megtámadó Zöld Média valamennyi cigányságát és börtönét. Utálatos nép a magyar valamennyi parasztjával és bolondjával a honfoglalóknak.

Gyűlölöm az erdélyieket, amiért fenyő kislányként a hatvanas évektől megáldoztak jólétükért, a székelyekkel együtt hullaszállító börtön népként. Gyűlölöm a románai Tik sem vagytok magyarok börtön népet, amelyik trianoni bibliai olvastatást rendezett a döglégy Müller roma börtönével szegény magyarok megváltásával születésem óta ismételve a magyarság történelmét. Gyűlöletes Románia a Parabrutális feszületével, amire a német kék szemű náci központ engem tett a börtön valamennyi ezer éves feszületével együtt születésem óta ezer éves szerepjátékosai Krisztusai helyett a vasfüggönyösök Rákóczi téri Krisztusaival, cigánytelepeivel, termékenységi népeivel, valamennyi kommunistájával a száz éves szerepjátékosoknak József Attila pszichopatájukkal együtt. Ennyit üzenek a lírai karám teremtőinek Zöld tollal az élen, melyek az Időjeleket létrehozták vastrágya hosszabbításnak Medúzával együtt. Felszámoltak minket emberként, mint állandó újhelyi kezdetét a bibliai apokalipszisüknek a hét hegy szörnyével és a Keresztöltés pókjával Pázsit e mese néven.

Gyűlölöm az orosz börtön bűnözőket, amik a helyükre vittek minket lakni Újhelybe.

Gyűlölöm az ázsiai Kiss Tábornok utcai borsodi 666 kommunisstáit, szocialistáit, Japán termékenységi gésa népét Zoltán Erika elme gésával együtt, valamennyi szőkéjével a nácinak, a cigánytelepével együtt.

Gyűlöletem átok legyen az ország felett örökké, amelyik megölte és megáldozta az embereket az elmeosztályaival! Soha ne felejtse egyetlen ország sem a világon, milyen iszonyat a magyar csapás a világban, mit tett szabadulása érdekében, megmenekülése érdekében saját szerepétől, vasfüggönyösös elmeosztályával! Gyűlölöm a Pszichografológiai TV2 és Rtl klub elmeosztályát Németországban. A Duna tévés miskolci 666 élővilág és környezetellenes csapásait Romániában. A múzsás lírai karámot, amelyik megváltoztatta a világot, a török cigánytelepével a 666 borsodi központnak, egész Kínával a 666 borsodi központból, Brazliliai nemi szövetségesekkel, mexikói Puniella népével a börtönből, a Dallasi vasfüggönyösök médiájával együtt, aminek üzenget a miskolci elmeosztály, s már meg is szervezték az egészségügyi elme orvosokkal a nikotin leszokatást a börtönnel, ezért ismételtek állandóan sorozat filmeket embervéren tisztuló országgal járványtemetői történelem kezdetével a Talmudosok helyetti emberek meggyilkolásában, a bal szemem megrontóival, minden csapásommal, amit Egerszegi Krisztina egérként és Darnyi Tamás úszómester házaspár jelentett nekem Bertalan utcai apokalipszisként a médiába ment edomiakkal együtt, amik kislány áldozással játszottak, így lettek művészeti vezetők, mint Dévényi és Gór Nagy Mária inysorvadás a börtönből, az elvitt Gáborokkal és Gabriellákkal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: meggyilkolásában, szövetségesekkel, szövetségeseivel, cigánytelepeivel, környezetellenes, elmeosztályaival, apokalipszisként, elmeosztályával, cigánytelepével, gyilkosságommal, szerepjátékosai, kommunistájával, hosszabbításnak, reformátusaival, megváltoztatta, honfoglalóknak, vasfüggönyösök, halálmadárként, vasfüggönyösös, németországban, járványtemetői, hullaszállító, kommunisstáit, termékenységi, cigányságával, trianoniakkal, gabriellákkal, összezúzzanak, történelemnek, krisztusaival, megmenekülése, megváltásával, szocialistáit, elmeosztályát, állatvédőivel, születésemkor, jungistáknak gyűlölni, romániai börtön, vasfüggönyösökkel együtt, náci Izraellel, világ összes, magyarok Sátán, magyar nyelvet, állandó református, egész világot, vízi táncora, egykori történelemnek, világ csapásai, embereket féktelen, ember gyilkosoknak, egykori sivatagi, családomnak születésemkor, Müllerék Oláh Ibolya, Luther Márton, Vörös Oroszlános, Vízi Katalin, Vízi Andrással, Zoltán Erika, Brigitte Bardot Bardot, Zöld Média, Gyűlöletes Románia, József Attila, Kiss Tábornok, Pszichografológiai TV2, Egerszegi Krisztina, Darnyi Tamás, Nagy Mária,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A Megváltó szolgálatában  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Nevem  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Soha ne kedvezz...  Elköszönt  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szívem  Facebookon kaptam  Png nő  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png ház  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Png ház  Alázat  Soha ne kedvezz...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Éretlen vers  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Szabolcska Mihály – Ákác...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Nevem  Julian Brass gondolata  Akarat  Reggel van  A sors  Facebookon kaptam  Png férfi  Varga János Veniam - Fontos sz...  Akarat  Png fotel  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Tavaszi kép  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Soha ne kedvezz...  A boldog családok mind hasonló...  Az engedelmesség miért nem vál...  Reménység és erő Krisztustól e...  Fekete-erdő desszert  Reggel van  Szép estét  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Fekete István - Akác  Bertolt Brecht -től idézet  Adakozás  Boldog születésnapot a ma ünne...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Reménység és erő Krisztustól e...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gonosz démon-álarc  Popper Péter szavai  Alázat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szívem tiéd  Egy lelki imádság  Fekete-erdő desszert  A jó emberek mindig szépek mar...  A kételkedés kezelése  Örülök, hogy látlak! 
Bejegyzés Címkék
jungistáknak gyűlölni, romániai börtön, vasfüggönyösökkel együtt, náci Izraellel, világ összes, magyarok Sátán, magyar nyelvet, állandó református, egész világot, vízi táncora, egykori történelemnek, világ csapásai, embereket féktelen, ember gyilkosoknak, egykori sivatagi, családomnak születésemkor, engem megtámadó, magyar valamennyi, hatvanas évektől, székelyekkel együtt, döglégy Müller, magyarság történelmét, börtön valamennyi, vasfüggönyösök Rákóczi, száz éves, lírai karám, bibliai apokalipszisüknek, orosz börtön, helyükre vittek, ázsiai Kiss, cigánytelepével együtt, ország felett, magyar csapás, múzsás lírai, török cigánytelepével, miskolci elmeosztály, egészségügyi elme, nikotin leszokatást, médiába ment, elvitt Gáborokkal, meggyilkolásában, szövetségesekkel, szövetségeseivel, cigánytelepeivel, környezetellenes, elmeosztályaival, apokalipszisként, elmeosztályával, cigánytelepével, gyilkosságommal, szerepjátékosai, kommunistájával, hosszabbításnak, reformátusaival, megváltoztatta, honfoglalóknak, vasfüggönyösök, halálmadárként, vasfüggönyösös, németországban, járványtemetői, hullaszállító, kommunisstáit, termékenységi, cigányságával, trianoniakkal, gabriellákkal, összezúzzanak, történelemnek, krisztusaival, megmenekülése, megváltásával, szocialistáit, elmeosztályát, állatvédőivel, születésemkor, gyalázatommal, egészségügye, feszületével, egészségügyi, apokalipszis, madonnájával, parabrutális, jelentésével, valamennyien, elmeosztályt, megelégedtek, székelyekkel, keresztöltés, egyfolytában, jungistáknak, megrontóival, gyilkosoknak, felszámoltak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 362
  • e Hét: 2684
  • e Hónap: 8925
  • e Év: 61191
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.