Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miskolci Kata kártyája Mszp-nek, Okos Kati laptop Fidesz
  2014-04-15 17:53:45, kedd
 
   
  A 666 megbolydult méhkas városa születésemkor támadta meg az embereket a Rákóczi térrel, az Időjelek medúza zeneszerzőjével Balázs Fecó főnixes 666 korláti központjával, a sötétkapus dögökkel, melyek Johannás református kommunizmust és egyházak építését kezdték el minden szerep és könyv végrehajtásával a média előzőleg anyám szőkék helyetti támadásának végrehajtásával az embereken, értelmiség legyőzéssel, elmeosztályokkal, nácikkal, szörnyekkel az elmékről, melyek húsz éve folytatták a Rákóczi téri hosszabbítást, az árnyékoskertiek helyetti könyvek végrehajtását betegségeikkel, apokaliptikus szerepükkel együtt születésem óta folyamatosan ismételve szerepüket. A születési támadóimat kíséreteikkel, melyek elmeosztályok a Bertalan utcájára rendezték be Miskolcnak és a sátoraljaújhelyi Révész utcára, ahonnan futtatták a beudin indián feleségét, boszorkány eredete miatt, Berdnáriknét és nem bolt fóbiás kiálló hája miatt 1995-ben is rám támadó Zöld Medeiáját a jelenlegi médiának náciként. A nácik születésem óta emelkednek az én fóbiássá tételemmel, kezdetben boltfóbiával, 1986. óta kézremegéssel, nem tudtam a boltban fizetni. Ez lett volna a sorsuk. Jézusként áldozott meg a Pszichografológia Istálló-Vénuszként helyettük istálló berendezésével a zsidókkal, Szenci kezdetével a magyarok ellenes támadók ismétlésével folyamatosan körben járva a jeruzsálemi Borsod megyei kurvák helyetti gyalázattal és csonkítással, deformációval Demjén Rózsi állandó feszületessel Deák Bill Időjelek cigánytelepével, mint feszületessel, amelyik népe megölte az öcsémet és az egész családomat, ezért kapott a vastrágya hosszabbítás, mint testenyészet életműdíjat a gyilkosaimtól. István a királyt a 666 rendezte a Révész utcai berendezéssel visszament idővel a nemeseivel a Vörös Oroszlánnak.

Minden református Halak atlantiszi halként születési kezdetem, mely átment már régen a cigánysághoz születésem óta Hegedűsök kezdetével. A száz tagú cigányzenekara a Tompalátás kezdetemmel Rákóczi tér emelésével református egyház mulatósaival ember áldozó. Így lett berendezve a tőlem később született Őrült Johannája a református karmikusoknak Halakként csodálatos élettel, valamennyi Ágnes asszonnyal a Bertalan utcai születésem pillanatához kezdésben.

Káli Sándor árnyékoskerti Mszp-es polgármester sorsához értek, 1986-ban támadott meg helyette az elmeosztály, kommunikációs összezúzásommal ment kommunikációs iskolába az oroszokhoz.
Nekem a kapualjakban kellett közlekednem előző élete tettei miatt szégyenemben, így hoztak Miskolcra az összes csapással, hogy bevégezzék a családom sorsát, maguk helyett az egészségügy karmaiba juttasson a főnixes vasfüggönyös megye.

Káli Sándor az 1995. óta tartó könyvek ismétlésekor a börtön bűnözőkkel Kata Miskolc kártyát vezetett be a városának, amik Müllerékkel az összes Tóth atyafijával a szlovák és adventi történelemnek kivonult a városból apokalipszisük ismétlése mellett, összezúzásunkkal, kínzásunkkal, ami mai napig tart.

A Fidesz Okos Kati laptopot osztogat a Rákóczi téri és árnyékoskerti hosszabbításnak, a szomszéd B-né Ágnes atlantiszi aranyhalak református helyetti kivégzésemből születésem óta és hosszabbításával Bodor Keresztöltésnek a Kelet lírai karámjából nyíregyházi központból. A kínzásom óta született gyerekek Okos Kati nevemmel, ahogyan a Ménesit hosszabbításnak náciként idehozó cigányok Karcsán neveztek el laptopokat kapnak a borsodi 666 cigányságával együtt. 18 éve mondta M., hogy én vagyok az okoskodó, akkor még Simon Ilona sorsát hajtották végre, hogy a bolond lánya bevitette az elmeosztályra, azóta elköltözött innen a simontornyi szlovák-magyar elme képviselete.
Karcsán megölték az uradalmi szakácsnő Szabó Istvánné nagyanyját a volt férjemnek, Hackné Hacki Tamás börtön kezdetének helyszínen a római és református egyház ismétlőinek a sötétkapusokkal, egyikük jött felvásárolni a halott utáni párnákat. Ekkor nevezett el a cigányasszony engem Ménesi náci helyett Okos Katinak, belőlem élt, él az összes nácijával együtt a Pszichografológiának. Mindkét utcai csapás sorsát végrehajtotta az elmeosztályuk rajtam, 1998. óta ismételtek gyalázattal a népeikkel tudtukkal, többen el is mondták, hogy elköltöznek innen.

A Lengyel nevet születési kezdetnek rendezték be szintén minden Lengyel nevű emelésével, jólétbe tevésésével magyarként jeruzsálemi 666 csapásaként Romániában is, amik harcolnak a székely hullaszállítókért és vasfüggönyös Erdélyért fenyős kislányossággal születésem óta.

Bencsik kis fehér kutyás születési kezdetem az állatvédő Ufókkal, amik a római egyházat emelték végig Fábry legyeivel irigységként, Paduchné Török erzsébet leninvárosi pusztító takarítónővel a sorsuk elhordoztatásával, valamennyi egyházával a börtönnek. Nem ismerem az összes nevet a nagyon hosszú utcából, amin a városi Fábián utcai rendőrség ment végig a szirmesenyői fasiszta központi maffia kitermelésével, zöldségesekkel, üzletekkel, mint a Pennyvel fogcsonkításommal Sissy miatt a menhelyiekkel, Müller Péter születési berendezésével Farkas romániai börtönéhez. Nikellék könyvét hajtották végre születésem óta, már három gyerekük megöregedett, belőlünk élnek az egészségügyben is egyikük, Nikell-hegy orosz történelmet képviseltek, mint Árvay Róza alkoholistája a börtönnek. Valamennyi Árvay idetartozik. Varsányi helyett rántották ki a csípőcsontomat, jólétben él Bíróval együtt, a közös képviselővel és Bíró Icával a börtönből. Még nagynénémet adták férjhez egy bíró szereplőhöz, amelyiknek nem volt szíve, hogy szenvedjen, így állították össze az utcát a család gyilkosaival és kíséretükkel itt és Újhelyben, az egész városban, mivel Brazliát Branyiczky Mihály és felesége füves beállításával rajtunk kezdték el Isaora előtti időben még kommunistaként emelni jeruzsálemi fertelmesek központjából.
Tóth-Kecskés Katalin leánnyal a Nagy-Pán Hecskés kezdete volt Pszichografológiai berendezéssel egész Európában, sorsukat rajtunk hajtották végre és valamennyi Kecskés sorsát az öcsémmel együtt.

Varga vasfüggönyös határlezáró belőlünk él Őrház Patika személyzetével, amik Metros szerb vonultatást rendeztek az apokalipszis menekültjeivel, mert nekik vannak jogaik, mint a hadifoglyoknak Kubában, támadnak miattuk. Én vagyok a skizopren refrén egyedül, mert bennem vannak a szörnyetegek.

1967-ben vették el végleg a Bertalan utcaiak az ennivalót és ruhát, emberi körülményeket tőlünk, azóta élnek autóval, jólétben az elmebetegekkel, amik a hetvenes évek óta jogosítványt szereztek. Koldultattak minket a pincés és a sziklaiak emelésekor kutyásokkal, míg ők újíttatták a lakásaikat, én kínok kínját cipelem helyettük a börtöntől, Sátán feleségeként Godzsák Ildikó volt szomszéd osztálytársam helyett, a Sátán Kositczky István börtöne helyetti nyaki csernobili támadásom óta.

Mit gondolnak, hét évre a rajtam embervérből adott Okos Kati laptopot átvegyem-e, mint ahogyan a hosszabbított Rákóczi tér és árnyékoskert teszi?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályokkal, hosszabbításával, összezúzásunkkal, sátoraljaújhelyi, cigánytelepével, hosszabbításnak, sötétkapusokkal, összezúzásommal, árnyékoskertiek, kislányossággal, keresztöltésnek, zeneszerzőjével, végrehajtásával, egészségügyben, berendezésével, személyzetével, csípőcsontomat, kommunistaként, cigányzenekara, zöldségesekkel, menekültjeivel, apokalipszisük, betegségeikkel, kitermelésével, elmebetegekkel, hadifoglyoknak, berendezéssel, végrehajtását, apokaliptikus, kíséreteikkel, körülményeket, elmeosztályok, kézremegéssel, alkoholistája, történelemnek, takarítónővel, sötétkapus dögökkel, média előzőleg, árnyékoskertiek helyetti, születési támadóimat, sátoraljaújhelyi Révész, beudin indián, jelenlegi médiának, nácik születésem, boltban fizetni, magyarok ellenes, jeruzsálemi Borsod, egész családomat, vastrágya hosszabbítás, cigánysághoz születésem, száz tagú, tőlem később, Miskolci Kata, Okos Kati, Balázs Fecó, Zöld Medeiáját, Pszichografológia Istálló-Vénuszként, Demjén Rózsi, Deák Bill Időjelek, Vörös Oroszlánnak, Őrült Johannája, Káli Sándor, Kata Miskolc, Fidesz Okos Kati, Bodor Keresztöltésnek, Simon Ilona, Szabó Istvánné, Hackné Hacki Tamás, Okos Katinak, Paduchné Török, Müller Péter, Árvay Róza, Valamennyi Árvay, Bíró Icával, Brazliát Branyiczky Mihály, Tóth-Kecskés Katalin, Nagy-Pán Hecskés, Őrház Patika, Godzsák Ildikó, Sátán Kositczky István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Szép estét  Latinovits Zoltán tollából  Martin Buber, A haszidim meséi  ajándék, mellyel meglepem  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Szívek  képre írva  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  James Allen  Márai Sándor tollából  Szabó T. Anna - Pitypang  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Kertem  Robin Wight pitypang szobra  Alvó cica  Erdei gyöngyvirág  Pitypang szökőkút  A hagyma antibakteriális hatás...  Paul David Tripp Április 14  különleges  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Szívek  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Különleges  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Bornyi Veronika haiku verse  Szép estét kedves látogatóimn...  IGEN így  Nevelőszülőkhöz adták,  Az ember emlékekből áll  Tanmese  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam Krisztina b...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Egyszerű  Szép estét kedves látogatóimn...  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  ajándék, mellyel meglepem  Szívek  Vito Giaquinto gondolata  Eduardo Sacheri gondolata  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Annyira tisztelem a szabadságo...  Szívek  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Borzasztó  Paul Éluard - És egy mosoly  Egy gondolat  Pitypang szökőkút  Vito Giaquinto gondolata  A felvilágosodás...  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Szép estét kedves látogatóimna...  Jázmin  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Ismeretlen: Ikarusz monda  jó reggelt 
Bejegyzés Címkék
sötétkapus dögökkel, média előzőleg, árnyékoskertiek helyetti, születési támadóimat, sátoraljaújhelyi Révész, beudin indián, jelenlegi médiának, nácik születésem, boltban fizetni, magyarok ellenes, jeruzsálemi Borsod, egész családomat, vastrágya hosszabbítás, cigánysághoz születésem, száz tagú, tőlem később, kapualjakban kellett, összes csapással, családom sorsát, egészségügy karmaiba, főnixes vasfüggönyös, börtön bűnözőkkel, összes Tóth, városból apokalipszisük, szomszéd B-né, bolond lánya, simontornyi szlovák-magyar, uradalmi szakácsnő, volt férjemnek, halott utáni, cigányasszony engem, összes nácijával, elmeosztályuk rajtam, népeikkel tudtukkal, székely hullaszállítókért, állatvédő Ufókkal, római egyházat, sorsuk elhordoztatásával, összes nevet, nagyon hosszú, városi Fábián, szirmesenyői fasiszta, közös képviselővel, bíró szereplőhöz, család gyilkosaival, egész városban, öcsémmel együtt, apokalipszis menekültjeivel, hadifoglyoknak Kubában, skizopren refrén, hetvenes évek, sziklaiak emelésekor, rajtam embervérből, hosszabbított Rákóczi, elmeosztályokkal, hosszabbításával, összezúzásunkkal, sátoraljaújhelyi, cigánytelepével, hosszabbításnak, sötétkapusokkal, összezúzásommal, árnyékoskertiek, kislányossággal, keresztöltésnek, zeneszerzőjével, végrehajtásával, egészségügyben, berendezésével, személyzetével, csípőcsontomat, kommunistaként, cigányzenekara, zöldségesekkel, menekültjeivel, apokalipszisük, betegségeikkel, kitermelésével, elmebetegekkel, hadifoglyoknak, berendezéssel, végrehajtását, apokaliptikus, kíséreteikkel, körülményeket, elmeosztályok, kézremegéssel, alkoholistája, történelemnek, takarítónővel, menhelyiekkel, végrehajtotta, elmeosztályuk, cigányságával, kivégzésemből, árnyékoskerti, kommunikációs, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 153
  • e Hét: 2040
  • e Hónap: 4399
  • e Év: 56665
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.