Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Feketebárány Deák Bill Gyula öcsém élete és halála
  2014-04-21 08:46:44, hétfő
 
   
  Deák Bill Gyulával visszamentek időben 1983-ban a nemi csapások és fajtalankodók, cigánytelep kezdetéhez. Müller Péterék ekkor pszichózist hajtottak végre az egészségügy tudtával és saját végrehajtásban, mivel már az együttesei a főnixes miskolci központnak Demjén bátyám deformálója Rózsi kezdet összes Rózsával deformálták az embereket a csapások formájára. Deák Bill Gyula cigányokkal kezdett jeruzsálemi apokalipszist az összes Gyula apa túlélőjével Gyula utcájával Miskolcnak. Időjelekbeli vastrágya hosszabbítást jelent egy lábbal létrehozva, a másik csak illúzió volt, a lába miatt támadták meg az embereket, Titot és rengeteg levágott lábút folyamatosan a cigánytelepével. Akkor kezdték emelni, addig a kapualjak alatt párzott egykori svédek felszámolójaként kutya módra, mivel kutyák módra párzik.

Lendvai Ildikót Kőszegi névvel kezdték előlről az összes bolond református bolond kezdetével az Omegának Kóbor János Katalinnal, denevérként Bi pusztai honfoglalóival a bolondoknak, Idegosztályok súlyos csapásaival.

Öcsémet a két dadogós református szomszéd sorsaként zúzták össze születése után már. Egy darabig szépen öltözködött, 1967-os Nyomorultak zsidó emeléséig meg volt engedve az ennivaló, kalap, öltöny. A libalábú szomszéd sorsát rajtunk vitték tovább Bajnai Gordon zsidói így ismételték.

Lendvait megszégyenítette az apja, a mondatát Kőszegen a logopédiai intézetben hajtották végre apán és öcsémen. Lendvai Ildikó romániai karmikus kurvaként futtatja magát a romániai csapásokkal öcsém születése óta Debrecenből, a Bizottság ekkor állította be az embergyilkos ortodoxokat és szakállas zsidókat Koko művésznővel.

Müllerék az apokaliptikus Medici Katalin Bertalan utcai Farkas börtönéből Romániának emelték a jobboldaliakat, köztük a kiliáni börtön Vonáját az öcsém arcának keresztül húzásával, mint velem a nácikat születésem óta Barna Gabriella rajtam ügyvéddé tett pesti ügyvédként praktizálóval az élen Adamek Gáborral együtt, helyettük vittek a Révész utcára lakni, mint itt Balogh Éva és Ledniczky Zsolt Led zeppelintől a művészeti sorozatokat festményekkel, Vatikánnal együtt ismétlőjével a magyar apokalipszisnek. Előzőleg lakott itt egy alkoholista pusztítója a Kos-nőnek a spanyoloktól, mint embergyilkosnak, amelyik szőke rövid hajjal szokott megjelenni, társa a bal fülemet törte össze, amibe 1995-ben a menhelytől egy hatalmas csapást kaptam jungista Melion sorsának feszületekor, majd itt ismételték 1998-ban a nemi gyalázókkal, T-né Erzsike és B.né Ágnes értelmiség legyőzőkként berendezett beázottak fejbe támadásával együtt egész Szarkaheggyel, amik már átcserélték a tetőjüket is 1998-ra.
Öcsém gyilkosai közül itt az Időjelek és Tóth-Kecskés Katalin az összes Kecskéssel van berendezve a határlezáró Varga Őrház patikájával és Varsányi lábmegrántómmal a Talmudosként az ezer éves reformátusok könyveinek és szerepeinek végrehajtójaként, valamennyi cigánytelepükkel indiai Lámás Erdős nemesség kezdetével a Vörös Oroszlánnak, valamennyi nyomorult Rákóczi téri hosszabbítása a sivatagnak vasfüggönyként, minden kutya a Józsefvárossal együtt, Puskás Katalin fifis avonos kutyáival a magukat nem áruló üres szíveseknek, minden nemi csapásával Rima Jeruzsálemnek, minden cigánnyal, aki helyett eldefomálták és összezúzták egyházi emelésükkel, ez volt a vége a fekete kenyér áldozóknak, valamennyi borsodivánkai és füzesabonyi, Nyírő Gyula elmebetegének a két elmeosztályával Csiba Gábornak romániai fogkiszedőjeként a saját könyvvel rendelkező dögöknek, mint sötétkapusnak. Saját katasztrófa védelme van 666 megyéjének. Szíve Gyuszinak,akinek tegnap lett volna a születésnapja ötször állt le sokkolása közben a cigányság nemi csapásainak, amiket most is emelnek az én gyalázásommal.

Medici Katalin okkultista vérfürdős utcája én vagyok Medici Katalin néven, az egész Bertalan és Révész utca protestánsok nélkül, ezt rendezték be a Katalin Zirkuli könyv alapján 1971-ben.

Öcsém szerelmes lett a Moldován Cipész Ktsz-ben a gépíróba. Müllerék a cigányteleppel utánozták a kislány hangját és az anyjáét, szabályszerűen csúfot űzve belőle beleléptek. Ezek a hangutánzóik démonok, ezt ismételték itt 1998-ban, vagyis öcsém gyilkosai is itt vannak berendezve a menhellyel.

Ezt követően a ricsei láger helyére tett ricsei elmeszociális osztályra szállította Kecskés Emil helyett a Bertalan utcáról nemi csapásként Pszichografológiai pán népeként az újhelyi orvosi kar, ahol megházasították a menhelyi Nagy Éva magában beszélőjével a borsodivánkai elmeosztálynak, ami miatt 1998-ban engem támadtak meg, hogy Éva magában beszél és az Őrház határlezáró kék szeműi.
1967. óta nem evett semmit az öcsém, így emelkedett Izrael az egész sivataggal apokaliptikus csapásként Borossékkal együtt a 666 központjával a mindenkori politikusoknak.

Ruhája többé nem volt, erejével a munkahelyén visszaéltek, a csapások elektromos fejűi helyett 12-szer megsokkolta az elmeosztálya Kósa Emesének Fiúk, lányok évkönyvéből felvett névvel és Bohács elmebeteg orvossal Isekutz Béla Nyírő Gyula elmeosztályával, együtt vettek részt benne. A nemi csapások, mint dr. Tűzkő Judit szőke elme pszichiáter gyilkossága nem ismert határt. Dr. Kovács Gabriella Révész utcai idegosztály főorvosa sorsát a nyolcvanas évek óta az összes Kováccsal együtt hajtják végre, minden tudtával a cigány fekete mágusokkal gyilkol, így lett főorvos is, sorsát 2001. óta ismét tartósította a népe az én gyilkolásommal.

A Feketebárány nemi csapás cigányként végig köpdösve mostohaapám áltam cigányként öcsém lett az életmű díjjal jutalmazott Deák Bill sorsaként, mikor az öcsémet megölték 2007-ben nevettek a hullaboncolók és a Feketebárányt megjutalmazták a politikusokkal 666 központjából. Iszonyatos sors, felsorolni lehetetlen a fájdalmat, a megalázást, az éhezést, az ócska ruháit a nyomorultaknak.

A győri Tóth Pszichiáter 2001-ben ismételte Zorán kislány gyalázó sorsát, amiért engem gyerekkoromban megaláztak, majd megölték az unokabátyámat a Martintelepen, akivel Zorán perverz sorsát elkezdték a főnixes 666 apokalipsziseként.

1989. után jött el a börtön függetlensége, ekkor kerültem a pricsre, meg átment a kezdeti roma Gabriella ember gyilkosság az elmeosztályához Jakubcsek nemi csapásainak, ami a Mónika Showvval születésemkor kezdődött Dávid Mónikával, azóta mennek végig a világ összes nemi csapásán szőkékkel együtt, támadásunkkal, mint a jehova Lénártné helyett a Tatárdombon boszorkányokkal, előző életükkel, mint Ádám pácini betét család sorsát is az öcsémen hajtották végre, úgy, hogy anyám lett a Rákóczi tér képviselete, ahogyan mai napig is van, sőt anyámon hajtották végre az Egy bolond százat csinál börtön Varga és Balázs könyvet is.

A Familia KFT miatt támadtak rám húsz éve, ami a család kezdete volt az apokalipszisben az üzletházózatokat nyitók, mint a Spar cigánysága az Intersparral és valamennyi jelenlegi üzlet képviselőjének csapásaival a multikkal együtt. A gyári munkásokkal való kezdet Esztergályossal ezek szerint anyám támadásával történt kommunizmusként, Szép Pál apa természetjáró csoportjának tagja Palik néven megmentve, apát támadták meg helyette. A Spar iker kezdet amerikai iker testvérpár beállítása az apokalipszisnek, ezért kaptam 1991-ben két kék Taj kártyát, bár mellettem lakott egy ikerlány pár két kutyával a Benedek utcában. Kriszta szőke hajjal Gór Nagy börtönéből a börtön fogtalanító kezdetet jelentette, Csonka Pici nemi csapása a médiának a Csonka torony országát. 1986-ban már én lettem Esztergályos Cecilia is, nekem mondta D. Erzsébet zsidó megmentett karmikus főnixes, hogy kezdjek el sálat kötni, ugyanakkor mentették a volt nemes Mariannt a tíz emeletesből, amiért engem megtámadtak, mert szerelmes volt Kaposvári Sándor budapesti nyomorultba, amelyik ügyvédnője elvette a fehér kosztümömet, mint zsidó nemi csapása a Rákóczi térnek. Valamennyi jogász és ügyvéd, rendőr, tanár, énekes, számvitelis belőlem lett meg a vámügyőrség, én semmi sem lehettem az őrházas Varga helyett, az összes Vargával együtt, amiknek a könyvein hatalmas erővel mentek végig 2004-ig Varga Imrék és valamennyi Imre Kulcsár Imre Kulcs Busta beállítás szerinti belém költözőjével a Bertalan utcai utcalányuk helyett az Imréknek.

A társadalom biztosítás az apokalipszist eltartja, mint az utcába rendezett ember gyilkos csapását a vargahegyi foglalkoztatóval együtt, mint autistákat, a parákat, mint fejre támadó nemi csapásokat, Írisz néven a romániai elmebetegeket, amik a világ apokalipszis kezdete után Írisznél támadták meg az embereket. Valamennyien nyugdíjasok már, vagy rokkantnyugdíjasok, ha valamelyiknek kevés a pénze, tőlem veszik el, mint ahogyan koldultattak a halál reformátusok Nagy Annája helyett 1995. óta húsz évig, az utcára mentem kéregetni háziruhában, ekkor a két lányom és anyám bevitetett a kórházba emberként a Talmudos csapások közé Balázsnéhoz, mint utcanéppel nagyanyámat meggyalázóhoz velem együtt, Madonnát hosszabbítójához az orosz cigánytelepnek, Pogánynéhoz, amelyiknek ufók jelentek a lakásában, ezért támadott meg a fia az Időjelekkel, Pogány Balázs 1991-ben. Egyetlen vak volt, Szajkó Karcsi Izraelből állandó berendezésként, már vakoknak és süketeknek saját kormányuk is van Teve utcai jeruzsálemi rendőrséggel együtt. Karcsi szexuális beállítottságú ajánlatokat mindenkinek tevő nyilvános házi képviselete Izraelnek, akár mint a Szajkók és Tátraik libiai zsidó Weiser asztalán meztelenül táncolók, amikkel kezdtek születésemkor libiai háborúval együtt.

Varga Ildikó szociális klubvezető velem egy évben született szőkeként, 56 éve hajtják végre rajtam a vasfüggönyös nemi csapás sorsát, tisztességre juttatva, Gyarmathy Icájával Debrecen környéki falvának Tim sem vagytok magyarok romániai cigányságként. 1987-ben elköltözésemkor az árnyékoskertiek nemi támadásakor a börtönnel Majóné férje miatt a priccsen - emeletes ágy alján - támadott meg az utcanép Erika miatt, akiből tanárnőt kreháltak, így ment hatalmas nyugdíjba is szexuális társsal. Boldog az egész világ, az egész országgal együtt, ünnepeket tartanak a vasfüggönyös parasztsággal együtt, Kósa könyv alapján.

Mi voltunk a nemi csapásai Rima Jeruzsálemnek és a bárányok is valamennyi Jézussal magyarok elleni támadás fő célpontjai, jelenleg is ezt jelenti az értelmiség legyőző média.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: végrehajtójaként, cigánytelepükkel, felszámolójaként, fogkiszedőjeként, megszégyenítette, üzletházózatokat, foglalkoztatóval, hosszabbítójához, megházasították, cigánytelepével, apokalipszisben, embergyilkosnak, kommunizmusként, boszorkányokkal, apokalipszisnek, árnyékoskertiek, elmeosztályához, elköltözésemkor, esztergályossal, elmeosztályával, lábmegrántómmal, elmeosztálynak, beállítottságú, honfoglalóival, szabályszerűen, vasfüggönyként, megjutalmazták, cigányteleppel, politikusokkal, gyilkolásommal, józsefvárossal, cigánytelepnek, politikusoknak, jobboldaliakat, képviselőjének, gyerekkoromban, nemi csapások, egészségügy tudtával, főnixes miskolci, csapások formájára, összes Gyula, lábbal létrehozva, másik csak, lába miatt, kapualjak alatt, összes bolond, darabig szépen, libalábú szomszéd, mondatát Kőszegen, logopédiai intézetben, romániai csapásokkal, embergyilkos ortodoxokat, Feketebárány Deák Bill Gyula, Deák Bill Gyulával, Müller Péterék, Deák Bill Gyula, Lendvai Ildikót Kőszegi, Omegának Kóbor János Katalinnal, Bajnai Gordon, Lendvai Ildikó, Medici Katalin Bertalan, Barna Gabriella, Adamek Gáborral, Balogh Éva, Ledniczky Zsolt Led, T-né Erzsike, Tóth-Kecskés Katalin, Varga Őrház, Lámás Erdős, Vörös Oroszlánnak, Puskás Katalin, Rima Jeruzsálemnek, Nyírő Gyula, Csiba Gábornak, Szíve Gyuszinak, Medici Katalin, Katalin Zirkuli, Moldován Cipész Ktsz-ben, Kecskés Emil, Nagy Éva, Kósa Emesének Fiúk, Isekutz Béla Nyírő Gyula, Tűzkő Judit, Kovács Gabriella Révész, Deák Bill, Tóth Pszichiáter, Mónika Showvval, Dávid Mónikával, Familia KFT, Szép Pál, Csonka Pici, Esztergályos Cecilia, Kaposvári Sándor, Varga Imrék, Imre Kulcsár Imre Kulcs Busta, Nagy Annája, Pogány Balázs, Szajkó Karcsi Izraelből, Varga Ildikó, Gyarmathy Icájával Debrecen,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.26. 23:49 Dézsi Csaba András: kemény kampányon vagyunk túl
01.26. 22:29 Vízilabda Eb - A játékosok elérték a kitűzött célt
01.26. 22:09 Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP) nyerte meg a győri polgármester-választást...
01.26. 21:59 Vízilabda Eb - Märcz Tamás: leírhatatlan érzés hazai környezetben nyerni
01.26. 21:49 Helikopter balesetben életét vesztette Kobe Bryant
01.26. 21:49 Dézsi Csaba András (Fidesz-KDNP) nyerte meg a győri polgármester-választást
01.26. 21:29 Újraválasztották a korábbi polgármestert a Nógrád megyei Bokor községben
01.26. 21:29 Koronavírus - A Vuhanban élő olaszok elutasították a hazaszállítást
01.26. 21:19 Koronavírus - Franciaország a hét közepén hazaszállítja a Vuhanban rekedt á...
01.26. 21:19 Koronavírus - Az Egyesült Államokban azonosították a negyedik megbetegedést
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam  Kellemes pihenést  Várnunk kell őt  Az ördög elvitte a fináncot  Téli kép  Téli kép  Png kisfiú  Nő rózsával  Félig befagyott  Eszter babák  Hóvirág  A skót Petőfi születésének nap...  Milia ellen  Vándor  A szeretet nem szűnik meg soha...  Kellemes napot  Nyelvében él a Nemzet  Esős este  Facebookon kaptam  Téli kép  Halhatatlan boldog percek . . ...  A szeretet nem szűnik meg soha...  Téli kép  Retro rádiók  Kutya széken  Kávézó nők  Reményik Sándor: A lélek él  Facebookon kaptam  Kelj föl  Amíg nem érted  Facebookon kaptam  Milia ellen  Tavaszi szerelem  Eszter babák  Szia  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Szép délutánt!  Nyelvében él a Nemzet  Síelő maci  Facebookon kaptam  Erőtlenül erős  Vándor  Táncos gifek  Téli kép  Png kisfiú  Facebookon kaptam  Rózsaszín rózsa  1900. január 25-én született F...  Rózsaszín rózsa  Hajdu Sára: AZ ÉJ LEPLE ALATT  Retro lemezjátszó  Vízcseppes rózsa  Vízcseppes rózsa  Ha mennél hideg szélben  Téli kép  Kutya hóban  Facebookon kaptam  Png nő  Agresszív virág  Ha álmaimban látlak . . .  Kávézó nők  Szèp estét kedves látogat...  Kellemes délutáni pihenést  Facebookon kaptam  Erőtlenül erős  Sárga rózsák  Kislány sapkában  Téli kép  Kellemes pihenést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy Mauchline-i kópé sírfelir...  Facebookon kaptam  Kellemes napot  Kellemes pihenést  Várakozzunk Istenre  Facebookon kaptam  Nyelvében él a Nemzet  Pihenő kutyusok  Kellemes napot  Mi történik, ha nincs elegendő...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Retro könyves szekrény  Nő rózsával  A 10 legjobb lúgosító étel  Rózsaszín rózsa  Orchidea  Alvó baby  Tavaszi szerelem  Almák kosárban  Nyelvében él a Nemzet  Retro könyves szekrény  Orchidea  Himnusz Szent Margitról  Egyhangúság  Milia ellen 
Bejegyzés Címkék
nemi csapások, egészségügy tudtával, főnixes miskolci, csapások formájára, összes Gyula, lábbal létrehozva, másik csak, lába miatt, kapualjak alatt, összes bolond, darabig szépen, libalábú szomszéd, mondatát Kőszegen, logopédiai intézetben, romániai csapásokkal, embergyilkos ortodoxokat, apokaliptikus Medici, kiliáni börtön, öcsém arcának, nácikat születésem, élen Adamek, művészeti sorozatokat, magyar apokalipszisnek, alkoholista pusztítója, hatalmas csapást, nemi gyalázókkal, összes Kecskéssel, határlezáró Varga, ezer éves, sivatagnak vasfüggönyként, fekete kenyér, saját könyvvel, születésnapja ötször, cigányság nemi, egész Bertalan, cigányteleppel utánozták, kislány hangját, hangutánzóik démonok, ricsei láger, újhelyi orvosi, menhelyi Nagy, borsodivánkai elmeosztálynak, egész sivataggal, mindenkori politikusoknak, munkahelyén visszaéltek, csapások elektromos, elmeosztálya Kósa, nyolcvanas évek, összes Kováccsal, cigány fekete, életmű díjjal, öcsémet megölték, ócska ruháit, győri Tóth, börtön függetlensége, kezdeti roma, elmeosztályához Jakubcsek, világ összes, jehova Lénártné, öcsémen hajtották, család kezdete, üzletházózatokat nyitók, multikkal együtt, gyári munkásokkal, börtön fogtalanító, volt nemes, fehér kosztümömet, őrházas Varga, összes Vargával, könyvein hatalmas, társadalom biztosítás, apokalipszist eltartja, utcába rendezett, vargahegyi foglalkoztatóval, romániai elmebetegeket, világ apokalipszis, halál reformátusok, utcára mentem, kórházba emberként, orosz cigánytelepnek, évben született, vasfüggönyös nemi, árnyékoskertiek nemi, börtönnel Majóné, utcanép Erika, egész világ, egész országgal, vasfüggönyös parasztsággal, nemi csapásai, értelmiség legyőző, végrehajtójaként, cigánytelepükkel, felszámolójaként, fogkiszedőjeként, megszégyenítette, üzletházózatokat, foglalkoztatóval, hosszabbítójához, megházasították, cigánytelepével, apokalipszisben, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 6933 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 432
  • e Hónap: 20840
  • e Év: 20840
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.