Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Győzike ismétli a helycserés Fonók és Éva börtön könyvet
  2014-04-23 21:38:36, szerda
 
   
  1998-ban támadtak rám a lakásban a szörnyetegek, folytatták a Révész és Bertalan utcai apokalipszist átírva sorsuk megváltásával, ember kínzással, csonkítással, valamennyi elmeosztályuk emelésével, RTL klub német elmeosztály pszichografológiai Bertalan utcai reformálásával a Müllereknek és többi innen eredő 666 német elmeosztályának.

Mint említettem a kastélyokban is elszállásolták a 666 népét, így Jászteréket is Begaláékkal együtt, anyám anyjának családjával, akiket én nem szerettem, bár sorsát folyamatosan ismétli a két elmeosztálya Balázsné Győri kapui Jancsi és Juliska mesét gyalázattal végrehajtóinak a korláti központnak.

Támadóim szerint Kiszely Ottónak és Jászter Gyulának kellett feleségcserét rendezni a folyamatosan rajtam végrehajtott Imrés börtön könyve szerint, amit Győzike ismételt a médiában, vagyis Jászter Gyula megöregedett kommunista kedvenc a Révész utcai berendezettek közül feleségével a Talmudból ember gyilkosságból vanmegöregedve, utcabálokat rendeznek a Trisztállal mai napig Niczky Gézával, amelyik sorsához Led-niczkyvel mentek két irányba, egyik volt a száz éves művészeti sorozat, másik Niczky Géza Hogy az Éva feleséggel Hogy a Mária kiválasztottjával Sátoraljaújhelynek, amelyik Sütő László sánta romániai csapással hatalmas karriert futott be, megöredve élnek a legnagyobb nyugdíjból, amit az elmeosztállyal elérhettek.

Jászter felesége Ostváhné Réti Mária már elhunyt külvárosiból lett párttitkár, majd elnök zsidók helyetti ember áldozó kedvence volt. Egyetlen egy akadt, aki kiállt mellettem mosónő koromban oly módon, hogy a mosógépüket ráengedte az új lakásukra, ennyi csapás érte a 666 kommunista házaspárját.

A Trisztál nem tud gitározni sem, ennek ellenére híresek a kisvárosban, mert a kommunisták átadták a zenei művészetet a parasztok és zsidók, mint kezdeti kislány áldozók kezébe a főnixes Rákóczi térrel együtt.

Kovács Csaba a Trisztálból a Révészre volt Kovácsokkal együtt berendezve. Ő volt az, aki lehülyézte az osztályt, azért, mert mi ezt a szót nem használhattuk. Azt hiszem, a jegyzőnővel, mint Rákóczi térivel együtt, ha valaki Barna Gabriella és Adamek Gábor párossal együtt a két utcai apokalipszist összeszedi, meglátja, mennyien élnek ember és magyar gyilkosságból, s hogy folyamatosan ismételnek sorsuk elhordoztatásával. Kormos Kornélia is a Révészen jelentkezett feleségnek a volt férjemhez, addigra Kormos könyvét rajtunk végrehajtották. Börtönt jelent, szép életet élt, apja mondta a volt férjemnek, hogy őt ütheted, de kiürítette azt a házat is, amit az én pénzemen vettek meg Bertától, a 666 központhoz tartozótól, amelyik még fiatal élettársat is kapott, helyette engem támadtak meg árnyékvilága emelésével Pácinban.

Nem tudom mindenkinek a nevét, aki 1983-ban került berendezésre, de a munkahelyek, amiken végig üldöztek a rendőrség infantilisei helyett mind 666 korláti központot jelentenek.

Tehát Jászter Gyula és felesége ugyanazt a népet jelenti, mint Győzike és Bea asszony, akik helyett gyalázást hajt végre a Rákóczi tér húsz éve ismétlésben, élőben 1986. óta, amióta a csernobili robbantás megtörtént, de már ott voltak 1983-ban, sőt születésemkor is, ezt mutatta a rengeteg Talmudos szörnyek általi baleset és a menhely cigányainak, indiai cigányságnak az ember áldozása a börtönnel.

Trisztál megöregedett, méltóságot kapott a városától. Cseh Károly is lement helyettem oda vastrágya feszületre téve engem a karjaira 1991-ben műsort adni, pedig még a postát is hosszú ó-val írta, hatalmas munkát végzett a 666-nak, összehozta a bibliás földet a Törökvész utcaiakkal és a médiával, akik kísérték II. Jánost is hatalmas arcokkal. Ráérnek, skizoprenek és szörnyetegek.

Még egyszer leírom, hogy nem tarthatnak káoszos hol o káosz ünnepeket a gyilkosok, főleg nem a valódi káoszos vallási ömlesztések, akik rajtam ismételték ugyanezt születésem óta az összes könyvükkel és világ végékkel folyamatosan Rózsi névhez érve. Nincsen a 666 népének hol o kausztja, csak káoszos vastrágyája népével együtt, azzal a rengeteg teóriával, amit az internet világa jelent. A csapások, mint a barakkosok nem áldozatok, hanem ide vannak berendezve magyarok és emberek gyilkosaiként Simonokkal együtt, amik azt írják, mártírok voltak, mert oroszok büntették őket a vastrágya nemesekkel együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályának, reformálásával, végrehajtották, elszállásolták, elmeosztállyal, vanmegöregedve, végrehajtóinak, gyilkosságból, születésemkor, feleségcserét, elmeosztályuk, apokalipszist, berendezettek, megváltásával, gyilkosaiként, használhattuk, folyamatosan, megöregedett, cigányságnak, elmeosztálya, szörnyetegek, jelentkezett, berendezésre, árnyékvilága, külvárosiból, végrehajtott, kastélyokban, csonkítással, infantilisei, trisztállal, mosógépüket, ismétlésben, munkahelyek, mindenkinek, kisvárosban, kommunisták, korláti központnak, folyamatosan rajtam, száz éves, legnagyobb nyugdíjból, elmeosztállyal elérhettek, mosógépüket ráengedte, kommunisták átadták, zenei művészetet, főnixes Rákóczi, volt férjemhez, volt férjemnek, rendőrség infantilisei, népet jelenti, csernobili robbantás, rengeteg Talmudos, menhely cigányainak, Balázsné Győri, Kiszely Ottónak, Jászter Gyulának, Jászter Gyula, Niczky Gézával, Niczky Géza Hogy, Sütő László, Ostváhné Réti Mária, Kovács Csaba, Barna Gabriella, Adamek Gábor, Kormos Kornélia, Tehát Jászter Gyula, Cseh Károly,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Isteni zsebkendők  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Esti kép  Szeüleidtől tanultad  Keresd azt a valakit,...  Jó éjszakát  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  William Shakespeare-től idéze...  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva Március 15 -re emlé...  Könnyáztatta asszonysorsok  Imádkozás Krisztus értelméért  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Facebookon kaptam  mindent a népért...  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Atyám !  Rochefoucauld - a bölcs  Könnyáztatta asszonysorsok  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 15-re emlékve  Esti kép  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  Esti kép  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Szent-Györgyi Albert gondolata  Facebookon kaptam  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Nem kell ide békemenet  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  Tavaszról álmodom,  Paul David Tripp Március 17  Radnóti Miklós: Nem tudhatom.....  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  Benned is ezerféle szín van  Ne feledjük: a föld jóval több...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Sötétség és világosság  A gyász  Esti kép  A nemzet csak akkor...  Könnyáztatta asszonysorsok  A kávé  Hernádkak  Atyám !  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Evan Esar tollából  Facebookon kaptam  Alvó kislány  ...és mégis ráismersz  A gyász  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Facebookon kaptam  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó Norbert – Szabadsá...  mindent a népért...  A magyar sajtó napja március 1...  Ted Engstrőm gondolata  Az ünnepről  Amikor 5 éves voltam,  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Alvó cica  Meghitt estéken . . .  A Mindenható Istenben bízva  Március  Könnyáztatta asszonysorsok  Imádkozás Krisztus értelméért  Jóga férfiaknak 
Bejegyzés Címkék
korláti központnak, folyamatosan rajtam, száz éves, legnagyobb nyugdíjból, elmeosztállyal elérhettek, mosógépüket ráengedte, kommunisták átadták, zenei művészetet, főnixes Rákóczi, volt férjemhez, volt férjemnek, rendőrség infantilisei, népet jelenti, csernobili robbantás, rengeteg Talmudos, menhely cigányainak, ember áldozása, karjaira 1991-ben, bibliás földet, valódi káoszos, összes könyvükkel, rengeteg teóriával, internet világa, vastrágya nemesekkel, elmeosztályának, reformálásával, végrehajtották, elszállásolták, elmeosztállyal, vanmegöregedve, végrehajtóinak, gyilkosságból, születésemkor, feleségcserét, elmeosztályuk, apokalipszist, berendezettek, megváltásával, gyilkosaiként, használhattuk, folyamatosan, megöregedett, cigányságnak, elmeosztálya, szörnyetegek, jelentkezett, berendezésre, árnyékvilága, külvárosiból, végrehajtott, kastélyokban, csonkítással, infantilisei, trisztállal, mosógépüket, ismétlésben, munkahelyek, mindenkinek, kisvárosban, kommunisták, feleségével, trisztálból, cigányainak, gyalázattal, házaspárját, utcabálokat, családjával, jegyzőnővel, skizoprenek, elmeosztály, ömlesztések, müllereknek, jászteréket, vastrágyája, kovácsokkal, begaláékkal, barakkosok, nyugdíjból, berendezve, párttitkár, emelésével, valamennyi, jelentenek, kommunista, központhoz, feleséggel, művészetet, nemesekkel, tartozótól, folytatták, simonokkal, élettársat, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 32 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 112
  • e Hét: 383
  • e Hónap: 3225
  • e Év: 42226
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.