Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Állapot tartósítója az értelmiség legyőzőknek
  2014-04-27 07:52:56, vasárnap
 
   
  2004-ben már hat éve koldultattak ismételve az 1967-es felemelt, médiába és politikába vitt belőlünk született Nyomorultak sorsát a sziklai koldusokkal. Avonosokkal Illyés Gyula könyvéből pokol angyalai kezdet óta ócska eper jeles ruhájával a Kiss Tábornok utcának, ómasztai pincésekkel, szenes cigánysággal, Pszichografológiájával a német-magyar poltikai skizopreneknek cigányság és egész kelet egyetlen áldozással történő felemelésével Ágnesek kezdetével, reformátusokkal, Halak szülöttekkel Gina Lolobrigádával Antal Imrével és Vitray Tamással. A koldultatásunk a születési kezdetem megmentett határlezáró Varga, lábmegrántó Varsányi, Rákóczi tér Ágnes református halak és családja hosszabbításaként Bodor lírai karámnak Nyíregyházának, Molnár Katalin néven a Molnár Rákóczi tériek, Rózsák boszorkányként romániai csapásként, s a egész Miskolc újhelyi támadói helyett és általuk történt, így élnek már kilencven éve alkoholizálva, túszként tartva engem külföldön rima Jeruzsálem csapásai.

2004-ben a menhely Müller Péterrel az állandó hangelvevőmhez érve megszüntette a hangomat végleg, majd folytatta a város csapásai helyetti gyilkosságokat, miközben operafesztivált rendezett, Mária evangéliumával a pszichografológiából.

Ekkor a két gyerekem és anyám, mikor Horváth Bercis ember áldozó Margaréta Ringy-Rongy király magyar pojáca kommunistái berendezésével Törőcsik Mari kezdete óta - én voltam a Ringy-rongy király a pojáca ismétlésben vasgyári munkásával a Horváthoknak, Horváth adott kölcsön egyedül pénzt kenyérre a kisboltjában - bevitettek a pszichiátriára a koldulás miatt. Ekkor fejezték be Branyiczky Mihály és felesége füves mókus rendi barziliai gyilkosságát Liptai elmeosztályával újhelyi tömeggyilkossággal, mindenki megtámadásával a két elmeosztályával Csiba Gábornak saját csapásaiként.

Állapot tartósító injekciót kaptam, mai napig kapom gyógyszere helyett a lábaim tönkretevőinek, amivel az értelmiség legyőzö csapásaimat tartósítják a két elmeosztály helyett az általuk odatett pszichiáterektől, dr. Tűzkő Judit szőke nemi csapástól és Vaszily Mária elmeosztályától a börtön gyilkosok és cigányság emelőinek Dávid Mónikával együtt. Az összes Mariannát itt ismételték Krencsey Marianna visszahozásával, Veronikákkal együtt a bérma keresztnevemből, Debreczeni névvel Debreczen és környéki dögjeinek kitermelésével, beiskolázásával a gyerekeiknek is ismétlésben. Az Omega a Bogi-wogi klubbal kezdett születésemkor Benkő anyám apjának támadásának ismétlőivel, szentháromsággal a vasfüggönyösöktől.

1990-ben csokit ettek azok, amik a csokis pokol angyalai kezdetben nagyapa gyilkolásával éltek, Jenei mucus leszbikusként, helyette iszonyatot hajtottak végre Müllerékkel, s sokan mások, ekkor csokit kerestek a zsebemben, s kezdték előlről a vas erdélyi csapások nemeseinek futtatását az indiai cigánysággal, Villa Európaként megírott távcsöves csillagászával a Ringy-rongy király kommunistáinak korláti kezdettel és berendezéssel Illés apokalipszisből Frei Tamás bal vállam megrontójának börtönével, amelyik azóta körbe utazta a világot, amióta engem legyilkoltak egy apokaliptikus csapás helyett. 2005-ben már az egész Szentpéteri kórház területén és a Katowice központot ismételték a lakosok helyetti ember áldozásban az 1956-os kék busz útvonal kivégzőivel, lincselőivel Dávid Mónika népének, az elmeosztály csapásaival, amik egyházakat alapítottak hetven évet visszamenve időben Kisgazda párt elmeosztályával, G. Maczó Ágnes magyar hintás kislányával az Ágnes bútorszalonjának Miskolcnak.

A borsodi börtön végig a cigányság helyett gyilkolt minket, meg már ekkor csak elme egyházakat emelt írásaimon és a rajtunk végrehajtott történelmi cserépkor ismétlésével.

1995-ben előlről kezdték a vasfüggöny lezárást Vargával, lábam megtámadását Vargák és Jakabok, parkinsón kórosok helyett. Ekkor ismét beiskolázták pénzügyibe, jogi egyetemre, tanárnak, rendőrnek, vámügyőrnek, művésznek, költőnek Dudás Sándor rima jeruzsálemes sorsát folyamatosan hozva azzal, hogy én vagyok a költő 1983. óta bárányként. Így a Vargák arca ismerős és én nem lehettem semmi sem, amit berendeztek a borsodi jogászok is, megszégyenítve engem, hogy a menhely helyett varrónő voltam Varró nevekkel.

Miskolc városa a megyei 666 központjával minden romániai csapásként megmenekült embereken végrehajtott csapásaival, megölésükkel. A túszként tartott embereket megölte, az öcsémet a római egyház kenyér szentelőinek emelésekor az elmeosztályról 2007-ben csúnyán eldeformálva, koldultatva az újhelyi posta előtt, Katona Klári babos kendős kivégzőivel, amivel rám támadtak 1986-ban azzal, hogy árat kell fizetni az énekeseknek az újhelyi Gyöngyvirág presszó sátánista cigány zenészeivel, a cigánytelepével a babos kendősöknek. Ezek a sátánisták járnak a Nyírő Gyula zsidóival. Nagybátyámat Zorán ismételt mentésekor megölték, mint a nagynénémet, a többieket megcsonkították. Az összes adventi könyv apokalipszis reformátusának sorsát rajtunk végrehajtották, belőlem van Kriza Ákos polgármestere az elmének, mint felesége egyetlen gyógyítóként két keresztnévvel Orbán Viktor nyomorultjaként pszichiáterként kiválasztva, László Zsuzsanna, már húsz éve tart a Dávid Mónika Rákóczi téri és börtön gyilkossága skizoprenként, amit nekem mondott, hogy én hogy viselkedtem két elmeosztály és a bestia, meg Zöld Medeia, sötétkapusok támadásakor, ami gyaláz már húsz éve Csiba Gábor népeként. Valamennyi Gábor jeruzsálemi csapásként idevaló, mint a politikai Ringasd el magad születési kezdetem Presser Gáborral jeruzsálemi Szörnyeteg koporsójával, már 1998. óta ismétli az ember gyilkosságát, most fognak országos turnéra menni.

Nem volt felemelve a vasfüggöny, ez az egész médiát jelenti sakk-kártyájával 666 Sophia Lorenjének, a 666 központ tette a poltikusait az elmeosztályának, ami folyamatosan történik. Nekem egyikhez sincs közöm, felderíteni, hogy mikor ki helyett támadtak ránk, szinte lehetetlen, mindegyik Katalin néven szerepel már ember gyilkosként. Miskolc átadta az ötezredik laptopját Kriza Ákos elmeosztályával a vasfüggönyös avasi tanulónak, új üzem alapjait teszi le a romániai Rákóczi tér és az összes kapu berendezett népe. Még Koltay Gábor miatt is megtámadtak, hogy idevaló Miskolcra, valamennyi borsodi elment helyett, sorsát és könyvét végrehajtva. Menyhérttel hozták ide a cigány tolvajokat ezelőtt hét évvel, engem koldultattak öcsémmel helyettük, szív infarktusos halálra voltak megírva, így gyilkolnak.

A megye a bal fülemet a zöld-kék szemű spanyol pusztító társával 1977-ben törte össze, azóta születnek a süketek, most rengeteg hallás centrumot hoztak létre a bal fülem támadóikor a menhely romániai cigánytelepével a 666 borsodi központnak. A spanyol pusztító szőke, Kos-nő sorsát Müller hajtotta végre a bal fülembe iszonyat tevésével, melyet ismételtek itt 1998-ban a suttogójának a Zoltán Erika szerelemre született japán gésának a 666 központból.

1983-ban rendezték be a 130 éves történelmét a 666 központnak valamennyi csapásával Romániának a Bertalan utcához az Émásszal, magyarok és emberek gyilkosaként, amit ismétlésekor új épületbe vittek, megrefomáltak.

El-vis Presley ekkor kezdődött előlről, mint kutyája a 666 központnak Józsefvárosiakkal együtt, azért támadtak rám, mert Elvis félt halála előtt, felpuffadt, falloszként állítólag botot tett be magának. Tudtommal a Szörnyeteg koporsójával együtt gyilkoltak, ez volt a hol-o-kauszt trianoni időben, mert állandóan ismételtek, ezúttal emberek áldozásával valamennyi Krisztusával a bábkirályoknak, amik kimentek Amerikába festményeikkel együtt Debrecenből is. Komár koma árként farkas ár jelentéssel ismételte fehér sáljával a házunknak Elvis számait Kordával, szintén fehér sálasként, ők lettek helyettük gazdaggá téve.
Benkő Dániel kottája is előkerült a Blankájával, amit megtanultam ekkor ismét elővéve a gitárt játszani, előlről kezdték anyám apjának a sorsát, mint itt szombathelyi Benkő Sándor berendezésével 1998-ban magyarok támadóival emberen születése óta végrehajtott apokalipszisükkel.

Az 1983. óta kiadott filmek és könyvek jelentik a 666 központot Kormossal, átírt mesékkel Jancsi és Juliskával Balázsné sátánista utcanépének, amik körben vannak rajtam húsz éve, mint anyám anyjának gyalázói elmeosztályon kívül a korláti 666 központból. A nácik megmentve fóbiájuktól, megszépültek a csonkítók, nem szőrösök, nincsen kinövésük, megvan a foguk, szép a hajuk, vénuszi a testalkatuk, csengő beszéd és énekhangjuk van. Ez mind bűnnek számított az értelmellel együtt, ezt jelenti az értelmiség legyőző Borsod teljes egésze 130 éve valamennyi betegségével, ami csapásként előző életében élt. Ennyit az elme egészségügyéről.

1986-ban a cigánytelepe a Gyöngyvirág kávéház zenészeinek magánál tartotta az összegyűjtött összes kottámat, a Kedvencek régi slágerek gyűjteményét, a Táncdalfesztiválok vasfüggönyösöseinek kottáit, Elwis kottát, Cseh Tamás 666 szöveggyűjteményét Dinnyés Lajos börtön képviseletével a római egyházas egykori időnek, ahonnan indultak. Egy cigánylemezt is kaptam az Omega Babílonjához, melyet akkor építettek és a Révész vigyázz a madárra lemezéhez, Rutkay Éva kislemezéhez, ET-hez, ezeket egyszer sem tudtam meghallgatni Michael Jackson lemezével együtt, innen erednek. Czigány György születésével kezdődött a Pszichografológia alapján Ágnes Pszichével a cigányság és keleti nép emelése születésem óta az én áldozásommal a leszbi Ágnes helyett, ezek a nemesek az elmeosztályról az egész világon, habsburgokkal együtt, Pá-ger történelemből.

Visszatérve az injekcióhoz, melyet először Somlyai adott be befulladásomkor 1997-ben dr. Melion József Emlék M-nek elpörölésével G. Maczó Ágnes Mákostésztás magyar hintás kislány helyett Ilés apokalipszis szerint egy cigányasszonnyal együtt, petefészek dugulást okozva, 37 évesen klimaxoltatni akartak, vagyis az emberség ellenes gyilkosságban emberséget szándékoztak és halattak ki a médiával, ők szülnek, s támadnak, ha baja van az utódnak, mint elme csapásnak. Kutatják a skizoprenia titkát, minden miatt kilencven éve támadnak, amiért létrehozták őket gondolkozás nélkül, szivacsos aggyal, nyak nélkül, szőrösen, Marsi Anikó szájával, bűzzel, vagy bármivel, ami az embereknél számukra tökéletes volt, erről szólt a születésem óta tartó deformációja a 666 megyéjének.

Tartósítják a Sátánt a nyakamban és a fejemben, amiért a két utcai börtön berendezés miatt, melyek apokaliopszisét születésem óta hajtják végre ismételten rám támadtak negyven éves koromban, kínzással cipelve Sátán feleségeként. Tartósítják az összes értelmiség legyőző elme csapását.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pszichiáterektől, bútorszalonjának, cigányasszonnyal, szentháromsággal, nyomorultjaként, elmeosztályával, pszichiáterként, apokaliopszisét, beiskolázásával, reformátusokkal, befulladásomkor, cigánytelepével, egészségügyéről, apokalipszisből, operafesztivált, keresztnevemből, megcsonkították, elmeosztályától, visszahozásával, elmeosztályának, bábkirályoknak, csillagászával, berendezésével, gyilkosságokat, lolobrigádával, reformátusának, kommunistáinak, hangelvevőmhez, pszichiátriára, boszorkányként, tönkretevőinek, nyíregyházának, megszégyenítve, elmeosztályról, képviseletével, végrehajtották, 1967-es felemelt, sziklai koldusokkal, német-magyar poltikai, születési kezdetem, egész Miskolc, menhely Müller, állandó hangelvevőmhez, hangomat végleg, város csapásai, pojáca ismétlésben, koldulás miatt, lábaim tönkretevőinek, értelmiség legyőzö, általuk odatett, börtön gyilkosok, összes Mariannát, Avonosokkal Illyés Gyula, Kiss Tábornok, Gina Lolobrigádával Antal Imrével, Vitray Tamással, Molnár Katalin, Molnár Rákóczi, Müller Péterrel, Horváth Bercis, Margaréta Ringy-Rongy, Törőcsik Mari, Branyiczky Mihály, Csiba Gábornak, Tűzkő Judit, Vaszily Mária, Dávid Mónikával, Krencsey Marianna, Villa Európaként, Frei Tamás, Dávid Mónika, Maczó Ágnes, Dudás Sándor, Katona Klári, Nyírő Gyula, Nagybátyámat Zorán, Kriza Ákos, Orbán Viktor, László Zsuzsanna, Dávid Mónika Rákóczi, Zöld Medeia, Csiba Gábor, Valamennyi Gábor, Presser Gáborral, Sophia Lorenjének, Koltay Gábor, Zoltán Erika, El-vis Presley, Benkő Dániel, Benkő Sándor, Juliskával Balázsné, Cseh Tamás, Dinnyés Lajos, Omega Babílonjához, Rutkay Éva, Michael Jackson, Czigány György, Ágnes Pszichével, Melion József Emlék M-nek, Maczó Ágnes Mákostésztás, Marsi Anikó,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.07. 19:23 Koronavírus - Putyin a kényszerszabadság lerövidítéséről tanácskozott orvos...
04.07. 19:22 Krónika 11. rész (egyházak)
04.07. 19:22 Koronavírus - Folytatódik a kedvező tendencia Ausztriában: egy nap alatt is...
04.07. 19:13 Műgyűjtők segítenek a László kórháznak és a gödöllői kastélynak
04.07. 19:12 Washington: Stephanie Grisham távozott, új szóvivője van a Fehér Háznak
04.07. 19:12 Krónika 10. rész (közigazgatási törvénycsomag, egyházak)
04.07. 19:02 Koronavírus - Cuomo: New York államban csökken a fertőződések száma, de ism...
04.07. 18:53 Baleset miatt teljes útlezárás van a 6-os úton Iváncsánál
04.07. 18:52 Novemberben lesz a cselgáncs Európa-bajnokság
04.07. 18:52 Terelőúton érhető el szerdától a Kőszeg-Rattersdorf határátkelőhely
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Rózsa csokor  Képes idézet . . .  A magyar fa  Mindenkinek van egy küldetése ...  Orchidea  Titokzatos Opera - Bolyky Zolt...  Baby rózsákkal  A magyar fa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást!  Kellemes teázást!  Facebookon kaptam  530 éve  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni pihenést  Udvardy György érsek nagyheti ...  Facebookon kaptam  Virágvasárnap Csíksomlyó 04.05  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Vízcseppes rózsa  Kellemes délutáni pihenést  Virtuális  Isten áldása legyen Mindnyájun...  Nyuszi a kerítésnél  Png rózsa  Ima virágvasárnapra  108 éve született Örkény Istvá...  Paulo Coelho idézete a kitartá...  Png virág  Virágot hoznak  Happy easter  Virágvasárnap Veszprém 04.05  Virágvasárnap  Nyuszi a kerítésnél  Labdázó cica  Útravaló – 2020. április...  Facebookon kaptam  Paulo Coelho idézete a kitartá...  Tavaszi kép  Kutyus virágokkal  Vízcseppes rózsa  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Virágvasárnap ékes virágjai  Tavaszi fények Enyhe fénnyel ...  Virágvasárnapra szeretettel  Rózsa csokor  Titokzatos Opera - Bolyky Zolt...  Vízcseppes rózsa  Kölyök cicák  Facebookon kaptam  Hétfőtől díjmentes a közterüle...  108 éve született Örkény Istvá...  Hintázó kislány  Facebookon kaptam  Kutya és a cicabari  „Figyeljétek meg a mezei...  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Pihenő nyuszik  Telefonáló kutyus  Bízzunk a szeretet világformál...  Png kislány  Aranyosi Ervin: Zene a hangsze...  02. Nagyheti-húsvéti szereplők...  Tulipán csokor  Húsvét előtti vasárnap  Imádkozzunk együtt a járvány ...  Virágvasárnap  Virágvasárnap Budafok 04.05  Szerencse malac  Kellemes délutánt  Facebookon kaptam  Kereszt és korona  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nyuszi tojást fest  Ferenc pápa Twitter-üzenetei á...  Hétfőtől díjmentes a közterüle...  Happy easter  Erdő Péter virágvasárnapi vide...  Mire taníthatna a járvány?  Kutyus virágokkal  Kislány rózsával  Mindenkinek van egy küldetése ...  Húsvét  „Figyeljétek meg a mezei...  Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Nő sárkányt ereget  Facebookon kaptam  Png rózsa  Kellemes délutáni pihenést  Png nő  Mai harmónia kártyám  Vízcseppes rózsa  Png virág  Happy easter  Húsvét előtti vasárnap 
Bejegyzés Címkék
1967-es felemelt, sziklai koldusokkal, német-magyar poltikai, születési kezdetem, egész Miskolc, menhely Müller, állandó hangelvevőmhez, hangomat végleg, város csapásai, pojáca ismétlésben, koldulás miatt, lábaim tönkretevőinek, értelmiség legyőzö, általuk odatett, börtön gyilkosok, összes Mariannát, bérma keresztnevemből, csokis pokol, indiai cigánysággal, apokaliptikus csapás, egész Szentpéteri, lakosok helyetti, elmeosztály csapásaival, borsodi börtön, cigányság helyett, rajtunk végrehajtott, vasfüggöny lezárást, költő 1983, borsodi jogászok, menhely helyett, túszként tartott, római egyház, elmeosztályról 2007-ben, újhelyi posta, újhelyi Gyöngyvirág, babos kendősöknek, sátánisták járnak, többieket megcsonkították, összes adventi, politikai Ringasd, ember gyilkosságát, egész médiát, ötezredik laptopját, vasfüggönyös avasi, romániai Rákóczi, összes kapu, cigány tolvajokat, zöld-kék szemű, menhely romániai, spanyol pusztító, hol-o-kauszt trianoni, házunknak Elvis, gitárt játszani, nácik megmentve, értelmellel együtt, értelmiség legyőző, elme egészségügyéről, összegyűjtött összes, római egyházas, madárra lemezéhez, leszbi Ágnes, egész világon, cigányasszonnyal együtt, emberség ellenes, skizoprenia titkát, embereknél számukra, összes értelmiség, pszichiáterektől, bútorszalonjának, cigányasszonnyal, szentháromsággal, nyomorultjaként, elmeosztályával, pszichiáterként, apokaliopszisét, beiskolázásával, reformátusokkal, befulladásomkor, cigánytelepével, egészségügyéről, apokalipszisből, operafesztivált, keresztnevemből, megcsonkították, elmeosztályától, visszahozásával, elmeosztályának, bábkirályoknak, csillagászával, berendezésével, gyilkosságokat, lolobrigádával, reformátusának, kommunistáinak, hangelvevőmhez, pszichiátriára, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 5 db bejegyzés
Összes: 6937 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 263
  • e Hét: 945
  • e Hónap: 2751
  • e Év: 56619
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.