Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mikor mondják ki a nevemet a politikusok - elvitelünk innen
  2014-06-09 21:09:25, hétfő
 
   
  Mikor fogják az 56 éves Rákóczi tér gyalázatából tisztult Miskolc városa és egész megye 666 népének emberek megáldozását nyíltan kimondani a nevemmel? Mai napig engem piszkol a Talmud az Időjelek tompalátásával, akinek a népe Kata kocsmai kommunistákat jelenti, ő a coca cola beállított szereplője 1972. óta, rajtam élt emberi életet, mint a megtisztult, tisztességet kapott Rákóczi tér, akik a börtönnel kezdtek a kutyákkal születésemkor, helyettük nem szerethetett és tisztelhetett senki.

1967. óta emelik áldozásunnak a nincsen népeket, mint nyomorultakat, 1971. óta hosszabbít a Rákóczi tér Friderikusz Sándor hangelvevőjével a főnixnek legyekkel, Madonnával, mint II-es elmeosztály nemi csapásával Miskolcnak, Puniellával, mint mexikói karmikus börtön bűnözőkkel, Rózsaszín bombázók főnixes labor népével, Keresztöltés Rákóczi terével Keresztesiékkel, coca colás Időjelek tompalátásával a Talmudos Darnyi Tamás szemem megtámadása kezdetével vastrágya hosszabbításként, Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójával, amelyik megváltotta barziliai mókus rendi maffiát is dobálásommal, kínzásommal a cigányság helyett, folyamatosan megy végig rajtuk és a fertelmeseken. A medúza mindegyik hangbénító helyett elvette a hangomat, így Kádár János helyett is a Kádár Kata éneklésekor, s visszamentek időben az orosz Rákóczi tér történelméhez Kádár Sára Hajnalka nevével Sári babámmal 1972-ben. A bankok, multi üzletek hangelvevők, hangom elvevésével emelték a parkinzorosokat is, vagyis ők is kommunikációs csapások voltak. 2004. óta azokat emelik, amik teljes hangelvevést okoztak a világban bárhol. Ez Miskolc teljes árnyékoskertjét jelenti az egész várossal.

Magyarország nem kárpótol embereket a száz éves emberiség felszámolása után, mert Magyarország nincsen, romániai vasfüggönyös és másféle berendezett könyvszereplőt jelentenek a református ezer éves karmikusokkal együtt, akik Busta zenei beállításával ismételnek, hogy én vagyok a színpadon a szereplő és az összes karmikus református deformációja, betegsége, én jártam egyikük helyett is a labirintusokat Alexandriai Katalin néven, én vagyok a Psziché Pszichografológiai kelet és cigányság megváltója is Zirkuli Katalin pusztai könyve elmeosztály végrehajtásában a világ összes pusztai népével, nemesével, Katalinjával, Jánosával, Mariannájával együtt.

Segítséget kérek, mert a mocskolásnak soha nem lesz vége, rettegésben élünk és kilátástalanságban, én hatalmas fájdalomban a rajtam és bennem lévő elmecsapásokkal. Braziliát mókus kerékbetörésemmel váltották meg megszállottságából Liptai elmeosztályával 2004-ig, ekkor a hangelvevők miatt ismételten véglegesen elvették a hangomat, miután dobáltak az ágyon a barziliiaikkal, ez a barziliai mókus füves elmeosztály. Idetartoznak Branyiczky Mihály és felesége füves népével a Bertalan utcához. Nincsen senkim, lehet mocskolni a rima Jeruzsálemnek a Rákóczi terével születésem óta megcsonkítva engem anyám sorsaként Ágneseivel ismétlésben. Megvárják hogy a beállított Ágnes kihaljon árnyékoskertiként, Okos Kati Ménesivel, amelyik szerepet játszik, hosszabbítja a Keresztöltést a Rákóczi térrel, szerető életet élnek helyettünk.

Mikor mondják ki, hogy a Hócipő és az összes média jelentése ember áldozás? Ózd népe teljes egészében belőlem él, rajtam váltotta meg karmikus elmeosztályát. Mikor mondják, hogy az egész elmeosztály médiája, amelyik helyett koldultatott az egészségügyi elmeosztály belőlem él Halak a tortán ünneppel?

Mikor mondják ki, hogy Miskolc a világ összes országát jelenti a mi áldozásunkkal?

Az Időjelek testenyészeti dögnépe születésem óta gyilkol engem maga helyett Balázs Fecó kezdetével a menhellyel és sötétkapusokkal együtt, az összes református megváltója én lettem. Minden torzulása miatt az elméknek megtámadtak minket folyamatosan és ennek soha nem lehet vége, mert ezek születnek meg.

Én vagyok Szelepnek a szopós kurva anyámmal együtt, ami az ő népének jelzőjét jelenti és ez a mocska Miskolc városának már 1983. óta tart visszament időben a Révész utcai beállítással Zoltán Erika elmeosztályával, mert puffadó halálra volt megírva az árnyék szerelemre született népe, a Mónika Show születésem óta Benkő Dániel születési körülményeivel kezdett ember gyalázatot az összes fertelmessel és sátánistával, utcanéppel, cigánnyal, az összes elmeosztályával a kommunista csapásoknak, amik így harcoltak végrehajtva az összes kommunizmust hidegháborúként rajtam. Soma börtöne szintén 1986-ban támadott rám Erikák és Ildikók helyett, amit folyamatosan ismételnek.

Mikor visznek el innen minket, akiken a világ történelmét végrehajtották és kínoznak éjjel-nappal a cigányság emelése miatt a Pszichografológia alapján, ismétlik az összes szereplő sorsát a börtönnel?

Segítségre van szükségem, olyanra, aki érthetően elmagyarázza a gyerekeimnek, hogy én vagyok a rima Jeruzsálem egyedül, valamennyi szereplő, skizopren refrén könyveket végrehajtó is egyszemélyben, miket hajtottak végre születésem óta trianoni németek és magyarok világ történelmi kezdetével és berendezésével, aki érthetően elmondja, hogy a kommunisták mit műveltek az elmeosztályaikkal, hogyan éltek emberi sorsot emberek megáldozásával, hogy Magyarország így szabadult meg a börtöntől.

Mikor mondják ki, hogy anyám apjának magyarok támadásának sorsát ismétlik folyamatosan a két apokaliptikus utcával, Kata kocsma kommunista alkoholistáival, vasfüggönyös Vörös Oroszlánosokkal rima Jeruzsálemből.

Mikor mondják ki, hogy a Vörös Oroszlános halál reformátusok Nagy Annája helyett teljes világ végi begyűjtést hajtottak végre rajtunk 1995-ben, s tönkre tették a családomat teljesen, megölve mindenkit a megjelent írások miatt is? Mikor mondják ki, hogy a Bertalan és Révész utcai berendezés végig ember gyilkosokat jelent hetven éve már romániai apokaliptikus csapásként, s folyamatosan innen teszik a politikusokat, a celebeket, média szereplőket?

Mikor mondják ki, hogy a lányom tartott el Nagy Anna halálnépe református kommunistái helyett születésem óta nyomorban tartva a sziklai nép sorsával együtt, pincésekkel, zöldekkel, s mindenféle csapással?

Mikor mondják ki, hogy bárányként megáldozott engem a főnix fekete árnyékvilága a zenészek utcanépével, köztük a hobokkal, mint skizoprenekkel, Shuszter Lóránt patkányaival, amelyik itt ismételt Romániával? Mikor mondják ki, hogy az összes együttes és énekes belőlem lett beállítva, az én csapásaimat jelentik már folyamatosan történő időhúzásukkal megöregedve, mint Fenyő Miklós erdélyi árnyék és az Illés Presser Gáborral együtt?

Mikor mondják ki a nevemet, hogy a börtön varjús színhez érve születésem óta az összes országban megjelent könyvet rajtunk a szereplők helyett végrehajtotta? Meddig tart még a kislány gyilkossága Magyarországnak, Romániával együtt, a romániai csapásokkal?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hosszabbításként, elmeosztályával, hidegháborúként, alkoholistáival, sötétkapusokkal, hangelvevőjével, árnyékoskertjét, elmecsapásokkal, parkinzorosokat, oroszlánosokkal, végrehajtásában, keresztesiékkel, magyarországnak, könyvszereplőt, körülményeivel, skizoprenekkel, tompalátásával, végrehajtották, megáldozásával, labirintusokat, berendezésével, barziliiaikkal, testenyészeti, áldozásunkkal, politikusokat, apokaliptikus, születésemkor, időhúzásukkal, nyomorultakat, mariannájával, karmikusokkal, egyszemélyben, tisztelhetett, elmeosztályát, történelméhez, beállításával, népe Kata, coca cola, börtönnel kezdtek, kutyákkal születésemkor, nincsen népeket, főnixnek legyekkel, cigányság helyett, medúza mindegyik, orosz Rákóczi, világban bárhol, egész várossal, száz éves, református ezer, összes karmikus, labirintusokat Alexandriai, világ összes, Friderikusz Sándor, Keresztöltés Rákóczi, Talmudos Darnyi Tamás, Dávid Mónika Szörnyeteg, Kádár János, Kádár Kata, Kádár Sára Hajnalka, Alexandriai Katalin, Psziché Pszichografológiai, Zirkuli Katalin, Idetartoznak Branyiczky Mihály, Okos Kati Ménesivel, Balázs Fecó, Zoltán Erika, Mónika Show, Benkő Dániel, Vörös Oroszlánosokkal, Vörös Oroszlános, Nagy Annája, Nagy Anna, Shuszter Lóránt, Fenyő Miklós, Illés Presser Gáborral,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szabolcska Mihály – Ákác...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Egy hatékony szolga  Alázat  Alázat  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  A boldog családok mind hasonló...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Annuska bar...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szívem  Paul David Tripp Április 19  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Fehér virág  Hogy lehet megtartani  Egy hatékony szolga  Leonardo da Vinci gondolata  Varga János Veniam - Fontos sz...  Elköszönt  Akarat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Varga János Veniam - Fontos sz...  George Byron - Ahogy itt jár -...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Paul David Tripp Április 19  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Png csokor  Fekete István - Akác  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Reménység és erő Krisztustól e...  Paul David Tripp Április 20  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Örülök, hogy látlak!  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png kutya  Julian Brass gondolata  Png fotel  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Rátalálsz  A másik dolog,  Alázat  Bertolt Brecht -től idézet  Csak a fogyatkozás látható  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Nevem  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn 
Bejegyzés Címkék
népe Kata, coca cola, börtönnel kezdtek, kutyákkal születésemkor, nincsen népeket, főnixnek legyekkel, cigányság helyett, medúza mindegyik, orosz Rákóczi, világban bárhol, egész várossal, száz éves, református ezer, összes karmikus, labirintusokat Alexandriai, világ összes, mocskolásnak soha, hangelvevők miatt, barziliai mókus, rima Jeruzsálemnek, beállított Ágnes, összes média, egész elmeosztály, egészségügyi elmeosztály, tortán ünneppel, összes református, elméknek megtámadtak, szopós kurva, mocska Miskolc, árnyék szerelemre, összes fertelmessel, összes elmeosztályával, kommunista csapásoknak, összes kommunizmust, világ történelmét, cigányság emelése, összes szereplő, rima Jeruzsálem, családomat teljesen, megjelent írások, főnix fekete, zenészek utcanépével, összes együttes, börtön varjús, összes országban, szereplők helyett, kislány gyilkossága, romániai csapásokkal, hosszabbításként, elmeosztályával, hidegháborúként, alkoholistáival, sötétkapusokkal, hangelvevőjével, árnyékoskertjét, elmecsapásokkal, parkinzorosokat, oroszlánosokkal, végrehajtásában, keresztesiékkel, magyarországnak, könyvszereplőt, körülményeivel, skizoprenekkel, tompalátásával, végrehajtották, megáldozásával, labirintusokat, berendezésével, barziliiaikkal, testenyészeti, áldozásunkkal, politikusokat, apokaliptikus, születésemkor, időhúzásukkal, nyomorultakat, mariannájával, karmikusokkal, egyszemélyben, tisztelhetett, elmeosztályát, történelméhez, beállításával, kommunikációs, végrehajtotta, fertelmeseken, jeruzsálemből, jeruzsálemnek, keresztöltést, kommunistákat, áldozásunnak, beállítással, patkányaival, katalinjával, folyamatosan, deformációja, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 803
  • e Hét: 1952
  • e Hónap: 8193
  • e Év: 60459
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.