Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Borsod, a világ csapásainak központja ismételt
  2014-06-26 15:23:28, csütörtök
 
   
  Borsod megye, a világ összes csapásával romániai börtönnel - menhely is ez - ismételte a sárospatakiak, magyarok támadását a világ összes csapásával, országok szerint berendezve, amiknek a sorsát születésem óta embereken hajtják végre, így vitték szét a csapásokat, mint elmeosztályokat a világ minden részébe, túszként idehoztak 1988-ban, majd ismétetelni kezdtek fertelmekkel és iszonyatokkal a születési kezdetét a kövesdi őrült Johannájuknak, református halakként megmentve szép életre juttatva az összes kommunistájával a két elmeosztálynak. Minden film, ami 1983.óta bemutatásra került a borsodiakat jelenti szerte a világban, a bolondokkal együtt, köztük a mexikói esőistenjükkel, amivel engem kergettek esővel 1983. óta, ezt az épületet is elbontották, mely Passuth könyvének mozaikjával volt kirakva, eltüntetnek minden bizonyítékot, mint az Őrház patikáját a bibliájuknak vasfüggönyként. Maguknak adtak hatalmas nyugdíjakat, míg engem koldultattak öcsémmel együtt a náci népének ismételt emelésekor, ugyanis a zsidókat is a borsodiak vitték el, a világ gyilkosait mentették meg sorsuk karmájuk elhordoztatásával, meg a nemzetközi Rákóczi teret, tisztességra juttatva őket, haláluk előtt valamennyien megtisztulnak, könnyektől tisztul a világ, olyat kottáztak fel az égre Cseh Károlyék. Cseh Károly emberként karjaira feszített engem Krisztus rozsdaszín húsvéti egén, ami mutatja, hogy a Keletesek vastrágyát jelentettek, s ezek az egyházak is, amik belőlünk állottak az elmeosztályokról fel az adventi könyvek ismétlése után. A romániai menhely helyett minket halattak ki, mi nem leszünk többet. A határlezáró vasfüggönyös börtön Vargák jelentik a holnapot a könyvkiadókkal együtt, amelyek futtatják a börtön karmikusokat három gyerekesekkel ismétlésben is, amik semmik sem lehettek volna és el kellett volna torzulniuk.

Jelenleg a borsodiak a Szegedi pulyaszeplősítő kezdeténél járnak Benkő Dánielnek, Szegedi Csendessel, újhelyi történelmem ismétlőivel a számozott utcai cigány kolóniát védik, melyek a Bertalan utcai házaikat újító és autóval járó nem fóbiások és fogatlanok elközött börtön világ könyvtár, Farkas romániai honfoglalók - jelenleg a svédeknél, angoloknál vannak -, az egész sivatag apokalipszisének neveit vették fel az összes cigányával Romániának, így jöttek ide roma börtön Farkasok, vasfüggönyös Farkas Bertalan után Farkas Flóriánnal honfoglalást végrehajtani Orbán Viktor Bertalan utcai magyar és ember áldozó után. álltak fel a politikába, de előzetesen a Balogh és Horváth kelet vastrágya cigányság és az Időjelek cigány zenészei innen voltak, ezt Fábryék hajtották végre ismétlésben is az áldozásunkkal a római egyház irigység ellenségeként. Miskolc itt létem óta a cigánytelepeit mutogatta, azokkal együtt küldött munkanélkülire Asztalos Ildikó Tóthné Kata kocsmás kommunista apokaliptiptikus csapás helyett, amelyik az álmos füzetekben is szerepelt, Ildikóként karmikus sorsát, erkölcstelenségével együtt rajtam hajották végre.
Baranya megye idetartozik, a józsefvárosi mosónő kutyák és a vas parasztok után a jeruzsálemi cigányságot - indiai Rozmann eredettel - akarja egyetemre vinni, s ennek az ember áldozásnak a Pszichografológiából Baratta Ági kezdetével a nemeseknek soha nem lesz vége. Ma is egész nap feküdtem, minden részemben az elmeosztályok csapásai vannak, nyomogatják a szívemet egyfolytában. Az elmeosztály miatti ember gyilkosságnak soha nem lesz vége, mivel minden csapás elméről van, meg karmikus.

Orbán Viktor reformátusai születésem óta engem áldozókként az adventista Jézus élete könyvből létrehozva sportkomplexumokat kívánnak létrehozni a 666 cigány honfoglalói kolóniáinak helyén a világ csapásai szétszórásával szerte a világban szaporodva születésem óta, diplomázva kommunikációsan legyilkolva az értelmiséget, mint az én korosztályomat, mert egyikük azt írta, hogy az 1958-asok lettek volna az értelmiségiek a városokban, falvakban. A sportolók csapások, úgy kezdődött, hogy kezdetben a hatalmas erővel bíró börtön karmikusokat vitték sportolónak, mert a városiak esetlenebbek voltak, de ők börtön csapások, mint Markó balettes, akit kiengedtek a börtönből balettozni, Markó nevét Miskolcon találtam meg, Romániában ismételt. Miskolc és a vastrágya vasfüggönyösök hatalmas cigánynéppel rendelkeznek, csodálkozom, hogy meg akarnak szabadulni tőlük, valamennyien romániai csapások. Borsod megye emberi túszai közül hárman élünk már csak, kihalatva. Borsod így tisztult, a világ sorsát hajtva végre sumer, egyiptomi, atlantiszi és valamennyi idejével földnek a börtönnel. Ezek a szereplők árnyékoskertiként voltak beállítva, amik az apokalipszis után kihaltak volna, puffadás - amit szívgondként diagnosztizálnak - az egyetlen haláljuk. Ezért gyilkoltak le minket maguk helyett a fertelmesek népével, amik ezeket jelentik csapásaikkal.

Világ végére várt az árnyéknépe a főnix utcanépnek, s én lettem a bárány, ők híres zenei csapások, így kell őket a wikipédiában feltüntetni, akár a táncdafesztiválosokat vasfüggönyösökként, a kommunista elmeosztályt külön és világ bizottságnak kell őket a korok egymás utáni embereken történő végrehajtásáért számon kérni. Európa most nem csendes, hanem lepedővel takarták le a Heti hetessel, Staller Ilona folytatásával Gábor Zsazsa szőke nemi csapás kezdetének. Amíg ennyi hívük van az elmeosztályoknak az országban, addig a Zöld Medeia horrorsainak és a magyar elmeosztályok csapásainak soha nem lesz vége. Azért támadtak, mert a börtön fogyatékossággal hozta őket létre. Még azért is engem bántottak, mert egyikük úgy evett, hogy lepecsételte a ruháját, ez a média születésem óta.

A világ minden országának városa tisztul ember áldozással a cigányságtól is, a szomszéd Ágnes halak református Rákóczi téri helyetti áldozásommal már születésem óta, hosszabbításával az Okos Kati Ménesinek a Keresztöltéssel, Ágnes lányának barna bőrével, ami én voltam születésem után, a Rákóczi tér futtatja húsz éve már, azóta szaporodtak, végtelennek látszik a Miskolc városának ember gyilkossága kihalatásunkkal, kínzásommal együtt.

1972-ben a Kék rapszódia film szinkronjában a borsodiak szerepeltek, mindent kisajátítottak, nemcsak ők lehettek az énekesek, együttesek a két elméről, hanem az írók és költők is. Dávid Ágnes volt az egyik szinron közreműködő 1972-es kezdeténél a médikus Szörnyeteg koporsójának. Bertalan utca tönkre tette a gyerekeimet egy életre azért, hogy kihalasson minket fertelmeseivel, kíséretével, mindent elvett tőlünk, ami emberi, mert emberhez méltó sorsot élnek az elmeosztályaikkal.


Most találtam meg véletlenül a keresőben az Ízisz imája című versemet, mely a vaskeletnél 1977. óta játszott angyali szerepemről íródott, s ez már itt pszichiátriainak számít, nem legyőzöttségnek, bár ember voltam, minden szerepet én jártam egyedül a média és a borsodi 666 népe helyett, meg a börtön karmikusok helyett is anélkül, hogy tudtam volna róla. Az egyiptomi összes kor könyvét jelentő egyiptomi nő a szomszédban lakik, pár éve fáraóhangyák vonulásával ismételte a börtön az összes könyvüket, még Oziriszét is Ízisszel, hangszálaim tönkre tevésével, mert kommunikációs csapásként voltak itt könyvek szereplői. 1971-es hangelvételemet Sólyom jelentette politikusként ismétlésben, a cserepek szerint - sólyom nyaka felé áll egy aranynyÍl - egyiptomi korok alapján atlantiszi ismétlésben vették el a hangomat az egyiptomiak helyett. Itt minden ország be van rendezve és minden kor, a könyvek után elvitték őket a városból szerte a világba, én nem tudok egyedül elmenni innen.
Az egész bibliát én jártam ki egyedül, sőt velem történt a trianoni biblia olvastatás is 1995-től, megmentése a benne lévő csapásoknak, Ízisz néven van nemcsak az orosz ortodox főpap, hanem az egész média és megye itt avantgarde kezdettel, azzal, hogy mindenkitől elpörölik egykori egyiptomi, vagy sumer kor kezdetével a keleteseknek. Az apokrif apokalipszis megírásában Radnóti Miklós is részt vett, a feszületesei helyett engem gyilkoltak le.

Halasi művészeket az én legyilkolásommal, csonkításommal tette meg Miskolcl városa a börtönnel, ugyanakkor lett sztár az Időjelekből Szulák Andrea, szegény tágul-szűkül, ok a gyilkosságára a II-es elmeosztályának. Így harcolnak születésem óta.

A sámán Pszichografológiai apokaliptikus nép Bertalan utcához tartozik, amit a Bertalan utcával rendeztek be Tóth Kecskés kezdettel, az ő sorsukat kb. tíz éve ismételték, gyógy táltosok lettek, a bíróság is fokozottan ügyel rájuk.

1977-től kezdték az Ízisz szereplő helyetti ember áldozást a vaskeletes miskolciak azzal, hogy felkiálták, Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet az egészségem rontásával az előzetes sötétkapus dögök református karmikus börtön Gabik helyetti foglyuggatás és nyanyák Máté sorsának végrehajtása után.
A szülészeten megszorították a kisebbik lányom karját, öt ujj lenyomat maradt rajta megkékülve, amit otthon vettem észre, de azt hittem, elmúlik. Az ujj lenyomatok nyomán farkasbőr lett, a Rózsa Judit és testvére főnixes borsodi 666 világ végére már nem váró cigányságát kezdték ekkor emelni, ami mai napig tart, ha történik a Rózsa cigánysággal valami, mint amik a házam összeomlásában részt vettek a börtönnel és 666 cigánytelepével, megy a város segíteni nekik a jogvédőivel a borsodi fekete központnak, amely szerte van a világon. Ezért mentek a Rózsadombra is új honfoglalóként, a média tetteit ismételték, mai napig ezt teszik tehetség kutatókkal az összes elmeosztályával az apokalipszisnek az egész világon rendetlenekkel együtt, házépítőkkel...

Avas a vas - írták a Borsod Online fórumán 2001-ben, amikor már mentek végig a Hunnnia elme könyvein a skizopren refrénekkel, éppen a heti hetes Igegen hangú Éva forgószeles értelmiség legyőzők Vass Tibor által megírt és Urbán Tibor által megrajzolt könyvet kezdték ismételni Stallerékkel születési kezdettel, azzal, hogy hasfalukba tapos a kommunista sövénysöpredék teremtőjük, az én méhembe tapostak itt a lakásban, ami iszonyatos fájdalommal járt. Ha valami baja történik a vasnépnek az Avason, Pszichografológiai Bertalan utcai apokaliptikus csapásként, melyek végig utazgatták az összes kommunistával az életüket, már szalad a rendőrség megvédeni őket, mint világ csapásait megöregedve. Már az 1976-os Lendvai kor is három gyerekes lett Amerikában, a kormányuk jutalmazza őket. Innen van az összes kommunista kor berendezve, a leninistákkal a Képes történelemből valamennyi Képes történelem szereplőjével, köztük az Innin egyiptomi kezdettel, akit halálra ítélnek, ez is én voltam az árnyéknépnél, mint Ízisz orosz főpap az ortodoxoknál, kislány gyilkosok, vissza sem lehet nekik adni, mint az ezer éves Talmudosoknak.


Mivel Bertalan utcai az összes tízemeletes, amelyeken végigment ismétlésben Kovács zsuzsa elmeosztálya Zöld Medeia néven - Margittai Ágié az apokalipszisből -, ez alapján számolták fel Magyarország összes falvát, a parasztokat a borsodi kommunisták beiskolázták, városba vitték, majd kihalattak a falvakat, dögök foglalták el Indiából, folyamatosan jöttek külterületekre. Valamennyien Jeruzsálem csapásait jelentik egész sivataggal, Barziliával együtt a füves kommunistákkal, amik helyett Liptai médiája gyilkolt engem folyamatosan Zoltán Erika elméjeként, ezek növesztenek engem dagadással minden részemben elektromosságként.
Kiskoromban mondták nekem, hogy a falusiaknak nagy küzdőerejük van. Ők régen külön népet alkottak vallások szerint, nem házasodhattak. Más a református és római egyházas eredet, amiknek a mesélős Istenét az engem kinzó Szörnyeteg koporsója keresztül döfte a római egyházban, ez meggyalázott mindenkit, még a meseszereplőket is. Ezt kellene leégetni rólam, már 16 éve tart a gyalázata, kínzásával a Mónika Shownak, Orbán Viktor elmeosztályával, amelyik a gyomromat és tüdőmet támadta meg.

Magyarországon a falvak és városok felszámolása és megszüntetése volt az elmeosztály célja, valamint kihalatásuk, mint az embereké mindenütt.

Még mindig emberjogi bizottságokról beszélnek, nem emberhez méltó bizottságokról, mert a kettő nem ugyanazt jelenti. Tudatosítani kell, hogy a teremtett világ hasonló az emberhez, de függ a teremtőjétől, aki nem jó szándékkal hozta létre őket, s hogy az egykori magyar és német teremtő által létrehozott Jehova, akié az egész japán nép volt a sivatagiakkal együtt már nincsen, kutyává lett, majd megölték. Ezzel kezdődött az én életem, ezt rendezték be nálunk. Ezek a 666 főnixes árnyéknépei és a karmikus halál nép reformátusai, amik engem születésemkor legyőztek, benne vannak a cigányok is egykori India legyőzőjeként, ott ugyanilyen honfoglalás történt, akár Törökországban, s hogy nincsen Németország, ezt mutatja Kodálytól a Lengyel László, ami szerint már a németek és a magyarok ellenségek voltak, a római egyház akkor a lengyelekkel legyőzte Magyarországot. Innen tudni, mióta tart a játék, s hogy ez a titkos harc folyt mindaddig, míg a borsodi Rákóczi teret létre nem hozták.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: apokalipszisének, elmeosztályokról, pszichiátriainak, diagnosztizálnak, apokaliptiptikus, fogyatékossággal, elmeosztályoknak, hosszabbításával, legyilkolásommal, elmeosztályának, cigánytelepével, pulyaszeplősítő, apokalipszisből, kommunikációsan, hangelvételemet, kommunistájával, meseszereplőket, elmeosztályával, kihalatásunkkal, elmeosztályokat, keresztöltéssel, legyőzöttségnek, végrehajtásáért, apokalipszisnek, könyvkiadókkal, magyarországot, fertelmeseivel, honfoglalóként, kisajátítottak, elmeosztálynak, sövénysöpredék, összeomlásában, rendetlenekkel, törökországban, szétszórásával, cigánytelepeit, világ összes, sorsát születésem, világ minden, születési kezdetét, kövesdi őrült, összes kommunistájával, borsodiakat jelenti, bolondokkal együtt, mexikói esőistenjükkel, bibliájuknak vasfüggönyként, náci népének, borsodiak vitték, világ gyilkosait, nemzetközi Rákóczi, égre Cseh, adventi könyvek, Cseh Károlyék, Cseh Károly, Benkő Dánielnek, Szegedi Csendessel, Farkas Bertalan, Farkas Flóriánnal, Orbán Viktor Bertalan, Asztalos Ildikó Tóthné Kata, Pszichografológiából Baratta Ági, Orbán Viktor, Staller Ilona, Gábor Zsazsa, Zöld Medeia, Okos Kati Ménesinek, Dávid Ágnes, Radnóti Miklós, Időjelekből Szulák Andrea, Tóth Kecskés, Rózsa Judit, Borsod Online, Vass Tibor, Urbán Tibor, Pszichografológiai Bertalan, Mivel Bertalan, Margittai Ágié, Valamennyien Jeruzsálem, Zoltán Erika, Mónika Shownak, Lengyel László,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.03. 22:13 Koronavírus - Ausztriában a 11 ezret is meghaladta a koronavírussal fertőzö...
04.03. 22:13 Koronavírus - Erdogan: a török hatóságok 31 várost lezárnak a személyforgal...
04.03. 22:13 Koronavírus - Franciaországban 6500 fölött a halottak száma
04.03. 22:12 Koronavírus - Semjén: bebizonyosodott, hogy bajban nemzetállami alapon van ...
04.03. 22:02 Halálra gázoltak egy kerékpárost Kiskunhalasnál
04.03. 21:42 Koronavírus - Az Opus Global előrehozza szállodai fejlesztéseit
04.03. 21:32 Koronavírus - Fehér Ház: Trump és Macron az ENSZ BT öt állandó tagjának tan...
04.03. 21:32 Elmarad a budapesti cselgáncs Grand Slam-torna és az Európa-bajnokság
04.03. 21:22 Európa Tanács: az emberkereskedelem áldozatainak száma jelentősen nőtt az e...
04.03. 21:14 Koronavírus - A Magyar Közösség Pártja levélben reagált Donald Tusk üzeneté...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Várakozás  Anyám mosolya  Png egér lufival  szentségimádás csütörtökön 14....  Megjelentünk - Háromszázharmad...  Ibolya csokor  Ferenc pápa Twitter-üzenetei á...  Tavaszi kép  Fürdőző kutyák  Mi az igazi szabadság? 04.02  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Ami ma mellbe vágott  Szentmise 2020.04.02 -Emlékezé...  5. nagyböjti hét péntek 04.03  Kellemes délutánt kívánok  Mama kíváncsi  Png rózsa  Értetlen vagyok! Az, hogy ne m...  Petőfi Sándor - István Öcsém...  Kilenced Szent Pió Atyához.......  A félelem fura dolog  Kellemes délutánt kívánok  A tengeri só előnyei  Szentmise a Szent István-bazil...  Kislány masnival  Színes csokor  Facebookon kaptam  Narancssárga rózsák  Keresztút Angyalföldön 04.03  Mi az igazi szabadság? 04.02  5. nagyböjti hét csütörtök Csí...  Szèp estét kedves látogat...  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Facebookon kaptam  Kellemes teázást!  623 főre nőtt a beazonosított ...  Színes csokor  Ez itt az én Hazám  A rettegett carpalis alagút sz...  ÁPRILIS – SZENT GYÖRGY H...  Kozmopolita himnusz Mindenhat...  Lévay László : Még mindig remé...  Imádkozzunk a járvány megszűné...  Ferenc pápa: Örömmel haladunk ...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Keresztút és szentmise Csíksom...  Szép napot kívánok!  Francba  Rúzsa Magdi - Most élsz (Marad...  A pápa azért imádkozott,  Istenre várok  Ravasz vagy te, április,  Jó éjszakát  Lévay László : Még mindig remé...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Lépj ki a fény...  Facebookon kaptam Mírjam bar...  A gyógyulás zsoltára  Ablaknál  Virág csészében  A félelem fura dolog  Háromszor nappal  Naponta 13 órától 14 óráig Sze...  Kellemes délutánt  Vártalak...  A keresztyének szomorúsága  Facebookon kaptam  623 főre nőtt a beazonosított ...  Aranyosi Ervin: Lépj ki a fény...  A rettegett carpalis alagút sz...  Birtalan Ferenc : Harangok zúg...  Orchidea  Sárga tulipánok  9. állomás Jézus harmadszor es...  Értetlen vagyok! Az, hogy ne m...  Üresek a kávézók  Megjelentünk - Háromszázharmad...  Sokan szeretnék a világot megv...  Ibolya csokor  Szentmise közvetítés csütörtök...  Hat nővér hunyt el egy olasz k...  Jó reggelt , Fejér megye !  A félelem fura dolog  Cicák az ablaknál  Nagyböjt a mi ítéletünk ideje ...  Gerberák  Png rózsa  Nagyböjt a mi ítéletünk ideje ...  Bach: Máté passió  Ibolya csokor  Facebookon kaptam  5. Hittanóra Csaba testvérrel ...  Png virág  Képzelt riport Szent Rafael ar...  Png rózsa  Orchidea  Képzelt riport Szent Rafael ar... 
Bejegyzés Címkék
világ összes, sorsát születésem, világ minden, születési kezdetét, kövesdi őrült, összes kommunistájával, borsodiakat jelenti, bolondokkal együtt, mexikói esőistenjükkel, bibliájuknak vasfüggönyként, náci népének, borsodiak vitték, világ gyilkosait, nemzetközi Rákóczi, égre Cseh, adventi könyvek, romániai menhely, határlezáró vasfüggönyös, könyvkiadókkal együtt, börtön karmikusokat, számozott utcai, egész sivatag, összes cigányával, római egyház, cigánytelepeit mutogatta, álmos füzetekben, józsefvárosi mosónő, jeruzsálemi cigányságot, ember áldozásnak, nemeseknek soha, elmeosztályok csapásai, szívemet egyfolytában, elmeosztály miatti, adventista Jézus, világ csapásai, világban szaporodva, 1958-asok lettek, sportolók csapások, hatalmas erővel, városiak esetlenebbek, börtönből balettozni, vastrágya vasfüggönyösök, világ sorsát, szereplők árnyékoskertiként, apokalipszis után, egyetlen haláljuk, fertelmesek népével, főnix utcanépnek, wikipédiában feltüntetni, kommunista elmeosztályt, korok egymás, magyar elmeosztályok, börtön fogyatékossággal, média születésem, szomszéd Ágnes, borsodiak szerepeltek, egyik szinron, médikus Szörnyeteg, életre azért, vaskeletnél 1977, börtön karmikusok, egyiptomi összes, szomszédban lakik, összes könyvüket, cserepek szerint, egyiptomiak helyett, könyvek után, városból szerte, egész bibliát, trianoni biblia, benne lévő, orosz ortodox, egész média, apokrif apokalipszis, feszületesei helyett, vaskeletes miskolciak, egészségem rontásával, előzetes sötétkapus, szülészeten megszorították, kisebbik lányom, házam összeomlásában, város segíteni, borsodi fekete, média tetteit, összes elmeosztályával, egész világon, skizopren refrénekkel, heti hetes, kommunista sövénysöpredék, összes kommunistával, rendőrség megvédeni, 1976-os Lendvai, kormányuk jutalmazza, összes kommunista, ezer éves, összes tízemeletes, borsodi kommunisták, füves kommunistákkal, falusiaknak nagy, mesélős Istenét, engem kinzó, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 5 db bejegyzés
Összes: 6937 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 39
  • e Hét: 2634
  • e Hónap: 1437
  • e Év: 55305
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.