Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jelenlegi izmusok, vallások és igazságok
  2015-11-14 14:01:33, szombat
 
   
  A jelenlegi izmusok, vallások és igazságok

A magyarnak mondott írók és költők, festőművészek, zenészek lírai karámjait jelentik a világ apokalipszisnek százharminc esztendeje.
Ezer éve tart a reformátusok állandó apokalipszise, amelyet most az Illés együttes kezdett el, s dalaik alapján hozták az újabb szereplőket, a dalok alapján születtek meg, mint ahogyan a miskolci világ-könyvtárhoz berendezték az egész országot.
Az előző romániai apokalipszist 1945-ben fejezték be Benkő Lajoson Olaszliszkán, anyámnak az apján, de anyámon folyamatos volt a Rákóczi tér büntetése a szőkéi helyett kezdetben, akik összepisilték a lepedővel elmeosztály által letakart Európát. Ilyen volt Gábor Zsazsa és Staller Ilona, vagy a megmentett Kovács Erzsi, mint féltékenység. A Benkő olaszliszkai magyarok elleni apokalipszist az Omegával kezdtél elölről, mint ahogyan az ortodox-zsidót kislányáldozással a Metroval. A média hallgat, bár húsz éve fertelmeseivel ismételte az emberek megáldozását, páran lepleztek névtelenül.

A Magyar irodalom története egyetlenegy könyvét jelentette az embereken végrehajtott apokalipszisnek, melyben Weöres Szörnyeteg koporsója, Mária mennybemenete, Istár Vénusz pokoljáratása, Innin pokoljáratása, Ízisz-Jézus, Ízisz áldozása, a pók-pusztító Keresztöltése is szerepelt, melyekre sokan felkiáltottak, hogy ezt a XX. században itt nem lehet végrehajtani.
A miskolci világ-könyvtár alapján rendezték be a városokat, országokat, a neveken való végighaladással kezdődtek a világban mindenütt a háborúk.
A két apokaliptikus utca: Révész és Bertalan, mindig elköltöző és kimentett, ember áldozással megmentett szereplőkkel. Valamennyien árnyékok, hiszen ez nemcsak a Vaskapu, a Szentpéteri kapu, a Győri kapu, az Avasi vastrágya, a sötétkapu központi helye valamennyi láthatatlan világbeli kíséretükkel, hanem a Rákóczi tér teljes lakosságát jelenti, mint Árnyékoskertet.
A Bestia ezeknek vezette be régen az ájtatosságot, a Jézus vallást. Valamennyi kereszten rózsás Jézusuk helyett az egyházaknak engem tettek keresztre.

A vastrágya vallásait Vörös Oroszlánban szereplő rendekkel és reformátusokkal kezdték születésemkor három kísérővel, Anna nevekkel, mint Adam Cadmon főszereplőjéről Adam-is Annával. Ezek valamennyien okkultista, karmikus szülöttek, beleéertve a pécsi torony gnózisát, a szabadköműveseket, rózsakereszteseket, antikrisztusokat (melyekhez a római egyház is tartozik), avatárokat, Eperjest a farizeusokkal, szadduceusokkal, a nemesekkel, melyeknek könyve Nagy Karola Tünemény suhant el Erdély felett volt a mimózával, vagyis itt velem és méhgörcseimmel, halak megváltójukkal, Medveczky Ilonával, aki, mint nem meglepő szőkesége miatt ember áldozással megváltásra került. Cigánysággal rendezték be az afrikai termékenységi vas-törzseket...

A new yorki ikertorony is eszerint került berendezésre a tatárdombi összenőtt ikerházáról a Talmudnak, a Rákóczi térnek, az Időjelek testenyészeteinek és a római egyház ufós elmeosztályának, ami a New York lakosságát jelenti. Ha elmondták volna az igazságot, hogy az embereket áldozták meg ezek a vallási fanatikusok maguk helyett, el lehetett volna kerülni a terror támadást.
A mohamedánok szintén könyvből kerültek berendezésre, ezért a római egyház Hunnia elmeosztálya, amelyik a börtönnel az élen újabb világ-könyvtárral, ezek fordításával készült '56-ban az újabb apokalipszisre az ellensége, ahogyan ez régen is volt még keresztes lovagok idejében.
A világjátékok része a futball, amit Orbán romániai elmeosztályával naggyá tesz, a domino, amit Szűcs névhez érve kezdtek el, ezért tették bele későbbi leplezés miatt a filmbe a magyar mondatot, hogy ,,Mit sütsz, kis szűcs...", tudjuk, hogy vietnami és amerikai kávés rózsakeresztes elme háborúját jelentette. A zenészek sakk-kártyáját is rajtam hajtották végre, megmentve a szereplőiket, a franciákat is. 1971-ben jártak a Napóleon kártyájánál a régi időben. A Táncdalfesztivállal elölről kezdték a világ történelmet a vasfüggönyösök Varga-Varsányi nevekkel, már ismétlésben, mert már Varsányi karmikus sántasága miatt a bölcsődében megrántották a csípőcsontomat, mára kimentették a megyéből. A filmek szembesítés miatt készültek, lezárásához a játéknak, melyet az Időjelek hintás kislányával, magyar kislányként velem kezdtek el valamennyi egyházzal óvodás koromban G. Maczó Ágnes helyett, valamint a Pszichografológiába tett Weöres távol-keleti áldozásait Baratta Ági helyett a cigányság és kelet emberré nemesítésével.

A biblia egyetlen könyvet jelent a világ-könyvtárból, a benne lévő holt tengeri tekercsekkel, azokból létrehozott egyházakkal, szereplőkkel, csapásokkal, amelyen az elmeosztálya a médiának ment végig, s valamennyiüket ember áldozással kimentette Borsodból.
Miskolci nevével kezdték el a hatvanas években a miskolci világ-könyvtárat azzal, hogy felakasztotta magát Miskolci a járványtemetőben a legmagasabb fára. Folytatták a miskolci könyvekkel berendezetteket Szegedi névvel a Szegedről történő emelésükkel, majd jött Szolnok, Győr, az avatar központ és valamennyi városa, faluja a bementek a városba falvak lakosainak urbanizálásával.
A Biblia szereplő gárdája a legnagyobb, külön kiadva a debreceni,a jehova egykori Johanna, farkaskutya kezdetével és egy öreg házaspárral az általam megírt régi mesék alapján. Miskolc régi és új hírnökökkel folytatta már az újabb kitermeléseket.
Húsz éve kitörtek innen az egyházi szereplők, a debreceniek maradtak a könyvből odatett Kósával az élen. Húsz éve történt szintén, hogy a gitárom, ami körbement a világon átkerült a cigányság kezébe, a két apokaliptikus utca neveit 1985. óta cigányság betelepülésével ismételték, mint a Farkas nevűeket, mint romániai börtön honfoglalókét.

Húsz éve kezdték el megreformálni az egészségügyet az elmével az élen amerikai mintára, s ezt kreatív munkával, valamint zenei vasfüggönyösök dalainak terápiájával oldották meg. Elkezdték az emberek áldozását valamennyi egyházi szülött, füves, alkoholista helyett folytatásban, ekkor az alkoholistáknak tartottak már terápiákat. Az öcsém szörnyet halt, miután többször megverték Marozsánék, mint egykori hivatalsegéd kezdetével a könyveknek, mikor leöntötték pálinkával és valamennyi alkoholista és füves helyett megáldozták a menhelyével Müller Péter Sziáminak.

Magyarország ma reggel a civilizációról beszélt az iszlám terrortámadásra utalva. Magukat az emberek megáldozói civilizáltnak tartják, mint romániai szereplők. Nem tartozott volna emberekre az elmeosztályok apokalipszise, de mint írtam, ezt magyarokon hajtják végre és embereken már kilencven esztendeje, az elmeosztály mindenért az embereket támadja, ami a csapásait éri, vagy amiért hiányosságuk van valamiben, vagy furcsa szokásaik. Hegyi Barbarától tudtam meg, hogy a lányomat a törökök helyett forrázták le, vagyis Törökország, ugyanúgy, mint Franciaország, Anglia az angol Cates kommunizmus itteni végrehajtásáért, a svédek a Lila kocsmai miskolci berendezéssel, Oroszország valamennyi könyvével rajtunk hajtotta végre, de beszélhetünk az optimista Mexikóról is, melynek az épületeit, melyek Passuth könyvei alapján voltak berendezve, most számolt fel a város, mint a Stadion éttermet. Nincs országa a világnak, amely a miskolci világ-könyvtárban nem szerepelt volna. Még az olasz csőtészták helyett - ez maffiát jelent - is az embereket áldozták meg. Valamennyi régi történelmi kor, egykori izmus szereplőit megmentették.
Németország és Magyarország kezdte a kislány áldozást a zsidóival, de már az elmeosztálya a média-Miskolcnak ott volt.

Ne mondja magát civilizáltnak az olyan romániai Magyarország, amelyik felszámolta az emberiséget, ugyanis az emberek jelentették, nem a börtön elmeszülöttjei, árnyékai,karmikusai, testenyészetei, csapásai.
Nem civilizált szokás a kislány áldozás, valamennyi szereplő helyetti megáldozás, az ember gyalázás, csonkítás, deformáció, ember kínzás, sőt bizonyítása mindannak,ami történt elvett gondolkozással a skizopren refrenek helyett. Nem civilizált a szándékos nyomorba döntés, a koldultatás a sziklai nép helyett. Nem civilizált valamennyi elmebetegségen történő végighaladása a menhely által Romániának.
Nem különbek a fanatikus térítőivel az iszlám fanatikusoknál, csak titokban működnek és gyilkolnak. Az igazságot kell elbeszélni. A Hunnia elme áll szemben az ezer éves református karmikusokkal most az iszlámmal, nem tisztességes, ha ezt is az elmeosztály emberek áldozásával akarja megoldani.

Ennyit a játékokról, de szerintem végtelen, feltérképezhetetlen minden jelecskéhez rendelt elmélete a lírai karámnak. Én is olyan voltam két évvel ezelőttig, hogy csak azt néztem, ki milyen ember, attól függetlenül, hová tartozik, milyen a szexuális beállítottsága, de velem iszonyatok történtek és történnek, mint kiderült, születésem óta a lakosok belőlem nemesedtek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: járványtemetőben, antikrisztusokat, elmeosztályával, apokalipszisnek, alkoholistáknak, reformátusokkal, végighaladással, szadduceusokkal, elmeosztályának, betelepülésével, berendezetteket, terrortámadásra, végrehajtásáért, főszereplőjéről, urbanizálásával, elmebetegségen, fanatikusoknál, csípőcsontomat, civilizációról, elmeszülöttjei, vasfüggönyösök, fertelmeseivel, rózsakeresztes, testenyészetei, gondolkozással, kitermeléseket, valamennyiüket, apokalipszisre, beállítottsága, árnyékoskertet, méhgörcseimmel, megváltójukkal, pokoljáratása, mennybemenete, karmikusokkal, berendezéssel, jelenlegi izmusok, magyarnak mondott, világ apokalipszisnek, reformátusok állandó, újabb szereplőket, dalok alapján, miskolci világ-könyvtárhoz, egész országot, előző romániai, szőkéi helyett, lepedővel elmeosztály, ortodox-zsidót kislányáldozással, média hallgat, emberek megáldozását, embereken végrehajtott, pók-pusztító Keresztöltése, Benkő Lajoson Olaszliszkán, Gábor Zsazsa, Staller Ilona, Kovács Erzsi, Weöres Szörnyeteg, Istár Vénusz, Vörös Oroszlánban, Adam Cadmon, Adam-is Annával, Nagy Karola Tünemény, Medveczky Ilonával, Maczó Ágnes, Baratta Ági, Müller Péter Sziáminak, Hegyi Barbarától,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 11:22 Három magyar birkózó három érmet nyert a kubai kötöttfogású versenyen
02.17. 11:21 A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
02.17. 11:11 Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni a...
02.17. 11:11 Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban
02.17. 11:01 Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében
02.17. 11:01 Évértékelő - Dömötör Csaba: éles a választóvonal a klímavédelemről való gon...
02.17. 10:31 Koronavírus - Peking a március elejére tervezett parlamenti ülésszak elhala...
02.17. 10:21 Szíria - Tömegsírra bukkantak Kelet-Gútánál
02.17. 10:01 Újra használható a viharban megrongálódott sportcsarnok Törökszentmiklóson
02.17. 10:01 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Beszéljük meg  Png nő  Puha párna  Hóvirágok  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Pacsirtaszót H...  Rózsa csokor  Szent Marto Jácinta és Ferenc,...  Szeretni jöttem  Harmónia......  Kellemes kávézást!  Zsuzsanna napra  Mária-oszlop újra felállításár...  Jókai Mór: Az országos összeve...  Játék a falevéllel  Facebookon kaptam  Kutyus virággal  levendulák és rózsák  Olló  Vízcseppes rózsa  Mai harmónia kártyám  Nő rózsával  Az apró örömöt keresni kell &#...  Fehér szegfűk  Ferenc pápa katekézise: A szel...  Kellemes délutánt  "Áldjon meg Téged az ÚR, és őr...  Nasi délutánra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kislány kutyussal  Facebookon kaptam  Isten éltessen bennetekek kedv...  "Áldjon meg Téged az ÚR, és őr...  Útravaló – 2020. február...  Esti kép  Kutyus virággal  levendulák és rózsák  Szent Marto Jácinta és Ferenc,...  Facebookon kaptam  Posertube  Káprázik a szeme  6. évközi hét csütörtök 02.20  Png nő  Sokan a cigány szót negatív ki...  Betty Boop  Játék a falevéllel  Mária-oszlop újra felállításár...  Rózsaszín rózsa  Facebookon kaptam  Kislány virággal  Jókai Mór: Az országos összeve...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Virágzó kaktuszok  Hóvirágok  Rózsa csokor  Facebookon kaptam  levendulák és rózsák  Vízcseppes rózsa  Rózsaszín rózsa  Fehér szegfűk  Szèp napot kívánok!  Nő rózsával  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jókai Mór: Az országos összeve...  Facebookon kaptam Krisztina...  Facebookon kaptam Krisztina...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lila rózsa  Png rózsa  Kellemes délutánt kívánok  Az én gyönyörű, virágos Balato...  Hajléktalan Jézus  Virágos  Ne félj!  Pillangó  Esti kép  Olló  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  A mostani NAT-tal kapcsolatban...  Február 19.- én  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tündérkert  Szívek  Jó játék  Krókuszok  Gerbera csokor  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Krisztina...  Facebookon kaptam  Nő kalapban  Kellemes délutánt  Jókai Mór: Az országos összeve... 
Bejegyzés Címkék
jelenlegi izmusok, magyarnak mondott, világ apokalipszisnek, reformátusok állandó, újabb szereplőket, dalok alapján, miskolci világ-könyvtárhoz, egész országot, előző romániai, szőkéi helyett, lepedővel elmeosztály, ortodox-zsidót kislányáldozással, média hallgat, emberek megáldozását, embereken végrehajtott, pók-pusztító Keresztöltése, miskolci világ-könyvtár, neveken való, világban mindenütt, sötétkapu központi, egyházaknak engem, vastrágya vallásait, pécsi torony, római egyház, afrikai termékenységi, tatárdombi összenőtt, embereket áldozták, vallási fanatikusok, terror támadást, mohamedánok szintén, élen újabb, újabb apokalipszisre, világjátékok része, magyar mondatot, zenészek sakk-kártyáját, régi időben, világ történelmet, vasfüggönyösök Varga-Varsányi, bölcsődében megrántották, filmek szembesítés, biblia egyetlen, benne lévő, médiának ment, hatvanas években, miskolci világ-könyvtárat, legmagasabb fára, miskolci könyvekkel, avatar központ, városba falvak, jehova egykori, öreg házaspárral, általam megírt, újabb kitermeléseket, egyházi szereplők, debreceniek maradtak, könyvből odatett, világon átkerült, cigányság kezébe, élen amerikai, emberek áldozását, alkoholistáknak tartottak, öcsém szörnyet, menhelyével Müller, civilizációról beszélt, iszlám terrortámadásra, emberek megáldozói, elmeosztályok apokalipszise, elmeosztály mindenért, embereket támadja, törökök helyett, angol Cates, optimista Mexikóról, miskolci világ-könyvtárban, olasz csőtészták, kislány áldozást, olyan romániai, emberek jelentették, börtön elmeszülöttjei, kislány áldozás, ember gyalázás, skizopren refrenek, szándékos nyomorba, menhely által, fanatikus térítőivel, iszlám fanatikusoknál, igazságot kell, ezer éves, elmeosztály emberek, lírai karámnak, szexuális beállítottsága, lakosok belőlem, járványtemetőben, antikrisztusokat, elmeosztályával, apokalipszisnek, alkoholistáknak, reformátusokkal, végighaladással, szadduceusokkal, elmeosztályának, betelepülésével, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 4 db bejegyzés
Összes: 6936 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 57
  • e Hét: 2818
  • e Hónap: 10510
  • e Év: 33347
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.