Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nincs értelme semminek
  2016-07-26 10:35:08, kedd
 
   
  Hetekig nem tértem magamhoz, annyira lehúzott az egyik irodalmi csoport tagja. Pedig szerettem odajárni, sokat tanultam, otthon éreztem magam. Nincs erőm belépni oda többé.

Á-né J. Klára (Jutka), akinek a családja reformátusként, börtön karmásként születésem óta ember áldozásból él, lenéz engem. Miattuk löktek bele kiskoromban a rozsdás szögbe, minden rajtunk csattant, ami csak velük történt, míg neki az egész családja azóta diplomás lett. Nagyon csúnyán beszél, irigyel mindent tőlem. Azt mondta, mikor egyszer rászóltam a beszéde miatt, hogy nem vagyok köteles hallgatni, hogy mit szólnék hozzá, ha olyan beteg lennék, mint ő, meg beteg gyerekem lenne, mint neki. 1997-ben ismét a karmikus sorsát ismételték, meg sem tudtam állni a lábamon, vinnyogó hangon beszéltem. Citerázott mindenem. Pár éve érte el a karmikus életének a betegségét. Mondtam neki, hogy én már a lábremegésen húsz éve túl vagyok, velem az eü semmit sem tett. Őt dr. Kovács Gabriella pénzért leszázalékoltatta. Betegen született a fia, mert ő is beteg, minek vállalt így gyereket? Nagyobbik fia tartja el, napi ezer forintos cigarettával is, akinek úgy hálálja meg a gondoskodást, hogy van, amikor lefejeli az ajtóban, mikor olyat vásárol, ami neki nem tetszik. Most is mással beszélgettem, mondtam, hogy megvettem az egyik irodalmi lap 1992-es számát, amiben megjelent az egyik fordításom. Meg kellett magyarázni, hogyan fordítottam régen, s erre gúnyosan közölte, úgy teszel, mintha költő lennél. Mikor közöltem, hogy azelőtt művészettel foglalkoztam, még soha nem beszéltem csúnyán, azelőtt ahol tudtam segítettem, hozzám vágta, hogy na és, ugyanolyan beteg vagy, mint én.

Az egyik volt óvónő éjszakai esése után történt a balesetem. Mint kiderült, beütötte a mellét is, meg a térdét. Bármit mondok, hogy hol fáj, azt feleli, hogy na és, én is beütöttem, nekem is fáj. Nagyon fáj, mert barátnőjének tekint, s lehetne is az... Ennyi év után neki egyedül érthetően el tudtam mondani, mik történtek velem és megértette. Ő képzelődik, mindig veszély érzete van, ilyenkor állítása után a hangok súgnak neki, megvédik a veszélyektől. Szerinte ezt az Isten teszi vele, akinek segítségével eladta a lakását két nap alatt úgy, hogy a vevő csak az ügyvéd előtt szembesült azzal, hogy lakást vásárolt. Nagyon sajnálom, hogy miattuk minket zúztak össze.

Ma voltam mell UH-n. Nem tudtam jelezni a buszon, annyira egyensúlyzavarom van, dőlök el bal oldalra. Olyan vagyok, mint egy száz éves, remegő kezekkel kapaszkodom az ülésbe és megkérek másokat, hogy jelezzenek már nekem. Tele van cisztával a mellem, amelyikre ráestem teljes erővel. Fél év múlva kontroll. Még a mesterséges klimax ellenére található benne közepes mennyiségű mirigyállomány.
Pedig nem akartam szülni, nem értem, miért kellett ezt tenni velem. Nyugodtan szüljön az elmeosztály és a börtön karmikusok, szaporodjanak, övék a múlt és már a jövő is. A tudományos kutatások arra irányulnak már régen, hogy az elmebetegek genetikai betegségeit kiszűrjék és megpróbálják gyógyítani. Nem tudták elviselni a tisztaságot, az emberséget. Természetes pedig, hogy minél tisztább a szíve valakinek, annál egészségesebb gyermekei születnek, ennek így kell lennie, ez a természet rendje.

A város református polgármestere a város áldozatának nem nyújtott semmiben sem segítséget. A megmentett nyugdíjas Rákóczi terének ingyen színházat, mulatásokat szervez. Cirkusszal és kenyérrel ellátja a népét. Most a DVTK-s szurkolók utazhattak ingyen a meccsre. Én gyalog közlekedek. A tatárdombi felrobbant iker tornyos családi házat is a város újjá építtette.

Most ismét nem látom értelmét semminek, tudom, hogy senki sem tud segítséget nyújtani nekem, minden jóakaróm meghalt, vagy tönkre ment.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: egyensúlyzavarom, reformátusként, mirigyállomány, egészségesebb, polgármestere, szaporodjanak, foglalkoztam, beszélgettem, gondoskodást, cigarettával, megpróbálják, lábremegésen, veszélyektől, barátnőjének, segítségével, művészettel, kapaszkodom, természetes, áldozatának, kiskoromban, mesterséges, mulatásokat, tisztaságot, fordítottam, betegségeit, elmebetegek, elmeosztály, segítséget, felrobbant, emberséget, citerázott, megmentett, magyarázni, tatárdombi, cirkusszal, fordításom, egyik irodalmi, családja reformátusként, rozsdás szögbe, egész családja, beszéde miatt, karmikus sorsát, karmikus életének, lábremegésen húsz, egyik fordításom, egyik volt, hangok súgnak, vevő csak, ügyvéd előtt, száz éves, mesterséges klimax, börtön karmikusok, Á-né, Kovács Gabriella,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A televizió nem a kultúrát kép...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Tanuld meg ezt a versemet  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Leonardo da Vinci gondolata  Reggel van  A boldog családok mind hasonló...  Jó éjszakát  Az engedelmesség miért nem vál...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  képre írva  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Alázat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Radikális szeretet  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Nem méltó hozzád  Nem számIt  Png virág  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Png lepke  Paul David Tripp Április 19  Kövesd a cowboyt!  Éretlen vers  Paul David Tripp Április 19  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Gonosz démon-álarc  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Makszim Gorkij gondolata  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Elköszönt  Irgalom és ítélet  Tavaszi kép  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A televizió nem a kultúrát kép...  Png virág  képre írva  Facebookon kaptam  Png virág  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Krisztinától  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Makszim Gorkij gondolata  Png nő  Akarat  képre írva  Alázat  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Png virág  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Adakozás  Az igazi szeretetért rendszeri...  Akarat  Alázat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  George Gordon Lord Byron: Inez...  Idő  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
egyik irodalmi, családja reformátusként, rozsdás szögbe, egész családja, beszéde miatt, karmikus sorsát, karmikus életének, lábremegésen húsz, egyik fordításom, egyik volt, hangok súgnak, vevő csak, ügyvéd előtt, száz éves, mesterséges klimax, börtön karmikusok, tudományos kutatások, elmebetegek genetikai, szíve valakinek, természet rendje, város református, város áldozatának, megmentett nyugdíjas, tatárdombi felrobbant, város újjá, egyensúlyzavarom, reformátusként, mirigyállomány, egészségesebb, polgármestere, szaporodjanak, foglalkoztam, beszélgettem, gondoskodást, cigarettával, megpróbálják, lábremegésen, veszélyektől, barátnőjének, segítségével, művészettel, kapaszkodom, természetes, áldozatának, kiskoromban, mesterséges, mulatásokat, tisztaságot, fordítottam, betegségeit, elmebetegek, elmeosztály, segítséget, felrobbant, emberséget, citerázott, megmentett, magyarázni, tatárdombi, cirkusszal, fordításom, segítettem, utazhattak, közlekedek, ugyanolyan, betegségét, megértette, képzelődik, születésem, mennyiségű, karmásként, irányulnak, református, jelezzenek, szembesült, ismételték, áldozásból, gyógyítani, tudományos, karmikusok, kutatások, nagyobbik, valakinek, genetikai, elviselni, beszéltem, kiszűrjék, építtette, gyermekei, gabriella, született, található, beütöttem, kenyérrel, színházat, érthetően, történtek, nyugdíjas, balesetem, szurkolók, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2032
  • e Hét: 4354
  • e Hónap: 10595
  • e Év: 62861
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.