Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Még soha nem szavaztam
  2016-09-04 22:45:32, vasárnap
 
  1976-ban váltam nagykorúvá elméletben, gyakorlatban 13 éves koromtól volt munkakönyvem Friderikusszal szolidríításban, azóta dolgoztam. Ez is csak Magyarországon történhetett meg, hogy egy város legszebb és legtehetségesebb tanulója meg lett akadályozva mindenben, olyan éhezésre juttatva, amit kevesek éltek át életükben. Ilyen a fényevés és a tiszta forrásvíz, a szeretetlenség, az, hogy magamról gondoskodtam 9 éves korom óta.

Szavazás helyett szülni mentem. Volt férjem szavazott helyettem, ami nem volt nehéz, mivel csak egy jelölt volt. Nem tudom, melyik kommunizmusnál jártak akkor, mivel nincsen már meg a Szomorúszemű Johanna könyvem, ami a kommunisták egymás után gyorsan végrehajtott időszakainak elméleteiről szólt Anna és Cate főszereplőkkel. Azt sem tudhattam, hogy apokalipszist hajtanak végre, s én vagyok az áldozat.

Később sem mentem szavazni, mert nem foglalkoztam politikával egyáltalán, csak Hofi műsora lepett meg egyszer, ahogyan bemutatta, hogy egymás után helyezik a párttitkárokat, mindegyik elmebeteg utasításokat ad a dolgozóknak. Igen, az elmeosztályt helyezték mindig politikusnak, csak most emberek lettek az áldozatok, mert az igazi szereplőket megmentették.

A vasfüggöny lebontást nem értettem, mert csak a kommunista idők ismétlése ért véget, visszamentek időben a csőcselékkel a nemesekhez, az Ébredő játszótér vallásaihoz, akiknek bemutattak engem kislányként születésem után. Innen lehet tudni, hogy nincs védelme az embereknek.
Ezért nem volt a régi történelmek végrehajtása után semmi folytatás ideiglenesen. Jött a csőcselék, azok, akik felkeltek 1956-ban a Hunnia elmeosztállyal. Most már szabadságuk van, pedig az ország pár magyarjának a szabadságát csak az ő megbüntetésükkel lehet valamikor is elérni, valamint a rengeteg könyv és könyvszereplő feltárásával, az igazság elmondásával.

Mivel egész Keletet megváltották, köztük ismételték Mohamedán korát is a könyvek alapján, nincsen véleményem, ugyanis hasonlóan válnak egyetlen áldozással emberré majd, mint a magyar elmeosztály,1967. óta Izrael nyomorultakkal, az arabok, India, Kína, Japán, Oroszország az örményekkel, cseremiszekkel, tatárokkal, termékenységi törzsek, mexikóiak, barzilok- mind itt vannak berendezve -, a cigányság és a törökök is. A magyar csapások nagy szolgálatot tettek az egész világnak, amiért jogosan várják el a hálát, szövetséget kötve minden áldozásból emelkedett országnak.
Mesterségesen hozzák ide a népeket gerjesztéssel és uszítással, az integráció a Pszichografológia részét képezi.

Engem Orbán Viktor és Lázár János elmeosztálya 1983-ban összezúzott a Rákóczi tér helyett, mikor a japán gésákhoz értek Zoltán Erika apokaliptikus csapással, meg a Rákóczi téri Főnix bárányával, Csepregi Évával, utána jött Jakupcsek Gabriella a Gabikkal, Szandi esernyővel védve magát, már értelmiség legyőzőkkel. Orbán elmeosztálya elpörölt mindenkitől, bennem dagad már harminc éve, folyamatosan deformálva a külsőmet. Minden kortól és Istentől elpöröltek, a világ kezdetével indultak időben.

Amikor a skizoprenekhez értek, a könyveikhez, egyszerűen összezúztak, iszonyatot és förtelmet hajtott végre Müller Péter Sziámi népe csonkítással és bénítással. Minden részemben eleven rontás van.

Három hete éjszaka arra ébredtem, hogy hatalmas elektromosság vesz körül - mely egyébként is mindig körülölel -, s láttam egy hatalmas nagy szemet fényben a homlokomon keresztül. Már két éve tapasztaltam. Mintha gonosz játékot űzne valaki, az egész testem tűzben ég ilyenkor és minden rontáson egyesével végigmegy valami. Próbálja kihúzni a füleimből Müllerék csapását, de eddig még egyszer sem sikerült. Ugyanez történik a Talmudosok bal szemembe küldött csapásával, mely néz ki a szememből. Nem sikerül kivenni, mint a hátamból és nyakamból, a lábaimból a fényenergiát. A számról már le is mondtak, a nyelvem alatt, az arcüregemben, két oldalt az arccsontomban Tina Turner törése miatti fekete mágikus rontás van, ugyanúgy az állam alatt és a hangszálaimon, a torkomban. Ezt is mindig megmozgatja. A gyenge emberi szívemet hárman tartják fogságban. A gyomromban és tüdőmben hatalmas csapás dudorként emelkedik és nagyon fáj. Nyakamban a sátán, amiért a hátamon a Szörnyeteg koporsója, a világ fertelmeseinek csapása. Az összes leszbit, buzit áldozásommal emelték, valamennyien a vas elmeosztályhoz tartoznak. Ezért én nem tolerálhatom a másságukat, mivel én voltam az áldozatuk. Mivel kiiktattak a szereplőkkel az életből, míg a világ-könyvtárat rajtam ismételten végrehajtották, ismét nem szavaztam, de nem is mentem volna el. Magyarország játékosai megáldozták az embereket, erről kell beszélni és befejezni a borsodiak ember gyilkosságát. A családtagjaimmal iszonyatot műveltek, hatalmas csapásokat, terheket rakva rájuk, majd megölték őket. Egyik sincsen kivizsgálva, mint nagymama fiatalkori orrpolipja, amit a Kisstábornok utcai karmikus helyett kapott, mivel Miskolc már ezt 90 éve űzi tisztítva a csapásait.

Sajnos nekem ilyen témáim vannak, erről Magyarország tehet, akik mélyen hallgatnak.

Ha eddig nem mentem szavazni, már nem is fogok, mert nincs véleményem a kialakult helyzetről. itt csak az elmeosztályok szereplőinek vannak jogaik.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: családtagjaimmal, legtehetségesebb, megbüntetésükkel, szolidríításban, kommunizmusnál, elmeosztállyal, magyarországon, cseremiszekkel, skizoprenekhez, nyomorultakkal, fertelmeseinek, elmeosztályhoz, végrehajtották, szeretetlenség, párttitkárokat, friderikusszal, főszereplőkkel, arccsontomban, könyvszereplő, apokalipszist, hangszálaimon, mesterségesen, elektromosság, elmeosztályok, gerjesztéssel, termékenységi, apokaliptikus, tapasztaltam, elmeosztálya, foglalkoztam, csonkítással, magyarország, gyilkosságát, szomorúszemű, folyamatosan, végrehajtott, város legszebb, tiszta forrásvíz, jelölt volt, kommunisták egymás, elmeosztályt helyezték, igazi szereplőket, vasfüggöny lebontást, kommunista idők, régi történelmek, szabadságát csak, rengeteg könyv, igazság elmondásával, könyvek alapján, magyar elmeosztály, magyar csapások, egész világnak, Szomorúszemű Johanna, Engem Orbán Viktor, Lázár János, Zoltán Erika, Csepregi Évával, Jakupcsek Gabriella, Müller Péter Sziámi, Tina Turner,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sík Sándor - Ha jő a perc  Mindent de mindent visszakap  Tanmese  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Emlékezz  Andrássy Réka - A bolond Böske  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Tanácsok egy pszichológustól  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  Van néhány kérdés, amin gondol...  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Különleges  Paul David Tripp Április 13  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Krisztinától  Borzasztó  Jó éjszakát  Kertem  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Esterházy Péterre emlékezünk  Csend  A felvilágosodás...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Pitypang szökőkút  Alvó kislány  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Mindig lesz olyan  Paul David Tripp Április 14  James Allen  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Vidámság  "Ez egy csoda"  Paul David Tripp Április 14  ajándék, mellyel meglepem  Reményik Sándor: Pierrot &...  Bornyi Veronika haiku verse  Esterházy Péterre emlékezünk  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Azért kaptad  Szívek  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péter: Harmonia c...  Szívek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Borzasztó  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  A hagyma antibakteriális hatás...  képre írva  Önmaga ellenére  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  képre írva 
Bejegyzés Címkék
város legszebb, tiszta forrásvíz, jelölt volt, kommunisták egymás, elmeosztályt helyezték, igazi szereplőket, vasfüggöny lebontást, kommunista idők, régi történelmek, szabadságát csak, rengeteg könyv, igazság elmondásával, könyvek alapján, magyar elmeosztály, magyar csapások, egész világnak, népeket gerjesztéssel, japán gésákhoz, világ kezdetével, skizoprenekhez értek, hatalmas nagy, homlokomon keresztül, egész testem, füleimből Müllerék, nyelvem alatt, arccsontomban Tina, állam alatt, gyenge emberi, világ fertelmeseinek, összes leszbit, világ-könyvtárat rajtam, borsodiak ember, családtagjaimmal iszonyatot, kialakult helyzetről, elmeosztályok szereplőinek, családtagjaimmal, legtehetségesebb, megbüntetésükkel, szolidríításban, kommunizmusnál, elmeosztállyal, magyarországon, cseremiszekkel, skizoprenekhez, nyomorultakkal, fertelmeseinek, elmeosztályhoz, végrehajtották, szeretetlenség, párttitkárokat, friderikusszal, főszereplőkkel, arccsontomban, könyvszereplő, apokalipszist, hangszálaimon, mesterségesen, elektromosság, elmeosztályok, gerjesztéssel, termékenységi, apokaliptikus, tapasztaltam, elmeosztálya, foglalkoztam, csonkítással, magyarország, gyilkosságát, szomorúszemű, folyamatosan, végrehajtott, elméleteiről, időszakainak, utasításokat, politikusnak, kisstábornok, ideiglenesen, megváltották, arcüregemben, elmondásával, fényenergiát, csőcselékkel, visszamentek, feltárásával, elmeosztályt, tolerálhatom, megmentették, áldozásommal, valamennyien, szereplőkkel, végrehajtása, munkakönyvem, szereplőinek, történhetett, gondoskodtam, gyakorlatban, oroszország, elmeosztály, politikával, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 702
  • e Hét: 2589
  • e Hónap: 4948
  • e Év: 57214
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.