Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vas apokalipszis folyamatos ezer éve
  2016-10-26 07:51:38, szerda
 
   
  Sírással tisztulnak az apokaliptikus csapások kilencven éve - emberek a sírban a skizoprenek helyetti játékban

Vaskor eszmetrágyáinak berendezése Borsod megyei lakók és utcák szerint történt, mely a Vas, Wass nevekkel kezdődött ufó kíséretükkel, melyek a másik világban kísérik őket. Övék valamennyi vallás, meg kommunizmus a világ valamennyi könyvével együtt.
A vas megváltoztatja a világot és a törvényeket elméleteivel, világ-apokalipszisével, feszületre tett emberekkel börtön Jézusok helyett, apokaliptikus csapások sorsának elhordoztatásával.

1956. óta végig mentek az összes neven és utcán, eszerint emelték a politikusokat, médiát, 1989-ben zártak a Molnár névvel a Bertalan utcában Csillag Csilla helyetti ember gyalázással, azzal, hogy az ember álmodjon tovább.
Az ezer éves református apokalipszist az áldozásommal szívem átdöfésével kezdték el a Révész utcán Busta verse alapján 1986-ban aszkéta életcirkuszként Szabó Istvánok berendezésével.

1956-ban már a Kádár-korszak ismételten a munkás-parasztokat emelte, a városiakat nem engedte tanulni, érvényesülni. A Kádár-korszak apokaliptikus elmeosztálya beleértve a leszbiket, börtön buzikat, füveseket villámgyorsan haladt végig valamennyi történelmi kommunista koron a Vörös Oroszlán alapján.

A magyar, német házasságából a szüleimnek három gyerek született, így váltak három gyerekessé azok, akik helyett a családomat megáldozták. Kezdet a háztáji volt, Mici macska három kölykével, a Jehova sárga focizó kutya, Csoki kutya, nyulak. A családot a Rákóczi tér és a pók vitte tovább, akiket a Pázsitra költöztettek az elsüllyedt világ sorozathoz. Ott laktak a Novákok, Pálok, Harsányik, Babik kezdetével a skizopreneknek, meg a Keresztesiek. Müllerék vitték őket a médiába ismételni a világ-történelmet 1980. után.

Varga és a rokkantkocsi jelzéssel ismételt Varsányi a csípőprotézisessé váltakkal volt a kezdete a vasfüggöny lezárásnak a hatvanas években a bölcsődében történő lábam megrántásával, melyet úgy adta ki könyvben, hogy szolidarításban kell lenni a sántákkal. , A Lengyel és Orosz nevek berendezésével történő népek emelésével haladtak végig a világ országain teremtésüktől fogva. , . Az orosz történelmet -ó rossz - Szaturnuszi szocializmussal kezdték, folytatták a kockás - pepita lemezek - Janus-arcú kommunizmussal. A kezdet a cirill betűből létrehozott ország volt. Lengyelország növényvilágú könyveit Növényi Norberttel indították, valamint Ausztráliáét a kezdetektől. Martintelepre került Martin Luther King óta az amerikai történelem, amit indián könyvekkel Amerikában pár éve ismételtek aszkét kezdetektől.

Hollós Ilona Miskolcra került berendezésre, akár a féltékenység Kovács Erzsébet, Németh Lehel, már helyettük a romániai elmeosztály (Miskolc) az embereket áldozta meg.
A Bertalan utcai Horváthok már bejárták a világot, míg az emberek viselték a ruhájukat, mai napig történik a felemelkedésük. Már az új honfoglaló indiai cigányság vette fel az apokalipszis neveit, ilyenek a Horváthok, Farkasok, Baloghok.
1958-ban kezdték el a Katalin névmagyarázó alapján a Katika kislány áldozást, Kádárral, Vámosival, valamennyi Jánossal, Linával - ez Chiccioline is -, Tinával, Mariannával, Kittivel, Kátyával, Catherinével, meg a történelmi korokkal, kerékbetörésekkel...
1959-ben ismét a Kovács névnél jártak, valamennyi mesterségnevűt romániai apokalipszisként emelték velük egymás után. Ők már a nyaralgattak a Balatonon, disszidáltak.
Szintén a Bertalan utcába került berendezésre Menyhért már cigánysággal, valamennyi kettős keresztnevű emelkedett.
1963-ban megérkezett Korda György az újhelyi házunkban egykor élő fehér kígyó, mint ház védelme alapján fehér sálasként játék babaként megteremtett elmeosztály. Már ekkor a Johannás ember áldozás alapján az összes reformátusát kitermelték Borsod megyének, Tóth névvel kezdett adventi könyvek alapján a Bertalan utcából.
1964-ben ismét a Németh névnél jártak Miskolc-Kilián börtön karmikusaival, melyekkel kezdtek is azzal, pan-Dóra Dóra nevűekkel, már római korokkal, a Biblia alapján. Az apokaliptikus szülők a folytatásnak megfelelő nevet választottak a gyerekeiknek.

A hatvanas években Koncz Gáborral elkezdődött a miskolci Szarkahegyiekkel, a Révész utcára rendezett beduinokkal, a fasiszta pókkal a Bertalan utcai Ágival a nácik és fasiszták emelése, akik Szandi beállítása szerint ernyővel magukat védő értelmiség legyőzők. Így lettem helyettük fóbiás születésem óta, közlekedési fóbiás kezdetben.

1965-ben kezdett az Illés a játszótér felélesztésével, református apokalipszissel és ennek kitermelésével, melyet már sokszor végrehajtott, mindig újra indul a sárga villamos, a végén újságpapírokat fúj a szél.
A hintás magyar kislány beállításom az Ébredő játszótér vallásainak bemutatva G. Maczó Ágnes helyett megtörtént, de mellette a Pszichografológia karmikus füves, okkultista népét emelték a félig nemes, félig cigány Ágnes főszereplőjével Weöreséknek, a cigányság és kelet emberré nevelésével egyetlen közös áldozással. Valamennyi Ágnesét a világnak Ágnes asszonyként mentették meg szerepétől, apokaliptikus szereplőként, Bertalan utcába rendezve őket az árnyékokhoz.

1966-ban az én megszégyenítésemmel megérkezett Zorán - háta mögött a szerbek ortodox ember áldozókkal, zsidókkal, avantgarde és futurista elmeosztállyal -, a nagybátyám megrontásával, akit már megöltek tüdőrákban két éve, mint miskolci túszt.

1967-ben a Palikat kezdték Palik névvel a palik ember gyalázásával Szécsi Pállal, valamennyi Pál emelésével, ami folyamatosan történik, így került Smidth Pál is kitermelésre a református bolondok közül.

1968-ban Harangozó Terivel már a cigányságot emelték a magyar mesterség nevekkel, így került az elméről a médiába Esztergályos Cecilia szőkén anyám fejének támadásával ismétlésben - Gábor Zsazsa volt a kezdete Borsodnak - , Makk Károllyal együtt. Már jött a média sakk-kártyája világ játékként, melynek egyik figurája Szt. Martin.

Beállításra kerültek már az Ádámok és Évák, Idegenhangú Éva forgószélként esernyővel védve magukat értelmiség legyőzőként, a matyó babák, Jobb a Gabik.

1969-ben megérkezett az Omega Kóbor Talmudjával, a denevérekkel, János néven, Mihály újhelyi berendezéssel, Debreceni a debreceni Bibliával, a szentháromság összeállítása miatt az fiú Illésékkel és a Metroval berendezett orosz ortodox atyával, aki Ízisz név mögé bújt, amit velem kezdett el a Kelet népe feszületre tétellel. A Talmud teremtményeit egér kezdettel kitermelték.
Jánosként kislány áldozással tisztulók között volt John Lennon, John Travolta, Elton John is.

1970-ben az elme vasmédiába vitték a magyar származású (ez volt Benkó is), börtön fogságban lévő Zalatnay Saroltát. Az ember áldozás lényege a magyarok részéről a börtöntől való megszabadulás volt. A Bertalan utcai Kecskések a Nyírő Gyula elmeosztály régi apokaliptikus csapásai közül vették gyámolítás alá Cinit.
Szamosvölgyi, Sátoraljaújhely polgármestere már ismétlésben került a hivatalába ember áldozással.
Kósa a Fiúk, lányok évkönyvéből ismétlésben került Debrecenbe.

1956. óta termelték ki Urbán nevével a magyar parasztságot a falvakból a Bertalan utcába rendezett tíz emeletes bérházakba tett lakók névlistája szerint, bevitték őket a városba.

Koncz Zsuzsa miskolci berendezéssel valamennyi Konczal a konc lett volna, akin marakodnak... Mivel az elméje kiválasztotta politikai apokalipszist végrehajtani, fekete ruhában képviselte az orosz kommunizmust. Az elmeosztályt Mici Mackó és elméje áldozásával folytatta a határozatlan Medveczky Ilonával, amit folyamatosan ismételtek az én határozatlanságommal. Új Mici mackónak berendeztek Kovácsokat is. Már ez kitalált erdő nép volt, a Vénusz eszménnyel rendelkező orosz kommunista medve, kígyó, tigris (Görögország), farkas, Piroska, Mazsola, oroszlán és többi erdőnépnek megfelelő ország kommunizmusa mellett, mely erdőnép felé engem tettek meg vénuszi zöld szemmel áldozatnak Kata néven, melyet Miskolc Kata kocsmával rendezett be a cigánysággal. A meséket a pszichiátriai orvosok ember áldozással hajtották végre.

1972-ben megérkezett a Bergendy szalonzenekar kék szalonjából nagymamámnak Demjén Rózsival Miskolcról, szárnyas betét kíséretével valamennyi pokol angyalának, minden Élis i végű berendezettjének apokalipszisével a városnak, Ízisz áldozás miatt. A bátyámat eldeformálták ekkor Demjén formájára. Közben a bibliai apokalipszis alapján 1967-es Nyomorultak zenekari beállítás alapján emelték egész Izraelt a szentháromságból kislány áldozással. Izrael a Bertalan utcába került berendezésre, akár Gyarmathy és a szlovák Tóth atyafiak, Oláhokkal, a Révész utcai svábokkal együtt.

A Ferencek medúza Ferike kezdetével áldozásommal tisztulnak. Ezek a Kis és Nagy Ferencek is. És ezt elnevezték politikának.

1964-ben beállította a Bertalan utcai berendezés a Ringasd el magad romániai Parabrutális béka legyeit Presser Gáborral az adventi könyvek alapján.
Presser világ apokalipszist hajtott végre a Király utcai névtár alapján is.
1998-ban ismételte a média egy tanárnővel történő utcai berendezéssel az én áldozásommal a Parabrutális feszületét Babilon cserépkori rajzai szerint, tisztítva Romániát.

Kovács Katival a heves, avagy jeges játék szerint ismét Kovács névhez értek, már esernyős beállításával Hevesinek, értelmiség legyőzéssel, fejbe küldött bénításokkal. A határozatlan média Halak áldozása valamennyi Halak szülött sorsának elhordoztatásával Atlantiszi Halak - Gina Lolobrigida - kezdettel velem folytatódott. Közben ment tovább a sakk-kártya a lengyel kék asszonnyal, az olasz zöld asszony börtönével, legismertebb figurája a Bertalan utcai Napóleon kártyája a nemi támadóknak. Gina helyetti Halak áldozást együtt kezdték el a Révész utcára rendezett Rózsák elmeosztályának megmentésével.

1972-ben Kádár nevével és Sári baba berendezésével visszamentek az orosz szocializmus kezdetéig, Hajnalka hajnalban kelő nap régi történelme alapján az Aurorásoknak. Már a képes történelmeken haladtak végig, meg a lexikonokon.

1975-ben már varróleány voltam a ruházati szövetkezetben Rákóczi tér helyett a karmikus szülöttek honfoglalóként berendezett elmeosztálya között, akiknek szalag szerint mentek végig a névtárán, mint a lídiai zsidókon. Öcsémet a libalábú, dadogós egyik református honfoglaló, másik a dadogós Gyuszika helyett tönkre tették már születése után. A vég az volt, amikor a füvesek és alkoholisták helyett áldozta a két elmeosztály.

Ekkor pereltek már el az istenektől, mint az Apostol beállítása szerinti istenétől a Bibliának. Erről szólt a Nehéz a boldogságtól búcsút venni dal.
Ebben az évben, augusztus 31-én adtak férjhez a középkori beállítású karcsai apokalipszis folytatásával. Ott Hack néven kezdte a média a világ apokalipszist.

1976-ra megérkezett Egyiptom valamennyi korával és történelmével a Bertalan utcába helyezett börtön karmikus beállítása szerint. Már az utca a Simon neveken túl volt a simontornyi elmeosztály berendezésével, Simon Perez beállításával ismételte az én peremet Simon Ilona helyett. Ekkor született a lányom erl manóként, növényvédőként a Rákóczi tértől, áldozásommal. Valamennyi növényt egyszerre kezdtek meg, mint a szarba ültetett Braun udvar Kaprát és vadgyümölcsök, mint vadangyalok emelését magyar apokalipszisként Bertalan utcába rendezve.

Kovács Hunnia elmeosztály kezdetet az újhelyi Révész utcába helyezték, akár a szappantisztító sorozatok áldozatát, meg a szabadköműves rókát, aki helyett mindenkim meghalt születésem óta, aki szeretett.

A Bertalan utcába rendezett Szűcs névhez értek a börtönével Szűcs Jutkának 1977-ben ismétlésben már. Innen ered Pécsi Ildikó, a pécsi torony és valamennyi Ildikó karmikus sorsának ember áldozásával - férje, a futballista Szűcs is.

Cserháti denevér vége 1978-ban következett volna be, ekkor ismét emelték. Varróleány koromban termelték ki a mondatával, hogy aki nála szebb és okosabb, az festi magát, Cserhát nevével ismételten orosz történelmet kezdtek el földrajzi nevűek berendezésével, akár Alföldivel és Felföldivel.

1979-ben megérkezett a Neoton Főnix Rákóczi terével, Csepregi Éva bárány helyetti áldozásommal, a legmocskosabb módon. A Főnix fekete éjszaka világának Anna lett volna a főszereplője, mint általában minden Vörös Oroszlános korszaknak és időnek, akiket megmentettek, valamennyi kommunista kor Annája én lettem, ezért zúzták be az anyagokat, melyekben megírtam a történelmemet. Mellette ott voltak a punkok már kész műanyag kommunizmussal, a hippik ember áldozással Zöld-fehér kezdetével Országszkynak, Hobonak magyar kislány helyett, a beatesek egyformák vagyunk és szabadság, szerelem jelszavával a Kiss Tábornok utcának Beatlessel indultak a sárga elmeosztállyal.

1980-ben a Várj, míg felkel a nap számmal a régi nap-istenek történelmét ismételték ezoterikus történelemként, nap és hold Ízisz néven kidolgozott együtt állásokkal. Demjén 1972 körül játszotta, hogy a Vándor utcai miskolci utcai berendezés alapján elmentek a vándorok, elvitték a nyarat és végtelen a tél sziszegő kígyóival, melyet hóesésként írtak meg, vagyis megérkezett a dzsungel a világ minden részéről az ördögök után.

1980. körül kezdték az asztrológiát és a 130 éves apokalipszist a romániai Fenyő Miklós patológiás berendezésével. Nem kell csodálkozni, első osztályban a pacából megszületett Ákombákom. Mindenből tudnak teremteni, akár az odakozmált tejből Kozmát.

A Bertalan utcai Máté neveket folyamatosan ismételték, 1976-ban Máté Krisztina helyetti fog csonkításommal, nyanyaként szólítva a volt férjem által 18 évesen, Máték emelésével folyamatos körforgással, sorsuk elhordoztatásával a romániai karmikusoknak, amit Máté Krisztina be is mutatott. Máté Péter innen eredt a tűzmadár és más történelmi isten elmélettel börtön karmikusként. Számaikat általában líraiként a vízi táncsor írta, mert az ördögöket is hatalmuk alá tették a Vörös Oroszlán szerint, az ördögök elméleteit atlantiszi mágia kezdettel Hamvas Béla és Szepes Mária hozta a világra a szeretet ámító hazugságával, akár a spiritiszta Miskolcra rendezett Müllerével.

1983-ban a Hornyák Ildikó józsefvárosi mosónő kezdetet az én áldozásommal, a mondatával, hogy a mosónők korán halnak folytatta Dolly esernyővel védve magát értelmiség legyőzőként a romániai cigánysággal. Müller Péter Sziámi a Farkashoz rendelve kezdeti magyarként a menhellyel folyamatos apokalipszist hajtott végre Benkő anyám apja után rajtam, fogam csonkításával, lábam tönkretevésével, hangom elvételével véglegesen

Ismételték a Várkonyi könyvet is, Syriatot, ebből tették sztárrá Delhusa Giont. Az albánok helyett ekkor az öcsémet zúzták össze motorral, mint ahogyan a törökök helyett leforrázták a nagyobbik gyerekemet az óvodában. A Törökvész utcai török nagykövetség együtt ment az elme médiájával végig Cseh Károly könyvein ember áldozással a Bertalan utcába rendezve a fekete mágusukat.
Bocskor medve korát 1977-ben kezdték a kisebbik lányom születésével, névadóval, majd görög egyházi áldozással.

1984-ben a bábokat emelték a KFT-vel, engem zúztak össze már ekkor az utcalányok és apokaliptikus csapások helyett, zsidók által odajuttatva a Révész utcájukba, azóta folyamatosan ismételnek, innen kerülnek kitermelésre a politikusok is, kivéve Lázárt. Bertalan utcai a világ könyvtár Gondolatok a könyvtárban névvel. Minden könyvét a világnak a családomon hajtottak végre. Megérkeztek a bábkirályok is köszöntésemre, mint Ízisznek. Ekkor ismét Afrikát termelték ki, a törzseit a vasnak, mint a nemi vesszőset az én kerékpárra lökésemmel, valamint a perverz zsidókat Woddy Allen helyetti kerékpár balesetemmel, melyet kiadtak könyvborítóval is.

1985-ben ismét a tetűhöz érve Nagy István tetves megszégyenítésének kezdete óta, hogy a tisztiorvos leborotválta a Révész utcai berendezéssel beállították az R-got. A Révész utcai Hunnia börtön elméhez pápának vitték Jánost, vetíteni kezdték a régi magyar filmeket átírva apokalipszisre.
Romániai csapások szintén, a dzsungel börtön kígyója a sátánnak, amelyik csernobili orosz robbantással kezdte a környezet elleni csapásait a Hunniának, melyet a Duna tévé rendezett be Miskolc-Tatárdombról, akár valamennyi TV csatorna.

1986-ban a szőke és két keresztnevű áldozásban a tériek szerelemre született japán áldozásához értek Zoltán Erika helyetti iszonyattal. A párja egy pillanatra cserben hagyta, mikor megtudta, hogy miből lett sztár, aztán folytattak mindent. Itt kezdték az összes Erikáját a karmikus Rákóczi térnek az utcanép támadásával Újhelyben. Sátánisták voltak a Révész utcára berendezve, akik átlépnek a láthatóból a láthatatlanba. Itt lépett belém a II-es elméje Miskolcnak, s már emelte a világ elmeosztályát Madonna folytatással, Kim Basingerrel, Arnold Swarzeneggerrel, az ádám csutkásokkal, ráncolt homlokúakkal...

1987-ben ismét az orosz apokalipszist ismételték a nálunk bábuval hetvenes években berendezett Bikinivel. Valamennyi babát és medvét termelték ki a bábok szerint, mint Michael Jacksont a Révész utcáról pop-sztárnak. A tehetsége adott volt. Zsanett babát rendőrségi gyalázattal ismételték a Rákóczi térrel, akár mint Malek Andrea rendetlen Halak helyetti mocskát a II-es elméjének, jógával, amit most egy mezítelen nő tett fel az internetre.

1988-ban a Révész és Bertalan utcai apokalipszis szerint megérkezett az I. emelet a szabadköműves rendjével az űrhajós történelemnek, róka főszereplővel, a Jupiter lány kezdet rendje után a miskolci árnyékokhoz a rózsakeresztes rend kávés elméletével. Innen végig kávés amerikai elmeosztály emelkedett. Ide került beállításra a vietnami-amerikai háború is. Kikit hozzánk papagáj ismétlésként rendezték be.

Homonyik Sándor 1989-ben csillagnak nevezte Molnár Csillát a Bertalan utcai berendezésből magyarok csillagaként az apokalipszisben az én összezúzásommal Miskolcon már. Innentől folyamatosan mentek végig a városon, betegségeiken, sorsuk ismétlésével egészen 1995-ig, míg a jungista dr. M. elméletéhez, a napba öltözött asszonyhoz értek. Innen trianoni bibliai olvastatás, világ-könyvtár, reformátusok történelmének ismétlése, a két utcai apokalipszis bemutatása a médiában, az én vonaglásom következett, hogy frigyet kötöttem a halállal, a halál népeinek egyházzá emelésével a Biblia alapján. Én álmodok tovább születésem óta mélyhipnózisban, hogy egyszer ember lehetek.

Ez a játéka a borsodi elmeosztálynak, a vas apokalipszis pár mondatban és szereplővel. A többi fekete mágiát képviselő együttes külön volt, mint a Bizottság, Pokolgép, Tankcsapda, Idegbeteg, Neurosis, Petting....

A fekete mágusok a média cigányaival a retrónak mondott vas apokalipszist folyamatosan ismétik a kínzásommal. Itt vannak a lakásban. Ide volt berendezve még a Keresztöltés pusztító fogtalanítója is, Horváth Charlival. De ide tartozik az adventi apokalipszis Republic-ja Bódy névvel, a Bestia béka a Bestiák berendezésével. Átcserélésem a börtönre Pataky Attila kezdetével történt, folyamatos a miskolci börtön feszületem, bűnbocsánatot kapnak a bűnözők, nemcsak az elmeosztályokon mentek végig, emelve, tisztítva őket, hanem a börtönökön. Így is zárult 1997-ben a pszichiátriára vitelemmel az elektromos szemű árnyuk megjelenésével, befulladásommal Szenes Andrea helyett, megjelent írásaimon történő végig haladással, ismétlésével a velem történteknek.
Ezt követően a tik sem vagytok magyarok beszédű elmeosztálya cigányai Romániának ismételte a világ-apokalipszist Biblia olvastatással, újhelyi iskola Zeneiskola berendezéssel értelmiség legyőzéssel.Borsod kilencven esztendeje tartó ember áldozással karmájából sorsát kiemelte.

Jelenleg folyamatos a média miskolci névtárának kiemelése, Liptai és Pataky ide lett berendezve démonokkal és a börtönnel. Ők nem tisztulnak, házasodnak, utazgatnak, végtelen az apokaliptikus csapások tor-ünnepe az emberek kihalatása felett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: apokalipszisként, berendezettjének, szentháromságból, apokalipszisével, szarkahegyiekkel, swarzeneggerrel, főszereplőjével, felélesztésével, mélyhipnózisban, apokalipszissel, elmeosztályának, apokalipszisben, összezúzásommal, szocializmussal, szolidarításban, elmeosztályokon, szappantisztító, sátoraljaújhely, eszmetrágyáinak, befulladásommal, tönkretevésével, életcirkuszként, elmeosztállyal, berendezésével, skizopreneknek, kommunizmussal, elmeosztálynak, mesterségnevűt, csonkításommal, történelemként, szövetkezetben, növényvédőként, apokalipszisre, honfoglalóként, könyvborítóval, rózsakeresztes, apokaliptikus csapások, skizoprenek helyetti, másik világban, világ valamennyi, törvényeket elméleteivel, összes neven, ember álmodjon, ezer éves, áldozásommal szívem, szüleimnek három, családomat megáldozták, háztáji volt, elsüllyedt világ, médiába ismételni, világ-történelmet 1980, rokkantkocsi jelzéssel, Csillag Csilla, Szabó Istvánok, Vörös Oroszlán, Növényi Norberttel, Martin Luther King, Hollós Ilona Miskolcra, Kovács Erzsébet, Németh Lehel, Korda György, Koncz Gáborral, Maczó Ágnes, Valamennyi Ágnesét, Szécsi Pállal, Smidth Pál, Harangozó Terivel, Esztergályos Cecilia, Gábor Zsazsa, Makk Károllyal, Idegenhangú Éva, Omega Kóbor Talmudjával, John Lennon, John Travolta, Elton John, Zalatnay Saroltát, Nyírő Gyula, Koncz Zsuzsa, Mici Mackó, Medveczky Ilonával, Miskolc Kata, Demjén Rózsival Miskolcról, Nagy Ferencek, Presser Gáborral, Kovács Katival, Atlantiszi Halak, Gina Lolobrigida, Simon Perez, Simon Ilona, Kovács Hunnia, Szűcs Jutkának, Pécsi Ildikó, Neoton Főnix Rákóczi, Csepregi Éva, Vörös Oroszlános, Kiss Tábornok, Fenyő Miklós, Máté Krisztina, Máté Péter, Hamvas Béla, Szepes Mária, Hornyák Ildikó, Müller Péter Sziámi, Delhusa Giont, Cseh Károly, Woddy Allen, Nagy István, Zoltán Erika, Arnold Swarzeneggerrel, Michael Jacksont, Malek Andrea, Homonyik Sándor, Molnár Csillát, Horváth Charlival, Republic-ja Bódy, Pataky Attila, Szenes Andrea,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.29. 08:20 Australian Open - Ismét döntőbe jutottak Babosék
01.29. 07:04 Varga Mihály: történelmi szintre javult Magyarország megítélése
01.29. 07:04 Meghaladja az 1200 forintot a fizikai dolgozók átlagos órabére
01.29. 07:04 Bővítette üzemét a dombóvári Kri-Sa Kft.
01.29. 07:04 Koronavírus - Franciaországban kimutattak egy újabb megbetegedést, ezzel né...
01.29. 07:04 GKI: a lakáspiacon már többen várnak árcsökkenést, mint áremelkedést
01.28. 23:23 Az Európa Tanács vizsgálatot indít a lengyel jogállamiság helyzetének ügyéb...
01.28. 23:13 Impeachment - Sekulow: az eljárás nem játszadozás kiszivárogtatásokkal és f...
01.28. 22:42 Koronavírus - Németországban kimutattak három újabb megbetegedést
01.28. 22:22 Trump-béketerv - London szerint megfontolásra érdemes komoly javaslatról va...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Betty Boop  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Betty Boop  fejlesztés alatt  Posertube  Gyönyörű téli táj  Kellemes kávézást!  fejlesztés alatt  Kun Magdolna: Földre szállt an...  Betty Boop  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Teréz anya szegény gyerekek kö...  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Betty Boop  Én nem tudom,  Téli kép  Kun Magdolna: Orgona  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Betty Boop  fejlesztés alatt  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  fejlesztés alatt  Betty Boop  fejlesztés alatt  Betty Boop  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Holocaust Memorial Day  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Png kislány  Png virág  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Pater Noster (John Paul II - 1...  Kellemes délutánt kívánok  fejlesztés alatt  Időjárás  fejlesztés alatt  Png virág  Png kislány  Pope John Paul II | Transforma...  Betty Boop  30 éve tartó kettős mérce, mél...  Lufik  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Gyönyörű téli táj  Facebookon kaptam  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Az a szó, hogy megbocsátani  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Aquinói Szent Tamás áldozópap ...  fejlesztés alatt  Aquinói Szent Tamás áldozópap ...  Facebookon kaptam  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Liliom csokor  fejlesztés alatt  Kellemes délutánt kívánok  Nem számít, hány éves az ember  Élj nyitott szemmel és szívvel...  Posertube  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  A Szentatya látogatást tett az...  fejlesztés alatt  fejlesztés alatt  Betty Boop  Betty Boop  Devecseri Gábor: Imátlan ima  fejlesztés alatt  Betty Boop  Betty Boop  Jóvenes para Cristo: ESTAMOS D...  Png madár  Betty Boop  Betty Boop  fejlesztés alatt  yo LE canto - Comunicadoras Eu... 
Bejegyzés Címkék
apokaliptikus csapások, skizoprenek helyetti, másik világban, világ valamennyi, törvényeket elméleteivel, összes neven, ember álmodjon, ezer éves, áldozásommal szívem, szüleimnek három, családomat megáldozták, háztáji volt, elsüllyedt világ, médiába ismételni, világ-történelmet 1980, rokkantkocsi jelzéssel, csípőprotézisessé váltakkal, hatvanas években, bölcsődében történő, világ országain, orosz történelmet, kockás &#8211, cirill betűből, amerikai történelem, féltékenység Kovács, romániai elmeosztály, embereket áldozta, emberek viselték, apokalipszis neveit, történelmi korokkal, újhelyi házunkban, összes reformátusát, apokaliptikus szülők, folytatásnak megfelelő, miskolci Szarkahegyiekkel, fasiszta pókkal, játszótér felélesztésével, sárga villamos, végén újságpapírokat, hintás magyar, félig nemes, világnak Ágnes, szerbek ortodox, nagybátyám megrontásával, palik ember, református bolondok, cigányságot emelték, magyar mesterség, médiába Esztergályos, kezdete Borsodnak, média sakk-kártyája, matyó babák, debreceni Bibliával, szentháromság összeállítása, elme vasmédiába, magyar származású, ember áldozás, magyarok részéről, börtöntől való, hivatalába ember, magyar parasztságot, konc lett, elméje kiválasztotta, orosz kommunizmust, elmeosztályt Mici, határozatlan Medveczky, pszichiátriai orvosok, bátyámat eldeformálták, bibliai apokalipszis, szentháromságból kislány, szlovák Tóth, adventi könyvek, tanárnővel történő, határozatlan média, olasz zöld, nemi támadóknak, orosz szocializmus, képes történelmeken, ruházati szövetkezetben, karmikus szülöttek, lídiai zsidókon, dadogós Gyuszika, boldogságtól búcsút, középkori beállítású, világ apokalipszist, simontornyi elmeosztály, szarba ültetett, újhelyi Révész, szappantisztító sorozatok, börtönével Szűcs, pécsi torony, futballista Szűcs, festi magát, legmocskosabb módon, hippik ember, beatesek egyformák, sárga elmeosztállyal, régi nap-istenek, világ minden, ördögök után, romániai Fenyő, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 6933 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 75
  • e Hét: 1369
  • e Hónap: 21777
  • e Év: 21777
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.