Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Sas József nevéből SS Land szurkolók és fasiszták
  2016-11-07 15:55:23, hétfő
 
  Miskolcra tették a nácikat lírai karám mellett az utcanéppel, amelyek szimbólumát jelenleg az olasz SS Land használja. Landolt ismét a Lila kocsmából a pusztító, már a Hunnia 56-osai is átvették a dalukat Miskolcon, mivel a Humana is idetartozik a börtönnel.

Én az aranysast az Arany jóslatokban dolgoztam ki, melyet követ az aranynyíl, mint a megzabolázott indulat, akarat és értelem arany jóslatai. CD Jung a sast napbaöltözött asszonnnyal dolgozta fel, akit az elmeosztály Mártikával rendezett be Miskolcon, helyette és miatta engem gyilkoltak le.

Az újhelyi Sasfészek honfoglaló kezdetként Fábiánékkal került berendezésre. Fábián nagyon messzire ment, egyikük francia énekesnő.
Sass kabaréban megénekelte azt a Sólyom Lászlót, aki miskolci egyiptomi berendezéssel a magyarok és emberek csapása, nekem vették el a hangomat Sólyom László helyett az országos népdalfesztiválon 1971-ben.

A miskolci turulmadárt éltetik a médiával. A sánta Pálffyval került berendezésre, születésem óta sántasága miatt az én áldozásommal tíz emeletesbe a Bertalan utcába. Ott laknak azok, akik anyám családjának meghurcolásait berendezték és ismételték büntetlenül.

A nem fóbiás nácik Koncz Gábor kezdetével, Vona Gábor folytatással miskolci Romániából a Pszichografológiából erednek, akár a zsidók, valamennyien karmikus elmebetegek, a cigisekkel együtt. Engem gyilkoltak és csonkítottak valamennyi náci és fasiszta helyett, Keresztesi, Pálfalvi kezdetével a hecskei honfoglalóknak. Mint látható a Hecske szóból, a nagypán Kecske már felemelkedett halottjaihoz, elméletben már a Hangya bolttal hangyás fejjel berendezett Kecskések nincsenek. Ennek ellenére a Kecskések helyett mészárlást rendezett a menhely, akár Vona Gábor helyett kiliáni berendezéssel, mert nincsen személyisége, az öcsémét vették el. Azt tesz Miskolc a sok nácival és fasisztával, akiket az egész világon embervérrel emelt fel, német szélesarcú vérrel, amit akarnak.

Nagy Istvánt a Révész utcából ismét kitermelték miniszternek, az elmeosztály folyamatosan ismétli a kínzásommal az apokalipszisét az országnak rajtam, mivel ez a Müllerék apokalipszise lett volna. Szövetségesek a Sziget fesztiválosok és a Volt fesztiválosok füvesekkel, utcanéppel, buzikkal és leszbikkel, ezért vonulnak folyamatosan, hiszen Magyarország dalát a menhely cigánya énekelte, Oláh Ibolya, az én fogcsonkításommal és gyalázatommal élve Romániából. Ez, ami kilencven éve az embereken van végrehajtva az ő apokalipszisük lett volna. Genyó voltam 1977. óta a légy helyett, akit a szomszédban tisztítanak születésem óta, amit itt ismételtek kínzásommal és dobálásommal 1998. óta hatalmas erővel, így mentették meg az összes kommunistát is Mészáros néven.

G. Maczó Ágnes, a magyar hintás kislány nem vállalta szerepét az elméről, helyette nekem kellett volna lezárnom az ébredő játszótér vallásait, mivel az Ágnesek Ágnes asszonyai a román apokalipszisnek, ez volt Baratta Ági a Pszichografológia megváltója egész keletnek és cigányságnak, ez volt Hantos Ági hantoló zsidó népével, amit Gálvölgyi János Katika néven ismételt a médiától, ez volt a Rákóczi tér összes Ágija, Sugár és Pataky Ágnessel együtt. Az indiai tehén nép is megváltva az Időjelekből, én voltam Végh Antal Egyedül a kastélyban pusztai nép kezdetével a pusztai Katalin helységeknek, mint Szlovákiának, Mexikónak - India, akinek minden este megfogják a csecsét és egy évben csak egyszer lát bikát. Nem csoda, hogy a legalacsonyabb kasztja 130 éve elindult apokalipszist játszani Magyarországra honfoglalás céljából. A nemesi vas elmeosztályt mentették. A romániai és indiai cigányság Kanadába viszik az apokaliptikus csapásokat, meg szerte a világba. Amerika befogadó ország, a vas nemesi elmeosztályt ember áldozásból tárt karokkal fogadta üldözöttként. Játszanak, nekik ilyen játékaik vannak. Könyvszereplők lettek volna, megvolt mindegyiknek a saját szerepe, áldozat, vagy gyilkos.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: apokalipszisnek, legalacsonyabb, apokalipszisét, meghurcolásait, magyarországra, könyvszereplők, apokalipszisük, honfoglalóknak, apokalipszise, megzabolázott, szövetségesek, fesztiválosok, berendezéssel, apokaliptikus, apokalipszist, napbaöltözött, felemelkedett, gyalázatommal, folytatással, elmeosztályt, valamennyien, magyarország, helységeknek, berendezésre, szlovákiának, csonkítottak, halottjaihoz, folyamatosan, dobálásommal, mindegyiknek, üldözöttként, miniszternek, áldozásommal, személyisége, cigányságnak, szomszédban, nácikat lírai, dalukat Miskolcon, megzabolázott indulat, sast napbaöltözött, elmeosztály Mártikával, újhelyi Sasfészek, hangomat Sólyom, országos népdalfesztiválon, miskolci turulmadárt, sánta Pálffyval, cigisekkel együtt, hecskei honfoglalóknak, nagypán Kecske, öcsémét vették, egész világon, elmeosztály folyamatosan, Sólyom Lászlót, Sólyom László, Koncz Gábor, Vona Gábor, Nagy Istvánt, Oláh Ibolya, Maczó Ágnes, Ágnesek Ágnes, Baratta Ági, Hantos Ági, Gálvölgyi János Katika, Pataky Ágnessel, Végh Antal Egyedül,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Zilahy Lajos mondta  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Vidámság  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy párkányon  képre írva  Magamnak  Jánosházy György: Fogd a kezem  Esterházy Péterre emlékezünk  Vito Giaquinto gondolata  Tanmese  Kertem  Ma van a magyar költészet napj...  Jázmin  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Egyszerű  Facebookon kaptam  Jázmin  Azért kaptad  A sorsod  Kertem  Márai Sándor tollából  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nem kell hozzá fürdőruhás  Somlyó Zoltán - Orgonával  különleges  Különleges  Szép estét kedves látogatóimna...  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nem kell hozzá fürdőruhás  Paul David Tripp Április 15  Ismeretlen: Ikarusz monda  Alvó cica  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Tanácsok egy pszichológustól  Horváth Szilvia tollából  Csend  Latinovits Zoltán tollából  Jázmin  Ott van  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívek  Baranyi Ferenc - N i n c s  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Latinovits Zoltán tollából  Szabó T. Anna - Pitypang  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Tanácsok egy pszichológustól  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ott van  IGEN így  Előfordul, hogy  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Nem kell hozzá fürdőruhás 
Bejegyzés Címkék
nácikat lírai, dalukat Miskolcon, megzabolázott indulat, sast napbaöltözött, elmeosztály Mártikával, újhelyi Sasfészek, hangomat Sólyom, országos népdalfesztiválon, miskolci turulmadárt, sánta Pálffyval, cigisekkel együtt, hecskei honfoglalóknak, nagypán Kecske, öcsémét vették, egész világon, elmeosztály folyamatosan, országnak rajtam, menhely cigánya, légy helyett, szomszédban tisztítanak, összes kommunistát, magyar hintás, ébredő játszótér, román apokalipszisnek, indiai tehén, kastélyban pusztai, pusztai Katalin, évben csak, legalacsonyabb kasztja, apokaliptikus csapásokat, saját szerepe, apokalipszisnek, legalacsonyabb, apokalipszisét, meghurcolásait, magyarországra, könyvszereplők, apokalipszisük, honfoglalóknak, apokalipszise, megzabolázott, szövetségesek, fesztiválosok, berendezéssel, apokaliptikus, apokalipszist, napbaöltözött, felemelkedett, gyalázatommal, folytatással, elmeosztályt, valamennyien, magyarország, helységeknek, berendezésre, szlovákiának, csonkítottak, halottjaihoz, folyamatosan, dobálásommal, mindegyiknek, üldözöttként, miniszternek, áldozásommal, személyisége, cigányságnak, szomszédban, szimbólumát, fasisztával, kínzásommal, idetartozik, büntetlenül, asszonnnyal, elmeosztály, embervérrel, végrehajtva, időjelekből, megénekelte, kommunistát, kitermelték, elmebetegek, berendezték, turulmadárt, jóslatokban, honfoglalás, tisztítanak, berendezett, családjának, fábiánékkal, kastélyban, emeletesbe, keresztesi, kezdetként, cigisekkel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 501
  • e Hét: 2388
  • e Hónap: 4747
  • e Év: 57013
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.