Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miskolc az újhelyi hét heggyel indította az új történelmet
  2016-11-10 09:11:24, csütörtök
 
  Sátoraljaújhelyi honfoglaló berendezés a hét heggyel, istállójával Szencinek,a Hecskére, Etel-közbe.

Miskolcnak, a hamis próféta városának - köztük a világ valamennyi országának vaskáosszal együtt - el kellett volna 130 éve pusztulnia, miután létrejöttek. A játékhoz Kati és a kerek perec együttessel Pereces volt indulásnak kijelölve a három gyerekes Bazsányi családdal, mint Rákóczi térrel, pulyaszeplősítőkkel.

Ennek ellenére a magyarok és németek berendezték a szüleimet a hét hegy városa alá, Szepes Mária elmeosztályával, Radnótiékkal beletette a Nagypán okkultista karmikus skizoprenjeinek Pszichografológiájába az újhelyi hét hegynek megfelelő miskolci ellenséget. Benkő anyám nevével indult az emberek elleni apokalipszis Omegával, Benkő Dánielék Rákóczi terével, a mi nevünket Kohut Magda képviselte egy darabig, míg apát meg nem ölték a halál-nemesek helyett Menyhérttel berendezett börtön cigánysággal, akikkel ki is fosztották Budaiék.Szlovákiában kakas névvel rendezte be a város a Kohutokat. Benkő Gyula a Sokféle nevek magyarázatából kapta a nevét Vaszillyal és felvett nevű Bakosokkal, a parasztok városba vitele és átcserélése mellett, a neveket miskolci utcákban helyezték el. A falvak népei mesekönyvben lettek kiadva, folyamatosan teremtették meg dögöket szereplőkként, mint az Ádám és Berta családot, akik Tuza rendőrrel ismételték a pácini-karcsai történéseket. Tehát az áldozás kimondottan a börtön részéről emberek ellen irányult, megmentve az ország összes könyvszereplőjét és valamennyi vallás elmebetegét az egész világon. Brazilok helyett Gyarmathyék voltak berendezve, engem dobáltak az ágyon Liptai médiájával Brazilia helyett, riói feszületre tettek 2004-ig. De valamennyi orvosi könyv betegségen végig mentek a romániai menhellyel, az összes elmebeteg betegségén. Ez lett a kezdetből, mint Írisz beállításom a filmekben romániai elmeosztály. De mint írtam Erős Antónia helyett a hasonmásomat tették be Eszmeraldának a Kolcza Marival berendezett szappantisztító világ sorozatokba. Eszmeraldát az újhelyi járványtemető egykori történelméből hozták életbe Erős Antóniával, de ott volt a temető mellett az állandó mexikói szereplő, a törpe Kati, engem áldoztak meg helyette, szaporodott. Valamennyi temetői halott filmjét berendezték, Koleszár boltjából játékosztály lett. Kidobták a romániai áldozatok sírját, a csontokat, a honvédeket puskákkal együtt, ott feküdtek a harcosok, mint amiket én megírtam történelemben, amivel kezdtek a régi fehér mágusokkal. A zsidók temetőjét futballpályaként ismét kisajátították a szakállas Kun könyvben megírott, holt tengeri tekercses pusztítók.

Soós-Törőcsik néven került berendezésre a pojáca kommunista erdője az elmeosztályról a régi Nyírő Gyula elektromos elmeosztálya mellett. Margaréta én lettem a pojáca mellett boszorkánnyá váltan a Neoton áldozása szerint. A csikkek füveseket jelentenek. Frei Tamás ide tartozik legyőzött karral, amiért engem tettek tönkre a hetvenes években. A Neoton név nagyon fontos, mert a régi Neoton énekes visszament időben. Azóta hosszabbít a feketevonat és szaporodnak.



A hét hegynek megfelelő történelemmel kezdtek, ezt írtam meg 1991. után, mint a Koporsó-hegyből a Halotti hidat, mely felfogás szerint a koporsó út az újjászületéshez. Ez Dávid Mónikával berendezett Szörnyeteg koporsójaként került Weöresék által kidolgozásra Rákóczi térrel Magyarország ellenes csapásként a világ minden részén, szőkékkel, akik összepisilték Európát lepedővel letakarva, mint Chicciolina.

A Magas-hegy mini kilátóval a nagy Jehováé volt, medvével, a négy évszak játszadozó gyerekeivel. Ellenség a pokol angyalai patkányokkal. A diafilm vetítésből India, Hollandia került berendezésre a négy évszak ellenes csapásokkal, Mikulással, valamennyi medvével Bocskor nevéből, a miskolci Mészáros Kata kocsmájával a kommunistáknak. Ez van itt Mónika Show néven megmutatva a sátánistákkal és cigánysággal Romániából születésem óta kínozva engem az elmeosztályok helyett, itt II-es elmével kerültek berendezésre a színészeikkel, énekeseikkel együtt, mint Madonnával. Tóth nevekkel voltak berendezve a vallások ide, valamennyien cigitől tisztulnak, megmentették őket Jézusaikkal együtt. A gitárom hozzájuk ment. Az ördögök maradtak meg abból a Jehova korból. Hamvas Béla és Soros György, Patkó van tőlük híresemberként, Földesiekkel együtt. A fehér Mercedest romániai cigányok használják.

Írisz az egykor beszélő állatokkal is innen született, amit az ide berendezett Babitsy névvel átírt az apokalipszist író úgy, hogy kire száll majd a gyermekünk, aki dülöngél a bizonytalan színpadán pofonok és ütlegek között. Ezt kb. 15 éve ismételték a romániai Írisz elmeosztállyal. Berendeztek hozzá egy szőke hajú Írisz nevű nőt. De itt van Végh Antal mellett Végvári nevével várva a végre Tóth Árpád, József Attila, Füst Milán, Weöres Sándor, Arany nevek aranykorként, Szabók, meg valamennyi Lin cseppje a 130 éves pojáca kommunista erdőjének, mint Lincoln, Chiccolina, Merlin Ston, Cheplin, Sztálin, Görbe Nóra Lindaként beállítva apjával együtt, Király Linda Király utcai berendezéssel, Merlin Monrooe, annyi lin-nel, mint a tenger árja. Itt vannak a Juhász-Piroskái Romániának skizoprenként vörös kommunistákkal, munkáspártiakkal, Kiss Jutkák egykori kezdeti meséjéből Romániának Akaratos kislány alapján. A Kristályvirág születése mesét úgy játszották el, hogy én leszek a sárkány áldozata Kristály Kriszta helyett. A fekete mágikus világból film készült, amelyet az egész világ ismer, Harry Potter életével. Ez a Vörös Oroszlán hatalmas fekete mágusi tömeggel, szadduceius, farizeus, rózsakeresztes, szabadköműves, nasszézus csapásokkal, antikrisztuk, avatárok és vízöntő, kommunista korok, vallások káoszkora mellett. Az összes kommunista kutya Deák Bill Gyula feszületes Időjelek testenyészetével Jeruzsálemhez került berendezésre, megmentették öcsém és az én áldozásommal, mártír lett, mint a Pszichografológia Papjai, Nagy Imre a Bertalan utcából.

A Sátor-hegy az antrikrisztusé volt, aki folyamatosan tanította az egykor élt holt tengeri tekercsben fenn maradt Mária és Jézus történetét, elohím élő hírnökeként. Ezt berendezte Miskolc a börtönnel sok Jézussal, sok hírnökkel, Mária mennybemenetelével Dante Isteni színjátéka alapján Ady apokalipszisekkel, Kolibrivel, fuxiával, egri központtal, sárga rózsás kezdetével Illéséknek, a Vörös Oroszlán fiatal és agg Antikrisztusával. Minden misszió tőlük ered a világon Krisztus nevében.

A fiatal Antikrisztus zöld szemem kék Jenő bácsi, elzett tolmácsának fiával került berendezésre, ahol engem már a pojáca margarétája helyett zöld szemű boszorkánynak szólítottak 1986-ban. Bródy János a romániai ember gyilkosságban Katikaként énekelte meg, ki a legszebb a világonként. A boszorkányokat Godzsák Ildikó kezdettel mentették meg, mint Sátán feleségeit,amiről szól ismétlésben a 18 év, Sátán népének, a skizopren elmeosztálynak emeléséről, gyalázattal és kínzással.

A Sátor-hegy régi szimbólum volt, mert egykor az Antikrisztus az Isten felé helyezte ülőszékét a Bibliában fenn maradtak szerint. Ide került a jungista vallás is a napbaöltözött asszonnyal.

Köves-heggyel került berendezésre régen a Kő neveken megmaradt kőkorszaka Ádámnak és Évának. Ebből lett Miskolcon a Talmud viperákkal, döglegyekkel, denevérekkel, melyek fenn maradnak mindig a világ végi könyvek után, mint egykor Románia területén. Ezt a Dob és tánccal rendezték be egri vár elleni küzdelmével a a magyaroknak Hajdúkkal, Dobókkal, Dobosokkal, Egri neveken, honvédekkel, Honvéd utcán is kezdtek, ahol mi laktunk Újhelyben. Ekkor a kezdeti könyveket a Honvéd kiadó adta ki. A könyvekben megtalálhatóak a berendezett nevek, a szereplőkkel együtt. A magyarok táncoltak, ahogyan Miskolc fütyült, dzsungel lett belőle és termékenységi népek, akik helyett engem dobtak a kerékpárra, hogy én is nemi vesszős legyek és mentek végig a Fejezetek a szexualitás könyvéből könyvön állandóan ismételve Zoltán Erika kurváival. A törökök magyarok által berendezve Ázsia felé hajlonganak, arabul beszélnek, a rab névből kerültek létrehozásra börtön által Szegfű tehén karcsai berendezéssel jöttek létre Időjelekből testenyészetként, melynek tagjait folyamatosan megmentik, engem áldozva formájuk miatt és szerepüket rajtam hajtották végre. Törökvészként kerültek Pestre berendezésre.
A vipera Bodrogi Gyula folyamatosan ismételte az apokalipszist a dögdisznókkal, mint Voit Ágival, a németek berendezésében. A disznók a a Bibliába kerültek a tisztátalan lelkekkel együtt, mint Csepregi Évával, a Rákóczi téri Főnix bárányával. India a Magas-hegyi történelemből született diaként a Mikulás és a hóember mesém alapján Hollandiával együtt testenyészetként az Időjelekből. Az egyetlen igazi Mikulás fehér Mercedeség a romániai cigányság ismételte.
India teremtését a Talmudból kezdték el a dalai lámával, amikor nálunk összerágta a kerítést. Görögország a török oda-vissza nyelvi játékból tigrisként szintén az Időjelekből származik. Így cserélték át Európa lakosságát. Ez minden országra vonatkozik, akár a Vörös Oroszlán szabadkőművesei, már régen eljárták az egykori Ugor-Angliát. Kucsinka Katalin kisujjának állandó mozgatásával és vigyorgásával a leskelődő perverzeket emelték. De fel lehet sorolni az egész ország valamennyi szereplőjét, mert a parasztok és emberek kivételével valamennyien már Farkas kezdetével Romániának kísérettel rendelkeznek, amit Isteni segítségként könyvelnek el. Szenes Ivánnal jöttek meg az indiai szenes cigányok ismét temetni, ahogyan tették ezt folyamatosan. Átrendezték az újhelyi temetőt, amikor pár éve ott jártam.

Vár-heggyel az ország több részével együtt az egykori Jézusok kerültek berendezésre, mert a Bibliájába a debrecenieknek azt írták, hogy elragadja a híveket. Oda mentek fel várakozni, ahogyan megírtam a Ne menj el nagy madár dalban is. Ezt Illésék kezdték Újra várunk rád dalukkal az Illés szekere ég seregével Romániával Jézusokkal, világ-történelemmel, folyamatosan történő új missziókkal.
Vári ikrekkel már az Ízisz Pokoljáratását kezdte velem a Kelet népe azzal, hogy felkiáltok majd, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet. Jánosival kezdték el az Íziszes János evangéliumát, Kutasi Anikóval a börtöntől berendezve, Anikó megmentve, mert a börtön megtámadta a családját Jánosinak. 1992-ben három TAJ kártyát kaptam, az egyik rokkant, ez lett volna egy óvónő a pusztító népéből szőke hajjal, Barna néven, akit Mályiba mentettek ki. A két egészségre valló TAJ kártya ikerpárokkal került berendezésre, akik már nyolcvan év felettiek is, egészségesek, mindegyik megmentve. Ízisz nap és holdjjel az antikrisztus, aki helyett a II-es elme és Müllerék engem gyilkoltak le. Minden óvónő kiválasztott anyám tokaji óvónőképző kezdetével, mely meghiúsult a két utcai berendezés által, ugyanis őket támadták meg a trianoni zsidók helyett akkor is. Ezt ismételte, mint írtam Lévai Anikó Olaszliszka legyőzésével. Erről szól a Fekete leves a végén, hogy legyőzték a magyarokat és az embereket.

A Kopaszka-hegy a Négy Korall volt régen, Vízi táncsorként írtam meg a Medúzát és társait, az Időjelek testenyészetei között szerepel Ferike, tükörírással, ahogyan a tűzoltók járnak, freudizmust tanult, apja vadállat volt, ezt Pogány Balázzsal rendezte be a Bertalan utca, valamennyi Ferenc politikailag kiválasztott ember áldozásból Pogány Judit legyeinél. A freudizmus korával jöttek a perverzek és nemi csapások, akik miatt folyamatosan embereket támadtak meg.

A Kálvária-hegy tetejének kilátójához, ahol a Biblia szerinti kiáltó felügyelt, mikor lesz világ vége kacskaringós út vezet, mindegyikben a Biblia szerint megírott pihenő, mert minden keresztút végén széttette a lábait a kurva, ahogyan az Isten nevezte Babilont, az Omega szerint már akkor épült Babilon káoszával vasnak, amit Horn Gyula erős szarvval már Románia rendezett be, ez volt a rendszerváltás vasglóriájával. Valamennyi korát a régi Babilonnak neveken rendeztek be, az aranykorhoz Tóth-Arany néven Gina Lolobrigidát atlantiszi aranyhalként, Molnár Rózsa malomkerék kezdetével a magyarok népdalainak, Atlantisz beállításával kezdtek Egyiptommal régi történelem szerint, Dórival és Jónival, itt cigánysággal és Dórákkal Pandoraként ismételve, ahogyan a szirti sas Szirtes Ágija és Hámori Ildikó miskolci csapás kezdte Dóra névvel a világ apokalipszist. Ezüstkor a régi történelemnek megfelelően könyvekkel került berendezésre, Ezüstesővel, Omega apokalipszis szerint. Vaskor Vas nevekkel indult hatalmas kíséretével a Vas nevüeknek, az összes elmeosztályával a vastrágyás káosznak, egész Romániával. Cserépkorhoz a börtön Cserép Imrét, Jeruzsálem cserepeit hajtották végre onnantól az embereken, melyekből kb. száz darab most is megvan, minden ország és Ufó képviselte magát.
A Babilon régi történelme volt a Hecskének, Pszichografológiájába téve Szepes Mária elmeosztályának, Kecskés nevekkel került újra berendezésre emberek elleni csapásként. A Szár-hegy eredeti név mutatja, hogy Babilonból mindig kinő egy új száracska.

A Zöld médiát Margittai Ági jelentette volna, nekem tört ki horror szekrényemből is, mostam a szenes holmit a lucsokból Silvia Plath Üvegbúra könyve alapján az angoloknak. Az angol történelmet Vörös Oroszlán alapján kezdték munkásosztály és parasztság kitermelésével folyamatosan, Sajtos névből az asszonyok teremtésével.

A Naasszézus himnusza a lírai karámnak pokoljáratást jelent istenek leplezésével Végh Antalnak, Végh néven Sziámival berendezve. Vége Antalnak a szó jelentése, hozzá sok Antalt rendeztek be nemi csapásokkal.

A Keresztöltés a Pázsitra téve mese néven az űrpókja a Hermann Ottó nevéből létrehozott élővilág ellenes csapásoknak a szomszédba rendezve Ágnes asszonyhoz, akinek a sorsával támadott meg engem a börtön. Az én nevem került a Pázsitra 1980-ban a zsidók által Hernádiékhoz, Keresztesiekhez, Kocsisékhoz, Szajkókhoz, Dávidékhoz, vagyis a Szörnyeteg koporsóját és a Hermann Ottó csapásait el akarták temetni. Kocsis tanár fia 1974-ben iszonyatot követett el ellenem, ebből emelkedett Kocsis művésszé, amit valamennyien tudnak, de nem akarták elmondani, mert undorító. Ízisz néven berendezve Katikaként nap és hold jellel az ember áldozó Keresztesiekkel együtt.
Viktóriánus kort, nudizmust folyamatosan ismételte a média utcalányaival, a Rákóczi térrel az egész világon. Katikaként megmentve.

Minotaurust gépgyárral rendezték be a miskolciak, mint ahogyan valamennyi üzletet, boltot, gyárat, üzemet az apokalipszisnek megfelelően hoztak létre és számoltak fel. Minósz korával végtelen labirintust kezdett el a város, a lakosság helyetti szerepek rám terhelésével, Ariadné korának berendezésével nevekkel és szereplőkkel.

Orpheussal a régi Orpheus a dalnok korát kezdték el a Pszichografológiába tett csapásokkal, a világ minden területén, amelyet a költők és írók dolgoztak ki, mint Lator, Ritoók, akinek a könyve szerint Kína történelmét ismételve 1972-ben megnyomorították a lábaimat, meg akkor kezdték Sába királynőjének történetét Salamon Béla nevével, a többi mint a kormány patkója Patkós névvel berendezve az ördögöket jelentette. Révész névvel kezdték az alvilág összes korának ismétlését, a református egyház emelkedésével a Talmud denevérjével, Ataléffel az élen.

Grádicsok éneke egykori mennyországi zene volt, ebből lettek Lantos névvel a Szabó Ktsz megépítésével és szalagok berendezésével a világ apokalipszis ember áldozói Sátoraljaújhelyen. Már ott voltak a libiaiak, Tóbiások magyar mondókából, Végvári Pubi, akit kidobtak az ablakon a pataki szőke Kati népével, aki a szalagjában dolgozott. A nácik az utcanéppel mentették a Rákóczi tér szőkéit Gábor Zsazsa óta, aki itt berendezve a Bertalan utcában Gábor néven, két keresztnevesek Románia csapásaiként áldozásommal kiválasztottak. Magda Marinko így került ide nyaralni az olasz börtönből, de megmentették az összes olasz maffiát a bátyám áldozásával. Lantos névvel a sakk-kártyája kezdődött ismétlésben a zöldeknek először Sophia Lorennel, idegösszeomlásommal népe helyett. A miskolciak Urbán Tibor rajza szerint, melyet Cseh Károly elkért tőle, Müllerék bezúzták az anyagaimmal együtt a vörös asszonyt hajtották végre rajtam 1992-ben szemüvegben már, könyvvel a kezében. 1971-es menses jelentkezésekor támadtak rám az utcába rendezett vörös bástyás Napoleon Koós szám korával. Innentől csak a Rákóczi tér emelkedett emberek elleni csapásaival az egész világon, folyamatos könyvek végrehajtásával, szereplők elvitelével az országból.

A Theomágia fehér mágia volt első pillanattól, itt Rózsa nevekkel rózsakeresztes rendek Jupiter-lányos kezdetével lettek vörös rókák berendezésével, helyettük mindenki megölésével, aki engem szeretett, vagy tisztelt, Moldován Nóra és I. emelet berendezésével űrhajósokkal. Hagia Sophia fekete kereszten hét rózsával innen került berendezésre a rózsakeresztes rendhez Törökországban is kék színben.

Istár-Vénusz pokoljáratása a kettős kezdete volt az istállónak. Vénusz Kata gyümölcseiben megírott erdő nép eszménye, amit Miskolc Kata kocsmával rendezett be hentes-mészárosával. Innin idetartozik egyiptomi eredettel pokoljáratással, mikor megfosztják mindenétől, majd megölik. Ízisz-Jézus lett a lírai karámnál végtelen áldozásával a megyének maguk helyett. Ízisz nap és hold jellel valamennyi pusztítója a városnak, amiért engem áldoztak meg helyettük, hogy vége legyen a város félelmének. A görög költők antológiája is beavatás, nők áldozásával, valamennyi én voltam természetesen, Szent, vagy parázna egyre megy, halálod okozza hamar - ilyen és hasonló börtön Hunnia női áldozásokat írtak meg és hajtottak végre.

Idetartozik ezer évre visszamenőleg a lírai karám festő, író és zenész népe, Kék csillagjával Nyika Turbinának, amit 18 éve kezdtek el a Bertalan utcával ismételni skizoprenek helyetti ismételt áldozással, ahogyan születésem után, a médiával együtt mutatták be a világ apokalipszist.

Mezei neveken a mezei állatok és növények kerültek berendezésre, Mocsári neveken a béka és mocsár növényei. Bot kormányt Both névvel a II-es elme ismételte űrhajós kíséretével 1998. óta cirill betűs orosz teremtés kezdetével. Nap-hold jelesként kerültek berendezésre az Ízisz áldozók, mint a pusztító.

A város honfoglalást jelent névtárával, kimenekített és megmentett lakosaival, ember áldozók valamennyien a székely hullaszállítókat kivéve, ők elhagyták a Révész utcát, jött megmenteni az asszonynépet tőlük a miskolci utcanép sátánistákkal.

A magyarok és németek trianoni vasfüggönyösökkel legyilkolták az összes embert a miskolciak helyett ezzel. Mindenkit a romániai és miskolci elmeosztály kitermelt a szerepe szerint azzal, hogy nem emberként született, ezért Simon Éva kezdetével a börtön karmásoknak ki kell emelni őket a sorsukból, szerető életre juttatva őket. Engem kellett leértékelni mindenkinek a börtön helyett, ahogyan a város jósnője, Julia mondta 1995-ben, hogy a börtön karmájába löktek engem. Itt volt vége a Vörös Oroszlánnak valamennyi kommunizmussal, ébredő játszótér vallásával, rima Jeruzsálem csapásainak családomra szállításával.

A világ-Magyarország szerepjátékosai 1995. után történő helyettük való kiiktatásommal és kínzásommal létrehozták az új városokat, ők lettek a romániai magyarok. Hollókő Holló Mártával berendezve Leninvárosban - melyet a KÉpes történelem alapján Lenin korával ismételtek - Katalin csárdával került berendezésre, mivel én voltam Katalin, aki szolgálta az alkoholistákat Miskolcon, majd jött a zöld réten egy szőke, göndör hajú színészként beállított angyal, akihez odamenekültem. Világörökség része lett Hollókő Holló Márta óta, a szépasszonyokat holló fekete hajjal az én áldozásommal megmentették, mint Lőrincz Gabriellát, Benedek tanárnőt,Mohácsinét, bemutatva nekem őket, hogy ők szebbek tőlem. De a ki a legszebb a világon ment tovább a világon, most jelentkezett egy volt óvodavezető csípőprotézissel, vagyis születésem óta mentették meg olyan kísérettel, amelyik a villamos sínről lökött le az úttestre, hogy eltört a vállam és a mellem cisztás lett. Ő volt egész életében helyettem a szép Katika. Félek a kíséretétől, mely mindent megad neki. Pusztítótól van. Katika Szelep az Időjelekből tompalátásként, miatta születésemkor támadtak meg, az összes kávés és coca colás belőle van beállítva a Kata kocsmai rózsakeresztesekhez. Katika a spanyol pusztító, minden János, Gábor, Gabriella, Marianna, Ferenc, még az anyám betegségéből létbelépett Gyurcsány Ferenc is, meg az összes Pál Palik névből. Pálok a Pázsitra lettek téve az apostolokkal együtt, Árvíz utcával berendezve Miskolcon is. A barátok közt Vödrös község kezdetével indult a ellökésemnek az udvaron jégen a hetvenes évek végén romániai Parabrutális paráival, Szécsi Pál kezdetével. Domján Edit miatt Domján Csaba áldozata lettem a hetvenes években a börtöntől, mint ahogyan Katona Klári Babos Gyulája miatt a börtön cigányság áldozata, pedig belőlem lett énekesnő, nekem mondta a volt férjem, hogy túl komoly vagyok. Babos Gyula miatt Müllerék a kutyákkal babos kendőt kötve a Nyírő Gyula pszichiátriáján a Kecskés kezdetüknek rugdosták előttem a székeket, nagyon fontos Katona Klára a Révész utcai apokalipszisből. Ezek a börtön megmentett kutyái, Balog Edgár sorsát ismételték ugyanakkor, hogy a cigányok adtak neki enni ezelőtt száz évvel, ismételt begyűjtés és begyújtás után, csak az indiai cigányság maradt meg, akik a költőket békén hagyták. Balog Edgár, mártírjaként a Keletnek a Bertalan utcai romániai elmeosztály apokalipszisét hajtotta végre. Valamennyien mártírok, mert a börtön szerepeket hajtatott velük végre.

Ezt kellett volna Urbán Tibor néven visszaszámlálni, hogy mennyien hajtották végre a sorsukat, s nem mentek vissza a másik világba, végtelenül hosszabbítva megváltott sorsukat, mint állandó apokalipszis végrehajtói a világ minden földrészén. Most véget ért a vándorlásuk, Magyarországot hoztak létre a skizoprenekkel, ember véren megváltva karmájuktól.

Én 1998-ban, március 7-én, a születésnapomon költöztem a Balogh-Ledniczky apokaliptikus csapások helyére. Balogh nevét börtön berendezésben az indiai cigányság vette fel, a város itt járt 1991-ben, amikor Fecske miatt egy éjszaka alatt tönkretettek az idegosztályon, meg az indiai Baloghné cigányasszony miatt, depresszió diagnózissal. Azt mondta Sági Ilona főorvos, hogy én már soha nem leszek ember, vagyis tudta, hogy embert áldoznak az egészségüggyel, meg hogy én mindent kibírok, amiért sztárrá tették Nacsát és Bagit, mert ők bírtak volna mindent ki.
18 éve vagyok állandó cipelés alatt Király Linda helyett a halálnépek tisztításával, Godzsák Ildikó sátán felesége kezdetével az újhelyi történelemnek, Pogány Balázs elektromos média megszállottságával, mert ez lett volna a sorsa az ördögi medúzával. Ez itt teljesen normális dolog, az is, hogy innen teremtett India, Brazilia, Mexikó, Törökország, Görögország, Egyiptom, albánok, Izrael, egész sivatag - melyek végigmentek az írásaimon és cserepeimen folyamatosan -, Ausztrália a zöldekkel, Lengyelország, bolgárok, Ázsia, Amerika népével, valamennyi apokaliptikus zsidóval, Sátán népével az adventista könyveknek megfelelően Tóth névvel, Luther reformátusaival ember áldozással tisztul. Így maradt fent a város, perecesi kezdetük helyett az emberek megáldozásával a trianoni német és magyar zsidókkal együtt a hét hegy egykori isteneinek ellenségeinek Pszichografológiába tételével, berendezésével Szenci istálló házának a nyelv bemutatásával Magyar Irodalom története alapján, valamennyi tantárgy elleni csapással.

Ez Magyarország az új személyiség nélküli nyomorultakkal, mint Izraellel 1967. óta, a megmentett elmeosztályokkal, akik nyugodtan élnek, mint világ csapások védelemben. Az apokalipszis könyvszereplőkkel eljárták már az egész világot ezer éve. Most véget ért a vándorlásuk. A Szörnyeteg koporsója Rákóczi térként a többi csapással távol-keleti berendezés a börtöntől. Mártírok voltak, míg eljátszották szerepeiket, ünneplik a halottakat, ha bajuk esik folyamatosan kilencven éve támadják az embereket. Nevek nélkül sajnos nem lehet a politikai és média emeltjeit megmagyarázni és nem az én dolgom lett volna.

Argentinát a két Kállaival a Révész utcára rendezték és Ravaszné Raffai Csillával egykori sínek kezdetével ismételték a történelmüket rajtam Vass Tiborék elmeosztálya, amelyik népe kezdte az Illés apokalipszist elölről 1991-ben a sakk-kártyával, sorsukkal együtt. Ekkor Csilla annyit mondott, hogy sajnálom a Katit. Nem érthettem, hogy engem áldoznak maguk helyett azt írva, hogy szégyenük hála, hiába tollal írnak, hiába.












 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sátoraljaújhelyi, testenyészetként, megnyomorították, munkáspártiakkal, elmeosztályokkal, csípőprotézissel, antikrisztusával, testenyészetével, hullaszállítókat, könyvszereplőjét, futballpályaként, elmeosztályával, pszichiátriáján, apokalipszisből, szabadkőművesei, újjászületéshez, visszaszámlálni, reformátusaival, keresztesiekhez, elmeosztályának, szappantisztító, pokoljáratással, apokalipszisnek, születésnapomon, skizoprenjeinek, végrehajtásával, keresztesiekkel, szerepjátékosai, szépasszonyokat, jelentkezésekor, kisajátították, híresemberként, elmeosztállyal, törökországban, megáldozásával, rózsakeresztes, hamis próféta, világ valamennyi, játékhoz Kati, kerek perec, három gyerekes, emberek elleni, halál-nemesek helyett, nevét Vaszillyal, parasztok városba, neveket miskolci, falvak népei, pácini-karcsai történéseket, áldozás kimondottan, börtön részéről, ország összes, egész világon, Szepes Mária, Benkő Dánielék Rákóczi, Kohut Magda, Benkő Gyula, Erős Antónia, Kolcza Marival, Erős Antóniával, Nyírő Gyula, Frei Tamás, Dávid Mónikával, Mészáros Kata, Mónika Show, Hamvas Béla, Soros György, Végh Antal, Tóth Árpád, József Attila, Füst Milán, Weöres Sándor, Merlin Ston, Görbe Nóra Lindaként, Király Linda Király, Merlin Monrooe, Juhász-Piroskái Romániának, Kiss Jutkák, Romániának Akaratos, Kristály Kriszta, Harry Potter, Vörös Oroszlán, Deák Bill Gyula, Pszichografológia Papjai, Nagy Imre, Dante Isteni, Bródy János, Godzsák Ildikó, Zoltán Erika, Bodrogi Gyula, Voit Ágival, Csepregi Évával, Kucsinka Katalin, Szenes Ivánnal, Romániával Jézusokkal, Ízisz Pokoljáratását, Íziszes János, Kutasi Anikóval, Lévai Anikó Olaszliszka, Négy Korall, Pogány Balázzsal, Pogány Judit, Horn Gyula, Gina Lolobrigidát, Molnár Rózsa, Dórákkal Pandoraként, Szirtes Ágija, Hámori Ildikó, Vaskor Vas, Cserép Imrét, Margittai Ági, Silvia Plath Üvegbúra, Végh Antalnak, Vége Antalnak, Hermann Ottó, Salamon Béla, Szabó Ktsz, Végvári Pubi, Gábor Zsazsa, Magda Marinko, Sophia Lorennel, Urbán Tibor, Cseh Károly, Napoleon Koós, Moldován Nóra, Hagia Sophia, Vénusz Kata, Miskolc Kata, Nyika Turbinának, Simon Éva, Vörös Oroszlánnak, Hollókő Holló Mártával, Hollókő Holló Márta, Lőrincz Gabriellát, Katika Szelep, Gyurcsány Ferenc, Szécsi Pál, Domján Edit, Domján Csaba, Katona Klári Babos Gyulája, Babos Gyula, Katona Klára, Balog Edgár, Sági Ilona, Király Linda, Pogány Balázs, Magyar Irodalom, Ravaszné Raffai Csillával, Vass Tiborék, Ekkor Csilla,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
...és mégis ráismersz  Jó éjszakát  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Könnyáztatta asszonysorsok  Nemzeti  Március  Nemzeti  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Por  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép Álmokat  Mai harmónia kártyám  Csendes éjszakán  Nemzeti  Alvó cica  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Őri István - Dal az életről  Csörög a telefonom  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Paul David Tripp Március 17  Szép estét kedves látogatóimna...  Házi botox  Facebookon kaptam  Alvó baby  Szent Pio atya!  Talpra vándor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam  Ibolya  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagy László - Szerelem emléke  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Csörög a telefonom  Atyám !  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  Mélységes szomorúsággal  Isteni zsebkendők  Az ünnepről  Síró nő  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  mindent a népért...  Mai harmónia kártyám  Szép álmokat!  Rőzsehordó nő szobra  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Facebookon kaptam  Rőzsehordó nő szobra  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alvó baby  A nemzet csak akkor...  Por  Esti kép  Facebookon kaptam  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Intelem  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  A szív és a cselekvés egységes...  Az élet  Őri István - Dal az életről  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Nyíljatok meg  Isten áldja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hamis próféta, világ valamennyi, játékhoz Kati, kerek perec, három gyerekes, emberek elleni, halál-nemesek helyett, nevét Vaszillyal, parasztok városba, neveket miskolci, falvak népei, pácini-karcsai történéseket, áldozás kimondottan, börtön részéről, ország összes, egész világon, ágyon Liptai, romániai menhellyel, összes elmebeteg, filmekben romániai, hasonmásomat tették, újhelyi járványtemető, temető mellett, állandó mexikói, törpe Kati, romániai áldozatok, honvédeket puskákkal, régi fehér, zsidók temetőjét, pojáca kommunista, régi Nyírő, pojáca mellett, csikkek füveseket, hetvenes években, régi Neoton, világ minden, nagy Jehováé, négy évszak, pokol angyalai, diafilm vetítésből, miskolci Mészáros, elmeosztályok helyett, gitárom hozzájuk, ördögök maradtak, fehér Mercedest, egykor beszélő, bizonytalan színpadán, romániai Írisz, szőke hajú, végre Tóth, tenger árja, sárkány áldozata, fekete mágikus, egész világ, összes kommunista, antrikrisztusé volt, világon Krisztus, fiatal Antikrisztus, pojáca margarétája, romániai ember, boszorkányokat Godzsák, skizopren elmeosztálynak, jungista vallás, napbaöltözött asszonnyal, világ végi, kezdeti könyveket, könyvekben megtalálhatóak, berendezett nevek, szereplőkkel együtt, magyarok táncoltak, szexualitás könyvéből, törökök magyarok, vipera Bodrogi, németek berendezésében, tisztátalan lelkekkel, hóember mesém, egyetlen igazi, romániai cigányság, dalai lámával, török oda-vissza, egykori Ugor-Angliát, leskelődő perverzeket, egész ország, indiai szenes, újhelyi temetőt, ország több, egykori Jézusok, börtöntől berendezve, börtön megtámadta, családját Jánosinak, egyik rokkant, pusztító népéből, trianoni zsidók, tűzoltók járnak, freudizmus korával, rendszerváltás vasglóriájával, régi Babilonnak, aranykorhoz Tóth-Arany, magyarok népdalainak, világ apokalipszist, régi történelemnek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 89
  • e Hét: 497
  • e Hónap: 12202
  • e Év: 51203
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.