Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szégyellem magam
  2016-11-12 16:22:50, szombat
 
   
  Születésem óta szégyenkeznem kell. Kezdetben összerándult a szívem, amikor anyám nem helyesen ejtette ki a magyar szavakat, meg hadonászott a kezével, úgy magyarázott, meg vékony hangján visítozott. Megrettentem állandóan. Aztán jöttek a megszégyenítéseim, mint kiderült Benkő Dániel és Zorán helyett, melyekről mostanáig senkivel sem beszéltem. Mindig lehajtott fejjel, összegörnyedve jártam, úgy éreztem, sütnek a pillantások.

Két-három éve hatalmas félelemmel kezdtem el az akkor felismert ember áldozás megfogalmazását, nevekkel, melyek ide lettek berendezve. Akkor még nem tudtam, egészen Hegyi Barbara leplezéséig, hogy a világ-könyvtár összes könyvét minden könyvszereplő helyett rajtunk hajtották végre, s valamennyien utazgatnak, szórakoznak, szaporodnak, mint 18 éve kiderült, skizoprenek, hatalmas veszélyes kíséretükkel.

Ma ismét szégyelltem magamat. Tönkre tették a bútoraimat, meg itt a falat bemocskolták. 1998-tól 2011-ig feküdtem összegörnyedve az ágyon. Nem voltam képes egy széket sem felemelni, pedig törtek össze a szép bútoraim. A lányom tartott el, míg ment az utca végig az álmoskönyvben megírott apokalipszisén a szappantisztító sorozatokkal, minden országával a világnak. Nekik autójuk van, szép lakásuk, dolgoznak, költöznek, jön az újabb árnyék ember áldozó. Most ment el egy férfi, akit hivatalos ügyben be kellett engednem. Megrótt engem amiatt, hogy illik öt évenként kifestetni. Én inkább nem engedek be senkit a lakásba. Nincsen erőm semmihez. Most készíttetek heverőt, kanapéra nem tellett, erre is kölcsön kértem pénzt, részletekben törlesztem. A kitört lábú, régi faragott kanapén világ gyalázás történt 1986. óta. Esőben mentem megrendelni az új heverőt, s amikor jöttek a régiért, melyet ingyen adtam, ömlött a víz a tetőről, a Távhő tartályából a folyosóra, meg én teljesen eláztam. Ilyen körülmények között szállították az egyik mocskot innen.
Magyarázkodnom kell, hogy nekem nem tellett semmire, én súlyos beteg voltam, s közben a lányom tartott el. Már nem tudok tusolni szinte egyáltalán, belépek a kádba, elkap a szédülés, bukok oldalra és előre.

Nem akarok élni, de nem engednek meghalni a romániai cigányok Müllerék népével, a két utcai apokalipszis felügyelete, meg a II-es elmeosztálya a városnak, meg Tina Turner elektromos médiája, a sátánjával a börtönnek. a Ringasd el magad legyeivel. Ezért írta Vas Tibi, hogy szégyene hála, hiába írt, mondta a másik, hogy figyeljem meg a részleteket? Ha minden hiába, miért nem adnak nekem eutanáziát? Hogyan menjek így feljelentést tenni, meg melyik rendőrséghez? Egy egész élet szégyenét, az egész világét nem tudom elviselni.

A félelem születésem óta tart, 12 évig nem tudtam gondolkozni egyáltalán, szerintem most sem, a fejem értelmiség legyőzésként 1986. óta a város folyamatosan bombázta, elektromosságokkal. Mindenki esernyővel állította be magát Ének az esőben film alapján, még a nácik is, Józsefvárossal együtt, a forgószeles Új Éva népével, amit a Heti hetes névtára jelent. Sátán népe felemelve, megtisztultak a Rákóczi térrel együtt, meg Romániával, a halál néppel Király Linda helyetti áldozás óta, meg az összes boszorkány, az utcanéppel, sziklai néppel, pincés néppel, alkoholistákkal, füvesekkel,mint a híres Halak pszichiáterrel, mezei, erdő, dzsungel, vadon néppel, ami a maffiákat is jelenti makarónikkal, csőtésztákkal, medúza ördögi népe megtisztult, én féltem helyette és nem szerethetett senki, sátán és a pusztítók megtisztultak, úgyhogy átléphet Hunnia börtön római egyháza felfogása szerint az egész világ az isteni mennyországba, ahol várakozik Ádám és Éva, Mária és Jézus. A adventisták égi mennyországa soha nem fog leszállni az Olajfák hegyére. Az időjelek testenyészeti népe világörökség, mint száz tagú cigányzenekar, a régi zenészek kihaltak, feszületesük életműdíjas, mindenki meg van tisztulva, jöhet a békességes világ a skizopreneknek, a világ-Magyarország Romániából. Vége a sötétségnek, leszállt az ég serege technikai tudományos tárgyaival, Szulák halál népével, a 666-tal, mint Xénia lázzal, élvezzék a jövőt békességben. Már nincs mitől félni.

Félek állandóan, mi lesz a következő lépése az áldozóimnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szappantisztító, megfogalmazását, alkoholistákkal, apokalipszisén, összegörnyedve, magyarázkodnom, pszichiáterrel, skizopreneknek, józsefvárossal, könyvszereplő, megtisztultak, csőtésztákkal, mennyországba, álmoskönyvben, testenyészeti, cigányzenekar, szégyenkeznem, bemocskolták, valamennyien, apokalipszis, szállították, sorozatokkal, mennyországa, összerándult, makarónikkal, folyamatosan, elmeosztálya, legyőzésként, feszületesük, szerethetett, feljelentést, rendőrséghez, magyarország, részletekben, világörökség, megrettentem, magyar szavakat, akkor felismert, világ-könyvtár összes, falat bemocskolták, szép bútoraim, lányom tartott, utca végig, álmoskönyvben megírott, szappantisztító sorozatokkal, újabb árnyék, kitört lábú, egyik mocskot, romániai cigányok, egész élet, egész világét, félelem születésem, Benkő Dániel, Hegyi Barbara, Tina Turner, Király Linda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Rátalálsz  Tavaszi kép  A sors  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Leonardo da Vinci gondolata  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Paul David Tripp Április 20  Irgalom és ítélet  Csak a fogyatkozás látható  Fekete István - Akác  A televizió nem a kultúrát kép...  Png virág  Szabolcska Mihály – Ákác...  Akarat  Alázat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  A kételkedés kezelése  Jó éjszakát  Ne kapaszkodj magasabbra,  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Png férfi  Png ház  Radikális szeretet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Png lepke  Soha ne kedvezz...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Rátalálsz  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Alázat  Kaffka_Margit  Régi emberek, akikre máig büsz...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Paul David Tripp Április 21  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Mindig jusson idő nevetni  Mi lenne ha  A sors  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Annuska bar...  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Reggel van  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mindig jusson idő nevetni  Paul David Tripp Április 21  Adakozás  Őrizkednünk kell...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  s immár én is felragyogva, ért...  Leonardo da Vinci gondolata  Mai harmónia kártyám  Az engedelmesség miért nem vál...  Png kislány  Facebookon kaptam Krisztinától  Makszim Gorkij gondolata  Alázat  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Tanuld meg ezt a versemet  Az igazi szeretetért rendszeri...  A másik dolog,  Tóth Ágnes - Szervusz pad  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Még csak most kezdődik a nap 
Bejegyzés Címkék
magyar szavakat, akkor felismert, világ-könyvtár összes, falat bemocskolták, szép bútoraim, lányom tartott, utca végig, álmoskönyvben megírott, szappantisztító sorozatokkal, újabb árnyék, kitört lábú, egyik mocskot, romániai cigányok, egész élet, egész világét, félelem születésem, fejem értelmiség, város folyamatosan, esőben film, halál néppel, összes boszorkány, híres Halak, pusztítók megtisztultak, egész világ, isteni mennyországba, időjelek testenyészeti, régi zenészek, békességes világ, jövőt békességben, következő lépése, szappantisztító, megfogalmazását, alkoholistákkal, apokalipszisén, összegörnyedve, magyarázkodnom, pszichiáterrel, skizopreneknek, józsefvárossal, könyvszereplő, megtisztultak, csőtésztákkal, mennyországba, álmoskönyvben, testenyészeti, cigányzenekar, szégyenkeznem, bemocskolták, valamennyien, apokalipszis, szállították, sorozatokkal, mennyországa, összerándult, makarónikkal, folyamatosan, elmeosztálya, legyőzésként, feszületesük, szerethetett, feljelentést, rendőrséghez, magyarország, részletekben, világörökség, megrettentem, kíséretükkel, pillantások, sötétségnek, skizoprenek, szórakoznak, szégyelltem, leplezéséig, életműdíjas, megtisztult, szaporodnak, adventisták, készíttetek, forgószeles, megrendelni, körülmények, hadonászott, békességben, tartályából, magyarázott, felügyelete, gondolkozni, áldozóimnak, részleteket, értelmiség, születésem, egyáltalán, romániával, eutanáziát, sátánjával, bútoraimat, elektromos, utazgatnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 571
  • e Hét: 939
  • e Hónap: 7180
  • e Év: 59446
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.