Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Aranyháló, Szemetekbe bújok, Időjelek hosszabbítás apokalips
  2016-11-16 21:58:28, szerda
 
   
  1989-ben Nyíregyházán adták ki a hosszú tél, a rengeteg vándor elköltözése után a Téltakarító könyvét Bodoréknak, (Vagy a kezeimben piros alma) a könyvek ismétlésekor mindkettő eltűnt a lakásból. Azt írták, hogy jön a két apokaliptikus városhoz a felmentő sereg, melyek sorsát születésem óta rajtunk hajtották végre, s eszerint kerültek beállításra, mint az ötágú csillagosok és az összes kommunizmus, Hunnia börtön vallás, minden kereszten rózsa fekete mágus és sátánista rend, füvesekkel, alkoholistákkal, aljanéppel, valamennyien a pszichografológia tagjai a pusztítókkal együtt,Rózsa neveken, nácikkal, fasisztákkal, minden országával a világnak. Minden Rózsa egy-egy vallást jelent. Innen emelkedik folyamatosan a média és a politikusok ember áldozással. Kósa nevével mindig a Fiúk, lányok évkönyve szerinti kövesdi és többi népviseletes parasztság emelkedik, matyó babák kezdete óta. Kezdeti történelem szerint diafilmen vetítettük az egykori falvak népeit népviseletben. Árvaival került berendezésre az orosz ötágú csillag békegalambbal, az apja megmásította az anyja Rózsa nevét Rózára, Babira, minden Babi elmeosztályi csapás. Nikell-hegy könyvből három gyerekesként már sorsukat és könyvüket végrehajtva a műanyag kommunizmus történt Nagy Feróékkal ismétlésben is a Kata Mészáros kocsma berendezésével. Rengeteg narancs és sárga műanyagkori emberformájú teremtményt léptettek a világba, könyvekben kiadták őket. Amerikából hozták a hippi kort és a punkrációt is, Angliából a beatet, egyedül a Beatles van elmeosztályról a Kiss Tábornok utcai berendezéssel. A kurvák és pokol angyalai mentek végig a világ könyvtáron emberek áldozásával. Valamennyien a II-es elmeosztályt jelentik, bibliai apokalipszisből. Lőrincz Gabriella szépasszonynak az volt a verse a megtalált verses kötetekből, hogy Mondd mit érlel. Mint írtam, 2004 után kitették zsákban a földszintre a lépcsőház könyveit, rajtam végrehajtották. Felhoztam őket, megdöbbentem a neveken, itt volt évekig, aztán levittem a szemeteshez, mivel hiába is vártam valamilyen segítségre az apokalipszise miatt az álomkönyvek szerint a Révész és Bertalan utcának, amit a cigányok Romániából folyamatosan végrehajtanak. Mónika Show.

Már ott jár a megye, hogy összeállította a rég megszűnt Nagypán Pszichografológiáját a jelecskékből, karmikus okkultista betegségek elhordoztatásával minden országával a megyének, s azt írták, hogy egyedül a hatágú csillagosokat rekesztették ki. Benne Babilon minden korával, káldeusok, Egyiptom, Mexikó, egész sivatag, Brazilia, minden pusztító ember áldozással és cigánysággal emberré válva. Tisztulnak, a város tiszta környezetet ad a lakosainak az én dolgaim beszennyezésével és tönkretevésével, gyalázatukkal. Keresztöltés volt a kezdet fogtalanításával az embereknek a Rákóczi tér helyett, nácik és fasiszták emelésével.

A Simon bibliai tanítvány névvel kezdtek születésemkor, hogy engem mindenkinek le kell nézni a börtön karmás Simonok helyett, hiszen azóta áldozatok lettek, mártírok. Folytatták a Jakabbal, rozsdás szögbe lökésemmel, lábaim tönkre tevésével, nyomorgatással helyettük végtelenül, pszichiátriai kezelésével az öcsémnek, egyszerűen bevitték Bohácsék, a börtön karmikusokkal. Azt tett a miskolci egészségügy, amit akart.A személyiségét akarták megszüntetni. A pácini Ádám család karmikus összes történelmét az öcsémen végrehajtották kegyetlenül Müllerékkel, így vitték a reklámba őket, ahol az összes ember gyilkos látható Romániából a cigánysággal együtt, mint a miskolci Észak-Magyarország Feketevonatával, innen felvett nevűekkel, mint a Balla és Győzike, Kukó cigányságról nem beszélve, meg a kastélyos indiai cigányságról. Péter nevet 1986-ban az újhelyi szociális otthonnál a konyhai vezetővel és férjével kezdték el a menhelyiekkel, már ők lettek a gépírók, nekem az is tilos volt, meg a gyorsírás. Ekkor jártak a Lehoczky névnél a pléhkrisztusos Kun könyvének feszületesénél a Bertalan utcával a reformátusokkal. Lukács is innen van, művésznek vitték, nem volt hajlandó a szerepét ismételni sem. Lázárok szerepeit mindenki ismeri a Bibliájából a börtönnek. Pál itt Pálfalvi lett náci ismétlésben megmentettként. Péterfalvi is így jött létre, mert sok-sok Jézust és egyházat hozott létre a börtön, bábként megmentve valamennyi. Tádé Nagy Feró koncerten vett részt, ahol éppen a nemi szervébe tömködte a csontot, az Isteni Színjáték új sárga rózsája látható a csótányban, Ferenc néven megmentve a pokoljárásáról, megházasítva a börtön által. A többi tanítványt és bibliai szereplőt fel kell kutatni, ide vannak a két keresztnevesek berendezve a római egyház ellen elméletben, mint 666 népei.

Isaora a barzil Jeruzsálemből kancsal, velem egyidős, születésemkor rontották meg az utcájukkal a bal szememet. Egy forintos, mint Sárossy Katalin, aki átment a vizén a kígyónak, sokan mások szintén szereplőkként. Tur-csányihoz Csányi, Gyurcsány tartozik, meg Ganxta Zoltán a genyókkal, meg mindazok, akik kihasználták a férjüket, ezzel támadtak rám összezúzásomkor 1986-ban Kolcza Mari helyett is, aki a szappantiszító sorozatok áldozata lett volna braziliai kezdettel. Varsányi vasfüggönyös rokkantkocsis játékát játszotta a határozatlan Halak Medveczky, Nyírő Gyula orvos igazgatója, Német, az összes az én lábrántásomból van, 1998. óta ismétlésben is Müllerék által. Valamennyien tehermentesítették az utakat, járdákat, hogy az apokaliptikus csapás,akár a békák parái jogaikat kivívják maguknak. De lehet említeni a beázott alapítványi foglalkoztatottak betegeit, értelmiség legyőzőként ismétlésben is. Mennyien jöttek nekik segíteni, mártírok lettek.


Az indiai Lámával indult cigányság folyamatosan veszi fel az apokaliptikus neveket, menti a romániai vas nemeseket, a Vörös Oroszlán szerepjátékosaival együtt. Szintén az Időjelekből új népek a régiek mellett, melyek a legalsó kasztot jelentették depressziósan Rozmanné könyve alapján.

A hosszabbításhoz sötét bőrű nácik jöttek Ménesi lírai karámjával. Cseh Károly Halmajról bekerült Mezőkövesdre vezető állásba a tanítói munkája után, de valamennyien az áldozásommal fontos funkciókat töltöttek már be. Cseh második könyve az Aranyháló volt, mely a pusztítót ábrázolta a Keresztöltés pókja által fogságba ejtetten. Cseh engem áldozott meg az Aranyhálóban, mint a Ketten a kertben japán nagyhasú gésa szereplő, Zoltán Erika helyett, s úgy ábrázolták, hogy nagy kísérettel jártam, amit az egriek le is fotóztak 1992-ben ott jártamkor a Faosz-nál, illetve filmre vettek. Én voltam Rózsa-Ica ikerpár kezdettel, Fecske ikerpár folytatással - könyve eltűnt a lakásból -, Szlivka, Vári jelzésekkel születésem óta a pusztítója Bródyéknak, a spanyol zöld szemem kék mellett. Mellette azt tanították a falvakban is, hogy ember az Ízisz, akivel elhordatják a miskolci Rákóczi téri világ apokaliptikus könyvtár összes szerepét. Ezért hosszabbítottak és hoztak ide maguk helyett, s elhagyták a várost, ezért ért földet a vándorlásuk, megölték a régieket. Ízisz nap és hold jellel a kínai, a cseremisz, a japán és orosz ortodox szörnyeteg neve, helyettük végig engem gyilkoltak és gyaláztak, csonkítottak, ismétlésben a menhely a romániai elmeosztállyal, akik már kilencven éve járnak végig a borsodi utcákon emberek támadásával, a II-es elme ember gyilkosságai mellett, akik ellen Vasék az Időjelekből hiába írtak maguknak, mint cinikus pszichopaták. A nem bolt és közlekedési fóbiás nácik mentették a szőke hajú utcalányokat, tisztességet adva nekik, engem támadva, bénítva a fejemet helyettük.

Csehnél az alábbi szerepek voltak, melyeket felismertem: 1991. augusztusban Gyémántból csillaghullás lett nála Toni Curtis Hunnia csillaga helyett, majd Költő asszony lettem nálam Dudás Sándor Olajfák költője helyett, 1992-ben Aranyhálós Ízisz a Pók fogságában a pusztító helyett 1993-ban japán gésa masnira kötött nagy hassal a Rákóczi térrel, ,de voltam Kaffka Margit is, akinek Ady nem hagyott békét, ezt is eljátszotta a 666-tal, mint fekete mágus. Én lettem a Múzsája is a hunoknál, aki elrendezi a világot helyettük. Hosszabbítás volt, az egész város felett az elmeosztály hajtotta végre a sorsát rajtunk. A mártírok fel vannak háborodva, ha valaki beteg lesz, vagy elesik, így élnek békességes életet 130 éve. 1971. óta apokalipszist ismételnek az embereken maguk helyett. A Vörös Oroszlán, mely ide van berendezve, látható fele a médiában van, híres emberként, Anna nevekkel kezdődtek, régen Anna volt az egész világ és nem Katalin. Annáé volt a templomtorony. Mára valamennyi Kelet lírai karám, melyek nemileg is arattak, tiszteletre méltó személyisége a városnak, bármit is tett, pedig világ apokalipszist hajtottak végre.

1995-ben a Látókörét a Pszichografológiának és Hétszínvilágnak elrejtették az Észak-Magyarországnak, Urbán Tibor rajzaival, helycsere történt, a régi kommunisták mentek az újsághoz a forgószelesek után. A Hírnök antikrisztusokról felvett nevének valamennyi újságját az Északkal, ZIZI Magazinnal, Új Misszióval, Délszigettel, Dörmögő Dömötörrel, Balegyenesekkel Barcikáról, Cseh valamennyi könyvével - mely a csuvasokkal kezdődött, a végén náluk is Jézus várás után újságpapírokat hordott a szél 130 éve -, az RTL klub romániai apokalipszis szerint megváltozott tatárokkal Tatárdomb berendezésével, helyettük történő Ufó és Jeruzsálem összes csapásának begyűjtésével, médiába menésükkel, Szulák Andrea helyetti tágulásommal a II-es elmeosztályáról Mészáros Kata kocsmai és Lila kocsmai cseremisz pusztító ember gyilkossága történt a Rákóczi tér és II-es elme gyalázatával, Müllerék és a szegény Magyarország Oláh Ibolya és a Gyarmathyak romániai cigánytelepének biblia olvastatása éveken keresztül. A helycseréjével az Északnak Urbán Tiborék illusztrációival, melyekkel díjat nyert Branyiczky által képviselt Barziliában Jeruzsálemből elrejtették a világelme-Magyarország múltját, az én addigi apokalipszisem bezúzásával, a könyvégetésekkel. Müllerék minden 1958-as születésűt megtámadtak, tönkre tettek, mert Szepes Mária a II-es elmeosztályról azt írta, hogy ők lesznek az értelmiségek. Ugyanígy ölték meg a csillagoknak megfelelő külsővel rendelkezőket a börtönnel. Úgyhogy nem érdemes vizsgálni magukat a horoszkópokban, asztrológiában, mert ez a régi népekre vonatkozott. A iker a Merkúré, a ráktérítőé a rák, a baktérítőé a bak, Gönczölszekér Illésé, Vénusz Atlantiszé, a többit ismerik, mint a Neptun káoszt a vallásokkal. Ezek és a hét hegy ellen jött létre a sátán népe, ez Magyarország. Az utolsó egyik német és magyar családot állították be Bazsányiék és a bányászok pulyaszeplősítői helyett emberként világ apokalipszist végrehajtani rajtuk. Senki nem kegyelmezett, a Mónika Show romániai elmeosztálya cipel már 18 éve Sátán feleségeként a melleimnél fogva. Itt Erdélyi utcával került berendezésre Kínával együtt.

A két utca a várossal, mint írtam kilencven éve támadta meg az embereket a saját sorsa végrehajtásával, a börtönnel együtt, ezt kezdték elölről, mely Olaszliszka támadásával ért véget az újhelyi történelmi kezdet és az én írásaim bezúzásával, mert új történelmet írtak maguknak, mint magyarok.

A Szemetekbe bújok könyvet nem olvastam, olyasmiről szól, ami a családomat érintette, hogy szembe kerülnek a csapásai a a megyének, nevekkel felsorolva a megmentettek. Azt láttatnak meg mindenkivel, amit akarnak, néha egészen mást olvas az ember, mint ami a papírra van írva.
Ebből az antológiából kihagytak engem. Az Időjelek antológiába betettek, de csupán azért, hogy az Orchidea vers is megjelenjen, mely szerint az orchidea medúza megöli a börtön teremtőjét. Ültetődnek halálos leheleted tán vigasz. Az a börtön lenne ez Hunnia néven, amelyik sátánja legyőzött 1986-ban Csernobilkor, amelyik az összes könyvet a lírai karámmal megírta és berendezte az egész világon. De a sárga halál Időjelekbeli Spanyol náthája talán még megvan Vaséknak.
Azt a karmikus börtönt kellene legyőzni, amelyik a Hecskén Tóth névvel indult a Bibliával. Tóthot ekkor még felakasztották. Folytatódott Miskolczi járványtemetőben történő felakasztásával, ekkor már kidobták az egész temetőt, melynek filmjei mai napig mennek az országban szappan tisztító sorozatként.
Annak a medúzának kellene legyőznie zeneszerzőként a börtönt, amelyik miatt a II-es elme engem bújtatott a diófa asztal alá, hogy féljek a medúza helyett pár éves koromban, meg azért gonosz, mert nem szerette senki.

Az Időjelekbe tették Varga nevekkel a vaskort Vassal együtt, testenyészetként, Pálinkásokat, cigány zenészeket, zseniket, feszületest, indiai tehenet, majmokat, sumereket, kutyákat, pókot, s felsorolhatatlan csapást, melyet nekem meg kellett volna értenem szerintük és elmagyarázni, bár a sorsukat valamennyien rajtam hajtották végre, mint a már azóta elhunyt Varga vasfüggönyösök, akik végig utazgatták az egész életüket, rengeteg könyvet adtak ki, szép életet élve. Az én arcom nem lesz ismerős és semmi sem lehetek, mindig sziszifuszi munkát végzek helyettük, mert mindent bezúznak és elölről kezdek mindent. Az Időjelekben nemcsak a Fekete sárkány van a bermudásokkal, hanem a görögök, törökök, Székhelyi székfoglalóival a kilenc lyukú hídnak, meg sárga halállal egész átcserélt Spanyolország, bika viadalával a Babilonnak.

Valamennyien jeruzsálemi csapások, rima Jeruzsálem, aki ellen az egész világ egyszerre támad, itt került berendezésre most a debreceni Biblia alapján, ismétlésében a könyveknek Nagy Annával elméletben, gyakorlatban színésznővé tették.

Szerepeltem még egy Időjelek füzetben, egy fordítással, melyet Cseh hozott, de nem az én nevemet írták ki a tartalomjegyzékbe, hanem a költő külföldi nevét, mert ő tartozott a Kelethez. Minden könyvben szerepelt szinte egy-egy külföldön élő borsodi képviselet.

Megkaptam 1992-ben, már teljesen összezúzott állapotban az Idegenhangú Évát, ez a Heti hetes forgószélként, szélforgóként, esernyővel védve magát, húsz éve szórakoztatja a megmentett könyvszereplő magyarországi csapásokat.

Ez a Kelet, amelyik a Pszichografológiába tette a karmikus összes elmebetegét a földnek. Halak szereplőjük Malek Andrea, megváltójuk Baratta Ági Pszichéként, tudtukkal. Minden törést, betegséget felemeltek, rajtam végrehajtva a betegségeket. A két utca a végtelen hosszabbítással felszámolta az emberiséget. Orbánt innen helyezték fel, Katalin kerék kerékbetöréssel lett volna a sorsa, Lázár innen van, nagyapa halálát ismételték, az egész média innen van 130 éve, azóta hajtanak végre világ apokalipszist az országok átcserélésével. Én nem engedtem volna ki őket a megyéből, de az áldozatokkal maradtak meg. 1998-ban azzal fogadtak, hogy a Szarkahegyen átcserélték a tetőt is, mint értelmiség legyőző nácik és áldozatok, közösen laktak egy helyen, mivel csak játszottak. Hozzájuk érve ismételték a bemutattak szerint az áldozati történelmet, filmekkel, az igazságot elhagyva. Nem akarok olyat írni, ami nem igaz, ide kell jönni, megtudni, kinek milyen szerepe lett volna, elővenni a világ-könyvtárat, miket hajtottak végre az elmúlt években ismétlésben is.

Sátán hátán sátán a kinézetem, amiért a megye együtt nyomorgatott minden időben a nyomorultakkal, a fényevőkkel, a tetűsökkel támadva minket File bolond református maffia helyett, kimosva az egész megyét a rendetlenségből az elmeosztályukkal. Sátán hátán sátán a sátánistákkal, Balázsné Győri kapui II-es elme kezdetével kukoricásával a Bulgárföldnek a negyvenes évekből, Jancsi nevű újhelyi támadója óta nagymama gyalázata miatt az orosz nemi csapásától a városnak.
Sátánistákkal gyilkol a Győri kapu. Sátánista szertartások voltak a kilencvenes években, babákat készítettek, azokat szurkálták. De ilyen volt idejövetelemkor az egész város, dögöket dobáltak egymásra a közlekedési járműveken. A világ csapásai szerepének elhordoztatása, leszállításának díja a megyei önkormányzattól havi tízezer forint volt, mai napig nem tudom kiváltani a betegségek gyógyszereit, amiket ember támadásból hoztak létre a II-es elmeosztállyal. Engem még le sem százalékoltak ilyen állapotban, csak mennek végig a kapott betegségeiken folyamatosan. Valamennyien skizoprenek, gyilkoló kíséretükkel, tanácsadóikkal, az alkoholisták is, amit be is mutattak a kórházában dr. Csiba könyvtulajdonosnak, dr. Tűzkő Judit szőke megmentett ember áldozónál, az alkoholisták beszélgettek a levegői kíséretükkel, míg kakukkoltak nekem a börtön Varga Imréje helyett a béka kocsonyabausz kakukkoló könyvét ismételve 2004-ben is. Az egész városnak természetes volt a pusztítók helyetti ember áldozás, valamennyi egészségügyi dolgozót és orvost beleértve.

A II-es elmeosztálya a médiának Miskolcról heti hetes mulatással és vas cigánymulatással halotti tort rendez a magyaroknak és az embereknek. Utolsókat állította be a világ kezdeti történelmébe a német-magyar trianoni bibliai nép.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: illusztrációival, testenyészetként, pulyaszeplősítői, elmeosztályukkal, járványtemetőben, fogtalanításával, könyvégetésekkel, cigánymulatással, beszennyezésével, felsorolhatatlan, önkormányzattól, hosszabbítással, apokalipszisből, kerékbetöréssel, összezúzásomkor, balegyenesekkel, hétszínvilágnak, magyarországnak, hosszabbításhoz, reformátusokkal, felakasztásával, székfoglalóival, hosszabbítottak, tönkretevésével, cigánytelepének, végrehajtásával, alkoholistákkal, idejövetelemkor, leszállításának, elmeosztályáról, rendetlenségből, feketevonatával, nyomorgatással, végrehajtották, pokoljárásáról, elmeosztállyal, rengeteg vándor, kezeimben piros, könyvek ismétlésekor, felmentő sereg, ötágú csillagosok, összes kommunizmus, pszichografológia tagjai, pusztítókkal együtt, politikusok ember, egykori falvak, orosz ötágú, apja megmásította, anyja Rózsa, műanyag kommunizmus, hippi kort, világ könyvtáron, Minden Rózsa, Nagy Feróékkal, Kata Mészáros, Kiss Tábornok, Lőrincz Gabriella, Mónika Show, Nagypán Pszichografológiáját, Benne Babilon, Észak-Magyarország Feketevonatával, Tádé Nagy Feró, Isteni Színjáték, Sárossy Katalin, Tur-csányihoz Csányi, Ganxta Zoltán, Kolcza Mari, Halak Medveczky, Nyírő Gyula, Vörös Oroszlán, Cseh Károly Halmajról, Zoltán Erika, Toni Curtis Hunnia, Dudás Sándor Olajfák, Aranyhálós Ízisz, Kaffka Margit, Urbán Tibor, ZIZI Magazinnal, Dörmögő Dömötörrel, Balegyenesekkel Barcikáról, Szulák Andrea, Mészáros Kata, Magyarország Oláh Ibolya, Északnak Urbán Tiborék, Barziliában Jeruzsálemből, Szepes Mária, Gönczölszekér Illésé, Vénusz Atlantiszé, Időjelekbeli Spanyol, Hecskén Tóth, Folytatódott Miskolczi, Nagy Annával, Idegenhangú Évát, Malek Andrea, Baratta Ági Pszichéként, Balázsné Győri, Tűzkő Judit, Varga Imréje,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Müller Péter tollából  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Zilahy Lajos gondolata  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Tanácsok egy pszichológustól  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Szívek  Magamnak  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Müller Péter tollából  Vannak emberek  Vidámság  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Emlékezz  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Otthon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanmese  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Gebhardt Nóra versei II.  Tanácsok egy pszichológustól  James Allen  Szép estét  képre írva  Jan Twardowski - Siessünk  Bornyi Veronika haiku verse  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Megígért békesség  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Paul David Tripp Április 15  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Jánosházy György: Fogd a kezem  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Szép estét  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Alvó kislány  Minden tavaszból őrizz..  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Bársony székben  IGEN így  Nem kell hozzá fürdőruhás  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  képre írva  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Töröld le  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
rengeteg vándor, kezeimben piros, könyvek ismétlésekor, felmentő sereg, ötágú csillagosok, összes kommunizmus, pszichografológia tagjai, pusztítókkal együtt, politikusok ember, egykori falvak, orosz ötágú, apja megmásította, anyja Rózsa, műanyag kommunizmus, hippi kort, világ könyvtáron, megtalált verses, lépcsőház könyveit, apokalipszise miatt, álomkönyvek szerint, cigányok Romániából, hatágú csillagosokat, város tiszta, kezdet fogtalanításával, börtön karmás, börtön karmikusokkal, miskolci egészségügy, személyiségét akarták, pácini Ádám, öcsémen végrehajtották, reklámba őket, összes ember, cigánysággal együtt, kastélyos indiai, újhelyi szociális, konyhai vezetővel, szerepét ismételni, nemi szervébe, börtön által, többi tanítványt, római egyház, barzil Jeruzsálemből, szappantiszító sorozatok, határozatlan Halak, apokaliptikus csapás, békák parái, beázott alapítványi, indiai Lámával, apokaliptikus neveket, régiek mellett, legalsó kasztot, hosszabbításhoz sötét, tanítói munkája, áldozásommal fontos, pusztítót ábrázolta, kertben japán, pusztítója Bródyéknak, spanyol zöld, miskolci Rákóczi, romániai elmeosztállyal, borsodi utcákon, szőke hajú, fejemet helyettük, alábbi szerepek, pusztító helyett, világot helyettük, egész város, elmeosztály hajtotta, sorsát rajtunk, embereken maguk, egész világ, forgószelesek után, csuvasokkal kezdődött, végén náluk, szegény Magyarország, csillagoknak megfelelő, régi népekre, többit ismerik, sátán népe, utolsó egyik, bányászok pulyaszeplősítői, melleimnél fogva, saját sorsa, börtönnel együtt, újhelyi történelmi, családomat érintette, antológiából kihagytak, orchidea medúza, börtön teremtőjét, összes könyvet, lírai karámmal, egész világon, sárga halál, karmikus börtönt, egész temetőt, országban szappan, medúzának kellene, diófa asztal, medúza helyett, vaskort Vassal, sorsukat valamennyien, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 82
  • e Hét: 3014
  • e Hónap: 5373
  • e Év: 57639
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.