Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lírai karám Kelet végtelen hosszabbítás történelem miatt
  2016-11-20 04:21:18, vasárnap
 
   
  Bodor a nyíregyháziaknál jön a felmentő sereg - írta a rendszerváltáskor, amikor a kommunista korok végére értek az apokaliptikus Bertalan és Révész - valamennyi ötágú csillagos, Gulyás, Árvai, Nikell, Rózsafalvi Rózsáival a vallásokkal már Hunnia egyházzal, kávésokkal, coca-colásokkal, sátánistákkal - kommunizmus végrehajtása után. A vasfüggönyös Varga-Varsányi lábmegrántóm a bölcsődében a cseremisz pusztítója a magyar új nyelvi rokonságnak, mint cseremiszeknek, tatároknak, örményeknek, oroszoknak lappok missziója alapján beírta magát a hunokkal a magyar történelembe. Sorsuk ismert, magukban kellene beszélniük és semmik sem lehettek volna az egykori sivatagban, váruk minden este összedőlt volna. Átjött egész Kelet ide a Keresztöltés kezdetével Weöreséknek köszönhetően. Jelenleg még mindig én vagyok Ízisz, a könnyek Szfinx asszonyát Adyék így dolgozták ki a Cerberus dantei rusnya állatok körében. A béka bestia volt az ellensége, mint akkori pápa.

Románia a Vörös Oroszlán Annás kommunista korait mezőkövesdi őrült Johannás központ helyett kezdte rajtunk három angyallal a jósnő elmondása szerint. Fekete angyalok, más nincsen.

1998. óta ismétlik az apokaliptikus utcákkal kék asszony festményem alapján, pálmaleveles súly alatti pálma, talán ketten férjemmel elméletben - mindenki a férjem volt a Szívdobbanások bezúzott könyvanyagom szerint -, ezek a pálmajelesek zsidók, ezektől is elpöröltek -, narancs háttérben, ami romániai Fidesz jele az összes reformátussal ismételt megmentésükkel a gitárt, hegedűt, festőket, lírai tollat, ezt jelenti a Gondolatok a könyvtárban, a gitár, ami végig ment a világon, a hegedű, ami száz tagú cigányzenekar lett, Telkibánya Alexandriai Katalin kerékbetöréssel, Császár berendezésekor, református kopjafa temetőjével a halálnépnek. Telkibánya romániai apokaliptikus Katalin kerékbetörés Pálfalviak helyett.

Ménesi a lírai karám ismétlésben is és születésem utántól is, a szentháromsággal együtt, sárga, fekete, fehér lóval szaporodva a jövőnek. A fehér lovat úgy ábrázolták és írták meg düreri módon, hogy a fehér mén a vakvilágba táncol, hátán az ostorral a gyűlölt ember kezében. Christian Morgenstein hozta ide, de nem tudtam lefordítani. A festőket Ledniczkyvel állították be Balogh börtön házasságában, szaporodtak a jövőnek. Nevével 1998-ban kezdték ismétlésben már az összes festményt korokkal együtt, a futuristánál felkiáltottak. Már ezt egyszer megírtam, de nekem mindig mindenemet bezúzzák és akkor még nem értettem semmit. Jászter nevével kezdték a kommunista Romániát Chauceskuval. Románia korait mániás kezdetével a bátyámon hajtották végre, mint a maffiákét a Pázsitra téve kihalatva a börtön által. A börtön belelép az emberekre, mint ördögi nép, ahogyan Illyés megírta, hogy úgy választották ki, írnia kellett.

Mivel a német-magyar trianoni bibliai régi Magyarország rendezte be a családomat, a pusztító vasfüggönyt vont a határokban fel, Őrház és sorompó bibliai tanúsága szerint. Minden lírai karám - zenészek, festők, költők, írók, művészek - kimehettek az országból, híresek lettek, mivel a Rákóczi térhez tartoznak, a Bertalan utcához, magyarok és emberek gyilkosaiként.
Így folytatták a Ki Mit Tud-dal és Táncdalfesztivállal a világ történelmét kislány áldozással a börtönnel a Bertalan utcai kezdettel, Simontornyi elmével, Simon Perez neve szerinti bírósági pereikkel. Felvett nevű állatokkal mentek tovább már honfoglalójaként Jeruzsálemnek. A rendszerváltáskor ismét Varga-Varsányihoz és az Őrház patikájukhoz értek a Bibliában, ekkor már a vasbabilon volt az egész világ szinte, németek és magyarok nem voltak már szinte. Németország jelenleg zsidó Jeruzsálemből, hiszen elindította a börtön oda a magyar elmeosztályt és alkoholistákat szerszámosként fajösszekeverés végett. A Vörös Oroszlán alkémista kommunista korai csuvasokkal, vízöntőntőkkel, nemesekkel Nagy Karola könyve alapján, Boris Pasternak beavatásával, hegyvidéki kisváros kezdetével az orosz kommunizmusnak Kata néven medvével, gyümölcsökkel, a Rákóczi téri kommunista Mészáros Kata kocsmások, mint aljanép megbélyegzésével kurvaként Pszichografológiai kezdetével Kelet és a cigányság emberré válásának valamennyi jelecskéjével a Dávid szörnyeteg koporsójának, a szadduceusok, rózsakeresztesek, szabadköművesek,farizeusok Eperjessel, avatárok, Mici mackós erdőnép a határozatlan Halak Medveczkyvel, mint megváltóval, akit senki sem követ a másvilágba, Zalatnay Sarolta Ki az úr a házban pusztítóval történő börtön szerepe ötágú kommunizmus, Szaturnusz a földön Koncz Zsuzsa orosz kommunista kornak ismétlése fekete ruhában sakkal, Fehér Anna székesfehérvári berendezésével Alba Reginának, Porcelánszív berendezésével Hogya Máriának, Hornyák Ildikó mosónőnek Józsefvárosként, Molnár Csilla karmikus csillag berendezésével, Mimóza Kolibri színház helyetti áldozásommal nemesek helyett Nagy Karola könyve alapján, orosz Baskircsev Annaként, Omegás kezdetével a lírai karámnak Újhelyből anyám nevével, Mihály bibliai szereplővel, Debreceni bibliájával, Illés Gönczölszekér kezdetével Göncz Árpád nevének asztrológiával, horoszkópokkal Halak Piroskákkal, akik találkoznak a farkassal és meggyógyítják parákként berendezve, medvék bocsok korával Bocskor nevéből nagymedve csillagkép kezdettel, Baba Miklós börtön apokalipszis babáival, mint Bencs Mariannával, aki helyett összezúztak, mert erkölcstelen volt, megtisztították, mint a Kállaiak sem végezték el a szerepüket argentinai kommunizmusként Raffai Csillával, Szabó István Révész utcai telefongyári párttitkár emberáldozásával Íziszként az egész üzemmel, majd folytatták az Elzettel, zöld szemem kék Jenő bácsi a tolmács fiával, maguk helyett sorsukat hajtották végre Müllerékkel, valamennyiük tudtával és beleegyezésével. Vietnám kommunizmusa a Bertalan utcából Szűcs berendezéssel, Kína kommunizmusa Erdélyi utca berendezésével Mónika Showval, az adventisták Tóth néven mentek mellettük a többi vallással együtt, hiszen Kék fény kezdet volt a papok megölése a menhelytől. A történelmi egyházakat felszámolták.
Sándor kommunizmusa az orosz erdőé, mókus, különféle állatok örsi berendezésével, háromszögű kendőjével az Időjelek testenyészeti kutyáinak, leninizmussal kezdve, a kisdobosoknak Dobos Attila berendezéssel a szív küldi szív, mint jóság ellenes zenei apokalipszisként már Bodor a levele és hasonló népdalból vett nevek berendezésével, a lírai karámmal folytatták tovább már szabadon rendszerváltás címen a koncertezést, szaporodást, ünneplését az emberek halálának, akik helyett a II-es elme végig engem támadott, engem öltöztettek be magyar kislánynak, a Kex engem énekelt meg Bródy Jánossal együtt Illés világapokalipszisben és annak berendezése közben. A miskolciak ismételték az Illés apokalipszist, van saját együttesük már. A Rákóczi tér Nagy Feróval ismételte Kata mészáros berendezésével a kisdobos és úttörő kommunizmust, mentek végig az utcán és a neveken. Közölte, hogy mondta főnixes bárányuk Évájának, hogy ne tegyen olyat, amiért a szájpadlásom is sorvad, fekete az egész fejem, most már nem tudok lehajolni és tusolni sem, mert Éva miatt az egész világot meggyalázták. Én voltam a főnixes bárány egykori Anna néven, Kaján média szereplő megmaradttal, Anna felébredése daljáték szerint. Branyiczky helyett Liptaiék a brazil mókus rendi kommunista füves maffiával II-es elméjükkel dobáltak az ágyon. Magamon kívül voltam, közben a szomszéd sorsát ismételték, hogy én voltam a genyó 18 éves korom óta a Pici után. Máték jöttek ismétlésben, ez is kommunizmus, tűzmadárral. Megmentették valamennyit, nagy házakat építettek, engem rendetlennek kiabálva a nyomor miatt, mert még hypora sem tellett, sem wc szerelőre.

A vége as Vörös Oroszlánnak valamennyi antikrisztusi elohim Hírnöke dél, észak, kelet és nyugat népének felemelése után Nagy Anna lett volna Jeruzsálem elleni csapások begyűjtésével az ikerházában a Talmudnak.

Ezt folytatták tovább a város Rákóczi terének betegségeivel, a kapott karmikus sors miatti támadásokkal, a közben lábmegrántásom óta a vasfüggönyösök miatti támadásommal, hogy a csípőjükkel gond van, rokkantkocsis jelzésekkel, betegségekkel, amiket megszülettettek kilencven éve emberek támadásából a börtönnel, ami miatt ismét támadtak, mint Mária miatt, hogy hátul nem volt foga, meg magas a vérnyomása, meg olyan szerencsétlen, mint én, hatalmas nyugdíjjal hipohonderként. Mostanra a város az utcabelieket felmentette, jöttek a lányokért, mint a Branyiczkyért, szőkékért, Ágnesekért, amivel kezdtek kurvázásommal születésemkor, a súlyos betegségek alapítványi elhelyezésével értelmiség legyőzőkként, most én ázom egyedül be értelmiség legyőzőként a romák berendezésében tető újÍtással. A Bertalan utca berendezkedett védekezésre az áldozásommal születésem óta. Itt vannak.

Lehet, hogy kihagytam valamit a kommunista korokból, mint a Kubait, az is idetartozik, meg a magyar teremtőt médiaként, Törőcsik-Soós kezdettel Lin cseppekkel, Frei Tamással, margaréta szájúakkal a margaréta virágból. A törököket ötágú csillaggal Hagia Sophiaként írták meg, a borsodi sátánisták a fekete kereszten hét rózsás Dávid csillagra Dávid Mónika berendezéssel meditáltak. A pécsi torony Pécsi Ildikó nevével Hagia Sophiás halottakkal kezdődött, ezért szellemtorony. Az angol Cates munkásosztály kommunizmusát Rusznyák Vili jelentette a börtön karmások közül. Az egész város Sátoraljaújhelyen embert áldozott állandó apokalipszisként egész Borsoddal.
Valemennyien Romániát és Jeruzsálemet jelentik ének, nyelv, testnevelés, élővilág, tisztesség, értelmiség ellenes és szellemtudományok apokalipszisével. Hivatalsegédekkel kezdtek Turcsányiékkal, Schneiderekkel az iskolai névtárok alapján, mint Istenes, éppen most ismétlik az 1956-osok névtárát.
Minket egy orosz börtön bűnöző helyére vittek lakni és Fűzérradványban Gyöngyi menhelyi gépíró berendezéssel megalázásommal énekelték, hogy házunk előtt vén eperfa áll, valamilyen faluban született az oroszoknál. A Szenci ház szamaras istállóból Istár-Vénusz-Jézus kezdete a Keresztöltésnek a zsidóknál. Fehér kígyó védelem a házban fehér sálasokkal volt berendezve, de volt piros sálas és fekete is.

Így lírai karám végtelen hosszabbítással ember áldozással menekült meg a Rákóczi tér Miskolc, a 666 menhelyével együtt, Romániával együtt, mint vasbabilonnal, kilencven éves ember támadással, én haldokolva már 18 éve, kínzásommal a Király utcát kezdő Király Linda helyett.

Tehát engem senki sem olvas a skizopren könyvszereplők közül, mivel külföldön vannak már régen, az itthoniak pedig csak éltek és békességben élvezték az életet születésem előttől. Most gyűlölködnek, amiért lepleztem bénult gondolkozás mellett.

Az elmeosztályok szülöttjeiket az egész világon emberek áldozásával és támadásával tartósították. Különös harc volt ez miskolci hosszabbításában emberek gyalázatával a Rákóczi tér helyett.

A többit fel kell kutatni, mint Katona Klárival a Révészen kezdett Bánk bánt Bán és albán véggel, a miskolci Tigáz Ember tragédiájával, Mártika Éva főszereplőjével a kancsal utcanépnek. Tisza is itt dolgozott. A Telefongyár Pataky utcában börtön berendezés volt, Béza Dániel vezetésével, jellemtelen párttitkárral, Tóni bácsival, Krafcsenkóékkal, akik zöld szemű boszorkánynak neveztek engem. A szociális hálózat már akkor az elmeosztály kezében volt, apokaliptikus áldozatokkal berendezve. A Hegyalja MGTSZ Pálffyval Bertalan utcai utcanép turuljaként volt ember áldozással, Molnár Ibolya skizoprennel, Mátainé Katikával az én nevemmel végig Katalinosítva az Annákat születésem óta Ágnesek helyett is, Benedek Éva patológiai csapással, aki közölte, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak, Juhász Istvánnal, aki csodát tett Weiser Mari Piroska férje miatt.
Fuvarosokból párat ismertem, mint Szappanost, Weisert, Szilvásit, Damut és Gáspárt. Katalin hercegnő Angliában belőlem él születése óta, ezért közvetítenek neki, de a média skizopren a kávésokkal együtt, ember áldozásból. Engem gyógyszereznek és bélyegeztek meg maguk helyett, míg a romániai elme ment végig Miskolc utcáin és könyvein. Ez a média.

A média 1983-ban elölről kezdte a két utcát, így került már a romániai elmeosztállyal berendezésre a Hunnia római egyházba ment Jánossal a padlásról, majd Ferenccel Gyarmathy néven berendezett pápákkal a Hermann Ottó nevéhez kötőtő élővilág és környezet ellenes csapásokkal Európa, akik eljárták a lakásomat és mentek végig a régi világ-bibliai ország város címerein.
Így Dudás Révész utcai nevével kezdték a Meseautót, német feliratokkal az új Németországnak. Majd folytatták a romániai cigánysággal felvett neveivel az utcáknak a vasbabilonos slágereket, melyeket az elmeosztályok megreformálva magukat terápiaként használ. Mindegyik tudja az emberek megáldozását, végig mentek húsz éve az utcákon, ennek ellenére tovább koncerteznek, romániai zsidó áldozásokat ismételnek.

Nem embernek kellett visszaszámlálnia a Vörös Oroszlán alapján, hanem Urbán Tibornak, megfigyelve a neki elmondott részleteket.

Sátoraljaújhely, mint egész Borsod a művészekkel II-es elmeosztályáról származik Miskolcnak romániai honfoglalóként berendezve, mint a hét vezér egyiptomi Sólyom nevével a szomszéd lépcsőházba téve. Vagy mint Varga István hangjával a Révész utcából István királyként.
Apokaliptikus csapások, Magyarországot számolták fel, azelőtt Oroszországban voltak.

A menhely 1983-ban ismételte az addig végrehajtott apokalipszisét a magyaroknak, kilencven éve járnak körben a városokon. Dudásné fia a Révészen kiült az ablakba és kiabálta, hogy az anyja kurva. Addig én voltam az angyal városban Mary Zsuzsa sorsaként az Időjelekből. Dudás fiú tudta, hogy a romániai elmeosztály jár körbe a két utcán, a kurvák gyilkolnak maguk helyett válva a börtöntől és a pusztítók népétől. A elmebetegek mindent nevettek, ami emberi, a jó helyesírást, a becsületet, a szorgalmat, a szép hangot, a tehetséget, mindentől megfosztva a szomszéd lépcsőház egyiptomi berendezésű asszonya helyett Inninként is.

Köszönöm szépen, hogy ezen a sok általam alig felfogott zagyvaságon páran a nyolcmillió vas-Magyarországból tudják, mi történt velünk, mire vagyok kényszerítve. Meg akarok halni, nagyon nagy fájdalmaim vannak. a romániai halálnép reformátusai húsz éve tisztulnak áldozással.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyíregyháziaknál, rózsakeresztesek, emberáldozásával, apokalipszisként, visszaszámlálnia, szentháromsággal, apokalipszisével, megbélyegzésével, honfoglalójaként, hosszabbításában, keresztöltésnek, fűzérradványban, hosszabbítással, székesfehérvári, fajösszekeverés, sátoraljaújhely, elmeosztályáról, kerékbetöréssel, szabadköművesek, magyarországból, főszereplőjével, megtisztították, krafcsenkóékkal, józsefvárosként, beleegyezésével, kommunizmusként, megszülettettek, berendezésében, honfoglalóként, elhelyezésével, horoszkópokkal, vasfüggönyösök, lábmegrántásom, berendezésével, berendezésekor, berendezkedett, felmentő sereg, kommunista korok, apokaliptikus Bertalan, vasfüggönyös Varga-Varsányi, cseremisz pusztítója, magyar történelembe, egykori sivatagban, könnyek Szfinx, béka bestia, jósnő elmondása, apokaliptikus utcákkal, férjem volt, pálmajelesek zsidók, összes reformátussal, lírai karám, szentháromsággal együtt, Vörös Oroszlán Annás, Telkibánya Alexandriai Katalin, Christian Morgenstein, Romániát Chauceskuval, Simon Perez, Vörös Oroszlán, Nagy Karola, Boris Pasternak, Mészáros Kata, Halak Medveczkyvel, Zalatnay Sarolta Ki, Koncz Zsuzsa, Fehér Anna, Alba Reginának, Hogya Máriának, Hornyák Ildikó, Molnár Csilla, Mimóza Kolibri, Baskircsev Annaként, Illés Gönczölszekér, Göncz Árpád, Halak Piroskákkal, Baba Miklós, Bencs Mariannával, Raffai Csillával, Szabó István Révész, Mónika Showval, Dobos Attila, Bródy Jánossal, Nagy Feróval, Vörös Oroszlánnak, Nagy Anna, Frei Tamással, Hagia Sophiaként, Dávid Mónika, Pécsi Ildikó, Hagia Sophiás, Rusznyák Vili, Valemennyien Romániát, Fűzérradványban Gyöngyi, Király Linda, Katona Klárival, Tigáz Ember, Mártika Éva, Telefongyár Pataky, Béza Dániel, Hegyalja MGTSZ Pálffyval Bertalan, Molnár Ibolya, Mátainé Katikával, Benedek Éva, Juhász Istvánnal, Weiser Mari Piroska, Ferenccel Gyarmathy, Hermann Ottó, Dudás Révész, Urbán Tibornak, Varga István, Mary Zsuzsa,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.11. 22:32 Illegális bevándorlás - Az európai migrációs probléma szélesebb körű megold...
11.11. 21:42 Szakértő: rövid távon nem látszik a kiút Bolíviában
11.11. 21:42 Átadták a megújult kaposvári Csiky Gergely Színházat
11.11. 21:22 Júniusban úszik legközelebb Mányoki Attila, akiről dokumentumfilm készült
11.11. 21:11 Katalán válság - Függetlenségpárti tüntetők alkotnak útzárat a határ franci...
11.11. 20:52 Jövőre Sopron rendezi az U20-as női kosárlabda Eb-t
11.11. 20:22 Német képviselők: a Fidesznek a Néppártban a helye
11.11. 20:22 Emmi: a kormány továbbra is a párbeszéd híve, nyitott a szakmai egyeztetésr...
11.11. 20:12 Szörnyetegnek nevezte az általa feldarabolt lányt a szentpétervári történés...
11.11. 19:51 Daróczi Csaba: a nagy fotópályázatokon rendre jól szerepelnek a magyar term...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
2019. november 12.  Facebookon kaptam  Őszinteség  Vasaló  Hit  Tészta szűrő  Őszi csokor  Rózsa csokor vázában  Hit  Mai harmónia kártyám  Őszi kép  Hit  Romantikus szép estét  Szép estét  Hit  Idő,idő - Kétszázhuszonkettedi...  Hit  Hit  Hit  Bankár cica  Hit  Bankár cica  Őszi kép  Ken Kesey  Szép napot, virágokkal  "Péter Gábor"= Cseh Gergő Bend...  Őszi kép  Divat színekben  Szép új hetet  Tészta szűrő  Hit  Csodás új hetet  Ken Kesey  2019. november 12.  Áprily Lajos: A csavargó halá...  Romantikus szép estét  Gázláng  Jó reggelt kávéval  Esős este  Jó reggelt , szép napot  Alvó cica  Virágok ládában  Jó reggelt , szép napot  Jó reggelt , szép napot  Facebookon kaptam  Koncz Zsuzsa: „Anyukánk ...  Kellemes új hetet  Isten Éltessen Sokáig!  Őszi kép  Facebookon kaptam  Kavicsportál - Kavicsképek - P...  Rózsa kosár  Szíves üdvözlet  Kellemes új hetet  Hit  Egy kirándulási cél lehet - te...  Őszi csendélet  Öröm  Pihenő cica  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni időtöltést  Hit  Divat színekben  Só tartó  Szíves üdvözlet  20191111_Szent Márton Ünnepe S...  Hit  Gomba  Őszi kép  Őszi csendélet  Szèp estét kedves látogat...  Rózsa kosár  Őszi levelek  Szent Jozafát püspök és vértan...  Egész nap ülnék, ülnék szüntel...  Rózsa csokor vázában  Kápráztatnak  Ámor elvétette  Kellemes délutánt kívánok!  Facebookon kaptam  Hit  Teás kanna  Margaretták  Divat színekben  Hit  Bánatos tekintetű cicus .  Étel hordó  Jó reggelt kávéval  Őszi levelek  Alvó cica  Narancs fagylalt pezsgővel  Hit  Jó kívánságom !  Szürke cica  Akarod tudni gazdaggá mi tesz?  Facebookon kaptam  Ölelj meg egy fát ....  A Paktum  Áprily Lajos: A csavargó halá...  Narancs fagylalt pezsgővel 
Bejegyzés Címkék
felmentő sereg, kommunista korok, apokaliptikus Bertalan, vasfüggönyös Varga-Varsányi, cseremisz pusztítója, magyar történelembe, egykori sivatagban, könnyek Szfinx, béka bestia, jósnő elmondása, apokaliptikus utcákkal, férjem volt, pálmajelesek zsidók, összes reformátussal, lírai karám, szentháromsággal együtt, fehér lovat, vakvilágba táncol, gyűlölt ember, festőket Ledniczkyvel, összes festményt, futuristánál felkiáltottak, kommunista Romániát, bátyámon hajtották, börtön által, börtön belelép, német-magyar trianoni, pusztító vasfüggönyt, világ történelmét, rendszerváltáskor ismét, vasbabilon volt, egész világ, magyar elmeosztályt, orosz kommunizmusnak, cigányság emberré, határozatlan Halak, házban pusztítóval, földön Koncz, lírai karámnak, szerepüket argentinai, egész üzemmel, tolmács fiával, adventisták Tóth, többi vallással, papok megölése, történelmi egyházakat, orosz erdőé, kisdobosoknak Dobos, szív küldi, lírai karámmal, emberek halálának, miskolciak ismételték, egész fejem, egész világot, főnixes bárány, brazil mókus, szomszéd sorsát, nyomor miatt, város Rákóczi, kapott karmikus, közben lábmegrántásom, vasfüggönyösök miatti, csípőjükkel gond, utcabelieket felmentette, súlyos betegségek, romák berendezésében, áldozásommal születésem, kommunista korokból, magyar teremtőt, margaréta virágból, törököket ötágú, borsodi sátánisták, fekete kereszten, pécsi torony, angol Cates, börtön karmások, egész város, iskolai névtárok, orosz börtön, házban fehér, skizopren könyvszereplők, itthoniak pedig, életet születésem, elmeosztályok szülöttjeiket, egész világon, miskolci Tigáz, kancsal utcanépnek, szociális hálózat, elmeosztály kezében, média skizopren, kávésokkal együtt, romániai elme, média 1983-ban, romániai elmeosztállyal, régi világ-bibliai, romániai cigánysággal, vasbabilonos slágereket, elmeosztályok megreformálva, emberek megáldozását, neki elmondott, művészekkel II-es, , ,
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 54 db bejegyzés
Összes: 6925 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 98
  • e Hét: 1306
  • e Hónap: 6469
  • e Év: 125098
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.