Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szabó Tibor Roland görög isten formában tompalátón
  2017-01-25 16:46:34, szerda
 
   
  Mióta az első görög isteneket lemészároltak, meggyalázták az egész világ közreműködésével karcsai Asszony Edit tompalátón Katalin könyvbe téve kiválasztva Katalin néven, mivel azóta készülnek az iszonyatosan történő nem szeretésemmel kezdődő felfoghatatlan gyalázatával történő kivégző sorozatra az első pillanatától a világegyetemnek, amióta az isteneket megtámadták az égben Turcsányi Gyuláné űrhajós kíséretével együtt a genyónak nevezett szörnyével a földöntúli hatalmat ellopónak.
Azóta van Szabó Tibor először, majd Vénusz iszonyatos kivégzésemre valamiért Rolandra változtatta a nevét.Első pillanattól létezett így, tompalátón, Asszony Edittel együtt, zöld szememmel, görög isten felépítésével a testenyészetnek, hangja tiszta, csengő. Az első isten kivégzése, meggyalázása óta, mert tökéletes volt készülnek Vénusz fogadásra tompalátással kezdődő csapásával a Talmudnak, ami velük együtt jjár, mióta Vatikáni hatalom létrehozta őket együtt a Sátánnal.

Szelep sorsa itt is folytatódott, amiért a szemem támadásával kezdtek születésemkor, iszonyatos mennyiségű kávét itattak velem, őt a Mohamedként hozott lányom szoktatta le Vénusz áldozással tudtán kívül a cigiről, kávéról és coca coláról az egész világ Vénusz áldozóival együtt.

Szelepet, mint lányom gyalázóját és elmebetegezve engem a lányomnak a pszichiátereivel az RTL klubnak, amelyik feltette Erős Antóniát Eszmeraldaként az újhelyi járványtemető halottjai közül, amikkel együtt mészároltak Begala anyám anyja, mint saját gyilkos kivégzőivel egyforma cukorbetegséggel, egyforma szürke, szivárvány hályogjával az összes mészárosnak, egyforma kurvázásunknak a világegyetemnek az első emberek és angyalok megtámadóiként létrehozták Mexikót elektromos kivégzőkkel, így állította be a média az arcomat Erős Antónia helyett, amik utolsóként megtámadták csillagmedvét az égen, így menekítetták hozzám, nem tudván, mi történik velem. Feltételezés szerint, amelyik Paviás Csabát hozta Mexikóból reinkarnálódva Perecesi Rákóczi térről, ez a Derláné Vatikáni Krisztus világhatalma jövő népe, meggyaláztatni csillagmedvét.

1991-es kivégzésemkor Fecske Csaba ikerként beállított Bodor pusztítóval mindig együtt járó apa egyik gyilkosa, mint agyvérzést kapó helyett, kivégeztek engem Bodorék a II-es idegosztályon, akkor gyalázott meg és végzett ki ismétlésben Malek Andrea velük együtt járó nemi csapása, amit nem értettem.
Arra emlékszem, hogy hozzám került a kínai fekete köntös japán sárkányt ábrázolva, meg a zöld medeia zöld köntöse, amit mutattak szememben lévő zöld szememet néha felvillantó Rákóczi téri Ménesi ózdi cigánytelepével Kositczky Istvánnak, mint Sátán Ádám és Éva népének. Már itt voltam születésem óta Andó Marianna arc nélküli gennyes nemi szerves kivégzőgépe az utcai berendezésnek Katikaként.

Malek szörnye általi meggyalázásomat végig néztem a levágott félmelles nő, aki Andó Mariannával az összes Mariannájával a világnak megcsonkította az isteneket első pillanattól. Dicsekedett azzal csúfollva gyerekeimet, hogy nem tisztelnek és szeretnek, hogy a Müller menhelyi népe, amit örökbe fogadnak, mint kivégzői a világegyetemnek mindenben segítenek nekik. Kati nevű tanárnőre emlékszem, meg arra az asszonyra, akit Szelephez vittek belékarolva, mikor saját mentőseik Szenes Andrea légy horkolása miatt Müller kígyóját tették a torkomba. Az asszonyt tették tönkre, mert gyönyörködött a hangomba, de egy elmeosztályt jelentenek a lányom egykori gyalázójával, fő gyilkosaim családjával, Lázár az összes jeruzsálemi prostijával, Szabó István főtanácsnoka Miskolcnak világ-könyvtár tulajdonosként, Szabó Gábor idetéve Katikaként halálként, Miglécz Gabriella idetéve Katikaként mint Nagy Anna Vörös Oroszlános vége, amire elméletben kellett volna szállítani rima Jeruzsálem összes csapását.

A szikszói Gergely Sándor tudta, hogy ki vagyok egész Szikszóval Vénusz áldozók a rendőrséggel együtt, Jutka néni Gergely anyja Íratta Sanyinak a gyószereit, szerezte a rengeteg kávéját, tudta, hogy ki vagyok, egy foga miatt Müllerék 1990-ben támadhatták meg Pintér Margit kivégzőivel együtt a bal oldali szemfogamat, hatalmas bűzzel járt, amit viháncolva Szelep elmeosztályával az RTL klubnak gondnokság alá helyezésem alatt koldultatva a gyilkosaim városában maguk helyett, Oláh Ibolya nemi perverz csapása Müllernek miatt megtámadták a maradék bölcsesség fogamat, amire volt téve Tircs Mária anyámból létrehozott betegség miatti hídja Újhelynek. Viháncolva vésték együtt a megyei kórház teljes egészével Csiba Gábor kivételével, aki helyett takarítással fogadva őt 1991-es lemészárlásomkor megtéve helyettesnek végrehajtották az összes könyvét a Gáboroknak, összes kivégző Gáborával a szociális hálózat egri Ágnesként hozott kivégzőinek, amiket fogtalanított Bodor Pusztító, mint mindenkit, kivették a méhét, mint világ gyalázóét az összes méhkivettel együtt. Itt ismételték Csiba Gábor könyvét, a világ-könyvtárával Szabónak, de nem tudta a II-es elme óriás elektromos elmebetege befejezni, mert Müller Péter kivégzett.

Állandó berendezés lehet, hogy a velük mindig járó Mártonné Erika idetéve Katiként semmiről sem tud, akár Szelep, a görög isten zöld szememmel és tiszta hangjával skizoprenjeként Gergely Sándorral együtt a II-es elmeosztályának a médiának. Gergely Sándor állandóan görög isten ruhában járt, szakállasan, kezében tőrrel. Gergely és Szelep helyett itatták velem a kávékat kávéfőzők szelepének állandó leégetésével tisztulnak a velük járó füves, cigis, coca colás, alkoholista utcanépei az én feltehetően az első görög istenek megtámadása óta valamennyi ugyanilyen módon történő gyalázásával mai napig. Ez a Gergellyel való találkozás Juhász Piroskával mind Marianna nemes és Andó Marianna gyalázata lett volna, meg a nemeseké Nagy Karola Hunyadi népének. Felfoghatatlan, hogy a világűr ufói mindezt az első pillanatától kezdve az első ember tökéletessége miatti iszonyatát a világegyetemnek végig tudták nézni.

Jelenleg a házorvoshoz sem tudok menni, mint Mariannához Katika néven, amelyik mindig velük együtt jár, csúfol engem, hogy kövér vagyok és cigizek. Hatalmas dudor jött ki a bal oldalon a combtövemben, elkezdtem lebomlani, nagy fájdalommal jár, tele van gennyel a méhem.

A 2007-ben eszméletlen állapotom alatt gyalázva egyfolytában Ménesi ózdi cigánytelepével, Bodorné Rákóczi téri cigánytelepével visszajött Müller és mindkét bokámon rozsdás szög lenyomatot hagyva bedagasztotta a lábaimat térdig, cipeltek egyik orvoshoz a másikig skizoprenként Szelep és Gergely helyett, hogy a gyógyszer, amit adott Vaszily Mária genyó, amit együtt állítottak be Turcsányiné földöntúli hatalmával által írt akineton mellékhatása, így mentek végig az összes mellékhatásán a gyógyszereknek Müllerékkel. A legelső öngyilkosság 13 éves koromban az összes fájdalomcsillapítót és fogamzásgátlót beszedve anyám gyalázóinak mérgezése volt együtt Bodor Ágnes pókkal. Anyám nincs eszénél születése óta, azért hagyták életben, hogy a Kohut Benkő teremtési történelmet befejezzék iszonyattal. Kiabálta anyám, hogy azt hiszed, hogy ettől megdögölsz. Ez is egy utcanépé volt, mint mindennel együtt az első kurva szó kiejtésekor együtt az összes angyallak, istennel, istennővel, akiket így végeztek ki közösen.

Csakhogy nem tudtak arról, hogy öcsém és apa brazil angyal volt.

Szabó Tibor, ez fontos, mert az első görög isten meggyalázása, kivégzése óta együtt Gergelyékkel járnak így együtt miskolci Rákóczi térként visszaérkezve 130 éve.
Tibor néven járt eddig, ugyanígy semmiről sem tudón Erika asszisztesnőjével Gunda sötétkapus dög családba születve Szabó István sötétkapus kísérteként, amiknek a sorsát születésem óta hajtják végre rajtunk, tudván, hogy kik vagyunk, előre készülve rá Asszony Edit tompalátó szemével az első pillanattól kezdve. A Tibor állandó lehetett, Tibor volt az első ember, akit megölt. Roland már Vénusz istennő miatt felvett neve Lázár és Szabó István által, mert Roland egy legendabeli hős volt, egyikeként azoknak az iszonyatos világtörténelem mészárosai között, aki szembeszállt velük ugyanígy végezhették, mint én. Ez mind a Szabó család kivégzése születésem óta, amióta Kolcza Mária állandó szappantisztító sorozatába tettek engem kancsal Isaoraként.


Szoknak le a cigiről, csupán azért engedik meg, hogy Szelep beszerezze nekem nekem a dohányt, megvegyem az 5-6 doboz cigit, mert nem tudok dohányt tölteni, mert Vénusz áldozással szoknak le az összes orvossal együtt a cigiről, amivel dicsekszenek állandóan, mikor cipelnek magukhoz kontrollra, hogy felírják nekem Tircs Mária magasvérnyomás gyógyszerét, Turcsányi Gyula genyó cukorgyógyszerét sőt tavaly már insulin akartak adni, amit nem volna beadni magamnak, a II-es elme kísérőm megsemmisítette a laborpapírt, mert hatalmas volt a cukrom. Ilié, aki Orbán háromágú jelével Bodor Ágnes pók tudtával itt jelentkezett tavaly áprilisban Turcsányi Gyuláné földöntúli hatalom genyóval egy űrhajóban válltörésekor rajtam végrehajtva, köszvény gyógyszerével, az összes betegségének gyógyszerével, ami érte őt, mióta jár Katiként. A gerincbetegségem, mint csontritkulás a 2004-es kivégzésemkor kezdődött cigányok helyett a II-es elmeosztályon, valamennyi Ágnes kivégzővel Egerből hozva jelen szociális hálózat és minden gerincsorvadásos kivégző gyilkos kezdete lett volna anyámmal együtt. Benkő Lajost elevenen szívét hagyva életben elrohasztva a gerincét, minden részét, feltételezés a szerint a többiekét is így rohasztották el, amit anyámnak szánnak, térde már nem bírja, gerince elsorvadt, a börtön orvosok a sajátjai, minden csapást kezdenek elölről,amit vele tettek.

A köszvényem azelőtt kezdődött, két éve, mielőtt Ilit hozták volna. Ideadta az egri rokonság által kurvázott Kiss Tábornok utcai Vassné építkezve a jövőnek az ócska székjeit már ismétlésben, mivel Lázár népeként nálunk kezdtek maguk helyett. Az izületes ujjaimmal kezdték el Vassné Mártika volt tigázos dolgozó betegségeit, akit Hollósi velük járó szülészorvos dicsér a csinosságáért.

Mielőtt a tigázban együtt közösen kivégeztek, tanították be Vassné Mártikát és az utcanépet viselkedni. 1991-ben már születésem óta bennem lehetett a Rákóczi tere a világrendszer gyilkosainak, hölgynek szólítottam az adóhivatalnál egy cigányasszonyát Indiának. Erre felfigyeltek, hogy mi történik itt, hogy ők a hölgyek. Itt már a kurvák hölgyek voltak.

Most Kovácsné Ágnes székei kerültek hozzám a semmiről sem tudó lányom által, amit családjával együtt kimentett az országból Kanadába a Romániában lévő jelenleg Andy Vajnaként látható vaspara béka formában látható para roma népe az összes Ágnesével Bodornénak, amik sorsát rajtam hajtották végre.

A rengeteg ínysorvadást megállító, drága fogkrém, c vitamin, ecsetelők, öblögetők, amiket használok az általuk meghagyott alsó fogaimra, teljesen lecsattanva már, bármikor kieshet az összes, az összes fogtalané a világon, Gergellyel, Szabó Rolanddal, az összes Szabójával a világnak.

A Rákóczi tér itteni gyalázásom közben felszámolt mindent Miskolcon és Sátoraljaújhelyen, miközben Müllerék berendezték az üzleteket felvéve a Lantos Ktsz dolgozóinak a nevét, erre figyeltem fel, hogy ismerők nevek ezek, Újhelyben is berendezve Kincs Erzsébet kurvájukból Kincsesboltot a Révész utcán. Orechovszky Katalin idetéve Katikaként miatt Ménesiék beletapostak a méhembe, vittek Haulic doktorhoz, de nem tudta, mi történt velem. De támadhattak Kavalecz miatt is, már háromgyerekesként voltak megjelölve, mert a férje ütötte, rugdolta, ahogyan engem Betti születésekor Müller által kínozva a gyereket éjjel-nappal rugdolt Ardó Zsigmond, már régi skizoprenjeként a II-es elmeosztálynak, mert kartöréses volt együtt Papadimitruval, a cigánytelepével a médiát ismétlő II-es elmeosztálynak. Ardó egy kivégzőgép volt, amit az újhelyi rendőrsége a Vatikánnak végig nézett, tudván, hogy ki vagyok. A törött karosok, mint a lányom kínzója, Vénusz gyilkosként a sötétkapuból, Illést támadták meg. Ezért nem bírta elviselni Osváthnéval együtt a szemeimet. Már az elzettben zöld szemű boszorkánynak szólítottak beöltöztetve Ménesi ózdi cigánytelepe által egy csurkásan piros-fehér pepita térdig érő nadrágba, egykor általuk ugyanígy lemészárolt és mai napig gyalázott Piroska és farkas történetét hajtották végre rajtuk, együtt ment itt az összes apokalipszis, Vörös Oroszlán kommunizmus részeként.
A tiszta szemű szépségeket többezer éve mint tökéletes embereket elégették ők közösen, ahogy vannak.

A Lengyel név a visszajöttek által beállítva az összes Lengyel nevűjével a világnak Székesférvár Vénusz áldozó központja által gyászolva, holott soha nem halnak, mindig kezdik elölről a kivégzést gyalázattal az összes mártírjával együtt a gyilkolás közben elesetteknek azt jelenti, hogy Lengyelország len növényből kezdetben létrehozása előtt Növényi Norbert anyámat áldozó születése óta angyalként fogtalanítást bemutatva leplezés miatt előtt emberek éltek ott angyalok őrizetében.

A melleim deformációi a kisebbik lányom születésekor Pethő által végrehajtott magas lázzal járó gyulladás Iski István akkor hozott Oroszország előtt embereket meggyalázó Szabókkal, Elekékkel, Kupaiékkel, Müllerékkel együtt végrehajtott mell levágást megelőző iszonyatos fájdalommal járó gyulladást jelentett. Mikor a Révészen összeállt a világ összes gyilkosa a két utcai berendezéssel, hogy kivégezzenek engem a készen várakozó utcanépével Újhelynek és Miskolcnak haladva tovább a világtörténelmen eszméletlen állapotomban szétvágott mellem a Szövetség utcai plasztikai sebészet által mind Zalatnay Sarolta velük első perctől együtt járó magyarnak magát mondó reinkarnációi alatti melldeformáció lett volna anyám melleivel együtt, sőt Piri néni utolsó Kohut ember 1999-ben Bencs Marianna kivégzője által Katika néven iszonyatos fájdalommal bevégezték a Kohutokat. Rám bízták a titkokat, amiket az emberek szégyenükben soha mondanak el, azt hitték, hogy az embereket nem bántják. Piri néninek agyvérzése lett már apa három agyvérzése után, folytatták a saját maguk által végrehajtott gyilkosságukat. Felfoghatatlan, hogy mindenki végig nézte, hogy Bodor Ágnes pók felszúrta a méhét Ardó Erzsébet Vénusz által tisztuló állandóan velük járó kurvája miatt a Rákóczi térnek. A szemölcsei apával együtt még soha nem látottan általam mind Derlánéék csapása volt a bűzével együtt a családnak, tisztálkodás, desodor nélküli világot berendezve állandóan az első görög isten megtámadása óta. Én tisztálkodtam, ahogyan tudtam egyedül, mostam magamra és a testvéreimre, míg a bátyám pofon nem ütött, hogy ne mossak rá, ez a végig a Rákóczi tér volt. Már kb. négy éves korom óta vagyok hipnózisban. A hét hegy egykori istene szív nélküli népeket létrehozva megengedett volt a genyó által. A Tatárdombon Lucifer gitárját cipeltették velem, felvonultak viháncolva az autót vezetők, holott Lucifer engem nem ismerhetett. Anna felébredését és a többi általam megírt dalt, mint az indiai Békesség virágét énekeltették velem a II-es elmeosztálynak, akik sírtak. Ekkor az első zeneszerző gitárját adták át a Rákóczi téri cigányoknak a II-es elmeosztályával a médiának.

Gitti és Betti feltételezés szerint az Árpád utcán visszament idő óta Oroszország előtti emberek élte világba hipnózisban van. Mikor Angliából küldte a leveleket, hogy szeretlek Édesanyám, megbocsájtok neked, már tudtam, mit tegyek magammal, meddig bírom támogatni, hogy maradjon meg. A három gyerekes ózdi cigánytelep Kopcsik kivégzőink itt jelentkeztek Ménesi népeként, tehát már az Oroszország előtti emberek és angyal meggyalázásában és kivégzésen részt vettek.

Mivel reinkarnálódnak a világegyetem gyilkosai, hentesei emberré válva azóta a sírokat is kell bontani, elégetni őket, az ebben részt vett Sátán népével együtt. Nem értettem, hogy Ardó miért genyóz engem, hogy a cseremisz pusztító genyónak nevezte Turcsányi Gyulát, már támadott egyszerre a két utca, mert a jövő istenét jelenti hidegháború néven rajtam végrehajtott kommunizmus részeként.

Mivel 130 éve, mióta visszaérkeztek végleges letelepedés szándékával, hozva magukkal mindig a Benkő angyalokat, ami összefügg trianonnal, biblia olvasás közben feltételezés szerint Benkő angyal által számolva közben a Sátán által létrehozott régi Magyarországot, amit mutogatnak térképen, Szabó István összegyűjtött címereivel, amiket unalmában hozott létre, amit a Duna a falon történő legyekkel történő állandó végig mászásával, sárga csíkok, fertőző csapások letétele közben ismételt a romániai saját idetartozó jelenlegi trianoni elmeosztályával és az amerikai elmeosztályával kitéve a városokra a régi cimereket azzal, hogy az mind az övé.

Szabó István és Lázár miatt 1998-ban ismét megtámadtak engem Földessy Margit ördög háziorvos mondata miatt, hogy nem érti, miért ittak. A lányom gyalázása óta Szabó Roland a soha át nem cserélt lakást, amit nem tisztítottak az én áldozásommal újította fel, hatalmas gazdagságra jutva ész nélkül hisztijeit folytatva, mert Tóth Attila Szombathelyről Vénusz áldozóként velük járva adta neki a munkákat, mint Szerencsejáték felügyeletet, pénzkiszedést, utazgattak Horvátországba, Bécsbe, a Vénusz áldozó Bulgáriába, vitték a meggyalázott mohamedet, a kísérettel, akik tudták, hogy kicsoda.

Nem értettem Piri néni melleit, mikor előttem mosakodott,mert soha nem láttam ilyet, sem apa szemölcseit, izzadtság szagát, sem anyám idegrohamait, a csúnya ruhákat, amiket rám adott tiltakozásom ellenére, mint a magyar kislány jelmezét G. Maczó Ágnesnek az Időjelek testenyészeteként az egy forintos bugyijaival együtt a régi Rákóczi térnek. Amikor az angol meggyfürtös II-es elme Új Évás teremtőjéhez értek angliai nők átcseréléséhez tiltakoztam a meggyszínű kosztüm ellen, mert a pirosat nem tudtam elviselni, anyámon sem, nem tudtam, miért hordja. Ez mindig a kurvák színe volt. Egyszer ültem a budijukban, véletlenül az egy forintos bugyijukkal kitöröltem a fenekemet. Beesett a budijukba, benéztem és rengeteg pondrót láttam hemzsegni benne. Hantosék ott voltak Vénusz áldozóként születésem óta Táncos Ágival együtt óvódából. A bugyi bedobása a budijukba kezdeteként az első embergyilkosságnak egy oroszország előtti angyal Hantos Ági féregállata megjelenését jelentette. Elbujdostam szégyenemben, mert féltem apától és anyámtól, nem értettem, mi van velük, végig hallgattam, ahogyan keresik az egy forintos bugyit a férgekkel teli budiban, majd kiszedték többször kimosták. Nem értettem, hogy a bugyi fontosabb, mint én. Orosz Berci Oroszország előtti világ legyilkolója ránk eresztette a szennyvizet állandóan. Iboly, a felesége köpködött, miközben beszélt, tehát kommunikációsan is gyilkolt. Mikor anyám hadonászva beszélt nagyon szégyelltem magam, nem tudtam, hogy ez az olasz elektromos Rákóczi téré a kurvázásaival együtt azoknak, akik helyett éppen gyaláztak minket kezdetével Bodnár Verának, mert szőke volt és cigány volt a férje, Ráczként velük együtt járva mindig, folytatva Molnár Rózsa kurvájuk sorsát, elválasztva a púpos Godzsáktól, ami megbénította a teljes testét az Oroszország előtti angyaloknak, isteneknek, embereknek. Nyíregyháza teljes egésze tort ülve ismételte Béla hátára a létra dobást, akit tönkre tett Zorán és a szerbiai jövő népe, mint hívek helyett, Zorán hangjára felfigyeltem gyerekkoromban, mert remegett, rossz érzésem volt, mikor hallottam, mert ilyen elferdült hangot nem ismertem. De mind ilyen volt, mint a nyávogó Zoltán Erika neurotoppos kivégzésre szánt hálójában Bodornak, méhében a póknak, ahogyan én végeztem. Koncz Zsuzsa sztár jövő Halak Katikaként Vénusz áldozó hangját sem bírtam elviselni, ismeretlen volt a gyilkosok hangja így ahogy vannak közösen.
Születésem óta Bodor, az Iker tornyos pusztító végig cipelt magával Zoltán Erika helyett.

Egyszer hisztiztem, de hipnózisban, a kezdetére emlékszem, apa megütött pecsétgyűrűvel az ujján, hatalmas hiszti volt ez, lefeküdtem a vízbe az utcán. Többen mondták nekem, hogy Takács tanár úr, aki kukurikúnak nevezett, ujján fekete pecsétgyűrűt visel. Feltehetően egy Rákóczi téri Szeleppel járó hatalmas erővel bíró által történt, hogy Takács tanár úr megütötte az iskolában a szemöldökökénél. Ekkor már össze voltam törve Woode Allen helyett kerékpáros balesettel nekilökve teljes erővel a Hecskéről Thököly utcára vezető út végére tett hatalmas kőnek. Egyszer mentem az iskolába reggel, ráesett a hatalmas kapu a bal karomra, valaki kifordította a sarokvasakat. Senki sem törődött velem, Rendes Marika a sebészeten dolgozott, észrevette, a kórházba hívott, végig közlekedési fóbiával, alig tudtam tájékozódni és nagyon féltem, el akarták a bal karomat gennyeztetve hagyva levágás céljából. Ekkor jött Erdős bal kézzel Erdőbényéből a Thököly utcára James Katiként és Éva sántaként. A kisolló szemembe dobása helyén egy lyuk van, Colombo miatt. Gyuszi nyelvét Kupai dadogása miatt a miskolci kórház felvágta érzéstelenítő nélkül. A nemi törzse miatt az Oláh könyvben kiadottak szerinti létrehozásukban nemi vesszőse helyett rálöktek a kerékpárra hatalmas erővel, szétrepedt a nemi szervem fölött teljesen, hipnózisba tettek, nem tudom, mi történt azután. Iboly úgy halt meg, hogy megfulladt egy halszálkától.

Egyszer voltam beteg kiskoromban, szamárköhögésem volt, nagy fulladással.

1980-ban viszont folyamatosan beteg voltam, amit nem értettem az orrtörés kezdetével Ardó által, hogy olyan lettem, mint ők. Ezt ismertem fel lányom egykori gyalázója anyjában, Lázár orraként.

Nem lehettek benne a Vénusz áldozásban a kurvázások Liptai által elkövetett első embergyalázás kezdetével kurvázva engem, amit Bodor pusztító hajtott végre lábmegrántásommal együtt kezdve születésemkor, sem a gyalázásai anyámnak, az anyjának, minden nemi kivégzője helyett az ózdi cigánytelepnek, sem a csonkítások.

Párszor engedtek énekelni, kis koromban állandóan másfél éves korom óta egészen 1967-ig, akkor a szívem meghasadt, kezdték a nyomorultakat fényevésen tartva minket a gyilkosaink kivezetését keletre idetett barakkos kezdetével nemesedve, tisztulva, emberré válva kelet az összes cigánya helyett a világnak dalai láma kezdetével, amit hozzánk hoztak. Már akkor nem vigasztaltam a szívemet, saját magamat szeretethiányként egy darabig. Fűzérradványt kabát és minden nélkül állandó éhezés közben tartva tüdő és mellhártya gyulladásával az ózdi cigánytelep Havas Mária mint betegük helyett nekem berendezve egykori Volga menti dalokkal és hasonló szépekkel, amiket kiskoromban anyám énekelt berendezhették egykori orosz maradványokkal, akik naponta haltak meg, megfulladtak. Kacsik orvos már megjelent, hogy ne engedjen tanulni, mindig szégyelljem magam a zárójelentés miatt, amit írtak Pap főorvosával a pszichografológiának.
1973-as kezdetével egy kommunista kornak Kovács Katalin Katiként Vénuszt áldozó sorsát kezdték el közösen az egész Hegyalja Ruházati Szövetkezettel, énekeltettek maguknak a kivégzőim.
Tóth Erzsébet szőrös lábú állandóan támadott a Karcsáról bejött kacsaszájú Horváth Erzsébettel együtt, megaláztak engem. A sárospataki Katit molesztálta Végvári Pubi, ezért minket megtámadtak, vitték Ménesi Ktsz dolgozóival feleségül venni őket.
Végvárit kilökték az ablakon. Kati ide van téve Katiként, mint egykori nemi csapása az ózdiaknak.
Markovics Erzsébet mellett vágtam kézzel a szőrös kabátokat, akit vittek férjhez májuskosárral, itt kezdődött Mohamed népének támadóinak kitermelése.
Hatalmas dudor lett a hülyejkjkujjamon az olló miatt nagy fájdalmának Kovács Katalin kurvájának Sütő László sántának, amik győztek felettem, azt mondva, hogy a Kohutok mind elmebetegek.
Minden munkát velem végeztettek ötszáz forintért fényevésem közben.

Az Árpád utcán engedtek még énekelni tiszta, csengő hangon Szabónénak és Elek Andrásnak, akik mindig megtapsoltak. Mivel összetört a szívem Hogya Mária kommunista időt nem végrehajtó szerepe helyett, soha többé nem énekeltem, egészen a Kiliánig,majd a Tatárdombon.

Mikor néha nevetni akartam, Ardójuk csúfolt engem, hogy mi az majom, látod az angyalkádat.

Brigitta azt írta két éve, mikor harminc éves hallgatás után kezdtem mondani, az apjuk mit tett velünk, hogy bennem is hiba volt, hogy az apja, akit szeret, így bánt velem, senki sem tökéletes.
A válás óta, ami három évig tartott soha többé nem tudtam a nevét kiejteni,mert lesápadtam, ájultam el, olyan rettegésben éltem.
Mici macska és három macskája berendezése hozzánk a jehova elvarázsolt kutyával együtt az azóta velük járó Mici néni és három fia első pillanattól készen állt a jövőre, nevük sem véletlen, Latinovits atlantiszi lopott dallamból elmebetegként, amiért Müller gyilkolt, Freinreinsz egykori Lengyelország gyilkos nevét vette fel, Bujtor István bika horoszkóp szerint létrehozva járják azóta a világot.

A Rákóczi tér karácsony előtt erőszakosan fel akart jönni Újhelyből azzal, hogy a bátyám haldoklik.


Nem értettem a rasszista szót, hogy védik az általam soha nem ismert zsidókat és cigányokat, négereket, nem tudtam, mi készül itt, meg hogy a Rákóczi térnek törvényei vannak, szeretetben élnek és nagy gazdagságban, csipke bugyival dicsekednek, miután nálam mindent összelyuggattak. Elvittek Bécsbe decemberben a II-es elme kíséretében, szeptember óta félve attól, hogy kiesnek a fogaim végleg. Ott találkoztam a sisy kastély megnézése közben Tóth Gábor idetett Katikával, mondta, hogy Áderrel milyen szándékaik vannak Ménesi ózdi cigánytelepével, hogy a Benkő soha nem volt magyar. Mondtam neki, hogy nekem Benkő az anyám, utána nem nézett rám. Hazajöttem, Brigitta adott nekem két éve a névnapomra pénzt, hogy költsem magamra, vettem egy jobb melltartót és két hasszorító alsóneműt fekete-fehér színben a Tulipánban, ahol mikor ott jártam még akkor általuk cipelt öcsém zsebkendő nélkül iszonyatos állapotban a mezőkövesdi orvosokkal Ivánka teljes egészével, mondták, hogy Koboldné megy a boltba zsebkendő nélkül, az ő sorsát hajtották végre Gyuszin Borsodivánka teljes egészével
Oda akart engem zárni az RTL klub médiája Tűzkő Judit sorsát kezdve egyforma kosztümbe beöltöztetve minket kivégezve maga helyett. Gyuszi nem értette, mikor az újhelyi rendőrség odavitte mindenféle papír nélkül Müller kivégzői közé, miért kurváznak engem, ő sem ismerte ezt a szót Kovács Ildikó saját kivégzőjük helyett, Katikaként idetéve. A zsidók ismeretlenek voltak számomra, mondták, hogy veszélyesek, mikor kicsi voltam, végig ők rendezték be az üzleteket Újhelyben. A cigányokat sem ismertem, nem értettem, miért követnek, ellopva mindenemet. Mikor hazajöttem Bécsből, kimostam a ruháimat kézzel, másnap beszedtem őket, fel akartam venni a fekete hasszorítót, eltűnt. Összefügg az általam nagyra becsült drága hasszorító Béccsel, Sissy miatt Müller megcsonkított, az összes üzletet berendezte fogcsonkítókkal.

Müller Péter Sziámi a Bertalan utcára tett Király utca teljes egészével, Bíró Sátán népe és az Émászos Sátán népe két utcai berendezése felett felügyelet tartva, betegségeik miatt az árnyékoknak folyamatosan támadva, mészárolva, gyalázva a médiába ment kurvák helyett minket, kezdték el 81 éve Miskolc teljes egészével Benkő Lajoson az iszonyatukat, akkor érkeztek meg Szibériából, azzal földöntúli hatalommal felruházva, amit a genyó és Turcsányiné jelent a jelen világhatalomnak, ami létrehozta a vatikáni erőt, majd a többit sorban egymás után. Bodor pusztító is 81 éve érkezett meg hozzájuk pók lányával együtt. A zöld szememet a tükörbe nézve nem bírtam látni, annyira tiszta volt, bennem volt már a jövő Rákóczi tere, ezért féltem a látványától. 1967-ben még megengedték, hogy áldozzak fehér ruhában, éppen odaértek Illésékkel a Gyöngécske lány vagyok én számukhoz, kontyba tetettem a hajamat Jutkával, az egyetlen Jutkájával a világnak és szőke hajával egykori németeknek, ki akartam festetni magam, de Jutka csak a szemöldökömet húzta ki.

Biztos, hogy nem volt benne 81 éve a Holnap Magazin idetett Vénusz áldozói és összes Annája helyetti áldozásom Katikaként, Cserhát létrehozásával autóút alkalmával Karcsára utazva látott délibáb kezdetével Ihász Láma Évának, aki ide van téve a három lépcsőházba, sem a gyalázás, sem a csonkítás, sem a hipnózisban vezetés, sem a világ gyilkosainak névtára elválasztása egymástól, rossz természetük miatti támadásukkal együtt.
Vatikánt is Müller hozta létre gyalázásunkból és általuk adott betegségekből tett politikusaival a világnak.

Az ózdi fenevad, hamis próféta és halálnépe Szuláknak kivégzését mindegyik feszületével együtt megírták a debreceni bibliában, amit közösen rajtam hajtottak végre idetett Rózsafalvi néven, amik 81 éve érkeztek meg szintén.

A tatárdombi jungista napbaöltözött asszonyához az idetett Melionnak, egykori napbaöltözött asszonya, Mária Bodor általi kivégzői közé ufóival együtt. Ekkor kaptam II. János levelével kezdve üzenve nekem, hogy ne engedjek be idegeneket a házba, amit nem értettem, milyen álom ez Müller Péter Sziámitól a bal fülembe, melyet összetörtek a spanyol pusztító helyett egy óriási nagy kígyót, ami lengedezett benne, ha abbahagytam a biblia olvasást, ütögette. Közben körbevett a börtön, amikor nem olvastam, jöttek közel hozzám, míg az Iker házat dermedt hidegség borította el. Játszották a megrakjuk a tüzet, mégis elaluszik dal alapján, amit felismertem velem, hogy az átlaluk néha állati körülmények között megengedett izzó vaskályháját a Rákóczi térnek, Braun vörös botos hitler Jézusa halála után nekem adva pár bútorral együtt, folytassák a bibliai apokalipszist, saját feszületük végrehajtásával a Rózsáival a világnak. Az izzó kályhát a dermedt hidegség egy pillanat alatt eloltotta. Én már rima Jeruzsálem voltam születésem óta, ezt a tatárdombi világ vége megadásával fejezték be. Huszonegy éve haldoklom, a II-es elme cipel.

Biztos, hogy nem volt benne Benkő Lajos általuk megérkezetten 81 éve tartó gyalázása a sírban is a három lépcsőháza által a Bertalan utcának mindig cserélt kivégzőivel Müllernek.
Urbán Tibor állandóan velük jár a barakkos legyekkel, barakkos szigetekkel, összes Tótjával a világ összes vallásának, Rózsáinak, Turcsányi genyó és Turcsányiné jövő urainak felfoghatlan vérengzése, sem a betegségek létrehozása Benkő Lajos kivégzése óta Benkő Dánielék kezdetével, ezek helyetti támadással, Szűcsökkel, Ildikókkal, Erikákkal, Gabriellákkal, Mariannákkal, Katalin könyvének Zirkulinak, mint egykori világ gyilkosai helyetti áldozásom. Az egész Időjelek ide tartozik Bródyékkal, az összes Vargával, vasfüggönnyel. Ezért volt felszólítva az engem leírt Holnap Magazinja Székesfehérvár idetett velük járó felfoghatatlan gyilokjanak és gyalázóinak összes Annájával Katikaként Jánosokkal együtt, Asszony Edittel együtt, hogy tompalátó támadással és kurvázással kezdik születésemkor folytatva anyám sorsát és az apjáét körbe járva a Révész utcán saját népük tettein, gyilkosságain, a három lépcsőházával Süvegeséknek, Törőcsiknek, összes csik-jének a világnak, Lévai Anikó olaszliszkai gyilkossága óta forgószélként körben járó cigánytelepével Ózdnak, a hívőivel együtt, sem a kutyás börtön támadóknak állandóan rám a környék összes lakójával, félelemben tartva engem, sem Visnyei László világ-könyvtár tulajdonos összes könyvével Szabónak, hozzájuk tartozik a Szabó család a sötétkapus dögökkel, két halál gyerekével görög istenek megtámadása óta minden Mariannának, Erika asszistensnőjükkel, aki nem tud semmiről Szabó Rolanddal együtt gyakorlatban, sem az állatnevek Varjúval együtt, mint világ-könyvtárt kezdővel, Medvékkel, őzzel, öregséggel, az összes könyvvel, amit rajtunk végrehajtottak a kék és fehér hármas gyalázatával az általuk selyemréti buzikkal és ügyvédjükkel meggyalázott egykori isteneknek, sem az idetett kamionosokkal berendezett utcanép jólétben tartás 81 éve Egyiptom összes korának végrehajtóiként kíséretükkel együtt fáraó hangya vonulásakor itt ismételve, kis fehér kutyásával Gulyásnak, mint mártírnak Noé özönvíz egykori végrehajtójának, amit bevetett Romániában Porácsné Dóra vízbefojtását rajtam ismételve. Kilián teljes egésze hozzájuk tartozik. Gyöngyösi Sátán népe mindig velük jár, Tóth Kecskés Katalin az összes Katalinnal, Szajkó véggel a Jókai utcán megtisztulva Vénusz áldozással.
Mary Zsuzsa helyett az ózdi cigánytelep születésem óta tartott minket mocsokban, anyámat támadva folyamatosan, én takarítottam utána. Szabó tompalátásával Asszony Edit Katalin könyvbe tett Katika elnevezésével az első görög istenek megtámadása óta készülnek a születésemre, ezért jöttek vissza. Szelep a sajátjuk, így készültek a születésemre, ezért jöttek vissza 81 éve. Sajátjuk Gór Nagy Mária, az összes Horváthja a világnak, egykori Horvátország előtti emberek és angyalok mészárosaiként, jelenleg ózdi cigányok vannak ott Cseh Károly írása szerint egykor egy folyóból eredtek, Noé bárkája óta mészárolnak a 666 űrhajós genyó és földöntúli hatalom kíséretében.

Nem volt benne a fogtalanítás, Nikkel állandó résztvevője nálunk kezdve születésemkor három gyerekkel megjelölve, csak nem volt kinek, lezárták a határokat vasfüggönyükkel,.
Nikell Magas-hegyi isten energiájával üzen velük együtt Noé bárkája óta annak az egyetlen természeti erőként megmaradt egykori Istennek, melynek kilátója nácit jelenti, hogy olyat kottáznak az égre csonkításokkal, gyalázásokkal, iszonyatos kivégzésekkel, amit soha többé nem mos le a hó.
Csakhogy mi Benkő Lajossal együtt mint egykori magyar teremtő angyalával és anyámmal, akik gyaláznak, éheztetnek, saját sorsukat végrehajtva rajta pirosba öltöztetve kurváznak maguk helyett, ez nem volt benne. Szelep tompalátása óta a velük járó Urbánnak Időjelekként adva ki a testenyészeteket már az első görög isten megtámadása, meggyalázása óta készültek a fogadásomra tompalátás támadásával együtt, Ilit Orbán Viktor légy emberré válva háromjeles homlokával ők hozták magukkal. A trianoni németek voltak az első gyilkosaink, akik összetették a két családot egykori magyar és német teremtőként, előző trianon maradványaival.

Az újhelyi Várkonyi embergyalázó, megtámadva az utolsó brazil Gajdosi Nórát, Müllerék által megölve, gyerekeit megtámadva közben, fekete ufóival az időjeleknek, amik benne utaznak a kocsiiban azoknak, akiket kivégzésre szán 81 éve folyamatosan, egykori azték szélből létrehozva őket állandó mondatával járnak a Várkonyi könyvnek, hogy embereket nem lehet teremteni Újhely teljes berendezésével anyám, Jóság rokonság, Török rokonság,mint kezdet, Zsurki Csaba kenyér kivételével, meg Jutka. Megtámadott mindenkit Várkonyi Konyinak nevezve nemi szerve miatt a kutyáját Mülleréknek. Az anyja Várkonyinak,mikor a Justus utcájukban mentem dolgozni, egyszer kijött és kiabált nekem, hogy az ő fia orvosnőt fog feleségül venni.

Gyarmathy névvel visszajött 81 éve a világ összes gyarmatosítója indiai cigányokkal, ezt tette fel a három lépcsőház Orbán Viktorral és motoros hadseregével a Várkonyi mondatnak. Menyhért László cigánnyal van itt berendezve állandó tiszta ember szívének infarktussal történő gyilkosaként, akit saját egészségügyük kezel soron kívül, kísérete hipnózisban tartva engem kivégzéseim közben odaégette naponta az ételt a gáztűzhelyen a saját elmeosztályuk helyett. Az összes két keresztneves idetartozik. Árvay gonosz Nyíregyházával, a sakk-kártyájával a világnak szintén akkor csatlakozott, mint béke galambos kommunizmus végrehajtója, a hidegkék szemű kitartójával jelenleg, mint régi német emberek és angyalok világának gyilkosaként hidegkék szeműre történő átcserélőjeként Müllerékkel, amit a bátyámon ismételtek, majd rajtam.
Ózd teljes egésze hozzájuk tartozik Havas Henrik Hócipőm felállítójaként Kovács Erzsivel kezdett anyám gyalázóival, az összes értelmiség legyőzőjével a világnak. Müller győzött az istennők, angyalok iszonyatos kivégzésével, mai napig tartó gyalázatukkal, a világ összes tiszta emberének lemászárlásával. Hiába mondja el a mondatát Törőcsik Teri Bencsikkel együtt járó mészáros, gyalázója az emberiségnek, hogy párzott az állat, mint kurvája a világnak az össze kurvájával együtt Liptai kezdettel, ez nem adja az iszonyatot, amit végrehajtottak azokkal, akik a bűnt és a rosszat nem ismerték, így végezni velük azért, meg tökéletesek voltak. Farkasok az összes Ágnessel hozzájuk tartoznak, minden halakkal együtt, meg reformátussal Kupai kezdettel, így tették ide az Szabóval, Sütő Lászlő egykori Vénusz támadó sátáival, Ágneseivel a Talmudnak, mint minden apokalipszisével az Ágneseknek, Illésékkel, amik Illés szekereként járnak velük együtt Ilés megtámadása óta halál reformátusként, Bródy János Katikaként Müllerék átlal elnevezve minden Jánosával az elmeosztálynak, mint John Lennonnal, amiért megölték, de nem halnak meg, atlantiszi Latinovitscsal kezdődő velük együtt járó lopott dallamból vannak, ezért állatotta be őket a média sárga tengeralattjáróként.
Minden helység, domb, erdő, város, ország, egykori világrész, földrajzi név idetartozik, 81 éve kezdtek. A 130 erre készülő írók, költők közül Márai Sándor egykori kassai nemes és Illyés Gyula nem vett részt az apokalipszis megírásában, az összes többi a három lépcsőházat készítette elő minden festővel minden korban azelőtt, saját elmebetegekkel, nemi csapásokként, Faludy állandó saját nemi csapás aggként hozva párzani, Villon és a többi korszakokat végrehajtó nemi csapás mindig sajátjuk volt, Mészáros Ági kezdetével az állandó kommunizmusnak gennyes nemi szervűekkel. Nem ismerem csak ezt az egy lépcsőházat, nem tudom, a másik kettőben mik vannak berendezve. Tolnay Klári helységneves Rózsaként idetartozik, Kátyi kezdettel kezdték a református egykori gyilkosokat kitermelni. Az összes református egykori gyilkos kitermelésével készültek valamire, rajtunk végrehajtva jártak időben szerte a világrészeken saját gyllkosságuk végrehajtása közben, míg ők ittak, nyaralgattak, állatiaskodtak, mivel ezek állatok, ezért vezettek be a szexet. Minden Kelemenje a világ minden korból idetartozott Bertalanokkal együtt egykori Bertalan éjszakai vérfürdő megrendezőiként. Bakos már csak földrajzi névként van Miskolcon, 1983-ban jutottak el az és elé vessző tételével a nyelvi rombolással egyidőben engem magyarként téve ellenségnek születésem óta az utolsó analfabéta egykori gyilkosok kitermelésével folytatva a sort Cseh Károly ózdi feketemágussal, Kelet teljes egészével, amik megírták, hogy a Kelet fekete mágusai csuvas kezdettel díjazva őket Vaszlej Mitta díjjal engem tettek főszereplőnek minden szerepébe az ózdi cigánytelepnek Ménesi mindent összemocskoló, romboló, engem jelmezekbe beöltöztetve Müller kivégző kíséretében. Molnárné Marika hatalmas fenékkel a világ kezdete óta velük jár, születésem óta folyamatosan történő dicsekvései közben két utcalányát Vénusz áldozással igazgatónővé tette Müller, tudja, hogy ki vagyok, feljelentést tesz ellenem,mondjam el a saját bíróságán, hogy Tircs Mária mit mondott rá, hogy azt mondta, hogy skizopren. Erika lánya Nyíregyházának szőkeként kiválasztva Katiként születésem óta, jelenleg tanfelügyelő. Négy éven keresztül hallgattam, hogy kurvázzák egymást, besokalltam, nem tudtam tovább hallgatni. Feltettem a facebookra dühömben írt prózai írást róluk, Orosz miskolci myvipről engem letiltó Szakács Zsóka kivégzőjével tudván, hogy ki vagyok budapesti lakost, idehozva Tapolcára, míg ismételnek emberi klubot hozott létre Orosz, mint velük együtt járó iszonyata a világnak, engem kitettek, hogy nem tartozom az emberek közé. Fenyegetett, mikor olvasta a két kurváról szóló írásomat, hogy letiltanak a facebookról.

Saját volt a rendőrség is, pár itt lévő a lakásban, már nem tudván hallgatni a kurvázást és dicsekvést ember áldozásból, ennyit tudtak hívogatta őket telefonon.

Ménesi pár évvel ezelőtt rajtam körben Müller óriási kígyójával mellem alatt, mely egyre jobban szorít, ismételte rajtam az Üres szív Vörös Oroszlán részét, melynek kurva főszereplője velük járva Lénártné Jucija a Kiss tábornok utcának, arra emlékszem, hogy a már Kanadába ment Kovács felhívta Jucit telefonon zaklatás miatt. Ómasztáné szintén saját gyilkos, együtt voltak a II-es elmeosztályán az RTL klubnak, amikor Müller kivégzett eszmétlenségig, megbénítva minden részemet, Ómasztáné a nyelvembe tett dögöt, azóta folyamatosan mozog fel-le a nyelvem. Ez az Üres szív másik kurvája Mülleréknek. Így adtak jeleket páran, tudták a főszereplőket, de senki semmit nem tett mészárosainkkal szemben.

II. János Katiként ment a Révész utcára tett Vénusz áldozókkal a Vatikánba, vele együtt gyilkolt Müller. Ez Ferenc is, minden Ferenccel Katiként berendezve Heródes népével együtt. Voit Ági dögdisznója a Talmudnak Egerszegi egereivel, Bodrogi viperáival, minden állatával a Talmudnak náci néven Hitler népeként lemészárolta a világot, még követel Mészáros Áginak díjat, mikor kivégeztek engem tompalátóként támadva születésemkor tudván, hogy ki vagyok Szelep helyett. Azért tették be az összes Szabót, mert a mind a sajátjuk, Váradiakkal, Ardókkal, Farkasokkal, Madarassal, Konczékkal, Kovácsokkal, mesterség nevűekkel, amikkel egykor kezdtek 81 éve álltak össze.
Gabriellák saját nemi csapások, Müller nevezte el őket Katikának hozzátéve a többi Zirkuli könyvben megjelentekhez, pusztai néppel kezdhettek, Végh Antal könyve a kezdet volt Simon Ilona sorsaként nálunk végrehajtva Ardójukkal,.Utcanép is saját az egész megyében állandó gyalázóként az összes alkoholistával és elmebetegekkel minden korszakban, mióta együtt járnak.

A fema, amibe engem tettek születésemkor az egyik kiliáni kurvájuk helyett börtön állandóan, de közben betettek a pincéjébe Ómasztának a Bertalan utcáról a gyerekkel együtt, Ómasztáék együtt vannak mindig velük. Zöldekkel is együtt voltam a pincében, itt lettek berendezve, filmet néztünk, egy szülő nőt. A Tatárdomb első pillanattól az övék lehetett, így került ide Bodorhoz az Ikertorony, Vicián tatár halott, mint ufók szállítóinak egykori célpontja, az összes tatárdombi dögjével Szabónak, Fekete Pál Palik néven újhelyi engem dícsérővel, amiért Fekete Pált megölték. Fekete Pál azt mondta, hogy addig nem nyugszik, míg el nem választ a férjemtől.

Mielőtt ezek bejöttek felszámolása a világegyetemnek 130 éve, az álmosfüzetek szerint a Tatárdombon van egy árok, ahol én jártam, nagyon féltem, mert vad kutyák voltak ott. Ez volt az első jehova támadó központ. Palik mind Katika Müllerék által berendezve. Marsi Anikó Bettit deformáló kísérete Derláné vatikáni erejének kísérete egykori általuk Marsiak kivégzése után berendezett zöld ufók, azok nem bántottak minket a szürkékkel együtt.

Szőke ufó lányokat láttam álmomban, melyek a két utcához tartoznak, meg űrhajókon utaztam, köztük Straub Dezsőjén, fehér vászon ruhájában a Révész utcai támadásom idején rám adott mini vászon ruhának, amiért Soós megszégyenített engem. Kovács Katival utaztam és nagyon határozatlan voltam Medveczky helyett. Utaztam térképnek látszó Magyarország felett az ózdi fenevad űrhajóján, Koncsol Icával együtt, az egyetlennel, aki nem bántott.

Én voltam a rózsakeresztes rend űrhajóján, ahol az első emeleten dossziékat kellett válogatnom Moldován Nóra helyett.

A Révész utca teljes egésze főszereplője én voltam, meg a három lépcsőházé a Bertalan utcán.

Derláné helyett én voltam a bárány, amiért Zsoldos doktora a Sátánnak durván rám szólt, hogy vegyem le a jelmezt, nem értettem, ezért a Bodrogba fojtották. Bodrogi Gyula az első kislány gyilkosság óta viseli a Bodrogi nevet, már ezt gyerekkoromban észrevettem.
Bencs Marianna Katiként idetéve kivégzőjével együtt. Kállai kettős helyett engem áldoztak meg, míg ők nyugodtan dőzsöltek. Kaposvári Sándor is benne volt az álmoskönyvben, amit Müller hajtott végre rajtam, hogy szégyelljem magam a vele járó barátnője végett, mert hiányzik a fogam.

Ez mind a kurvák szerepe lett volna, amit az emberek sem ismertek, az angyalok sem, az istennők sem, amiket ők berendeztek általam iszonyattal látva görög költők antológiájában, azokat maguk hajtották végre, miután kivégezték a görög isteneket, meg a többieket.

1976-ban két turbánt vettem, egyik fekete, másik fehér. Ekkor jártak India történelmében a fekete és fehér mágiánál. Már kiszedték az első fogaimat, kezdve az idetett Máték helyett, mint egykori nyanyák helyett kommunizmus részeként, levágattam a hajamat, majd bedajeroltattam iszonyatos megszégyenítések közepette egy hozzájuk tartozó alkoholista fodrásznő által, bárányt kezdtek is ismét a turbánnal indiai történelemként. Majd vettem 1980 körül egy zöld kabátot, hozzá egy bárányszőr sapkát. Ez mind Derláné feszülete volt. Volt férjem eljött velem egyszer a tíz év alatt észrevéve engem, hogy létezem Emil butikjába, ahol vásárolt nekem egy piros ruhát. Itt már ismét kurva voltam, ez az egy ruhám volt nyáriként, ebben jártam télen dolgozni bárányszőr sapkában a pártbizottságra. Emil és felesége megdicsért engem, hogy ilyen szépet még nem láttak, mint én, az elmeosztályra vitték, a házát a gyilkosa átvette magának. Derlánét legalább tízszer ki kellett volna végezni a vatikáni erejével együtt. A két tévés focistákat berendező központ Karcsán volt Kis Ferenc vörös kommunistával berendezve, akit én fogadtam mindkét házban. Később Simon Évával párzott, összejöttek, mint a főszereplője helyett a Vénuszt nem szerető kezdetnek, hogy engem mindenkinek le kell néznie, aki szeretett, megölték. Ezek jöttek össze a Révészen Kolczával, mint sorozatok főszereplőjével együtt a Bestiával, hogy ne engedjek be szerelőket, meg nekem már minden mindegy, mondta Kolcza Mari. Egyetlen jeladó Dudásné fia volt, aki kiabálta, hogy az anyja kurva, de nem értettem, már ott voltak Müllerék. Kiült az ablakba, hogy mindenki hallja, hogy az anyja kurva.

18 éve, mikor elkezdtem kimosni a szenes holmit a lucsokból, Smidt Zsolt kárpitos mondatával jöttem, mint bútor összeroncsolójéval, egy szlovák könyvet hajtott végre, melyben az állt, hogy a zsidók felveszik az előleget kontár munkáért, szőke feleséggel ment nyaralni.
A zöld medeia idetett Katika néven Andó Marianna lett volna.

Baratta Egon a szövetkezetben egyfolytában kurvázta a lányát, amit nem értettem.

Csutakok Müllerék állandó ufó pszichiáterei, Ildikó Argyánné Katiként idetett az összes Ildikóval együtt, amiért Müller megtámadta a szüleimet Kőszegen, ahová apa vitte logopédiai intézetbe a dadogása miatt Lendvai Ildikó velük járó kurva miatt, mert az apja megszégyenítette a szív nélküli kivégzőgépet. Ez a hatvanas évek elején volt. Onnantól alig emlékszem valamire, mert csúfoltam az öcsémet és a bátyámat dadogás és selypítés miatt, ami nem én voltam. Bátyámat elkísértem néha Galambosnéhoz, aki tanította beszélni. Otthon gyakoroltuk a répa, retek, mogyorót, amit be is rendeztek egykori romániai emberekkel akarták kezdeni a roma történelmet, de a németek folytatása miatt kihűtötték a szívét velük járó Némettel a három lépcsőházba téve. Répássy, Retek Mogyoró, mind miskolci berendezés velük együtt járva. Az összes mogyoró, dió név hozzájuk tartozik minden zöldségnévvel együtt, mint egykori Tulpa bácsi nevéből lett Tulipánnal.
Galambos Lajcsi bármennyire akarta erőltetni, hogy visszavezesse a klasszikus hangszereket, nem tudni, miért, hozzájuk tartozik Galambosné nevét felvéve.

A Jókai utcáján feküdtem az Oláh Fejezetek a szexualitás könyvéből elköltözött cigány házaspár házában Csákó, bolond asszony, aki baltával verte az ajtókat Müllerék miatt, mert nem akart Vénuszt áldozni, odajött egy vén emberhez albérletbe Szajkó Katalin, akiről azt mondták, hogy összefekszik a vénemberrel, meg akarja ölni,hogy megkaparintsa a házát Müllerékkel együtt. Kati a kérőként általam nem ismerten hozott Ardó Zsigát, miután Szebenyi Judit szerbiai elmeosztályán végig haladtak kidobálva naponta mindenemet, hideg fűtetlen spájzba aludtan, nem engedték égetni a villanyt, gyertyafénynél olvastam, Kati bocsánatot kért Kopcsiktól, már három gyerekesként születésem óta emberként áldozóként Ménesivel berendezve, férjhez adták az idetartozó Medvéhez, megtisztult. A fejezetek a szexualitás történetéből az összes könyvével Szabónak mind nemi csapást jelent.
Az összes oláh és sváb, matyó, minden népcsoportjával, amit berendeztek egykori népek által itt hagyott saját gyilkosokként velük együtt tort ülve, hozzájuk tartozik.
Így került ide a győri gyilok, Oláh avatár, annak ellenére, hogy a Győri kaput bevonulásuk miatt Miskolc berendezte a többi kapuval együtt.

Feküdtünk egymás mellett a bátyámmal, szándékosan összetéve minket egy ágyban, éjszaka hatalmas erőre ébredtünk mindketten, ami azóta is szétválaszt minket a többivel együtt, húzott valami a bátyám felé, de már Fűzérradványban is egy saját szereplőjük könyvét hajtották végre Komjáthyné által mondottan, mikor felvettek Hamvas Mária betegségével, hogy a bátyám a férjem.
Radványi kastélyt a megszégyenítések eltüntetése végett kirabolták széthordva mindent a miskolci Rákóczi térrel.

Gyuriról Heilig Gábor angyala a Vörös Oroszlánnak tudott egyedül, deformálta maga formájára folyamatosan a Vatikáni energiájával Derlánénak, Ikaruszt rendeztek be miatta, ott dolgoztatták lakatosként, ennyit engedtek meg. Megírtam Bakos Józsefnek, hogy most halt meg a bátyám, mert nála vannak a gyilkosai. Ő is törölt engem emberként, mint mindegyik.
Balla Bea és cigány kivégző nemi csapásai, amiket itt a börtön állított le, Bodorné Rákóczi tere egész Miskolc lakosságának gyalázott egyfolytában a nemi kivégzők helyett, velük együtt járnak, így végeztek Benkő Lajossal anyám születése óta Olaszliszkán, amit Lévai forgószélként azóta is ismétel rajtam kezdve születésemkor az egész megye tudtával lezárt vaskapus országával egykori Jeruzsálemnek.


A Kohut rokonság a Török Lacival még életben van, vele kezdődött egykori török terület előtt élő emberek és csillagok magyar-német teremtő által berendezve, hogy őrizzék az embereket.
Visszajöttek a gyilkosok 130 éve, Bornemissza, Dobó Kata Katiként, valamennyi szereplője az általuk megírt soha nem létező Egri csillagoknak a Benedek 17 szám alatti lakosoknak, amik helyetti gyilkosság sorozattal kezdtek velük együtt születésemkor, Jakab, Varga József, Porácsné Dóra, Kalina, Báthory, Dósa, Jutka és a taxis párzója ET egri idejéből, Német, táncosnője a városnak Dósáné Egri leányka Kovács Kati kitermelője, az ide is költözött általam felismert név, Napoleon, Müllerék népe mind, a többit nem ismerem, mert nem tudtam kimenni a lakásból többé.
Ezek hajtották végre a magyarok magyarok által történő hentes munkát Egerben, ennyire régi a vár.
Égi hatalmával történt a genyónak.
Miután velem megfizettek minden felújítást, Báthory szerepét rajtam végrehajtva a többivel együtt, nagy házat épített.

Már nekem születésemkor végem volt az első kurva szavánál Bodor Iker tornyos pusztítónak, nem kellett hozzá a genyó és a földöntúli hatalma a világ urának.

Nagy Istvánt az osztályunkba hozták tetvesként, Müller itt is ismételte, nem tudom kinek kiabálta, hogy leborotválta a fejét Nagy Istvánnak a tisztiorvos. Gulyás osztálytársam ide van berendezve Mattyasovszky Hedvig volt tanácselnök Perecesre Tanács néven, Kolossay Zsuzsanna kiálló fenekével Müllerékkel, mind Sátán népe. A ratkó kort Müllerék rendezték be a szülészorvosokkal rima jeruzsálemekkel a jövőnek. Itt minden a saját népüket jelentette, mikor visszajöttek 81 éve.

Pintér légy rendőrként ide van hozzájuk rendezve Bertával és Tuzával együtt.

A budapesti bátyámnál gyalázatai közben a pesti Rákóczi térnek született Gabiella Mülleré Katika néven felvéve a nevünket, akár a borsodivánkai kivégzői azért gyalázták folyamatosan a saját menhelyi Nagy Évájukat, mert a ricsei általuk üzemeletett elmeosztály azt mondva anyámnak, hogy ha megnősül, meggyógyul az egész ország tudtával, hogy az emberek ismerik a házaséletet, ezért nem szaporodtak soha. Öcsém előtt a kivégzői ivánkának egyfolytában gyalázták együtt ahogy vannak az világ tudtával a Kohut nevet. Nem tudták, hogy Gyuszi brazil angyal. Saját börtön orvosok, elmondva a betegségüket gyilkoltak maguk helyett, mint Müller pszichiáterei, rendőrsége, az egész világ szeme láttára, mert mind az övék első pillanatától, amióta a genyó és a földöntúli hatalom megtámadta a görög isteneket, Szelep formájában jártak azóta.

Egyfolytában elektromos ízt érzek a számban, mindig szagolgatom,amióta cukrot állapítottak meg rögtön a lábam teljes megsemmisítése után, ez Müllerék elektromos kígyója körben a melleim alatt az egész város tudtával, így járok 18 éve, szórakoznak, fajtalankodnak, mivel a sorsukat, szerepüket Vénuszon hajtották végre. Dévényi és Zoltán Erika sorsa lett volna mindkettő Ménesi feszületével együtt Újhelyben a Rákóczi téri vaskerítéses Krisztus szobornál. MIndegyiknek be volt rendezve vaskerítéssel a feszülete.

Kátya Portörője Szegednek, ami fél valamitől, sorsát Miskolc városa a Kőporos utcai albérletben rendezte be, ezért Kőporos a neve. Megsértett engem, érthetetlen összeférhetlen természete van, patológiának nevezett engem maga helyett. Kiss Ferenc Pinókkió Müllerhez tartozóval lett volna kapcsolata, meg az összes többivel Miskolcon. Ott is történtek furcsa dolgok, bár már nem voltunk magunknál, Brigitta egyszer kizárta Bettit az erkélyre, késsel fenyegette, amit alig hittem el.
Egyszer becsaptam az ajtót, elfelejtettem, hogy benn maradt a kulcs. Bementem a Szendrei kezdet munkahelyére, ahol késő estig dolgoztattak engem, majd eszméltem dél körül, hogy megy haza Brigitta és nem tud bemenni a lakásba. Soha nem tudott menni illemhelyre idegen helyen.
A házmester segítségét kértem, hogy az ajtót kinyissuk, előtte anyám rábeszélt egy Bandi nevű macskára, a házmester azt mondta, hogy szóljunk annak,aki benn van a lakásban, hogy nyissa ki az ajtót. Nem értettem, a macska hogyan tudná kinyitni az ajtót. Anyámnál megutáltam a macskákat, nem lehetett leülni a macskaszőrtől, már 1967-ben kezdődött a bolhás ágyneműnk File család helyett, amik így aludtak dr. Szmisz rendelőjének udvarában, melynek a bolond lánytagja állandóan rémületben tartott azzal,hogy bevisz az orvoshoz injekcióra. Godzsák Ildikó állandóan berendezett szocialista kori iskolája része File is az összes szereplőjével Müllernek a kucsmás oroszból hozott bolonddal együtt Adriányi Pál gitártanárral, aki eltörte a lábát.

Anyám macskákat halmozott fel, fontosabbak voltak a macskák neki, mint mi, nekik adott enni,nekünk nem. Horváth Zsuzsanna facebookos ismerősnél figyeltem fel először a macskásokra.
A macskás egykori egyiptomi harcosok között volt félszemű, kiherélt heréjű, szőr nélküli, bandzsal, mindenféle betegséggel rendelkező, amitől undorodtam. Ez a miskolci egykori egyiptomi kort végrehajtókat jelenti genyó által elvarázsoltan együtt végig az ózdi 666 központtal varázsolták át az egykori harcosokat kutyáknak, macskáknak, sünöknek, amiért megtámadtak, hogy felrobbantották az iker tornyos házat Faggyasék Gábor néven idetetten Katiként Müllerékhez. Mindenféle állata van az egykori harcosoknak, mint az olasz történelemból Rómeó és Júlia halálnépének korából a velük járó Szabó Gábor kimentettnek Vecsésre támadva folyamatosan engem, mert Miglécz Gabriella kihasználta a férjét. Guelfből párduc lett, amit a Vatikán folyamatosan támadott, nem tudta, hogy honnan vannak, akár a cápák a tengerben, a delfinek lélekkel, az összes állata a világnak egykori harcos volt egymás ellen állítva, így is maradtak meg, azért támadják egymást.
Görögországból a tigris maradt, azután, hogy az egykori embereket istenekkel együtt, angyalokkal már Szelep időjelek megadójával iszonyatosan kivégezték. Görög Zita nevével ismételték, ezek a vámpírjaik, ezekkel támadták meg a földrengése után Vénusz szobor kiemelkedésével Amerikát Ábrahám Lincoln Törőcsik Mari Zitáival, mint vámpírokkal, ezek voltak az első lakók. A többit felvonultatták elmebetegezve engem, mikor felismertem őket. Azért sünözték a rendőrségét Miskolcnak, mert ők is részt vettek a tatárdombi robbantásban, eltüntetve mindent, ahol Vénusz áldozás történt, hogy ez itt az Iker torony.

Dóra néven Hámori Ildikó Katiként hosszabbított előre kitervelten az összes Dórájával Müllernek.
A Benedek utcára költözött egy jogász nő a férjével együtt. A nő nem tudott boltba menni, feltételezés szerint az egész egri csillagok gyilkos utcája nálunk volt születésemkor, sőt sokkal hamarabb,mert az emberek nem tudtak boltba menni, ezért ismét börtönbe zártak végleges legyikolás végett, ezt a lakást, ami össze volt állítva a Révész utcaival ismét a születésnapomon Szabó István helyett engem hozva a világ könyvtárához, Süvegesék rendezték be Katalin nevű anyával, Balogh és Ledniczky párossal.

Az osztályba hozták az utcai hármasba tett Barta Zolit, Takácsot, sánta Takács fiát, mint nemi támadóm egyikét, mikor közösen legyilkoltak szívem átszúrásával Szabó Istvánnal együtt beállítva ekkor, hogy nálunk voltak Lázárral együtt, Göncz Árpád nevével kezdtek folyton a Szabó világ-könyvtárát.

A gondolataim, mint amit használtam kivégzésem után végleg, csupán a megmaradt egykori logika maradványai, ezekből raktam össze a mozaikokat, melyekben segített a kivégzésre szánt malacka a Mici Mackóból, az összes többi, mint Medveczky határozatlan halak Mülleréké, Kovácsokkal együtt. Velem volt végig születésem óta,tudta, milyen sors vár rám. Nagyon félt végig.

Müller 1998-ban ismét megtámadott, a szívem átszúrásával kezdte Németékkel együtt hidegkék szemű berendezésével saját népként, aki úgy tesz, mintha semmi sem történt volna.
Ekkor kaptam a melleim alá körbe a hatalmas elektromos kígyóját,amivel kezdte ismétlésben a születési körülményeimet a skizoprenjei helyetti Vénusz gyalázást, azzal, hogy a skizoprenek nincsen szívük és nem szeretnek fürdeni. Azóta így járok, illetve feküdtem több, mint tíz évig összegörnyedve titkolva a gyerekek előtt, mi történt, végig titkoltam, mert féltettem őket.

Az Új misszió a sajátja Teréz anyájával az indiai cigánytelepnek, ahogyan sejtettem is, de mindenütt az ő népével találkozom. Müller írta a levelet a rendőrségnek Kolossy Katalin néven, meg Rácz kórházigazgatónak, amit szégyelltem, mikor megtaláltam az összes többivel együtt,hogy a skizoprenek nem élhetnek házaséletet. Ezzel kezdtek nálunk születésemkor iszonyattal velük együtt. Kolossy Katalin első pillanattól gyilkosom, ez volt a rendőrség mindenütt. A kínai japán sárkányt ábrázoló köntöst itt lopták el Bodor Ágnesék több bizonyítékkal együtt, melyeket a II-es elme gyűjtött össze valakinek, a cigaretta dobozokkal együtt, hogy így szoknak le a cigarettáról, pedig maga a nikotin, Megvárta, hogy visszajöjjön, szétlapiítsa és járásra képtelenre tegye a lábaimat, akkor kezdte el a kígyója felvinni a cukromat akkor is, ha nem ettem semmit. Most is magas a cukrom, abba hagytam a gyógyszerszedést, abban a végleges hitben, amivel a média ámított négy éve, mint Benkő Dánieléké, hogy utoljára megyek orvoshoz.

Jelenleg Magyarország Török Lacit jelenti, István Románia, Jutka félig német ember. Zsurki Csaba egykori római egyház kenyérke növényből lérehozottja.

Az iskolába hozta Godzsák Ildikó Müller népe Katikaként végleges kivégzésünk végett a jövő népéhez Kohut Istvánt bátyám nevével, Lopott, összeférhetetlen volt, ezért a kisegítő iskolába vitték minket támadva a bukott szamár miatt. Már felvették a nevünket saját népeként.
Olajosné a gyorsírás iskolában, mikor az első osztály végén indultam országos versenyen otthoni tanulás mellett, kaptam két kitüntetést, az egyiket adta át csak, a másikat ellopták azzal, hogy megtartja magának és csúfolta a zöld a zöld szememet.

A világ összes kakastaréjú iszonyata Kohut gyilkos. A szöghajú rendőrség István támadóit jelenti,mert megtámadták Demjén Rózsi formájára deformálva, végig gyilkolták a zenészek helyett iszonyatos nyomorban hagyva. Hipnózisban van születése óta. A görkorcsolyások az Időjelek részeit jelentik az egész világon. Vénuszt ünnepelnek Kohut néven. Velem voltak végig a misztikus titkok Annás okkultistáinak képviseletei, amelyik egyet megöltek, meg is gyalázták, fekszik a miskolci temetőben. Nem tudták, hogy mi történik, velem maradtak a csuvas kezdetei Cseh Károlynak Jézusokkal együtt. Bennem van István a király megnémított királya Romániának.
De bennem Derláék utánzója és deformálója, a rózsakeresztes rendje iszonyata, méhemben a Rákóczi tér, nemi szervemben a Rákóczi tér, hüvelyemben Bodorné gyalázója, minden részemben gyulladások csapások, a genyó és földöntúli hatalom erejével együtt a sátán kígyójával nyakamban, fejemben. Nem engedtek volna meghalni Müllerék Turcsányiné földöntúlú hatalmával együtt a genyóval, mint a világ jelenlegi urával

Ez végig kurvázásommal kezdve anyám sorsa folytatása az apjáéval, az anyjáéval, végig, ahogyan együtt vannak a Révész és Bertalan utcai három lépcsőház kivégzőivel.
Fűzérradványi megengedett énekem Volga menti dalokkal anyám gyerekkoromban általuk megengedetten énekelve nekem Anyám sorsa volt. A Lantos Szövetkezetben a gyilkosaimnak dolgoztatásommal, fényevésemmel ötszáz forintért viszont Vénusz áldozás volt már a Sánta sütővel, ami velük együtt jár Kovács Katalinnal, aki velük együtt sorsaként. Az Árpád utcai albérletben megengedett ének Koncz Zsuzsa sorsa lett volna, az ő dalait énekeltem, legtöbbször a Csillag fényét a naptól kapja, a föld virágot ad a rétnek kezdetűt, mindezt, ami a mészároknál szép egykori világ általuk legyilkolt isteneit dalait jelenti, mint az Omegánál a koncert a mennyben. Így hozhatták Lucifert azóta magukkal. A lezárt határok mellett hozzám Luciifert hozó Adriányi Pál velük járó az összes Pállal együtt szintén nem az én sorsom volt, mert én nem ismertem a Koncert a mennyben egykori Jeruzsálemet mennyországgal. Tatárdombi kocsival való dicsekvéssel fejezték be 1995-ben a Lucifer folytatást azzal, hogy rémségessé leszek. A kiliáni ének szerelmes dalaival az isteneknek, hogy jöjjenek megmenteni Illés folytatása. A tatárdombi énekek, akiket megöltek, nem Vénusz éneke, hanem Szendrei Klaudiáé. Az Árpád utcai Derláné és Edit pácini albérletben Kopcsikékkal az ózdi cigánytelepről, az összes unokával szaporodott három gyerekével a világnak, amiért a személyigazolványokat átcserélték Ardó kivégzőgépük mondata, hogy mi az majom, látod az angyalkádat Benkő Lajos sorsának ismétlése Máté nyanyával együtt az én csonkításommal, Ki az Úr a házban Zalatnayval magyarként, végig a II-es elme támadott Hollóházán is Zalatnay és a többi gyilkot ért sérelem miatt. Nem lehet visszaadni nekik semmiféle kínzással, mert ezek kivégző nemi csapásai a világnak.
A Vénusz gyalázó anyám, anyám apja, anyám anyja, ami velük járt mindig Erős Antónia újhelyi járványtemető népével, jelenlegi Mexikóval Müller Péter Bodorné Ágnes összes Ágnesének nemi gyalázása lett volna Ágnes 81 éve hozott kivégzőjét Benkő Lajosnak, Molnárné kér lányával együtt kiálló fenekével régi kurvaként Molnár Sátán népe apától Mária Tircs gerincbetegségével már anyámat támadva készültek a fertelemre, Ágnes gerinc eleven elrohasztóját mindenkinél a hozzátartozó szociális hálózatával Gyarmathy Icának hajtották közösen végre, rajtunk történő folytatással megállás nélkül az eleven elrohasztásunkat. Gyarmathy Ica az álltalam kedvesen kérdezett kérdésre, hogy Ági már régen járt itt, akit csak néztem megdöbbenve, mert iszonyatosan csúnyán káromkodik az összes többivel együtt, Gyarmathy Ica kitámadott, hogy Áginak súlyos műtétje volt, a saját orvosuk megműtötte a világ eleven elrohasztójának a gerincét. Ági folyamatosan támadott engem, hogy minek nekem a méh,dobassam ki, meg hogy nekem jár a közgyógy, neki meg fáj a gerince, mint kivégzőgépnek. Az összes Ágnes Mülleréké Ady kezdettel.
Nem értettem, hogy Gyarmathy Ica acsadi, amik tort ülnek velük, mentek oda kirándulni, mint Hollókőre Katalin csárdát üzemeltetve, ami az álmosfüzetben van az utcába téve, egy egykori isten kivégzőjét jelenti, akit ott szolgáltattak a csárdában, bort szolgáltattak vele, szégyellte magát, kiment félelmében az utcára, s akkor hallotta a nevét, Katalin néven, hogy a zöld rétről egy szőke, göndör hajú angyal szólította, átölelte. Hollókő később jött létre, Unió újította nekik, akár Telkibányát, ahová elengedtek együtt Molnárné gerinc rohasztójával a gazdagok világába emelkedettnek, mert az egykori Alexandriai Katalin kerékbetörését már miattam ők hajtották végre együtt a már akkor halálvilág reformátusaival Szabó Gábornak, azért van ott kopjafa temető.
Minden Uniós központ egykori Katalin áldozást jelent szerte a világon Vénusz miatt.

Minden Müller volt végig, az összes Majóné Erika börtönével és utcanéppel történő iszonyatuk végrehajtása 1986-ban így ahogy vannak együtt.

Ennyien maradtak a világból Müllerék által meghagyva valamiért, Török Laci egyetlen magyarként, Egri vár óta, István bátyám egyetlen Románia előtti emberként, Szlovákiában élő nagymama Szaszák rokonságával, akik nem ismertek meg, dunántúli pár Kohut emberrel.

Mi nem tartoztunk a világ népei közé. Müllernek célja volt állandó támadásai közben Brigittának Szabó Roland hisztijei miatt, amit mikor Lengyelország által nagyon félve leírtam, megalázta Bettit és Gittit, hogy mi vagyunk elmebetegek, mert a hisztijeit rajtunk hajtották végre. Brigittát mindig elengedte, engedték, hogy Angliába menjen, folytatták a füvesek, kurvák sorsát állandó rettegésben tartva, hogy meg akar halni, ami a Kőporosán kezdődőtt saját Kátya Portörő sorsaként. Katalin nevet mikor felvette, átlépve a Holnap Magazinba, azt jelentette, hogy vége van a vándorlásuknak. Végig rettegett a fekete mágusa Ózdnak attól,hogy legyilkolják, fekete mágusi verseket írva, melyek Bakos József ízlésének felelnek meg, amit érthetetlenül néztem, csúfoltak engem végig az egész net világával lenézve, leértékelve embernek sem engedve nevezni engem, mert tiszta verseket írtam.

Gyartmahy Ica utolsóként hozott Müller kivégzője a szociális hálózatnak kivégzőjével a msikolci Bulgárföldi szolgáltató központba hatalmas önbizalommal járó Ági népe Gáborjaként Katikaként idetéve születésem óta mind gerincrohasztó kivégzői az angyaloknak, istennőknek, isteneknek.
Gyarmathy Ica saját társadalombiztosítással emelte a mészárosok nyugdíjait, intézve Jakab Jutka néven felvett nevével Müllernek minden Jutkával együtt a dolgait, tőlem megtagadta a segítséget, bár tudta, milyen állapotban vagyok. Dadusai a Szarkahegynek általam felismerten elmebetegek, mind Godzsák Ildikó népét jelentik a betegségeivel Tircs Máriának.
Piroskái Müllernek mind egykori Kohutok támadót jelenti, ezért lettek kiválasztottak.
Gyarmathy hívott magukhoz pár évvel ezelőtt, mert felemelték az általuk Gáborjukkal szállított ebéd kihordási díjat, nem tudtam fizetni, el kezdtem járni ebédért fulladva, dagadtan, egyre szaporodó betegségével már Begala kivégzőnek velük együtt járónak, insulin már az övé lett volna, vakságát már végrehajtotta Müller, anyámon kezdték a szürkehályogját az anyjának, minden betegségével együtt a térdének, gerincének, fogtalanításának anyja végrehajtásában Bodorral, szívének elvételével Német által idetéve, hipnózisával Derlánénak, refluxával a rajtam együtt történő együtt történő végrehajtásával Tircs Mária belőle létrehozott betegségnek, felsorolhatatlan betegségével, amit mind a saját betegségei jelentenek, rengeteg betegség van Benkő Lajos iszonyatosan történő kivégzése óta, mai napig gyalázatával Bodorné Rákóczi terének.
Magas vérnyomás csak a kezdet volt, Esztergályos gyári munkásaival beállítva, összes fonónővel, munkásnéppel, LKM kurváival, folyamatosan hozták létre a betegségeket politikusoknak. Benkő Dániel pinázó kiabálásával, hogy engem megtámadtak Bodrogi visszajött első kislány gyilkosságot elkövető viperával Derláné Talmudjából, szándékos volt Vénusz ellen, mint Benkő Lajosból létrehozott betegség felfoghatatlan gyalázata az egész világnak, mert mind végig nézte.

Az idetett Gyöngyösiné betegségét hajtották végre rajtunk, rajtam már befejezve a Turcsányi Gyuláné általuk leszázalékolt egyensúlyzavarával kezdődő két utcai összeállítás kezdetén, minden kerékpárosával a világnak, amik újítottak maguknak, jártak előttem, dicsekedtek Sajtos Klárával és Horváth Zsuzsannájával a postának összes Zsuzsannájával Müllernek, hogy ők kerékpárral járnak mindenhová. Gyöngyösi majdnem vakként jelenti anyám állandó támadóját,engem már szeretett.

Felfoghatalan volt az is, ahogyan a médiájuk teljes egészével gyalázva engem Vénuszként fényevésünkkel kezdve a velük együtt embereket,isteneket, angyalokat gyalázó Kelet teljes egésze együtt ismételte a megmaradt cserepek alapján ebből létrehozott történelmi jövőjét a Müller Péternek Unióval együtt, emberré nemesítésükkel az indiai cigányokkal együtt, meg az is, hogy a halott festő által megrajzolt verseim alapján egykori általuk megölt népek, mint görög istenek, románai királyok Illésék által rajtam végrehajtottan elpörölve mindegyiktől István a király Révész utcai összeállításakor járva a világot ismételték ismét a 130 évvel ezelőtti bejövetelüket, itt Dévényi Erzsébetje lettem a Kiliánnak. Varga volt a hangja Istvánnak a Révész utcai lista ismétlésében, István az általuk ugyanígy mészárolt magyarok egri csillaga idejében élt, így került bele Szendrei Klaudiájuk, amivel kezdtek kurvázásommal történetébe. Árulattatták velem rima Jeruzsálemként saját cserepüket, mikor Jeruzsálemben éltek Miskolc városának,Egerbe akartak vinni, Zsarnai piacon árultam, Kazincbarcikának, Lőrincz Levente jövő népe Orbán Viktor formájában kivéve Lőrinc Gabreilla Katiként idetéve kezdetét annak az időnek, mikor szétosztották egymás között a költők verseit a pokol angyalaival a II-es elmeosztályról, Petőfivel együtt, építették a Metrot, ahogyan a robbanó béka sorozatban pocok nevű költő megírta, nem tudta, mi történik itt, hogy a kurvák verseket hajtanak végre, a börtön tolvajok Balatonnál nyaralnak lopva szét mindent, egyedül a Kispál és a borz tudott rólam borzként. Senki nem vette a cserepeket, egyetlen egyetemi tanár volt, aki a Képes történelem alapján sumer ábrákkal megrajzolt cserépre azt mondta, felbecsülhetetlen értéke van. Ezeket a Jézusokat fekete kereszten Rózsával, imádkozó egykori népekkel, Dél királynőjével, Fáraóval, Misztikus titkok főszereplőivel, magyar és román Istenek ábráival, legnagyobb Jézus feszületesükkel a romániai Istvánnak, amit átfestett velem a Rákóczi tér, nem tudtam lemosni a rátett fekete festéket, tisztították a jövő keleti saját gyilkosaikat.
Kőrössy Katalin nemi kivégzőjük állandó kazincbarcikai magát sajnáltató Körössyvel együtt, hogy meghalnak, újhelyi Kőrössy kezdet óta a szalagba téve vasalóként. Mindegyik átfestett, átadott egykori orvosok gyilkosainak, Vadas Pálnak, mint szabadköművesének Óznak Moldován Nóra kurvájuk kíséretében Bestia békával együtt apácáival, Tálas Juliannával, Szikszó teljes egészével az általuk kiadott könyvek alapján náci Pálházival, Pálháza teljes népével, ahonnan Eleket és Soóst hozták iszonyatot hajtottak végre közösen turulmadár végével az eleven kutyák elrohasztásával saját turulmadár kutyáit élve kivégezve. Haulich helyett mindig más rendelt, mint az általam Tatárdombon megírt géporvosok, Vénusz gyilkosokként Müllerékkel együtt. Egyiküknek átadtam egy cserepet, mint az orosz természetgyógyásznak a Vörösmarty művelődési házban, amin meztelen figurák voltak, ekkor megjelent valami a fejem felett, mondta neki, hogy ki vagyok, ekkor Szelep tompalátó szeme miatt körülégette füves szertartással a bal szememet, parancsolva a sátánnak, hogy folytassa tovább a cipelésemet. Adtam rengeteg állatokat ábrázoló cserepet a megtámadunk után ég serege leszállításakor Simon Éva velük járó iszonyatnak Simon Ilonával együtt bolond lányával, aki helyett Bettit bolondozta Viciánné,hogy a bolond lánya Katikát beszállította az elmeosztályra. Éva az összes Müllerék által itt ellopott megrajzolt cserepeiivel az általuk megölt égi Jeruzsálemnek, melltartóival Zalatnaynak, amiket vettem neki ajándékul, Jutka lányával, aki elmebetegezett engem már, mert hadarva össze-visszabeszéltem, anyához vitt cserepével egykori Máriának, akit a festő budin ábrázolt,hogy ott ül, így ölték meg, ekkor már kedzték a borsodivánkai kivégzőkkel anyámon és rajtam az érthetetlen kivégző sorozatukat, mondva Nagy Éva által, hogy anyám a Mária és én vagyok a Jézus. Elkértem anyámtól a cserepet, a többit nem tudom összeszedni, mert azt hittem, jön valaki segítségül bizonyítékként.
A cserepeket a Kőrössy Katalin nemi kivégző helyetti II-es elmesoztályra tett Müller pszichiáterével, mint egykori Kiss doktorával a Révész utcának Medveczky határozatlan halak sorsát folytatva parkinson kóros csapással a lábaimba együtt végezték ki ugyanígy Cserép Imre Holnapba lépett összes Imréjével egykori börtönnek az ismeretlen cserépkori babilon berendezését az egész országgal ugyanígy, ahogyan velem tették. Kocsisnéje a Kiss Tábornok utcának egyre szépül, bár haldoklik fehérvérűségben, két lánya béna, egyik tolókocsiban, akiket sajnáltatnak Bettivel, egyik támadóm 1986-ban a vérem kiszívásával, lábaim megtámadásával együtt. Ica körülugrálja valamennyit. Kálival együtt támadtak rám születésem óta. Az újhelyi Kocsis tanárja az egész szőlészeti tanári karával, sánta Takáccsal, Sarkadynéval, Godó Istvánnal, Palicz sántával, mondva nekem mindegyikről kiskoromban, hogy pulyaszeplősítők,amit nem értettem együtt végeztek a földdel Müllerékkel. Kocsis történelem óra tantárgy leadása helyett egyfolytában dicsekedett külföldi útjaival már 1980-ban. A matematikai hozott zseniségnek mondott logikámat megengedték használni itt Szelep tompalátása miatti állandó támadásával a Sátánnak, ami nem engedett szembe nézni Godó Zoltánnal. A gyorsírót, amit megengedtek zseniként otthon tanulás mellett, első év végén országos versenyen való részvétellel, két kitüntetetést adva nekem az akkori politika által, Olajosné okos barna szeműnek nevezve Sándorné Zsuzsát, az egyik kitüntetést nem adta át nekem, megtartotta magának, tudta, hogy nem tudom megvédeni magamat, csúfolta zöld szemeimet. Bodor Pusztítónál ekkor már pina voltam, tudván, hogy ki vagyok, így kiabált nekem Sándorné Zsuzsa az utca másik oldaláról.
Virág Erzsi és az összes virág nevű, az általuk végrehajtott és kidobott virágjaival a Braun háznak egykori török fehér rózsa és a többi általuk lemészárolt népek rózsa szimbólumaival volt végrehajtva, már befejezték Faggyasék saját népük által kidobva a Tatárdombon az összes virágot, azzal együtt, amit ültettem, birsalma fával, körtefával, almafával, Retek és többi zöldségével a szarba ültetett velük járóknak, a karcsai Ardó bolond reformátusok, mint velük együtt gyilkolók által szarba ültetett zöldségeivel az összes falusi saját népével Müllernek látták el az embereket első pillanattól saját ürülékükkel fertőzött zöldségekkel. Zahuczky Katalin halálnépe Mülleréknek,mint Katikaként idetett már létrehozta a jövő népnek a bio termékeket.

A gyorsíróba hozott kommunizmus része Hogya Mária Porcelánszív kommunizmusa végrehajtásakor azzal a véggel, hogy már nem tesznek benned kárt, már az én gyilkosságom volt,mivel Hogy a Mária velük állandóan járó Kniczky Gézával együtt feleségével, családjával fertelmet hajtott végre nagyon régi emberek, angyalok istenek ellen, kiárulva őket.
Tóth Katalin falusi kitermelt tanárnő férjével a pályafenntartáson már nyomorult volt.
Ardó szeretője 18 éves korom óta Bernátné Sátán népeként, mint egykori kurvája a régi világnak, akivel együtt mulatozott éjjelente saját népét jelentette, Bernáthné tudta,hogy ki vagyok. Odahozták tele pattanással homlokán a szőke Icáját a Ktsz-nek, hogy a Jókai utcáján a nemi csapás cigányok helyére vive minket ők vannak a kezemben a Rákóczi tér mellett, mint halálnépek, elcsúfítva a homlokomat tele pattanásokkal, így jártam levágott fufruval, ami nem állt jól nekem Szolnoki Elvira népe által csúfolva engem Osztert hozta világ gyilkosként magukkal.
Prihoda Laci sajátjuk Ardóékkal együtt.
A Sátán népe magának énekeltetve engem fényevésen tartva hozott bolond lány, velük mindig együtt járónak varrt kabátot, engem kabát nélkül hagyva.


Az első Ádám és Éva népet személyiség, arc nélkül,amiért Müllerék öcsémet támadták Genyó Isten nemi kivégzőiként hozták létre a Genyó formájában emberiként gyakorlatban emberek kivégzése céljából. Ezért hagyta mindig a velük járó iszonyat, hogy az általuk berendezett hívek azt higgyék, hogy ők az emberek. Végig az első görög isten megtámadása, kivégzése óta még Sátán nélküli időben gennyes nemi szervűeket jelentette.A sátánnal összeállított vizsolyi biblia be volt rendezve ezer évig az egész világon. Hát ez volt az egyetlen Luther Márton által észrevett Magyarország romlása a Sátán népe által, már akkor késő volt.

Azért nem épült a Metro tovább, mert idehozták Müllert.

Én sátánista jelmezében Ménesinek jöttem fel Újhelyből már a Kőporosra, ez volt Katalin Portörő, amit Betti szégyellt, én már nem voltam magamnál. A Kőroros utca összes névtára jelentheti a genyó istenük összes csapását a világnak, amiket folyamatosan bevetettek, Pálfy Gyula sántával, Szendreiékkel, Oroszokkal, Németekkel, Mátainé Katikával, hogy nem szerethet senki, Barnával a Biborszél teljes egészével mint jövő művészeivel, Kisvárdával, Vándor Sándor utca teljes egészével, Koko István győzelmével a velük járó pusztítónak, ami megtámadta folyamatosan Kohut családot az összes kakataréjosával Ómasztánéné fiainak a világon.
A református értelmiség hozzájuk tartozó Kovács és Mészáros szerelemben élő házaspárjával a net világának Koko névvel jött myvipre, rászóltam, hogy az apa neve, ekkor levette.
Kőrös Andor pesti értelmiség általam elmebetegnek gondolt versei és támadásai alapján a jövő népe Kőrös berendezése mellett. Illényi Katica romániai hegedűse a Talmudnak.
Mielőtt megjöttek 130 éve, a kiadott könyvek szerint Románia területe teljesen kihalt volt, élősködök maradtak ott egykori Talmud népével.
A fekete hadsereg Romániában Mátyás véggel állandó halálnépével Mülleréknek mind magyarokat gyilkolt Pataky Ági idetett népével.

Béres Mária, mikor Kántorhoz, mint saját Rákóczi terükhöz juttatva minket éhezés közben, Gyuszit támadva egyfolytában a cigányok sorsaként, engem Katicának nevezett ekkor. Katica népe Oroszországban, mint amit mindig Vénusz miatt hajtottak végre kivégzésével, meggyalázásával együtt Ferenczy és Friderikusz hangnémító kezdetével a kommunikációs csonkításnak összes bemutatott szereplőjével az ország által nevetve rajtam öcsém támadója Delhusa albán népével, Gábor Zsazsa léggyel, egykori szépségkirálynőjével Jeruzsálemnek, Dollyval,Fenyővel,Xarnus kacsaszájúval nemi csapásukkal Horváth Erzsébet karcsai kacsaszájújával lengyelek I. világháborús végrehajtóként már végezve majdnem a dolgukat Kacsa néven áthozott Zsóka halálkivégző értelmiséggel együtt a börtönből, minden halálvilágát a földnek ők hozták létre Penelopé véggel,amit én felismertem. A karcsaiak együtt jártak Müllerékkel az egykori mára teljesen kihalt természeti erők által uralt magashegyi népek mészárosaként Kondor Katalinnal, amiért hozták Kondor Bélát Karcsáról meggyalázni anyámat, Joli népével együtt.
Ekkor az Árpád utcai történelemnél jártak Kántorral és Kondorral is.

A Sági Ilona fekete angyalaival kezdődő ismételt apokalipszisének Ménesi ózdi központjának végleges börtönbe zárásommal a születésemkor minket támadók által maguk helyett, miközben Furhman Imréjük velük járóként emberjogi bizottságuk kezdetével vitte ki a városból a börtön cigányokat Tulipán ügyvéd és Sraszburger ügyvéd, Barna Gabiella idetett Katika Hitler Braun népével, az összes ügyédjével a világnak Vénusz áldozással.
1992-ben megírtam a Vörös Oroszlánt hegyvidéki kisváros kezdetével az Erikájuk újhelyi berendezése mellett Katiként helyetti medve kommunizmus kezdetével természetjárással, kirándulással, kék és zöld túrával, megbélyegzésével nemi szervvel a homlokomnak 1972-ben Kondor Katalin helyett, aki a főszereplő lett volna, már többé nem tudtam magamról,mert ezt be akarták zúzni. Addig írtam meg a meséket, Szendrei történetét a kurvájuknak István királlyal, amiért csúfoltak engem,hogy hiányérzetem van a felolvasáskor az Otthon étterem mellett, megírtam a meséket, dalokat Illésék által elpörölt pár istenről, a kisszobába rendezett szétszedett Révész utcai gyerekek Betti előtti támadásomkor Majóné börtönével miinden Erikája helyett Müllernek, Katika néven, általuk berendezetten átvive a kisszobába arra az ágyra, ahol megtámadtak Betti előtt lezárva az ajtót a gyerekekről a Révész utcájukban, mindent hallva általuk, hogy az anyjukat kurvaként gyalázzák az egész országgal, imádkoztattak egyfolytában, hogy nőjjenek ki a fogaim az összes Erikájuk sorsaként. A gyerekek mindent hallottak, a nagyszobába zárta őket a börtön. Nem tudták, mi a kurva velem együtt, anyámmal együtt, tudják már, mert a barátnőik folyamatosan erről beszélnek, meg panaszkodnak az ínysorvadásukról, Betti azt hiszi, hogy én ember voltam, nekem is ez a sors járt. Mivel nem ismertük a betegségeket, az embereket sem, semmit értettünk végig. Az 1995-ös megyilkolásom Hunnia börtön részéről együtt a nemesi mérgezőivel a jövő népeként már Szécsi Zsuzsánnéékkal Kőrössy Katalin népével a gyerekek által holtan megtalálva a jehova kutyával együtt késő este, két mentő jött ki. Az egyik Viciánnéért, a másik engem szállított be Vénuszként, csúfolva engem azzal, hogy miért nem volt elég a kiállításán a cserepeknek Kőrössy Katalin támogatása nekem, mint határozatlan Halaknak. Ekkor a gyerekek végleg tönkre mentek, Gitti rászokott a cigire, Betti elnémult, azt hitte már, hogy olyan vagyok, mint anyám. Ezt folytatták 1997-ben méhem kihalatásával a cigányokkal maguk helyett, Bettit hozva fürdetni engem, mert nem tudtam semmiről. 2004-es lemészárlásomkor már megszületett a sötétkapus Eszter, Betti idegrendszere végleg felmondta a szolgálatot Brigittáéval együtt. Nevelte az egykori gyilkosomat, aki állandóan gyötörte Szelep természetével, közben hozzám szaladgált Mohamedként, hogy ne gyilkoljanak állandóan a II-es elmeosztályon. Betti azt hiszi már, hogy én elmebeteg vagyok, mindent örököltem a Benkőéktől az orvosok elmondása szerint. Nekik már normális a kurva szó, idáig jutottak a gyalázásaim által velük együtt. A hiperaktív Eszter és társai, mint a meghagyott Müllere Berekaljának kisebbik fia, Ménesi cigányként főiskolát végzett sátánistáival Kopcsikéknak, emberek bénítóit jelenti Müllerékkel járókként az indigókkal, minden zseninek nevezett egykori népekkel, melyeket létrehoztak folyamatosan a jelenlegi írógépe berendezése mellett nálunk halottként jőve hozzám, tudva, hogy hiába dolgozok, folyamatosan általuk írt folytatásával az apokalipszisnek, Cseh fekete mágus és Müller minden jelből létrehozott népekkel soha nem fejeződött volna be. Pataky Ánges kezdetével ismételték rajtam az Elzettjükben Tito népével egykori Jugoszlávia előtti emberek, angyalok iszonyatos kivégzésével, maggyalázásával az ózdi fekete cigánytelepével Kopcsikéknak a mészárlást. Az Árpád utcán vett Ardó ötszáz forintért egy Singer varrógépet. Kopcsiék elkérték és kibelezték, a műszerészek felújították, hogy tovább hozzam magammal Kopcsikék kivégzését rajtunk végrehajtva Süvegeséknek eladott ezer forintos varrógépével Ménesinek. Az ezer forint forintos, mivel ez már nem Rákóczi tér, hanem a jelen világot jelenti egy forintos kezdetével Sárossy Katalinnak kiliáni védelem alatt kancsal Isaorával együtt, akivel a média Fábry legyével a Kiliánban engem megtámadóknak hatalmas erejével Malek szörnyének mondatták velem, hogy istenem szeretlek végig Magas-hegyi isteneknek. A Magas-hegyi Isten nem ismerte az angyalokat, embereket, Istennőket, mert ők hozták létre őket a hét hegy alapján,hiába üzengettek neki angyalok és Vénusz gyilkolás, gyalázás közben, zeneszerző lehetett, Ménesi cigánytelepe Kelet teljes egészével üzenget csuvasok kezdetével a díjazottaknak, hogy többé a tetteiket nem mossa le a hó. Malek halként idetett óriás teremtője mindig elengedett, tehát parancsolnak neki. Maguknak dicsekedtek a médiájukkal sorolva mindent, mit tettek az első Egri csillagok megrendezőivel együtt felszámolva az egész világot Liptai kezdetével az első embergyalázásnak.

Orbán Viktor egyedül, amelyik nem tudta, hogy Vénusz áldozás történik, csak felállították a Vatikáni szörny homlokjelével Illés támadóit indiai cigányként. A bábák,amit a médiába vittek Ágnesként Mülleréké idetéve Vénusz áldozóként, iszonyatot hajtottak végre többezer év óta az embereken.

Az általam egri halottakkal megírt régi világ történelme a Vörös Oroszlán megírásáig, az összes meg nem írttal együtt jelenti a jövő történelmét minden angyalával, emberével a földnek, gyilkosaik sorsával, tetteivel, gyalázásukkal, meg kell tudniuk a megmaradt embereknek is, bár nem ismerik a gyalázatot, ez jelenti a világegyetem valós történelmét.

A velük első pillanattól együtt mészároló Sárossy Katalin halálnép Hagia Sophiát rendezett be a törökhon előtti emberek, csillagok meggyalázása, kivégzése után Kiliánnal és a médiájukkal, engem támadtak helyett az egyik régi könyv szerint Kilián által védelmezve. Azért adták ki a könyveket, hogy majd eszméletlen állapotom megtaláljam, megengedték, hogy valaki itt maradjon mellettem.Pécsi Ilidikó Katikaként minden Ildikó kurvájukkal berendezte pécsiek tudtával a Hagia Sophia szellemtornyot, odahozták az általuk megölt Hagia Sophiás már török halott népet, ezért volt szellemtorony, akiket el is vihettek magukkal. Megengedtek egészen az Árpád utcai támadásomig könyvet olvasni, meg itt is időnként a Zirkuli Katalin könyvet, a Talmudját Szabó Istvánnak, az áthozott Herman Ottó nevéből létrehozott Zétényi Lili és minden Lili, mint démon Somlónak adva, meg Szelep barátjának, Burainak Liliként, már befejezésem volt a jövő Argyán Annájával Mülleréknek. Azért engedték meg, hogy lássam, végig cigányok helyett gyilkoltak, meg a világ mészárosai helyett, mert már itt bomlok le, befejezték.

Müller a Holnap Magazin tagjaként jövő népeként ausztriai jólét mellett támogatja a cigányokat és menhelyi népet együtt Demeter pappal a vakokat, süketeket Mülleréktől az összes többivel együtt.

A kurvázás nem volt benne Bodor pusztító által, a nekiadott Ágnes feleség miatt mondta rám születésemkor.

A madarakat vezető egész világon berendezett Duna tévé által itt bányatava Nyékládházának, ahol saját kivégzőik élnek bevezetésével megfullasztásukkal és kivégzésükkel egykori varjakként fenn hagyott károgó kíséret mellett általuk cipelve őket jelentve, hogy itt kivégzés történik, mindig a Varjő névvel berendezett Szabó István sötétkapus népének fiaival együtt Lázár népével való iszonyatot jelent.

A fecskék és a többi madár kolibrijével Adynak egri kezdése mellett a már általuk teremtett világnak barokk kori Talan a mindettudó emberként élő bolygója miatti kivégzésemkor 1990. november 15-én, Tóth Asztalos Ildikóval a világ összes Tótjával, Asztalosával külföldön élő rokonsággal, együtt Miskolc városába beérkezettekkel általuk létrehozott madár formában már teremtett népek lemészárlása után maradtak meg.

A genyó ott volt a trianoni német zsidók által berendezett Kohut és Benkő család összeállításakor születésemkor, az általuk legyilkolt világ történelemmel kezdve Íriszig arcom beállításával élő beszélő állatokkal, ahogyan be is rendezték volna, ha nem ölték volna meg őket.Ekkor Bodorék támadtak Müllerékkel a berendezés miatt. Mivel a jehova japán népet kutyával állították be és a háztájit is elvarázsolva a környezetvédőivel Brigitte Bardot pszichografológiai halálnépével, Müllerék által anyámat kínozva az apa általi állatok levágásakor, hogy gyilkos eszméletlen állapotban, apa által mondva nekünk, hogy ne nézzünk oda,mert az állat nem tud meghalni, ha érzi szívével, hogy sajnálják. A háztáji a jehova focizó kutyával az interneten általam írt család beállítás kezdetnek már nagyon késő pár hónapja Lengyelországnak köszönhetően lett felismerve, hogy mi történik Sátán népe által, akik hívtak segítséget. Már a genyó a születésünknél ott volt. Ady írta meg Hantos Ágnesékkal járva folyamatosan a világot egri támadásuk óta Talan emberek világával együtt a jehova focizó kutyát, amit be is rendeztek itt közösen állandó támadásunkkal vad kutyáikkal üldözve.

Az atlantiszi ember vagyok írásra figyeltek fel, senki sem olvasott engem, mert mind részt vettek a Vénusz áldozásban az egész világgal együtt beállítva őket a két utcára.
Az, hogy a Sátán támadott, még soha nem történt eddig meg,tudták, hogy ki vagyok. Paviás jött először Perecesről, semmit sem tudott tenni a lakásban lévő Müllerék és sátánistái miatt Ménesinek, pók népe miatt Bodor Ágnesnek, az összes börtönbűnőzével a kiliáni kivégzőknek, minden csapásával a Duna tévének, utcanépével a megmosott, megtisztult alkoholistáknak, amiért anyám felhívott, hogy miért engedtem be az utcanépet. Müllerék voltak végig mellette.
Itt voltak Adyék a cerberus féregállatukkal bennem, Rónai újhelyi cigánytelepével Turcsányi Évának, Szajkó Katalin, Adamek Gábor minden saját Gáborok kivégzőivel, Kolcza Mária halálnépével a szappantisztító sorozatoknak, Káli árnyékoskertjével, amiknek énekeltetett a II-es elmeosztály elmebeteg szörnye, ez maradt mellettem kivégzésem után írva folyamatosan megvakítva engem Bodorné Ágnes és az összes Ágnes sorsaként, írta a szerepeket egyfolytában, amit végrehajtottak eszméletlen állapotomban, egyetlen kitüntetett, Müller Péter Sziámi sátánistáinak pár népe, aki velem maradt. Aki sír bennem állandóan, mikor írok ezekről, Brigitta csillagmedve teremtője, Istene. Még soha nem látott ilyet.

Paviás semmit sem tudott tenni, hívott segítséget az egész világból, ennek már két éve, összegyűltek a népek a föld maradékai közül, de már túl késő volt. Sír egyfolytában Brigitta miatt, hogy a kurvaságot természetesnek gondolja a halállal együtt, az embereket sem ismerte egyikünk sem. Ménesiék nem tudva, hogy kik vagyunk az ózdi cigánytelep helyetti sorsuk, szerepük, betegségük, ruhák berendezésével Illésékkel együtt embereket áldoznak utolsókként.

Szelep 1995 előtt is baráti körével Müllernek csak a Kata kocsmába járt inni mindegyik Vénusz és Mohamed áldozóval tudtukkal gyalázták meg Bettit a világ gyilkosai családja által az összes szülészorvos közreműködése mellett Haulich tudta nélkül Szepessyvel együtt, őt azért ölték meg, mert szépnek látott engem. Tóth Attila cseremisz pusztító Kalóné Lila kocsmát üzemeltető Vénusz gyilkos berendezésével együtt jártak mindig, mindig új cseremisz pusztítót hozva létre egykori Humanaként Heródes népével együtt. Truppolai, akinek mondta a II-es elme engem felpuffasztva, mert szellemóriás, hogy az utolsó emberek vagyunk Újhelyből, nem stimmelt Betti génje általuk vizsgálva, alkalmatlan volt a szülésre, mint én is. Ekkor Truppolai Máv rendelő teljes egészével gyógyszert adott mohamednek, hogy alkalmas legyen a megszületésére a sötétkapus világ gyilkos Eszternek, aki egyre szépül Vénusz áldozásból. Truppolai légy közölte a lányom meggyalásához berendezett vasgyári szülészet orvosaival közösen, a már hipnózisban lévő Haulich doktor Pázsit Emesével való szexe közben, hogy ő is ember, mondva Mohamednek.

Szelep folytatta alkoholista életmódját Burai Vénusz áldozó bamba képűvel, mint támadómmal hipnózisban, nagy házat építve Anikójával a II-es elmeosztály skizoprenjével.
Argyán Róbert visszajött egykori romániai mészáros tudta végig, hogy kik vagyunk együtt isznak minden hétfőn, ami összefügg a hétfői tévé szünet kezdettel, a diavetítésekkel, ahonnan kezdték az egykori világ alapján az ország berendezését népviseletekkel együtt.

A cigit dugdosta Szabó István világ-könyvtáros és Lázár előtt, bár mindketten sokat szívtak és ittak végig jólétükben, tisztult Vénusz áldozással születése óta zöld szememmel, tiszta hanggal, görög isten külsővel.

Mikor jártam cigire pénzért havi tízezer forint mellett gondnoksága alatt egykori Müller Péter Sziámi skizoprenjeinek, amikkel mindig együtt jár Szeleppel együtt már Bettinek nem volt idegrendszere, támadt rám, hogy én semmi vagyok, terhes voltam neki, ekkor vitettek be Nikelné telefonja után, hogy anyád koldul az utcán éneklése után a II-es elme szörnyének, kiabálásával a II-es elme szörnyének, hogy Turcsányi genyó, felesége leszbi, ekkor jöttek közösen bevinni végleges kivégzésem miatt Müllerékkel az elmeosztályukra. Bodrog vipera és minden Gyulája az országnak apa túlélője és gyilkosa. Szelep kísérete végig Müller Péter Sziámi volt Bródyékkal,Urbánnal genyó teremtői hatalmával létrehozva az Időjeleket, az összes Vargával, a két utcai berendezés népével az egész világból.

Már itt két éve megengedték, hogy egyek, a II-es elme szörnyével főztem halál állapotomban. A falósa a börtönnek, amivel megtámadtak a Tatárdombjukon bennem van. Ezzel állattá tettek engem véglegesen. Pázsit Emese neve szerint berendezve volt itt, vissza akartak páran számlálni, hogy az újhelyi Pázsit lakosai Pálokkal együtt, Keresztesiékkel régi világot jelentettek, amiket régebbi Humanista orvosok, mint akkor még emberszeretők Ogár meghagyása mellett kihalattak.

Feltettem a netre az általam főzöttek fotóit, leértékeltek miatta, mert nekik pazar konyhai berendezés mellett Kránitz Laura trianoni királynői életmódja mellett Takács bicskei jövő irodalmi nagyhatalmával, a romániai Bíró Melindával, hatalmas pazar életmóddal dicsekedve együtt a színésznővé tett romániai lakosokkal, pazar terítékkel, tele finomságokkal mutogatva magukat szépségként Vénusznak, tudván, hogy ki vagyok, meglepődve azon, hogy már ismét eszek hagytak magukkal beszélgetni, mintha semmi sem történne.

Mikor Zsiga Marcell Zsigai Klára Bodor pusztítójával győriek által üldözötten tudván, hogy micsoda bejelentette, hogy 47 ezer forintból is meg lehet élni, akkor jártam ennyinél. Müllerékkel együtt járnak így berendezve a Zsigákat Ardó nevéből.

A városi Rákóczi tér kurvái megérkezvén 130 éves világgyalázatuk után Bestia apácáiként nemesedve a börtön által berendezett utcalányokat látva, már fel voltak háborodva, annyira emberré váltak szentek és istennők gyalázatából a világ kezdete óta.
A médiába vitt Való világ és többi utcanép romániai Rákóczi tér a Mónika Show Nyúl Ica Müller Péter kezdetével a motoros utcanép elvitelével a megyéből a jövőnek, mint üregi nyulak. Nyúl Ica és Dávid Mónika sánta volt, egykori Vénusz támadóként, velük együtt járt mindig.

Péterek mint bibliai szereplők sajátjuk Müllerékkel az összes bibliai szereplőjével a Sátán népének Lázár kezdetével Bodorékkal együtt mészároltak, gyaláztak meg mindent.

Szelep Buraival együtt Asztalos telkén gyűjti a régi lemezeket, amiket ketten végrehajtottak, hallgatják őket, tőlem elvitte Betti számukra a megmaradt Omega Babilonját, Révész állandó impotens Vigyázz a madárra gyilkosával a mészárosoknak, ahogyan Som mondta is, gyilkolva őt folyamatosan az itt történt megtámadásom óta gyertyával iszonyatosan, amit senki sem tudott már nézni, egészen a kiliáni Vörös Oroszlán megírása óta tartott ez, mert így égették a gyertyákat Révészék, miután meggyalázták az egykori római egyház embereit a leszbijeik helyetti Vénusz gyalázásukkal tudtuk nélkül,mert kivégzői Mülleréknek. Ezek a cigány és Balla pinák, amiket a média mutatott a világ teljes egészének, hogy Vénuszt gyaláznak. Somot a gyalázásommal beöltöztették mohamednek. Velünk folytatták tovább a kínzásukat. Szelep elvitte a Michael Jakcon lemezét a még néger külsejű babájuknak, hogy állandóan létrehozzák a Vénusz áldozó családjával a négereket. Az egész Kiss Tábornok utca rendezte be a jövő népét Szeleppel és Buraival, Argyánnal, mint esküvői tanujával mohamedve, tudván, hogy kik vagyunk saját Ardójukat hozva külön ültetve tőlem, mint gyilkososomat, féltem tőle még mindig, Betti által vásárolt drapp szoknyám és blúzom berendezésével mentem a házasságközvetítőjükbe Mexikó jelével berendezve Passuth könyvéből, ott a házasságkötő hangosan mondta Argyán nevét, nekem eszembe jutott az árgyélus kismadár, de elfelejtettem mindent.

Újhelyben a hecskei kezdettel Tamásné Icának Holozsai Bandival egykori mérnök Kaposvárival, együtt mészárolva a világot végig tudták, hogy angyalokat, szenteket, istennőket végeznek ki, Elzett teljes egészével együtt, együtt a spanyol pusztító zöld-kék szemű iszonyatával a tolmács Jenő bácsijukkal.
Megengedték, hogy megtámadásom előtt 1983-ban írjak, Névnapomra tisztelettel felköszöntöm saját énem, tiszavirág életemre mért sorscsapás emlékével. Már a versben benne volt, hogy az egykori világ minden Katalinját kurvák helyett végezték ki.

Vartnal családja az ózdi cigánytelepnek állandó Mülleri berendezés volt, megalázott Bandi engem, hogy nem tudok magyarul beszélni Catenek nevezve engem a kommunista kora végrehajtáskor Angliának velük együtt kivéve az elektromos munkásosztályát minden időnek. Már nekünk végünk volt a két utca összeállításakor 1983-as egyenúlyzavar kezdetével a genyó világhatalomnak, ez volt a kezdet. Már akkor Simon szakszervezissel minden Simonjával a világnak készen álltak a fertelem örökkévalóságig való gyalázatomra.

Születésem óta ez végig kurvák sorsa volt.

Az Ázsia centrumként gyalázásom közben felállított rendőrségre felfigyeltem, tudtam, hogy összefügg velünk. Pintér légyre is felfigyeltem, Kern András légyre is, meg tudtam Székhelyiről, hogy légy, s hogy összefügg a debreceni kilenclyukú híddal.

Presserről tudtam, hogy légy, nem tudtam, hogy Vénusz vagyok. Nem néztem a médiát egyáltalán, mert nem bírtam elviselni a külsejüket, meg az érhetetlen viháncolását, éreztem, hogy láttam valahol nem ismerve a nemi csapásokat.

Itt már felkelésem után engedélyükkel kezdték rám adni az Egerből jött Kupai Jutka és Ágnes kivégzőgépei Gyarmatyék tort ülőinek ruháját, átadta nekem Ica az ócska ruháit. Az Ottó divatcég, mint Vénusz áldozó Kiszely Ottóból vette a nevét, hogy tovább folytassa a gyalázását, Piri nénit, utolsó Kohut emberként már nem bírtam nézni milyen állapotban van összeaszalódva az Ottó múmia formában árulta, mint deformációját.
Kaptam egymás után Deméné Olga már aggkorú egykori óvónőjük öregségi foltjait, folytatták tovább Kiss Marianna Katika néven kiütéseivel a szemem alatt és felett, kaptam a sebeket egyfolytában az insulinos cukrosai helyett Asztalos Kiss tábornok utcai Tóth Asztalos Ildikó népének, jelenlegi folyásom a combom tövében végig Bodor Ágnes póké, amelyik állat az összes csonkítással, kivégzéssel, lopásokkal, csonkításokkal, méhkivétellel, pókot téve az emberek méhébe, felsorolhatatlan kivégzőivel végrehajtott iszonyata és fertelme a genyónak az égben, sorsa lett volna, mint állatnak, emberi formában. Saját gennyét ereszti ki belőlem.
Kaptam Gyarmathy Ica hatalmas kinövéseit az arcomra, egyiket az orromon észrevételem által valaki visszanyomta, hogy ne nőjjön meg olyan hatalmasra. A fekete hasszorító fehérnemű, utolsó előtti lopása Bodor pókjának egykori Sissy általuk fogcsonkítással kezdettel megölt, méhkivett, ugyanilyen sorssal mai napig élő osztrák nemes volt.
Utolsó pók lopása a száraz ruhák általi széttépése volt a fürdőszobában. A fekete köntöst japán sárkánnyal, amit ők rendeztek be Kiliánnak, szintén Bodor Pók lopta el, sőt Pók Katalin néven is fut.

Az Ázsia centrummal bevonuló Kína a már szétment miskolciakkal szerte a világba elvitt skizopren könyvtulajdonosokkal, kíséretükkel együtt,ami a skizopreniát jelenti már vége volt Kína történelmének egész kelettel együtt, hozták az angol kurváik ócska ruháit, már akkor minden mindegy volt, soha nem derült volna ki a jelmezes beöltöztetésem, mit jelent a más ócskája szerepével együtt.

Dévényi Erzsébeté lett volna a Soós István állandó Müllerrel járó iszonyat, jelenleg is Tóthtal párzó utódokat Vénusz áldozással nemző fehér vászonruhája Straub Dezsőnek, tudtával.
Innen már végig Dévényi Erzsébet sánta Sütővel Vénuszt legyőző Rákóczi tér, amik Révész Sándor Müller genyójával járó világ ura nevével állították össze a Révész utcát a Bertalan születései kezdetemkor nálunk levők mellé.

A cserepeim szerint halak az ünnepi tortán saját tor ünnepük megrendezésével a legnagyobb világ feszület volt az övék, kacsaszájúakkal Kacsa néven vannak berendezve az összes Horváthtal, Xarnussal, két gyertyával az ünnepi kacsatortán, amit a Rákóczi terük átfestett szivárványra Vénusz tisztítással. Sánta Sütő Müllerékkel az első pillanattól kezdve készült erre az iszonyatra Spencz Géza zsidóival együtt, a főkönyvelőjével, Zádeczkynével a ktsz-nek.

A matematikai tantárgy kíváló tanulója címet valamiért megengedték visszament időben a kezdetetekig Kupaiékkal, hogy az összes matematikai tehetséget ugyanígy végezték ki ottani tanulókkal és tanárokkal.

Heves avagy jeges fórumos hozzászólók kezdetével kezdték a II-es elméjével Müllernek, saját elmebetegükkel, amivel mindig együtt járnak Heves megyei saját nácik kitermelését, értelmiség legyőzők idehozatalát Bodorékhoz, de senki sem vett a Vénusz támadásban, csak Hevesi Tamásnak a népe. A II-es elme elektromos szörnye, mint direkt létrehozott elmebeteg, akivel végeztették a piszkos munkát parancsolva neki, kivégzésem után itt maradt mellettem tudtukkal, azt tudták, hogy együtt pusztulunk el a nyakamban lévő virág urával, aminek parancsolnak , a genyóval a nemi szervemben, a méhemben Dévényi istenével, az összes iszonyatával Bodorné Rákóczi terével, Müller Péter Sziámi elektromos kígyója általi teljes lebontásom közben, az összes teremtőjével együtt a világnak.
A jövő világ ura, mint földöntúli hatalmat megkaparintó Müllerék döglegyeivel és sátánistáival az ózdiakkal közösen hajtották végre a világegyetemen ezt az iszonyatot.

A bal szememet 18 éve oldalra vive Szelep helyett a II-es elme viszi oldalra, mivel az egész város tudja, hogy én vagyok a kancsal Isaorája a Szabó családnak. Felfigyeltem az egyik meséskönyvére az Árpád utcán vásároltnak, ahol már megvoltak Oroszország előtti világból Weöres meséi, a Zöld sziget mai napig áll Szabóékkal szembe berendezve.
Kovács Csaba Vénusz áldozásból lett reumatológus nem tudta, hogy én ki vagyok és mi történik velem, meg mitől van gerinc ferdülésem, meg csontritkulásom. Legutóbbi kontrollkor oldalra vitte a szememet, amitől megijedtem, hogy elmebetegként fog kezelni, akkor már tudta, hogy én vagyok a kancsal Isaora Szabó Roland helyett. Müllerék gyilkolása része a gerincferdülés is népük helyett végrehajtva egyre alacsonyabb termetet létrehozva Molnárné Marika kezdetével a nagy fenekű Müllerék iszonyatos fertelmének két lányával együtt, amik tudták, hogy ki vagyok, első pillanattól így gyilkolnak, Molnárné csúfolt engem, hogy nem tudok vele sétálni, hogy esetlen vagyok, ferde a gerincem, mindez Müllerékkel együtt összes népükkel saját kivégzésük lett volna, a legnagyobb feszületük Rióban van, amire kitűzték a magyar zászlót, mert együtt vannak, tudták, hogy nincsen Magyarország.

Hankovszky Ilona és többi hívő Romániában nyomorult bábjaként Bródynak él jólétben szép életet általa fel nem foghatóan a többivel együtt Amerikában.

A Tesco Zsíros légy főpostafőnöknője Lázárnak csíkos vázájával együtt a Heves megyei Zsíros családdal Müller népeként lánya, mint jövő pókja hordja ide a Bulgárföldre a rengeteg kenyeret, zsemlét, kiflit, csokis fánkot, zöldséget már szétrohadva, növényekkel együtt, mert ők hagyták együtt ahogy vannak az egész várossal az elmentekkel együtt éhezni, koldulni az embereket a világ kezdete óta az egész földön.

Bettit valamiért megengedték Horváth feszületessel Jutkájaként Müllernek, hogy autót vezessen és menjen főiskolára azután, hogy 1995-ban az idegrendszere felmondta a szolgálatot.

Itt kidobtam az összes ócska ruháját a Lila kocsmát üzemeltető Kalóné egykori cseremisz pusztítónak, aki létrehozta a jelenlegi Svédországot, ahogyan a médiájuk kezdte bemutatni egy ember formájú angyalok, istenek gyalázatából görög istenekké változott szexuális csapásait a svédeknek meztelenül szaladgáltatva egyiküket.
Kalóné Így tisztult barátnőivel együtt, nekem adta a lepedőit is, sorsát végrehajtva 1995. óta.
Krisztina gondolkozás nélküli Müller nemi csapása járt az arabok után, mert a büdösek a kedvencei. Saját nép. Ekkor támadtak meg minket a Rákóczi téri cigányai Bodornénak, iszonyatos hatalmas erővel a gyerekekkel együtt, követelve rajtunk, hogy hozzák vissza Bécsből Kaló Krisztinát, bemutatta az egyik alkoholista Kalónénak, hogy a lánya árulja magát egy szállodában, mert az én kivégzőim egyike volt. Hoztak egy svéd szőke gondolkozás nélküli nemi csapást, összepárosították Krisztinával, amelyik semmilyen nem alkalmas, nem értette Kalóné, hogy Müller nemi csapása. Ő nevelte mai napig a fiát Vénusz áldozásból, Eszterrel egyidős.

Svédország előtti embereket svéd cseppekkel rendezte be a gyógyszergyáruk, Bayer és Béres cseppekkel, annyira régen voltak ott emberek. Azért van mindig hideg,mert az egykori finnugor nép, amelyik ott élt egykori orosz előtti területről ott maradt Müllerék fogságában.

A Kata kocsmája az összes kommunista gennyes nemi szervű kommunista kornak Mészáros Ágival van itt berendezve kezdetek óta együtt Nagy Feróval.

Révész Vigyázz a madárra nagylemeze kezdetével ismételtek 1983-as összeállásukkor Omegával, cigányzenekarával az egykori zenészeknek, amikkel együtt jártak, Ruttkayval, amelyik lemezét Jeneiné Szabó Erzsébetnek adtam Édes mostohám címen, ET-vel Lengyelországból, akik részt vettek Omegával égi sereggel, Kilián teljes egészével Szabókkal együtt, Sátán népével az egri magyarok csillaga kivégzésében. Benkő név onnan van, hogy ezzel járják a világrészeket, mióta a Kohut teremtőt a Talmud kakasként a templomára tette.

Az égő hírnökei a jövő Krisztusának Tircs Mária betegség Máriájával, székesfehérvári Holnap Magazin Vénusz áldozóival, Benkő Lajos mai napig történő gyalázóival Kozma Zsuzsanna Halaknak három gyerekével együtt és férjével Müllerékkel, az egész várossal Fehér Annával összes Annájával a jövő világnak Katika néven vár a világ feszületére Ménesinek az ózdi cigánytelepével együtt.

A szép dalokat onnan vették, hogy a megölt népek és angyalok tökéletesek voltak, a népeik ezért gyújtanak gyertyát a koncertjeiken. Omega annyira régi a Benkő és Mihály névvel, együtt a később csatlakozó denevérrel angyali göndör hajával Kóbornak Katika néven, Debrecenivel Sátán bibliájával, még az ausztráliai maradványvéggel, mint tűzben járó sáskákkal megmaradt egykori égi tűzben járó Jeruzsálemet gyalázták meg Illés nélkül. Onnan cipelik Lucifert magukkal.

Majóné Deme Erika kacsaszájú jelenlegi Egri József párzójával gyerekével Horváth néven pesti Horváttal együtt, amitől elváltak folyamatosan támadva minket születésem óta saját sátánistákkal, utcanéppel választva el a világrendszer gyilkosait cigányozzák a Horváth feszületeseit Müllernek, Müller békén hagyta őket, hogy nyugodtan támadjanak minket vele együtt, saját utcanéppel,hogy kivégezzenek minket. Egyik unokája lett volna a világ Jézusa a betlehemhez. A miskolci Betlehem ismétlése volt az újhelyi kezdetnek minden kellék ellopásával a lakásból, mint a Moncsicsis táskája a gyerekeknek, dinnyés cvekker, amit visszahoztak valamiért, egykori római egyház már vérző Jézusával kezdtek,ami lehetetlen volt. Csak senki nem volt itt, hogy megállítsa kezdtekkor a Kohut Benkő család egykori teremtői összeállítását.
Valamennyi feszülelete a világnak vasfüggönyösöké, amiket én észrevettem Kováth Dániel és felesége, mint volt tanítónőm udvarában, a Rákóczi téren, a kancsal cigánylányhoz tett füves részén Újhelynek, amivel kezdtek születésem előtt a fogadásom végett Szeleppel, oda űztek egyszer kizárva engem a Rákóczi téri lakásából Kántornak, nem akartak beengedni, mikor hazajöttem Hollóházáról. Nem volt ismerősöm Újhelyben születésem óta, elmentem a kancsal cigánylányához Mülleréknek, amiről nem tudtam, ő ajánlotta éjjeli szállásra Hadi Anikót, éppen lezárták a szlovák határt, nem tudott a Gyula nevű apa támadója haza jönni. Anikó tudván, hogy itt ember gyilkosság történik, befogadott, hálóinget adott, beszélgettünk, én végig hipnózisban. Hajnalban Ferenczy fiú keltett kopogással, hogy menjek haza, mert a rendőrség eljött értem, ott állt anyám teljes szépségében a Benkő angyaloknak Müllerékkel, Kondás rendőrjével a Rákóczi térnek.

Karcsán, amikor férjhez adtak Szabó István és Erzsébet családjához az egykori Vénusz áldozóknak, már együtt a jövő Ardójaival, felszámolva a régi árnyék parasztokat egykori Sátán népeként, mondták nekem, hogy Ardó Katalin már színésznő.

A riói feszület magyar zászlóval a genyóé a Révész utcai saját feszületüket a Sátán Rózsáival, három lépcsőházával a Bertalan utcának, Időjelek Szelep tompalátójával Bródyékkal, Konczék halaival, reformátusaival a Rákóczi térnek,amelyeké a római egyház beállítása újhelyi római templomba vérezve, a riói viszont a Sátán feszülete,amelyikre engem tettek születésem óta Szelep, illetve maguk helyett minden Révészével a világnak. Felszámolták az egész világot német Kohut és Benkő kezdet óta.

Még szerencse, de már minden mindegy a gyalázata miatt a gyerekeknek anyámmal, anyám apjával és velem együtt, akik a végén hozva általuk embereket sem ismertek, hogy az összes deformációján a világ kivégzőinek nem mentek végig, mert tökéletlenek a gyilkosok.

A Friderikikusz által jövő értelmiségeként legyeként a Rákóczi térnek bemutatott RTL Klub Vénusz gyilkosainak együtt hozva minket a menekülő csillagmedvével tudták, hogy kik vagyunk iszonyatos gyalázattal, halállal, füvesek helyetti tovább haladással a végtelenségig, töréseivel kezdve elölről a görög istenek gyilkosaival Szelepnek Müller genyó felettesével a jövő világ urával, tőle van Friderikusz légyként Presser Gáborral Katiként idetéve együtt Bódi Guszti cipővel, az ellopott és összetrancsírozott kék cipőmről vette a nevét a Hecskén, amit szétvágtak, hogy ne tudjak menni mibe iskolába, nem értettük, mi történt. Molnár Csilla a Vörös Oroszlán karmikus csillaga idetéve Müllerékhez, szépségkirálynővé tételekor engem áldoztak már a Vörös Oroszlánhoz saját főszerepe helyett Molnárnak. Itt volt az orosz ufó média, amit Friderikusz Sándor megírt, azzal a szándékkal,hogy vádolja őket Molnár Csilla világgyilkos kurvájuk három szem gyógyszertől való halála miatt. Tudták, hogy Vénuszt áldoznak, nem tudtak mit tenni, mert Müllerék irányítottak mindent. Korda hozzájuk jőve a Thököly utcai ház egykori egyiptomi lakosának házőrző fehér kígyójának sáljával a jövőre készülve felszámolva mindent Újhelyben, összepárosodva a két Benkő angyal gyilkost a többi sálasával a világnak, a fekete sálasokkal, amiért dobálták a kurvák a bugyijukat, mint saját nép Tom Jones elé, genyó istene miatt, Balázs Klárija Müllernek a genyó felettessel nyugodtan mutogathatta deformált formáját Korda villa berendezésével az én teljes megszűnésem, gyalázatom közben.

Apja Molnár Csillának, mint Sátán népe az összes Molnárával a Sátánnak az általuk meghagyott legenda szerint akkor egyesültek Müllerékkel, mikor az akkor római egyház pápája Mülleréknek idejött és meghallgatta a még élő ingyen és állandóan dolgoztatott nőknek a dalát. Innen van a Molnár név.

Argyán és Bodor azelőtt is miskolci lakos szintén általuk berendezve háromszor jöttek vissza a többezer év alatt, mindig zenei kommunikáiós kivégzést hajtottak végre, amiből megmaradt egykori román területről Bartók által összegyűjtve az árgyélus kismadár, hogy éheztek, bujkáltak, nem volt kinek üzenni. Ezek a kivégzőik, Bodor, Argyán hidegvérűnek látszó vérengző állata Szelepnek Ildikó légy párzójával a miskolci szimfónikus zenekarnak, visszajöttek valamennyien végleges letelepedés végett, nem nyughattak volna soha, már készen állt Latinovitcsal az ellopott atlantiszi erő általi új népre cserélés elmebetegekre gennyes nemi szervével istenüknek. Gyilkoló gépek, nem tudnak leállni. Csak embereket nem lehet teremteni,még senkinek sem sikerült.

Béla első pillanattól meg volt rontva a Metro halálnépe által már egykori romániai emberként ölték meg púpjával a nyíregyháziaknak, mint Müller népének. Az emberek ezeket nem érthetik, nem ismerik a rosszat, a bűnt, a csúnyát, a torzat, az elmebetegséget, az istennők meg egyáltalán semmit, ami az emberek világában történik.
Zorán nemi csapás, együtt járják a világot, rezeg a hangja, mert kislányperverz volt mindig emberekkel is fajtalankodva, mint a Talmud Hitler náci népe.
Ettől riadtam meg én, mikor megláttam a Táncdalfesztiválon, rossz érzésem volt. A két utcára állított világ urai a teljes névtárával Miskolccal együtt a világegyetem gyilkosainak elmentekkel együtt saját szentekből gyalázatból létrehozott országukba tort ünnepelni, amivel dicsekszenek, mint Papp Rózsája Egernek perverz nemi csapása Müllernek, tudja, hogy ki vagyok a Holnapba lépve Bakos József által embernek nevezve külföldön élő jólétbe került nemi csapásaival Müllernek, idetartozik a Rózsafalvi névhez feszületre szánva a pszichografológiájukhoz, ahogyan Szepes Mária megírta mindegyiknek a feszületét, amit rajtam hajtottak végre közösen, mint a Vatikánét folyamatosan, Talmud hitlerével a Tatárdombon kiválasztva magukat Katiként.
Mindegyiknek meg volt a feszülete.

Kanada teljes egésze börtönből van a Tótokkal , a facebookos Tóth nekem Kohut néven videót íróval is, aki megírta, hogy öngyilkos lett, de van újra kezdés. Nekik van, az embereknek nincsen.
Tóth Csilla és Tóth Erzsébet szőkeként egykor Kupaiékkal és Müllerékkel számolva fel és gyalázta meg az Oroszország előtti embereket, csillagokat, ezt kezdték elölről kiskoromban, jártam át Tóth Erzsébetékhez, nem tudván, hogy kicsodák, mutogatta nekem Erzsébet az egyetlen könyvüket, a Bibliát azzal, hogy az anyjuk és apjuk mindig azt olvassa. Ezután valaki felakasztotta Tóthot, pár segítség, aki ott volt, de ők nem halnak meg, ott volt a szőlőben apa mellett a hulla, ő művelte elmondása szerint másnak a felesége szőlőjét. Kinn volt a borházban. Erzsébet emelkedett karrierben szőkéjeként Mülleréknek, összeházasodott a Stuller Antal utcai Palincsár Bélával néven, Palincsár testvére, a sánta Palincsár Öcsi iszonyata Müllernek nemi csapás volt, Melinda mutogatta neki a bugyiját emelgetve a szoknyáját, végig hipnózisban voltam. Az egész Stuller Antal utca az elment Hornyák Erzsébetékkel együtt Müller kivégzőit jelentette, emiatt nem lehetett közlekedni a városban, mert mindenütt mutogatták nekem, hogy nemi csapások, börtön bűnözők, pulyaszeplősítők, maffiák vannak kitéve.Az összes Öcsije a világnak apa nevéből vette fel a nevét Puskással együtt, hogy apa gyilkosai. Ezt adták ki könyvben, amit elloptak.

Öcsi nevet adták a kiliániak körbe ugrálva kiszolgálva a már pelenkázott Öcsijüknek, amelyik állítólag leesett festés közben az álványról és beütötte a fejét. A régi medúza ide merészkedett Kiliánba egykori általuk megengedett Magas-hegyi energiából létrehozott zeneszerzők isteneként, akiket mindig elégettek, ő lökte el Öcsit, mert megtámadta a Kohut családot. Ezért ugrálta Kilián körbe,tudták, hogy ki vagyok, elfogadták tőlem az eszméletlenül sütött túrós süteményt és más édességeket Lutherán Sándor három gyerekessé vált Halakjával Mülleréknek, nálunk voltak mindig, mint fogadott anyánál, emberré nemesedtek egykori emberiség ellenes gyilkos apától, cigány indiai anyától, boszorkány nagyanyától, emberiség ellenes gyilkos őket baltával kergető nagybátyájukkal, valamennyiük sorsát rajtunk végrehajtva saját tetteik és feszületük szerint minden Magas-hegyi isten feszületével és sorsával, amit végrehajtottak egri csillagok kezdetével idehozatalom után a zöld medeiaként felvonult Andó Marianna Katika Müllerék kivégzője helyetti sorsomat, a felvonult Csillagok háborújával teljesen eszméletben állapotban. Ez volt Japán. Egyedül Spirinyó és a robotka marad meg, aki nem bántott.

Mivel a lezárt ország határain belül Vénusz áldozásra gyűlt össze a világ összes teremtője a Révész utcához tett három lépcsőházas csonkítókkal, gyalázókkal, iszonyatos sorsával minden angyalnak, embernek, Istennek, az egész világegyetemnek, felvonultatva az általuk létrehozott országokat és világ urait, kancsal szemem berendezésével első pillanattól készülve a fogadásomra, lehetetlen volt segíteni, mert ezek olyan hatalmas erők, amik teremtői erővel tűzben járnak. Derláék a Révész utcában Simon Éváékkal a Rákóczi térről kezdték a végleges iszonyattal történő felfoghatatlan véget szánva nekem. Az még felfoghatatlanabb, hogy belőlünk betegségeket hoztak létre,akik nem ismerték a betegségeket, mint az emberek sem, mert tökéletesek voltak, gyalázásával az angyaloknak minden örökéletűvel együtt mai napig kínozva őket valahol váltak emberré, a gyalázatukból van az egész világegyetem.

A Bertalan utcára saját Szűcsük vietnami és saját amerikai kávés elmeosztályuk háborúját már születésem előtt befejezték, mindenkinek furcsa volt, hogy én itt vagyok vietnámi amerikai kávésok által közvetítve, akik Amerikában vannak, hogy Vénuszt áldoznak állandóan ismételve a saját gyilkosságaikat körben járva a két utcáján Mülleréknek.
A betegségei a Vatikánnak, helyettük való csonkítás,deformálás, betegségeik miatti támadás, politikussá tételük az örökkévalóságig felfoghatatlan.
Nanut azért ölték meg, mert a filmben, amit láttam a Holnap Magazinnál bemondta a mit sütsz kis szűcs magyar nyelvi játékot, hogy idetartoznak az összes többi filmben mutatottal együtt.
Ez lett a dominójából egykor itt élt embereknek, amik egyszerre mozogni kezdtek, amit nem értettem álmomban.

Mivel hiába bizonygattam mindenkinek a neten, hogy az emberek soha nem álmodnak, nem értettem, mi történt velem, hogy az álmosfüzetet megírtam, tudtam, hogy összefügg Müllerrel, a saját népe íratta meg, de megsemmisített végleg. Egyszer léptek be álmomként három éves koromban, feküdten az ágyukon, amit berendeztek, mint egykori kezdetét a magyar embereknek, álmomban a WC-n ültem, arra riadtam fel, hogy nedves alattam a lepedő,ez is egy régi történelme volt egykori magyaroknak, ahogyan megtámadták őket Hantosékkal együtt Ágiként idetéve.

Tudtam, hogy az álmokat ismeretlen teremtők népei láthatják csak. Azt is tudtam, mikor elkezdtem írni verseket, hogy ezeket csak elmebetegek írhatják, tudtam, hogy befolyásolva vagyok, amit meg is írtam Bakos Józsefnek.
A teremtőit a világnak 130 évvel ezelőtti bejövetelükkor már felszámolták ugyanígy.

NIncs aki álmokat adjon.

Ausztráliában volt krokodil nép, mint támadó ember gyilkos, volt strucc, amit Müller népe farmon be is rendezett rajtam hajtva végre Ausztrália történelmét, amire felfigyeltek, hogy mi történik, tudták, hogy Vénusz áldozás történik, de már késő volt. Nem az első volt a zöld fákon maradó nép, ott is emberek éltek angyalokkal, a strucc farmos tudja,mert ők ölték meg őket ugyanígy.

A sárkányok, kígyók, minden horror,amit bemutattak filmekbenországban be volt rendezve vérengzéssel Müllerék által a két utcába tett lista szerint, amin jár végig születésem óta kivégzéseimmel a betegségei miatt Turcsányi genyónak, együtt Tircs Máriával, felfoghatlan Benkő Dániellel együtt, hogy megtámadtak engem a talmuddal kiskoromban. Miután az emberekkel, a párral akit meghagytak valamiért és Brigittával, Bettivel végezni akartak, sem nyughatnak az örökkévalóságig, mert gyilkológépek. Szabó a Kék fény alapján általuk ellopottan sárga színben kiadva a német Híres német bűnperek könyvével együtt Müllernek Kádár könyvével együtt életével, amit nem értettem, kellett a Kádár Kata ismétléshez, elnémított hangommal az országos népdalfesztiválon. Kádár állandóan velük járt, állandóan nem tudott semmiről, állandó volt a káder kitermelés, az ötéves tervekkel, újraépítésével az általuk szétrombolt országoknak, itt 130 éve Miskolc irányított mindent.

Szabó leírta, hogy mikor megszülettem, Müller népei rezsózsinór akasztással és hasonló módokon kivégezte a régebbi saját papjait, majd kezdték elölről az ébredő játszóterét Bródynak G.Maczó Ágnes magyar hintás kislány állandóan szereplőjük helyett rám adva a magyar kislány ruhát,ami ellen tiltakoztam, hogy csúnya. Ezért nem fújt újságpapírokat a szél, miután meghalt minden szereplő, mentek politizálni kivégzésem után együtt ahogy vannak a politikában és a médiában.

Lenin már nagyon régen kutyája az egykori kínai horoszkópnak igazság bajnonaként, amivel engem megszülettettek földkutyaként, mint igazság bajnokát, Halakként, mint egykori szépségkirálynője Neptunnak, halak szigonyával Isaora Istennőnek, bika ascendensével az érzékinek mondott csábító erejével egykori Kleopátra létrehozóinak eszményiként, ahogyan Eszmeralda kapta a nevét Punniellájával Erős Antónia gennyes nemi szervének.

A cigány az újhelyi temetőből, akitől megijedtem a miskolci városi rendőrséggel, amelyik végig ment az utcán Hunnia börtönként Derláné népeként, Szeleppel fenyegetve engem, hogy a skizopren ment feljelentést tenni a város ellen, odahozva a cigányt az újhelyi temetőből, zöldségesként emberré válva jelenleg, szirmabesenyői központot jelentenek,a dinnyés újhelyi kezdetből ment el mindegyik zöldséges kancsal szemével az egyiknek.
Demendi jelenlegi jövő szőkeként már Vénusz áldozásból született feleségével dicsekszik,szexel, a jövő népét jelenti Szelep coca colásaiként. Ugyanez a diabétesz rendelőben a semmiről sem tudó Gondos Gabriella Katiként az idejött szerelőjével Bukta Ferencnek Gondos Gabriella rokonsággal, szépnek látva engem végig, tudván, hogy ki vagyok, megrendezett megszégyenítésemmel elűzve őt Müllerék által, végig holt állapotban engedve be őket harminc év után a lakásba, Virág Ferenc saját Katikájával együtt Müllernek a cigány vízszerelőjével a velük együtt járó öt éves garanciájú vízcsaptelepnek, mint állandó szervízesei a világnak, nem emlékszem a többiekre, csak hogy mindig elromlott valami. A kiliáni lakásba senkit sem tudtam beengedni, minden rossz volt, amiért csúfoltak Mátéék a szőke barátnőjével Müllernek. A biztosítási cégek Hajdú néven voltak berendezve Müller népeként, saját volt az újhelyi Selka Mészáros szerelőjével, mindig elromló tévével, amit megengedtek egy darabig, a kezdeti Kékes tévével együtt, ez fontos volt a Táncdalfesztivál miatt, az egész környék odajárt tévét nézni.

Demendi Szeleppel jár állandóan, támadóan kötekedő velem mindig.
Apja szirmabesenyői központból kivégzőgép.

A kiliáni ezer forintos rossz tévéjük, ami aznap elromlott, betéve az Északba ismételt történelem volt már jövőre készülve.

Cseh Károly nemi gyalázója Ózdnak, melyek üzengettek velem a Magas-hegyi Istennek Oroszországba mondata, hogy Magyarország kell miattam szégyellnie magát, mert nincsen fogam, nem volt igaz, mert nem volt Magyarország, ők számolták fel.
Első percétől a kurvázásomnak lábmegrántás nélkül a Magas-hegyi Istennek üzengetés volt minden egykori nép általuk történő kivégzését és feszületét hajtották végre iszonyatos végemmel,ahogyan tették az első görög isten megtámadása óta üzenve a Magas-hegyi istennek, hogy nem mossa le többé hó, amit tesznek, első pillanattól kezdve járva végig a világon Kohut nevekkel kezdetben. Az istennők, mint én voltam nem ismerhettük a Magas hegyi isteneket, amiért engem állapotba tettek Bodorék, sem Benkő Lajos, sem anyám, sem Gyuri az Ikarusz korból.
Innen lehet tudni, hogy gondokozás képtelen gyilkológépek és már befejezték a mészárlást majdnem, embereket nem lehet teremteni. Értelmetlenül mindenki Müllerékkel szembe a genyójával az űrben, miért gyalázzák meg őket olyan isten miatt, akit soha nem ismerhettek.

Győrffy Judit Müller Péter Sziámi Jutkája a föld csonkítónak és gyalázóinak Tóth Margit Müller népével nyomorultként már jövőnek létrehozva Tóth néven Vénusz és Benkő angyal áldozásból eméberré válva elmebetegeznek maguk helyett. Két éve, mikor a város születésem óta tartó koldultatásom, fényevésem közben a világ gyilkosainak emberré nemesítésével és cigánytelepének emberré nemesítével Vénusz áldozással az egész világ szeme láttára végig nyomorban tartva, Ménesiék által Mary Zsuzsa sorsaként mindenünket bemocskolva, összezúzva, széttépte, ellopva miután Tircs Mária anyám áldozásának magyar teremtőként Benkőként éheztetéséből létrehozott betegségnek sorsát rajtam ismétlik születésem óta vele együtt, egyformán szétrongálva mindent nálam, mert mi ilyen szerencsétlenek vagyunk, a betegség különb életet él mint egykori Vénusz a csillagok közül. Soha nem lehetek csillag többé,mert Bodor és Müller megcsonkított. Két évet ad nekem a miskolci egészségügy, tudván,hogy ki vagyok, cipeltetve magához Turcsányi Gyula és Tircs Mária betegségével csúfolva, nevetve az összes orvosa által Müllernek, elmondva az első betegség óta a saját betegségüket, amiért ismét támadtak. Győrffy Judit Müller kivégzője készült arra előre, hogy bevezeti az öregség könyvét végrehajtva Müllernek rajtunk, hogy nem jár ebédkihordás sem, csak a saját kivégzőiknek, magukhoz téve azt az elmeosztályt szociális hálózat néven, amivel mindezt végrehajtották.

Menyhért cigánya Müllernek idejött a lakásukba, odaégeti az edényeket az elmeosztályuk helyett, ezt a médiájuk közvetíti, ez normális dolog, hogy Vénusz soha nem ismerte az embereket cigányok által kerül meggyalázásra Katona Kári kurvájuk helyett, minden Erika és Ildikó helyett, ezzel kezdtek születésem után.

Normáils dolog, hogy a Kilián teljes egésze anyámat, apámat gyalázta a Rákóczi téri kurvák helyett Gábor Zsazsa óta, hogy én gyalázatuk közben szülessek meg. Csúfolnak születésem óta, hogy kurva vagyok, saját jelmezét Ménesiék által rám adva minden szereplője helyett Koncz Zsuzsa kezdetével a halak szülöttjeinek Müller Péter döglégynek.

Győrffy Judit az összes Juditjával a világnak, mint Müller népének itt akart hagyni lebomló testtel a három lépcsőháza által a genyójuknak, étel és ital nélkül, szájpadlás, minden nélkül, szétbomló testtel, felfoghatatlan,hogy erre készültek, várva a születésemet. Vass Tibor elmebetege Müllernek halálként kinézve szégyene hála, mint jövő népének Vénusz gyalázása és szerepük végrehajtásával maguk helyett születésem óta.

Engem a Rákóczi tér a genyójukkal együtt nem érdekel, csak a két gyerekem, hogy végig nézték, amit tettek velem velük együtt. Ezeket el kellett volna égetni már régen.Senkit nem hagytak a világból.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyíregyháziaknak, világtörténelmen, megszégyenítések, főpostafőnöknője, cukorbetegséggel, apokalipszisének, gerincsorvadásos, összeállításakor, pszichiátereivel, megszégyenítette, összeférhetetlen, apokalipszisével, felsorolhatatlan, lengyelországból, táncdalfesztivál, pulyaszeplősítők, testenyészeteket, elrohasztásunkat, lemészárlásomkor, cukorgyógyszerét, dolgoztatásommal, kazincbarcikának, gyógyszerszedést, ínysorvadásukról, gerincbetegségem, fogtalanításának, közreműködésével, embergyalázásnak, hülyejkjkujjamon, szakszervezissel, megbélyegzésével, lengyelországnak, fogcsonkítással, szürkehályogját, világhatalomnak, felrobbantották, első görög, egész világ, iszonyatosan történő, első pillanatától, isteneket megtámadták, égben Turcsányi, genyónak nevezett, földöntúli hatalmat, első isten, szemem támadásával, újhelyi járványtemető, összes mészárosnak, első emberek, arcomat Erős, kínai fekete, zöld medeia, Szabó Tibor Roland, Asszony Edit, Turcsányi Gyuláné, Szabó Tibor, Asszony Edittel, Erős Antóniát Eszmeraldaként, Erős Antónia, Paviás Csabát, Perecesi Rákóczi, Derláné Vatikáni Krisztus, Fecske Csaba, Malek Andrea, Kositczky Istvánnak, Sátán Ádám, Andó Marianna, Andó Mariannával, Szenes Andrea, Szabó István, Szabó Gábor, Miglécz Gabriella, Nagy Anna Vörös Oroszlános, Gergely Sándor, Szikszóval Vénusz, Íratta Sanyinak, Pintér Margit, Oláh Ibolya, Tircs Mária, Csiba Gábor, Bodor Pusztító, Müller Péter, Mártonné Erika, Gergely Sándorral, Juhász Piroskával, Nagy Karola Hunyadi, Mariannához Katika, Bodorné Rákóczi, Vaszily Mária, Bodor Ágnes, Kohut Benkő, Kolcza Mária, Turcsányi Gyula, Benkő Lajost, Kiss Tábornok, Vassné Mártika, Vassné Mártikát, Most Kovácsné Ágnes, Andy Vajnaként, Ágnesével Bodornénak, Szabó Rolanddal, Lantos Ktsz, Kincs Erzsébet, Orechovszky Katalin, Ardó Zsigmond, Vörös Oroszlán, Székesférvár Vénusz, Növényi Norbert, Iski István, Zalatnay Sarolta, Bencs Marianna, Ardó Erzsébet Vénusz, Tatárdombon Lucifer, Mikor Angliából, Turcsányi Gyulát, Földessy Margit, Szabó Roland, Tóth Attila Szombathelyről Vénusz, Maczó Ágnesnek, Táncos Ágival, Hantos Ági, Orosz Berci Oroszország, Bodnár Verának, Molnár Rózsa, Zoltán Erika, Koncz Zsuzsa, Halak Katikaként Vénusz, Woode Allen, Hecskéről Thököly, Rendes Marika, James Katiként, Havas Mária, Kovács Katalin Katiként Vénuszt, Hegyalja Ruházati Szövetkezettel, Tóth Erzsébet, Végvári Pubi, Ménesi Ktsz, Markovics Erzsébet, Kovács Katalin, Sütő László, Elek Andrásnak, Hogya Mária, Bujtor István, Elvittek Bécsbe, Tóth Gábor, Gyuszin Borsodivánka, Tűzkő Judit, Kovács Ildikó, Müller Péter Sziámi, Bíró Sátán, Émászos Sátán, Benkő Lajoson, Holnap Magazin, Ihász Láma Évának, Mária Bodor, Müller Péter Sziámitól, Benkő Lajos, Urbán Tibor, Benkő Dánielék, Holnap Magazinja Székesfehérvár, Annájával Katikaként Jánosokkal, Lévai Anikó, Visnyei László, Romániában Porácsné Dóra, Gyöngyösi Sátán, Tóth Kecskés Katalin, Mary Zsuzsa, Asszony Edit Katalin, Sajátjuk Gór Nagy Mária, Cseh Károly, Nikell Magas-hegyi, Benkő Lajossal, Urbánnak Időjelekként, Ilit Orbán Viktor, Gajdosi Nórát, Zsurki Csaba, Várkonyi Konyinak, Orbán Viktorral, Menyhért László, Havas Henrik Hócipőm, Kovács Erzsivel, Törőcsik Teri Bencsikkel, Sütő Lászlő, Bródy János Katikaként Müllerék, John Lennonnal, Márai Sándor, Illyés Gyula, Mészáros Ági, Tolnay Klári, Minden Kelemenje, Vaszlej Mitta, Molnárné Marika, Szakács Zsóka, Lénártné Jucija, János Katiként, Ferenccel Katiként, Voit Ági, Talmudnak Egerszegi, Mészáros Áginak, Végh Antal, Simon Ilona, Fekete Pál Palik, Fekete Pált, Fekete Pál, Katika Müllerék, Marsi Anikó Bettit, Straub Dezsőjén, Kovács Katival, Koncsol Icával, Moldován Nóra, Bodrogi Gyula, Bencs Marianna Katiként, Kaposvári Sándor, Később Simon Évával, Révészen Kolczával, Kolcza Mari, Smidt Zsolt, Baratta Egon, Csutakok Müllerék, Ildikó Argyánné Katiként, Lendvai Ildikó, Retek Mogyoró, Galambos Lajcsi, Oláh Fejezetek, Szajkó Katalin, Ardó Zsigát, Hamvas Mária, Gyuriról Heilig Gábor, Vörös Oroszlánnak, Megírtam Bakos Józsefnek, Balla Bea, Török Lacival, Dobó Kata Katiként, Varga József, Porácsné Dóra, Dósáné Egri, Kovács Kati, Bodor Iker, Nagy Istvánt, Nagy Istvánnak, Mattyasovszky Hedvig, Perecesre Tanács, Kolossay Zsuzsanna, Gabiella Mülleré Katika, Nagy Évájukat, Kátya Portörője Szegednek, Kiss Ferenc Pinókkió Müllerhez, Godzsák Ildikó, Adriányi Pál, Horváth Zsuzsanna, Faggyasék Gábor, Katiként Müllerékhez, Görög Zita, Amerikát Ábrahám Lincoln Törőcsik Mari Zitáival, Hámori Ildikó Katiként, Dórájával Müllernek, Barta Zolit, Szabó Istvánnal, Göncz Árpád, Mici Mackóból, Kolossy Katalin, Bodor Ágnesék, Benkő Dánieléké, Jelenleg Magyarország Török Lacit, István Románia, Godzsák Ildikó Müller, Kohut Istvánt, Demjén Rózsi, Cseh Károlynak Jézusokkal, Müllerék Turcsányiné, Lantos Szövetkezetben, Kovács Katalinnal, Szendrei Klaudiáé, Mexikóval Müller Péter Bodorné Ágnes, Benkő Lajosnak, Molnár Sátán, Mária Tircs, Gyarmathy Icának, Gyarmathy Ica, Ágnes Mülleréké Ady, Hollókőre Katalin, Alexandriai Katalin, Szabó Gábornak, Minden Uniós, Minden Müller, Majóné Erika, Török Laci, Brigittának Szabó Roland, Kátya Portörő, Holnap Magazinba, Bakos József, Gyartmahy Ica, Gáborjaként Katikaként, Jakab Jutka, Tircs Máriának, Piroskái Müllernek, Benkő Dániel, Derláné Talmudjából, Benkő Lajosból, Sajtos Klárával, Horváth Zsuzsannájával, Zsuzsannájával Müllernek, Müller Péternek Unióval, Dévényi Erzsébetje, Szendrei Klaudiájuk, Lőrincz Levente, Orbán Viktor, Lőrinc Gabreilla Katiként, Kőrössy Katalin, Vadas Pálnak, Óznak Moldován Nóra, Tálas Juliannával, Simon Éva, Simon Ilonával, Nagy Éva, Cserép Imre Holnapba, Godó Istvánnal, Godó Zoltánnal, Sándorné Zsuzsát, Bodor Pusztítónál, Sándorné Zsuzsa, Virág Erzsi, Zahuczky Katalin, Hogya Mária Porcelánszív, Kniczky Gézával, Tóth Katalin, Bernátné Sátán, Szolnoki Elvira, Prihoda Laci, Genyó Isten, Luther Márton, Katalin Portörő, Pálfy Gyula, Mátainé Katikával, Vándor Sándor, Koko István, Kőrös Andor, Illényi Katica, Romániában Mátyás, Pataky Ági, Béres Mária, Gábor Zsazsa, Horváth Erzsébet, Kondor Katalinnal, Kondor Bélát Karcsáról, Sági Ilona, Furhman Imréjük, Barna Gabiella, Katika Hitler Braun, Vörös Oroszlánt, Kondor Katalin, Szécsi Zsuzsánnéékkal Kőrössy Katalin, Müllere Berekaljának, Pataky Ánges, Elzettjükben Tito, Sárossy Katalinnak, Magas-hegyi Isten, Ágnesként Mülleréké, Sárossy Katalin, Hagia Sophiát, Pécsi Ilidikó Katikaként, Hagia Sophia, Hagia Sophiás, Zirkuli Katalin, Talmudját Szabó Istvánnak, Herman Ottó, Zétényi Lili, Burainak Liliként, Argyán Annájával Mülleréknek, Tóth Asztalos Ildikóval, Ekkor Bodorék, Brigitte Bardot, Hantos Ágnesékkal, Bodor Ágnesnek, Turcsányi Évának, Adamek Gábor, Bodorné Ágnes, Tóth Attila, Kalóné Lila, Humanaként Heródes, Ekkor Truppolai Máv, Pázsit Emesével, Burai Vénusz, Argyán Róbert, Pázsit Emese, Kránitz Laura, Bíró Melindával, Mikor Zsiga Marcell Zsigai Klára Bodor, Zsigákat Ardó, Mónika Show Nyúl Ica Müller Péter, Nyúl Ica, Dávid Mónika, Szelep Buraival, Omega Babilonját, Michael Jakcon, Tamásné Icának Holozsai Bandival, Kern András, Kupai Jutka, Kiszely Ottóból, Deméné Olga, Kiss Marianna Katika, Asztalos Kiss, Tóth Asztalos Ildikó, Kaptam Gyarmathy Ica, Bodor Pók, Dévényi Erzsébeté, Soós István, Straub Dezsőnek, Dévényi Erzsébet, Sütővel Vénuszt, Révész Sándor Müller, Sánta Sütő Müllerékkel, Spencz Géza, Hevesi Tamásnak, Kovács Csaba Vénusz, Isaora Szabó Roland, Hankovszky Ilona, Tesco Zsíros, Jutkájaként Müllernek, Kalóné Így, Bécsből Kaló Krisztinát, Mészáros Ágival, Nagy Feróval, Révész Vigyázz, Jeneiné Szabó Erzsébetnek, ET-vel Lengyelországból, Krisztusának Tircs Mária, Holnap Magazin Vénusz, Kozma Zsuzsanna Halaknak, Fehér Annával, Kóbornak Katika, Debrecenivel Sátán, Majóné Deme Erika, Egri József, Kováth Dániel, Hadi Anikót, Hajnalban Ferenczy, Ardó Katalin, Sátán Rózsáival, Időjelek Szelep, Klub Vénusz, Szelepnek Müller, Presser Gáborral Katiként, Bódi Guszti, Molnár Csilla, Vörös Oroszlánhoz, Friderikusz Sándor, Balázs Klárija Müllernek, Apja Molnár Csillának, Szelepnek Ildikó, Talmud Hitler, Papp Rózsája Egernek, Szepes Mária, Tóth Csilla, Tóth Erzsébetékhez, Stuller Antal, Palincsár Bélával, Palincsár Öcsi, Hornyák Erzsébetékkel, Lutherán Sándor, Halakjával Mülleréknek, Andó Marianna Katika Müllerék, Egyedül Spirinyó, Simon Éváékkal, Holnap Magazinnál, Bakos Józsefnek, Tircs Máriával, Benkő Dániellel, Müllernek Kádár, Kádár Kata, Bródynak, Maczó Ágnes, Isaora Istennőnek, Punniellájával Erős Antónia, Gondos Gabriella Katiként, Bukta Ferencnek Gondos Gabriella, Virág Ferenc, Selka Mészáros, Demendi Szeleppel, Magas-hegyi Istennek Oroszországba, Magas-hegyi Istennek, Győrffy Judit Müller Péter Sziámi Jutkája, Tóth Margit Müller, Győrffy Judit Müller, Katona Kári, Győrffy Judit, Vass Tibor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Emlékezés okt. 23-ra Bartha An...  Őszi levelek  Facebookon kaptam  Útravaló – 2020. október...  Facebookon kaptam  Emlékezzünk! - 1956 / Let us R...  A híd  Facebookon kaptam  Esti kép  Virág lány  A híd  Facebookon kaptam  Őszi kép  Facebookon kaptam  Png nő  29. évközi hét csütörtök 10.22  Facebookon kaptam  Szép napot kedves barátaim ! ....  Png rózsa  Harmónia......  Facebookon kaptam  Szív levél  Facebookon kaptam  Harmónia......  John Paul II (October 16, 1978...  Szív levél  Facebookon kaptam  Brazil dió a pajzsmirigy barát...  Facebookon kaptam  Harmónia......  Napraforgó csokor  Kellemes délutánt kívánok  Corvin - zászló titka.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Meghitt,békés ünnepet, megemlé...  Nő őszi levelekkel  Heltai Jenő: Öregúr  Meghitt,békés ünnepet, megemlé...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Esti szentmise Csaba testvérre...  Nő őszi levelekkel  Csokor kancsóban  Harmónia......  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Brazil dió a pajzsmirigy barát...  Reumára, megfázásra és szívpan...  Útravaló – 2020. október...  Balatonfüred Október 23  Ahogyan ....  Kultúra nélkül nincs ünnep! -...  Facebookon kaptam  Szép napot kedves barátaim ! ....  Facebookon kaptam  Niagara-vízesés, 2020. október...  Szív kotta  Mókuskák  Őszi csokor  Őszi kép  Harmónia......  Köd  Őszi kép  Szentírás üzenete - 2020. októ...  Kellemes hétvégét........  Nyugalomról  Virág lány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Amíg az ember él  Facebookon kaptam  Október 23 . Emeljük a zászlók...  Corvin - zászló titka.  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Kun Magdolna: Ha fáj a lelked  Facebookon kaptam  Érzem az őszben a ficánkoló ta...  Mókus őszi levelekkel  Kellemes délutánt kívánok  Krizantém  Emlékezés okt. 23-ra Bartha An...  Életünk sodrásában.......  29. évközi hét péntek Csíksoml...  Húsvéti nyuszik  Emlékezünk  A védőangyalod ....  Szív  Facebookon kaptam  Péntektől kötelező a maszkvise...  Jézus a hegyekben  Balatonfüred Október 23  Útravaló – 2020. október...  John Paul II (October 16, 1978...  29. évközi hét péntek Csíksoml...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Istenem adj nekünk erőt ....  Őszi csokor  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
első görög, egész világ, iszonyatosan történő, első pillanatától, isteneket megtámadták, égben Turcsányi, genyónak nevezett, földöntúli hatalmat, első isten, szemem támadásával, újhelyi járványtemető, összes mészárosnak, első emberek, arcomat Erős, kínai fekete, zöld medeia, utcai berendezésnek, levágott félmelles, összes Mariannájával, világnak megcsonkította, isteneket első, világegyetemnek mindenben, asszonyt tették, elmeosztályt jelentenek, lányom egykori, összes jeruzsálemi, szikszói Gergely, rendőrséggel együtt, rengeteg kávéját, foga miatt, gyilkosaim városában, maradék bölcsesség, megyei kórház, összes könyvét, szociális hálózat, összes méhkivettel, velük mindig, görög isten, kávékat kávéfőzők, velük járó, nemeseké Nagy, világűr ufói, első ember, világegyetemnek végig, 2007-ben eszméletlen, lábaimat térdig, másikig skizoprenként, összes mellékhatásán, gyógyszereknek Müllerékkel, legelső öngyilkosság, utcanépé volt, első kurva, összes angyallak, sorsát születésem, első pillanattól, iszonyatos világtörténelem, összes orvossal, űrhajóban válltörésekor, összes betegségének, 2004-es kivégzésemkor, börtön orvosok, köszvényem azelőtt, egri rokonság, ócska székjeit, izületes ujjaimmal, tigázban együtt, utcanépet viselkedni, világrendszer gyilkosainak, cigányasszonyát Indiának, kurvák hölgyek, országból Kanadába, összes Ágnesével, rengeteg ínysorvadást, általuk meghagyott, összes fogtalané, összes Szabójával, üzleteket felvéve, férje ütötte, gyereket éjjel-nappal, médiát ismétlő, kivégzőgép volt, újhelyi rendőrsége, törött karosok, lányom kínzója, elzettben zöld, csurkásan piros-fehér, összes apokalipszis, tiszta szemű, visszajöttek által, összes Lengyel, világnak Székesférvár, kivégzést gyalázattal, összes mártírjával, gyilkolás közben, melleim deformációi, kisebbik lányom, világ összes, készen várakozó, világtörténelmen eszméletlen, emberek szégyenükben, saját maguk, , ,
2020.09 2020. Október 2020.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 21 db bejegyzés
Összes: 6951 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 570
  • e Hét: 570
  • e Hónap: 17348
  • e Év: 181674
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.