Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kohut magyar egyetlen teremtő Benkő nélkül
  2017-01-27 17:29:14, péntek
 
   
  Mikor megszülettem nem értettem Kovács Öcsi pulyaszeplősítő hívő házán a kakas jelet.
Takács tanár úr kukurikúnak szólított engem az iskolában.

Mivel a többezer éve háborítatlanul maradt Sátoraljaújhely a járványtemetőjével Erősnek, a hét hegy egykori harcosainak honvédekkel, puskájukkal együtt, nagy fájával Miskolcinak, többezer éve Kovács pulyaszeplősítővel, Gáspár Győző visszajött cigánytelepével, a Talmud templomra tett kakasjelével az összes kakastaréjosával a világnak együtt mészárolták le Kohut magyar teremtőt, mint Románia ellenségét.

Azóta a Kohut embereket támadják folyamatosan a visszajött miskolci Rákóczi térrel, be is fejezték a magyar történelmet.

Benkő, mint írta az az ember, aki mindezt végig nézte, mint aki láthatatlan világban él, egykori görög egyház medvéje, kislánynak nevezve Benkő Magdolnát,mint saját angyalát velem együtt,mióta itt van végig nézte.

Semmi köze a Benkőknek, akiket így kivégeztek gyalázattal mai napig, emberek őrzőiként az egész országukban Benkő Omegájához, Benkő Dánielhez, sem Luciferjéhez a tűzben járó egykori égi Jeruzsálemnek, mint Vénusznak sem. Brigittán hajtották végre a görög egyházzal befejeződő medvekort Csillagmedve menekülő kezdete óta az óriásbébinek. Ők voltak egykori Oroszország előtti világban, ahová visszamentek időben, ott is kommunizmust játszottak ugyanígy úttörő nyakkendős névadóval. Bocskor, ami berendezte az egykor medvekort Mülller elmebetege, Vénusz áldozó, mohamed áldozó, szándékosan mentek vissza időben oda-vissza a saját gyilkosságaikkal, amiket végrehajtottak saját sorsukkal, szerepükkel együtt, mint égi Jeruzsálem gyilkosai, ezért hozzák magukkal Lucifert, aki nem ismerhette az istennőket. Megtámadtak minket, mert Bocskor rávette a tornanadrágot a melegítőre, minden miatt, míg állattá nem tettek végleg, gyalázva az örökkévalóságig a nemi kivégzőik helyett. Benkő nem volt az égi Jeruzsálemben,érthetetlen a többezer éve tartó Benkő népek és angyalok iszonyatos kivégzése ugyanígy.

A Tatárdombján Müllernek Bodor jelenleg is meglévő élő Tarot kártya teljes egészével a bibliájában a sátánnak, orosz főpappal Ízisz néven, Vénuszával Müllernek a médiában, remetéjével a szilai népnek, császárnőjével Császár Angélának, bolondjával Kupaiék liba lábas dadogósuknak, kis fehér kutyás Gulyás Noé özönvizesnek, Szerencsekerékkel tizesként, erőként Oroszlán Szonja, Bodor szintén Íziszként, mértékletességével Latinovitcs lopott atlantiszi dallamnak, valamennyi száz szereplőjével Müllernek még ma is itt van.

Mikor ahhoz értek Müllerrel fülemben Derláné 13-as halálkártya báránya a bibliának állandóan részéhez, hogy tüzet hoznak ki Luciferből, hozták anyámat Újhelyből Benkőként, 130 éves kezdetként ismét, megjelent Szelep az Időjelek megadója, megadta rám az időjeleket az anyja és apja helyett rima Jeruzsálemként, majd a már felsorolt iszonyatok után, mint Szulák szőrősei ismétlésével mohamed támadóként vaskorként Varga Rózsa néven ismételt feszületemmel Sátán Rózsája helyett Bródy Időjelek létrehozói, mint főszereplők mentek politizálni, ismételték az 1956-ot, már mártír szabadságharcosokként, mivel elégettek minden bizonyítékot, mint a könyvek megíróit is, nem zavarta senki a jövő nagy világ-magyarországát.

Innen lehet tudni, hogy elmebetegeztek, mert Szelep tompalátó időjelek megadója kétszer égi lényekre elmebetegként megalkotva a II-es elmeosztályáról az RTL klubnak ismételték ismét itt Lázár és Szabó világkönyvtárát,míg Müller ki nem végzett.

Mi köze a Benkőknek többezer éve tartó vérengzés, gyalázás mai napig hurcolásukkal együtt az Omegával és Benkőkkel együtt az egykori égi Jeruzsálemhez.

Az Omega nem maga hajtotta végre a tűzben járó égi Jeruzsálem kivégzését?

Égi Jeruzsálem felett egy olyan borzalmas égi isten állt, amelyikről azt írja a jelenlegi sátán bibliája, melyet összeállítottak számunkra feszületükkel együtt, hogy szándékosan tette Tírus fejedelmét rémségessé, hogy többé örökre nem lesz, Szabóék gyilkolták le Szelep Időjelekével, Benkő nélkül Müller Péter Sziámi három lépcsőházával a Bertalan utcai névtárnak, teljes Gyöngyös berendezésével, ügyvédjükkel, Kati néven és Tóth néven jövőre készülőikkel, Vénusz áldozóként jelenleg, az összes Deák idetartozik Müllerhez Deák Bill Gyulával együtt, felfoghatatlan mészárlás Müllerék népétől az is, hogy miatta levágták mindenkinek a lábát, ugyanez történt az én szememmel,tudván,mint egykori Sátán népei, hogy ki vagyok.

Engem Vénuszként megtámadott a talmudja Benkőnek pár éves koromban, már itt legyőztek egykori tökéletes szeretet istennőjeként, nem tudtam, mikor láttam a Vénuszukat, hogy nekik saját Vénuszuk van.

Ezeket Bródy János Katika néven Vénusz áldozóként jelenleg elmebetegeként egykori Jeruzsálemnek állította össze szándékosan, az egykori finn népek lemészárlása végett, többezer éve. Hiába énekeltették anyámmal a Volga, Volgát, majd velem Fűzérradványban, meg Müller Elek-Szabó népének a Koncz Halakja Müllernek által elkövetett Magas-hegyi Isten népének megcsonkítását kommunikációsan, én nem tudtam egyikről sem.

Elmebetegekkel történő angyalok, csillagok,Istenek mészárlását csonkításaikkal, gyalázatukkal mai napig nem lehet felfogni, sem az emberek meggyilkolását Várkonyi mondatával Orbán legyeinek Müller Péter sziámi jelével Ilinek, amikkel mészároltak istennőket, angyalokat, embereket, csillagokat egész kelettel együtt.
Felfoghatalan, hogy a börtön orvosok és elmebetegek, amiket kitettek Lucifernek történő énekeltetésem után lezárva a vasfüggönyt Müllerékkel kimentett patológiák ismételve őrház patikusaikkal berendezve az országot az általam írt írásokkal, amiket megöltek, saját szerepüket, kivégzésüket hajtják rajtunk végre születésem óta, visszamenve időben 1983-ban a 130 évvel ezelőtti bejövetelhez Szendrei kurvájuk helyett ismét támadva az összes Erikájával, Ildikójával, Ágnesával, Mariannájával, Jutkájával, Asszony Editt, pusztai népekkel, mind Katalin néven Vénuszt áldozók, hogy engem gondnokság alá helyeztek Nagy Anna helyett eltartva a már teljesen tönkrement idegrendszerű mohameddel engem, akit magukkal hoztak. Itt fejezték be a Vörös Oroszlánt Nagy Anna helyett Vénusz áldozással, ahogyan kezdtek születésemkor, én voltam ismét a rima Jeruzsálem Lázár és Szabó István helyett hozva engem a gyilokgép Bodor Ágnes pókhoz, amelyik átszúrta a szívemet, hogy folytassa a betegségeit Turcsányi Gyula genyónak, ez volt a kommunizmus Máté Krisztina nyanya helyetti csonkításommal, én voltam a genyó végig Ardó kivégzője által a Gönczölszekér megtámadójának kartöröttekkel együtt.

Szégyen, a megmaradt kevés emberke és angyalka a sírokban Heves megye végig mellettem lévő népével és Dunántúl vasparasztoknak kitermeltjeivel egykori Sátán népének szőrösök és Ádám csutkások nélkül Romániában folytatják az életüket Kohut István bátyámmal, mint Károlyival, süsüvel, a nálam elrejtőzött, tudván hogy kivégzésre szánnak turulmadárnak.

Ez lesz sok-sok ezer év múlva, ha egyszer lesznek újra emberek a világ történelme, amit Vénuszon végrehajtottak minden pillanatával a fertelmüknek.

Felettük az űrben a genyó istene ózdi cigánytelepnek japán energiájával, Müller Péter csonkítóval a Révész és Bertalan utca három lépcsőházával Király utca teljes egészével Kingekkel együtt.

Nem tudni, mi történt, hogy Bodor Zoltán Erika helyett tudván, hogy ki vagyok a japán első gésa helyett hálójában hozott magával az ózdi cigánytelepével Kopcsik náci kezdetével együtt a Szajkókkal, iszonyatos vérengzéssel Kupai dadogós libalábú kezdetével a csonkításának az öcsémen, velünk együtt. Már Szajkó Katalin bocsánatot Kopcsiktól, Vénuszt áldoztak. Orbán Viktor genyó néven idetéve Müllerhez Áder János patológia Ménesi cigánytelepéről, a többi parája, mint Szijjártó a parabrutális vasbékától az adventista Tóth sorozatból Vénusz áldozással halálként már, az összes többi betegsége Müllernek Benkő Lajos magyar egykori teremtőként történő iszonyatos kivégzése óta a börtön által létrehozott betegség, amik helyett támadnak folyamatosan és anyámat, holott belőlünk vannak. Ez mind Kilián művelte, születési kezdet az egész úgy, ahogy van Puskás Öcsivel együtt apáról elnevezve a média által, Liszt Ferencével együtt Müllernek.

Nem értettem a római egyházba tett keresztre feszített vérző Jézust, féltem tőle, a vértől is. Ez a feszülete az Annás egykori mindenben Anna volt Annából állt a templomtorony égi népének, akinek a népe kísért engem és kivégeztek egyet, a többi itt maradt, amiért a II-es elme megtámadott engem, hogy mind az apám volt. A Jézusként megölt égi hatalommal bíró Széplaki báróé volt.

A Rákóczi utcára kancsal szemkivájó cigánylánnyal berendezett füves részen elhelyezett vasrácsos Jézus szobor maguk helyett ugyanígy feszületre téve ártatlan, Boncza Berta egykori romániai angyal kivégzése volt, elégették, a gyilkosa Müllerékkel Hantos Ágnes, akit megmenttek Vénusz áldozással Rákóczi térként. Végig Rákóczi teres vasfüggönyt jelentett, amivel bejöttek 130 éve.
A Kováth Dánielék, mint Cseh Károly értelmiséggé vált baráti köre Mülleréknek sorsuk végrehajtása közben Vénuszon az összes lakója feszületét jelentette az egykori görög templom melletti ház lakóinak, akik a medve csillagot ölték meg, iszonyatos vérengzéssel.
A kirándulást apának megengedő Medve kommunizmust a többi mellett rajtunk ismétlő Kata Gyümölcseiként itt Tibor postást hozva a II-es elméről Mészáros Kata Mészáros Ági feszülete, amelyik lemészárolta a kisvárost Újhelyben állandóan, folyamatosan, ezért van a Thököly utcával szemben a kisvasút általuk felszámolt megállójában örökké virágot hordva Justus Pálnak, aki a medve kommunizmust velük ismételte. Justus utca van berendezve róla, az én áldozásommal ismételték 1967-ig engedték apát kirándulni, anyám soha nem jött, minden barátja Mülleréké volt Szép Pállal együtt, Karádiné Ágnessel együtt és Takács Klárával, Elekékkel Pálházáról.
Utána a kiliáni börtön megtámadva anyámat hatalmas erővel baltával levágta a két szobát elválasztó lakatot, széttépték a természetjáró arcképes könyveket, ellopták a tagdíjakat, kezdték Berdnárikné boszorkánya sorsát a szüleimen, hogy anyám csak akkor engedi be apámat válás után elszedve a pénzét, ameddig a pénz tart. Együtt voltak az újhelyi rendőrséggel ismétlésében is a Révész utcán. Apa egyre gyengébb lett, még az egykori medveszíjként kiadott orosz medve kommunizmust is rajta akarták végrehajtani, de megtorpant előttem, nem tudtam mi baja van.
Síratták nagymamát háromszoros infaktusában saját halálukat megrendezve Almási doktornak tett mülleri kivégzővel kiliáni börtönnel szólógatva apát a szőlőben háromszor, a jégeső sajátjuk volt, mert nyomorgatni akarták és síratták utána a növényszerető, cigit és semmit nem ismerő angyalt az orgona bokra alatt Isaorának, brazil légy emelés kezdődött el egykori brazilia általuk megölt Gajdos felesége orgonabokrát jelentette.

Utána még járt ebédelni az iszonyatosan Bodor Ágnes pók által idetett egyiptomi patológia és az összes kamionosuk helyett vérét kiszívva az utolsó Kohut magyar embernek. Nem akartam elhinni, amikor láttam az Ottóban, hogy így nézett ki Piri néni, agyvérzéssel együtt Müller Péter Sziáminak.

A Boncza bolthoz tett vasfeszülete a Rákóczi térnek egykori Isaora istennőt megcsonkító,meggyalázó, mai napig gyalázatban hagyó Ménesi Péteré, ami engem Vénuszként öltöztetett maga helyett születésem óta G. Maczó Ágnes helyett is magyar kislánynak, ébredő játszótér kezdetéhez. Patolóigája Ózdnak, Ózd teljes egészéé a szőke nemi csapásaival, Balla pinákkal, cigány pinákkal, Csisztu pináival, Kőrössy Katalin együtt Gyarmatyakkal, Kopcsikékkal, az összes állatnevével a világnak ide van téve.
130 éve vannak berendezve, a sátán Rózsái Vénuszt áldoztak Müllerékkel.


Mikor Bodor Ágnes állata Müllernek a Gyöngyösi névhez ért, a Holnap Magazinba lépett egy Kati nevű nő, Tóth rokonsággal idetéve egész gyöngyöst Müllerékhez. Már Brigitta tönkrették az egész országgal tudván, hogy kicsoda, mert amióta mondta Ardó, hogy nem vonul fel velünk, mint mohameddel és csillagmedvével, elkezdték a felvonulásokat az utcán tort ülve kívánság műsorokkal együtt. Vittek minket anyámmal Béres-deák ügyvédjéhez Müllernek, vittem Bodorék által Jolival adott ajándékának a Keresztesi népnek, amitől undorottam, egy barna értékes fából készült készült nyakláncát a Tóth rokonságának Szlovákiában, akiknek több is ajándékát is átadott nekem az Árpád utcai kezdet óta, Katinak odaadtam a Holnap Magazinból, hogy Müller népe Tóth rokonsággal, Béres ügyvédhez mentünk,mert nem engedtek, hogy utaljuk a százhúszezer forintot, nekem kellett ilyen állapotban elvinni anyám kíséretében, mivel közlekedni nem tudok a pénzt.
Az eos követelt, hamis volt a reifaisen szerződés is, jogtalan volt a kiadása Betti nevének, telefonszámának az enyémmel együtt, zaklattak állandóan Müllerékkel fenyegetőzve a saját hatalmas erejével végrehajtott tönkretevése behajtása végett csillagmedvén, aki velem és mohameddel együtt még a háztartást sem ismerte soha, nemhogy az állati körülményeit a Sátánnak. Így tisztultak a világ kezdete óta, mióta együtt járnak Müllerékkel, ezek jöttek Újhelyhez vissza 130 éve.
Értheteten Lévai Anikó és az összes Lévai újhelyben nemi és mindenféle ajánlat tétel mellett, amit nem ismertem, mai napig nem értem, Benkő Lajos sorsát rajtam folyamatosan ismétlő Ménesi cigánytelepe összes cigányával együtt történő Vénusz áldozása Orbán Viktorral,már három gyerekesként megjelölt cigány szülökkel, amikkel együtt gyilkol Müller Újhely és Miskolc teljes egészével Benkőket angyalként, majd engem Vénuszként Ménesiékkel születésem óta, meggyalázva anyám anyja helyett az utcanépével Ménesinek. Magyar Bálint a kiliáni börtönével ismételve a sárospataki támadását ahogyan bejöttek 130 éve felfoghatatlan.


Nem értek semmit, csak az fáj, hogy meggyalázták a gyerekeket, meg anyámat apjával együtt utolsó magyar teremtő angyalaiként, engem Vénuszként, azért mert tökéletesek voltunk. Nem lehet visszaadni, patológiák, legyek, utcanépek, Derlánéékkal együtt és Hitler népével, amivel felvonultak ellenem a világ összes országával együtt.

Az a helyzet, hogy a Bertalan utcai lista már 1971-ben összeállt Vénusz áldozók listájával az összes Ágnessel, Halakkal, reformátussal, Ménesi ózdi cigánytelepével a 666 a biliájából a sátánnak, genyójával a jelennek Turcsányiné földöntúli hatalmával, amivel forgattak engem a világ felett mindezt végig nézetve velem. Itt kezdtek születésemkor a három lépcsőházával Ózdnak Kiliánnal együtt. Szelep helyett a II-es elmeosztályára Müller Péter Sziámi kígyójával a torkomban, befulladással minden orvos tudtával, hogy Vénusz öldöklés történik Ménesi és Müller Péter Sziámi vittek Szeleppel együtt, Betti kíséretében kihalatni a méhemet egy cigányuk helyett injekciójával Müller Péter Sziáminak, amit a média be is mutatott, Indiával felvéve a nevét a tettüknek, már elfelejtettem, a II-es elme mindent kitöröl a fejemből.

Szelep semmiről sem tud, ez már végleges kivégzésem volt, halottan cipelve szüléseim óta, amiket nem ismertem. Amikor Tűzkő Judit rám adta a szürke ruháját, mint nemi kivégző csapása Müllernek, Király doktorával Müllernek, már meg volt pecsételve a jövőm. Már első pillanattól érthetetlen volt minden öcsém megtámadása azért, mert Kupai liba lábas dadogós világegyetem gyilkosa volt velük együtt. Ez mind a Szabó-Lázár család csapása volt, amiről tudott az egész város, utazgattak a Vargákkal együtt, ettek-ittak, Szabónak főtanácsnokká téve az alkoholista Sátán népét hordták a rengeteg ennivalót Vénusz áldozásból a falusiak, akik tudták, hogy helyette gyilkolnak, naponta részegen esett haza a feleségével együtt. Amikor észrevettem Lázár orrát, már tudtam, hogy minden összefügg velem, a rengeteg trianoni címerével a sátán népének,amit nem ismerhettem, meg a vázáival Lázárnak, köztük a csíkossal és az iker tornyossal. Saját városukat gyalázták, az iskolai tanulók mind tudták a szülőkkel együtt, hogy Lázár Vénuszt áldoz gyalázattal maga helyett, itt ismételte Ménesi Müllerrel kezdve elölről Lázár jeruzsálemi csapásait kivive a városból a többi Tóth és más szereplőkkel együtt.
Végig tudván, hogy ki voltam a saját kivégzésüket hajtották végre, megkérdőjelezve kezdődő betegségeimnél, amit nem értettem, hogy az enyém-e maguk sorsát végrehajtva folyamatosan.
Az összes Erikája Ménesi ózdi cigánytelepének és Ildikóinak tudván, hogy Vénuszt támadnak meg közösen születésem óta ezt szánták nekem trianoni lezárt határokkal, Lucifernek énekléssel, amit megengedtek, aki engem soha nem ismert, sem ami a Kiliánban történt ismételve Majóné Erika torz tanárnőjeként Müllernek már nyugdíjas, mióta gyilkolnak nemi csapása helyetti gyalázását a Hunnia börtönének, jelenlegi Vatikán néven, együtt voltak a Révész utcán Müllerékkel a világ uraival és országaival. Majóné gyalázata ágyára fektettek a kiliániakkal, hozták Malek szörnyét halként Müllerékkel járva, a Magas-hegyi istennek imádkoztattak hatalmas erővel, hogy növessze vissza a fogaimat éveken keresztül. Mondatta a Magas-hegyi Istennek, hogy szeretlek istenem, miközben Fábry legyei körbe vettek engem és a melleimen voltak.A saját kivégzéseiket hajtották végre folyamatosan egy léggyel kezdve a fogkiszedéssel keresztöltés néven idetéve Púder istenükkel Oláh könyvével együtt a benne lévő termékenységi népeivel Müllernek, amik helyett összetörtek egyszer. Ez olyan, mint a kancsal Isaora születésem óta. Ménesi az ózdi cigánytelep miden csapásával a fekete mágusainak Bodor Pók Ágnes néven Müllerékkel kivégzett engem Bodorné Ágnes nemi gyalázóival a cigánytelepének, Csepregi Éva istenével a méhemben, amivel férjhez adtak.

Az ózdi cigánytelepe Bodor pusztítónak a három lépcsőházával hajtotta mindezt az iszonyatot végre az Időjelekkel, amik külön jártak a sátán bibliájától saját feszületük végrehajtásával Deák Bill Gyula feszületesük helyett első pillanattól, lába miatti támadással és csonkítással együtt, szelep tompalátása miatt születésem óta folyamatosan, Bródyék, mint lírai teremtők együtt a spanyol pusztítókkal, Szabó és Lázár világkönyvtár tulajdonossal, halál fiával és Miglécz Vörös Oroszlán véggel, hogy rá szállítják rima Jeruzsálem csapásait, holott ez a felélesztett Müller itt maradt sátánistái és jelzéseim miatt megállt Lengyelországnak köszönhető, hogy nem állt össze még a Sátán teljes bibliája, ahogyan meg van írva feszületükkel együtt világ könyvtárával mindegyiknek, Magyarország néven mindenütt rima Jeruzsálem van Romániával együtt.
Bodor Ágnes pók nem állt volna le a betegségeivel Tircs Máriának és Turcsányi Gyulának Ili háromágú homlokával jelentkező köszvényével, jelentkező szívbetegségével, minden szívbetegével az engem szívemnél fogva átszúró Ménesi páros iszonyata folytatásával a Révész utcán ismételten Szabó István lyukas szíve miatti támadásomat, minden összemocskolását, saját szerelők hozatalával pár éve, addig harminc éven keresztül nem tudtam senkit beengedni, mióta én voltam a nácik helyetti bolt és közlekedési fóbiás. A Magas-hegyi istennek való üzengetése Ózdnak Vénusz áldozással felfoghatatlan, azzal együtt, hogy mindegyik saját kivégzését rajtunk végrehajtotta, Müller Péter Sziámi döglégy kivégezte az embereket, akiknek szívük volt, meg aki szeretett engem Ménesiékkel születésem óta, legyőzték az értelmiséget a világon, majd összerakták a megjelölt összes felújított helyszint a panelprogramos saját cigánysággal, hogy én ázzak be egyedül, ezt az egész világ végig nézte. Urbán hozzájuk tartozik az összes elmentjével Ózdnak, ez végig cigánytelep születésem óta Szelep és családja sorsa volt, nem Vénuszé, az egész város tudta, hogy Vénusz vagyok, normálisnak gondolták a maguk helyetti sors végrehajtását rajtunk, tort ült az egész világ. Visszaadhatlan a gyalázat és csonkítás mindennel együtt, kivégzőgépek szív nélkül, amiért a szívvel rendelkezőket gyilkolták az egész világon így ahogy vannak a három lépcsőházban papokkal együtt, összes vallásával a világnak,Bodor pusztító minden Rózsája helyett a sátánnak feszületre tett engem, ők mennek át a Holnap Magazinba Benkő angyal és Vénusz áldozásból folytatva emberré válásukat.

A világegyetemet felszámoló Andó Marianna Müller népe sorsát rajtam hajtották végre. Menekültek hozzám csillagmedve istenével, hogy Vénuszt nem bántják. A Kohutok rám bízták a szégyenüket azzal, hogy majd egyszer elmesélem, mi történt velük azzal, hogy az embereket nem bántják.

Idetarnak az egyiptomiak, a törökök, az arabok, egész távol-kelet Vénusz áldozóként jelenleg, tort ülve ismételve rajtam az általuk megölt egykori Jeruszálem Cserép Imre börtönből kitett által végrehajtott mészárlást haladva végig a cserepeiken Cserépi Zsuzsa kimentett nevével angyalos klubjával együtt, ez mond Bodor pusztító sorsa volt Ízisz néven az ózdi cigánytelepével együtt a három lépcsőháznak kancsal Isaora népével Gyarmathy nevellel, Jóság matematika tanár gyilkosával Müller Péter Sziámival, akivel összeállították a Nagypán pszichografológiáját 1971-re, hogy mind nálunk voltak Tótók vallásaival nemi csapásokként az egész világon, sátán Rózsáival szerte a világon nyaralnak, Vargákkal utazgattak értelmiségként, Lázár, Simon, Jakab, Fülöp, János, Benedek, egész Benedek utcával, japánnal, kínával, franciákkal, amik helyett összetörtek, mint nemi csapások helyett, szerbekkel Zoránnal együtt, Illésékkel, Koncz Halaival kezdődő Táncdalfesztiváljával a miskolci Rákóczi térnek, Ki Mit Tud-osaival Kern legyeinek, Hacki Tamás fütyülőjével az engem utánzónak Karcsa kitermelésével, mint reformátusok Müllerék által, Öregség menta színben kiadott könyvének végrehajtásával rajtunkkal együtt, Medve kommunizmus neveivel a Kata Mészáros Ági kocsmájával Putyin nemi felszabadító hadseregével, gennyes nemi szervével mindegyiknek, amit genyóként rendeztek be az űrben lévő világegyetem létrehozójával, Duna tévéjével a Vatikánnak összeállított Révész utcáján Révésznek, összes baktérium fegyverével a Kőporos utcán sátánistája Katalin Portörő sorsát végrehajtva rajtam Ménesiék által beöltöztetve sátánistának, az összes Takácsával, Kovácsával, Szűcsével, Hámori és Pécsi, Godzsák Ildikóval, valamenny Ildikóval, mint nemi csapásaival a Sátánnak, Erikáival a börtön bűnözőknek, mint nemi csapásoknak emberré válva, Farkasoknak halál világával Müllernek, Nikkel hegy árnyékaival az oroszoknak, amivel nálunk voltak születésemkor körbevéve a házat, amíg anyámat támadták, Árvay Róza békegalambos kommunista kort végrehajtó nemi csapással az összes Babival az elmeosztályról, csonkító, bénító csapásokkal támadott meg minket egész nyíregyházi kivégzőivel Müllernek, együtt ünnepelték, hogy Béla hátát tönkre tették Godzsák Sátán népe púpos háta miatt. Lévai összes a világon Váradiakkal, Ardókkal, Argyánokkal, minden Annával, amivel megtámadták egykor a római egyházat, amikor minden Anna volt Fehér Anna Székesfehérvárjával együtt, mint megváltó központtal, Vác teljes egészével Váci Piroska halakkal Szombathellyel, Erős Antóniával egész Mexikó, teljes Vörös Oroszlán ezer éves kommunistái, zsidói, Heródes népe,Minden Ferenccel, Jánossal, Katalinnal, Verával, minden helységnevűvel, minden általuk felvett névvel, mint Katalin, Dóráival Porácsné Sátán népének, nekik mindegy, mert állatok,dögök. Burikkal, minden háború berendezett neveivel, amikkel Ózd cigánytelepe az összes háborút ismételte rajtam, Kacsa halálnépével az internetnek, tatár halottakkal halként idetéve Vénusz áldozóként, minden kettős keresztnevűvel,mint Tamás Zsuzsannával a fülészetről, amelyik megalázott engem három gyerekesnként megjelölve nem tudni, kinek, László Zsuzsanna pszichiáterérével Tircs Mária betegségnek, aki skizoprennek nevezett engem Vénusz áldozása alatt Balogh összes börtönorvosaival, amikkel skizopreneztek engem, ki akarták venni a méhemet,
Hollósi Ilona népével a médiából, Szajkókkal, Fecske ikrével Bodornak, amiért Ménesiék ózdi cigányteleppel kivégeztek Malek szörnyével együtt a II-es idegen, mentek tovább Bagi és Nacsa sorsával azzal, hogy én már mindent kibírok. Kórössy szalagban dolgozóval kezdték a Vénusz áldozást Kovács Katalin Müller népével maguk helyett kommunizmus részeként, Egész tisza-völgye, Románia Miglécz Gabriellával, minden Gabriellájával Jakubcsekkel együtt Vénusz gyalázásból szépülő saját Szendrei munkahelye berendezésével folytatták tovább a mészárlásukat megállás nélkül saját sorsuk és tetteik végrehajtásával Ménesiék és Bodorék mentek végig a három lépcsőházba hozottak tettein születésem óta. Nem azért vannak itt, mind csapást jelentenek kíséretükkel együtt, így maradtak itt. Még idetartozik Vasék és Madonna hosszabbításában Halakként Argentina Vénusz áldozásból, együtt Kuba kommunista Kata kocsmához, az összes emberek, szentek, istenek, angyalok, Vénusz és a csillagrendszer minden emberi életformában egykor élt mészárosai ezek így ahogy vannak a két utcában, mint nálunk lévő Vénusz gyilkosok. Lezárt határok mellett végeztek ki közösen minket az utolsó emberekkel együtt Sátoraljaújhelyen. Müller folyamatosan hozta a népeit, az összes vallásával a világnak nemi csapásként létrehozva őket az egész földön, adventista sátánistákkal együtt, amik tűzben jártak, együtt voltak a Tatárdombon égetve járva körbe. A paplant rajtam, mikor eszméletlen voltam, Ménesi gyújtotta fel.
Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója Mülleré, együtt áll a teljes unió nagypán pszichografológiája a Bertalan utcai okkultista vérfürdő megrendezői maguk helyett egykor, kivéve a weöresék által hozott távol-keleti szörnyeket, ők nem bántottak, meg Púder sem. Hegyi Barbara bár gyűlölt engem, mégis mondta, hogy mi voltunk az Egri csillagok főszereplői, akkor eszméltem rá, mi történik itt. Az a helyzet, hogy Vénusz egykori tökéletes istennője az égnek alatt már nincsen egy ország sem, a világegyetem genyójával együtt, Turcsányi Gyula apa túlélője miatti genyózásom óta tisztul a genyója a világ teremtőjének. Müllerék Vénusz áldozással tisztították az egész világot.
A Bertalan utcai okkultista vérfürdő pszichografológiájához tartozik a világ összes elmebetege, minden sportolójával Puskás Ferencnek öcsiként apa támadójént járva a világot, amiért ellopták Ménesiék a könyvet, melyben leírták, minden festőjükkel, dalnokukkal, mint jövő világ-Magyarország turul és székely nép dalalival a két utcai Vénusz áldozóknak magyar ruhákba öltözve, mint Hegedűs népei a tik sem vagytok magyarok kivégzők által kedvelt együttes egyik dalát hallgatva mindig, mint idetartozóknak, Csík zenekarnak,mint Vénusz áldozóknak, az összes együttesével a magyar médiában megjelenteknek, melyek mind engem jelentettek Vénusz áldozással tudtukkal, Kovács Kati egri leánykájával Kiliánnak, mint rekedt hangúval, kommunikációs csapásként, Gálvölgyiékkel Katika néven, mint heti hetes vége a világnak közvetíővel kivégzésem közben felállva még Vénusz áldozóként Hernádival a tik sem vagytok magyarok hálózatból kivégzőivel, Győr teljes egészével, mint Oláh cigány Vörös Oroszlános avatárral, apostollal, Piramissal Som nélkül, minden deformált hangúval, nyávogóval, mint Zoltán Erika minden poppos hosszabbítóival a Rózsaszín bombázókkal együtt, mint fejre támadókkal, azért nyávog, mert macska korban élt egykor.
Finn Kalevala népével együtt gyilkoltak Ardóékkal, cigányokkal, Malek amerikai teremtőjével,
minden végtelenül hosszabbítójával Presser légynek, Bódival, mint cipőm tönkre tevőjével, fényevőkkel, mint madarakkal Révész berendezésben, a színészeivel a Sátánnak, MÉnesi berendezéssel Koncz Gábor nácijainak, Mici néni három macskájával, Rutkayval, Kökényekkel a Kata gyümölcseit ismételve tehetség kutatókkal, minden helyszínnel, ahonnan jeleket adtak, két leghatalmasabbal az országban strukkerné reikiseivel szirmabesenyői központból, győri központból, Zsigákkal, Zsigmondiakkal, svájciakkal a börtön buzik kiengedésével Vénusz áldozással, vissza sem vive, mivel meghalok, az összes iskolai névtárával Miskolcnak és Újhelynek, amit kitermelt Müller, minden médiájával az ózdi cigánytelepnek, Balla már 130 éve Amerikába költözött színésznőjével Müllernek, összes Ballával, Törőcsikékkel, Balla Bea nemi kivégzőivel, felsorolhatatlan a három lépcsőház kivégző népe, mind Ménesi és Bodor ózdi cigánytelepét jelenti, mind részt vett ebben, megrontottak, hogy hipnózisba tegyenek. Ménesi Péter cigány Ózdról cigánytelepe apa megölése után három agyvérzéssel állandó szívének összetörése mellett maga miatt már, mert már rólunk lemondott, mert férjhez mentem egy paraszthoz, gyereket szültem, akkor megnémult örökre. Bodor tudta,hogy apa brazil angyal, azért némították el három agyvérzéssel, itt vannak mind a gyilkosai, nem lehet visszaadni nekik, elnevezte Bodor Ménesivel így ahogy vannak hárman apa hosszabbítóként az összes Gyulát a világon brazil angyal áldozónak,mint ütődöttek és elmebetegek. A Palik is így kapták a nevüket a kiliáni börtöntől, hogy anyámat gyalázták Benkő angyalként.Ezt mind a jövő Angliája miatt hajtotta végre a miskolci Rákóczi tér, ezért vitték Brigittát oda dolgoztatni maguk helyett fizikai munkában. Bodor Gyuszit is tudta. Sajtos Klára népe felfoghatatlan Hámori Ildikótól Müllerrel, sajtszagú angol nőket hoztak létre, az én áldozásommal, meggyszín ruhát adtak rám, mikor ismételtek, amit nem akartam felvenni. Aki síratta apát az orgonabokrok alatt, tudta, hogy brazil angyal, az ózdi cigánytelepe Bodornak. Így indult kancsal Isaora.

Miskolc városa soha nem hagyta volna a Vénusz gyalázását, hiába volt minden jel, hogy Lázár és Szabó István sorsa ez két fiával összes sötétkapus dögjével, Ez volt Vénusz életem születésem óta.
A város kivonult könyvei végrehajtása közben rajtunk. A többiek tort ülnek már 81 éve az egész világon Benkő Lajos kivégzése óta ilyen gyalázattal, amivel nálam kezdtek születésemkor anyám sorsával kezdetben. Szándékos volt a petesejt létrehozása is a saját kivégzett cigányokkal, mert hozták mohamedet megszületni nálam, hogy vezessen engem. Brazilia barakkos legyeket jelent istenek, emberek, angyalok gyilkosaiként idetéve az utcába. Együtt gyilkoltak a II. világháborúban.

Iszonyat Borsod a neved minden hozzád tartozó országgal, néppel, mint Rákóczi terével a világnak, az egész világmindenség meggyalázói és csonkítói, kommunikációs bénítói. végrehajtották az első kurva szó után születésemkor az összes általuk végrehajtott saját gyilkosságukat rajtunk megállás nélkül, nem kegyelmeztek. Bródy János Ménesiékkel a Tatárdombon Szelep időjelek megadója után ért az azkét szélból létrehozott fekete ufókat dobáló iszonyatához, ekkor telefonált Joli a Keresztesi népből, hogy Gajdosi Nóra férje lesz az üzemfenntartáson osztályvezető, menjek vissza. Ekkor megölték őket autóban Kőrössy Katalin Müller nemi állata helyett. Utolsó brazil ember volt. A jövő Szabó Roland Vénuszként tompalátón a II-es elmeosztályával a médiájuknak zöld vénuszi szemmel, tiszta hangon görög isten formában, ahogyan kezdtek mindannyian együtt, aki Nagy Anna népével mint halálreformátusai a Vörös Oroszlán végnek saját szerepét rajtam végrehajtó Müller felettessel, amikkel együtt mészároltak, jó puffadást kívánva nekem, töröltette az összes feltett írásomat a médiáról blogomból, amit kezdtem írni, hogy mi történt a családommal, hogy nekem milyen unokáim születtek. Nani vagyok az űrből.
Szörny lettem, míg járni tudok Lázár és Szabó István világ könyvtáros városában a hozzájuk tartozó ózdi cigánytelepükkel egészével jártak együtt Müller Péter Sziámival, mint dögléggyel, Bodor pusztítóval, Bodor Ánges pókkal, amik keresztül szúrva a szívemet Szabó István, mint Vénuszt támadó helyett folytatták a Révész utcán átadva a saját utcanépüknek meggyalázásra minket a Hunnia börtönével Derlának, teljes Révész utcai beállítással, összes bibliai szereplőjével a Sátánnak, Göncz Árpád népe által elégetett könyvírókkal kezdték elölről születésemkor a 130 évvel ezelőtti bevonulásukat, ismét egy Benkő angyallal, majd folytatták anyámmal, apjával körben járva folyton, hogy végeztek, gyalázták, csonkították meg őket kurvázással az angyaloknak, ahogyan nálam kezdtek az ország lezárásával István a királlyal együtt.

Mohamed kérdezte tőlem most, miért kell bérlet, nem megyek a Szabó István és skizopren elmebetegeinek skizopreniájával Nemes Müller Péter orvosához? Feleltem, hogy nem, nem érti, mert én elmbeteg vagyok Szelep férje helyett 1995. óta.
Szabó Roland jött be a lépcsőházba, már segítve cipekedni mohamednek, aki egyedül cipelte nevetése közben Szabó-Lázár népének, akik tudták, hogy én Vénusz vagyok, hogy ők Vénusz áldozók, fertelmesen nézett rám a családja tettei miatt.

Az Árpád utcai visszament időben nemcsak Narobe Gertrud majom sorsát hajtották végre, énekeltetve velem Lucifer egykori angyalaként mindegyik Elek házban lakónak, a szőlészetiben azért engedtek meg matematikát tanulni, melynek tökéletesítéséhez jártam Kolcza Mária állandó matematikatanár Godó Zoltánnal együtt a velük oroszok előtti időben ugyanígy meggyalázott emberek, angyalok Szelepje helyett engedték meg, hogy iskolába járjak saját állati körülményeik között, melyben mindig élniük kellett volna Hornyák Ildikóval, Sándorné és férjével, minden osztálytársammal, az egész szőlészetivel, tanári karával, ezért nem tudtam Szelep helyett ránézni Godó Zoltánra, mert senkivel nem tud szembe nézni. Mind Szabók és Lázár népeit jelentik Müllerékkel a Bertalan utcai listával.

Betti tömeggyalázásom óta támadott már engem, mert kurva lettem Miskolc helyett, Szepesy főorvos, aki Vénusz áldozó volt, megkerésemkor Bettivel együtt azt mondta, legyünk barátnők. Betti továbbra is engem támadott szégyellve engem a ruhákért, különösen a bőrruháért, majd minden ruháért, amibe gyerekkorukban beöltöztettem őket, mint harmonikus színekbe, azzal csúfolva Szeleppel, hogy én bolond vagyok, mert minden cipőhöz ugyanolyan színű táska kell, ez elmebetegség.

Mikor idehoztak a kiliáni börtönével Süvegeséknek megfizettetve velem tízezer forintjából Nagy Anna és Migléczinek, Szabó Gábor Mülerrel együtt mészárolóknak, mint amik Szabó Istvánnal és Lázárral többezer éve együtt járva iszonyatos nyomorban, fényevéssel gyilkolták a világegyetemet, ez születései ismétlése volt már 1998.március 7-én a születésnapomon egykori hetesként megszámozva engem a gyerekeimmel együtt ismételve rajtam a világ-könyvtárát Szabó Istvánnak, nem engedve fürdeni engem a skizoprenek helyett, amivel kezdtek születésemkor, meg kihűtötték a szívemet ismét Némettel, azzal, hogy a skizopreneknek nincsen szívük. Nem is lehet,mert ők hozták létre a világ-könyvtárhoz.
Hát így tették meg Kata kocsmás kommunista korokat rajtam végrehajtva egymás után gyorsan saját nyomorukat berendezve állati körülmények között Babitsy Andrea Bodor pusztító feszülete lett volna Írisz sorsával, amit Babits írt meg, hogy Ménesinek és pók Ángnesének ütlegek és pofonok közt kell járnia, míg el nem jön értük az apjuk, aminek üzengetnek a Magas-hegyi Istennek, mindig ezt tették.

Sánta Német a Hit szektában Vénusz támadó volt.

Járok ismét, mert enyhült az egyensúlyzavarom, mert elvitték Turcsányiné földöntúli hatalmát kivégezni, genyója itt van ózdiaknak, amivel együtt jártak mindig. Még mindig nem tudok tusolni, melleim alatt Müller Péter sziámi elektromos kígyója eldeformálta a gerincemet azok helyett, amik így gyilkoltak.

Ez nem Vénusz fogadása volt a világnak, első perctől kurvázással kezdve, lábam megrántásával, fogcsonkítással betegségek miatt, amiket angyalok gyalázásából hoztak létre, már a kezdeti berendezése is a két családnak kivégzésre állt össze elmebetegek által,amik a Magas-hegyi Istennek üzengetnek az első görög isten meggyalázása óta.
Akik elvették a szeretetet, megölték azt, aki szépnek látott, tudták, hogy ki vagyok, ez Csepregi Éva Rákóczi tere Bodornéval és Ménesivel az ózdi cigánytelepről.

Mártonja a fő gyilkos lépcsőházának a Kiss Tábornok utca 8. szám alattiaknak vörös kommunista színben lévő lépcsőházzal, tort ülve, díszítve magukat minden ünnepen, Márton Zsuzsa Sátán népével barátnőnek adta ki magát Újhelyben Bettinek, rendetlensége miatt a családnak minket állati körülmények között csúfolva, hogy kimostak a mocsokból a saját zsidóikkal, ami a Tatárdombon volt, Mártonja a Kiss Tábornok utcai Sátán népének tudván, hogy ki vagyok, leszokott áldozásommal,gyalázásommal az összes többivel együtt a játékszenvedélyről, az alkoholról, a cigiről, csúfolva engem a pesti fogorvosokkal, amik ínybeültetést végeznek, engem nem fogadva, leértékelve, mert nincs pénzem, szívatják a cigit velem fényevésemkor Kovács Katalin kommunizmusa végrehajtásakor maga helyett ötszáz forintért, énekeltetett a kivégzőim Sátán népe magának utolsó éneket engedve egykori Vénusznak.

Nem tudtam a Révészen letenni a cigarettát, próbálkoztam sok mindennel, nem értettem az okát, akkor még nem volt bennem a nikotinos II-es elme elektromos szörnye. Mártonné mondtam nekem, amikor a Révészre költöztem, hogy menjek el jó messzire Borsodtól, nem volt már erőm, nem is értettem, ők elköltöztek. A falakon, a kifestett részeken is, melyeket Ménesiék tetőfedő cigánytelepe egyből beáztatott maguk helyett, eleven Duna tévés kivégző baktériumok vannak, nincs értelme festeni.

A kiliáni lakásban néha feleszméltem, az ágy feletti poszter kövei mozogtak, elevenek voltak, nem értettem semmit, azt hittem, hogy képzelődöm. Mind Ménesiék voltak a cigánytelepükkel.

Vénusz sorsa a soha el nem felejthető felfoghatatlan Szabó István és családja a sántáival együtt Vénusz támadóinak saját kivégzőiekkel történő ismétlése saját gyilkosságaiknak.

Csillagmedve szintén nem ismerte az embereket, rászokott a cigire a kiliáni utcanép által.
Béres Deák Attila gyöngyösi ügyédje Müller Péter Sziáminak halottan cipelve engem anyámmal, hogy személyesen vigyük el Müllerék által végrehajtott adósság halmaza elintézéséhez Brigittának végig Müllerékkel, az ügyvéd megsértve engem azzal gyanúsította meg Brigittát, hogy férfiak miatt vette fel a pénzt, hogy kitartsa őket. Hiába is bizonygattam születésem óta, hogy nem ismerem a kurva szót sem, ha gyaláztak minket folyamatosan, sértegetve a gyerekeket is ideköltözésem után egyből, bámulva Betti fenekét az utcákon. Mindent ez a három lépcsőház hajtott végre az összes Szabójával a Sátánnak, Újhellyel születésem óta a kiliáni börtönnel együtt, Bodza urukkal, ahogyan kezdtek nálunk születésemkor hozva háztájiként német-magyar teremtői beállításhoz az egyiptomi Mici macskát három kölykével, az elvarázsolt jehova kutyát Adynak. A Révész utcai összeállítás a miskolciak által kezdték elölről az Omegával a Benkő 130 éves bevonulásukat hozva magukkal a Benkő angyalokat, sorsuk és tetteik, gyalázatuk végrehajtásával rajtam, így került oda a Begala család diófa asztala. Innen tudta rosszul a magyar teremtői történelmet a trianoni sátán népe.
Kohut volt, cigányokkal ölték meg, a II-es elméjükre jöttek magukat mutogatni, ahol a Szabó család helyett voltam, ez miindig így volt, tudták, hogy Vénusz vagyok.

Az Ágnesek és halak szülöttek az össze reformátusával Müller által kitermelteknek tudván, hogy valamennyien egykor Sátán népei voltak már itt voltak összeállítva 1971-ben, hogy minden Ágnes helyett Vénuszt áldoztak addig is összes halak szülöttje sorsát végrehajtva a világnak. Amik lezárták a határokat a kiliáni börtön bűnözők, amióta itt vannak, folyamatosan támadták a Kohut embereket, a Hunnia börtönnel együtt folytatták tovább, csak a Sátán népe, hogy ki vagyok, mint Tóth Asztalos Ildikó, aki azt mondta, mikor mondtam, hogy szerintem az emberek egyformák, kikérve magának, tudván, hogy embereket sem láttam, hogy ő különb az utcanépnél Lázár nemi csapásaként saját sorsát hajtotta végre a Kiss tábornok utcaiak teljes egészével.

A Révész összeállításakor Illésék Bródyékkal a 130 éves gyilkosságukat ismételve Benkő angyal hozatalával mindeni megölésével, meggyalázásával berohanva Miskolcra Istvánt hozva megnémítva Vargáikkal, ahogyan bemutatták, kezdték elölről a bejövetelüket, ekkor kaptam meg Gór Nagy Mária belső rész teljes megevőjét ínylebontó, szájpadlást lesorvasztó kezdetével az örökkévaló szenvedésnek.

Lucifert nem értettem, mint vasfüggönyt, amikor rájöttem, azt sem, ahogyan ismételték ismét a bejövetelüket tüzet hozva ki Luceiferből, ahogyan a pusztító megölte, akkor került Lucifer teteme Szelepékhez, azért hozták egyből megadva rám az időjeleket anyámmal együtt a II-es elme skizopren Szelepjét, azóta járnak Luciferrel, tehát ez a világ végi időjelek a kezdete volt a görőg istenek támadásának. A pusztítója egykori égi Jeruzsálemnek, aminek a maradványa Müller által tudoddan és a médiája által az Ózdi halálmágusoknak, a vatikáni duna tévének baktériumos országaival, fegyvereivel együtt tudják, hogy Ausztrália sáska népe az égi Jeruzsálem maradványa, mert be akarták vonni a terroristáknak nevezett általuk ismeretlen lények Bodor általi áldozásuk és gyalázásuk láttán őket is szándékosan, hogy leigázzák, akár Japánt az atombombával.
Többezer éves fegyverraktárok ezek Herman Ottó már nagyon régen megölt nevét felvéve hozták létre őket az első görög isten megtámadása óta Tucsányiné földöntűli hatalmával együtt a genyójukkal, mint Orbán Viktor megjelölt homlokú indiai cigányával a Vénuszt áldozó szüleinek idetéve Menyhérttel. Ili Bűcsné külön járta a világot a háromágú homlokjelével annak, aki forgatott a világ felett, most kellett volna ideérnie a földöntúli hatalmához Turcsányinénak, felállnia a Vatikán élére Vénusszal, vagyis velem, akit leigázott, azzal, hogy nézzem meg, hogy első pillanat óta mit művelt, nincsen férfi a világonl
A sorsom végig a Benkő angyaloké magyar teremtőké maradványaként egykori Finnországból.
Orbán Viktort indiai légyként Ménesiéknek kellett az ózdi cigánytelepről feállítaniuk, mikor Dévényi Erzsébet helyett a Benedek u. 17 szám alá értem, kezdetéhez a támadásomnak magyarok csillagaként, akit közösen így öltek meg. A tik sem vagytok magyarok Gyarmathy Ica szociális hálózatot kiépítő cigánytelepe kivégzőkkel támadott meg engem, tudván, hogy Vénusz vagyok cipelve engem egyik helyről a másikra, saját gyilkosaim között, ide költözésem előtt Müllerékkel együtt, amik rajtam az összes bibliát végrehajtották, tisztítva a pusztítót, állandó vihorászó kíséretem fekete kockaként volt a szemem előtt, ez volt a média.
Mi az embereket sem ismertük.

A három lépcsőháza az ózdi cigánytelepnek saját médiájával, Illésékkel, Bródyékkal, bibliai szereplőkkel, összes Szabóval, Noé özönvizével, Barthákkal, Demendivel, összes szőkéjével a világnak saját nemi csapásként, kivégző nemi csapásokkal, vörös hajúakkal, amiért Brigittát áldozták meg, hatalmas félelemben tartva engem, összes mesterségnevűvel, országok neveivel, amiket felszámolt, minden megrendezett műsorával a médiának minden korban összes kommunizmussal szocializmus kezdetével Godzsák Ildikóval sátán feleségeként, világ-könyvtárával Szabónak, így járják a világot, csak most engem tettek maguk helyett rémségessé örökkétartó gyalázattal, amit nem hagytak volna abba. Saját a spanyol pusztító is minden vaskori Vargával.

Mikor megismertem Szabó Istvánt Brigittával, nem volt pénzünk venni neki egy üveg bort névnapjára, akkor mesélték el, hogy az összes falut járva hatalmas jólétben éltek, utazgattak állandóan, mint a Vargáék, Molnárékkal együtt, ezek mind azok, akiknek fényevésen lebomló gerinccel elevenen elpusztulva minden részüknek örökké tartó kínzásával Müllernek és Dávid Mónikának, nemi szervük gyalázásával az örökkévalóságig kellett volna élniük, saját sorsukat hajtották végre valamennyien orvosaikkal együtt. Akkor tűnt fel Lázár orra, olyan lett az enyém egy zsidó által készített fotó alapján a nyolcvanas években Müller Péter orrtörése által.

Felfoghatatlan Miskolc rémtette, hogy utcanépek, füvesek, mint Csernus doktor gazdagként mindig így gyalázva tökéleteseket jólétben élnek folytatásra készülnek. Én és az anyám nem lehettünk az áldozatok.

81 éve is késő lett volna megakadályozni a szentek mészárlását.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: börtönorvosaival, üzemfenntartáson, gyilkosságaiknak, összeállításakor, felsorolhatatlan, lengyelországnak, cigánytelepükkel, összemocskolását, mesterségnevűvel, egyensúlyzavarom, gyilkosságaikkal, szívbetegségével, skizopreniájával, hosszabbításában, osztálytársammal, kakastaréjosával, hosszabbítójával, leghatalmasabbal, kitermeltjeivel, elmeosztályáról, meggyalázásával, fegyverraktárok, hosszabbítóival, cigánytelepével, fűzérradványban, összeállították, végrehajtásával, összeállítottak, matematikatanár, tömeggyalázásom, csillagrendszer, világkönyvtárát, halálmágusoknak, elmeosztályával, hosszabbítóként, kommunikációsan, kakas jelet, összes kakastaréjosával, világnak együtt, visszajött miskolci, magyar történelmet, egész országukban, tűzben járó, görög egyházzal, egykor medvekort, saját gyilkosságaikkal, nemi kivégzőik, szilai népnek, bibliának állandóan, könyvek megíróit, jövő nagy, olyan borzalmas, Kovács Öcsi, Gáspár Győző, Benkő Magdolnát, Benkő Omegájához, Benkő Dánielhez, Tatárdombján Müllernek Bodor, Vénuszával Müllernek, Császár Angélának, Gulyás Noé, Oroszlán Szonja, Újhelyből Benkőként, Varga Rózsa, Sátán Rózsája, Bródy Időjelek, Szelep Időjelekével, Müller Péter Sziámi, Müllerhez Deák Bill Gyulával, Engem Vénuszként, Ezeket Bródy János Katika, Müller Elek-Szabó, Koncz Halakja Müllernek, Magas-hegyi Isten, Müller Péter, Asszony Editt, Nagy Anna, Vörös Oroszlánt Nagy Anna, Jeruzsálem Lázár, Szabó István, Bodor Ágnes, Turcsányi Gyula, Máté Krisztina, Kohut István, Bodor Zoltán Erika, Szajkó Katalin, Orbán Viktor, Müllerhez Áder János, Müllernek Benkő Lajos, Puskás Öcsivel, Liszt Ferencével, Boncza Berta, Müllerékkel Hantos Ágnes, Végig Rákóczi, Kováth Dánielék, Cseh Károly, Kata Gyümölcseiként, Mészáros Kata Mészáros Ági, Justus Pálnak, Szép Pállal, Karádiné Ágnessel, Takács Klárával, Elekékkel Pálházáról, Müller Péter Sziáminak, Ménesi Péteré, Maczó Ágnes, Patolóigája Ózdnak, Kőrössy Katalin, Rózsái Vénuszt, Mikor Bodor Ágnes, Holnap Magazinba, Holnap Magazinból, Értheteten Lévai Anikó, Benkő Lajos, Orbán Viktorral, Müller Újhely, Vénuszként Ménesiékkel, Magyar Bálint, Ózdnak Kiliánnal, Amikor Tűzkő Judit, Lázár Vénuszt, Ménesi Müllerrel, Erikája Ménesi, Majóné Erika, Magas-hegyi Istennek, Bodor Pók Ágnes, Bodorné Ágnes, Csepregi Éva, Deák Bill Gyula, Miglécz Vörös Oroszlán, Tircs Máriának, Turcsányi Gyulának Ili, Ózdnak Vénusz, Holnap Magazinba Benkő, Andó Marianna Müller, Jeruszálem Cserép Imre, Cserépi Zsuzsa, Müller Péter Sziámival, Koncz Halaival, Tud-osaival Kern, Hacki Tamás, Kata Mészáros Ági, Katalin Portörő, Godzsák Ildikóval, Árvay Róza, Godzsák Sátán, Fehér Anna Székesfehérvárjával, Váci Piroska, Erős Antóniával, Vörös Oroszlán, Minden Ferenccel, Dóráival Porácsné Sátán, Tamás Zsuzsannával, László Zsuzsanna, Tircs Mária, Hollósi Ilona, Kovács Katalin Müller, Románia Miglécz Gabriellával, Gabriellájával Jakubcsekkel, Halakként Argentina Vénusz, Dávid Mónika Szörnyeteg, Hegyi Barbara, Müllerék Vénusz, Puskás Ferencnek, Kovács Kati, Gálvölgyiékkel Katika, Vörös Oroszlános, Piramissal Som, Zoltán Erika, Finn Kalevala, Koncz Gábor, Balla Bea, Ménesi Péter, Bodor Ménesivel, Bodor Gyuszit, Sajtos Klára, Hámori Ildikótól Müllerrel, Iszonyat Borsod, Bródy János Ménesiékkel, Tatárdombon Szelep, Gajdosi Nóra, Kőrössy Katalin Müller, Szabó Roland Vénuszként, Bodor Ánges, Göncz Árpád, Nemes Müller Péter, Szabó Roland, Narobe Gertrud, Kolcza Mária, Godó Zoltánnal, Hornyák Ildikóval, Godó Zoltánra, Mind Szabók, Szabó Gábor Mülerrel, Szabó Istvánnal, Szabó Istvánnak, Babitsy Andrea Bodor, Sánta Német, Csepregi Éva Rákóczi, Kiss Tábornok, Márton Zsuzsa Sátán, Újhelyben Bettinek, Kovács Katalin, Mind Ménesiék, Béres Deák Attila, Tóth Asztalos Ildikó, Illésék Bródyékkal, Miskolcra Istvánt, Nagy Mária, Herman Ottó, Orbán Viktort, Dévényi Erzsébet, Gyarmathy Ica, Szabó Istvánt Brigittával, Dávid Mónikának, Felfoghatatlan Miskolc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.17. 23:52 Fehér Ház: Donald Trump egészségi állapota "nagyon jó"
11.17. 23:42 Brazil Nagydíj - Módosított végeredmény, a vb-pontversenyek állása
11.17. 23:02 Női kosárlabda Eb-selejtező - Győzelem Szlovákia ellen
11.17. 22:22 Curling Eb - A magyar férfi csapat legyőzte Észtországot
11.17. 21:21 A várakozásokat felülmúlva kelt el több kép a Virág Judit Galéria árverésén
11.17. 21:02 Férfi kézilabda BL - Egy góllal nyert idegenben a Szeged
11.17. 21:01 Jégkorong Erste Liga - Legyőzte a Hokiklubot a Csíkszereda
11.17. 20:51 Brazil Nagydíj - Végeredmény, a vb-pontversenyek állása
11.17. 20:42 Alkotmányjogász: törvényben kellene előírni a politikusok számára a nemzeti...
11.17. 20:32 Brazil Nagydíj - Verstappen nyert, Gasly a második
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem karcolhatom fel a szívet  Boszorkány  Png rózsa  Balatonfüredi csodás ősz  Kellemes teázást  Őszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes hétvégét  Napraforgók  Esik a hó  Azt mondják, a ruha teszi az e...  Pihenő jégmadár Hűvös, párás ...  Évközi 33. vasárnap 11.17  Kellemes hétvégét  Boszorkány  Romantikus szép estét Pintere...  Bizalom Jézus Krisztusban  Újjászületés  Jó éjszakát  Nem vagyok én költő  Őszi kép  Útravaló – 2019. novembe...  Facebookon kaptam  Csokor vázában  Az én kertem  Zuhatag  A pénzt elő lehet teremteni  Csokor vázában  Ébredés  Szèp estét  Kellemes napot kívánok!  Az én kertem  Kellemes kikapcsolódást  Újjászületés  Megosztott szív  Bálványimádás  Bizalom Jézus Krisztusban  Dáliák  A feltámadott Krisztus  Szép estét  Szép estét  Orchidea  Kellemes hétvégét  Őszi kép  Rózsa csokor vázában  Hitetlenség  Szép estét  Az én kertem  Hit  Hóemberek  A gazdagság, nem házakban laki...  Png kislány  Vízcseppes rózsa  Kellemes kikapcsolódást  Szép estét  Nő virág csokorral  Rád gondolok....  Megváltás  Jó reggelt , szép napot Roman...  Szép estét  Őszi levelek  Ne aggodalmaskodj a holnap fel...  Kellemes kikapcsolódást  A kéz is fontos a táncnál  A világ Isten szolgáit gyalázz...  Nem vagyok én költő  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Őszi kép  Jó reggelt , szép napot  Szív az ablakomon  Szép őszi napot  Jó reggelt , szép napot  Útravaló – 2019. novembe...  Szép jó éjszakát kívánok !  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Szép őszi napot  Zuhatag  Puskás stadion telt ház fotó  Kellemes kávézást!  Krisztus felmagasztaltatása  Szèp estét kedves látogat...  Szèp estét kedves látogat...  Büszkeség  Zuhatag  A világ Isten szolgáit gyalázz...  A feltámadott Krisztus  Bánat  Őszi csokor  Mi a boldogság jó anya?  Romantikus párok  Őszi kép  Ébresztő  Őszi kép  A pénzt elő lehet teremteni  Png kislány  Orchidea  Kossuth kifli  Az én kertem  Körlevele Árpád-házi Szent Erz... 
Bejegyzés Címkék
kakas jelet, összes kakastaréjosával, világnak együtt, visszajött miskolci, magyar történelmet, egész országukban, tűzben járó, görög egyházzal, egykor medvekort, saját gyilkosságaikkal, nemi kivégzőik, szilai népnek, bibliának állandóan, könyvek megíróit, jövő nagy, olyan borzalmas, jelenlegi sátán, összes Deák, talmudja Benkőnek, egykori finn, emberek meggyilkolását, börtön orvosok, vasfüggönyt Müllerékkel, összes Erikájával, rima Jeruzsálem, gyilokgép Bodor, betegségeit Turcsányi, kommunizmus Máté, genyó végig, megmaradt kevés, sírokban Heves, életüket Kohut, nálam elrejtőzött, világ történelme, genyó istene, japán első, ózdi cigánytelepével, többi parája, parabrutális vasbékától, adventista Tóth, összes többi, börtön által, média által, római egyházba, népe kísért, apám volt, gyilkosa Müllerékkel, összes lakója, egykori görög, medve csillagot, kirándulást apának, többi mellett, kisvárost Újhelyben, kisvasút általuk, medve kommunizmust, kiliáni börtön, természetjáró arcképes, pénz tart, újhelyi rendőrséggel, egykori medveszíjként, szőlőben háromszor, jégeső sajátjuk, orgona bokra, iszonyatosan Bodor, összes kamionosuk, utolsó Kohut, szőke nemi, összes állatnevével, sátán Rózsái, egész országgal, utcán tort, barna értékes, százhúszezer forintot, reifaisen szerződés, kiadása Betti, enyémmel együtt, saját hatalmas, állati körülményeit, világ kezdete, összes Lévai, utcanépével Ménesinek, kiliáni börtönével, sárospataki támadását, világ összes, összes Ágnessel, jelennek Turcsányiné, világ felett, három lépcsőházával, cigányuk helyett, szürke ruháját, egész város, alkoholista Sátán, rengeteg ennivalót, feleségével együtt, rengeteg trianoni, sátán népének, vázáival Lázárnak, iker tornyossal, iskolai tanulók, szülőkkel együtt, többi Tóth, , ,
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 54 db bejegyzés
Összes: 6925 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 57
  • e Hét: 550
  • e Hónap: 9169
  • e Év: 127798
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.