Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Égi Jeruzsálem egykori Luciferrel, egyetlen tökéletessel
  2017-01-31 14:48:21, kedd
 
   
  Többszáz éve tart a Benkő emberek és angyalok mészárlása zenei csodai tehetségük miatt az egész világon, előzőleg a Vatikánba ment Duna tévé együtt a talmudos állataival, együtt egykori sátán népével jártak az első görög isten megtámadása óta a Kohut emberiség mészárosaiként jelenleg Hunnia börtön elme néven lecsukott határok mellett engem utolsó Kohut istennőként végeztek ki tetteik és csonkításaik, bénításaik, mészárlásaik közben kapott betegségeik, torzulásaik, töréseik, testszaguk, majom néven engem csúfoló saját Ardó Zsiga férjemül adott kivégzőjükkel kötött frigyük, Ménesi cigánytelepével közösen, mint amik mindig együtt jártak az összes Ágnesével a világnak, mint minden Halak szülöttel, összes reformátusával a sátánnak.

Az első görög isten megölése óta egyre bővült a létszáma a mészárosoknak, senki nem volt, aki Szabó István Vénusz támadó lyukas szívű Illés által megsebesített világ könyvtár állandó tulajdonost, aminek a könyveit a Vatikánba ment Bárány névvel megjelölt fehérvári központtal első pillanattól együtt mészárolókat megállította volna. Lett volna Kohut istennek elég földönkívüli népe és ereje ahhoz, hogy Szabó Istvánt és Lázár jeruzsálemi prostijainak gyalázatát meglátva elpusztítsa őket.
Még akkor nem volt egyetlen mai ország sem a világon, csak tökéletes harmónia teljes galaxis, bolygók lakosainak embereivel együtt.

Derláné állandó vatikánba ment báránya és sátánistái első pillanattól együtt mészároltak a lyukas szívű Szabó Istvánnal és Lázárral világ könyvtárukat már Kohut embereken, angyalokon, isteneken hajtották végre sátán és talmud nélküli világban.

Az ózdi 666 központ többszáz éve legyőzte Japánt átvéve a földöntúli hatalmat, készült a fogadásomra. Iszonyatos vérfürdőjével a Bertalan utcai állandó kommunizmussal, nácikkal, minden kor berendezőjével járnak együtt iszonyatos módon megtámadva a Benkő embereket, angyalokkal együtt, mindig üzenve Soóssal, akinek azóta csak hóval felel, hogy az általa már megismert Benkő égi mennyország embereit, angyalait felfoghatatlan módon iszonyatos fertelemmel végzi ki előtte Lucifert hozva az egykori ózdi 666 által létrehozott egykor tűzben járó égi mennyországból, hogy a Benkő emberek és angyalok egyszer énekeljenek neki, amiről Lucifer nem tudhatott.


Derláné székesfehérvári vatikáni központ többezer éves Kohut emberek és istenek mészárosként engem utolsónak hagyva lemészárlásra átadva engem a Ménesi cigánytelepének és Derla Bandi utcanépének Majóné Erikája hunnia vatikáni börtön támadóival együtt felfoghatlan Derlánétól, az összes óvónőjével együtt, amiket állított az egész világon jövő vatikán létrehozása mellett Ménesi cigányt akarta állítani egykori Krisztus gyilkosaként az égi tűzben járó Jeruzsálemnek jövő Krisztusának, cigányként.

Derláné vatikánja többezer évvel ezelőtt ment neki az embereknek az egész világon, mindezt az egész világegyeteme egykori Kohut istennel együtt végig nézte. Itt meg lehetett volna állítani a vérfürdőjét az ózdi cigánytelep Bertalan utcai kéjgyilkosoknak, sátán népével együtt.

Mikor engem megtámadott Szabó István lyukas szívvel megsebesedett, senki sem vette észre, mi történt, Illés nem tudott beszélni, a galaxis végig nézte a földönkívüliekkel együtt a Szabó támadását.

Derláné jelen vatikánja ezt követően sem hagyta abba a Kohut emberek, istenek, angyalok mészárlását, létrehozta a Talmud állatait, a sátánt, azzal a céllal, hogy tovább mészárolja az embereket, isteneket, istennőket a csillagok között.
Derláné többezer éve járja Kohut emberek mészárlásával a világot, állandó bárányként, hogy feszületes, így van betéve a sátán bibliájába ahová való. Ezt is átírták egykori római egyházban berendezkedve, ahogyan most is tették, hogy a bárány Jézust jelenti, rengeteg hívével az egész világon gyakorolta a vallásokat, miközben folytatta már Talmud állataival, sátán kivégző gyilkosaival az emberek mészárlását. Ezt becsukott szemekkel nézték végig.

Átrendezték az egész világot azóta, Magas-hegyi erővel diafilmek alapján egykori négy évszakos teljes világegyetem felszámolása céljából hozták létre az országokat különféle nyelven beszéltetve őket Magyarország ellen már.

Hatalmas Derláné többezer éves bárány, hogy senki sem tudta fehérhári központja feszületére tenni, hagyta, hogy megalkossa önmagát az ózdi 666 fekete mágus cigányközpontja Bertalan utcai vérfürdősökkel, hagyta az egész világ, hogy végezzék a felfoghatatlan, cipelve az égi muzsikás Benkő angyalokat, embereket folyamatosan járva a világot, üzenve Kohut istennek gyalázásai közben Miskolc városának, aki csak hóval felelt.

A tűzben járó egykori égi Jeruzsálemet már az ózdi 666 hozta létre egyetlen tökéletessel, Luciferrel, azzal a céllal, hogy elpusztítsa, mint tökéletest. Az ózdi 666 központja egykori Ménesi cigánytelepének első pillanattól Derláné báránnyal és a lyukas szívű Szabó világkönyvtárát Benkő és Kohut embereken együtt hajtja végre maga helyett, ezt az egész világegyetem természetesnek tartotta többezer éve, hogy akinek szíve és tökéletes, azt le kell mészárolni.

Első pillanatától Ózdnak létrehozva Bodor pusztítóját a világűrnek, ráuszítva Kohut Isten népére a világegyetem felszámolása végett kezdve együtt így közösen, ahogy itt vannak az én mészárlásommal együtt közösen maguk helyett utolsó felvonásaként a Kohut Istennőnek, hagyták az egész világegyetemmel, hogy Bodor pusztító és lánya a többi világszörnyével Túri Ferencnek, Török Erzsébet már spanyolok előtti emberek mészárosainak Spanyolnátha néven virusokkal, mészárlással, csonkítással, gyalázással, állandó kínzásban örök gyalázatlan hagyva a Benkőket fertelmesen végezzék ki őket egykori mennyországuk zenei tökéletessége végett, ezt mindenki természetesnek vette, hogy az embereket, egykori angyalokat, mert tökéletesek voltak, így kell kivégezni, barakkos legyekkel, indiai cigányokkal, pókokkal, űrlényekkel, fekete mágus kígyókkal, éjjeli baglyaival Egyiptomnak Innin állandó bevetésével megfosztva őket mindenüktől, minden ékességüktől, rémségessé téve őket,mint az általuk soha nem ismert Lucifer, saját tetteiket többszáz éve rajtuk végrehajtva járják a világot együtt így a két utcába tett összes világával és világűr gyilkosával engem mészárolnak 59 éve már maguk tettei helyett.

Utcanéppel volt beállatva ide Egyiptom, összes koruk végrehajtása közben, nem lett volna kár érte, meg a többiért sem, mivel nem emberek.

Miskolc teljes egésze hagyta, hogy Bodor a pusztítója a világűrnek, felszámolva a Kohut világegyetemet hozzon magával hálójában, tudta mindenki, hogy ki vagyok, fényevésen tartottak maguk helyett, úgy, ahogyan eddig tették az embereken az egész világon és világűrben a halál népeik, amik értékesebbek voltak nálam, mert kimentették a halálokat a megyéből, koldultatott Miskolc városa tovább a halálok helyett. Derláné állandó bárányt még sem vágta le a vatikánkájával, nem volt ellensége ezek szerint, hogy együtt folytassa a vérfürdőjét a talmudjával, sátánjával, ózdi cigánytelepével az összes tökéletesnek mondott és szívvel rendelkező emberek, angyalok iszonyatosan történő lemészárlásával egyet értett.

Derláné Éva az összes Évájával a Vatikáni hatalomnak hagyta, hogy engem fényevésen tartsanak maga helyett, nézte a gyerekeimet, hogyan támadnak meg előtte Majóné Erika nemi állat börtön vatikán bűnözőivel Derla Bandinak, majd még ezt követően megtámadott engem a gyerekkel együtt utánzó iszonyatos féregállatával, deformáló csapását bedobta valamennyiünkbe. Müller, amitől félt a két utcába tett egész világegyetem, nem kényszerítette Derláné állandó bárányt arra, hogy támadjon az utcanépével Begaláéknak, meg hogy megtámadja a gyerekeket, még ha hatalmasabb erővel bír is, mint a Kohut Isten. Derláné még ekkor sem nyughatott Sarkadyék újhelyi állandó náciként beállított saját népével, miután együtt felszámolták egész keletet Hogy a Mária, hogy az Éva kirárulásával a Benkő embereknek, létrehozva Müller Péter Sziámi kivégzőgépet magához még itt sem nyughatott meg vérengzésében, mert hagyta, hogy az ózdi cigánytelep saját sátánjával, Talmud állataival Bodrogi Gyula első újhelyi kislánygyilkossága óta együtt gyilkoljon és árulja ki kurvaként Ménesi cigánytelepe helyett a semmiről sem tudó tökéletesnek gondolt szívvel rendelkező embereket. Még ekkor sem nyughatott vérengzése közben, nyelésekkel jelentkező férfi kívánó kígyóit dobta az ártatlan,semmiről sem tudó emberekre, istennőkre, angyalokra, s ez mind a Kohut isten népe volt, még nem volt Ózd.

Derláné engem utolsóként hagyva Kohut isten egykori szereteteként, hagyta, hogy a saját kivégzője, Müller Péter Sziámi megcsonkítsa a fogaimat, eszméletlenségig kivégezzen, minden szereplője helyett a két utcának, körbejárva a patológiákkal beállítottak betegségein, támadva minket, tudván, hogy kik vagyunk, Müller Péter menhelyi cigányaival folyamatosan járva a világegyetemet értelmiség legyőzést hajtson végre többezer éve az egész világon. Ez a Vatikánnak normális volt. Lezárta a határokat Derláné vatikáni rendőrséggel és saját börtön orvosokkal, hogy végezzenek velünk nyugodtan kedvük szerint az általa tudott Bertalan utcai Benkő emberek és angyalok mészárosai, minden ország belegyezésével
Sőt, a saját vatikáni börtön orvosok tudván, hogy ki vagyok, skizoprenné nyilvánítottak maguk helyett, tudván, hogy ki vagyok. Derláné Vatikáni hatalmával 81 éve folytatva a mészárlását a Kohut embereken, hagyta, hogy saját kivégző Müller Péter Sziámija neki menjen a neve miatt az öcsémnek Kupai Janika saját együtt mészárlói deformációja miatt,mert dadogott a kommunikációs mészárosa.

Derláné állandó bárány feszületre szánva Alba Regina központjában, amit meghagyott a jövőjének még ekkor sem nyughatott, létrehozta a II-es elmeosztály elmebetegét, ráuszítva mindenkire, hagyva, hogy azt tegyen, amit akar. Még ez is kevés volt a vatikáni hatalomnak, megalkotta ezer éve a Vörös Oroszlánt az összes kommunista kor, benne szereplő zsidók, mint sadduceusok, farizeusok, rózsakeresztes rendek, szabadköműves rendek, antikrisztusok, két hatalmas pusztító, ezer éves sátán népével maguk helyett Kohut angyalokat, embereket téve főszereplőnek Szabó István állandóan megmaradt lyukas szívű és már a hozzá csatlakozott Lázár jeruzsálemi nemi kivégzőivel folytassa a Kohut népek gyalázását már.

Az elmebeteg szóval nem lehet kifejezni a Hunnia vatikáni börtön vérengzéseit, hogy az összes világ pusztítót megalkotta további vérfürdője miatt a Kohut Isten népe ellen. Állatokat vetett be emberek ellen. Saját kivégzőjével járta folyamatosan a világrészeket, hagyta hogy Müller Péter Sziámi parancsoljon minden korban a saját orvosainak, hogy elmeosztályra juttassa ugyanígy lezárt határok mellett a Kohut istenek, emberek, angyalok mészárlása közben elmebeteggé nyilvánítva őket maguk helyett.

Nincs rá förtelem, ami Derlánét a sátánistáival kifejezi, hogy mindezt a gyilkológépet emberek ellen létrehozta, az elmebeteg szó kevés ehhez, amit szándékosan hozott létre.

Derláné vatikáni hatalommal ekkor sem nyughatott, létrehozta Japánt nagypán népével egykori Pszichografológia őseként az összes országával, ami benne van földöntúli hatalommal felruházva további mészárlás és gyalázása végett. A Révész utcáján Sátoraljaújhelynek felvonultatta ellenem az egész világegyetemet minden saját csapásával, Kolcza Máriájával már végtelen szappantisztító sorozatokkal butítva el mindenkit, Bencs Marianna nagyhasúval beállított kurvájuk helyett, Moldován Nórájuk,mint patológia helyett saját űrhajóival mint már maga által létrehozott freudizmussal gyalázza Bencs Marianna saját orosz gyilokgéppel járóval hagyta többezer éven keresztül, hogy az angyalokat, istennőket Ménesi cigányai petesejt beültetés mellett pároztassa össze az angyalokat, hogy meggyalázza a Kohut nevet. MInden Erika kurva a sajátja többezer év óta, amik helyett kurvázással kezdték minden esetben az angyalok és emberek támadását maguk helyett. Ez a világegyetem számára normális volt. Felmerül a kérdés, a vatikáni minden gyilkológépet Kohutok ellen létrehozott erejét honnan szerezte, azzal a szándékkal hozva létre a többi gyilkológépét, amiket elmebetegség néven nem lehet kifejezni, azzal a szándékkal, hogy felszámolja az emberiséget, mert szerinte tökéletesek voltak.

A Tatárdombján az Iker toronynak értek el a kezdeti találkozáskor Melionnal, egykori külön járó jungista napbaöltözött Mária menyországának elméletéig, s itt egyből a Tarot 13-as halálkártya jön Derláné bárány húsvéti feszületessel.

Mi van a Tarot kártyák népei felett, aminek Derláné bárány csak egy halál kártyáját jelenti?

Feltételezés szerint Melion első pillanattól meglévő napbaöltözött asszony Máriájának népeit is létrehozó, mind a száz kártyájának a Tarotnak megfelelelő egykori népeket megölte,hagy Derláné Bárányt azzal a céllal, hogy felálljon a létrehozó világűr szörny,miután én és gyerekeim nem vagyunk, felszámolva az általa létrehozott Angliát, Ausztráliát, ennyit hagyott, ezek is ember gyilkosságból vannak, meg haláljából Zsóka Kacsájának, az űrszörny végezve mindennel, ami tökéletes volt iszonyatos vérengzéssel végezve az emberekkel, mindenkivel,ami tökéletes volt, felmegy majd a Vatikán élére. Eddig három jelöltem volt, Bodor a Pusztító, mint Krisztus, Ménesije cigányként, de eszembe jutott, hogy a bárányt a jungista hatalommal valaki megalkotta.

A jungizmust békén hagyta egészen mostanáig, most egyesítette Derláné bárány húsvéti feszületét berendezve rajtam végrehajtva valamennyi feszületét a világnak mészárosait a Benkőknek létrehozva az ózdi 666 földöntúli hatalmával, iszonyatos vérengzéssel, csonkítással, gyalázással hajtják végre közösen a világúr teljes megsemmisítése céljából megalkotott űrszörnyeivel kivégeztette az ellensége, Kohut isten minden emberét, űrhajóit, isteneit, minden mészárosát ráengedve ének tehetség miatt a Benkőkre, mindezt azzal a szándékkal hozta létre, hogy felszámolja az embereket, mert szívük volt és tökéletesek, tehetségesek voltak, nem ismerték a rosszat.

Derláné bárány vatikáni hatalmával megalkotta nagypán népét hagyva meggyalázni, megcsonkítani az ózdi 666 akkor létrejött cigánytelepével, hogy a Benkőket fertelmesen csonkításokkal, gyalázásokkal elevenen elrohasztva őket zenei tehetségük miatt ki nem mondató módon gyalázzák azért, mert saját törvényekkel rendelkeztek, szeretettel éltek és szépek voltak, nem ismerve a betegségeket sem. A bal szemem támadója születésemkor szintén a vatikán által létrehozott saját égetését az állatainak mindig megrendező, maga helyett a könyvírókat elégető állata megtámadja tompalátás miatt a bal szememet Ménesijével.

A már megtalált jungizmust és a vatikáni hatalmat Derlánénak adó Szabó István lyukas szívű egykori Vénuszt támadót megalkotta Lázár népével, mint nemi gyalázóival Ménesivel együtt, végig nézték, hogy a nagypán népét felszámolva létrejöjjön a miskolci Rákóczi tér, amelyik felfoghatlan gyilkológépként, mészárlással, csonkítással, gyalázással végzett a Benkő emberekkel és angyalokkal, utoljára az öcsémmel, Kohut emberekkel és velem is, miután Derlánéék által létrehozott miskolci Rákóczi tér pusztítókkal felszámolja az egész világegyetemét Kohut istennek, mint ellenségének.

Derláné vatikáni többezer éve feszületre szánt bárányként járva azóta a nácijaival, még a Tatárdombra saját Bodor pusztítója és Müller Pétere által sem nyughatott, belém döfte a falós engem állattá téve Bodorné Ágnes csapását, tudván, hogy én nem Rákóczi téri vagyok.

Mikor idehoztak a Kiliáni börtönbűnözők, Törőcsik népével itt is megtámadta a lakását Ménesije mellett, amelyik születésem óta rám adta az összes Ánges kivégzésre többszáz éve szánt főszereplőjének ruháját Ménesijével, végig jártak a lakásban, amit Derláné vatikáni erővel megengedett nekem egykori Vénuszként Ménesije által minden összemocskolva, mindent tönkre téve, mindent ellopva, minden szeretet elvétele mellett, amivel kezdtek a Vatikáni börtönével Duna tévéjével együtt mentek a római templomba saját elme papjaival, végig itt voltak, átadtak a Rákóczi téri fertelmes Benkőket iszonyatosan kivégző csonkítók, bénítók közé, Szabó lyukas Istvánja világ könyvtárát rajtam hatotta végre, tudván, hogy ki vagyok. Saját II-es elme óriás elektromos szörnye kezdte olvastatni velem hatalmas erővel ismét Szabó István világkönyvtárát, amit Kohut isten egykori szörnnyé vált testvére alkotott meg, végig nézve a mészárlását Derlánénak többezer éven keresztül. Örülhet Kohut Isten testvére, mindenkit a Bertalan utcai vérfürdősök gennyes nemi szervként létrehozva meggyaláztak, megcsonkítottak, iszonyatosan kivégeztek azzal, hogy nem ismerik a bűnt, a rosszat.

Kohut isten egykori testvére szörnyként nyugodtan éldegélt többezer éven át a világűrben saját földönkívüliejivel, mint szörny hozzálátott iszonyatos fertelemmel végezni mindennel a világegyetemenben, ami emberi volt és tökéletes.

Derlánét vatikánai felruházva még mindig nem állt meg vérengzésében, megalkotta kislány gyilkosként az összes zsidóját a világnak.
Ez a végeredmény, pár ember megmentve őket a genyó 666 vérengzőinek ufói által és mi vagyunk még hárman utolsó áldozatként, a születése óta 666 cigány börtönnel kurvák helyetti gyalázatával nézve végig 81 éve anyám Benkő angyal gyalázatát gondolkozás nélkül értelmiség legyőzést végezve a világon többszáz éve.

Derláné vatikáni hatalommal felruházta Bródy Jánost, hogy alkossa meg zöld tollas vatikáni hatalommal az állandó Lázár Stefániája rima jeruzsálem egykor vérengzővé nemi kivégzőhöz érve egy ismeretlen világ végét megadó lényét Bródynak, tudván, hogy a vérfürdős 666 központ mit fog művelni Szabó István lyukas szívű egykor az égi királynőt megtámadó Illés által megsebesült világ könyvtárának többezer éve folyamatosan maguk helyett ártatlanokon, mert szívük volt hajtották végre saját gyilkosságaikat.

Március 7 a születési dátumom a nagyobbik lányommal, aki miatt Ménesi Rákóczi tere saját cigányaival Derlánénak, petesejtet tett belém napokon keresztül hatalmas fájdalommal.

Minden Vénusz miatt volt többezer éven át berendezve március idusán, zöld szemű Jézusokkal, Krisztusokkal, Petőfi csillagrendjével, mint egyetlen harcossal.

Március 7-én született meg egykor Kohut testvére ember formában teremtő Kohut Isten testvére által, így lett megsebesítve Derláné által már, saját csapása által. Szabó István lyukas szívvel mártírként megsebesült Illés által, mert megtámadott engem, amikor néztem Kohut testvérét az égen. Innen tudja Szabó István és Lázár a március 7-es születésnapot. Sajátja Bodor Ágnes pók, ők hoztál létre Lázár nélküli világban az ózdi 666-ot.

Szabó István lyukas szívű ismerve a születésnapi dátumot szíven szúrva engem saját vizsgálatuk után a Révész utcájukban, folytatta rajtunk a világ összes apokalipszisét, Műllerével minden szerepbe engem téve.

Derláné felfoghatlan mészárosa a világegyetemnek, meggyalázva iszonyatos módon, megcsonkítva kommunikációsan végleg kivégezve az embereket, istennőket, isteneket, világ egyetemet azért,mert szerintük szívük volt és nem volt bennük hiba.

Csillagmedvét, amikor a Bertalan utcai fertelmes állatai a világ gyalázatos csonkítóinak, azoknak, akik szépen beszéltek, énekeltek, szeretetben éltek, szívükben benső törvények voltak, kommunikációs csodák voltak többezer éve tartó semmi rosszat nem ismerő Révész és Bertalan utcai világ urai által meggyalázva minket, tudván, hogy kik vagyunk, a fertelem Bertalan utcája a Vatikánnak, hagymaszagot tett Bodor Ágnes űrpókja csapásokkal feltélezés szerint a hónaljaiba, az Ardó kivégzőm apja miatt, mert hagymaszagú volt.

A hagymaszag olyan gyilkosok szaga, amik kéjjel ölnek embereket. Itt születésünk óta a kéjgyilkosok országa szagolt minket, támadott folyamatosan kivégzéseik közepette, mert büdösek voltak a Kohut és Benkő emberek mészárosai. Itt tettek bele Bodorék a lányom hónaljába valamit, hogy undorodjak tőle, mert az apjuk hagymaszagú volt, végig élvezték, mikor mondtam neki, hogy mosakodjon meg.

A pisiaszaga Koncz Zsuzsa kéjgyilkosának az ózdi központnak azért van, mert nemi gyalázó.
A betétesek, amikkel megtámadták folyamatosan az áldozataikat, azért lettek, mert nemi kivégzők.
A hullaszag a dögöké, a kénköves szag az ördögöké, melyekkel az ózdiak járnak, a vérszag a vérszívó Zitáké, a lábszag sátán népéé, a dohszag szekrényből kiszedett saját báboké. A dögszag a sötétkapus dögöké, a szájszag, a szájra támadó csapásoké,amiért Bettit Bodor Ágnes férje MÉnesi vatikáni csapás megtámadta, mert az űrpóknak szájszaga van. A kommunikációs szájbénítók szaga iszonyatos fertelem.








 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: csillagrendjével, eszméletlenségig, főszereplőjének, szappantisztító, megcsonkítottak, gyilkológépként, kéjgyilkosoknak, cigányközpontja, világkönyvtárát, cigánytelepével, cigánytelepének, világegyetemmel, világszörnyével, gyilkosságaikat, kommunikációsan, székesfehérvári, valamennyiünkbe, lemészárlásával, világegyetemnek, vérfürdősökkel, reformátusával, kényszerítette, felfoghatatlan, rózsakeresztes, antikrisztusok, féregállatával, mennyországból, megsemmisítése, menyországának, nyilvánítottak, csonkításokkal, belegyezésével, vatikánkájával, világegyetemet, kommunizmussal, kéjgyilkosának, egész világon, talmudos állataival, első görög, összes Ágnesével, lyukas szívű, földöntúli hatalmat, egykori ózdi, összes óvónőjével, egész világegyeteme, ózdi cigánytelep, galaxis végig, földönkívüliekkel együtt, csillagok között, sátán bibliájába, bárány Jézust, emberek mészárlását, Ardó Zsiga, Szabó István Vénusz, Szabó Istvánt, Szabó Istvánnal, Derla Bandi, Majóné Erikája, Szabó István, Hatalmas Derláné, Kohut Isten, Kohut Istennőnek, Túri Ferencnek, Török Erzsébet, Egyiptomnak Innin, Derláné Éva, Majóné Erika, Derla Bandinak, Müller Péter Sziámi, Bodrogi Gyula, Müller Péter, Derláné Vatikáni, Müller Péter Sziámija, Kupai Janika, Alba Regina, Vörös Oroszlánt, Kolcza Máriájával, Bencs Marianna, Moldován Nórájuk, MInden Erika, Derláné Bárányt, Zsóka Kacsájának, Müller Pétere, Bodorné Ágnes, Vénuszként Ménesije, Saját II-es, Örülhet Kohut Isten, Bródy Jánost, Lázár Stefániája, Ménesi Rákóczi, Minden Vénusz, Sajátja Bodor Ágnes, Bodor Ágnes, Koncz Zsuzsa, Bettit Bodor Ágnes,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  jó reggelt  József Attila - Kopogtatás nél...  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Csend  Facebookon kaptam  Ott van  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Az ember  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  IGEN így  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Szívek  Alvó cica  Csend  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  "Ez egy csoda"  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerű  Bornyi Veronika haiku verse  Hogyan válunk hűségesekké?  Segíts neki dicsérni Téged  Szép estét  Otthon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Kedvenc felismerésem az imádsá...  A sorsod  Esterházy Péterre emlékezünk  Anyámról való emlékek  József Attila – Keresek ...  Vidámság  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Mindent de mindent visszakap  képre írva  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  képre írva  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Van néhány kérdés, amin gondol...  Szabó T. Anna - Pitypang  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Borzasztó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Esterházy Péterre emlékezünk  Jázmin  Alvó kislány  Horváth Szilvia tollából  Sík Sándor - Ha jő a perc  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Szívek 
Bejegyzés Címkék
egész világon, talmudos állataival, első görög, összes Ágnesével, lyukas szívű, földöntúli hatalmat, egykori ózdi, összes óvónőjével, egész világegyeteme, ózdi cigánytelep, galaxis végig, földönkívüliekkel együtt, csillagok között, sátán bibliájába, bárány Jézust, emberek mészárlását, egész világot, országokat különféle, egész világ, tűzben járó, egész világegyetem, világegyetem felszámolása, egész világegyetemmel, többi világszörnyével, általuk soha, világot együtt, halál népeik, halálok helyett, összes tökéletesnek, összes Évájával, gyerekkel együtt, utcanépével Begaláéknak, saját kivégzője, patológiákkal beállítottak, világegyetemet értelmiség, határokat Derláné, általa tudott, saját vatikáni, neve miatt, öcsémnek Kupai, kommunikációs mészárosa, vatikáni hatalomnak, összes kommunista, hozzá csatlakozott, elmebeteg szóval, összes világ, saját orvosainak, sátánistáival kifejezi, gyilkológépet emberek, összes országával, egész világegyetemet, sajátja többezer, világegyetem számára, vatikáni minden, szándékkal hozva, többi gyilkológépét, kezdeti találkozáskor, halál kártyáját, száz kártyájának, létrehozó világűr, általa létrehozott, űrszörny végezve, jungista hatalommal, jungizmust békén, világnak mészárosait, világúr teljes, szándékkal hozta, vatikán által, állatainak mindig, könyvírókat elégető, vatikáni hatalmat, nagypán népét, miskolci Rákóczi, egész világegyetemét, falós engem, lakását Ménesije, összes Ánges, római templomba, mészárlását Derlánénak, világűrben saját, összes zsidóját, világon többszáz, állandó Lázár, ismeretlen világ, születési dátumom, nagyobbik lányommal, március 7-es, ózdi 666-ot, születésnapi dátumot, világ összes, világ gyalázatos, fertelem Bertalan, hagymaszag olyan, kéjgyilkosok országa, lányom hónaljába, apjuk hagymaszagú, pisiaszaga Koncz, ózdi központnak, kénköves szag, ózdiak járnak, vérszívó Zitáké, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 350
  • e Hét: 2237
  • e Hónap: 4596
  • e Év: 56862
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.