Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Menyhért Orbán Viktor szüleinek mészáros népének tettei
  2017-02-02 13:58:14, csütörtök
 
   
  A Bertalan utcai összeállított genyó háromágú jellel megjelölt földöntúli hatalommal felruházott ózdi központ fenevadja, elméletben csillagok háborúja volt médiájával készült a jövő nagy-Magyarországra halálnépével, Szulák Andreával együtt jelenleg Oroszországban vannak, várva az ítéletre.

A svájci Magas-hegyi Alpokba állított villám a miskolci Rákóczi tér részéről, azzal a szándékkal, hogy a Kohut angyalok és Benkő angyalok iszonyatos fertelmes kivégzése közben náluk megszületett utolsó Kohut istennő, mint én nem akartam kannállal enni a galuskát, a rántottát, mint ahogyan többszáz éve a vérfürdősök miskolci városa úgy támadták meg az embereket, hogy kanál volt a szájukban. Ezért evett anyám helyettük születése óta nem ismerve a villát, analfabétának hagyva csak kanállal.

Nem bírták elviselni, hogy én villával eszek, a jelenlegi Románia megölte nagyapát Kohut gyűlöletében, ahogyan Farkas Zsuzsa Müllerrel együtt átcserélte őket Kohut nevek gyűlöletére.
Átadott engem Vénuszként Lázár jeruzsálemi vérfürdős fertemes halálnépe helyetti kivégzésre, így vitték a villámat a trianoni németek Svájcba, azzal a szándékkal, hogy majd ha vége lesz a mészárlásnak, vérfürdőnek, csonkításnak, gyalázásnak, odamegyek lakni majd a jelenlegi Jeruzsálemmel, amik valamennyien Magas-hegyi energiából jöttek létre azzal a szándékkal, hogy felszámolják a Kohut embereket, angyalokat, ég seregét, országokat, Benkő angyalait hozva a Vogul mellől folyamatosan a Bertalan utcai ózdi cigánytelep, legyek, cigányok, patológiák, űrlények általi mérszárlásra.

1990-es ismételt Varga Rózsa vasfüggönyös őrház patikájához érve az állandó Rózsáikkal berendezett saját maguk feszületéhez, ismét lemészároltak a megyei kórházukban, ott megengedték még, miután magamhoz tértem vak szemmel, hogy mossam kézzel a ruháimat, mert tudták, hogy az emberek, angyalok, istennők nagyon tiszták. Hazaengedtek szándékosan egy napra, visszamentem, egy saját Rákóczi téri cigányt fektettek a helyemre, aki ellopta tőlem a mogyorót, mint tatárdombi Mogyoró utcával berendezett egykori mókusrendi kommunista medve nép mészárosai saját maguk sorsát folytatva velem mogyoróját. MIndent ellopott, a kést, kanalat is, egyedül a villát hagyta ott. Megdöbbentem halotti állapotomban is, honnan tudta a cigány, hogy csak villával tudok enni másodikat és rántottát. Ez Bodorné Ágnes népe a miskolci cigánytelepével, ami nálunk volt születésem óta.
Innen a miskolci megyei kórház, a Mogyoró utcai cigányteleppel rajtam, ahogyan tette ezt MÉnesi ózdi cigánytelepe Havas Henriknek hajtotta végre saját gyilkoságait és csonkításait.

Menyhért cigánya Orbán Viktornak okkultista vérfürdős embereket, angyalokat mészároló, csonkító, daraboló, gyalázó, felsorolhatlan kínzással minden részüket megcsonkítva, mert szívük és tehetségük volt együtt jár többszáz éve már saját tetteiket, gyilkosságaikat a nemiséget sem ismerő emberek és angyalok saját gylkosságikat rajtuk végrehajtva mint az egész miskolci Rákóczi tér.
Menyhért cigánya Orbán Viktornak itt volt nálam ismétlésben a lakásban, médiájuk tor ünnepe közben, odaégette velem halott állapotban főzve naponta az ételt, mert így támadták le közösen a világ összes országában az embereket. Évekig tartott ez, az ózdi 666 hamis próféta cigánytelepével együtt, míg megjött Paviás Perecesről, Paviás Csaba apja, elégette az ózdi cigányokat, amik a születésemkor indult Nyika turbina helyett engem tettek narancs színében az általuk megölt Varga József tágulú orrlyukú állandó gyalázója a Benkő angyaloknak átadta nekem Bródy szöveggyűjteményét, hogy vége a koncertnek. A Bertalan utca lemészárolta mindazokat, akikkel együtt kezdtek zenei koncertet a Beatlesék, visszamentek időben sátán amerikai hippi kora után Hobo mészárosával a tökéletes embereknek és angyaloknak, itt kezdtek elölről hippi, beat, punk kort kommunizmus néven, együtt a saját kurvájuk, Szendrei helyetti 130 éves bejövetelük ismétlésében, amikor beállították a Kohut néven akkor élt német teremtőt, összepárosíttották megtermékenyítve a Benkő angyallal, ugyanezt kezdték rajtunk születésemkor az indiai cigányokkal és genyó háromjeles űrhajós legényével az ózdi cigánytelepnek.

Orbán helyett, a média üvöltése közben engem Vénuszként Alexandirai Katalin kerékbetöréséhez érve Császár énekessé tett buzival rajtam kezdték a kerékbetörést a soha létre nem jöhetett indiai légy sorsaként, aminek Orbán kerék jele többezer éve van jelenlegi szlovákai területen.

Menyhért, Orbán Viktor mészáros cigánya indiai légynek idejött hozzám naponta odaégetni az ételt saját sorsát végrehajtani,hogy a legyek és a cigányok hogyan támadták meg főzés közben az embereket mert szívük volt.

Orbánt indiai légyként nyugodtan vitték fel egykori Soros ördögével a vatikánnak kormány élére, azzal a céllal, hogy az ördögökkel együtt befejezték az emberiség felszámolását a legyek és a cigányok a kurváival a miskolci médiának.


Valamennyien emberiség ellenes gyilkosok voltak az első ember gyilkosság óta, amit rajtam kezdtek el kurvázva engem saját tetteik végrehajtásával a saját népeim gyilkosai által,amit rajtunk végrehajtottak.

Vittek halottként már Perecesre, hogy ott vannak a késelő cigányok a kolóniában, ezután felszámolták, engem támadva a családom mészárosai utcájában, hogy a cigányoktól válnak.
Vittek a Mogyoró utcára, ahol a mészárosok kihalóban voltak, rajtam hajtották végre a Csákány és többi kommunista cigány utcájuk rajtunk végrehajtott gyilkosságait.

Születésem óta egykori szeretet istennőjeként a cigányok sorsát hajtják végre rajtam a világ könyvtárával Szabó Istvánnak és Lázár kivégző, mészárosainak.

A saját tetteik többszáz éve tartó tökéletes szívvel rendelkező Ráczkevy doktor egykori talmud állata által kitalálva, hogy az embereket meg kell ölni,mert szívük van és gyengék, így választotta Derláné a vatikánjával az állatokat, cigányokat, árnyékoskertet,legyeket, pókokat, űrlényeket, holdat eljáróikat, marsiakat, fenevadat, hamis prófétát kék csillag együttessel ismételve a lírai zenei koncertet Tina Turner kezdetével, ami tőlük származik, mint pókja Bodor Ágnesnek, nem lehet szavakkal kifejezni, amit a miskolci Rákóczi tett az egész világegyetemet felszámolva felsorakoztatva ellenem a világ összes országát, amit létrehoztak, amik az én népemet, anyám népét végezték ki az első zsidó és cigány megjelenése óta, így ahogy berontottak 130 éve Rákóczi tér néven.

A Révész utcai állandó Kohut emberek és rájuk vigyázó angyalok, istennők támadói és gyilkosai közé betették az orosz Rákóczi tér állatát hatalmas hasával a méhek széttaposójaként, Bencs Mariannát, aki idetartozik a miskolci Rákóczi térhez. Éjjelente főzette valaki vele naponta a húslevest, mert így támadták meg közösen vérfürdővel, gyalázással egykori Oroszország előtti időben az embereket húsleves főzés közben éjszaka.

Fel nem foghatatlan, hogy a saját népeink és a világ embereinek mészárosai ismételték rajtam mindazt, amit a családomon végrehajtottak. Nem lehet visszaadni a cigánytelepnek médiájával, a legyeknek, űrpókoknak, Szabó István többezer éve világkönyvtárát embereken és angyalokon, istennőkön végrehajtó fertelmes egykori Sátán népe vérfürdőjét a Vatikánnal, sem lázár döghalottnak azt, amit tettek többszáz éve az ózdi cigánytelepével, mint nemi kivégzőkkel.

Még felfelfoghatlanabb, hogy valamennyien, ki vagyok végig kurváznak a sátán népei, mint Varga Rózsa, amiből került, hogy mindig ugyanezt teszik ezzel a fertelmes utcával a mindig hozott Benkő angyalokkal, akik a nemiséget soha nem ismerték, gyalázva a sírjukban is, hogy az indiai legyek és kelet népei így váljanak halál ember formává.
A betegségei a kiliáni börtön egri csillagok űrlényekkel történő mészárosai még ekkor sem nyugodhattak, anyám nyomorából, nem engedve neki sem zöldséget, sem gyümölcsöt enni, istállóba tették, míg az apján Szabó István lyukas szívű egykori Vénusz támadó világ könyvtárát Lázár nemi kivégzője helyetti saját sorsát az egész Miskolc Rákóczi terének Benkő Lajoson elevenen elrohasztva minden részét, Gór Nagy Mária bomlasztójával a börtönnek, bevetve ellenem is, minden részét megcsonkították, nyelvétől füléig,nyakát a sátánjuk megtámadta, ahogyan az enyémet, az óriás szörnye Maleknek beültette halott tetemet az állandó kiliáni lakásba, ahová hozták megcsonkítva, gyalázva nemi szervében a cigánytelep csapásaival, meg kell szülni a sátánt állandó egyik kínzószere Miskolc városának, a nagyfolyású mohamed támadó Szulák Andrea halálnépe sorsaként, saját tetteit angyalokon ismételve Mohamed támadása óta. Halottak helyett engem és az összes Benkő angyalt koldultatták, majd elvették tőle saját pszichiátereikkel a kevés bevételt, hagyták halott tetemként lebomlani őket, közben mentek tovább saját könyveiken és kivégzésüket végrehajtva rajtuk, ahogyan velem és az összes Benkővel tették. Ha nem jönnek segítőim, ami nagyon nehéz volt, mert a lengyelek hiába kértek segítséget, hogy itt gyalázás folyik, cigány pinák, Csisztu pinák, mentek végig a nemi kivégzők csapások saját gyilkosságaikon rajtam is, ahogyan eddig tették a Benkőkkel, hátuk mögött állandó kivégzővel, Dávid Mónika iszonyatos gépszörnyével, melleik alatt Müller Péter Sziámi óriás kígyójával, fülükben Müller Péter óriás kígyójával, biblia olvastatás közben Lázár helyett többszáz éve már, minden részükben a cigánytelep eleven, mozgó állataival, méhükben állandó Hardonyi doktorukkal közösen Bodor Ágnes pókjával. A nemi betegségeibe a miskolci egészségügyüknek, bele sem merek gondolni.
A saját ózdi ufó népük, mint gyilkológépek a Benkők ellen létrehozva nem tudnak gondolkozni, végig nézték mindezt többszáz éven keresztül. Nem jött segítség sehonnan, évek teltek el, míg az első orosz űrhajós nép Idemerészkedett, látta, hogy mi történik, milyen állapotban vagyok, ők mentek a vatikánba megölni a vatikán kíséretet, ami itt volt a lakásban Magas-hegyi energiából létrehozva. Ennyi segítségem volt, mióta kivégzett végleg Müller Péter megcsonkítva az anyámból és belőlem létrehozott betegségek helyett. Évek teltek el, nemi szervemben megállította a cigánytelep gyalázását a saját vatikáni börtönük, senki nem jött, mert a világ összes országát felvonultatták ellenem,


Mivel valamennyi földönkívüli a saját Kohut isten egri támadásakor az űrlényeivel Túri Ferenc ózdi cigánytelepéhez hozzátett, vatikáni erővel létrehozott Bodor pusztító és a saját űrlények által kezdődött az összes földönkívülivel a Kohut isten általi angyalokkal őrzött összes bolygó és világegyetem lemészárlása. Ezért nem jöttek segíteni. Gyilkolni voltak létrehozva tudván, hogy Kohut isten embereit, istennőit, ég csillagait, mennyország angyalait mészárolják.

Csak abban reménykedem, hogy a Benkő égi mennyország egykori angyalai és az emberei az első gyalázásukkal elveszítették az eszméletüket.

Amikor megláttam ebből az utcából a mészáros vérfürdős Orbán Viktor indiai legyet, motoros felvonulásával Várkonyi mondatának, hogy embereket nem lehet teremteni,nem hittem el, hogy gyalázatból ember formájúvá vált motoros indiai egykori legyekkel megölték az emberiséget.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megtermékenyítve, egészségügyüknek, kerékbetöréséhez, széttaposójaként, megcsonkították, világkönyvtárát, gyilkosságaikat, idemerészkedett, cigánytelepével, gyilkosságaikon, felsorakoztatva, végrehajtásával, cigánytelepéhez, földönkívülivel, cigányteleppel, oroszországban, árnyékoskertet, végrehajtottak, cigánytelepnek, világegyetemet, bomlasztójával, felvonultatták, felsorolhatlan, magyarországra, felvonulásával, gyalázásukkal, analfabétának, elveszítették, születésemkor, felszámolását, kerékbetörést, gylkosságikat, gyilkosságait, összeállított, gyilkológépek, gépszörnyével, svájci Magas-hegyi, miskolci Rákóczi, vérfürdősök miskolci, jelenlegi Románia, trianoni németek, jelenlegi Jeruzsálemmel, állandó Rózsáikkal, megyei kórházukban, saját Rákóczi, villát hagyta, miskolci cigánytelepével, miskolci megyei, egész miskolci, világ összes, ózdi cigányokat, születésemkor indult, Menyhért Orbán Viktor, Szulák Andreával, Magas-hegyi Alpokba, Farkas Zsuzsa Müllerrel, Vénuszként Lázár, Varga Rózsa, Bodorné Ágnes, Havas Henriknek, Orbán Viktornak, Paviás Perecesről, Paviás Csaba, Varga József, Vénuszként Alexandirai Katalin, Orbán Viktor, Szabó Istvánnak, Tina Turner, Bodor Ágnesnek, Bencs Mariannát, Szabó István, Miskolc Rákóczi, Benkő Lajoson, Nagy Mária, Szulák Andrea, Dávid Mónika, Müller Péter Sziámi, Müller Péter, Bodor Ágnes, Túri Ferenc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.03. 22:13 Koronavírus - Ausztriában a 11 ezret is meghaladta a koronavírussal fertőzö...
04.03. 22:13 Koronavírus - Erdogan: a török hatóságok 31 várost lezárnak a személyforgal...
04.03. 22:13 Koronavírus - Franciaországban 6500 fölött a halottak száma
04.03. 22:12 Koronavírus - Semjén: bebizonyosodott, hogy bajban nemzetállami alapon van ...
04.03. 22:02 Halálra gázoltak egy kerékpárost Kiskunhalasnál
04.03. 21:42 Koronavírus - Az Opus Global előrehozza szállodai fejlesztéseit
04.03. 21:32 Koronavírus - Fehér Ház: Trump és Macron az ENSZ BT öt állandó tagjának tan...
04.03. 21:32 Elmarad a budapesti cselgáncs Grand Slam-torna és az Európa-bajnokság
04.03. 21:22 Európa Tanács: az emberkereskedelem áldozatainak száma jelentősen nőtt az e...
04.03. 21:14 Koronavírus - A Magyar Közösség Pártja levélben reagált Donald Tusk üzeneté...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Ibolya csokor  Többé nem tapad a por a bútoro...  5. Hittanóra Csaba testvérrel ...  Facebookon kaptam  Tavaszt köszöntők  Neoton Família Sztárjai - Holn...  Facebookon kaptam  9. állomás Jézus harmadszor es...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Harmónia......  Hiszek, mert tudom...  Pilinszky János költő  Lévay László : Még mindig remé...  3. Hittanóra Csaba testvérrel ...  A fejfájás gyógyítása gyógysze...  Tavaszi kép  Többé nem tapad a por a bútoro...  Clematis  Szabó Lőrinc – Az áprili...  Png egér lufival  Fogd be a szád  Rúzsa Magdi - Most élsz (Marad...  Facebookon kaptam  Nárciszok  Ünnepi szentmise 2020.04.12 -é...  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Facebookon kaptam  Így neveld a sárkányodat mese  Keresztút Angyalföldön 04.03  Vízcseppes virágok  Png nő  Tavaszi kép  Az, ami volt, már elmúlt, már ...  Nárciszok  9. állomás Jézus harmadszor es...  Facebookon kaptam  Kellemes teázást!  Szentmise közvetítés péntek es...  Ibolya csokor  5. nagyböjti hét péntek 04.03  Kis kertemben kinyílott az ill...  Pio atya fohásza  623 főre nőtt a beazonosított ...  Ne a pánikot, hanem a reményt ...  Pilátus előtt  Ez itt az én Hazám  Kellemes kávézást!  Gerberák  Ibolya csokor  Facebookon kaptam  Az egész ország területén növe...  Avilai Szent Teréz is megtapas...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Kellemes délutánt kívánok  Valami pozitív  Mama kíváncsi  Fürdőző kutyák  Sexy nő  Imádkozzunk a járvány megszűné...  Ma negyven éve fogadta el II. ...  Orchidea  Vártalak...  szentségimádás csütörtökön 14....  Április -bolondság hónapja.......  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Cicák az ablaknál  Sokan szeretnék a világot megv...  Hogyan és mire használhatjuk a...  Kellemes délutánt kívánok  A szavak  Nagyanyó gitárral  Facebookon kaptam  Pio atya fohásza  Facebookon kaptam  5. Titkok, melyeket nem vihete...  Ravasz vagy te, április,  Pio atya fohásza  Facebookon kaptam  Narancssárga rózsák  Kilenced Szent Pió Atyához.......  Virágos csendélet  Facebookon kaptam  Nagyheti és húsvéti élő liturg...  Az egész ország területén növe...  A keresztyének szomorúsága  Hogyan és mire használhatjuk a...  Szentmise közvetítés péntek es...  Többé nem tapad a por a bútoro...  Vártalak...  Ferenc pápa: Örömmel haladunk ...  Tavaszi kép  Betty Boop  Migrén ellen  5. nagyböjti hét péntek 04.03  Kellemes délutáni pihenést  Mama kíváncsi  Jó egészséget, erős immunrends...  Keresztút és szentmise Csíksom... 
Bejegyzés Címkék
svájci Magas-hegyi, miskolci Rákóczi, vérfürdősök miskolci, jelenlegi Románia, trianoni németek, jelenlegi Jeruzsálemmel, állandó Rózsáikkal, megyei kórházukban, saját Rákóczi, villát hagyta, miskolci cigánytelepével, miskolci megyei, egész miskolci, világ összes, ózdi cigányokat, születésemkor indult, általuk megölt, tökéletes embereknek, saját kurvájuk, indiai cigányokkal, ózdi cigánytelepnek, média üvöltése, soha létre, ételt saját, cigányok hogyan, embereket mert, vatikánnak kormány, ördögökkel együtt, emberiség felszámolását, miskolci médiának, első ember, saját népeim, késelő cigányok, családom mészárosai, cigányoktól válnak, mészárosok kihalóban, cigányok sorsát, világ könyvtárával, saját tetteik, lírai zenei, egész világegyetemet, első zsidó, orosz Rákóczi, méhek széttaposójaként, embereket húsleves, saját népeink, világ embereinek, családomon végrehajtottak, cigánytelepnek médiájával, ózdi cigánytelepével, sátán népei, fertelmes utcával, mindig hozott, nemiséget soha, indiai legyek, kiliáni börtön, apján Szabó, egész Miskolc, sátánjuk megtámadta, óriás szörnye, állandó kiliáni, cigánytelep csapásaival, sátánt állandó, nagyfolyású mohamed, összes Benkő, kevés bevételt, összes Benkővel, lengyelek hiába, nemi kivégzők, cigánytelep eleven, nemi betegségeibe, miskolci egészségügyüknek, saját ózdi, első orosz, vatikánba megölni, vatikán kíséretet, lakásban Magas-hegyi, cigánytelep gyalázását, saját vatikáni, saját Kohut, űrlényeivel Túri, saját űrlények, összes földönkívülivel, első gyalázásukkal, mészáros vérfürdős, megtermékenyítve, egészségügyüknek, kerékbetöréséhez, széttaposójaként, megcsonkították, világkönyvtárát, gyilkosságaikat, idemerészkedett, cigánytelepével, gyilkosságaikon, felsorakoztatva, végrehajtásával, cigánytelepéhez, földönkívülivel, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 5 db bejegyzés
Összes: 6937 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 99
  • e Hét: 2694
  • e Hónap: 1497
  • e Év: 55365
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.