Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Müller Péter Havasival, összes Farkassal, Zsóka Kacsával
  2017-02-02 22:52:10, csütörtök
 
   
  Kohut Isten által létrehozott teljes világegyetem istennői, csillagai, angyalai, minden csillagképe, uniós országával együtt egykori Japánnak, mint tökéletes Jehova istenével Atlantiszijével saját földönnkívüli népével ellen folyamatosan többezer éve létrehozott összes törvénytaposójával a világegyetemnek, sorban a Révész utcai Révész Sándor és Som kezdetével egykori mohamed népe támadóival, Szulamitjával Szulák Andreának, minden szőrősével a világnak, májuskosaival az általuk meggyalázott embereknek, angyaloknak Gyarmathy Ica szociális hálózatával együtt megtámadták elsőként moha medve növénytermesztő és természetvédő embereit Kohut isten által őrzött területnek, Som által beöltözve gyertyás fertelmet végrehajtva az embereken kezdett Zsóka Kacsa halálvilága Müller Péter egykori űrben magát túlvilági örökéletűként megalkotó népével Bencs Marianna kivégző oroszok előtti teljes emberiséget ugyanígy lemászárló fertelmeivel Müller Péternek, gyertyák a síron, Delhusa néven végleg megérkezett albánjaival az egykori indiai támadónak, mint Orbán legyeivel motorjával Várkonyinak, hogy Orbánt felállítva egykori Várkonyi könyv alapján azzal, hogy befejezték az emberek lemészárlását az egész világegyetemen a barakkos legyekkel.

Müller kivégzője az emberiségnek Zsókáival a kacsaszájúaknak Kohut isten ellen létrehozta az összes gyilokgépét a világnak előre tervezetten, hagyva elrohadni az embereket elevenen, azzal a céllal, hogy mindenki Kohut isten ellen vonuljon, senki soha ne segítsen, mert ők voltak sátán népeként arc nélkül megteremtve ezer éve az egész világon, mint gyilkológépek.

Müller Pétert és Zsóka kacsát Xarnus Xaverrrel és a Horvátokkal kellett volna gyűlölni. Első pillanatától létrehozatalával önmagának vizsgálva az emberek szívét saját emberiességi törvényeik miatt megtámadta az egész emberiséget.

Felfoghatatlan a világegyetem vesztesége, istennőt, angyalt lehet teremteni, de embert sohasem lehet pótolni.

Müller Péter a gyertyákat gyújtókkal még nem fejezte be az emberek szívtörvényének végleges felszámolását Kililiánjával állandóként, Horvátjaival, Zsóka Kacsával, ünnepi gyertyájával a Halak szülötteknek Malek óriás elmeosztály teremtőjének, még itt itt vannak a hozzám megérkezett feltámasztott Benkő Lajos tökéletes szépségében a népei a Kohut emberek embereivel együtt az egész világból.

Az emberek általam felismerten, hogy álmodtam, fel voltam háborodva, mert az emberek szerintem sohasem álmodnak, mert nincsen felettük semmilyen isten, vagy más befolyásoló.

A szív ellen létrehozott Révész Sándor utcájára tett gyilkológépei, mint a Talmudja, Vatikánja, sátánja, Bencs Mariannája, Andó Mariannája, Kositczky Istvánja, mint Ádám és Éva arcnélküli kivégző nemi gépei, űrlényeivel Túri Ferenc pesti orvosainak, vipera Bodrogi kezdetével Müllerék által egykor emberek ellen létrehozott összes zsidójával, örökéletetű Gyarmathy Ica kivégző szociális hálózatával, örökéletű cigányaival a száz tagú cigánytelepével első pillanattól embereket gyilkoltak az ördögeivel együtt Müllernek, mielőtt a vatikáni hatalom az általam aláhúzott piros-kék földöntúli kíséretével a Kohutok ellen folyamatosan támadta az embereket, azzal a szándékkal első pillanata óta, mióta létrehozta Szabó István Vénusz támadót készült az én halálom után cigányai nélkül egykori Romániának, Bencs Marianna orosz Rákóczi tere nélkül, legyek nélkül, Szelep tompalátó nélkül arra, hogy az én elsovasztásom után mohamed népével és csillagmedvével bejefezik a szívvel rendelkező törvényekkel élő semmi rosszat nem ismerő egész világ mészárlását, valamennyiüknek így közösen általam észrevéve Rákóczi tér a neve.

A skizoprenia kétféle változata ismert, a többit maguk találták ki.

Egyike tavaly jelentkezett Búcs Ferencné Ili háromjjeles homlokával, égi kíséretével, ami megsúgta neki mindig, hogy ki az ellensége. Ez már skizoprenia.

Ardó Zsiga gyilkológépe a II-es elmesosztálynak a rendőrség által észrevéve irányított bombaként gyilkológépet jelentenek a Vatikántól, ők irányították őket.

A világ könvtár tulajdonosai a II-es elmeosztálynak Müllerékkel halálvilággal, összes két utcába rendezett gyilkológép sátán és többi embergyilkosával a világnak valamennyi kivégző saját kísérettel bír, mint földönkívüli, Noé bárkája, szélvihar, Halálvilág, Jégbefagyasztó, havazás, kutyasétáltató egykori jehova gyilkosok, mindenféle fekete mágusi másik világban gyilkoló embergyilkos kíséret, felfoghatatlan emberek ellen létrehozott csapásaival Miskolc városának saját könyvükkel berendezve őket, amit végrehajtottak. Ez a skizoprenia.

A börtön gyilkosok, amik elvették tőlem a szeretetet, mint Simon Éva, Jakab Klára Jutka sátán bibliájának részeként első pillanattól gyilkológépek voltak, akiket soha senki nem szerethetett volna a világon.

Müller a kacsákkal első perctől skizopren halál kísérete mellett a senki által nem értett világúrnek, mióta Kohut isten embereit lemészárolták. Első úrlénye a hold mellett megjelent Róbert atya, fekete kereszten hét rózsás Hagia Sophia emberek lemészárlása óta Törökországban, majd leszállt a káosz a neptun emberei után a földre, azóta örökös a vastrágya vasfüggönnyel, gyilkolóival a szívszeretben élő emberiségnek.

Bakos József szívvel bíró vasparasztot mohamed lányom arcának torzítása mellett Derláné Vatikánjával termelték ki, azzal a céllal, hogy beállítsák a székesfehérvári Benkő Lajos és Vénusz iszonyatosan történő csonkító, bénító, gyalázó kivégzőiként a holnapba lépve, saját vas népének gyilkosaival maga körül.

A teremtett világ első pillanatától, amióta emberi formában megjelent, már emberek ellen lett létrehozva, mert ők tekintik magukat embereknek.

Az emberek ellen kezdetben létrehozott rossz tulajdonságokkal csábítva őket, kísértésekkel, mumusokkal, mint ördögökkel, kísérteteivel a már általuk létrehozott temető halottaknak, a félelem és rettegés kezdete volt Müller népének.

Derláné állandó bárány a sátán bibliájából nem tudott nyugodni, létrehozta a Bertalan utcai többszáz éve saját lyukas szívű Szabó Istvánjukkal LÁzár nemi kéjgyilkosaival, halál népével, azzal az előre kitervelt szándékával Müllernek, hogy saját népük által mészárolják, csonkítják, gyalázzák, lebontják, kínozzák, nemi betegségeikkel támadják a saját népük embereit és angyalait.

Nem volt benne az én és Benkő Lajos sorsában ez a Magyarország, mert minket idehoztak olyanok, akik nem tudták, hogy ezek a vérfürdősök saját tetteiket, gyilkosságaikat, csonkításaikat hajtják végre saját népükön folyamatosan.

Gór Nagy MÁriát a vatikáni börtön szándékosan uszította rám és Benkő Lajosra.

Müller Péter Sziámi Derláné vatikáni hunnia börtön elme által felruházott egykori állandóan velük gyilkoló kivégzőgép, ami visszajött Szibériából 81 éve, azóta jár végig Miskolc városán Szabó István által nem ismert lyukas szívével az egykori támadómnak, saját tetteik, bénításaik, fogcsonkításaik végrehajtásával, mint az elmeosztályuk által elmondottak szerint a két utcába tett világ urainak és országainak ufókkal együtt ki kellett volna végezni a vatikáni határlezárás előtt Müller kivégzőgépet.

Itt volt végig, míg kezdtem megbénítása után minden részemnek, helyesírás nélküli hallásom elvételével nem hallva a szavakat, mikor kezdtem tanulni írni, együtt voltam a helyesírás elleni csapásokkal, mint a Bakos József által létrehozott 1983-as két utcai összeállításkor engem csúfolva a tökéletes helyesírásom miatt első nyelvrombolás létrehozásakor ellenem kitermelt Müller Péter Sziámi első vasparasztját folytatva a sort Vatikáni határlezárókkal, mint állandó bárányával a kivégzésre szántaknak az összes református analfabétáját sátán népének, amik falvakban voltak földtúróként, azzal a céllal első pillanattól, hogy saját szarjukba ültetett zöldségekkel, gyümölcsökkel fertőzzék meg a városi embereket. Ezeket a reformátusokat azért vitték paraszt munkára, mert valamennyien gyilkosok voltak, szándékosan nem tanulhattak, mert fertelmet hajtottak végre az embereken.

Müller által melleim alá tett óriási állandóan mozgó elektromos kígyó mellett, ami nem engedett fürdeni a skizoprenek nálunk kezdett világkönyvtárosai helyett, néha voltam Hulla a fórumoknál, voltam voltam Müller helyett, voltam Horváth, rengeteg névvel kezdtem írni, nem tudván arról, hogy ezeket Müller elektromos kígyója irányítja, mégpedig úgy, ahogyan írtak mindig az írói, verselői, hogy kimentek mindig cigizni, mert akkor jutottak eszükbe a gondolatok. A cigi azt jelentette, hogy ördögök voltak, ahogyan Illyés megírta Máraival együtt az emberi formában létrehozott kitermelt parasztokban.

Müller Péter és Hamvas Béla csodálatos világról adott ki folyamatosan könyveket, mindenki idézi saját népéből a szeretetről szóló írásait, mint Yosénak a myvipen, Hamvas Béla ördögeinek egykori általa lemészárolt harmónikus emberek által világrészek növényeivel és történeteivel Müllerrel együtt tanítva a gyilkológépet, azért, mert mindig így volt, így járták közösen el az egész világot.

Nem tudnak szeretni, mert nincsen szívük, a lelkük tisztátalan lélek.

Nem volt benne Benkő Lajos és az én sorsomban az elmeosztályra vitelem, gondnokság alá helyezésem, lányom eltartásával a halottjuk helyett, amit szándékosan rendeztek be, azzal,hogy úgy végzem, mint Benkő Lajos a vatikáni börtön elmével, mint bárányával a sátán bibliájának.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: embergyilkosával, tulajdonságokkal, létrehozatalával, határlezárókkal, székesfehérvári, csillagmedvével, atlantiszijével, elmesosztálynak, cigánytelepével, végrehajtásával, kéjgyilkosaival, gyilkosságaikat, szívtörvényének, összeállításkor, kacsaszájúaknak, fogcsonkításaik, növénytermesztő, valamennyiüknek, világegyetemnek, reformátusokat, felfoghatatlan, jégbefagyasztó, csonkításaikat, végrehajtottak, létrehozásakor, világegyetemen, törökországban, betegségeikkel, kutyasétáltató, elmeosztálynak, kililiánjával, felszámolását, elmeosztályra, gyilkológépet, szívszeretben, lemészárolták, általuk meggyalázott, embereken kezdett, egykori indiai, emberek lemészárlását, egész világegyetemen, barakkos legyekkel, emberiségnek Zsókáival, kacsaszájúaknak Kohut, összes gyilokgépét, világnak előre, embereket elevenen, egész világon, emberek szívét, egész emberiséget, világegyetem vesztesége, gyertyákat gyújtókkal, Müller Péter Havasival, Zsóka Kacsával, Kohut Isten, Révész Sándor, Szulamitjával Szulák Andreának, Gyarmathy Ica, Zsóka Kacsa, Müller Péter, Bencs Marianna, Müller Péternek, Müller Pétert, Xarnus Xaverrrel, Benkő Lajos, Bencs Mariannája, Andó Mariannája, Kositczky Istvánja, Túri Ferenc, Szabó István Vénusz, Búcs Ferencné Ili, Ardó Zsiga, Simon Éva, Jakab Klára Jutka, Hagia Sophia, Bakos József, Derláné Vatikánjával, Szabó Istvánjukkal LÁzár, Nagy MÁriát, Benkő Lajosra, Müller Péter Sziámi Derláné, Szabó István, Müller Péter Sziámi, Hamvas Béla,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.23. 20:12 Az amerikai kormányzat megszigorítja várandós külföldi állampolgárok beutaz...
01.23. 20:02 Jégkorong Erste Liga - Hosszabbításban győzött Brassóban a Ferencváros
01.23. 19:51 Labdarúgó NB I - Minél előbb biztosítani szeretné a bennmaradást a Paksi FC
01.23. 19:41 Brexit - Az alkotmányügyi bizottság javasolja az EP-nek a brit kilépési meg...
01.23. 19:21 Rali ob - Herczig Norbert fia is rajthoz áll az idei szezonban
01.23. 19:12 Debreceni polgármester: örömmel fogadjuk az új természettudományi múzeumot
01.23. 19:11 Impeachment - Demokrata párti frakcióvezető: Adam Schiff beszéde elbizonyta...
01.23. 19:01 Felmérés: a csehek leginkább a terrorizmustól félnek
01.23. 18:52 IM: Varga Judit uniós szinten is szorgalmazza az áldozatok jogainak megerős...
01.23. 18:52 Karácsony: a győriek olyan polgármestert válasszanak, aki új alapokra akarj...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png rózsa  Rózsa csokor vázában  Szokás  Szalagos fánk recept  Köszönöm  Reményik Sándor: Ha számbavett...  Rózsa csokor vázában  Ellenfél  Gyerek gügyögés  Hibázunk  Mai szentek 01.22  Örök törvény  Test  Szeretet és tett  Adakozás és szeretet  Győztesek útján  Szent Fábián pápa és Szent Seb...  Test  Adakozás és szeretet  Isten a mi erősségünk  Sárga rózsák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívküldi  Életünk zeneműve  Önvádolás  Rózsa csokor vázában  Hatalom  Isten a mi erősségünk  Pásztor Árpád: Hó  Szép francia kép  Missa de Angelis - Gloria (wit...  Szèp estét  Kreatív virágos torta  Elképesztően bájos családi por...  Png nő  Amikor még piciny voltál, olya...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Csokoládé, mint vérnyomás csök...  Facebookon kaptam  Posertube  Szokás  Balga  Győztesek útján  Betty Boop  Facebookon kaptam  Isten parancsa  Fo-gyó-kú-ra  A szemet szemért elv csak oda ...  Adomány  Csillag esik, föld reng  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Test  Grazban a műkorcsolya férfi r...  Kételkedés  Útravaló – 2020. január ...  Könyvek, mondjátok el nekem  Vajon tényleg a férfiak csak a...  Ellenfél  Posertube  Köszöntelek oldalamon  Ünnep - Kétszázhatvanegyedik n...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szalagos fánk recept  Szeretet és tett  Facebookon kaptam  Keringő  Szívdobbanás  Kezdet és befejezés  Rózsa csokor vázában  Követés  Téli png  Remény és hit  Téli kép  Kutyus sálban  Győztesek útján  Engedd , hogy önmagam legyek ....  Elképesztően bájos családi por...  Zsoltárének  Gazdag hatalmasok  Betty Boop  Kellemes napot kívánok!  Ismételgesd...  Követés  Facebookon kaptam  Példa és szó  Étel és ital  Szèp estét  Ünnep - Kétszázhatvanegyedik n...  Sárga rózsa  Erősítsd a lelkedet!  Téli csend  A nyomorúság mint üdvösségünk ...  Facebookon kaptam  Goethe szokása  Kellemes teázást  Gazdag hatalmasok 
Bejegyzés Címkék
általuk meggyalázott, embereken kezdett, egykori indiai, emberek lemészárlását, egész világegyetemen, barakkos legyekkel, emberiségnek Zsókáival, kacsaszájúaknak Kohut, összes gyilokgépét, világnak előre, embereket elevenen, egész világon, emberek szívét, egész emberiséget, világegyetem vesztesége, gyertyákat gyújtókkal, emberek szívtörvényének, hozzám megérkezett, egész világból, emberek általam, emberek szerintem, szív ellen, száz tagú, ördögeivel együtt, vatikáni hatalom, általam aláhúzott, szándékkal első, szívvel rendelkező, skizoprenia kétféle, többit maguk, rendőrség által, világ könvtár, világnak valamennyi, börtön gyilkosok, kacsákkal első, senki által, hold mellett, neptun emberei, vastrágya vasfüggönnyel, székesfehérvári Benkő, holnapba lépve, teremtett világ, emberek ellen, sátán bibliájából, előre kitervelt, saját népük, vérfürdősök saját, vatikáni börtön, egykori támadómnak, elmeosztályuk által, vatikáni határlezárás, helyesírás elleni, tökéletes helyesírásom, sort Vatikáni, összes református, céllal első, városi embereket, reformátusokat azért, skizoprenek nálunk, emberi formában, szeretetről szóló, egész világot, lelkük tisztátalan, elmeosztályra vitelem, halottjuk helyett, sátán bibliájának, embergyilkosával, tulajdonságokkal, létrehozatalával, határlezárókkal, székesfehérvári, csillagmedvével, atlantiszijével, elmesosztálynak, cigánytelepével, végrehajtásával, kéjgyilkosaival, gyilkosságaikat, szívtörvényének, összeállításkor, kacsaszájúaknak, fogcsonkításaik, növénytermesztő, valamennyiüknek, világegyetemnek, reformátusokat, felfoghatatlan, jégbefagyasztó, csonkításaikat, végrehajtottak, létrehozásakor, világegyetemen, törökországban, betegségeikkel, kutyasétáltató, elmeosztálynak, kililiánjával, felszámolását, elmeosztályra, gyilkológépet, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 6933 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 990
  • e Hét: 5080
  • e Hónap: 17589
  • e Év: 17589
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.