Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
T. Mária, Gyurcsány Ferenc, Müller Péter Sziámival
  2017-02-04 13:38:46, szombat
 
   
  T. Máriája a jelenlegi hunnia Vatikánja Romániának lezárt határok mellett készült az utolsó Kohut család és Benkő család iszonyatos vérengzéssel, csonkítással, gyalázással tetteik helyetti kivégzésekkel, kosztümjeivel Müller Péter Sziámi Turcsányi Éva hivatalsegdéjei és könyvtárosok kezdetével saját börtön vatikán orvosaival, elmebetegekkel, összes Halak szülöttjével egykori Katalin néven kiválasztva ezeket az állatokat, abból a Zirkuli egykori Katalin mohazöld könyvből, melyben megírták az írók, hogy kik támadták meg többezer éve Illés Égi Jeruzsálemét Luciferrel, velem, mint Katalinnal összes Katalinjával az Ózdhoz csatlakozó Mátainé Katika kezdete óta nem engedve szeretni egymást lenyírásra szánt embereknek, Mariannáival az ég seregének gyilkosainak sorsát rajtam, mint Katalin Vénusz istennőn születésem óta beállt két utcájukkal közösen kezdve az összes apokalipszisét a világnak, amit ismertek Asszony Edit kiválasztott sorsát végrehjajtva embereken, mert kiszúrta az égi Jeruzsálem támadásakor Illés a szemét az összes vakjával együtt a Miksolcra berontott állatokkal, felfoghatlan módon az Ózd központú 666 ciigánytelepéhez került az összes régi könyv és elmélet, amit állandóan kezdetével a Varjú Égi Jeruzsálem kincsekként gyűjtött könyveivel, őt megtámadva, könyveit elégetve, folytatták tovább az egykori Égi Jeruzsálemből kivált kánaáni mennyegzőt rendező égi vatikánjukkal, földönkívüliekkel azt a fertelmet, hogy egymás ellen uszították a saját népeiket emberekkel együtt. A kán szótól megremegett a szívem, nem ismertem akkor a bibliáját egykori sátánnak, amikkel akkor támadtak a sántáival. lyukas szívó Szabóval, vakokkal együtt Lucifer tökéletes népére.

Szilveszter előtti napon Miskolc Ildikó régi Katalin könyvből Vénusz áldozással kiválasztott, mint az összes többi Katalin támadó berendezte a pesti ál-színészeivel a bennem lévő egykori vatikán földönkívüli népével sárga-piros színében az engem ruhákba felöltöztető Kohárik isten népét megölő, Berdnárik Isten, Tolcsvay Isten után egyetlen ellensége maradt, Kohut isten.

Ránk uszította a saját népünket többezer éven keresztül, befejezte a művét, amikor bemutatta a miskolci mészárosoknak, hogy övé a piros-kék a ruhám földönkívüli nép, mint emberiség fertelmes mészárosa, övék Tina Turner médiája, abban a ruhában mutatták be a tor ünnepüket a semmiről sem tudó miskolci darabolóknak, felvették azt a melegítőt, amit rám adtak Újhelyben, a vörös földönkívüli ruháját, együtt Tina Turner általuk ismert sapkájával a régi idők szerint.

A földönkívüli vatikán, amit ellopott Illés, így menekültem vele, egykor forgattak a világ felett egyetlen Katalinként, akkor jött a Benkő szívvel rendelkező média, megfogott engem, magánál tartott szeretetben, amiről eddig az égi Vatikán nem tudott.

Mikor bemutatta az égi többtízezer éves vatikán, hogy kiket uszított a Kohut Isten ellen és az emberiség ellen, azt jelenti, hogy a médiájukat, diaként Magas-hegyi népekkel együtt, maga hozta létre, végig nézve, ahogyan az álllatok, egerek, legyek, mici sapkások, Rajz János állandó új apokaoipszist kitalálóival, mint Cseh Károllyal, lerajzolva a Staller Ilona által bemutatott többszáz éve velük mészároló saját Benkő angyalaikat hozó kivégzéseket, mészáros munkával, amit felismertem régen a Pszichografológiából, hogy a sátánjuk rajz alapján nemi kéjgyilkosként van megalkotva.

Az utolsó almát torként berendezik mindenfelé általam megírottan került Anglia halál és szőke Rákóczi téri létrehozóihoz a mese, az utolsó almáról és kenyérről.

A világ összes könyvével kezdtek Vénuszt főszereplővé téve azok helyett a mészárosok helyett, akik soha nem léteztek, senki sem tudott róluk, üzennek minden mészárlásukkal a medvének.
A vizsolyi bibliája az Omegával járó égi ufó kíséretnek, saját teremtett Benkő embereit és angyalait mészárolja többszáz éve a Bertalan utcával és Révész utcával.
A lyukas szívó Szabó István könyvtárai egyre bővültek, saját tetteiket írták meg, rajtunk hajtották végre járva oda-vissza időben a világrészeken, amiket vérengzéssel, emberevéssel felszámoltak többezer éve már, tudván, hogy ki vagyok.

T. Mária betegség állandó vízszerelővel V. Miklósával a miskolci református pulyaszelősítőjével a városnak, többszáz éve jár az összes betegséggel, amikkel Gyurcsány Ferenc okkultista vérfürdős kezdet óta együtt mészárolják az embereket, angyalokat, istennőket, valamennyien politikusok voltak minden időben.

T. Mária jelentette a Prókai Gyula magyar tanár által megtiltott szavak egyikét, mint az izét, amit nem bírtam hallgatni, nem tudtam gondolkozni, hogy ez a betegség megtámadta egykor az embereket szocialista iskola berendezésével járó apokalipszisével.

Mária mióta engem ismer, megnemesedett, megtisztult Vénusz áldozásból, elhagyta lassan az izé szót.

A csinál és pucol régi megtiltott dolog lehetett, ezzel mentek a médiába az iskolai támadásuk óta, így együtt támadták meg egykor az embereket valamennyi tantárgy ellen létrehozott csapásukkal.

A fizika ellen létrehozott csapásaikat nem tudták befejezni, állandóan velük járó Lénárt tanárral berendezték a földönkívüliek, én voltam a tompalátó Szelep, aki nem tudott szembe nézni a tanárral, első pár fizika vizsgám ötös volt, egészen a nyomásig, itt megkérdeztem Lénártot, milyen nyomásra gondol. Erre elvörösödött, megijedtem tőle,hogy rosszat mondtam.

T. Mária Tóth orvos Illés sárga halál rózsája, mint Vénusz áldozó jelenleg saját szerepét végrehajtva rajtunk és az utolsó embereken, visszaadhatlanul, mert egykori sátán dögje, hulla, halottak, kezeli Mária betegséget Müllerékkel, támadva minket folyamatosan fogaimat szétcsonkították miatt együtt Berta Erzsébettel. Az utolsó almája a sátánnak, még mindig itt van Hogya MÁriával együtt, visszaadhatatlan az istennők, emberek, angyalok kiárulása a hullák által.


T. Mária szőkejeként Müllernek izé szóval ismételte a nemi csapás sátánjukkal azt a régi történelmet, ami egykor volt régen medve kommunnizmus idejében Kata gyümölcsei néven általam megírottan kezdtek egyikeként saját mészárlásuk végrehajtásával az összes könyvével a világnak, a Bertalan utcai három lépcsőházával az ózdi földöntúli hatalmat ellopott jelenlegi vatikánjával Derlánénak, az egykori idetett medve óirás szörnyként még egészségben megjött egykori embereinek mészárosaihoz, amiről medve nem tudott,miért üzennek folyton Sooós Istvánhoz érve, mikor nemi betegségeiket teszik az emberekre, csonkításaik, tetteik végrehajtása közben, a sátán egykori népével, Hogy a MÁriával, mindent elrontottak születésem óta nálunk, mert a betegségeknél rontották el azokat a berendezéseket, amket a velem együtt járó általuk lemészárolt medve kommunizmus néven rajtuk végrehajtott szentéllyel berendezett ózdi genyójukkal, Turcsányi házaspárral hajtottak végre Müllerékkel, mindig beállítva egy Kohut magyar Istent, mellé a Benkő saját magashegyi angyalaikat, a szentély, amit megírtam szerint az általuk megölt halottakkal, ne lődd le az őzet, te otromba színész Szabó Erzsébet mohamed támadójával vittek a színházba, hozták Földes Ferencet, hogy engem megtámadjon, az Őz Belinszkyné néven idetette a könyveit zsákjában a farkasnak, amit rajtunk végrehajtottak. A könyveket k kellett dobnom, mert kaptam rengeteg gyógyíthatatlan fekélyt, amiről azt hitték, hogy cukorral jár, ez mind az összes cukros fekélye, lába, szeme, insulinja, felfoghatlan mészáros munkát végrehajtók betegsége Miskolcon. Ez volt itt Gyarmathy, Asztalos Ildikó néven egykori Katalin Vénusz támadó saját sorsát hajtotta rajtam végre.
Seprűzd, ne puskával a szentély gyalázókat az első medve kommunizmus utáni következő halottak által megírott ózdi cigánytelep Földes iskola teljes létszámával, a csillagvizsgáló egykori és mostani lakosaival, minden állatnevével az ózdi cigánytelepnek, medve és sólyom, meg hasonló neveivel egykori sátán bibliájának, amik egykor kánanáni mennyegzőt rendezve, a forrásvizet átváltoztatták borrá, azóta ünnepelnek, Katalin zöld szemével saját Krisztusukat tették feszületre.

Itt már elméletben létrejött a gőrőgszőlősi pusztító Lázár Szajkókkal, nemi kivégzőivel a mészárosoknak, egyre bővült Lázár népe, Szabó István halott lyukas szívű családja mellé tompalátó szelep sorsát folyamatosan ismétlik, körben járva hisztijével együtt.

Szabó Tibor volt, amikor Benkő Lajost szíve miatt családjával, amelyik jó puffadást kíván nekem építkezve a jövőre halál férjével idetéve Katiként, mint első támadóm Vénuszként haláljával egykori égi Vatikánnak, akkor jött vele a halál a világra. Miglécz Gabriella kannabalista, mészáros a puffadást ismétli folyamatosan maga helyett az emberiségen és az istennőkön, angyalokon.

Tibor fontos név volt Benkő Lajos vérfürdőjéhez Szabóék által az ózdi cigánytelepükkel, mert Tibor volt egykor Wagner zeneszerzője az általuk megölt saját filmjükben bemutatott magas-hegyi Kohut isten által megalkotott elméletben általuk jövőnek rendezve Kohut nevünket felvevő Magas-hegyi isten által, ami minket tett célpontnak Benkő Magas-hegyi népével együtt a sátán népével. Tiborral rendezték be, anyám öccsével a Kopaszka hegyen az újhelyi rendőrséggel, saját pusztítójukkal halálra rugdalva a Bertalan utcai rajtam ismétlő vérfürdősökhöz tett egykori egyetlen német egykori embert létrehozva, hozzátették a legyeiket, állataikat, amiket mentett a lengyel helyszínen már szerencsecsalóként bemutatott utolsó német ember.

Roland nevével Vénusz mészárlására Rolandnak üzennek, mint egykori Merionnak, hogy jöjjön megmenteni Vénuszt, akit soha nem ismertek.
Szabó Tibor Roland tompalátó szeme szerint Asszony Editnek támadója volt egykor Lucifernek, aki kiszúrta az bal szemüket.

Az égi kánaáni menyegzője óta egykori sátánnak, ami megtámadta az égi tűzben égő Jeruzsálemet, megölte Lucifert a pusztítójával, lebeg az űrben, bennem saját árulója a népének, Illés néven megvakulva, mert Szabó Tibor Roland kiszúrta a szemét.

A rám adott ruhák szerint, kakas taréja kezdetével a nevünket ellopó Magas-hegyi Hegyi Barbarával képviselt Kohut teremtő, saját maga kivégzését rendezte meg többezer éven keresztül üzenve a medvének az őzzel, Medve Herceg Tiborral, farkasával, kígyójával a börtönnek.

Idehoztak a tompalátásom kezdetéhez világ-könyvtárához Szabónak, kezdték elölről az összes megírt írást, medve kommunizmus néven az egész város berendezettjeivel. A főhadiszállás ózdi cigányteleppel Medve Marianna, Medve Herceg Tibor, Medve Bocskor korokat végrehajtó egykori démonja Lucifernek, egykori kirándulás neveivel, mint Sommal, mohamed embereinek gyalázójával gyertyával, Kökényekkel, Laboda Kálmánnal, Lucifer népével tűzben járó adventistákkal.

Felfigyeltem kivégzésem közben az idejött Tiborként bemutatkozó postásra, járt be Müllerékkel Turcsányiékhoz, onnan irányították a kínzásomat, kiabálásomat, miközben dobáltak az ágyon, mókusrendi füves nyíregyházi kommunistáikkal, Liptai démonjuk által bemutatva Hegyi Árpád Jutocsa darabolóval berendezett miskolci színháznak.


A rám adott ruhák, kivéve a MÉnesi ózdi cigánytelepét, kivétel nélkül valamennyi a férjhez adásom menyaszonyi ruhájával, cipőimmel, amiket elloptak, ufók által lettek rám adva, elég lett volna az nekem, mert égi vatikánját jelenti az állandó sátán bibliájának kánaáni menyegzővel.



Jelenleg éhes vagyok, dübörög a gyomrom, szeretnék enni, Kati néni mellett konyhakukta lenni.
Kati néni, az ózdi cigányteleppel fényevésen tartotta többezer éven át az embereket, Kati nénijük Katika néven Vénusz áldozással saját szerepét fényevéssel hajtotta rajtunk végre, Vayné Kati, tisztátalannak látszó sátán népe.Mivel piszkosnak mondták, a világ elmeosztályai összes rendetlenje helyett nálunk mocskoltak be mindent.

Fényevésem Réti Máriával, Hantos Ágnessel, az összes Ágnessel saját sorsuk lett volna többezer éve minden idetett Katika néven Vénuszt áldozó Lucifer egykori támadói.

Megérkezett Miskolcra az égi Vatikán, bemutatta a mészárosoknak, tik sem vagytok magyarok olasz emberek kivégzőinek, hogy hogyan mészárolta le az embereket ezekkel az állatokkal, hozta az újhelyi rám adott melegítőjét a piros földönkívülinek, mint saját népemnek, sapkájával a mellettem maradt engem embernek gondoló, velem meghalni akaró Tina Turner árulójával Miskolciak egykori tűzben járó média.
Nem tudta, hogy lesz segítségem végig Kohut emberek mészárosit ő vezette, a piros nem tudott róla, végig embereket mészárolt, nem tudván, hogy egy helyről származunk. Várkonyi mondatát világegyetem örök szégyenére átadta leninizmus kezdetével a nekem emberként elmondott mondta szerint lenni, vagy nem lenni újhelyi emberek által, akiket megöltek, mert nem szerethetett senki Mátainé Katika helyett. Leninizmust már legyekkel hajtották végre, mint ahogyan az amerikai földrengést, Vénusz szobor kiemelkedésével, ahol a rettenetesnek általuk látszó földönkívüli nép megjelent.

Jelenleg a megérkezett egykori általuk roncsnak kiabált többezer éve emberek mészárlásával üzenve a hónak nemi betegségeik és tömeges gyalázásaik kezdetekor Bagikkal, aki csak hóval válaszol, idejött a földönkívüli népe az egész világnak, szétrombolják mindenki házát, míg végig nézi mohamed istenként adott nagyobbik lányom, mi történt a családommal. Mindenféle ennivaló tegnaptól bezárt, fényevéssel nézik végig az állatok a sátán halottjaival, mit tettek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: visszaadhatatlan, cigánytelepükkel, visszaadhatlanul, szétcsonkították, ciigánytelepéhez, apokalipszisével, hivatalsegdéjei, végrehajtásával, csillagvizsgáló, gyógyíthatatlan, kommunistáikkal, kiemelkedésével, földönkívülinek, berendezéseket, végrehajtottak, kéjgyilkosként, cigányteleppel, földönkívüliek, berendezésével, apokalipszisét, elmebetegekkel, mészárlásukkal, tisztátalannak, cigánytelepnek, vérfürdősökhöz, adventistákkal, turcsányiékhoz, pusztítójukkal, átváltoztatták, rettenetesnek, létrehozóihoz, pusztítójával, apokaoipszist, mészárosoknak, szétrombolják, jeruzsálemből, jelenlegi hunnia, utolsó Kohut, összes apokalipszisét, összes vakjával, összes régi, saját népeiket, bibliáját egykori, összes többi, pesti ál-színészeivel, bennem lévő, engem ruhákba, saját népünket, miskolci mészárosoknak, ruhám földönkívüli, ruhában mutatták, vörös földönkívüli, Gyurcsány Ferenc, Müller Péter Sziámival, Vatikánja Romániának, Müller Péter Sziámi Turcsányi Éva, Illés Égi Jeruzsálemét Luciferrel, Mátainé Katika, Katalin Vénusz, Asszony Edit, Varjú Égi Jeruzsálem, Miskolc Ildikó, Berdnárik Isten, Tolcsvay Isten, Tina Turner, Kohut Isten, Rajz János, Cseh Károllyal, Staller Ilona, Szabó István, Prókai Gyula, Mária Tóth, Berta Erzsébettel, Hogya MÁriával, Sooós Istvánhoz, Szabó Erzsébet, Földes Ferencet, Asztalos Ildikó, Lázár Szajkókkal, Szabó Tibor, Benkő Lajost, Miglécz Gabriella, Benkő Lajos, Benkő Magas-hegyi, Szabó Tibor Roland, Asszony Editnek, Magas-hegyi Hegyi Barbarával, Medve Herceg Tiborral, Medve Marianna, Medve Herceg Tibor, Medve Bocskor, Laboda Kálmánnal, Müllerékkel Turcsányiékhoz, Hegyi Árpád Jutocsa, Vayné Kati, Fényevésem Réti Máriával, Hantos Ágnessel, Megérkezett Miskolcra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Sárkány  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Varázskönyv  A pálma a győzelem és a diadal...  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Figyeld meg az "én"-t  Sadhguru idézet  Isten . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  képre írva  A jó lelkek  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Levél lány  Márciuzs 24.  képre írva  Facebookon kaptam  Görgess  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Szép estét kedves látogatóimna...  Leereszkedés és olvadás  képre írva  Isten . . .  Facebookon kaptam  Szimbólumok  Tudd, hogy magától az élet soh...  Nem hazudnak  A máj egészségét biztosító és ...  Nagyhétfő:  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Az út  Esti képek  Esti kép  képre írva  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  A nagy természet  Vérnyomáscsökkentés  Görgess  Nárciszok  Facebookon kaptam  Szeretettel !  Válaszok a halál után  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Manna OWell tollából  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Most - segíts meg Mária ,  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Sokszor  Facebookon kaptam  Az angyali üdvözlet  Virág vasárnap  Facebookon kaptam  Búzavirág  A Víz Világnapja.  Nárciszok  Facebookon kaptam  A máj egészségének javítása te...  Jó éjszakát  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Facebookon kaptam  képre írva  Szimbólumok  Haja van  Apu  Virág vasárnap  Talppontok közérthetően  Szimbólumok  Sárkány  Szép estét  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Szép estét  Jó éjszakát  Jézus amikor fölment a hegyre,...  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  képre írva  Isten . . .  Ködvirágok  Nem hazudnak  Esti kép  Áldott, békés, szép Virágvasár... 
Bejegyzés Címkék
jelenlegi hunnia, utolsó Kohut, összes apokalipszisét, összes vakjával, összes régi, saját népeiket, bibliáját egykori, összes többi, pesti ál-színészeivel, bennem lévő, engem ruhákba, saját népünket, miskolci mészárosoknak, ruhám földönkívüli, ruhában mutatták, vörös földönkívüli, régi idők, földönkívüli vatikán, világ felett, emberiség ellen, sátánjuk rajz, utolsó almát, utolsó almáról, világ összes, mészárosok helyett, vizsolyi bibliája, lyukas szívó, miskolci református, összes betegséggel, betegség megtámadta, embereket szocialista, iskolai támadásuk, embereket valamennyi, fizika ellen, tompalátó Szelep, utolsó embereken, utolsó almája, hullák által, nemi csapás, régi történelmet, összes könyvével, ózdi földöntúli, egykori idetett, sátán egykori, betegségeknél rontották, velem együtt, általuk megölt, könyveit zsákjában, összes cukros, szentély gyalázókat, első medve, csillagvizsgáló egykori, ózdi cigánytelepnek, forrásvizet átváltoztatták, gőrőgszőlősi pusztító, jövőre halál, puffadást ismétli, ózdi cigánytelepükkel, sátán népével, újhelyi rendőrséggel, lengyel helyszínen, nevünket ellopó, tompalátásom kezdetéhez, összes megírt, egész város, főhadiszállás ózdi, idejött Tiborként, férjhez adásom, állandó sátán, ózdi cigányteleppel, világ elmeosztályai, összes Ágnessel, embereket ezekkel, piros földönkívülinek, mellettem maradt, helyről származunk, nekem emberként, amerikai földrengést, rettenetesnek általuk, megérkezett egykori, hónak nemi, földönkívüli népe, egész világnak, sátán halottjaival, visszaadhatatlan, cigánytelepükkel, visszaadhatlanul, szétcsonkították, ciigánytelepéhez, apokalipszisével, hivatalsegdéjei, végrehajtásával, csillagvizsgáló, gyógyíthatatlan, kommunistáikkal, kiemelkedésével, földönkívülinek, berendezéseket, végrehajtottak, kéjgyilkosként, cigányteleppel, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 271
  • e Hét: 679
  • e Hónap: 12384
  • e Év: 51385
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.