Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
T. Mária, Gyurcsány Ferenc, Müller Péter Sziámival
  2017-02-04 13:38:50, szombat
 
   
  T. Máriája a jelenlegi hunnia Vatikánja Romániának lezárt határok mellett készült az utolsó Kohut család és Benkő család iszonyatos vérengzéssel, csonkítással, gyalázással tetteik helyetti kivégzésekkel, kosztümjeivel Müller Péter Sziámi Turcsányi Éva hivatalsegdéjei és könyvtárosok kezdetével saját börtön vatikán orvosaival, elmebetegekkel, összes Halak szülöttjével egykori Katalin néven kiválasztva ezeket az állatokat, abból a Zirkuli egykori Katalin mohazöld könyvből, melyben megírták az írók, hogy kik támadták meg többezer éve Illés Égi Jeruzsálemét Luciferrel, velem, mint Katalinnal összes Katalinjával az Ózdhoz csatlakozó Mátainé Katika kezdete óta nem engedve szeretni egymást lenyírásra szánt embereknek, Mariannáival az ég seregének gyilkosainak sorsát rajtam, mint Katalin Vénusz istennőn születésem óta beállt két utcájukkal közösen kezdve az összes apokalipszisét a világnak, amit ismertek Asszony Edit kiválasztott sorsát végrehajtva embereken, mert kiszúrta az égi Jeruzsálem támadásakor Illés a szemét az összes vakjával együtt a Miksolcra berontott állatokkal, felfoghatlan módon az Ózd központú 666 ciigánytelepéhez került az összes régi könyv és elmélet, amit állandóan kezdetével a Varjú Égi Jeruzsálem kincsekként gyűjtött könyveivel, őt megtámadva, könyveit elégetve, folytatták tovább az egykori Égi Jeruzsálemből kivált kánaáni menyegzőt rendező égi vatikánjukkal, földönkívüliekkel azt a fertelmet, hogy egymás ellen uszították a saját népeiket emberekkel együtt. A kán szótól megremegett a szívem, nem ismertem akkor a bibliáját egykori sátánnak, amikkel akkor támadtak a sántáival. lyukas szívó Szabóval, vakokkal együtt Lucifer tökéletes népére.

Melion doktor idejött Mária evangéliumához Hogya Máriának, ide volt rendezve egykori Lucifer támadóiként az ózdi égi Vatikán által létrehozott, Ráczkevy Magas-hegyi Istent megalkotó Kohut nevet felvevő állatokkal, cigánysággal nekem elmondottak szerint ezt a két utcát gennyes nemi szervűekkel berendező ózdi cigánytelepet létrehozó Évájával egykori Lucifer támadónak olyan mészrárlásra készült első pillanattól, amit be is fejezett a náci Talmudos állataival MÉszáros Ági Kata kocsmájának összes kommunistájával.

Mindezt a berendezést, az egykori Kohut és Benkő nevek összetételét egykori kurvájuk helyetti támadással kurvázással kezdve Vénuszt előre kitervelten rendezte be a vatikáni kiliáni börtön, saját Benkő angyalait gyalázva, mészárolva, csonkítva, az összes kurvája helyett a médiának.

Bodrogi vipera első náci állat, egyből megfojtotta az első kislány embert, mert szíve volt, így folytatták Mészáros néven az emberiség felfoghatlan megevését, mészárlását.


Kilián teljes egésze zárta le a határokat, azzal, hogy kivégezze Romániával, az utolsó Kohut embereket.

130 éve is késő volt, általam felfedezetten,mert saját népem gyilkosai vágtattak be Miskolcra, azóta minket támadnak.

Szilveszter előtti napon Miskolc Ildikó régi Katalin könyvből Vénusz áldozással kiválasztott, mint az összes többi Katalin támadó berendezte a pesti ál-színészeivel a bennem lévő egykori vatikán földönkívüli népével sárga-piros színében az engem ruhákba felöltöztető Kohárik isten népét megölő, Berdnárik Isten, Tolcsvay Isten után egyetlen ellensége maradt, Kohut isten.

Ránk uszította a saját népünket többezer éven keresztül, befejezte a művét, amikor bemutatta a miskolci mészárosoknak, hogy övé a piros-kék a ruhám földönkívüli nép, mint emberiség fertelmes mészárosa, övék Tina Turner médiája, abban a ruhában mutatták be a tor ünnepüket a semmiről sem tudó miskolci darabolóknak, felvették azt a melegítőt, amit rám adtak Újhelyben, a vörös földönkívüli ruháját, együtt Tina Turner általuk ismert sapkájával a régi idők szerint.

A földönkívüli vatikán, amit ellopott Illés, így menekültem vele, egykor forgattak a világ felett egyetlen Katalinként, akkor jött a Benkő szívvel rendelkező média, megfogott engem, magánál tartott szeretetben, amiről eddig az égi Vatikán nem tudott.

Mikor bemutatta az égi többtízezer éves vatikán, hogy kiket uszított a Kohut Isten ellen és az emberiség ellen, azt jelenti, hogy a médiájukat, diaként Magas-hegyi népekkel együtt, maga hozta létre, végig nézve, ahogyan az álllatok, egerek, legyek, mici sapkások, Rajz János állandó új apokaoipszist kitalálóival, mint Cseh Károllyal, lerajzolva a Staller Ilona által bemutatott többszáz éve velük mészároló saját Benkő angyalaikat hozó kivégzéseket, mészáros munkával, amit felismertem régen a Pszichografológiából, hogy a sátánjuk rajz alapján nemi kéjgyilkosként van megalkotva.

Az utolsó almát torként berendezik mindenfelé általam megírottan került Anglia halál és szőke Rákóczi téri létrehozóihoz a mese, az utolsó almáról és kenyérről.

A világ összes könyvével kezdtek Vénuszt főszereplővé téve azok helyett a mészárosok helyett, akik soha nem léteztek, senki sem tudott róluk, üzennek minden mészárlásukkal a medvének.
A vizsolyi bibliája az Omegával járó égi ufó kíséretnek, saját teremtett Benkő embereit és angyalait mészárolja többszáz éve a Bertalan utcával és Révész utcával.
A lyukas szívó Szabó István könyvtárai egyre bővültek, saját tetteiket írták meg, rajtunk hajtották végre járva oda-vissza időben a világrészeken, amiket vérengzéssel, emberevéssel felszámoltak többezer éve már, tudván, hogy ki vagyok.

T. Mária betegség állandó vízszerelővel Valkai Miklósával a miskolci református pulyaszelősítőjével a városnak, többszáz éve jár az összes betegséggel, amikkel Gyurcsány Ferenc okkultista vérfürdős kezdet óta együtt mészárolják az embereket, angyalokat, istennőket, valamennyien politikusok voltak minden időben.

T. Mária jelentette a Prókai Gyula magyar tanár által megtiltott szavak egyikét, mint az izét, amit nem bírtam hallgatni, nem tudtam gondolkozni, hogy ez a betegség megtámadta egykor az embereket szocialista iskola berendezésével járó apokalipszisével.

Mária mióta engem ismer, megnemesedett, megtisztult Vénusz áldozásból, elhagyta lassan az izé szót.

A csinál és pucol régi megtiltott dolog lehetett, ezzel mentek a médiába az iskolai támadásuk óta, így együtt támadták meg egykor az embereket valamennyi tantárgy ellen létrehozott csapásukkal.

A fizika ellen létrehozott csapásaikat nem tudták befejezni, állandóan velük járó Lénárt tanárral berendezték a földönkívüliek, én voltam a tompalátó Szelep, aki nem tudott szembe nézni a tanárral, első pár fizika vizsgám ötös volt, egészen a nyomásig, itt megkérdeztem Lénártot, milyen nyomásra gondol. Erre elvörösödött, megijedtem tőle,hogy rosszat mondtam.

T. Mária Tóth orvos Illés sárga halál rózsája, mint Vénusz áldozó jelenleg saját szerepét végrehajtva rajtunk és az utolsó embereken, visszaadhatlanul, mert egykori sátán dögje, hulla, halottak, kezeli Mária betegséget Müllerékkel, támadva minket folyamatosan fogaimat szétcsonkították miatt együtt Berta Erzsébettel. Az utolsó almája a sátánnak, még mindig itt van Hogya MÁriával együtt, visszaadhatatlan az istennők, emberek, angyalok kiárulása a hullák által.


T. Mária szőkejeként Müllernek izé szóval ismételte a nemi csapás sátánjukkal azt a régi történelmet, ami egykor volt régen medve kommunnizmus idejében Kata gyümölcsei néven általam megírottan kezdtek egyikeként saját mészárlásuk végrehajtásával az összes könyvével a világnak, a Bertalan utcai három lépcsőházával az ózdi földöntúli hatalmat ellopott jelenlegi vatikánjával Derlánénak, az egykori idetett medve óirás szörnyként még egészségben megjött egykori embereinek mészárosaihoz, amiről medve nem tudott,miért üzennek folyton Sooós Istvánhoz érve, mikor nemi betegségeiket teszik az emberekre, csonkításaik, tetteik végrehajtása közben, a sátán egykori népével, Hogy a MÁriával, mindent elrontottak születésem óta nálunk, mert a betegségeknél rontották el azokat a berendezéseket, amket a velem együtt járó általuk lemészárolt medve kommunizmus néven rajtuk végrehajtott szentéllyel berendezett ózdi genyójukkal, Turcsányi házaspárral hajtottak végre Müllerékkel, mindig beállítva egy Kohut magyar Istent, mellé a Benkő saját magashegyi angyalaikat, a szentély, amit megírtam szerint az általuk megölt halottakkal, ne lődd le az őzet, te otromba színész Szabó Erzsébet mohamed támadójával vittek a színházba, hozták Földes Ferencet, hogy engem megtámadjon, az Őz Belinszkyné néven idetette a könyveit zsákjában a farkasnak, amit rajtunk végrehajtottak. A könyveket k kellett dobnom, mert kaptam rengeteg gyógyíthatatlan fekélyt, amiről azt hitték, hogy cukorral jár, ez mind az összes cukros fekélye, lába, szeme, insulinja, felfoghatlan mészáros munkát végrehajtók betegsége Miskolcon. Ez volt itt Gyarmathy, Asztalos Ildikó néven egykori Katalin Vénusz támadó saját kurvája sorsát hajtotta rajtam végre.
Seprűzd, ne puskával a szentély gyalázókat az első medve kommunizmus utáni következő halottak által megírott ózdi cigánytelep Földes iskola teljes létszámával, a csillagvizsgáló egykori és mostani lakosaival, minden állatnevével az ózdi cigánytelepnek, medve és sólyom, meg hasonló neveivel egykori sátán bibliájának, amik egykor kánanáni mennyegzőt rendezve, a forrásvizet átváltoztatták borrá, azóta ünnepelnek, Katalin zöld szemével saját Krisztusukat tették feszületre.

Itt már elméletben létrejött a gőrőgszőlősi pusztító Lázár Szajkókkal, nemi kivégzőivel a mészárosoknak, egyre bővült Lázár népe, Szabó István halott lyukas szívű családja mellé tompalátó szelep sorsát folyamatosan ismétlik, körben járva hisztijével együtt.

Szabó Tibor volt, amikor Benkő Lajost szíve miatt családjával, amelyik jó puffadást kíván nekem építkezve a jövőre halál férjével idetéve Katiként, mint első támadóm Vénuszként haláljával egykori égi Vatikánnak, akkor jött vele a halál a világra. Miglécz Gabriella kannabalista, mészáros a puffadást ismétli folyamatosan maga helyett az emberiségen és az istennőkön, angyalokon.

Tibor fontos név volt Benkő Lajos vérfürdőjéhez Szabóék által az ózdi cigánytelepükkel, mert Tibor volt egykor Wagner zeneszerzője az általuk megölt saját filmjükben bemutatott magas-hegyi Kohut isten által megalkotott elméletben általuk jövőnek rendezve Kohut nevünket felvevő Magas-hegyi isten által, ami minket tett célpontnak Benkő Magas-hegyi népével együtt a sátán népével. Tiborral rendezték be, anyám öccsével a Kopaszka hegyen az újhelyi rendőrséggel, saját pusztítójukkal halálra rugdalva a Bertalan utcai rajtam ismétlő vérfürdősökhöz tett egykori egyetlen német egykori embert létrehozva, hozzátették a legyeiket, állataikat, amiket mentett a lengyel helyszínen már szerencsecsalóként bemutatott utolsó német ember.

Roland nevével Vénusz mészárlására Rolandnak üzennek, mint egykori Merionnak, hogy jöjjön megmenteni Vénuszt, akit soha nem ismertek.
Szabó Tibor Roland tompalátó szeme szerint Asszony Editnek támadója volt egykor Lucifernek, aki kiszúrta az bal szemüket.

Az égi kánaáni menyegzője óta egykori sátánnak, ami megtámadta az égi tűzben égő Jeruzsálemet, megölte Lucifert a pusztítójával, lebeg az űrben, bennem saját árulója a népének, Illés néven megvakulva, mert Szabó Tibor Roland kiszúrta a szemét.

A rám adott ruhák szerint, kakas taréja kezdetével a nevünket ellopó Magas-hegyi Hegyi Barbarával képviselt Kohut teremtő, saját maga kivégzését rendezte meg többezer éven keresztül üzenve a medvének az őzzel, Medve Herceg Tiborral, farkasával, kígyójával a börtönnek.

Idehoztak a tompalátásom kezdetéhez világ-könyvtárához Szabónak, kezdték elölről az összes megírt írást, medve kommunizmus néven az egész város berendezettjeivel. A főhadiszállás ózdi cigányteleppel Medve Marianna, Medve Herceg Tibor, Medve Bocskor korokat végrehajtó egykori démonja Lucifernek, egykori kirándulás neveivel, mint Sommal, mohamed embereinek gyalázójával gyertyával, Kökényekkel, Laboda Kálmánnal, Lucifer népével tűzben járó adventistákkal.

Felfigyeltem kivégzésem közben az idejött Tiborként bemutatkozó postásra, járt be Müllerékkel Turcsányiékhoz, onnan irányították a kínzásomat, kiabálásomat, miközben dobáltak az ágyon, mókusrendi füves nyíregyházi kommunistáikkal, Liptai démonjuk által bemutatva Hegyi Árpád Jutocsa darabolóval berendezett miskolci színháznak.


A rám adott ruhák, kivéve a MÉnesi ózdi cigánytelepét, kivétel nélkül valamennyi a férjhez adásom menyaszonyi ruhájával, cipőimmel, amiket elloptak, ufók által lettek rám adva, elég lett volna az nekem, mert égi vatikánját jelenti az állandó sátán bibliájának kánaáni menyegzővel.Jelenleg éhes vagyok, dübörög a gyomrom, szeretnék enni, Kati néni mellett konyhakukta lenni.
Kati néni, az ózdi cigányteleppel fényevésen tartotta többezer éven át az embereket, Kati nénijük Katika néven Vénusz áldozással saját szerepét fényevéssel hajtotta rajtunk végre, Vayné Kati, tisztátalannak látszó sátán népe.Mivel piszkosnak mondták, a világ elmeosztályai összes rendetlenje helyett nálunk mocskoltak be mindent.

Fényevésem Réti Máriával, Hantos Ágnessel, az összes Ágnessel saját sorsuk lett volna többezer éve minden idetett Katika néven Vénuszt áldozó Lucifer egykori támadói.

Megérkezett Miskolcra az égi Vatikán, bemutatta a mészárosoknak, tik sem vagytok magyarok olasz emberek kivégzőinek, hogy hogyan mészárolta le az embereket ezekkel az állatokkal, hozta az újhelyi rám adott melegítőjét a piros földönkívülinek, mint saját népemnek, sapkájával a mellettem maradt engem embernek gondoló, velem meghalni akaró Tina Turner árulójával Miskolciak egykori tűzben járó média.
Nem tudta, hogy lesz segítségem végig Kohut emberek mészárosit ő vezette, a piros nem tudott róla, végig embereket mészárolt, nem tudván, hogy egy helyről származunk. Várkonyi mondatát világegyetem örök szégyenére átadta leninizmus kezdetével a nekem emberként elmondott mondta szerint lenni, vagy nem lenni újhelyi emberek által, akiket megöltek, mert nem szerethetett senki Mátainé Katika helyett. Leninizmust már legyekkel hajtották végre, mint ahogyan az amerikai földrengést, Vénusz szobor kiemelkedésével, ahol a rettenetesnek általuk látszó földönkívüli nép megjelent.

Jelenleg a megérkezett egykori általuk roncsnak kiabált többezer éve emberek mészárlásával üzenve a hónak nemi betegségeik és tömeges gyalázásaik kezdetekor Bagikkal, aki csak hóval válaszol, idejött a földönkívüli népe az egész világnak, szétrombolják mindenki házát, míg végig nézi mohamed istenként adott nagyobbik lányom, mi történt a családommal. Mindenféle ennivaló tegnaptól bezárt, fényevéssel nézik végig az állatok a sátán halottjaival, mit tettek.


Feltételezés szerint a földrengése után Miskolcnak megérkezett rettenetsnek legyeik által látott földönkívüli saját népünket jelenti, amelyik együtt mészárolta saját népét.

Unokanővéremet Bírójukhoz adva utolsó Kohut emberként Piri nénit, egykori romániai hallás nélkül meghagyott zenei támadóhoz, az égiek által megölt emberek utáni Királynő létrehozása miatt, ez a szőke egyetlen tökéletes kék szemű unokanővérem, akit megtámadtak a barakkos legyek születésekor, ráncigálta Bodor Pók az idegeit, hogy csúfoljon engem az énekem miatt, lenézzen, ne szeressen, mint amivel kezdtek többtízezer éve az égi Vatikánnal.

Az egykori romániai Istennő szőke hajával, kék szemével kezdett Románia néven bátyám Károlyi emberei után támadni a Kohutokat az egész világegyetemmel, soha nem hagyva abba a vérfürdőjét, Hangya berendezéssel a zsidóknak ott jártak az égi Vatikán által megtámadott tűzben égő Jeruzsálem cserépkoránál, hogy a nagypán kecske fejében hangya volt, mert őrült volt, ekkor megszületetett saját engem ismerő Horváth kannibalistájukat hozva Jutkához, az egyetlen Jutka szőkéhez Barbaráját az egykori jeruzsálemi cserépkornak.

Az embereket Kohárik, Szaszák, Berdnárik, Tolcsvay dalai szerint ölték meg az égi Jeruzsálemmel együtt, semmi köze nem volt Lucifer népének az égen lévő Vénusz szeretet istennőjéhez, sem Mohamed isten népéhez, akit én hoztam létre Katalin könyvben lett kiadva mohazöld színben MOhamed és az én támadóim neve, semmi köze nincsen hozzá Miskolcra bevágtatott Lucifert cipelő Magas-hegyi isten Kohutja helyett többezer éve embereket mindennel együtt megcsonkító, meggyalázó mészárosainak a Katalin könyvhöz.

A Bertalan utcai három első lépcsőházban van az amerikai földrengést megrendező Bencsik Törőcsik, Lambrozett, egykori ausztráliiai emberek vérfürdőse, Holnap magazinjával a jövő népének Müller Péter Bakos Máté fiával. Bakos Józsefen kívül az összes Bakosa a világnak emberevő mészáros kannibál.Szaszák Margit nagymamámat fényevésen tartotta Románia, azzal, hogy így tette meg angliai központban a saját árnyék királynőjét Erzsébetnek, felfoghatatlan tette ez Romániának a nagyapa támadásával együtt Lázár mészáros kannibalista helyett megölve nagyapát. Minden Margitja a világnak Szmisz asszisztensnőjével együtt Kohut gyilkos.

Nagymamám nem tudom, hogyan bírta ki a szülést, egykori Szaszák angyalként, Piri néni, utolsó Kohut Istennőként, nagyapa bajuszos arcával egykori román Istenként, apa és Gyuszi nem tudva róluk brazil angyalként, Béla, akire nyíregyháziakkal Árvay összes Babija és Rózája rádobta a létrát Godzsák púpja miatt Győri központ egykori Istene, Zorán által meggyalázva. Jóság Vali egykori brazil angyal meggyalázva Mezei István egykori mezei népe által Várkonyi motorosainak.
Lévai Gyöngyi északos kézfej nélküli mészáros gyereke, ami miatt rám támadtak, megölte egykori nagyapámat, amit nem értettek, miért bántanak embereket a rettenetes ufó népével a Kohut Istennek.
Bacskai Gyöngyi reformátusként vérfürdőt rendező többezer éve már saját népét, a brazil angyalokat áldozta. Azzal kezdtek születésem előtt, hogy Jóságot megölték, felakasztották, mert matematikai zseni volt.
Dr. Szmisz állandó orvosa a sátán népének, szocialista iskolájával a miskolci II-es elmesztályának Godzsák Ildikónak, Bajzátot hoztak Müllerékkel, megjelölve három gyilokkal, hogy Vénuszt gyalázott a népe. Dr. Szmisz utolsó és első mexikói angyal együtt jár egykori sátán népével, Margit mint nagymama Szaszák népével, ez felfoghatatlan.

Bajzát Müllerrel rendezte meg a támadásomat Godzsák Ildi helyett, berendezték közösen a II-es elmeosztályát Dávid Mónikának, mikkel közösen támadták meg Újhelyt ismétlésben Horn Gyula vas para népével.

A Magas-hegyi Kohut nevet felvevő Ráczkevy Talmudos állatokat, legyeket, viperákat, patológiák tetteit végrehajtó emberiség felszámolása céljából szándékosan uszították az emberekre Kohut néven az egész földönkívüli népet.
Így vették fel a náci nevet Kohut néven saját előre kitervelt szándékkal, hogy minket utolsó Vénuszként, mohamedként, csillagmedveként meggyalázzon és végrehajtsa folytatásban 81 éve Benkő Lajos felfoghatatlan kivégzését.

Ráczkevy Éva Vaszily Magdit egykori sátán népeként, amelyik Lucifert megtámadta büdösözte, befogva az orrát, tehát a Bertalan utcai általuk szándékosan létrehozott ózdi mészárosokat előre kitervelten hozta létre sátánként saját csapásukkal gyalázva meg az embereket, istennőket, és angyalokat az egész világon, ismerte sátán népét.

Mivel a Magas-hegyi Ráczkevyék istene felvette a Kohut nevet, előre kitervelt volt minden Románia tudta nélkül bezárt országhatárok mellett tudván, hogy mit tesznek, hogy kik vagyunk, hagyva minket megcsonkítva lebomolni, miután elmére zárnak magukkal együtt, visszadhatatlan Ráczkevy Magas-hegyi Istent nevükkel és népekkel az egész világon általa megölt megcsonkított, meggyalázott emberiség után létrehozott Magas-hegyi népekkel üzenve a medvének, hozva Lucifert, nincsen rá szó, senki sem érti, hogyan került ide Miskolcra berontott emberiséget egész világűrrel felszámoló Bodor pusztítóval az első egri csillag Kohut csillaga és emberei mészárosai az ózdi cigánytelepre.

A Hagymási néven berendezett Kenézlő kurvái, amik jól élnek, dicsekszenek, miket esznek Rácz Melinda cigánytepével Ózdnak összes Rácával a világnak, utcanépével egész Ózdnak, Havas Henrikkel, Havas Máriával, bányászok pulyaszeplősítőivel Alexa házaspár Rózsájával egykori sátánnak, sajnáltatja magát a demenzként rengeteg arannyal felruházott embergyilkosa a Holnap Magazinnak.

Hagymás Péter, hagymási Pál, a barométer esőre áll, ne búsulj rózsám, mert az egy garast sem ér, ne búsulj lesz még szőlő lesz még lágy kenyér dalt Honti Hanna ózdi cigánytelep félszeműje által Garas Dezső erl manója mohamed támadónak, Hagymási szagaival Bodor Ágnes póknak, hagymaszagú mind, amelyik megölte és meggyalázta, megcsonkította az operett zeneszerzőit egykori Romániának. Ugyanez a Szabó Erzsébet leszbi sátán mészárosa mohamed támadója egész város tudtával a színészeikkel együtt,amikor egyszer felkeltettek Kiliánnal, bemutatták a Csárdáskirálynőjét Müller Péternek,mint egykori Csárdáskirálynőjét Csongor és Tündének.
Ezt nézetik a tik sem vagytok magyarok kivégzőivel az embereknek szirmabesenyői teljes lakosság által irányítva együtt a jeladások helyszínével törökbálinttal, ahol lefejezték az egyik legyet, eltemették,mivel megtámadott Vénuszként engem és az unokanővéremet.

Tort ülnek haldokolva vonszolva magukhoz kacsa lábammal a halak szülötteknek, végtelen ünnepi gyertyájával Müller Péter gyertyával embereket meggyalázó Mohemed embereinek kezdetével a szőröseivel az egész világnak májuskosarával az egykori Kohut emberek halálakor maguk által ültetett virágoknak, Török Erzsébeté Spanyolnáthájával az összes virága Müller Péterrel, Farkasaival, farkastorkújaival, minden töröttjével, sántájával, tompalátójával, kacsajárásúval, sötétkapus dögökkel, cigányaival, összes zsidójával, ufóival a Magas-hegyi isteneknek, haldokolva a kacsa Zsóka Zsókái által engem kurvázó Kositczky Medve kommunizmus erdő népének kígyója által, már akkor tudta a lengyel blogot átvevő amerikai média, hogy itt Vénusz gyalázás történik, egész Lengyelország, akiket csúfoltak, hogy Amerikába mennek segítségért, mivel földrengéssel korok végrehajtásával ugyanígy, földrengésével Bencsiknek, Törőcsiknek, Kacsiknak, minden csiknek elpusztították egész Amerikát. Kositczky kígyója a medvének azóta van a vérfürdősökkel, amióta az emberiség mészárosa angol halálja Szabó Gábornak párzott a szőke Ménesi fertelmével. Kígyó, vagy begyó saját kígyós verse sátán medve erdő népének. Antal Jenő minden Antallal thaiföldi nemi kivégzőivel megtámadta az embereket, úgy, mint a beduinok a Berdnárik embereket.

Cipelnek Sütő László sánta egykori Lucifer támadó által Dévényi Erzsébet kurvájuk fehér vászon ruháját rám adva Soós István előtt, aki tudta ekkor Kiszely Ottó Müller elmebetege mondatát nekem mondva, hogy kihasználtam a férjemet. Ott szólalt meg a dudája a hunnia vatikánnak, ózdi cigánytelepével Miskolc városának, engem elmebetegezve maguk helyett, tudván, hogy ki vagyok, szelep sorsaként születésem óta. Én sohasem álmodtam, mint az emberek, nem értettem,mi történt, hogy beleléptek a fejembe, nekem nem volt teremtőm, sem az embereknek, kiknek egyetlen bűnük volt egykor Jutkaként létrehozott királynője szerint Romániának, hogy zenei tehetségek voltak.

Az a helyzet, hogy a Révész és Bertalan utca ugyanazt jelenti, ózdi mészárosokat, amik győzelmi tort ülnek 130 éve már, mert bizonyítottan meggyalázták, szétcsonkították, feldarabolták az egész emberiséget.

A sárga villamos, ami Bettit elütötte az újhelyi utcán vágtatva Bródyék által az első Ébredő Játszótér végét jelentette, amikor ugyanezt végrehajtották Oroszországban, újságpapírokat fújt a szél, majd ismét ébredt az álllomás, akkor, amikor már csak pár csillag volt az égen.

Ménesiék Müllerékkel nem értem, hogy miért, mentek végig a két utcán, Miskolc egész városának könyvein, hagymaszagúan hozták már a kivégző Ardójukat, itt ismét ismételelték Ráczék nevével, Therry Black győri elmeosztályával, Dávid Ibolya sáskával, hogy a sáskajárást rendező Fásy mulatósaival Gergelyjárás néven Kodály haláljukkal egykori Jeruzsáemi sátán bibliája szerint a tűzben egykori sáskajárást végrehajtották az egész világon. Ménesiék megtámadva ismétlésben csillagmedvét hagymaszagú bűzmirigyet téve a hónaljába Kenézlőn jártak Ráczok kezdeténél, valamennyi Kohut ember gyilkosaival berontott város teljes egészével ismételve folyamatosan a saját kivégzésüket. Dávid Ibolya Müller mészárosa sáska állatát menhelybe adta, Rácz cigánya a győri elmének elvitette saját amerikai elméjével, hogy az embereket nem lehet menhelybe adni.

Halottan emlékeztem, amikor felálltak vitatkozni, hogy Ádám és Éva népei, nem értettem, mi történik, hogy a kurváknak saját törvényük van, mikor a babiloni cserépkor cserepein a fényevésem tartásával Baratta Ágnes barakkos legyeivel kezdve a csonkítóknak, kivezették keletre ismételve az általam megfestett cserépkorát egykori Babilonnak, egész kelet médiájával együtt. A legyeknek nem kell enni, elvannak az állatok és dögjei egykori sátánnak, halott világával Migléczi Gabriellának, valamennyi Gabrillájával Müller Péternek, mint nemi kivégzőkkel Jakubcsek Gabriellával, felfoghatatlan, amit a média művelt tudván,hogy kik vagyunk, visszaadhatatlan az emberek ilyen módon történő mészárlása. Benedek néven járnak ismét, Benedek Éva és orvos legyei mondatánál, hogy Vénusznak mindig férfira van szüksége Jakubcsek mondatát.

Kiliánban hagyták csillagmedvét és mohamedet, tudván,hogy kik vagyok fényevésen három hónapig Lázár Asztalos Ildikójával Lucifer támadójának. Valamennyien szív miatti mészárosok, szív nélkül az egész világon végig élvezik fényevés mellett, mint egykori állatok mindazt a kéjgyilkosságot, mészáros munkát, amit végrehajtottak kannibalizmussal együtt az emberiségen.

Zsókái a világnak, egykori Lucifer támadóként vágtattak be együtt az ózdiak vérfürdőseivel 130 éve.

Senki sem volt a világon, aki segített volna a Kohutoknak, mert az egész világegyetem azóta jött létre, amióta engem forgattak nagypán Japán népével, azóta a két utca szétcsonkította, meggyalázta az emberereket az egész világegyetemben.

A többtizezer éve égi Vatikán néven egykori tűzben járó égi mennyországot megtámadó sátán népei a Miskolcra bejöttek összes névtárával Katalin nevekkel együtt az összes idetett Katikájával a Mohmed támadóknak együtt járnak, a kannibalistákkal, előre kitervelten uszították egymás ellen a népeket, együtt kezdték a közvetítést szándékosan Fábry legyeivel. A keletre kivezetett fényevéssel létező egykori barakkos legyek által megsemmisített cserépkori babilon Cserép Imre sátán népével, visszadhatatlan az összes Imréjével Tűzkő Judit nemi kivégző nemi csapásaival, ahogyan saját kivégző csapásaik helyett gyaláztak volna az örökkévalóságig-

Kilián tudta, hogy kik vagyunk Asztalos Ildikó insulinos cukor insulon nélkül maradva a többi cukrossal együtt hályogával a világ vakítónak berendezve a Kiss Tábornok utcára, együtt a Gyarmathyakkal, Begalákkal. Kiliáni vatikán az ózdi cigánytelepé Müllerékkel.

Kacsa Zsóka hatalmas Krisztus feszületét két gyertya óta hajtja végre maga helyett a Krisztusokon, kacsalábával.

A Lengyel László Kodály műben szereplő állandóan ismételt történelme egykori Romániának, együtt a Gergelyjárással, amiből Ausztrália van régen. Szent Gergely doktornak, híres tanítónak az ő napján, régi szokás szerint, menjünk isten szerint iskolába, ezt rendezte be a református elmeosztály az összes iskolában. Adjatok szalonnát, dögdisznóját jelentette Voit Áginak, hadd csináljunk rántottát, csinál szava mellett a struccpoliitkusoknak, adjatok lúdat, egykori lúdtalpasai Amerikának, amelyek ugyanezt akkor is végrehajtották, majd rajtunk ismételték a lúdtalpukat.

Kurvázással fogadtak engem szeretet istennőjeként, nem tudta, aki idehozott, hogy ezek valamennyien a világ embereinek mészárosai.

Anyám Benkő Magdolna fogaira nem tudtam ránézni, mert Szeleczky Zita amerikai vámpír fogai jutottak eszembe róla. Nem is szerethetett, Magas-hegyi KOhut isten saját teremtménye szív nélkül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: cigánytelepükkel, csillagmedveként, kannibalistákkal, visszaadhatatlan, ciigánytelepéhez, szétcsonkították, nyíregyháziakkal, visszaadhatlanul, kannibalizmussal, apokalipszisével, gergelyjárással, gyógyíthatatlan, szétcsonkította, végrehajtásával, kéjgyilkosságot, világegyetemmel, világegyetemben, kommunistájával, kiemelkedésével, visszadhatatlan, földönkívülinek, kommunistáikkal, elmeosztályával, örökkévalóságig, hivatalsegdéjei, csillagvizsgáló, cigánytelepével, tompalátójával, kacsajárásúval, átváltoztatták, cigányteleppel, vérfürdősökkel, újságpapírokat, oroszországban, felfoghatatlan, végrehajtották, jelenlegi hunnia, utolsó Kohut, összes apokalipszisét, összes vakjával, összes régi, saját népeiket, bibliáját egykori, náci Talmudos, egykori Kohut, vatikáni kiliáni, összes kurvája, első kislány, emberiség felfoghatlan, összes többi, pesti ál-színészeivel, bennem lévő, Gyurcsány Ferenc, Müller Péter Sziámival, Vatikánja Romániának, Müller Péter Sziámi Turcsányi Éva, Illés Égi Jeruzsálemét Luciferrel, Mátainé Katika, Katalin Vénusz, Asszony Edit, Varjú Égi Jeruzsálem, Hogya Máriának, Ráczkevy Magas-hegyi Istent, MÉszáros Ági Kata, Miskolc Ildikó, Berdnárik Isten, Tolcsvay Isten, Tina Turner, Kohut Isten, Rajz János, Cseh Károllyal, Staller Ilona, Szabó István, Valkai Miklósával, Prókai Gyula, Mária Tóth, Berta Erzsébettel, Hogya MÁriával, Sooós Istvánhoz, Szabó Erzsébet, Földes Ferencet, Asztalos Ildikó, Lázár Szajkókkal, Szabó Tibor, Benkő Lajost, Miglécz Gabriella, Benkő Lajos, Benkő Magas-hegyi, Szabó Tibor Roland, Asszony Editnek, Magas-hegyi Hegyi Barbarával, Medve Herceg Tiborral, Medve Marianna, Medve Herceg Tibor, Medve Bocskor, Laboda Kálmánnal, Müllerékkel Turcsányiékhoz, Hegyi Árpád Jutocsa, Vayné Kati, Fényevésem Réti Máriával, Hantos Ágnessel, Megérkezett Miskolcra, Unokanővéremet Bírójukhoz, Bodor Pók, Bencsik Törőcsik, Müller Péter Bakos Máté, Bakos Józsefen, Szaszák Margit, Minden Margitja, Kohut Istennőként, Jóság Vali, Mezei István, Lévai Gyöngyi, Kohut Istennek, Bacskai Gyöngyi, Godzsák Ildikónak, Bajzát Müllerrel, Godzsák Ildi, Dávid Mónikának, Horn Gyula, Magas-hegyi Kohut, Ráczkevy Talmudos, Ráczkevy Éva Vaszily Magdit, Magas-hegyi Ráczkevyék, Rácz Melinda, Havas Henrikkel, Havas Máriával, Holnap Magazinnak, Hagymás Péter, Honti Hanna, Garas Dezső, Bodor Ágnes, Csárdáskirálynőjét Müller Péternek, Csárdáskirálynőjét Csongor, Müller Péter, Török Erzsébeté Spanyolnáthájával, Müller Péterrel, Zsóka Zsókái, Kositczky Medve, Szabó Gábornak, Antal Jenő, Cipelnek Sütő László, Dévényi Erzsébet, Soós István, Kiszely Ottó Müller, Ébredő Játszótér, Ménesiék Müllerékkel, Therry Black, Dávid Ibolya, Dávid Ibolya Müller, Baratta Ágnes, Migléczi Gabriellának, Gabrillájával Müller Péternek, Jakubcsek Gabriellával, Benedek Éva, Lázár Asztalos Ildikójával Lucifer, Cserép Imre, Imréjével Tűzkő Judit, Kiss Tábornok, Kacsa Zsóka, Lengyel László Kodály, Szent Gergely, Voit Áginak, Anyám Benkő Magdolna, Szeleczky Zita, Magas-hegyi KOhut,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.06. 17:52 Koronavírus - Újragondolja idei üzleti tervét a BKK
04.06. 17:43 Koronavírus - A pénzforgalmi szolgáltatók nem számíthatnak fel díjat a SZÉP...
04.06. 17:43 Koronavírus - Szlovákiában bejelentették a két első halálesetet
04.06. 17:42 Koronavírus - Romano Prodi: Az Európai Unió politikai túlélésre játszik, de...
04.06. 17:33 Palkovics: több mint 1200 milliárd forinttal támogatja a kormány a munkahel...
04.06. 17:33 Online videókkal segíti az oktatást a szekszárdi német színház
04.06. 17:33 Koronavírus - Fidesz: Megdöbbentő az ellenzék viselkedése a járvány alatt
04.06. 17:32 AZ MNB 116,3 milliárd forint ajánlatot fogadott el a hétfői devizaswap-tend...
04.06. 17:23 Letartóztatták a 28-as villamoson elkövetett emberölés két gyanúsítottját
04.06. 17:22 Szent István királyról és a koordinátageometriáról is szó lesz az M5 keddi ...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Gyermekek Bibliával!  KarantÉnek  Virágvasárnap  Angelo Comastri bíboros: II. J...  Mai harmónia kártyám  Jézus  Facebookon kaptam  Lila tulipánok kosárban  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tünetek.......  Facebookon kaptam  Betty Boop  Betty Boop  Osztozik velünk a szenvedésben  A kereszt köré kell gyülekeznü...  Png párna  A jó könyv rózsakert  Kellemes teázást!  Lila tulipánok kosárban  Karantén........  A virágok jelképezik  Aranyosi Ervin: Megtisztulás&#...  2020. április 5., vasárnap  Alázatos kérés  Virágvasárnap 04.05  Ferenc pápa virágvasárnapi hom...  Fagylalt csokival  Szelepgumi  Facebookon kaptam  Arany János: Széchenyi emlékez...  A cinke  Virágvasárnap  Ne hagyjuk Jézust egyedül. - G...  Imádság  Png nő  Délutáni mosoly.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Focista  Áldott Virágvasárnapot!  Facebookon kaptam  Nyaralás  Facebookon kaptam  Rendkívüli nagyböjti triduum H...  Kis GIF képek  Ma Virágvasárnap van  Facebookon kaptam  Gáti Gábor videója  Hogyan tud szeretni?  Facebookon kaptam  Kenyértörés  Betty Boop  Üzenet a postásnak.......  Napi cuki  Virágvasárnap Déván 04.05  Csak Isten változtathatja meg ...  Koronavírus - Gyuri bácsi taná...  Betty Boop  TÚRMEZEI ERZSÉBET: Virágvasárn...  Szèp estét kedves látogat...  Tavaszi ajtódísz  Facebookon kaptam  Ferenc pápa virágvasárnapi hom...  Virágvasárnap 04.05  KarantÉnek  A virágok jelképezik  Naplemente  Nagyon szeretem  Szülinapra  Facebookon kaptam Krisztina ba...  733 főre nőtt a beazonosított ...  Focista  Virágvasárnap Csíksomlyó 04.05  Facebookon kaptam  Baba bumm  Facebookon kaptam  Ne hagyjuk Jézust egyedül. - G...  Pio atya idézetei  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Facebookon kaptam  Virtuális  Ferenc pápa a szombat reggeli ...  Imádság  Bach nagyböjti zeneimája  Fagylalt csokival  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Megtisztulás&#...  Betty Boop  Valóban szenvedett Jézus?  Békültél-e meg Istennel?  Erdő Péter virágvasárnapi vide...  Tünetek.......  Magamhoz  Ma Virágvasárnap van  Végig itt volt az orrunk előtt...  Baba bumm  Neked szedtem a virágot! Neked... 
Bejegyzés Címkék
jelenlegi hunnia, utolsó Kohut, összes apokalipszisét, összes vakjával, összes régi, saját népeiket, bibliáját egykori, náci Talmudos, egykori Kohut, vatikáni kiliáni, összes kurvája, első kislány, emberiség felfoghatlan, összes többi, pesti ál-színészeivel, bennem lévő, engem ruhákba, saját népünket, miskolci mészárosoknak, ruhám földönkívüli, ruhában mutatták, vörös földönkívüli, régi idők, földönkívüli vatikán, világ felett, emberiség ellen, sátánjuk rajz, utolsó almát, utolsó almáról, világ összes, mészárosok helyett, vizsolyi bibliája, lyukas szívó, miskolci református, összes betegséggel, betegség megtámadta, embereket szocialista, iskolai támadásuk, embereket valamennyi, fizika ellen, tompalátó Szelep, utolsó embereken, utolsó almája, hullák által, nemi csapás, régi történelmet, összes könyvével, ózdi földöntúli, egykori idetett, sátán egykori, betegségeknél rontották, velem együtt, általuk megölt, könyveit zsákjában, összes cukros, szentély gyalázókat, első medve, csillagvizsgáló egykori, ózdi cigánytelepnek, forrásvizet átváltoztatták, gőrőgszőlősi pusztító, jövőre halál, puffadást ismétli, ózdi cigánytelepükkel, sátán népével, újhelyi rendőrséggel, lengyel helyszínen, nevünket ellopó, tompalátásom kezdetéhez, összes megírt, egész város, főhadiszállás ózdi, idejött Tiborként, férjhez adásom, állandó sátán, ózdi cigányteleppel, világ elmeosztályai, összes Ágnessel, embereket ezekkel, piros földönkívülinek, mellettem maradt, helyről származunk, nekem emberként, amerikai földrengést, rettenetesnek általuk, megérkezett egykori, hónak nemi, földönkívüli népe, egész világnak, sátán halottjaival, földrengése után, égiek által, szőke egyetlen, barakkos legyek, énekem miatt, egykori romániai, egész világegyetemmel, nagypán kecske, egyetlen Jutka, egykori jeruzsálemi, embereket Kohárik, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 5 db bejegyzés
Összes: 6937 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 244
  • e Hét: 586
  • e Hónap: 2392
  • e Év: 56260
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.