Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Aranybankjai a világnak svájci sapkásokkal
  2017-02-04 19:40:17, szombat
 
   
  Svájci sapkásokkal volt berendezve az ózdi cigányteleppel tízezer éve együtt járó Rajz János Katika néven, folyamatosan Urbán Tiborral, Cseh Károlyékkal, egykori csehek előtti emberek megkínzója feleségével együtt, Svájc létrehozója folyamatosan hozta létre lírai karámjaival az apokaliptikus csapásokat, Ózddal együtt Oz a csodák csodája óta, amire felfigyeltem, mint Mádl Ferenc nemesére Müllernek, odatették a Magas-hegyi Hunnia vatikán Müller Péter Sziámi döglégy által lezárt határok után a villámat, előre tervelten, hogy a Keresztesi al pók, mint Rákóczi térrel járó űrpók pusztítója az emberiségnek odavigye Kohut néven a nevünket.

A D betű, amivel felruházták Ózdot Mádl Ferenccel együtt voltak végig tort ünnepelni, Vénusz áldozás és haldoklás közben, Keresztesi Nelli megtámadott Vénuszként tömeggyalázást rendezve, azt kérdezve tőlem, amit ismételt Kiliánban ismét, hogy mire vágok fel.

Keresztesi Nelli egykori űrpók pusztító, amikor kiírtam a nevét, becsületsértéssel vádolt, ekkor felhívott Károlyi roma egyetlen ember bátyámnak adott Hársfalvi Jolán nyíregyházi mérnök által felcsinált Keresztesi Jolán lányaként adott ugatós kutyája Müllernek engem, töröljem le a blogomat, amit véletlenül talált meg István, mert ez már becsületsértés. Éveken keresztül nem mertem leírni a neveit utcának, hol lakom, mi történt velem, mert soha nem bántottam meg senkit.

Keresztesi Nelli Hársfalvi Jolán kutyájával Müllernek, hozta Novák miskolci Rákóczi terét, mire vágok fel, mint Vénusz.

Müller ismétlésben megtámadott engem az orvosaival az ózdi Vatikánnak, hogy Keresztesi pusztító űrpókot a Semmelweis elmeosztályára zárták.

A D betűje az ózdi cigánytelepnek Mádl Ferenccel együtt, mint régi halottjával a világűrnek, sárga fogaival a lenni, vagy nem lenni legyeknek berendezte Mádot, együtt Szabó Istvánnal és Lázárral, együtt Tóth Attilával, mint cseremisz pusztítójával Szombathelynek, Kazsimérszkyvel kiutalták nekem a Révész alvilági telepük utcájára a lakásukat, előre eltervezve hozva Lénártné Jucit.

A D betű Óz a csodák csodája óta Yudi Garlandjával Erich Friednek, a könyveiben szereplő egykori Annát átírta Katalinra futballával együtt a karcsai semmiről sem tudónak látszó vörös hajú kommunistájával Miskolcnak.

A D betűvel berendezett svájci sapkásai Keresztesiéknek Svájcban börtön buzik kiengedésével kezdtek Vénusz áldozással, előre volt megtervezve Szabóék által tompalátásommal együtt minden fertelme a világnak rajtunk végrehajtása mint egykori sátán népének lyukas szívével, végtelen világ könvtárával Lázár, mint nemi daraboló nemi gyilkossal együtt tompalátó görög isten kivégzőivel kezdte a svájci Alpokot, a hét újhelyi hegyet egykor létrehozó égi Vatikánnal járó, ötszáz forintos ózdi cigánytelepét a vatikánnal együtt, előre tervezetten, hogy így végeznek velem csillagmedvével és mohameddel, saját gyilkosaink tetteiti végrehajtva rajtunk. Mivel elpusztult az egész világ Miskolc által, nem volt szabadulás, ezért mentek Svájcba folyamatosan a börtön buzikkal.


Aranyláz néven vált hírhedtté Mádl Ferenc, minden őskori kezdet után a világ minden részén nyomorral és fényevésen tartva az egykori embereket kerestette velük az aranyát, amit végig magával cipelt, minden Aranyosi nevével a híveinek, mint jövő népének, penitenciájával együtt a vérvörös pönkösdi ünnepével, véráldozással emelkednek tízezer éve már a jövő fényevői, mint egykori legyei a barakkal kezdődő ózdi központnak.

Arany János Katika néven már a saját aranykora volt, mint babilon az űrből űrállatival, amik vérből válnak emberré. Penitenciát gyakorol Zorán Szerbiával, véráldozása után többezer éve már, kegyelmet kapott a jövó égi vatikánjától, mint állatától egykori Keresztesi űrpóknak.

Végig az egész Vénusz sorsot gyerekeimmel együtt a tompalátó görög isten óta mészároló Szabó Roland halál népe szervezte fogadásomra, meggyalázta, megette a Szabóival az egész világegyemet, ezt ismétli folyamatosan gyalázva minket tovább a médiájával.
MIndent Szabó István és Lázár szervezett.

Piros pünkösd ünnepét halottan látva már bevezették a jövő penitenciát gyakorló nemi kéjgyilkosok, darabolók, Zorán szerbiai kivégzői, minden vérből áll, ahogyan lefestettem egykor, vérbabilon a nevük, soha nem léteztek, mint állatai a legyeknek és a világűrnek.

Az egyetlen megmaradásra szánt, elrejtett egykori sátán népe által a keresztesi, bodor űrpusztítók népe által felszámolt bolygók és világegyetem után általuk megengedetten költöztetett Jupiter bolygón létrejött rózsakeresztes rend, ahová az ötszáz forintos ország üzenget, Bush volt, aki észrevette nagyon késő, hogy ők az elmeosztályaikkal nem áldoztak embereket. Ebben minden benne volt, ezt leírtam neten, de senki nem válaszolt, nem tudtam, hogy már elrejtették az embereket a Benkő szívvel rendelkező mohamed népével együtt az öngyilkos merénylők által uralt területen a Benkő Isten szívvel bíró mindig élt és nem teremtett embereiként.

Kohut ember nincsen többé.

A fekete kereszten hét rózsás Jupiter lány kalandjait egri központ ismerte, mert a 130 éve itt tanító Jupiter-lány mesterképzése alatt lévő tanítványait Szandi nemi kéjgyilkosa Ózdnak, már itt várakoztak arra, hogy folytassák rajtunk saját sorsuk, kivégzésük, gyilkosságaik, gyalázataik, minden csonkításaik, ember evéseik kivégzéseik saját sorsuk, könyveik végrehajtását megállás nélkül Szabó István lyukas szívű egykori Vénusz támadó és Lázár feleségnek adott nemi kéjgyilkos kannibalistaként egykor kezdett fertelmével annak, amit senki sem égetett el az első görög isten megtámadása óta az egész világegyetem összes földönkívüli vádjával. Tehát az ózdi központját Szabó István világ könyvtárának Keresztesi Nelli egykori űrpusztítója az Alpoknak szándékosan szervezte meg Bodor űrpókjával az egykor sziklán tartott, várakozón várva arra, mikor vetik be Vénusz ellen. Magyarország D b betűjeles ötszáz forintosnak magát mondó egykor itt élt Rákóczi néven Romániában felvette a nevét, mint kannibalista , csonkító, bénító, kaszaboló.

Oz a csodák csodája óta van berendezve előre eltervezve a fogadásunkra Lucifer egykori támadóival engem megtámadókkal folytatva az addigi saját világ könyvtárát Szabó Mádl Ferenccel együtt. Felfigyeltem a Korlát névre, hogyan kerül ide az újhelyi korlát a Hecskéről, mint a jehovák a sárga focizó kutyából, kék csillagja Nyika Turbinának narancs színében Orbán indiai legyeinek fényevésükkel vérevésükkel nagyobbodtak penitenciával a svájci égi Vatikánnal, meg arra is kiskoromban, amikor hozták Kecskés Emilt, mit keres egy kecske, amikor Hecske már régen a kecske. Valamennyi egykori Hecskén hagyott régi történelemként fenn maradt Hogy a MÁria sátán népe kiárulva az embereket, mind Müller Péter népe volt. Mindig itt éltek a világegyetem gyilkosai Miskolcon.

Vicián Sándor Katika néven helyett rám szállították az ég seregét, debreceni ufó kongresszus anyagával, mint halott tatárja a médiája által tisztultan, már megtisztultak a tatárok is, Lucifer egykori támadója mint a többi Halak szülött, halálként vették körbe az egykori tűzben járó Égi Jeruzsálemet.


Argyán Róbert Vénusz áldozó három pondróval megjelölve Anna lányával, Erdős Anna kezdettel visszajött Romániához, amivel kezdték egykor az emberek megölése után a zenei csapásait a Kohut iskolai tantárgyak ellen létrehozott összes csapásával a világnak. Ildikói Csutak pszichiáterével a Tatárdombnak egykori égi Jeruzsálem nemi gyalázói voltak, amikor odavitték a gőrőgszőlősi Lázár Stefániát, szőlőjével a pusztítójának, azzal a céllal, hogy vatikáni svájcot berendező földönkívülijével a világűrnek, egykori Hársfalvi Jolánt hozzánk hozó kutyaként ugattatóval folytassa tovább a jehova kutyával történő áldozásomat azzal a céllal, jehova kutyákat pároztatva a Bertalan utcával az ablak alatt állandó tüzijátékával a Vatikánjának, berendezte Ózdot Szabó Istvánnal Lázár egykori Jeruzsálemet meggyalázó gőrögszőlősi pusztítóval, ezek műveltek mindent többtízezer éve, mikor Szabó István lyukas szívű megtámadta Vénuszt, felesége Lázár Stefánia meggyalázta az égi Jeruzsálemben Illést, megsebesítette Lucifert, ezzel kezdte Lázár gőrögszőlősi pusztítója az emberiségnek a fogadásomat lyukas szívvel megjelölten többtízezer éves emberevéssel kezdte az emberek felszámolását, Égi Jeruzsálemmel, bennem van Illés, amit Szabó tompalátás fertelmei a világegytemnek meggyaláztak, szemeit kiszúrták.

Megszervezte Lázár nemi kéjgyilkosa, emberevője az utolsó Kohut emberek lemészárlását Szabó Istvánnak, tompalátásommal, halál fiával, Miglécz Gabreiella Müller Péter kivégző nemi kéjgyilkosával.

Lázár Stefánia, amit kiszedtek a sírból odavisznek mindenkit mohamed elé, halál fiával, nemi állatával Miglécznek, Migléczinének, az egész utcai listával, mindent végig néznek,amit műveltek egymás ellen uszítva a egykori népeket, ez hozta ide Keresztesi Nelli űrpókot, Bodor űrpók pusztítót. Az Ágnesek helyetti Vénusz áldozást tudván, hogy kik vagyunk a vatikán börtöne szervezte Müller Péterékkel penitenciális véráldozásában Lázár Stefániának.

Lázár Stefániának áldoz vérrel többtízezer éve embereket megetetetve egymással, kaszabolással, saját világ könyvtáruk végrehajtásával. A börtön vatikáni ózdi cigánytelepet Lázár rendezte be Szabó nélkül, mert így akarta befejezni az utolsó csillagok, Istennő meggyalázásával a világ egyetem tor ünnepét. 1994-ben, amikor halottajaik közé vittek a Tatárdombra, kivégezni Bodor Pusztítójukkal maga helyett Ízisz-Jézusként hozva magával, rima Jeruzsálemként eltüntetve Lázárt, kitettek a domb tetejére, fertelem és iszonyat Lázár Stefánia egykori vámpirból lett halottja egykori sátánnak.

Az egész világegyetem tudta, hogy az utolsó embereket végzi ki Magyarország néven az ötszáz forintos egykori előttük párzó börtön látványra felháborodó véráldozó iszonyatai a világegyetemnek, tisztulnak véráldozással első pillanata óta, amióta Lázár Stefánia meggyalázta Illést penitenciájával Lázárnak, vérvörös pünkösdi ünnepével a véráldozásból tisztulóknak.

A 130 éve berontott újhelyi vasrácsos feszületeket a saját népeik által a maguk helyetti sorsukat végrehajtva meggalázták, megcsonkították, levágva minden részüket, megivva a vérüket, minden részükben eleven rontásokkal mozgó űrállatokkal cipelve elmeosztályaikra, ahol nevették az összes általuk megölt népek maradványait, amit az egész város és ország együtt végig nevetett, ezt ismételték szabó könyvtárával Benkő Lajossal, egyetlen szívvel bíró Benkő angyallal, ekkor már tudták a Magas-hegyi média népek, hogy ezek mik, ekkor mikor megszülettem, elvitték Benkő szívvel bíró médiájukat, hogy ne nézzék végig, mint művel az emberiség mészárosainak visszajött egykori romániai Rákóczi tere.

Hihetetlen, hogy Lázár Stefánia egykori légyből, emberi formát véve, egymás ellen uszítva a saját földönkívülijeit, amiről nem tudtak, mint ahogyan arról sem, hogy Lázár micsoda, a gőrőgszőlősi pusztítójával, amikor megölték Romániával nagyapámat, bajszával Szabó István Lyukas szívű apját honvédként megjlelölten itt vannak vérfürdősként Lázár népei ózdi cigánytelep előre kitervelt berendezőivel a korláti cigányteleppel együtt, hozva a csillagok háborúja egykori történetéből Lázár halálnépét felöltözve Dart Wadernek, szőrősök kitermelésével folyamatosan készülve újabb gyilkosságra Lázár összes kurváját bevetve kurvázva engem születésemkor, népe helyett, mindenki tudott róla, hogy kik vagyunk, előre tervezték el az első sárga villamos óta csilingelve járó ideérkezett meghagyott földönkívüliek által képviselt világegyetem maradékaival Vejnemöjnem óta az utolsó népek áldozását az égről, akiket addig Lázár megszámolt, számmisztikája van Müller Rózsájának, földöntúli hatalma van az egykori vérszívónak, szőlőjét vitte azután, hogy a saját pusztítóját meggyalázta, ezért vitték Görögszőlősre, mert ott kezdtek Szabó Tiborral az első görög isten megetetését egymással az emberekkel együtt, minden félszemű kalóz többtízezer éve szabó Roland tompalátó szemét jelentette kezdetek óta emberi formát felvett vérszívóknak.

1994-es tatárdombi berendezésem előre kitervelt volt Lázár sorsaként, utoljára hozva minket fertelme végett, ekkor a saját ózdi cigánytelepe megölte, hogy eltüntesse a bizonyítékot, hogy szelep sorsát mindig kezdték elölről a vatikánnal Derláné fertelme kezdetével.

Az egykori tökéletes ismeretlen emberek világát őrző iskolai tantárgyak ellen kezdetével Ilésnek az égből, a romániai emberek megölésével vérszívójával Lázárnak általam észrevetten ro a mánia néven berendezték Argyán Róberttel, Erdős Annával, Fehér Annával Székesfehérvárjával, egykori már Kohut isten által felügyelt Róma előtti emberek megevőivel Székesfehérvári feszületre engem tevő Lázár népét, egykori kannibalistákat Kozma Zsuzsanna finom lelkével Kodály Zoltán haláljával Müller Péterének Szabó Gábor halálnak, együtt kezdték el a jelenleg magyarnak mondott emberek ellen létrehozott iskolai tantárgyak ellen létrehozott összes csapását létbe léptetve az egész földön, mint kémiáját a náciknak Derlánéval, Yudi Sarkadijával az ózdi központnak, Orosz Bercivel Iboly halszálkától megfullasztott már vízi táncsorát az egykori hét hegy berendezése mellett felfaló és megevő emberek világát jelentő óceánok és tengerek halai, cápái, koralljai, amiből Balázs Fecó emelkedett általam észrevettem vámpírként, az összes vámpírjával LÁzárnak, legutolsó volt a lélekkel rendelkező kutyákkal együtt megevő és feldaraboló cápa és jehova kutya.

A cápa egykori emberek világát jelentette Ázsiában, ezért nem támadják meg elméletben soha az embereket, nem ismerve fel a vérszívókat a tengerekben.

Derláné Éva végig barátnőnek adta ki magát, már három gyerekes fertelmes kinézetű egykori vámpír apával, anyával megjelölve, hogy jelenleg Vénusz vámpír, egykori általuk megevett német Uniós központot építettek, a Bertalan utcai vérfürdősök utcájának három első lépcsőházával.

Lázár, miután meggyalázta a gőrögszőlősi saját pusztítóját, elvitte a szőlőt az égi tűzben járó Jeruzsálembe, Illés már a sajátjuk volt, megvakította Lázár Illést, hogy ne tudja meg senki, mi történt. Ezután indult az egykori általuk megevett Újhelyben és itt Porácsné Dóra, Vargákkal, Rózsákkal meghagyott vele együtt vámpírként gyalázó kezdete a sátánként megírott biblia szerint feszületével mindig zöld szemmel az égi Vénusznak, Lázár volt a halottja annak a történetnek, amikor Jézus zöld szemével mindig Katalint téve feszületre, megjelent a sírból feltámadva, mert vámpírként így folytatta tovább az emberek világának egymásra uszításával az emberevést, egymásra uszítva az embereket egymással, így csatlakozott hozzá gönci bibliájával az engem ismét megtámadó lyukas szívű állandóan együtt szervezkedő Szabó István egyre gyarapodó világ könyvtárát hozva , saját gyikosságaikat mindig Katalinokon végrehajtóival szerte a világon.

Engem várt Lázár Stefánia torta Ünnepi kacsatortájával a médiájának, Zsókáival Kacsa néven kacsa szájú Xarnussal, Majóné vatikáni börtönével, kacsatáljával, amit berendeztek többezer éve a saját elmeosztályukon, bolondok házában, minden gyertyája az első gyalázata óta Havasi népével Hegyi Árpád Jutocsának tort ülő Kilián börtönével, amik itt voltak végig, a cigányaival Ménesinek, végig koldultattak a halottak helyett.

Lázár befejezte ünnepi tortakacsáival halakkal a tortáján, amit felismertem, mert megfestettem, hogy az első két gyertyája óta Lucifer előtti égi világ megevésekor ünnepeltek gyertyával ketten Lázár és Szabó István.

A médiába ment tor ünnepet kacsa tortás halak szülöttjeivel lázárnak tüzijátékkal általam felismertem a cserepeimről, amit megrajzolt Urbán Tibor, azzal a szándékkal, hogy leleplezze végleg a vérszívóit a világmindenségnek.

A családunk beállítása lezárt határokkal a 130 éve berontott egykori vérszívóival Lázárnak már akkor is késő volt nekünk, mert semmi köze nem volt a vérszívűnak az emberekhez. Sütő László sánta egykori Lucifer támadó Dévényi Erzsébettel, mint egykori démonnak folytatta tovább jehova kutyájuk kezdetével három macskájával mici néni fiainak egykori legyekből vérevésből megnőtt fertelmeivel Szabó Istvánnak a jehova kutya berendezést az Árpád utcán, ahol hozták Hársfalvit ugatni, gagu néven támadta meg mohamed népét, amitől félt egykori Bernadettje Mohamed népének. Együtt a kocsival járókkal, fekete mercedesével chicagonak, az elektromos Hársfalvi pusztítóinak jehova temetőt kibérlőivel jövőre készülve Lázár vérszívóval, kislány áldozókkal, tudván, hogy ki vagyok egész Miskolccal, együtt tervezték ki mint Lázár népei, hogy a sárga villamos csilingelő kezdete óta Bródyval együtt járó, őt kísérő egykori ébredő játszótérrel induló zenei koncert zeneszerzőit meggyalázva Lázár tortájával folytatva a sort, korlát berendezésével a hét hegy újhelyi létrehozásával állandóan körben járva a világrészeken világ könyvtárával Szabónak, egykori vérszívójával Illésnek.

Keresztesi Nelli Alpok űrpókja kikérte magának, mint vámpírja Lázárnak, hogy neki emberi formát véve becsülete van, mint az összes többi állatnak Miskolc névtárával.

Urbán Tibor látta a tükörben, mi van nálunk, ezért nem szólt, mert félt Lázártól, meg Szabó István halálnépétől, amik ott voltak Cseh Károllyal, tudván előre tervezetten az ózdi cigánytelep bevonásával, hogy ki vagyok, nem tudott szólni, mert Lázár megölte volna, mint az összes többit, aki szeretett engem Mátainé Katika óta keresztre téve minden zöld szemű Katalint Krisztusként az egész világegyetemben. A korláti cigánytelep Nyika turbina kék csillagával egykori sátán villámlásként élő népével előre tervezett az összes Dudásával egykori csárdák berendezőivel, ahol én dolgoztam Katalinként Hollókőn, meg minden helyen, ahol LÁzár gyilkolt Katalinokat, keresztre tettek az összes Katalinja helyett Lucifer és Mohamed egykori legyeivel, barakkosaival, cigányaival Orbánnak, megjelölt homlokával az ózdi genyójának 666 néven, hogy lássák, itt van Miskolcon LÁzár egykori vérszívó népe, az összes cigányával, ez mind Lázár néven vérszívó, gyalázó, daraboló, csonkító, vakító, felfoghatatlan fertelme a világegyetemnek, amit Szabó Roland tompalátó szeme kezdetével a vámpír családjával halál fiával és szex társával minden Gabriellával végtelenül hosszabbítva a Vénusz áldozást, elvitt 666 cigány központja elégetése után is, nem értem miért. Szabó Roland végig nézte a vámpír halál családja többtízezer éve tartó emberevését, azzal zárták le mindig a Katalin zöld szemű iszonyatukat, hogy a tompalátó egykori Illés által kivájt szemével kezdve születésemkor, lezárt engem, bevitetve saját elmeosztályára, ahogyan tették ezt közösen a vatikáni határt lezáró Derláné állandó báránnyal és kék ufós kíséretével a saját népemnek.
Bodor Ágnes űrpók az összes Katalinja sorsát rajtam ismételte a Lázár által Krisztusként feszületre tetteknek állataként egykori űrpusztítónak, amivel a vatikáni börtön felszámolta az egész világegyetemet.

1983-ra Lázár-Szabó vámpír vérszívói folytatták szívem átszúrásával Bodor Ágnes pók által a sátán egykori világ bibliáját. A vatikáni börtöne Derlánénak két ufós kíséretével a népemnek zárta le a határokat a közös utolsó Kohut emberek kivégzésére. Müller Péter döglegyet vetették be ellenünk, aki megtámadott minket folyamatosan a saját gyilkosaink deformációja miatt, betegsége miatt, tudván,hogy kik vagyunk Lázár állandó kíséreteként.

Románia Kohut gyűlöletből tette ide az összes Ágnesét a pszichografológiai általam felismerten nem létező egykori nagypán Kecskés névvel Hecske berendezett minden Ágnes helyett a pusztítójának Weöres Sándornak visszamenve időben hozva Kopcsikéket singer varrógépével Süveséknek halakkal margaréta szájával Törőcsiknek állandó nemi kivégzőjének Lázárnak, mnden Bencsiknek, állandó kannibálnak, akkor hozták hozzám visszament időben Hársfalvi Jolánt gaguként, a motorjával Várkonyinak, a repülős ijesztgetőivel és autósaival, legyével utolsónak,hogy nem bánt, mert így tették fogságba Hársfalvi Jolán Keresztesi pusztító népével emberi formában élő pókokkal mohamed egykori lányomat.

Ménesi cigánytelepét is Románia hozta ide, hogy a cigánytelepe helyetti sorsot Cseh KÁrolyékkal rajtam utolsó Kohutként végrehajtsák. Állatai ezek az emberi formáknak, mivel tudják, hogy az emberek az első hülye szó után megrepedt szívvel halottá válva léteznek.

Károlyi bátyámnak adott szolgálta mohamed támadóját, nem bírtam elviselni a hangját, mert ugatott hangosan, így jöttek a jehova kutya egykori támadói. Kiengedte a hülye szóra meghaló Kohut utolsó emberre a cigány, Balla pináit, nem értette senki, mi történik itt, hogy Vénuszt gyaláz MÉnesi cigánytelepe, visszanézték a fényevéssel együtt történő saját legyeik kivitelét keletre, miket elégetni sem lehet, mivel Lázár vérszívóit vitték el cserepeim szerint az egykori égi Jeruzsálemnek.

Anyám Benkő zita fogakkal gyalázatát saját népe követte el maga helyett, ezek ilyen állatok a nevünket felvevő Magas-hegyi Kohut istenével a Svájcba vitt nevünket tovább gyalázva.

Kivégzett Lázár és szabó lyukas egykori támadóm a világ könyvtárával Bodor Ágnes pókjával.

Mohamed népe megérkezett Miskolcra, végig nézni mohamed egykori lányommal, mit tettek a világgal a gyalázói a nagyobbik lányával, ma éjszaka kezdetével a médiában.

B. József, aki engem tisztelt, amit még soha senkinek nem engedtek, végig azzal az ál-szeretettel, amiit felismertem, hogy ugyanúgy bánik velem, mint segítő szolgálat az összes iderendezett Lázár állataival és Rózsáival. B-nek köszönhetem, hogy élek, megbénítva minden részemet az ózdi cigánytelep által ismételve folyamatosan Benkő Lajoson végrehajtott iszonyatukat.
Az egész Miskolc város és országa tudta, hogy Vénusz megszületett.

Most hívott Betti, hogy dolgozott, mit hozzon nekem a boltból, megkérdezte,megettem-e sonkát, nem tudtam megmondani, hogy minden amit hozott, elvitték a lakásból, holnap ismét hoz nekem ennivalót, amit a tompalátó Szabó Roland főzött.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kannibalistaként, földönkívülijeit, elmeosztályaikra, keresztesiéknek, végrehajtásával, penitenciájával, kacsatortájával, világegyetemnek, tompalátásommal, meggyalázásával, kazsimérszkyvel, kommunistájával, csillagmedvével, elmeosztályukon, világegyetemben, megcsonkították, székesfehérvári, kannibalistákat, pszichiáterével, gyikosságaikat, becsületsértés, világegytemnek, számmisztikája, elmeosztályára, véráldozásában, kitermelésével, tortakacsáival, tömeggyalázást, megsebesítette, történelemként, berendezésével, cigányteleppel, cigánytelepnek, földönkívüliek, kéjgyilkosával, létrehozásával, ózdi cigányteleppel, apokaliptikus csapásokat, csodák csodája, emberiségnek odavigye, neveit utcának, ózdi Vatikánnak, ózdi cigánytelepnek, könyveiben szereplő, karcsai semmiről, világnak rajtunk, svájci Alpokot, vatikánnal együtt, egész világ, börtön buzikkal, világ minden, egykori embereket, Rajz János Katika, Urbán Tiborral, Cseh Károlyékkal, Mádl Ferenc, Magas-hegyi Hunnia, Müller Péter Sziámi, Ózdot Mádl Ferenccel, Keresztesi Nelli, Hársfalvi Jolán, Keresztesi Jolán, Keresztesi Nelli Hársfalvi Jolán, Mádl Ferenccel, Szabó Istvánnal, Tóth Attilával, Lénártné Jucit, Yudi Garlandjával Erich Friednek, Keresztesiéknek Svájcban, Arany János Katika, Zorán Szerbiával, Szabó Roland, MIndent Szabó István, Benkő Isten, Szabó István, Magyarország, Szabó Mádl Ferenccel, Nyika Turbinának, Kecskés Emilt, Müller Péter, Vicián Sándor Katika, Argyán Róbert Vénusz, Erdős Anna, Ildikói Csutak, Lázár Stefániát, Hársfalvi Jolánt, Ózdot Szabó Istvánnal Lázár, Lázár Stefánia, Jeruzsálemben Illést, Megszervezte Lázár, Szabó Istvánnak, Miglécz Gabreiella Müller Péter, Müller Péterékkel, Lázár Stefániának, Bodor Pusztítójukkal, Benkő Lajossal, Szabó István Lyukas, Dart Wadernek, Müller Rózsájának, Szabó Tiborral, Argyán Róberttel, Erdős Annával, Fehér Annával Székesfehérvárjával, Kozma Zsuzsanna, Kodály Zoltán, Müller Péterének Szabó Gábor, Yudi Sarkadijával, Orosz Bercivel Iboly, Balázs Fecó, Derláné Éva, Lázár Illést, Porácsné Dóra, Zsókáival Kacsa, Hegyi Árpád Jutocsának, Urbán Tibor, Sütő László, Dévényi Erzsébettel, Bernadettje Mohamed, Keresztesi Nelli Alpok, Cseh Károllyal, Mátainé Katika, Katalint Krisztusként, Katalinként Hollókőn, Miskolcon LÁzár, Bodor Ágnes, Románia Kohut, Weöres Sándornak, Hársfalvi Jolán Keresztesi, Cseh KÁrolyékkal, Anyám Benkő, Magas-hegyi Kohut, Kivégzett Lázár, Benkő Lajoson,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.26. 14:41 Koronavírus - A biztosítók nem térítik meg a koronavírus miatt visszamondot...
02.26. 14:32 Európai Bizottság: továbbra is több tagállam küzd gazdasági egyensúlyhiánny...
02.26. 14:32 Koronavírus - Gulyás: továbbra sem tudunk koronavírusos megbetegedésről Mag...
02.26. 14:22 Fővárosi Közgyűlés - Elfogadták a 2020-as költségvetést
02.26. 14:21 SZNT-elnök: az országgyűlési határozat újabb lendületet ad a nemzeti régiók...
02.26. 14:12 Koronavírus/Női kosárlabda Euroliga - A TTT Riga sem utazik el Ljubljanába
02.26. 14:12 A Paks II. projektben is számítanak a határon túl élő magyarokra
02.26. 14:11 Sclerosis multiplex centrumot alakítottak ki Nagykanizsán
02.26. 14:11 Influenza - Teljes látogatási tilalmat rendeltek el a nagykanizsai kórházba...
02.26. 14:01 Csökkent a mezőgazdasági Corteva árbevétele tavaly
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyböjt kívül és belül  Mit kéne tenni . . . ?  Mérlegelek  Mátyásnak az idén nem sok dolg...  Facebookon kaptam  Pio atya idézeteiből  Mi érzelmi analfabéták vagyunk...  Facebookon kaptam Krisztina...  A nagyböjt  Gerberák  Ó vén favágó  Orchidea  Egy hajú virág  Jézus Krisztus egyik legnagyob...  Facebookon kaptam  Gondolat........  Egy hajú virág  Csaba testvérrel - Szent Mátyá...  Tulipán  Borsmentaolaj mint a tüdő tisz...  Kellemes teázást  A kézremegés okai  Tűzkő utcai kis kertben is nyí...  Nagyböjti üzenet 2011-ben  Facebookon kaptam  7. évközi hét kedd 02.25  Esti kép  Pihenő kutya  Egyhajú virág  A nagyböjt  Dáliák  Szalay Fruzsina versei  A valódi barátságról  Csüngő fukszia  Lucia Guerini, 38 évig a Piet...  Naplemente  Nagyon csinos  Szünidő  Facebookon kaptam  Pillangók  Minden fókalelkű induló átúszt...  Ha elestél...  Fehér rózsák  Ady Endre : Jóság síró vágya  Szent II. János Pál pápa nagyb...  Posertube  Clematis  Gyengédség  Portré  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Isten ígéretei  Szenvedélyesen szerette Istent...  Posertube  Mérlegelek  Margaretták  Vízcseppes rózsa  Elmélkedem  Facebookon kaptam  Esti kép  Hajszárítás  Szép estét  Alvó cica  Szép nő  Tulipán  Ó vén favágó  Rohanok  Alvó cica  Facebookon kaptam  Esti kép  Az egyik legboldogabb pillanat  Isten ígéretei  Orchidea  Facebookon kaptam  Minden fókalelkű induló átúszt...  Facebookon kaptam  Az álmok - C.G. Jung szerint  Facebookon kaptam  Gerberák  A kézremegés okai  Minden keresztény töltsön néhá...  Szent Mátyás apostol 02.24  Párbeszéd a liturgiáról: Kezde...  Elhunyt Csukás István! mese ír...  Tűzkő utcai kis kertben is nyí...  Fehér rózsák  Kellemes délutánt  Elhunyt Göröcs János legendás ...  Facebookon kaptam  Esti kép  Mi érzelmi analfabéták vagyunk...  A testnek pihenésre, az elméne...  Az elrejtettek  Eperszem  Isten ígéretei  Hóvirág  Sáfrány virágok  Kellemes teázást  Nagyböjti üzenet 2011-ben  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ózdi cigányteleppel, apokaliptikus csapásokat, csodák csodája, emberiségnek odavigye, neveit utcának, ózdi Vatikánnak, ózdi cigánytelepnek, könyveiben szereplő, karcsai semmiről, világnak rajtunk, svájci Alpokot, vatikánnal együtt, egész világ, börtön buzikkal, világ minden, egykori embereket, vérvörös pönkösdi, jövő fényevői, barakkal kezdődő, saját aranykora, űrből űrállatival, egész Vénusz, tompalátó görög, egész világegyemet, jövő penitenciát, egyetlen megmaradásra, ötszáz forintos, öngyilkos merénylők, fekete kereszten, első görög, egész világegyetem, ózdi központját, egykor sziklán, fogadásunkra Lucifer, addigi saját, újhelyi korlát, sárga focizó, világegyetem gyilkosai, médiája által, többi Halak, egykori tűzben, emberek megölése, zenei csapásait, gőrőgszőlősi Lázár, jehova kutyával, ablak alatt, fogadásomat lyukas, emberek felszámolását, világegytemnek meggyaláztak, utolsó Kohut, sírból odavisznek, egész utcai, egykori népeket, vatikán börtöne, börtön vatikáni, utolsó csillagok, világ egyetem, domb tetejére, utolsó embereket, véráldozásból tisztulóknak, saját népeik, maguk helyetti, összes általuk, egész város, emberiség mészárosainak, saját földönkívülijeit, gőrőgszőlősi pusztítójával, korláti cigányteleppel, csillagok háborúja, első sárga, utolsó népek, egykori vérszívónak, saját pusztítóját, emberekkel együtt, saját ózdi, vatikánnal Derláné, egykori tökéletes, romániai emberek, mánia néven, jelenleg magyarnak, egész földön, náciknak Derlánéval, ózdi központnak, összes vámpírjával, lélekkel rendelkező, cápa egykori, gőrögszőlősi saját, sajátjuk volt, egykori általuk, sátánként megírott, halottja annak, sírból feltámadva, emberek világának, embereket egymással, engem ismét, saját elmeosztályukon, első gyalázata, cigányaival Ménesinek, halottak helyett, médiába ment, családunk beállítása, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 4 db bejegyzés
Összes: 6936 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 237
  • e Hét: 1899
  • e Hónap: 13356
  • e Év: 36193
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.