Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vénusz a genyója Orbán Viktor háromjeles homlokának
  2017-02-04 21:07:21, szombat
 
   
  Lázár Stefánia összes többtízerer éves Krisztusai zöld szemmel megérkezetek a világ minden részéről, mert Lázár Stefánia valamennyi Krisztus helyett zöld szemű Katalinokat tett feszületre.
Uniós központtá váltak Orbán Viktor lázárral együtt mészároló, daraboló, csonkító, emberevő emberformában látható ózdi genyónek engem kiabáló 1977. óta visszament időben az Árpád utcai megengedett állati körülmények között kézzel mosva Hornyák Ildikó Katika néven berendezett állandó legye helyett a szőkeként kiválasztva a vatikáni orvosok által folytatásában Lázárnak egész Józsefvárosával Szandinak és Dollynak, József Attilának, Sztálinig mentek vissza időben az Árpád utcán Bencsik kutyásával a bajszosaival nagyapa támadóival, pici, nyanya, majd genyó voltam az általuk történő elválasztásomig, amikor visszavettem a Kohut nevet, nem tudván arról, hogy a Magas-hegyi isten felvette a nevünket. Arra figyeltem fel, mert nem bírtam nézni a médiát, hogy Sztankay István formájára van eldeformálva apám. Idejárt Miskolcra születésem előtt Balázs utcai utcai gyalázóival szervezkedni a Kohut egykori magyar teremtő Vénusza ellen az egész várossal.

A háromjellel megjelölt homloka Lucifer által nem Orbán genyója volt, hanem Lázárnak Illés prófétája.
Végre akarta hajtani Lázár és Szabó az egész világ könyvtárát többtíezer éve óta végrehajtott gyilkosságát, de megakadályozta ebben a hunnia elméje a vatikánnak, amik megtámadták Lázárt, kivégezték 1994-ben, de már odavittek engem Bodor pusztítóval az Iker torony náci Derláné és vérszívó Ménesi Kopcsikok örökéletűként Ráczkeyék által kiválasztott cigányaival, azzal a kezdetével Ráczkevy embernek Romániából, hogy az embereknek túl gyenge a szíve. Ha egy hülye szótól megszakad, hogyan képzelte el a vatikáni ufó kísérettel járó Kohut isten saját ufó népe az összes többivel együtt, hogy egy ember mindezt ki fogja bírni,.

A csinál szó, becsinálással kezdődik, ezeknek van kiálló fenekük, mint Molnárnénak két lányával.
Utána jön a sárgaleves, ami azt jelenti, hogy bevizeltetik méhükbe tett Liptai démon méhével betétesekkel megjelöltekkel végrehjajtva ismétlésben folyamatosan emelkedve anyagilag és hivatásban. A bevizelés után jön a nemi gyalázásuk egyfolytában Bodorné állandó Lázár népe cigánytelepével Miskolcnak, azután jön a húgyhólyag kivágása, majd a méhük telepakolása gennyes fekélyekkel, ezután végrehajtják saját orvosokkal a küretet minden bevérzéskor, amikor a cigánytelep szurkálja a méhszájat, kaparják az általuk látott patológiák miatt a méhet, addig, míg ki nem lyukad, azután kivesziik a méhet, ezután folytatják az izé szóval, Tircs MÁriával, állandó szőke LÁzár betegségével, állandó gerinc és magasvényomás, fogcsonkítás, minden betegségével, majd jön a többi betegség, mint Gyurcsány Ferenc idegbetetség bevetése rám Sophia Loren helyett, együtt a menhellyel, állandó gépirókkal, a világ összes sakk-kártyárját Ménesi rajtam Árvay Róza nyíregyháziakkal közösen rajtunk végrehajtotta, ezt rajzolta meg Urbán, mikor nem tudtam kimenni az utcára, csak szemüvegben vörös asszonyaként az őrült állandó halakként idetett ünnepi tortával ünnepelet Szelep tompalátó állandó vörös oroszlános Edójának teljes Mezőkövesddel. Az izé nemi gyalázás folytatása, mégpedig olyan módon,hogy Bodor pók felszúrja a méh helyét szúrással, mint ahogyan Ardó Erzsébettel tették ezt folyamatosan LÁzár népeként, utána beviszik az elmére, ott tovább folytatják a méhe helyének fekélyeivel pók betétele mellett az elsorvasztását Bencs Marianna LÁzár népének nagy hasa formájára kidagadva a méhe helye, hogy ezek ezt művelték, rám adták 1973. óta a hasszorítóját LÁzárnak és Bencs Mariannának, követve engem a két utcai kísérettel folyamatosan. A pucol akkor lett bevetve egykori emberek világát egymással megetetve LÁzárral és Székesfehérvárral, amkor pucolták az ablakokat, hogy lássák valamennyien, mit tesz LÁzár a mindig utolsó Katalinnal, végig nézte többtízezer éve az egész világ, hogy az egykori Lázár vérszívója a világnak mit tesz Vénusz várás óta a Katalinokkal.

Ezt tudta Prókai Gyula tanár úr, megtiltotta nekünk a használatát mindig a vár igével kezdte az igeragozást, mert minden Vár-hegye Lázárnak Krisztus várás volt többtíezer éve az Olajfák hegyén Dudásokkal közösen végrehajtva magukkal együtt.

Amikor egyszer jelentettem, hogy valaki nem akar kimenni az osztályból szünetben, lementem a tanáriba, szóltam hogy pofázik az egyik tanuló, Prókai Gyula nagyon mérgesen megsértett engem a pofázás szó miatt. Ekkor már hipnózisban voltam a családommal együtt, mert az első hülye szónál megszakadt a szívem, nem kellett Hogy a MÁria helyett beállítani porcelánszív novella főhősnek, mert neki mint sátán népének nem szakad meg a szíve, olyannak látszik mindegiyknek, mint az embereknek, mert emberi formában járnak a dögjei Lázárnak, ami vérevésből vált emberi formájúvá.

Ez csak a kezdete volt Lázárnak romániájával, minden tantárgy ellen bevetették az általuk létrehozott fizikai nyomással kezdődő le nem írható Lénártokkal berendezett iszonyatukat, kémiához a labor egykori emberek világát felszámoló kripton bemutatásával összes elemével a kémiai vegyjel táblázatnak űrben létező csapását létrehozta, földraz ellen ismert a Vatikáni börtön összes élővilág ellenes csapása Herman Ottó nevéből Duna tévéjével Miskolcnak. Élővilág ellen hozták létre első perctől emberi formában kezdetben a majmokat, talmudot, sátán népét, legyeket, pókokat, pusztítókat, űrszörnyeket, kígyókat, torna ellen már általam észrevetten focizás kezdetével folytatatódik Spartacus állandó rabszolga felkelésével Újhelynek állandó Kiss Ferenc karcsai két tévéjével, börtön bűnözőkkel, amik teherbíró fizikai munkára alkalmasak, így voltak régen.
Matek ellen létrejöttek a számok ég csillagainak megszámozásával, utolsókként m hárman, együtt az elektromos fejű tompalátó kezdetével médiába ment elektromos fejű zsenikkel.

Magyar nyelv ellen egykori Szencijük az egész világot berendezte Kohut Isten ellen létrehozott saját népekkel, tökéletesnek mondva a magyar nyelvet, így támadtak folyamatosan.

Ének ellenes csapására figyeltem fel az ózdi cigánytelepnek hálaadás ünnepére MÉnesinek, szebb a páva, mint a pulyka egykori általuk megölt romániai népek általuk fertelmesen kivégzett állatai nevére. Hálát adnak Lázár Stefániának, penitenicát gyakorolnak, Zorán nemi kivégzővel együtt. Az eukarisztánia mindig Lázáré volt, ami azt jelenti, hogy a véráldozók megtisztulnak a vértől.

Mikor kakasba tették a hajamat, nem tudhattam, hogy a Magas-hegyi Kohut nevet felvett állandó célpontja a Bertalan utcának kakas jelét már régen kitették többszáz éve Újhelybe Kovács öcsi hívó itt Lévai néven berendezett pulyaszeplősítő házára Lázárnak, hogy végzett a német Kohut teremtővel és kakasaival.

A saját népek egymásnak való uszítását Müller halálnépe rendezte Kacsa Zsóka és összes Zsókájával a Vologdának, halak a tortán összes szereplőjével Lázárnak.

Müller Péter Sziámit meghozta Lázár az újhelyi ott hagyott saját mészárosaival, vatikán hozta létre égi vatikánnal, aminek a kísérete volt a két Kohut földönkívüli, nem tudván arról, hogy saját népüket és embereiket darabolják.

Mikor Molnárnéval mentem az uniós kozpontjába Telkibányának, ott volt az Alexandriai Katalin kegyhelye mellette egykori romániai reformátusok kopjafa temetője, amik Lázárral feszületre tették saját Katalinját Újhelynek, Hubner Katalin néven még sátán népéből. Katit kivitte az országból Müller, nem értettem, miért. Az egyetlen kerékbetört, akinek nem volt zöld szeme. Orbán helyett kerékbetörték Hubner Katit, Románia kitette az Orbán kerék helyét, mikor Ménesijéval és Bodor Pókjával kezdte a kerékbetörésemet, amit üvöltöttek a genyó legyének a médiába. Százból egy nem árt a neve a kerékbetörésnek, egy nem ártott, Meliion doktor. Addig tartott Hubner sorsa, amit kiabáltak a genyó Orbán jeles homlokú ózdiaknak, hogy hagyjanak békén Bodor Ágnes pókkal, mert az utolsó ember vagyok Újhelyből.

A hollókői Katalin csárdát felismertem, én szolgáltam ott fel a bort az akkori világban, amiért szégyelltem magam, kimentem a csárdából, megszólított Melion doktor lágy hanggal, amit megismertem, akkor még göndör hajjal angyalként, magához ölelt. Katalin zöld szemével Hollókővel unióssá tett központ fekete mágusai között hollókkal berendezve elnémított hanggal egykori jelenleg is élő Zahuczky Katalin volt a csárdában. Ezért nem bántotta őt Melion soha, pedig ő volt Lázár egyik kannibalistája. A második nem zöld szemű Katalin. Felismertem a hangját 1995-ben, megrezzent a szívem, még senki sem szólt így hozzám, nem tudtam, hogy kivégzésre rendelt magához. Több Katalin nem volt, mivel itt befejezte Lázár a Katalin feszületeit, elhagyta az orrát, meg a méhét, meg a cipőjét, amikor üldözött engem Újhelyben, ekkor kérdezte tőlem Budainé, mitől félek, nem tudtam, miért nem tudok közlekedni,mitől félek.

Minden Katalin feszülete a világnak Vénuszra várt többtízezer éve, Krisztusaik állandóan az Olajfák hegyén vártak. Tűzből vannak, mint egykor én és az égi Lucifer, felfoghatatlan, amit Lázár rendezett ilyen sokáig az egész világegyetem meggyalázása végett.

A Katalinjai Lázárnak nem halnak meg, mert egykori örök életű zöld szemmel Luciferre vártak, mert megtámadták őt Lázárral. Ez a Katalin könyv. Semmi köze hozzá az engem fényevésen tartó, mindent összemocskoló Müller Péter Sziámi és a vatikán által együtt berendezett Ózdnak, amit felismertem, de már halott voltam. A csinál, pucol, izé média és Tircs Mária szavakat már nem bírták ki az emberek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kerékbetörésemet, nyíregyháziakkal, kerékbetörésnek, józsefvárosával, pulyaszeplősítő, elválasztásomig, cigánytelepével, megszámozásával, cigánytelepnek, elsorvasztását, megakadályozta, felfoghatatlan, kannibalistája, megjelöltekkel, végrehajtotta, szereplőjével, összemocskoló, bemutatásával, telkibányának, megtisztulnak, emberformában, folytatatódik, kerékbetörték, becsinálással, hasszorítóját, folytatásában, mészárosaival, eukarisztánia, örökéletűként, magasvényomás, mezőkövesddel, romániájával, telepakolása, folyamatosan, betegségével, idegbetetség, világ minden, szőkeként kiválasztva, vatikáni orvosok, bajszosaival nagyapa, általuk történő, egész várossal, háromjellel megjelölt, egész világ, hunnia elméje, kezdetével Ráczkevy, hülye szótól, összes többivel, ember mindezt, bevizelés után, nemi gyalázásuk, húgyhólyag kivágása, Orbán Viktor, Lázár Stefánia, Hornyák Ildikó Katika, Józsefvárosával Szandinak, József Attilának, Sztankay István, Idejárt Miskolcra, Lázárnak Illés, Ménesi Kopcsikok, Tircs MÁriával, Gyurcsány Ferenc, Sophia Loren, Árvay Róza, Ardó Erzsébettel, Bencs Marianna LÁzár, Bencs Mariannának, Prókai Gyula, Vár-hegye Lázárnak Krisztus, Herman Ottó, Kiss Ferenc, Kohut Isten, Lázár Stefániának, Magas-hegyi Kohut, Kacsa Zsóka, Müller Péter Sziámit, Mikor Molnárnéval, Alexandriai Katalin, Katalinját Újhelynek, Hubner Katalin, Hubner Katit, Bodor Pókjával, Bodor Ágnes, Zahuczky Katalin, Több Katalin, Minden Katalin, Katalinjai Lázárnak, Müller Péter Sziámi, Tircs Mária,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 11:22 Három magyar birkózó három érmet nyert a kubai kötöttfogású versenyen
02.17. 11:21 A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
02.17. 11:11 Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni a...
02.17. 11:11 Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban
02.17. 11:01 Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében
02.17. 11:01 Évértékelő - Dömötör Csaba: éles a választóvonal a klímavédelemről való gon...
02.17. 10:31 Koronavírus - Peking a március elejére tervezett parlamenti ülésszak elhala...
02.17. 10:21 Szíria - Tömegsírra bukkantak Kelet-Gútánál
02.17. 10:01 Újra használható a viharban megrongálódott sportcsarnok Törökszentmiklóson
02.17. 10:01 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Png autó  Olyan régóta élek  Csokor vázában  Idézetek Pio Atya emlék oldalr...  A legnagyobb feladatunk  Szék a vízparton  Évközi 7. vasárnap Csaba testv...  Piros rózsa  Karikatúra  Png alma  Facebookon kaptam  Micike  Boncsér Árpád munkája  Png virág  Png nő  Facebookon kaptam  Jegesmedve és a kutya  Bari és a kis malacka  Csokor vázában  Elhelyezték Boldog Jerzy Popie...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Miért olyan nagy baj  Butola Zoltán - Eső Után  SZŰZANYÁM.--IMA. Anyám, te, a...  Izsák, vagyis  Jön a mikulás  Sárga rózsa  Facebookon kaptam  Virág csendélet  Png könyv  Istenfélelem  Deres rózsa  Istenfélelem  Köszöntsön téged, a kelő napsu...  Gyümölcsös csendélet  Anekdóta Márai - Karinhy barát...  Nem csak azért vagy felelős, a...  Abban a kérdésben, hogy ki irá...  Facebookon kaptam  Az élet örök  17. szonett - Pablo Neruda  Bagoly és a kisliba  Sirályok  Naplemente  Jégtörő  Tévtanítás  Kellemes délutánt  Gerbera csokor  Hóvirág csokor  Facebookon kaptam  Png autó  Nő rózsákkal  Legyen egy vidám, szép vasárna...  Engem csak a konyak érdekel......  Boncsér Gergely és Bordás Barb...  Sørvágsvatn – a F...  Bajszos kandúr  Boncsér Gergely és Bordás Barb...  Ez az enyém  Nem csak azért vagy felelős, a...  Szegfű pohárban  Boncsér Árpád szobrászművész m...  Fa lakói......  Facebookon kaptam  Senkit nem kényszeríthetünk ar...  Csokor vázában  Szegfű pohárban  Facebookon kaptam  Sørvágsvatn – a F...  Posertube  Állati.......  Törőcsik Mari 80. szülimapjár...  Facebookon kaptam  Gerbera csokor  Püspökszentelés és az új érsek...  Png könyv  Facebookon kaptam  Papszentelés Esztergomban  Rózsa csokor  Bagoly és a kisliba  Karikatúra  Png nő  Png cica  Csokor vázában  A legszebb nap? A ma  Deres rózsa  Deres rózsa  Reviczky Gyula: Tartsatok bűnb...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Virág csendélet  Boncsér Árpád munkája  A reggelem  Sørvágsvatn – a F...  Facebookon kaptam  Állati.......  Boncsér Árpád szobrászművész m...  Facebookon kaptam  Szèp napot  Karikatúra  Hó cica 
Bejegyzés Címkék
világ minden, szőkeként kiválasztva, vatikáni orvosok, bajszosaival nagyapa, általuk történő, egész várossal, háromjellel megjelölt, egész világ, hunnia elméje, kezdetével Ráczkevy, hülye szótól, összes többivel, ember mindezt, bevizelés után, nemi gyalázásuk, húgyhólyag kivágása, méhük telepakolása, küretet minden, cigánytelep szurkálja, általuk látott, többi betegség, világ összes, őrült állandó, méhe helyének, elsorvasztását Bencs, méhe helye, hasszorítóját LÁzárnak, pucol akkor, mindig utolsó, egykori Lázár, használatát mindig, osztályból szünetben, egyik tanuló, családommal együtt, első hülye, dögjei Lázárnak, kezdete volt, általuk létrehozott, labor egykori, kémiai vegyjel, elektromos fejű, egész világot, magyar nyelvet, ózdi cigánytelepnek, pulyka egykori, eukarisztánia mindig, véráldozók megtisztulnak, német Kohut, saját népek, tortán összes, kísérete volt, uniós kozpontjába, országból Müller, egyetlen kerékbetört, genyó legyének, genyó Orbán, utolsó ember, hollókői Katalin, akkori világban, hangját 1995-ben, világnak Vénuszra, egész világegyetem, engem fényevésen, vatikán által, kerékbetörésemet, nyíregyháziakkal, kerékbetörésnek, józsefvárosával, pulyaszeplősítő, elválasztásomig, cigánytelepével, megszámozásával, cigánytelepnek, elsorvasztását, megakadályozta, felfoghatatlan, kannibalistája, megjelöltekkel, végrehajtotta, szereplőjével, összemocskoló, bemutatásával, telkibányának, megtisztulnak, emberformában, folytatatódik, kerékbetörték, becsinálással, hasszorítóját, folytatásában, mészárosaival, eukarisztánia, örökéletűként, magasvényomás, mezőkövesddel, romániájával, telepakolása, folyamatosan, betegségével, idegbetetség, megszólított, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 4 db bejegyzés
Összes: 6936 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 389
  • e Hét: 934
  • e Hónap: 12391
  • e Év: 35228
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.