Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Papné Júlia miskolci boszorkány börtön karmája
  2017-02-19 06:29:12, vasárnap
 
   
  1995-ben vittek el engem hipnózisban a Bumeráng utcai csanyiiki szanatóriumban nekem berendezett leszbik és rendőrség listája mellé a Hunyadi palotás Soltészné Kati hunyadi nemes impotens megkívánázás és gyógyszerezés végéig, ott közölték velem megtámadásomkor a földönkívüliek által, remegtetésemmel folytatásaképpen a sátoraljaújhelyi kollektív gyalázásomnak, a két utcai listához tett Katija a hunyadi nemeseknek sárga melegítőjét ekkor rám adták.

Itt folytatódott tovább Kati hunyadi nemes története a barlangfürdőben, ahol kéjjel nézte melleimet Soltész férje sok aggastyán között, amiért engem megtámadtak. Egy sziklai barlangos helységében a Bükknek Hámornál volt egy kocsma, ahová mentem kérdezni, hol van az út, ugyanúgy, mint egykor Amerikában Malek Andrea teremtőjétől a kihalt, meggyalázott, megcsonkított emberek lakta ország után. Hámori Ildikó nevéhez érve Hámorban Losonczy Anna nevével berendezett utcánál, Palota berendezésével a Hunnia elme börtön részéről, vittem bőröndbe a ruháimat, bevittek hatalmas erővel egy házba, ahol elvették a bőröndömet, majd levették rólam az összes ruhát, ott birizgálták ismét a melleimet. Ez a sors az önkielégítést végző egykori istennő jelen sorsát jelenti, hogy saját nektárjával egyesül saját életenergiája mellett.

Mivel Kati szándékosan adta rám az egykori Magas-hegyi ufó nép sárga melegítőjét, sárga bikinijét a gyerekkoromban rám adott sárga bikininek folytatásában soha nem derült volna ki, hogy én ki vagyok, mivel ezek az állatok születésemkor engem kurvának nevezve kezdték el az összes könyvét Szabó Istvánnak Lázárral együtt, saját szerepük, könyvük, sorsuk, tetteik végrehajtásával rajtunk.

A Bumeráng utcájában Pappné Júlia jósnőnek, elvittem a gyerekekről a fotókat, ott Júlia közölte velem, hogy a kisebbiknek primitív fiú udvarol, a nagyobbik megy Pestre iskolába, majd hogy engem a börtön karmájába löktek.
Nem ismertem a karma szót, nem tudtam, hogy már megírtam a Vörös Oroszlános kommunizmust, hogy ezt jelentette régen a karma, tehát nem halálnépé és Sátán népéé volt Mohamed egykori támadásának többezer éves idejében az ózdi fekete mágusok részéről.

A régi támadók közül ketten maradtak, Bakos József és bátyám nagyobbik fia, Krisztián. Krisztián naponta rugdosta az ajtónkat, kifestés után összemocskolt sáros kézzel mindent. Amikor vettem egy automata mosógépet mohamed lányomnak, Krisztián felemelte aznap és földhöz vágta.

1998-ban értek el a tompalátásom kezdetéhez, itt Lázárt és Szabót kiiktatva folytatva Szabó világ-könyvtárát, sárga napot belém téve egykori japán nagypán népéhez Tóth Kecskés Katalinhoz, ideadta nekem a világ gyilkos zöld szememmel Lázár Stefánia mosógépét, azzal a leértékeléssel, hogy nekik mindig volt mosógépük és minden világgyilkos és mészáros család néven tiszteletben él és értelmiségi.

Pappné Júlia viszont ismét itt van az utcában az álmok szerint, egy garázsboltban árult nekem szerelmes levelet, túrós batyut és pogácsát, amit az egyik kivégzésem után itt hagyott űrszörny Zé végrehajtott rajtam, haladva végig a város egykori tanulóinak listáján, ballagó dalok alapján, hogy így kellett volna történnie, mert ezt hajtották végre egykor MOhamed népén.

Júlia garázsboltját ekkor a posta megnyitotta a Bertalan utca mellett postája mögött, Tarcsi Csaba nevét akkor mondtam, hogy belé tettek valamit a méhembe, meg hogy jön a város vállalkozási osztályára egy fontos személy, aki én voltam, ezt mondták neki.

1998-as születési kezdetemhez érve a kimentett Visnyei Lászlóhoz rendelt világ-könyvtárhoz, Szabó István és Lázár Stefánia engem Vénuszként egykor megtámadó, azóta folyamatosan engem feszületre tevő vak sorsához az Illés együttesnek, rám adták az egyetlen fekete ruháját, amit a karcsaiak viseltek, meg Bayer Friderika, meg Bordás Irén, meg Pappné JÚlia.

Lázárnak semmi köze nem volt mohamed egykori támadóihoz, sem a világ-könyvtárának Szabónak, amit többezer éves engem megalázni akaró Máté Krisztina nyanya két első fog kiszedése mellett húsz éves koromban, szülés nélkül, mindenféle csonkítás, gyalázás nélkül, világ-könyvtár nélkül, egymás betegsége, sorsa elhordoztatása nélkül a mészárosoknak, húsz éves koromban akart összetalálkoztatni a két fiammal, majd magammal, fertelmes módon nikotinjával és MOhamed ételei megengedése mellett kurvája nélkül Tóth Asztalos Ildikónak, Thilman Lajosnak, Huszár Évának, Derláné bárány Duna tévés vatikáni Herman Ottó MÚzeumának egész Avassal.

Avas a vas néven volt az egyik Borsod Online hozzászólóm 2001-ben, amikor másoltam Vass Tibor forgószél-szélforgó könyvéből, melyet cserepen is megfestettem, hogy ott járnak éppen Müllerék, hogy avas a vas, vagyis el kellett volna pusztulniuk Koráll együttessel, valamennyi Ferenccel az élen.
Az idegenhangú Éva kísérettel rendelkező Forgószél Évája és Ádámja már nem létezik, mivel egykori Vass néven nemesekkel Románia Miskolccal meggyalázta, megcsonkította, felaprította, fertelmet hajtott rajta végre, ezután fellállt a Piros Piri tik sem vagytok magyarok velem a leplező debreceni bibliát olvastató kivégző népe a médiába, Heti hetes néven, amik folyamatosan ki akartak végezni.

A többezer éves Mohamed támadóit, az én fogságba ejtőimmel nyanya fogával Máté Krisztinának börtön karmás Vörös Oroszlános időben, halálnép nélkül, mohamed pesti iskolába engedélyezésével, Brigittától Paviás Csaba primitív elválasztásával akarta folytatni velem az áldozásomat egyedül Öregszik mentás könyvet és kabátja nélkül Ardó volt férjem, mint egyik csonkítómnak és kivégzőmnek jelenlegi Romániával, amelyik már másodszor 81 éves hosszabbítás alatt hajtja végre rajtam a fertelmet, a végén állandó rettegésben tartva, összetörve minden részemet, eldeformálva, üres tüdővel, minden betegségével a két utcai árnyékoknak, azzal folytatva születéskor az előző szétlapításomat, hogy Bodor felvett nevű egykor sziklán élt saját világ-galaxis gyilkosát küldte rám a szülészeten, azzal, hogy engem kurvázzon, kirántva a bal lábam csípőcsontját.

Minden értelmetlen, a kurvázás nem volt benne, sem a csípőcsont vasfüggönyös kirántás születésemkor, éppen itt jártak akkor Varga Rózsa névnél a kommunizmus elején a Bertalan utcai listán bibliai őrház patika berendezésével.

Minden értelmetlen, mert a többezer éves mohamed támadókat Ménesi ózdi cigánytelepe nem támadta meg, amiknek Románia Kopcsik három cigánnyal megjelölt cigánytelepe, Hársfalvi Jolán nyíregyházi mérnök apja Keresztesi pusztító párzása révén, az ott berendezett Mohamedet váró tárgyak és félelmek szerint, hogy mitől fél, kik hozták ide, motoros Várkonyi Újhelyből, Tara Scott repülővel, pók, ugatós gagu, füstölő Kemény Zsigmond, béka Bestia, Ennyien emlékeim szerint támadták meg a cigányteleppel már ismét Mohamed népét, hozva túsznak, hogy engem vezessen a lányomat Mohamed népének babáival és játékosaival.

Mohamedet ekkor megtámadta a Szabó család sötétkapus lányaként adott dögjével Szabónak, tönkre tette a lábait, befelé járt, a fogait, a nyaki erét, elbuktatta a lépcsőn Szabó Istvánt, hogy megölje az egyik bizonyítékot, hogy valóban Vénusz támadó volt Szabó István, mikor engem meztelenül kitettek Atlantisz felé a felhőbe.

Lázárnak semmi köze nem volt Mohamed népének automata mosógépéhez, hogy ebből élt jólétet a Szabó család.

Lázárnak semmi köze nem volt hozzám, hogy engem többezer éven át minden még meglévő zöld szemű Krisztus helyett feszületre tegyen, kerékbetörjön a halálnépével Romániának.

Bernadettet nem engedték Pestre tanulni, mert tovább folytatták a űrlényekkel berendezett megyei kórház Vénusz áldozását, ahogyan a cigánytelep űrpusztítóval megtámadta Egert H. Kohut Katalin néven egri csillag központban, megölve az embereket így, fertelmes módon melleiket birizgálva, berendezett Talan mindentudó földönkívüli által megsebesített bokszolójával Túri Ferencnek a pesti orvosi kamarájával.

Bernadettet nem engedték tanulni orvosnak, ahová gondoltam születése után, ebből lett Zahuczky Katalin kannibalista két körzettel, főorvosként, kék szemével Romániának, mint egyik barátnője a HOrváth Jutka Müller Péter Sziámi kannibalistájával egyedül. 1992-ben gondoltam, hogy menjen aranyművesnek Pestre, meg fogtechnikusnak Bíróhoz, amelyik végig csonkított engem Mária Tircs betegség, Máté Krisztina Nyanya, Brigitte Bardot, Oláh Ibolya menhelyi nemi csapások helyett. A szombathelyi Spanyó Petrát rendezte be a Hunnia börtön, már Mohamed áldozásból lett fogszabályozó fogtechnikus az összes többi fogtechnikus és aranyműves mellett, Marsi Anikó, heti hetes áll környéki deformációja, Bubik István kutya 1958-as filmsorozatában lévő Gobbi Hilda jelen deformációm bemutatásával Brigitta színésszé tételével, bemondókkal együtt, ami megengedett lett volna szép hangja miatt, Erdei Judittal folytatták tovább a média képzését. Gobbi Hilda fogtalan arcú fertelme Romániának nem volt benne még a földanyája, mint egykori ellensége várásában sem. Palcsó Brigittával kezdődtek a születésemkor Révész utcára tett Varga, Takács Kudlik mint szőke nemi gyalázója Miskolcnak Antallal együtt nélkül folytatásban a bemondóknak, média tagjaival együtt a miskolci Rákóczi térnek.

Brigittát Júlia mondata után, hogy Paviás Csaba primitív, megtámadta Paviás elektromos Erős Antóia Brigitta erős jelentésű nevével felvett névvel mint újhelyi halottal, belőle vonult arcommal, zöld szememmel mexikói Kolcza Mária sztriptiz táncos világ végéig tartó szappan tisztító filmsorozata folytatásaképpen.
Müllerék ott voltak nálam, amikor csillagmedvét Paviás megtámadta, eljátszották a hangját, hogy Brigitta üzent az iker torony házába állati körümények közé juttatva minket, hogy jön haza mosni, ott fekszik hányásban és vérben Paviáséknál. Majd csodálnia kellett Király Évát, mint nemi kivégzőjét Ózdnak, haladva végig a Király utcáján Bírónak, ötszázas áron vettek neki fürdőszobás házat, miután elválasztották születésem kezdete óta tartó Perecessel vadállati férjétől.

Mohamed népét ismét megtámadták Pöstyén Róbert sátán egykori népének, majd a zöld tompalátó szemem születési kezdetével, Ardó Brigitta facebook tulajdonossal, Szabó Roland már juttatva engem Ménesi cigánytelepével, Turcsányi Gyuláné romániai kék szemű állatával Szelep, Szabó-Lázár sorsaként az összes elmeosztályukra a határ lezárások mellett atlantiszi Vénusz fogadására, romániai földanya ellenségeként.

Szabó Roland Lázárral olyat követett el az egykori tökéletes istennők ellen, amit szándékosan kottáztak az égre, hogy többé nem mossa le a hó.

A húsz éves koromban két első fogam kiszedésével engem akkor megtaláltató genyó isten rémséges állapotban találtatott volna meg Istvánnal, szőke kék szemmel, akit meg akartak születtetni nálam mohamed helyett, Attila fiammal, egykori saját teremtményeimmel beengedve hozzám, hogy segítsenek rajtam akarta befejezni nikotinnal és Mohamed népének ételelivel tartó étel zabálást, állattá tevést, étel elégetést, hatalmas bűzében az egykori nikotin istennek.

A sorsomban soha nem volt Lázár Katalin nevű és Rózsa nevű feszületre tevéseimmel Illés együttessel, sem Benkő Omegájának Benkő Dániel pinázójával, amivel körben járnak Ménesiék, amiknek semmi köze nem volt egyikünkhöz sem. Nem volt a sorsomban Szabó világ-könyvtára, sem a rettegtetésem, álllandó leütésem, űrlényeivel Bodornak, a törések, sérülések, csonkítások, bénítások, orrom, fülem, arccsontom Tina Turner helyetti összetörésem, fejem széttörése Fekete sárkány választása közben Ménesi cigánytelepétől kurvázásával az általuk hozott Benkő Magdolnának gesztenyehajával Lázárnak, zöld szemével Szelep Szabó Roland engem elmére szállító sorsukat elméjükkel média néven rajtam folyamatosan végrehajtó Bodorné és Ménesi Bodor Ágnes, valamennyi Ágnes Hantos Ágnes Ady apokalipszisével, sem Baratta Ágnes Pszichografológiai fényevéséhez.

Ha húsz éves koromban két első fogam kiszedésével Brigitte Bardot helyett megtalálnak a népeim, le tudtam volna engedni feszületre tevés, összetörés, állandó leütés, ijesztgetés elhagyása mellett a népemet, hogy segítsenek rajtam.

Nem volt benne a sorsomban az 1995. óta tartó kínzásom és biblia olvastatásom Turcsányi Gyuláné jelen Románia és a tik sem vagytok magyarok szociális hálózat fekete levest közvetítők hálózatával, hogy befejezték fertelmesen az egész világot. Nem volt benne szintén Katalin egyetlen Katalin és Halak szülött,meg Földanyás sorsomban az űrpók tétele a méhembe, kivéve a húgyhólyagomat Bodorné Ágnes helyett, mivel meg voltak jelölve, hogy így vágták ki mindenütt egykori emberek és istennők húgyhólyagjait. Ez volt Melion József osztálya után berendezve nekem Erős Bernadett és Brigitta névvel, a magas-hegyi médiával, aki akkor is, csonkítottan is szeretett engem. Hardonyi doktoré volt első pillanatban Bodor Ágnes pókja a hasában.

Nem volt benne az istennő áldozásomban az sem, hogy Müller Péter Sziámi 81 éve már, saját kivégzését rendezi összeállítva a két utcát, innen viszik a celebeket, poltikusokkal együtt, szépülnek az áldozásommal, nemesednek, emberré válnak, ahogyan teszik ezt többszáz éve Románia engedélyével.

Ez végig a Rózsák és Katalinok egykori világ feszületeit jelentette, Bazsányi Házaspár három gyerekével, mint egyiptomi macskákkal, pulyaszeplősítő bányászokkal, Szabó István világ-könyvtárával Szabó Tibor Rolandon végrehajtva Lázár nélkül.

1998-ban támadták meg a két mellemet, cipelve a mellbimbóimra tett sátánjával Turcsányi Gyulánénak éjjel-nappal kínozva, külön Dávid Mónika kivégzőjével a melleim alatt, II-es elméjével az űrlény Zének, minden törés mellé tett kígyójával az egykori genyónak a bilbia olvastatás közben a bal fülembe küldött óriás boa kígyónak. Ez mind Turcsányi Gyula és felesége sorsa lett volna, magát genyózta Turcsányi Gyuláné itt létem közben koldultatva Nikkelné helyett, ameliyk három csapással volt megjelölve, fényevésen tartva Nagy Anna halottjuk helyett.

Romániában már elpusztult a madárforma szörny, amelyik szétdózerolt engem Patakon Benkő Lajos mészárlása után. Egy boszorkány van ott, ellenségeként a földanyának, együtt rendezték be lezárt határokkal az országot a fogadásomra.

Nem volt benne egykori világ teremtői áldozásomban a tökéletes magyar nyelv és minden tantárgy megalkotójaként, tökéletes szép emberek élte világok támadása kezdete óta erre készülve a velem küldött segítségeimmel történő találkozásom utáni fertelme végrehajtásához a genyó istennek, Lázár népe feszületei mellett Ménesi cigánytelepe általi fekete mágikus rontásaival minden részem megbénítása, fejem, homlokom becsinálása, kezeim, lábaim széttörése. Érthetetlen, amit Románia művelt folytatva lezárt határok között az egykori tökéletes világ istennője Varga Rózsa összes Vargája és Farkas Viola egykori romániai táncosnők elindítása óta tartó mészárosainak kurvázással kezdődő fertelmes világ végek létrehozása, várakozással rám.

Nem volt benne a sorsomban egyetlen kiárusítása az egykori istenekkel együtt Lénártné Jucikának Ómasztaná mozgó nyelv végrehajtójával az egykori űrnép támadásának nyelvüket nyújtóival Székesfehérvárnak Horváth Istvánja kezdetével a Bertalan utcának. Gyalázása cigány, Balla pinákkal maguk helyett Romániának egyáltalán nem volt benne, akkor sem, ha ezt a földanyának gondolta.

Ballák helyetti lábbénításomat berendezték Pirigyiné Takács Klára Pirigyi lányával, hogy helyettük hajtották végre rajtam kiskoromban. Pirigyiné férje ekkor közölte velem, hogy odaszarnak a szájdeformáció alá a népeik a Vatikánból. Piros Piri fiam István egykori támadóját, Pirigyiéket ekkor láttam utoljára, lementek a garázsba, ott ismételték már közösen rajtam hozva anyám anyjának, Begala Juliannának Erdei fiaival a sorsát, Jancsi névvel egykor oroszból jött nemi támadójának gyalázatát rajtam, azzal, hogy a bulgárölfi lakosok együtt megtámadták Begaláékkal és minden öcsivel, Kilián szürkéinek teljes egészével a Kohut embereket Újhelyben Jóságékkal együtt.
Ezt folytatták születésem után Kovács Öcsi pulyaszeplősítő hívő házára tett kakas jelével Piros Piri Kohutnak, ott énekeltem, Piri kötelen ugráltam, megcsípett a mohamed népe által megjelölt helyen a dongója a Duna tévének. Ekkor sem hagyta abba az érthetetlen gyilkosságát Miskolc városa, amit vettem magamnak, mert tetszett az illata, megszüntette, így vettem egyszer gyöngyvirág sprayt, amikor befújva magam megtámadott a Justus utcáján Várkonyijának, hatamas tömegével a méheinek, mert engem a Vatikán méhkirálynőként Piros Piri szeretője által könyvelt el szám megcsókolása óta.

Simon Éva Hunnia börtön szürkéje határlezárással várta a fogadásomat földanyaként teljes világmészáros hentesével és gyalázójával a világnak, azzal, hogy engem nem szerethet senki és mindenkinek le kell néznie. Ezt ismétlik folyamatosan születésem óta.

Átadták Orbán legyeinek Várkonyi mondatát, hogy embereket nem lehet teremteni, motoros legyeivel egykori Amerikának, ami Ménesi cigánytelepét jelenti.

Szégyene hála Vass Tibor zöld szemű Lázár népe vas forgószeles egykori népének Ravaszné Raffai Csilla argentin hősével a zöld szeműeknek, hogy rajtam hajtják végre Müller Péterékkel saját szerepeiket és könyveiket. Hiába írtak, hiába, mint ahogyan eddig tették mészárlásuk közben, azzal, hogy egyetlen akad, aki elhiiszi segítség kérés közben, mi történt.

Nem volt benne a sorsomban az sem, hogy a sátoraljaújhelyi Papp Tibor Várhegy vendéglős hatalmas házat a hegyben építő Pszichografológiai elmebeteg által Orechovszky Katalin méhének megtapodását rajtam hajtsák végre, mert náluk születik meg a sátán népe.
Nem volt benne a fogadásomban Ménesi olasz Rákóczi téri cigánynépe sakk-kártyájával Kántorné kezdetével a Bertalan utcai Orosz Napoleon idejövetelével rajtam folytatott megtermékenyítésemmel a cigánytelepe által a 13 éves gyilkossággal megjelöltnek, méhembe tett démonjával Liptai Kaudiának. Sophia Loren, Szent Martin és Lantos nevekkel ismételték az általuk űrben megtalált szétaprított, feldarált, meggyalázott egykori sakk-kártya tulajdonosok könyveit.
Nem volt benne a sorsomban, hogy az általuk rajtam végrehajtott apokalipszist Porkoláb Alberték elvigyék a polgármesteri hivatalból és minden könyvével az egykori világnak bezúzzák az álmosfüzetekkel együtt, melyeket nem értettem, mivel az emberek nem álmodnak.

Nem volt benne a sorsomban sem a két gyerekem, sem unoka adása Nanu Nanuként az űrből.

Nem volt benne a sorsomban a minden, amit elfelejtek az összes darabolás közben kapott betegségük, mint egykori pulyaszeplősítő Olexáné Rózsának, Posta Gusztáv állandó szocialista iskola dr. Smisz Godzsák Ildikó minden Ildikó engem kutyaként jehova kutyájuk miatt elmén járató istennő alázó Csutak népe, mint egykori űrlényé, sem az Iker tornya a négyessé vált Bodornak.

Godzsák Ildikó három kivégző csapásával a Vatikánnak megjelelölve engem megtámadott Vénusz áldozóként Molnár Rózsa anyjának kaszárnyai lakásában, hogy az anyja így fertelmeskedik a szeretőjével, amit elválasztottak a púpos egykori sivatagi daraboló Godzsáktól, megtámadva minket azzal, hogy az apa pulyaszeplősítő volt.

Mivel ilyen borzalmas életet adtak nekem többezer éve már, a többszáz éve Románia által összeállt ellenségtől, mint földanyától születésem után elbújva a szekrényekbe, diófa asztal alá rettegtem, hogy engem ne szeressen senki, még amellett, hogy Bodorné Ágnes cigánytelepe megölt mindenkit, aki szeretett, vagy megadta a tiszteletet nekem, a rengeteg esővel, beázással megjelölt értelmiség legyőzők mellett sem Hunnia börtön elme fillmjeivel együtt a Dudásoknak. Legyek egyáltalán nem voltak benne, Pogány Balázs és Pogány Judit sem, sem Barack Obama, sem a nemi vesszős termékenységi törzsek, sem a francia nemi kivégzői Koncz Zsuzsának, halak az ünnepi kacsatornán egyik szervezőjének, amelyik pisiszaga miatt engem megtámadtak kicsi koromban, ezzel folytatták a szaguk miatti támadásukat betegségekkel folyamatosan. Koncz Zsuzsa egykori démon még itt sem nyugodott, Wald iskolaorvos nevéhez tették a nevét, KonczWald néven mentek tovább a Kiss Tábornok utcai Lázár vérszívóinak könyvein és Szabó világ-könyvtárán, már buzijaival a Duna tévének Herman Ottó néven.

Mivel ilyen rettegő feszületes végzeteket hajtattak végre, itt kínozva tovább a két istennőket megszülettető Porácsné Dóra és Ráczné Ida helyett, azzal, hogy mennek egykori sátán feleségei a kórházba.

Nem volt benne a sorsomban az sem, hogy az engem húsz éves koromban megalázni akaró jólétben szép ruhákkal engem addig engedő genyó isten, mint nikotin démon engem fullasztó koldultató, fényevésen tartó fertelmei Lázárnak Szabó Istvánnal szoknak le tömeges gyalázással és támadással megállítva az időt folyamatosan a cigarettáról. A karcsai Ardó Zsigmond kivégzőihez juttatva engem menyecskének az ott gyűjtütt NOé vízözön Szabó István sátán népe kezdete idejéig, Ardó Zsigmond leszokott a cigiről, nemesedett, mint a férjemnek adott kivégzőjük, Zsigájuk, állandó Zsiga Marccel együtt Vénusz gyalázásból nemesednek az egész világ egyetemben.

Mikor megszülettem, egyből nem engedtek fürdeni, mert a kisközben Kolyvekék és Vekerdi tetves cigányok bőrét szerintük a pisi kicsípi. A vazelinomat átadták tovább a buzijaiknak, a svácjci Markó buzijaival együtt Ménesi cigánytelepének.

Kim Basinger romániai szőke nemi kivégző kék szemével Turcsányinénak felálállásakor ismét nekem jöttek az amerikai médiéból utalni, mint a Dallasra, Kolcza Mari szappantisztító sorozatára, hogy beképzeltek a lányok, mint Sárközy Anita romániai egykori kanibalista porcelánszíves szívdobbanások kötetem egyik egri fertelem végrehajtójaként, amit rajtam hajtottak végre elpörölve a magyar egykori csillagok és istenek minden népétől.
Kim Basinger neve mutatja, hogy ez csupán elmeosztály játéka lehetett, mint nagyon régen, utolsó mohikán idejében, ingerel Borsod megye jelentésével Romániának határozatlan elmebeteg beállításával a talmudos egykori denevérrel, akit megcsonkítottak, meggyaláztak közösen Tőkés László elmeosztályával, mint az összes reformátusával Müller Péter Sziáminak.

Mit kerestem én a hatvanas évek óta Megadja Sándor miskolci szülészorvos mellett Labanc Annaként a nővérszoba ágyán? A Kuruc Ferivel kezdett Kuruc utcai és Labanc Anna háborúit berendezték jövő történelmeként az összes többi undorukkal együtt, hogy ez lesz egykor világ-Románia történelme.

Madonna Ménesi cigánytelepe folytatta a II-es elmeosztályával a zöld szemű Szabó Rolandnak bezárva engem maguk közé, szokva le a kávéról és cigarettáról, hogy fizessék meg az orvosok nekiik az összes szőkéje helyetti gyalázását Bodorné Ágnesnek Madonna olasz cigánytepével együtt.

Derláné létrehozva a sátánt és a Talmudot átadott engem Kopcsik három sátánistája megjelölésével Miskolcnak likvidálásomra folyamatosan.

Mivel még soha nem láttam férfit, ilyen rettegő, leállt szívvel nem tudom beengedi a gyerekeimet.


Kevés vágyam volt kivetítve a világűrbe megtámadásunkkor, ezek egyike István aranynyílként, amelyik létrehozásakor megtalálta élete párját, Kohut kakas teremtőt, tik sem vagytok magyarok, Ménesi, Tiszolci kivégzőiivel az űr mellett.
Másik vágyam, szájam megcsókolásakor jött létre, kékek néven egykori magyar nyelv őrzőjeként az űrben, ezek között van Attila, mint egykori férjem, akinek menyegzőjén megtámadtak minket István népével.

Nem volt benne a sorsomban Benkő Lajos ellen bevetett Gór Nagy Mária Dévényi Tibor iszonyatos testet lebomlasztója az egykori űrlényeknek, mozgó nyelvével a galaxis népének, sem az, hogy a pöcegödör népe beállítsa testvéreimet Tina Turner saját áruló médiájával, azzal, hogy kivégzi őket eltüntetve azokat velem együtt, akik nem tudtak az ózdi csonkítókról.

A közös gyalázatban végrehajtott Hunnia börtön Magyarország támadásai közben meggyalázva apámat egykori brazil angyalként a Kohut család mindegyik angyal tagjával együtt, Öcsém Gyuszi állandó beállításával egykori Föld mint sajátom utolsó fekete szemű űrutasának többmilliárd éve történő állandó fényevésével, beállításával mackó ruhájában egykori Romániának, felfoghatatlan kínzás és szenvedés, apa gyalázásával Törőcsik Mari Rákóczi téri kurvái miatt, mert a szentek gyalázatából tisztuló démonok félrekefélnek Kilián Öcsivel megjelölt végrehajtásában szürke színben.

Zoránok miután megtámadtak engem remegő hangjukkal, mint kislány gyalázók megöregedve is folytatják a véráldozó penitenciájukat, mint kanibalistái Lázárnak együtt Dusán gyertya gyújtóival az ünnepi kacsa Halak szülöttek tortáinak, Ábel Anita vigyorgó kanibalistájával Romániának.

A világűr kis utasaival végig nézették egykori istennő tökéletes világának meggyalázását.

Születésem utáni támadás óta leállt folyamatosan az idő, most állítottuk vissza február 10-én, mert aznapra volt az egyik székesfehérvári Fehér Annás kannibalista helyetti kivégzésem.

Mivel rettegésem állandó leállása mellett a szívemnek többezer éve tart, elfelejtettem, milyen lehet emberként élni.


Rajtam tanult az ország népe tisztálkodni, miután beengedtek Újhelybe, mindenünk szétmocskolásával rendetlenként tartva minket fényevésen, amíg apa élt, disznót is vágott nyomorában, ezt is átadták Ménesi romániai cigánytelepének a gitárjával együtt a szlovák Rákóczi térnek.

Szinte senki sem maradt az Omegával kezdett zenei fesztiválból. Égi Jeruzsálem Omega csonkítása Benkőkön pinázóival együtt, rajtam ismételve felfoghatatlan. Ezzel várt Miskolc engem fényben járatva Máriaként, éjjel-nappal égetve, Kóbor JÁnos denevér talmudosai által.

Itt is ismételték az 1986-os támadásomat Katona Kári, belőlem médiába vitt túl komoly mondatával, normális dologként, hogy a babos cigány, mint saját Ménesi cigánytelep meggyalázta Katona Klárit a Gyöngyvirág kávéházukban Újhelyben. A Nyírő Gyula elmeosztálya a vasfüggönyös buzi Németnek berendezte a már belőlem cigarettáról leszokató dohányzóját nagymama gyilkosainak, öcsém csonkítóinak, ott Babos Gyula népe minden Gyula utcai névtárával Miskolcnak rugdalták előttem az asztalokat és székeket, ismét ismételtek.

Veszélyes dolog, ez nem skizoprenia, hogy minden ház, lakás megjelölt baktérium bomba, ufó kísérettel, szellem, halálvilággal, nemi kivégzőkkel, falakon átugró sátánistákkal, mint tűzben járókkal, börtön gyilkosokkal, mint állandó leütöimmel, gyilkosaimmal van berendezve Magyarország néven. Még a meggymagból is a hívői Lévainak, Váradinak fejre támadó csapásokkal támadtak meg engem a Bertalan utcai vérfürdősökkel együtt.

Nem az az elmebeteg, aki áldozat minden időben, hanem az, amelyik ezt végrehajtja.

A Német Hunnia elme sánta lábmegrántásommal emelkedő Hit szektája Német Nyírő Gyula vasfüggönyössel együtt azt írta, mikor nevetve azon, hogy a tompalátásom visz az elméjükre, ahol én eutanáziát kértem, hogy agyi defectes vagyok Piros Piri néven nyilvántartott István fiam helyett, leküldve a miskolci Nyugdíjfolyósítóba az összes betegségét 2001-ben, majd gondnokság alá helyeztek István helyett fényevésen tartva, koldultatva, cigarettáztatva állandó kínzásom között a várossal.


Pappné Júlia szering a Bumeráng utcából, aki a médiáját Marsi Anikó zöld marsi ufóival és szürkékkel járta, ami mutatja, hogy együtt voltak a médiával végig, a cigaretta még akkor volt bedobva, mint szív-gyengítő, amikor a Vörös Oroszlánt karmikus börtön bűnözőkkel hajtották végre saját főszereplőikkel. A szívem a többezer éve tartó állandó feszületektől, a 81 éve tartó állandó szétlapításomtól, rettegéstől, a nikotinnal együtt felmondja a szolgálatot, még a tüdőm állandó leállításával Bodor Ágnes pók népével Müller Péter pszichiáter pszichológus halálnépével együtt.

Hogy a Mária lett volna a Porcelánszív kommunista kor főszereplője sátán népéből, akiben már nem tettek volna kárt, nem az enyém lett volna a halálnép kommunizmusa.
Mária ennek ellenére Bartus rendész sátán népe elmondása szerint az áldozásommal emelkedett, ideje, hogy Marika egykori Benkő birtok embereinek kiárulója emelkedjen. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kanibalistájával, apokalipszisével, gesztenyehajával, szétlapításomtól, sátoraljaújhelyi, folytatásaképpen, engedélyezésével, végrehajtójaként, megtámadásunkkor, teremtményeimmel, pulyaszeplősítő, elmeosztályával, megcsonkítottak, cigánytelepétől, vasfüggönyössel, végrehajtásával, cigánytelepének, végrehajtásában, főszereplőikkel, penitenciájukat, cigarettáztatva, székesfehérvári, határlezárással, végrehajtásához, végrehajtójával, barlangfürdőben, fogtechnikusnak, megalkotójaként, méhkirálynőként, szétlapításomat, elmeosztályukra, cigánytelepével, megtámadásomkor, szappantisztító, elválasztásával, álmosfüzetekkel, földönkívüliek által, sátoraljaújhelyi kollektív, hunyadi nemeseknek, sziklai barlangos, összes ruhát, önkielégítést végző, egykori Magas-hegyi, állatok születésemkor, összes könyvét, kisebbiknek primitív, nagyobbik megy, börtön karmájába, karma szót, ózdi fekete, régi támadók, automata mosógépet, Papné Júlia, Soltészné Kati, Bükknek Hámornál, Amerikában Malek Andrea, Hámori Ildikó, Hámorban Losonczy Anna, Mivel Kati, Szabó Istvánnak Lázárral, Pappné Júlia, Vörös Oroszlános, Bakos József, Tóth Kecskés Katalinhoz, Lázár Stefánia, Tarcsi Csaba, Visnyei Lászlóhoz, Szabó István, Bayer Friderika, Bordás Irén, Pappné JÚlia, Máté Krisztina, Tóth Asztalos Ildikónak, Thilman Lajosnak, Huszár Évának, Herman Ottó MÚzeumának, Borsod Online, Vass Tibor, Forgószél Évája, Románia Miskolccal, Piros Piri, Máté Krisztinának, Brigittától Paviás Csaba, Varga Rózsa, Románia Kopcsik, Hársfalvi Jolán, Várkonyi Újhelyből, Tara Scott, Kemény Zsigmond, Szabó Istvánt, Egert, Kohut Katalin, Túri Ferencnek, Zahuczky Katalin, HOrváth Jutka Müller Péter Sziámi, Mária Tircs, Máté Krisztina Nyanya, Brigitte Bardot, Oláh Ibolya, Spanyó Petrát, Marsi Anikó, Bubik István, Gobbi Hilda, Erdei Judittal, Palcsó Brigittával, Takács Kudlik, Miskolcnak Antallal, Brigittát Júlia, Paviás Csaba, Erős Antóia Brigitta, Kolcza Mária, Király Évát, Pöstyén Róbert, Ardó Brigitta, Szabó Roland, Turcsányi Gyuláné, Szabó Roland Lázárral, Lázár Katalin, Benkő Omegájának Benkő Dániel, Tina Turner, Benkő Magdolnának, Szelep Szabó Roland, Ménesi Bodor Ágnes, Ágnes Hantos Ágnes Ady, Baratta Ágnes Pszichografológiai, Bodorné Ágnes, Melion József, Erős Bernadett, Bodor Ágnes, Müller Péter Sziámi, Bazsányi Házaspár, Szabó Tibor Rolandon, Turcsányi Gyulánénak, Dávid Mónika, Turcsányi Gyula, Nagy Anna, Patakon Benkő Lajos, Farkas Viola, Lénártné Jucikának Ómasztaná, Székesfehérvárnak Horváth Istvánja, Pirigyiné Takács Klára Pirigyi, Begala Juliannának Erdei, Újhelyben Jóságékkal, Kovács Öcsi, Piros Piri Kohutnak, Simon Éva Hunnia, Átadták Orbán, Ravaszné Raffai Csilla, Müller Péterékkel, Papp Tibor Várhegy, Orechovszky Katalin, Orosz Napoleon, Liptai Kaudiának, Sophia Loren, Szent Martin, Porkoláb Alberték, Nanu Nanuként, Olexáné Rózsának, Posta Gusztáv, Smisz Godzsák Ildikó, Godzsák Ildikó, Molnár Rózsa, Pogány Balázs, Pogány Judit, Barack Obama, Koncz Zsuzsának, Koncz Zsuzsa, Kiss Tábornok, Herman Ottó, Porácsné Dóra, Ráczné Ida, Lázárnak Szabó Istvánnal, Ardó Zsigmond, Zsiga Marccel, Kolcza Mari, Sárközy Anita, Tőkés László, Müller Péter Sziáminak, Megadja Sándor, Labanc Annaként, Kuruc Ferivel, Labanc Anna, Madonna Ménesi, Szabó Rolandnak, Bodorné Ágnesnek Madonna, Benkő Lajos, Nagy Mária Dévényi Tibor, Öcsém Gyuszi, Törőcsik Mari Rákóczi, Kilián Öcsivel, Ábel Anita, Fehér Annás, Jeruzsálem Omega, Kóbor JÁnos, Katona Kári, Katona Klárit, Nyírő Gyula, Babos Gyula, Német Hunnia, Német Nyírő Gyula, Vörös Oroszlánt, Müller Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
10.16. 21:45 Férfi kosárlabda BL - Idegenbeli vereséggel mutatkozott be a Szombathely
10.16. 21:35 A Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei
10.16. 21:15 Női röplabda BL - A Tiranával találkozik a Vasas a második körben
10.16. 21:15 Női labdarúgó BL - Jakabfi Zsanett két gólt szerzett a Wolfsburgban
10.16. 21:15 Észak-macedón kormányfő: árt az EU hitelességének a csatlakozási tárgyaláso...
10.16. 21:05 Víz Világtalálkozó - KEH-igazgató: világszínvonalú, amit Magyarország a tal...
10.16. 21:05 Londoni elemzők: a külső környezet a pénzügypolitika normalizálásának újrag...
10.16. 20:45 Halálra gázolt a vonat egy embert Keszthelyen
10.16. 20:25 U17-es labdarúgó-vb - Kihirdették a magyar válogatott keretét
10.16. 20:25 Női kosárlabda EK - A Diósgyőr nyerte a magyar derbit
Tudjátok ?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó reggelt , szép napot  Nő kalapban      Őszi levelek    Őszi kép  Őszi kép  Facebookon kaptam        Őszi levelek  Jó szándék  A Tükör törvényei: 1; Minden,...  Őszi kép  Rózsák kottán  Rajtad marad  Rózsák kottán  Camping szék      Megmaradás a szülőföldünkön Cs...  Őszi dekoráció      Szép estét , szép álmokat    Dáliák  Őszi levél          A Jézusról nevezett (Avilai) S...    Aki belső hittel....    Mária napi szentmise és búcsú ...  Facebookon kaptam  Kék ruhában a nő - festmény  Kellemes kávézást    Sárga rózsák  Szép őszi napot  Sütőtökök    Sárga rózsák      Png nő      Kutyus az avarban  Png nő  Png nő  Facebookon kaptam      Őszi kép  Őszi kép    Őszi levél                  Kutyus az avarban    Itt ez a cikk: Nemzeti irányul...    Lila rózsa  Kutyus az avarban  Őszi kép  Szép estét  Png őszi fa  Kislány őszi levelekkel    Őszi dekoráció  Sütőtökök  Kellemes kávézást!  Szép estét , szép álmokat    Lila rózsa  Őszi gyümölcsök    Őszi kép  Kutyus az avarban        Jó szándék      Őszi kép   
Bejegyzés Címkék
földönkívüliek által, sátoraljaújhelyi kollektív, hunyadi nemeseknek, sziklai barlangos, összes ruhát, önkielégítést végző, egykori Magas-hegyi, állatok születésemkor, összes könyvét, kisebbiknek primitív, nagyobbik megy, börtön karmájába, karma szót, ózdi fekete, régi támadók, automata mosógépet, tompalátásom kezdetéhez, világ gyilkos, álmok szerint, garázsboltban árult, egyik kivégzésem, város egykori, posta megnyitotta, város vállalkozási, fontos személy, kimentett Visnyei, egyetlen fekete, karcsaiak viseltek, egyik Borsod, leplező debreceni, többezer éves, áldozásomat egyedül, végén állandó, előző szétlapításomat, csípőcsont vasfüggönyös, kommunizmus elején, lányomat Mohamed, nyaki erét, lépcsőn Szabó, egyik bizonyítékot, halálnépével Romániának, űrlényekkel berendezett, cigánytelep űrpusztítóval, pesti orvosi, szombathelyi Spanyó, összes többi, média képzését, születésemkor Révész, miskolci Rákóczi, iker torony, zöld tompalátó, összes elmeosztályukra, határ lezárások, egykori tökéletes, húsz éves, egykori nikotin, sorsomban soha, sorsomban Szabó, általuk hozott, egész világot, űrpók tétele, húgyhólyagomat Bodorné, magas-hegyi médiával, istennő áldozásomban, mellbimbóimra tett, melleim alatt, űrlény Zének, egykori genyónak, bilbia olvastatás, madárforma szörny, tökéletes magyar, genyó istennek, sorsomban egyetlen, egykori istenekkel, egykori űrnép, földanyának gondolta, bulgárölfi lakosok, mohamed népe, érthetetlen gyilkosságát, fogadásomat földanyaként, zöld szeműeknek, sátoraljaújhelyi Papp, hegyben építő, sátán népe, fogadásomban Ménesi, cigánytelepe által, általuk űrben, általuk rajtam, polgármesteri hivatalból, egykori világnak, álmosfüzetekkel együtt, összes darabolás, négyessé vált, púpos egykori, tiszteletet nekem, rengeteg esővel, nemi vesszős, francia nemi, ünnepi kacsatornán, szaguk miatti, engem húsz, , ,
2019.09 2019. Október 2019.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 6919 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 348
  • e Hét: 2034
  • e Hónap: 6543
  • e Év: 112254
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.