Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A fekete mágusi fogorvosok csapásai - néven nevezték
  2017-08-02 06:03:35, szerda
 
   
  1986-ban kaptam ínyevő baktériumot. Aki hasonlóan hozzám megkapta, rövid időn belül lesorvadt a szájpadlása, amire még protézist sem lehetett készíteni és meghalt. Én azóta harcolok a fogaimért, melyeket részben elveszítettem, mert az íny folyamatosan sorvad, pusztul, bomlik le. Jelenleg a fél szájpadlásom nincsen már, ezért a torkom összeszűkült, ami nagy fájdalommal jár. Tegnap felül az orrnyeregig ért már az csontom, nem maradt más, csak a két volt lapátfog közti kis dudor, ami nagyon fáj. Feltettem ma a felső protézist, bedagadt az orrom. Alul végig nem tartja semmi már évek óta, használok drága fogkrémet huszonöt éve, Gingisollal ecsetelek, Corsodyllal öblögetek, ezek tartják a fogakat. Ha alul is kiesnek, összeszűkül teljesen a torkom.

Meddig tart az ínyevő baktériéum pusztítása, megy tovább az arcüregbe is? Mit tehetnék, a fogorvosok nevetnek rajtam, hogy örököltem?

Pontosan mit értesz ínyevő baktérium alatt? ANUG/Noma/Vizirák, amire gondolsz?

Az az igazság, hogy semmit sem tenyésztettek ki, mert amióta a Hunnia börtöntől 1986-ban ezt a csapást megkaptam, hiába jártam vele fogorvosoknál, főleg maszek alapon, senkit sem érdekelt, még eddig néven sem volt nevezve, mint ahogyan Te belinkelted ezt az oldalt, vagyis ismerik már az összes lefolyását. Mikor megkaptam, teljesen legyengültem, a vörösvérsejtem pusztult a szervezetemben, remegtem egyfolytában, szédelegve jártam, vagyis nem függött össze a fogmosással, mert nagyon tiszta voltam mindig. Már hallottam, hogy a pesti orvosok maszek alapon a kezdődő betegséget tudják kezelni, kitisztítják a pakkokat, melyek nekem 1995-ben jelentkeztek, összefogják a szétcsattant ínnyet, természetesen sok pénzért csak, ami nekem soha nem volt. 1995-ig nem voltak pakkok, nem vérzett soha, akkor kaptam egy újabb merényletet, ezután a tokok alatt az ínnyem teljesen lesorvadt felül, leestek a tokok, nem volt vérzés szintén. 2004-ben már gennyes váladék ürült az egyik fogamból felül, melynek hatására kifordult a fog, de ezt megelőzően az egyik orvos közölte velem, hogy be vannak tokozódva a fogaim, amit nem értettem, hogy tele voltak végig patológiákkal, melyeket a miskolci megyei kórházban kaptam. Már itt nem volt segítségem, mikor kivésték a fogaimat felül, a bal szemfog alól hatalmas férget emeltek ki, ez ellen már védekezni nem tudtam. Ezt követően felül protézisem lett, alul kettéváltak a fogak alatt az ínyterületek, fenn a protézis alatt csontsorvadás indult el, mely a tegnapi nap tetőződött, az orromig elpusztultak a szövetek. Ennyi a kórlefolyása, mellyel hiába fordultam orvosokhoz, egyetlen egy akadt, amelyik Vagothyllal húzta össze az ínnyet. Ezért neveztem el ínyevő baktériumnak, mert többen 1986-ban megkapták, de meghaltak, miután a szájpadlásuk is lesorvadt és attól tartok, hogy megy tovább az arcüregre. Köszönöm szépen figyelmedet!

Fenti levelezést kimásoltam egy oldalról, ahol feltettem tegnap a kérdésemet. Két éve már nem lehet az 1986. óta folyamatosan képződő fogkövet leszedni alul, mert nem tartja semmi a fogakat.

A fekete mágusi fogorvosokat a Hunnia börtön iskolázta be azzal a céllal, hogy ártsanak mindenkinek, mint ahogyan minden területre így helyezte el az orvosait, akár a pszichiátereket Hunnia elméjétől. Az orvosokat bemutatták a médiában is, hogy már a hipnózist is meganulták, mellyel visszaéltek páran jeleket hagyva, hogy ilyenek a fogorvosok Magyarországon. Nem fogadom el azt, hogy már nevet adtak a saját csapásaiknak, kórlefolyást írtak hozzá, mert tudták, hogy utolsóként engem áldoznak, mégis közölték velem Illés újhelyi doktor álal, hogy megkaptam Gór Nagy Mária csapását, akit perelni az orvos mondatával nem lehet, Hunnia börtönt jelenti, akit szabadon engedtek bevetve ellenem tudván, hogy mit tesz, s hogy a csapása a belső testrészeket is lebontja. Nem kellett hozzá Müller Péter Sziámi ózdi fekete mágusi patológiája végig a fogaimban, melyek eleven csapások voltak, sem kiszedni a fogamat Oláh Ibolya miatt gennyes fertelmével a népének a lakásban, ahol most is élek, sem a Hunnia börtön fogaimat szétroncsoló csapása T. Mária állandó betegsége végrehajtása közben, Brigitte Bardot és a nyanyák helyett kommunizmus címen. Nem fogadom el, hogy a fekete mágusi fogorvosok gyógyíthassanak hatalmas pénzekért, hogy a pestiek már tudják - felfedezve a spanyol viaszt -, hogyan kell a pakkokat tisztítani, hogyan kell összeölteni, leszedni a fogkövét az ózdiaknak ingyen is fogmegőrzés címen, mint amit a Bertalan utcai párosa művel a Hunnia börtönnek kihelyezve. Azt sem fogadom el, hogy az ínyevő baktériumot, mellyel megtámadtak engem előre kitervelten, örökölni lehet, mert az általuk felszámolt emberiség tökéletes egészséggel ezt nem ismerhette, ugyanis ez a gennyes szekták néven kezdett vágtázó halottkémek saját csapásait jelenti. Így nevezték az apokalipszisemben a vizitelő orvosokat.

A Hunnia börtön Miskolc külföldön nyaralgató névtárával hosszabbítást végez 81 éve, akkor támadták meg közösen Benkő Lajost Lévai forgószél néven Olaszliszkán a népes cigányságukkal, melyet Lévai Anikó ismétlésben hajtott végre pár éve, s mivel Benkő Lajos, anyám apjaként megkapta a mindent lebontó csapást, ezt ismételték rajtam anyámat létrehozva és tönkre téve születése óta, hogy minket majd nála megszülettetnek, ismételni a Benkő angyali sorsot gyalázatával együtt Bodorné Ágnes cigánytelepének a sírban is.

A körzeti fogorvos nem küldött 2004-es viháncolva történő fogkivéséskor tovább az alul kezdődő ínycsatanással, hogy megakadályozza sebészeti úton a csontozat elpusztulását, bár fogmegőrzést hajt végre a jövő népének, melyek a klubban mesélték el a hetvenes években már értelmiségként, hová utazgatnak jólétükben, mint Rákóczi tériek. Fogatlan csak a Rákóczi tér lehet, beleértve a bibliai népeket, mivel együtt hajtják végre többszáz éve a világ-könyvtárat. Nekik nem jár semmilyen fogászati beavatkozás igazság szerint. Liptaival rendezték be a körzeti fogorvost, még papírom sincs arról, hogy nem tudok kimenni az utcára, csak fél órákra a csontpusztulás miatt, s mivel minden részemben eleven kígyók, békák, pókok, elektromos legyek, halál, sötét a nap voltak, mint a két szememben, pondrók és patológiák száz százalékos rokkantnak kellett volna minősíteni, eszméletlenségig kivégeztek Müllerék 2004-ben.
Nem kellett hozzá még a szomszédok betegsége, melyeket folyamatosan megkaptam tőlük, mint az érszűkületet, cukorbetegséget, nyílt sebeket, fekélyeket, méhem és lábaim széttapodását. Én vagyok a genyó 1976. óta a szomszéd helyett, mert a cseremisz pusztító előttem itt lakó ezt kiabálta neki, ezt folyamatosan ismételték a Mónika Show menhelyi hálózatával, amelyik Benkő Lajos óta eljárta az egész világot értelmiség legyőző csapásaival is, megtámadta a pár embert, akit még meghagytak. Oláh Ibolya hüvelyében élvez, letört a foga, ez olyan vád volt ellenem, amit Müllerék végleg nem tudtak elviselni, bár űrhajóról választották ki ezeket a csapásokat, nem tudni, miért, felruházva mindegyiket a fenevad energiájával. A Benkők sorsát Bródyék hajtották végre és énekelték meg, be is rendezve nyomorultakkal az új dalainak szereplőit.

1998-ban elölről kezdte a Rákóczi tér az utazgatásait szerte a világban, jólétükben azt sem tudják, mit tegyenek, visszaadni a klubnak ezt semmivel sem lehet. Világi főorvosa a pókoknak hangosan kiabálva közölte híd készítéskor 1991-ben eldeformálva a számat teljesen maszek rendelőjében, hogy nekem még sok fogam van, hadd hallja mindenki. Liptai névvel van berendezve a körzete az ózdiaknak, együtt kezdtek Liptai Klaudia démonnal, amikor engem a tik sem vagytok magyarokkal dobáltak eszméletlenül az ágyon a brazil mókus rendi maffiájukkal, a két akkor szerepét befejező szomszéd kíséreteként, Branyiczkyék utána elköltöztek, családjuk tovább szaporodott. Azóta vigyáznak a fogaikra a 81 éve sorsukat, tetteiket végrehajtó kísérettel szomszédban mészároló mártíroknak.

A fogorvosok egy kivételével fekete mágusi beavatottak, itt illetékesek a Bertalan utcában.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: eszméletlenségig, gyógyíthassanak, pszichiátereket, megszülettetnek, cigánytelepének, cukorbetegséget, magyarországon, értelmiségként, nyomorultakkal, szervezetemben, vörösvérsejtem, megakadályozza, csontpusztulás, ínycsatanással, cigányságukkal, csontsorvadás, természetesen, fogkivéséskor, elveszítettem, eszméletlenül, hosszabbítást, elpusztulását, széttapodását, patológiákkal, fogorvosoknál, tenyésztettek, szétcsattant, eldeformálva, egyfolytában, legyengültem, választották, energiájával, folyamatosan, olaszliszkán, kitisztítják, érszűkületet, torkom összeszűkült, felső protézist, ínyevő baktériéum, fogorvosok nevetnek, csapást megkaptam, összes lefolyását, vörösvérsejtem pusztult, pesti orvosok, kezdődő betegséget, szétcsattant ínnyet, újabb merényletet, tokok alatt, ínnyem teljesen, egyik fogamból, egyik orvos, miskolci megyei, Nagy Mária, Müller Péter Sziámi, Oláh Ibolya, Brigitte Bardot, Benkő Lajost Lévai, Lévai Anikó, Benkő Lajos, Bodorné Ágnes, Mónika Show, Liptai Klaudia,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 11:22 Három magyar birkózó három érmet nyert a kubai kötöttfogású versenyen
02.17. 11:21 A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
02.17. 11:11 Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni a...
02.17. 11:11 Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban
02.17. 11:01 Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében
02.17. 11:01 Évértékelő - Dömötör Csaba: éles a választóvonal a klímavédelemről való gon...
02.17. 10:31 Koronavírus - Peking a március elejére tervezett parlamenti ülésszak elhala...
02.17. 10:21 Szíria - Tömegsírra bukkantak Kelet-Gútánál
02.17. 10:01 Újra használható a viharban megrongálódott sportcsarnok Törökszentmiklóson
02.17. 10:01 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A női kézilabda olimpiai selej...  Minden ország kultúrája  Templomunk esti keresztje  Facebookon kaptam  Este a mellkasán megpihenni, s...  Minyon tánc  Öröm  Kávés tánc  Facebookon kaptam  Február  Ne félj!  Azért ezt a nagy Szentséget  Szép estét kedves látogatóimna...  Puha párna  Lehetséges...  Egy halk futam egy ócska zongo...  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást!  Facebookon kaptam  Kislány madárral  Wass Albert: Záróvers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az apró örömöt keresni kell &#...  Virágos  Csendélet  Vándor  Bernadett megtalálta az elvesz...  Minden embernek, így a magyarn...  Parlament este  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Tanuljuk egész életünkben  Virágba borult a Holt-tenger k...  Kislány madárral  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isteni szeretet  Egy halk futam egy ócska zongo...  Szent Marto Jácinta és Ferenc,...  Facebookon kaptam  Sors, életfeladat, személyiség...  Eucharisztia - a szeretet és é...  Goethe : A kedves közelléte  Kávés tánc  Virágos  Ezen a nyelven  6. évközi hét péntek 02.21  Szép estét  Olló  Dr. Gyökössy Endre : Boldogok  Akik egymást szeretik, azok a ...  Sors, életfeladat, személyiség...  Mária-oszlop újra felállításár...  Johann Caspar KERLL / Requiem  Petőfi Sándor - Pacsirtaszót H...  Káprázik a szeme  Február 21-én az anyanyelv nem...  Levendula csokor  Goethe : A kedves közelléte  A tej- és tejtermékmentes diét...  Rózsás csokor  Ejnye  Facebookon kaptam  Vizsgázom  Útravaló – 2020. február...  Minden embernek, így a magyarn...  Dobozban  A karcsúság titka  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Itt a tavasz, halihó! - Böjte ...  Tanuljuk egész életünkben  Alvó baby  Van értelme a misének áldozás ...  Csokiból  Szèp napot kívánok  Szerencséd és az őrangyalvonal  Dsida Jenő - Miért borultak le  Facebookon kaptam  Azért ezt a nagy Szentséget  Petőfi Sándor - Pacsirtaszót H...  Png virág  Pillangó  Öröm  Dobozban  Szent Bernadett csodálatos imá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodrásznál  Puha párna  Goethe : Új szerelem, új élet  Betty Boop  Szèp estét kedves látogat...  Damiáni Szent Péter püspök és ...  Játék a falevéllel  Vízcseppes rózsa  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
torkom összeszűkült, felső protézist, ínyevő baktériéum, fogorvosok nevetnek, csapást megkaptam, összes lefolyását, vörösvérsejtem pusztult, pesti orvosok, kezdődő betegséget, szétcsattant ínnyet, újabb merényletet, tokok alatt, ínnyem teljesen, egyik fogamból, egyik orvos, miskolci megyei, fogaimat felül, fogak alatt, protézis alatt, orromig elpusztultak, fekete mágusi, pszichiátereket Hunnia, orvosokat bemutatták, fogorvosok Magyarországon, saját csapásaiknak, orvos mondatával, belső testrészeket, fogamat Oláh, nyanyák helyett, spanyol viaszt, pakkokat tisztítani, ózdiaknak ingyen, ínyevő baktériumot, általuk felszámolt, gennyes szekták, vizitelő orvosokat, népes cigányságukkal, mindent lebontó, körzeti fogorvos, alul kezdődő, csontozat elpusztulását, jövő népének, klubban mesélték, hetvenes években, bibliai népeket, körzeti fogorvost, szomszédok betegsége, genyó 1976, szomszéd helyett, cseremisz pusztító, egész világot, fenevad energiájával, utazgatásait szerte, pókoknak hangosan, számat teljesen, brazil mókus, kivételével fekete, eszméletlenségig, gyógyíthassanak, pszichiátereket, megszülettetnek, cigánytelepének, cukorbetegséget, magyarországon, értelmiségként, nyomorultakkal, szervezetemben, vörösvérsejtem, megakadályozza, csontpusztulás, ínycsatanással, cigányságukkal, csontsorvadás, természetesen, fogkivéséskor, elveszítettem, eszméletlenül, hosszabbítást, elpusztulását, széttapodását, patológiákkal, fogorvosoknál, tenyésztettek, szétcsattant, eldeformálva, egyfolytában, legyengültem, választották, energiájával, folyamatosan, olaszliszkán, kitisztítják, érszűkületet, jelentkeztek, ínyterületek, csapásaiknak, végrehajtása, maffiájukkal, kórlefolyást, szétroncsoló, fogmegőrzést, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 4 db bejegyzés
Összes: 6936 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 611
  • e Hét: 3372
  • e Hónap: 11064
  • e Év: 33901
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.