Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Cigányok leszállították a maffiákat Nyíregyházán- Megváltók
  2017-08-09 00:46:00, szerda
 
   
  1995-ben a miskolc-tatárdombi iker tornyos Talmud-Rákóczi téri családi házban voltam komfort nélkül, két éven át cserélve ki a Braunné által vasszöggel és hasonlókkal kihalatott gyümölcsfákat, ültettem újakat, melyeket lehullott cefrével trágyáztam, meg levelekkel. Braunné folyamatosan ültetett a budiból kiszedett tartalomba burgonyát, kaprot, hasonlókat, melyekből ilyen neveken szarból készített árnyékokat léptettek életbe emberformában, melyekkel csonkítást és bénítást, gyalázatot hajtott végre a főnix fedőneves Rákóczi tér. Én mindent megnemesítettem, egész nap hajnaltól késő estig gyomláltam, kapáltam, permeteztem háti permetezővel, rézgálic és mész keverékével. Lavórban mosakodtunk, ezért a vaskályhán egész nap forrt a víz nagy fazekakban, hogy mindig tudjunk tisztálkodni.

A szomszéd jehováitól folyamatosan kaptam a csapásokat a növényekre, mint a labdarózsára, melyet elmondása szerint kénköves eső vert el. A szilvafákat állandóan ellepte mindenféle élősködő. Egyik alkalommal levágtam egyesével a két szilvafa leveleit, bimbóit. Mikor ezt elmondtam másnak, azt felelték, hogy befulladnak a fák. De a növények megismertek engem, éden, vagy paradicsom lett az egész kert, a két szilvafa újból hajtást hozott és leveleket, rengeteg termés volt rajtuk éveken keresztül.

Mikor kórházba juttattak a szomszéd helyett, Túri Ferenc neves pszichiáterré lett általi berendezett osztályra lemészárolni, ismételni a szereplőkkel a Fábry által kiabált egri csillag támadását, folytatásaképpen az Egri csillagoknak, melyet most a nagyobbik lányom leforrázásával hajtottak végre 1980-as kommunista koruk idején, éppen a Koncz Zsuzsa által kezdett Szaturnuszi kommunizmust ismételték sakkal, a kert magától hozta a virágokat, aranyló színben, így üdvözölte a hazatérésemet, de nekem az űrpusztító és pók népe támadásával, Annás Mülleri gyilkosságban, hogy bújjak vissza Anna szereplőjükbe, amit nem érthettem, már végem volt. A Talmud démonjai utolsó emberként maradtak mellettem, mint később Müller sátánistája, de a növények tudták, hogy ki vagyok, Katalin, a Földanya, a törvénykönyvvel, akit megcsókolt egy arra utazó Kohut Isten népe, ezért kértem segítséget, küldtem a kékeket megmentésemre. Így lettem talány a kulccsal, melyet folyamatosan kerestek, a kulcs a csókom, mely a titkot rejti testében.

A cigányok ott voltak a családi házban, 1995-től volt rajtam a gyalázója a Főnixnek, éjjelente körbevett engem, nyomogatott az ágyhoz, fertelmet hajtott végre. A cigányok ezt deréktáska mutogatásával ünnepelték, nem tudtam, hogy úgy helyezkedik el rajtam, csak iszonyatos érzés volt, amikor szorított magához gyalázva engem 22 éven keresztül. Mikor Pavlyás, egyetlen perecesi sátán népe, aki nem ártott, megjött segítségkérésemkor, elégette a cigányt - tavaly.

Olvastatták velem a bibliájukat éjjel-nappal elköltözésemig, ha nem olvastam, ütögették az óriás kígyójukat a bal fülemben, mely lengedezett a levegőben, így tisztultak a Bibliában lévő népek, nem tudtam, hogy itt kollektív feltámadás lesz szentté válásukkal, leszokva cigiről, alkoholről, fűről, megnemesedve, felöltözve, megtisztulva, közben rám szállították Nagy Anna visszaszámláló halottjuk feltámadásra váró helyett az ég seregét. Akik jöttek, fogságba ejtették, ahogyan egyiküket a média mutatta, hogy már nekik minden mindegy, utalva Antal Imrére, hogy perverz volt, feltehetően a kívánságát ki kellett elégíteni.
Én nem láttam a másik világot, nem tudom, mennyien jöttek ártatlanok, annak örülök, hogy az amerikai filmrendezők nem merészkedtek ide, csak közölték, hogy a Szívdobbanások istenektől való elpörölésének főszereplője, Sárközy Anita beképzelt, nem tudtam, hogy 1991. óta hajtják végre a szerepét rajtam.

2004-es végleges csonkításomkor, hangom elvételekor Müller Péter Sziámi és dr. Tűzkő Judit nemi kivégző által jöttek a cigányok begipszelt kézzel, előtte láttam Pogány Judit Kiskatós áldozását, együtt voltak Papadimitruval, akinek be volt gipszelve a keze, valamiért ezt a cigányok utánozták. Kakastaréjjal vonultak sokan be a zárt osztályára Miskolcnak, már ekkor a visszaszámlálók is tudták, hogy hiába adták a jeleket 40 éven keresztül, nekem végem van, meg nekik is valószínűleg, hiszen itt kollektív feltámadásra, szépüléssel, szent életmódra készül Magyarország. A hangom az első ciszerdinol, egy cigánylány miatti gyógyszerbeadásukkor elment.
Mivel egész életem ilyen értelmetlen támadásokból állt, már ekkor nem akartam gondolkozni sem, nem volt segítségem. Nem tudtam, hogy kivégzők és elmeosztály ellen kellene mennem. A könyveket nem úgy hajtották végre, ahogyan meg vannak írva, hanem átszerkesztve, akár a filmeket, értelmetlenül. Kovács Gabriella idegorvost bízták meg a kivizsgálásával a Túri Ferenc osztályán történteknek, akivel annyiból állt a kivizsgálás, hogy odament a tükörhöz, belenézett és közölte, hogy neki már neve is van náluk, vagyis tudta, hogy fekete mágikus gyilkosság alatt vagyok 1998 előtt már. A pesti orvosok rábízták a miskolciakra a lemészárlásomat, kivégzésemet, eltüntetésemet, hiába írtam az orvosi kamarájuknak 1995-ben, leírva, hogy mik történtek velem a megyei kórházban. Rácz kamara orvos azt felelte 1998-ban, mikor éppen a kivégzőimmel volt együtt, hogy bízzak az orvosokban. 1998-ban földanyaként támadtak rám a lakásban, számomra érthetetlenül sátán feleségeként, még ezt a szót azelőtt nem hallottam, nem tudtam, hogy az őskígyót jelenti, melynek megáldoztak a Kex együttes dala szerint 1971-ben, Csernobilkor legyőzött. Népe mindenáron meg akarja műteni a strumámat, mert abba hagytam a gyógyszereket február eleje óta, elromlottak az értékeim. Nem vagyok cukros sem, sem köszvényes, mégis a foghiány miatt, meg a fényevés, koldulás miatt magas minden értékem. Nem tudom megrágni az ételt, egyben nyelem le az összeszűkült torkommal, ez az emésztési probléma kivégezte minden részemet.

Nyíregyházán élnek a gonosz zsidók Árvay elmondása szerint, ott ünnepelték a Rákóczi terükkel, hogy unokabátyám hátára létrát dobtak a hatvanas évek elején, kezdve születésemtől a tor-ünnepet, mikor Bélát megrontották Zorán perverziója miatt, amelyik mára megöregedett, penitenciával megtisztult a gyalázatával. Ott történt Hajdúszoboszlón a lábam tönkre tevése, felfoghatatlan kukoricás labirintussal ünnepelte ezt Nyíregyháza.

A cigányok közölték, hogy nem értik, miért bántanak engem még mindig, hiszen ők már leszállították a maffiákat Nyíregyháza központjában az égből. A mentősök egymás után hordták be Hámorból és a környékbeli falvakból a könyvtulajdonosokat, akikkel megbarátkoztam, nem tudva semmiről, hogy éppen rajtam ismétlik a szerepeiket, csúfoltak engem, hogy puszival köszönök el tőlük. Az egyik mentős, látva, hogy mi van körülöttem, keresztet vetett. Itt is lepleztek páran, volt aki önkéntesen bejött az osztályra mentővel behozatva magát csupán azért, hogy elmondja, hogy Tátrai Gabinak áldozásomból már saját Ofotértje van. Nem volt kinek továbbítanom. Senki nem tudta, hogy a cigányok rajtam, minden részemben, ágyamban éjjel mészárolnak engem a tik sem vagytok magyarok Mónika Show Müller Péter Sziámi népeként, meg az utcanép választja el támadásommal és áldozásommal a börtön, sátán, pusztító népeit a kurváktól. Nem is tartanak senkitől, elmebetegeznek az újságoknál továbbra is a könyv főszereplők, skizoprenek, Freit Tamás Törőcsik ide tartozó kommunista pojáca és népe gyilkosai közül születésem óta utolsó emberként áldozva sztárja Miskolcnak, az egész világnak, mivel a filmrendezők nagyrésze, mint a most díjat nyert Nemes is itt illetékes, sátáni undorító történelmükkel írják továbbra magukat be a jövőbe.

Pöcegödörben haldokoltam 22 évig. Ide vonták le magukkal az összes földönkívülit, akik meglétét a saját kék népük is tagadja mások előtt. Nincs más segítség azoknak, akik ebben a mocsokban nem vettek részt.

Vénusz vagyok, mindenki szerint, csillag voltam az égen, míg apám Istennőné nem varázsolt, de már régen megszülettem emberi formában, mióta fogságba ejtettek Atlantisznál. Napokig játszották, ahogyan a fejemből az óriás polipot, mint Dudások agyi defeckjét, az összes értelmiség legyőző rontást, bal fülemből (melyet összetört a volt férjem a spanyol pusztító miatt, ezt ünnepelték az újhelyi cigányok) a Hunnia börtön biblia olvasásakot beletett óriás boa kígyóját kiszedték, hogy emelkedem, kizavartam az ufókat a világűrbe, olyan hatalmas voltam, meg hogy adjam vissza a saját fogaimat nagamnak. Gyuláék, akik jöttek segíteni levették rólam Katalin óriás fénytestét, mert ha még egyszer megtámadnak, megáll az Idő végleg és kirepült volna a Föld a világűrbe, ahol forgott körben 1986-os kivégzésem óta. A fiamé a törvény, a törvénykönyvért harcolt többszáz évig, nem tudva arról, hogy a szívünkben hordozzuk. Attila nevét azért adta nekem, mert Attila két éve volt a bérház felett, meg kellett ölni az űrpusztítót a fekete sárkánynak, így lehetett megközelíteni. Attila a megváltóm, ami örökké így marad, vállalta azt, ami még soha senkinek nem sikerült, hogy leszáll hozzám annak ellenére, hogy a világ urai voltak minden részemben és eddig mindenkit megöltek, aki segíteni akart valamiben.

Szerdi Attila a világ megváltója jelenleg, ha nem merészkedik ide, engem megöltek volna, utána kékek jöttek volna Tina Turner egykori médiájának hercegével Tomival, aki bár tűzben terjed, mégis 1998-as megtámadásomkor belém lépett, hogy együtt szűnjön meg velem, mint általa gondolt utolsó emberi kislánnyal, akivel kezdődött a világ zenei fesztiválja. Őket beállította Miskolc a színészeivel tavasszal, végeztek volna egyesével mindenkivel, akit emberinek gondoltak, hiszen már 81 éve járnak végig Müllerék a menhelyiekkel a másik világban lemészárolva az értelmiséget. Ezért kezdték a kitermelését a kommunikációs csonkítóknak támadva minket miattuk, meg a gyogyósoknak. Pár éve még azért is támadtak rám, médiában kiabálva hangosan, hogy Nagy Béla saját népük tetves idejében a tisztiorvosi szolgálat leborotválta kopaszra. Csak néztem egyet, mert ez a hatvanas években történt, hogy mik ezek, nem tudtam, hogy kivégzői az emberiségnek.

Attilának köszönhető minden titok nyilvánosságra hozatala, meg az, hogy legyőzték a világ urait, fenn áll a lehetősége annak, hogy egykor a Földön ismét békesség lesz, vége örökké a világ-könyvtár politikai diktátorainak, állatok áldozásának, másik világban való támadása a tisztességes élőlényeknek, mivel emberek Várkonyi mondatát folyamatosan ismételve korokkal együtt, nem maradtak, embereket nem lehet teremteni, akikben emberiesség törvények voltak és nem ismerték a nemiséget sem. Így lettem én a megváltóm jegyese, de nem engedett egy hónapig fogat mosni az ínyevő baktérium ellenére, fogamra ráégett a füvük és az étel is, borzalmas látvány, meg azt hitte, hogy én buja vagyok... , annak ellenére, hogy elolvasta a szív-törvényről szóló írásaimat. Rám mindig sokan haragudtak, mert olyan voltam, mint egykori Lenin, az igazság bajnoka, mindig kimondtam az igazságot, az őszinteség nagyon fontos számomra, egyetlen sértő szó, nem jó pillantás, nem tiszta hang, hazugság lerombolja nálam a szeretetet. Jól tudom, ismerem a mondatot, hogy szólj igazat és betörik a fejed, így is hajtották végre mindig a Szaturnuszi kommunizmust minden időben sakkal. A pepita lemezek idejében még mindig a sakk volt divat a hatvanas évektől. Tudom, hogy az igazság szavainak elfogadása milyen rossz érzés, én ugyanezt éreztem mindig, aztán megvizsgáltam magamat. Nyílt vagyok, bár soha senkit nem sértettem meg pár évvel ezelőttig, s mindig a szemébe mondom az illetőnek a véleményemet, tettem ezt kivégzésemig, utána megszünt a személyiségem is a fogcsonkítással. Gyula mozgósította a kékeket először, akik tudtak a Vénusz áldozásról, természetes volt nekik többmillió évig, utána hozta Illést, hogy megölte a feleségét. Én bíztam Attilában, miután agyon akartak verni február elején a lakásomban, itt maradt, én eszméletlen voltam és rettegtem, már születésem óta. Hozzá ért a szívemhez és ekkor megszerettem, ami tartott egészen addig, míg nem csalódtam benne.

A fiam Pisti-Illéssel jött, nem akarta, hogy Pistire tovább vágyakozzam, mint szívem ideáljára, megszerettem első pillanatban, amint kimondta a T betűmet, amivel íncselkedtem Pistivel nyelvi játékot játszva Földanyaként. A fiam szégyellt engem. Így kezdődött el hosszú hónapokig, hogy lezárták filmekben és médiával a könyveket, filmeket, dalokat, zenéket átolvasták az összes megjelent írással együtt, bemutatták az őstörténelmünket, meg azt, hogy elpusztul a Föld, egyetlen növény éli túl, a dohány.

Így történt, hogy eljátszották, minden hajnal hatra visszakapom a fogaimat, amit még eddig senki nem tett, mert ilyen törvénytaposás nem létezett, a földöntúli hatalom kimondja, hogy amelyik Istent megcsonkítanak, örökre emberként fog élni. Senki többé nem akarta folytatni a deformációim rendbe hozását és a jobbításomat. Eljátszották, hogy bevásárolnak a boltban, leteszik a kisszobában, hoznak normális cigarettát, de hiába vártam minden ígéretre, semmi sem valósult meg.
Naponta eljátszották azt is, hogy mennek Mohamed lányomhoz elmondani neki az igazságot, fél éve várok, de ez sem valósult meg, nekem meg nem hinné el, hogy mi kik vagyunk.
Eljátszották azt is, hogy az öcsém, mint afriaki egykori Istent feltámasztották, jóllakott, Pestre vitték űrhajóval, de nem találkozunk, mert nem bírja ki a szívünk, megy majd Afrikába. Ilyen megcsúfolása az emberségnek miatt szakítottam mindenkivel. Nem tudom, mi lesz, senkire nem számíthatok, jobb lett volna kiszedése és leszedése után a gyilkosaimnak magamra hagyni, hogy végezzek magammal.

Gyula rendbe tette nagyjából még februárban a nemi szervemet kis részben, melyet a kurvák miatt eldeformáltak, kivéve a Vénusz dombot, a Vatikán tette tönkre. A bal odalamat széttaposták két éve a börtönnel a lakásban, hiányzott egy darab belőle. Gyula pótolta ezt is. Már egyáltalán nem tudtam sem ülni, sem feküdni. A bal szemem tompalátása Szabó Roland görög Isten első támadása óta megvan, mivel a zöld szemeimmel a fejét hozták létre elektromos szívvel, a teste testenyészet. Még ehhez járult Müller Péter csapása, Darnyi Tamásé és a Duna tévéé, melynek a jelére, a furcsa alakzatra nyitásukkal felfigyeltem, mivel az egész média 1995-ben nyitott győzelmi tort ülni, az elmebetegeiket elhelyezni és terápiát vezetni be nekik további kínzásommal, áldozásommal, már a betegségeikkel, torzulásaikkal.

Ilyen harc a világban többbezer évvel ezelőttig nem volt, hogy emberformában éljenek az állatok, árnyékok, megáldozták az embereket, megcsonkítva és megyalázva őket azért, mert nem ismerték a rosszat, a bűnt. Szerencsés esetben egyből meghaltak. A harc lényege, hogy két erős hatalom megy egymás ellen, az erősebb győz általában, tisztességesen, megadva a tiszteletet ellenfelének, méltóságával együtt, belátva azt, hogy a másiknak volt igaza, csak ő az erősebb.

Köszönöm azok segítségét, akik jeleket adnak, bármifélét, akik velem voltak gondolatban gyalázatataim és csonkításaim, kínzásaim idején.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: őstörténelmünket, folytatásaképpen, lemészárlásomat, hajdúszoboszlón, feltámasztották, fogcsonkítással, visszaszámlálók, kivizsgálásával, megtámadásomkor, megnemesítettem, törvénykönyvvel, törvénykönyvért, leforrázásával, szívdobbanások, elmebetegeiket, torzulásaikkal, betegségeikkel, visszaszámláló, nyilvánosságra, elköltözésemig, történelmükkel, csonkításomkor, megbarátkoztam, elmebetegeznek, leszállították, felfoghatatlan, tisztességesen, papadimitruval, megcsonkítanak, törvénytaposás, eltüntetésemet, hazatérésemet, földönkívülit, diktátorainak, emberformában, értelmetlenül, budiból kiszedett, főnix fedőneves, vaskályhán egész, szomszéd jehováitól, szilvafákat állandóan, növények megismertek, egész kert, szomszéd helyett, nagyobbik lányom, kert magától, növények tudták, arra utazó, kékeket megmentésemre, titkot rejti, családi házban, bibliájukat éjjel-nappal, Nyíregyházán- Megváltók, Túri Ferenc, Koncz Zsuzsa, Annás Mülleri, Kohut Isten, Mikor Pavlyás, Nagy Anna, Antal Imrére, Sárközy Anita, Müller Péter Sziámi, Tűzkő Judit, Pogány Judit Kiskatós, Kovács Gabriella, Tátrai Gabinak, Mónika Show Müller Péter Sziámi, Freit Tamás Törőcsik, Szerdi Attila, Tina Turner, Nagy Béla, Szabó Roland, Müller Péter, Darnyi Tamásé,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  képre írva  Az angyali üdvözlet  A pálma a győzelem és a diadal...  Apu  Facebookon kaptam  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  Fényvarázslat  Nárcisz  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  A nagy természet  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét  A máj egészségének javítása te...  képre írva  Az angyali üdvözlet  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Fényvarázslat  Reményik Sándor: Itt most virá...  Sadhguru idézet  Esti kép  Facebookon kaptam  A jó lelkek  Nagyhétfő:  Fülpontok  Esti képek  Fényvarázslat  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Tedd őt foglyul, Uram  Tudd, hogy magától az élet soh...  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Paul David Tripp Március 26  Jó éjszakát  A máj egészségét biztosító és ...  Heltai Jenő: Március  Paul David Tripp Március 26  Sonka vásár  Egy hét kihagyás  A nagy természet  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  Sok ember olyan,  Boldogság  Szép estét  Az izmaink nem csak testmozgás...  Görgess  Paul David Tripp Március 26  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Varázskönyv  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Galaktikus kapcsolat  A haj állapotának javítása egy...  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Haja van  Fülpontok  Az izmaink nem csak testmozgás...  A jó kedv a világon  Haja van  Facebookon kaptam  Alvó baby  A haj állapotának javítása egy...  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Alvó baby  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Paul David Tripp Március 25  Heltai Jenő: Március  Varázskönyv  Búzavirág  Táplálékok a máj egészségének ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Az izmaink nem csak testmozgás...  Tibeti harangvirág  Sok ember olyan, 
Bejegyzés Címkék
budiból kiszedett, főnix fedőneves, vaskályhán egész, szomszéd jehováitól, szilvafákat állandóan, növények megismertek, egész kert, szomszéd helyett, nagyobbik lányom, kert magától, növények tudták, arra utazó, kékeket megmentésemre, titkot rejti, családi házban, bibliájukat éjjel-nappal, óriás kígyójukat, média mutatta, másik világot, amerikai filmrendezők, szerepét rajtam, cigányok begipszelt, cigányok utánozták, zárt osztályára, első ciszerdinol, cigánylány miatti, pesti orvosok, orvosi kamarájuknak, megyei kórházban, kivégzőimmel volt, szót azelőtt, őskígyót jelenti, gyógyszereket február, foghiány miatt, összeszűkült torkommal, emésztési probléma, gonosz zsidók, hatvanas évek, lábam tönkre, cigányok közölték, maffiákat Nyíregyháza, mentősök egymás, környékbeli falvakból, egyik mentős, osztályra mentővel, cigányok rajtam, utcanép választja, újságoknál továbbra, könyv főszereplők, egész világnak, filmrendezők nagyrésze, most díjat, összes földönkívülit, óriás polipot, összes értelmiség, volt férjem, spanyol pusztító, újhelyi cigányok, saját fogaimat, törvénykönyvért harcolt, szívünkben hordozzuk, bérház felett, fekete sárkánynak, világ urai, világ megváltója, világ zenei, színészeivel tavasszal, másik világban, kommunikációs csonkítóknak, tisztiorvosi szolgálat, hatvanas években, világ urait, lehetősége annak, világ-könyvtár politikai, tisztességes élőlényeknek, megváltóm jegyese, hónapig fogat, ínyevő baktérium, szív-törvényről szóló, igazság bajnoka, őszinteség nagyon, pepita lemezek, sakk volt, hatvanas évektől, igazság szavainak, szemébe mondom, kékeket először, fiam Pisti-Illéssel, fiam szégyellt, összes megjelent, földöntúli hatalom, deformációim rendbe, emberségnek miatt, gyilkosaimnak magamra, nemi szervemet, kurvák miatt, darab belőle, zöld szemeimmel, fejét hozták, teste testenyészet, furcsa alakzatra, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 271
  • e Hét: 679
  • e Hónap: 12384
  • e Év: 51385
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.