Regisztráció  Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szocializmus ezer évének a tartósítása
  2017-08-09 02:24:51, szerda
 
   
  A sátán népe már körbejárta az egész világot ezer éve az állandó tökéletes nyelven berendezett szocialista iskolával, mely mindig Godzsák Ildikó sátán felesége miatt gyalázatra kerül, lévén Ildikó nemi csapás, amelyik sorsát és szerepét rajtam végrehajtották férje és felmentője, Bajzáth tudtával, három már középkorú gyerekkel megjelölve.

Dr. Szmisz körzeti orvos és Margitka asszisztensnője állandó berendezés volt a szocialista iskola mellett.

A szocializmus mint ideológiai tökéletesség megállja a helyét minden időben és helyen emberségi törvényei miatt, talán ezért volt, hogy ennyiszer becsapták a benne hívőket.

Végig bőgtem gyerekkoromban az általam nem ismert, Müller Péter Sziámi által 18 éve ismételt cirill betűs kezdettel létrehozott jelenlegi Ázsia teremtett világának szocialista dalait, a megöltek emlékdalait, mert éreztem, hogy azokban a dalokban igazság rejlik, mint a Vejnemöjnenben, a Bunkócskában, az Ifjúság dalban, egy a jelszónk a béke kezdettel. Szaturnuszt a kommunizmusáért, ó rossz ország létrehozásáért elítélem. Müller azt játszotta, hogy az oroszok megölik magukat, mert nem emberek, ezzel végzett ki engem Vénuszként. Orbán motoros amerikai utcanépe Várkonyi könyvben leírtak szerint vonult fel, melyből Albánia Delhusája is ered az egykor végrehajtott történelmi korok közti Atlantisz után túlélő motorosaként. Ahány motorost felvonulattak indiai légyként tort ülve Orbán Viktorral, annyiszor hajtották végre a Várkonyi könyvet az egész világon, a mondatukkal, hogy embereket nem lehet teremteni, annak ellenére tették ezt a semmiről nem tudó, védekezésre képtelen emberekkel, hogy tudták, ők maguk, s minden teremtett lény istenek és emberek formájában lett létrehozva.

Aztán a börtön rátért Ausztrália történelmére számomra érthetetlen zöld lényekkel, hogy a fákon helyezkedtek el, meg hogy ott is feltételezés szerint emberek éltek valamikor, mint az egész világon.

Az első teremtett nép fehér volt a médiánál, amiért rám támadtak gyerekkoromban a Neoton számánál,a Kell, hogy várjnál, hogy elbúcsúznak és visszamennek a másik világba, meg azért is engem bántottak, hogy a fekete mágusi média szépségkirálynőit eltüntették a szerepük végrehajtása után. Nem volt tisztességes a teremtett világ létrehozása emberek formájában, mivel mindez az emberek ellen irányult, nemhogy legyek, tetvek, kuglik, kozmák, pacák, mozaikok, nyomorultak arc nélkül, meg felfoghatatlan mesefigura, ceruzarajz, melyeket rajzolgatnak egyesek, hogy ez formájuk a valóságban, mint szélvészek, legyek, pókok, ismeretlen megnyilvánulások.

A második teremtett nép ismerős mindenkinek, a Jehova a japánokkal, Izrael területén, velük függ össze a homoksivatag, meg a lélekkel rendelkező énekes néppel, a jó kutyákkal. Izrael a siratófallal, feszületével a börtönnek, s minden vasrácsos feszületével a világnak közös munkája a Hunnia börtönnek, mint Sátán népének együtt a vasfüggönyösökkel. Legszívesebben a siratófalhoz a világ nemi gyalázó, minden lyukat megdugó férfi formáit állítanám lyukakat fúrva nekik a falon, hogy oda végezzék a dolgukat, míg bele nem törik a mocskuk. Ugyanez vonatkozik a hatalmas csiklókkal, sötét nemi bőrrel rendelkező kurvákra, melyek nemesednek, akár a motoros indiai legyek és amerikai négernek látszó énekesek véráldozó penitenciával.

Harmadik teremtett nép Japán területén az égi Jeruzsálem a tűzben járó Luciferrel, mint Tírussal, már a sátán által megteremtve, melyből a sáskák Ausztráliában élnek, vigyázva a kislányokra. Pusztítók, sárkányok, ismeretlen óriás szörnyek következtek Istenek ellen már, melyeket könyvekben kiadtak, meg mesékben, az mind igaz kellett, hogy legyen, de felfoghatatlan elmebetegségek, onnantól csak a gonosz győzött, mesékben volt engedélyezett, hogy a jók igazsága bekövetkezzen. A Sátánt a Hunnia börtön hozta létre, akár a Talmudot.

A szocializmus jelenleg a legfejlettlebb életforma, melyben élni lehet. Enfantin utópista szocialista, egykori franciaországi híveivel álmodott a rengeteg női megalázás, éheztetés, cselédség közben és után az embereket valahonnan megvizsgálva arról, hogy elismerik egyszer, hogy az asszony különb a férfiaknál, kereste az asszony eszményt. Ezt mondta Orbán nekik, mint létrehozott könyvszereplőknek, hogy nincsen utópista ember-eszmény, bár engem ezek az utópisták megáldoztak.

A szocializmusban csak olyan tagok érezhetik jól magukat, akik egyenrangúak, legyenek nők, vagy férfiak, akik tisztelik, megbecsülik az életet mindenben és mindenkiben. Enfantin elmélete nagyon jó volt, mely szerint az államok élére nem kell más, csak egy olyan vezető, aki egyben közgazdász, számviteli szakember, ért és megtapasztalt mindent, társai valamennyien mérnökök, jegyülnökök, emberiség törvénnyel rendelkező hivatalt betöltők.

Én nem ismerem a szocializmus eszményeit, mert nagyon kicsi voltam, amikor a politikusok ezt játszották, de ismerem a hozzájuk kapcsolt tantárgyakat, magyar tökéletesített nyelvet, matematikát, éneket, gyermekkórusokat, hangszereket. Nem véletlen, hogy az ének osztályok minden kottáját bezúzták, hiszen el kellett tüntetni a szocialista iskola maradványait, míg a tantárgyak ellen létrehozott csapások világ gazdagai közé emelkedtek.

A sportolókról ejtenék pár szót, akiket a testnevelés tantárgy ellen emeltek ki börtön népből, mint fizikai munkásokból, meg földönkívüliekből, hogy nem tisztességes ez a megáldozott emberekkel szemben, mivel nagyobb az erejük, olyanok, mint a munkásosztály volt egykor elektromosan létrehozva, akik Földanya korában földművelők voltak.
A sportolókat áldozásommal tökéletesítették, emelték szerte a világon, különösen a karcsai Kiss Ferenc vörös kommunista megtisztult két tévés futballjainak megrendezéséhez a futballistákat könyvek és szerepek szerint. Az egyik futballista leplezett, felvette a Nani nevet, ahogyan engem űrlényként éppen ufók helyett áldozva Nanus film kezdetével szólítottak a gyerekek.
Az egyik sportolót bemutatták a tévében, mondata az volt, hogy a családját ő tartotta össze, vagyis én az enyémet erőmön felül anyám helyett.

Az élővilág ellenes csapásokat kiadták könyvekben, bemutatták viháncolva, a Mohamed népe által ültetett fák megtámadásával együtt gyilkosságaik helyszínén, mint az esőerdők kiárulása és támadása, a többi erdvővel együtt, főleg a borsodi és oroszban lévő cigányság részéről.

A kémia ellenes csapások között vannak az atombombák, baktérium fegyverek.

A fizika ellenes csapások közül a nyomás a kedvencük, általában Szeleppel kezdődik, meg kell húzni az ujját az áldozatnak, s akkor szelelni fog, vagyis beleépnek és nevetnek azon, hogy állattá tették.
A nyomás egyetlen a fizikából, de folytatódik nemi gyalázattal, renteteg perverzet, nemi kivégzőt hoztak létre emberi formában, mint Csisztu Zsuzsát, Balla Beát, Oláh Ibolyát.

A földrajzról nem is lehet beszélni, mert megváltoztatták az egész világ formáját, de már ez is kevés, kiparcellázták a Holdat, mennek tovább a többi bolygóra, kiárulják az egész világegyetemet.

Ének ellen felfoghatatlan csapásokat hoztak létre folyamatosan, ezért bújkál a még élő turulmadár, mint egykori békesség madár népe, övéké volt az Árgyélus kismadár, melyből Argyán Róbert lett jelenleg utolsó ember áldozóként három gyerekkel megjelölve, a bújdosik egy árva madár és minden szomorú dal, melyekkel ringattam a szívemet gyerekkoromban az övé volt.
De a thálibok, mint 15 éve leírtam a hová mégy te kis nyulacska dalból lettek létrehozva, a pulyka áldozók amerikai bevándorlással hálaadás ünneppel Talmud démon Istenének népeit jelentik, mint a szőlőből Bodor lett, a pusztító, a média leplezett, énekelte az Érik a szőlő dalt, ahonnan a nevüket vették. Feltérképezhetetlen az ének ellenes merénylet, újrakezdve 90 éve a szívre támadásukat a tiszta hang miatt.

Lee, egykori basszus orgona hangszer tulajdonosa a templomokban, mint medúza zeneszerző, Tomi saját teretményem, aki velem akart meghalni, Időjelek Ferike tükörírással író medúzája, amelyik megírta visszaszámlásra gondolva a dalokat helyettük, népeiket a Hunnia börtönnel folyamatosan elégették, mint Aggtelen is láthatóak a maradványaik, felsárnyalva, elégetve, felfoghatatlan módon megölve mindet. Lee Bandi ördögeit igába fogták, kb. tíz éve láttam, hogy az egyik kék szemű szép fuvolás sírva zenél, nem tudtam, hogy miért, hogy nincsen segítség nekik. Az oroszok mindig nagyot mertek álmodni, minden teremtett világ idejükben, mivel a Jehova népei voltak, van törvényük. 1967-ig igaz történelmi filmeket játszottak, beállították a Kétéltű emberben is, hogy a fiú fogságba ejtésekor Medúza hajós ördögfi volt a bűnös, s a professzor olyan világról álmodott , ahol békében élhetnek. Ez a vágy állandó, mint a minden emberi, jó, becsület, szorgalom nevetése rajtunk itt egyedül és szerte a világon a könyveknek megfelelően egyrészt.

Az asszonyok úgy haltak meg évszázadokon keresztül Miskolcnak köszönhetően, hogy feltételezés szerint nem volt alsónemű, nem volt vatta, ahogyan nekem sem, nem volt ennivaló, nem volt ruha télen sem, kinn mostak az udvaron, vagy folyókban, tavakban, hideg vízben, nyomorúságban, ínségben robotolva, míg a kurvák és stricik fürdőszobás lakásokban, nagy házakban éltek, akár a nemeseik, diktátoraik, figuráik, kugliik, akár a Napisten hatalmas üvegpalotájában. Mindez elmeháborodott elmék által valósult meg, de mindenki hibás volt idáig benne, mert összefogásban lett volna az erő. Az emberek miatt a világ vesztesége örök, nem lehet teremteni, létrehozni húsembert. Nem lehet visszaadni semmit, amit Magyarország elkövetett az emberiség ellen, minden tettével, törvénytaposásával. Miskolc születésem óta rajtam hajtotta végre, mi járt volna nekik.

Visszaélni azzal, hogy az emberek és teremtett világ emberei utolsó leheletükig becsületesek, felfoghatatlan és nem lehet feldolgozni soha többé.

A börtön népe, amelyik létrehozta a Talmudot és a Sátán népét, valamint az összes elmebetegét a világnak, amik megtámadtak engem, hogy ők betegek és deformáltak, mint skizoprenek, engem skizoprennek nyilvánított, bár én minden támadásukat később megfogalmaztam, itt leírtam, mint a Pataki Attila elektromos szemű hatalmas fekete árnyát, amivel a börtöne beszállított kivégezni a kórházba. Mivel ezek az állatok, melyekkel megtámadtak engem érezhetőek voltak, akár a refluxom Szenes Andrea légy horkolása miatt kapott csapásként, mint a melleim alatti új-kígyósi Rákóczi téri Isten, vagy a nyakamban a Sátánjuk, a rajtam mászkáló kígyóik, a méhembe tett pókjával és elektromos legyével a miskolciaknak, mert pókot szülnek a kurvák, az első indiánokat már létrehozta uff -féle beszéddel, fű égetéssel, ezt kezdték el ismételni az Utolsó mohikán idejéből, amire Busch is felfigyelt. Akkor tudatosult bennem, hogy Amerikában egykor emberek éltek, mikor mondta, hogy ők embereket nem áldoztak. A média viháncolva ismételte, hogy Ábrahám Lincoln Törőcsik kommunista pojáca margaréta szájas népéből ment át Amerikába az elsüllyedt világ után, mentek a miskolci Ziták, mint vérszívók, utána a sorozatokban bemutatottak. Miskolci, mint régen leírtam Martin Luther King cigány mozgalma az összes Kinggel, Királlyal együtt, Király utcai berendezéssel ismételték, ekkor már a valódi nép, a Rákóczi téri cigányság.

A börtön népe bűnei felfoghatatlanok. A skizoprenjei nem mártírok, hiszen a Bi aranyketrec bolond honfoglalóival, rengeteg könyvszereplővel mindent végrehajtottak, amikor rájuk került a sor. Születésem előtt 1945-ig szintén végig mentek a világ-könyvtáron, ennek része volt a Biblia darabokra hullása Trianonként, amit velem ismételtek, úgy, hogy ne essen bajuk, biztos megtisztuljanak.

József Attila Dunánál versét a skizoprenjeikkel Dunába lövéssel hajtották végre, amit titkon tartanak, nem beszélnek az igazságról, bár azt szerették volna, hogy egyszer vége legyen a szerepeknek. A német népet vitték háborúba a miskolciak, hogy kihalassák őket, Pszichografológiai Uniós nép létrehozása miatt, mely a Bertalan utcai listát jelenti az elmentekkel együtt.
Ugyanakkor lerohanták Hitler gumifigurájukkal a Magas-hegyi Isten népét, Lengyelországot, föld alatti munkák alatt megölve kiadott könyvek szerint az oroszokat, mint Magas-hegyi népet.
Az fontos a Rákóczi térnek, hogy gyilkos legyen a vére mindenkinek. El sem bírom képzelni, hogyan történt, hogy vezényelték először a Trianon után állandóan ismételve 130 éve a kommunista korokat, Józsefváros kommunizmusával együtt mosónőkkel, elektromos férfiakkal, majd jöttek a németek a titkon megírott világ-könyvtár, mint hatágú csillagos Varjú néven Pszichografológiába tett zsidókat elégetni, a legyekkel együtt, amiknek most holocaustjuk lett a szenes temető cigánysággal együtt.
Majd szintén Miskolc vezényelte a Pszichografológiájukba tett gumifigura, mint őrült ellen az oroszban várakozó genyó isten nemi gyalázó, felszabadító hadseregét, melyek felett jelenleg Putyin áll. Ezek a tettek és végrehajtások, mint azt követően Európa letakarása lepedővel és a szőkéik elindítása nemi gyalázás miatt, már nem nevezhetőek sima elmebetegségnek, ezek a gyalázásból emelkednek, tisztulnak, nemesednek, miközben a tisztességet, az emberséget, minden tökéletes fajt felszámoltak. Atlantiszt ismételni a szájban atlantiszi földrengéssel is meghaladja az elmbetegséget, azzal együtt, hogy én örököltem az ínyevő baktériumukat, melyet a börtöntől kaptam.


A darwinista majmok bolygója egyik korát jelentette a történelemnek, a majmok mind emberi formában voltak.

Az élővilágban tanított négyféle embertípus közül a fehér és a sárga teremtett emberi, isteni formára, a szürke állandó romániai űrcsapás, szürke a szemük, a négerek szó germánból ered, ők voltak egykor a náci népei, eredetileg az afrikai nép öcsém egyetlen megmaradt Isten tanúsága szerint egészen más bolygóról jött ide.

Élővilág része az is, hogy a börtön tönkre tette a Föld egyensúlyát, éhhalára ítélve Afrikát, Oroszországot. Az afrikai forróság, mint amit maguk hoznak létre, engem nem szabad lenne, hogy érintsen, mert én senkisek sem ártottam. Ha tombol a másik világ halotti népe Angliában (ahonnan középkorban mentek Amerikába, fekete Vörös Oroszlános mágiájukkal), Amerikában a korok megrendezése után elsüllyedt világgal, Atlantisszal, melyből kiemeledett a Vénusz szobor, ez ártatlanokat nem szabad lenne, hogy illessen, csak az ember gyilkosokat, nekik nem volt védelmük, csak a természeti erők.

A szocializmusra visszatérve, az egyetlen létező tökéletes államforma, mely állandó igazságérzetével, törvényével szemben helyezkedve kezdetben ezekkel a gyilkosokkal arra késztette őket, hogy mindig ismételjék az összezúzásukat. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: skizoprenjeikkel, megnyilvánulások, könyvszereplővel, gumifigurájukkal, gyermekkórusokat, tökéletesítették, igazságérzetével, felfoghatatlanok, asszisztensnője, megrendezéséhez, kommunizmusáért, üvegpalotájában, elmebetegségnek, szocializmusban, kommunizmusával, megtisztuljanak, lengyelországot, megváltoztatták, visszaszámlásra, végrehajtottak, tökéletesített, legszívesebben, honfoglalóival, gyerekkoromban, szocializmusra, vejnemöjnenben, világegyetemet, futballistákat, összezúzásukat, kiparcellázták, bevándorlással, felfoghatatlan, elmeháborodott, megfogalmaztam, franciaországi, legfejlettlebb, sátán népe, egész világot, állandó tökéletes, szocialista iskola, szocializmus mint, helyét minden, benne hívőket, megöltek emlékdalait, dalokban igazság, béke kezdettel, oroszok megölik, egykor végrehajtott, egész világon, börtön rátért, fákon helyezkedtek, első teremtett, Godzsák Ildikó, Müller Péter Sziámi, Albánia Delhusája, Orbán Viktorral, Kiss Ferenc, Csisztu Zsuzsát, Balla Beát, Oláh Ibolyát, Argyán Róbert, Időjelek Ferike, Pataki Attila, Szenes Andrea, Ábrahám Lincoln Törőcsik, Martin Luther King, József Attila Dunánál, Pszichografológiai Uniós, Magas-hegyi Isten, Vörös Oroszlános,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Parmezános tepsis krumpli
Sajtos,sonkás buci
Kemencés harcsa egészben
Hússal töltött tészta
SAJTSZÓSZOS TÉSZTA
GOFRI
Isteni Csörögefánk
Céklafőzelék almával-burgonyával
Kinder Tejszelet
Hideg őszibarack krémleves
még több recept
Véleményezd!
10.20. 08:51 BÉT - Emelkedésre számítanak a tőzsdén az elemzők
10.20. 08:51 Öt kilogramm marihuánát találtak Röszkén
10.20. 08:51 Gyorsuló ütemben emelkedtek a termelői árak Németországban szeptemberben
10.20. 08:51 Magyar érmek az öttusázók U24-es Európa-bajnokságának nyitányán
10.20. 08:31 Három plusz egy magyar érem a paratekvondó-világbajnokságon
10.20. 08:21 Ónodi-Szűcs: egymilliárddal növelték a praxisvásárlási támogatások keretét
10.20. 08:11 Az amerikai szenátus elfogadta a jövő évi költségvetés tervezetét
10.20. 08:01 Újranyitották a magyar nagykövetséget Bogotában
10.20. 08:01 Élő tv-sportközvetítések - Péntek, szombat, vasárnap, hétfő
10.20. 07:40 Támadást intézhet az Iszlám Állam az Egyesült Államok ellen a CIA szerint
Tudjátok ?
Hihetünk-e a szemünknek?
Van elég stadionunk ?
Fejtetű ellen mit lehet tenni? Serkéket hogyan lehet hatékonyan leszedni?
Hogyan lehet beállitani a Wiko tipusú androidos telefont, hogy a számitógép felismerje?
A régebbivel meg lehet-e újúlni?
még több kérdés
Blog Címkék
Október 17.  Arany János – Rásüt az e...  Jó reggelt kedves látogatóim...  Arany János – Rásüt az e...  Arany János – A betyár  2017. október 17., keddi Napis...  Arany János – Én vagyok ...  Várnai Zseni : Szeretni  Dorosné Évi barátnőmtől kaptam...  Hiába minden...  A világ legfurcsább munkái,  Szép estét  Arany János – Névnapi go...  Szivecskés hölgy gif  Szarvas  Táncterem-----Vilhelem Margare...  Fatimai Szűzanya jelenés 100. ...  Aranyló hölgy gif  Szép estét látogatóimnak  Szerda  Elgondolkodtató szürreális alk...  csokoládé a szépségápolásban  Szép napot mindenkinek!  Arany János – Rásüt az e...  Arany János – Karácsony ...  Jó napozni  Sík Sándor: Dáliák  Tiramisus palacsintatorta  őszinte illusztrációk a mai vi...  Arany János – A lantos  Arany János – Névnapi go...  Tanár úrnak tisztelettel!  Megtanultam megelégedni  Egy szép arc megöregszik  napi cic  Szép estét látogatóimnak  Szép napot  jó éjszakát  Kun Magdolna  Kellemes őszi napokat...  vicc  Fatimai Szűzanya jelenés 100. ...  jó éjszakát  Őszi keret  A világ legfurcsább munkái,  Kun Magdolna  Érted megküzdenék...  Őszi erdő  Mai Ige...  Szép őszi napokat!  jó éjszakát  Reményik Sándor: A völgy felet...  Megtanultam megelégedni  Újra hódít a kávébeöntés. Mire...  őszinte illusztrációk a mai vi...  Hogyan szeresselek?  Az emberek egész héten  Tiramisus palacsintatorta  Naplemente  Szép estét !  Mentális zavarok művészi ábráz...  Beregszász  Olyan vagyok, mint az útszéli ...  Kereszt és orgonasípok  Kinuseo vízesés-Kanada.....  Aradszky László családjával  Az idő  Kèt cica  Arany János – A betyár  Legyen szép napod - Ildikó  ElkValleyVideo  Beregszász  Jó éjszakát!  Szép gondolatok...  Pitypang  Fekete István: Október  H.Kohut Katalin: Haiku formák3...  Arany János – Beálottam&...  őszinte illusztrációk a mai vi...  Arany János – Ha álom ez...  Szép délutánt.  Hagyj helyet a szívedben  Hagyj helyet a szívedben  Kutya bottal  Kamila imája  Pál Kata  Szép reggelt, csodás napot  Reményik Sándor: A völgy felet...  H.Kohut Katalin:Szívem Tiéd.  Tanár úrnak tisztelettel!  Ijesztő alakok is  Santo Domingo  Santo Domingo  jó éjszakát  napi cic  Legyen szép napod - Ildikó  Vízcseppes rózsa  Arany János – Karácsony ...  Dorosné Évi barátnőmtől kaptam...  Érted megküzdenék... 
Bejegyzés Címkék
sátán népe, egész világot, állandó tökéletes, szocialista iskola, szocializmus mint, helyét minden, benne hívőket, megöltek emlékdalait, dalokban igazság, béke kezdettel, oroszok megölik, egykor végrehajtott, egész világon, börtön rátért, fákon helyezkedtek, első teremtett, másik világba, fekete mágusi, szerepük végrehajtása, teremtett világ, emberek ellen, második teremtett, lélekkel rendelkező, világnak közös, világ nemi, hatalmas csiklókkal, motoros indiai, tűzben járó, sátán által, sáskák Ausztráliában, mind igaz, gonosz győzött, szocializmus jelenleg, legfejlettlebb életforma, embereket valahonnan, asszony különb, asszony eszményt, utópisták megáldoztak, szocializmusban csak, életet mindenben, államok élére, olyan vezető, szocializmus eszményeit, hozzájuk kapcsolt, ének osztályok, tantárgyak ellen, sportolókról ejtenék, testnevelés tantárgy, megáldozott emberekkel, munkásosztály volt, sportolókat áldozásommal, karcsai Kiss, futballistákat könyvek, egyik futballista, egyik sportolót, enyémet erőmön, élővilág ellenes, esőerdők kiárulása, többi erdvővel, kémia ellenes, fizika ellenes, nyomás egyetlen, egész világ, többi bolygóra, egész világegyetemet, árva madár, szívemet gyerekkoromban, hová mégy, pulyka áldozók, szőlőből Bodor, média leplezett, szőlő dalt, nevüket vették, ének ellenes, szívre támadásukat, tiszta hang, dalokat helyettük, oroszok mindig, professzor olyan, vágy állandó, minden emberi, könyveknek megfelelően, emberek miatt, világ vesztesége, emberiség ellen, börtön népe, összes elmebetegét, börtöne beszállított, refluxom Szenes, melleim alatti, rajtam mászkáló, méhembe tett, első indiánokat, média viháncolva, elsüllyedt világ, miskolci Ziták, sorozatokban bemutatottak, összes Kinggel, skizoprenjeikkel Dunába, német népet, elmentekkel együtt, , ,
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 233 db bejegyzés
Összes: 6420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 411
  • e Hét: 7288
  • e Hónap: 26566
  • e Év: 368631
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.