Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szocializmus ezer évének a tartósítása
  2017-08-09 02:24:51, szerda
 
   
  A sátán népe már körbejárta az egész világot ezer éve az állandó tökéletes nyelven berendezett szocialista iskolával, mely mindig Godzsák Ildikó sátán felesége miatt gyalázatra kerül, lévén Ildikó nemi csapás, amelyik sorsát és szerepét rajtam végrehajtották férje és felmentője, Bajzáth tudtával, három már középkorú gyerekkel megjelölve.

Dr. Szmisz körzeti orvos és Margitka asszisztensnője állandó berendezés volt a szocialista iskola mellett.

A szocializmus mint ideológiai tökéletesség megállja a helyét minden időben és helyen emberségi törvényei miatt, talán ezért volt, hogy ennyiszer becsapták a benne hívőket.

Végig bőgtem gyerekkoromban az általam nem ismert, Müller Péter Sziámi által 18 éve ismételt cirill betűs kezdettel létrehozott jelenlegi Ázsia teremtett világának szocialista dalait, a megöltek emlékdalait, mert éreztem, hogy azokban a dalokban igazság rejlik, mint a Vejnemöjnenben, a Bunkócskában, az Ifjúság dalban, egy a jelszónk a béke kezdettel. Szaturnuszt a kommunizmusáért, ó rossz ország létrehozásáért elítélem. Müller azt játszotta, hogy az oroszok megölik magukat, mert nem emberek, ezzel végzett ki engem Vénuszként. Orbán motoros amerikai utcanépe Várkonyi könyvben leírtak szerint vonult fel, melyből Albánia Delhusája is ered az egykor végrehajtott történelmi korok közti Atlantisz után túlélő motorosaként. Ahány motorost felvonulattak indiai légyként tort ülve Orbán Viktorral, annyiszor hajtották végre a Várkonyi könyvet az egész világon, a mondatukkal, hogy embereket nem lehet teremteni, annak ellenére tették ezt a semmiről nem tudó, védekezésre képtelen emberekkel, hogy tudták, ők maguk, s minden teremtett lény istenek és emberek formájában lett létrehozva.

Aztán a börtön rátért Ausztrália történelmére számomra érthetetlen zöld lényekkel, hogy a fákon helyezkedtek el, meg hogy ott is feltételezés szerint emberek éltek valamikor, mint az egész világon.

Az első teremtett nép fehér volt a médiánál, amiért rám támadtak gyerekkoromban a Neoton számánál,a Kell, hogy várjnál, hogy elbúcsúznak és visszamennek a másik világba, meg azért is engem bántottak, hogy a fekete mágusi média szépségkirálynőit eltüntették a szerepük végrehajtása után. Nem volt tisztességes a teremtett világ létrehozása emberek formájában, mivel mindez az emberek ellen irányult, nemhogy legyek, tetvek, kuglik, kozmák, pacák, mozaikok, nyomorultak arc nélkül, meg felfoghatatlan mesefigura, ceruzarajz, melyeket rajzolgatnak egyesek, hogy ez formájuk a valóságban, mint szélvészek, legyek, pókok, ismeretlen megnyilvánulások.

A második teremtett nép ismerős mindenkinek, a Jehova a japánokkal, Izrael területén, velük függ össze a homoksivatag, meg a lélekkel rendelkező énekes néppel, a jó kutyákkal. Izrael a siratófallal, feszületével a börtönnek, s minden vasrácsos feszületével a világnak közös munkája a Hunnia börtönnek, mint Sátán népének együtt a vasfüggönyösökkel. Legszívesebben a siratófalhoz a világ nemi gyalázó, minden lyukat megdugó férfi formáit állítanám lyukakat fúrva nekik a falon, hogy oda végezzék a dolgukat, míg bele nem törik a mocskuk. Ugyanez vonatkozik a hatalmas csiklókkal, sötét nemi bőrrel rendelkező kurvákra, melyek nemesednek, akár a motoros indiai legyek és amerikai négernek látszó énekesek véráldozó penitenciával.

Harmadik teremtett nép Japán területén az égi Jeruzsálem a tűzben járó Luciferrel, mint Tírussal, már a sátán által megteremtve, melyből a sáskák Ausztráliában élnek, vigyázva a kislányokra. Pusztítók, sárkányok, ismeretlen óriás szörnyek következtek Istenek ellen már, melyeket könyvekben kiadtak, meg mesékben, az mind igaz kellett, hogy legyen, de felfoghatatlan elmebetegségek, onnantól csak a gonosz győzött, mesékben volt engedélyezett, hogy a jók igazsága bekövetkezzen. A Sátánt a Hunnia börtön hozta létre, akár a Talmudot.

A szocializmus jelenleg a legfejlettlebb életforma, melyben élni lehet. Enfantin utópista szocialista, egykori franciaországi híveivel álmodott a rengeteg női megalázás, éheztetés, cselédség közben és után az embereket valahonnan megvizsgálva arról, hogy elismerik egyszer, hogy az asszony különb a férfiaknál, kereste az asszony eszményt. Ezt mondta Orbán nekik, mint létrehozott könyvszereplőknek, hogy nincsen utópista ember-eszmény, bár engem ezek az utópisták megáldoztak.

A szocializmusban csak olyan tagok érezhetik jól magukat, akik egyenrangúak, legyenek nők, vagy férfiak, akik tisztelik, megbecsülik az életet mindenben és mindenkiben. Enfantin elmélete nagyon jó volt, mely szerint az államok élére nem kell más, csak egy olyan vezető, aki egyben közgazdász, számviteli szakember, ért és megtapasztalt mindent, társai valamennyien mérnökök, jegyülnökök, emberiség törvénnyel rendelkező hivatalt betöltők.

Én nem ismerem a szocializmus eszményeit, mert nagyon kicsi voltam, amikor a politikusok ezt játszották, de ismerem a hozzájuk kapcsolt tantárgyakat, magyar tökéletesített nyelvet, matematikát, éneket, gyermekkórusokat, hangszereket. Nem véletlen, hogy az ének osztályok minden kottáját bezúzták, hiszen el kellett tüntetni a szocialista iskola maradványait, míg a tantárgyak ellen létrehozott csapások világ gazdagai közé emelkedtek.

A sportolókról ejtenék pár szót, akiket a testnevelés tantárgy ellen emeltek ki börtön népből, mint fizikai munkásokból, meg földönkívüliekből, hogy nem tisztességes ez a megáldozott emberekkel szemben, mivel nagyobb az erejük, olyanok, mint a munkásosztály volt egykor elektromosan létrehozva, akik Földanya korában földművelők voltak.
A sportolókat áldozásommal tökéletesítették, emelték szerte a világon, különösen a karcsai Kiss Ferenc vörös kommunista megtisztult két tévés futballjainak megrendezéséhez a futballistákat könyvek és szerepek szerint. Az egyik futballista leplezett, felvette a Nani nevet, ahogyan engem űrlényként éppen ufók helyett áldozva Nanus film kezdetével szólítottak a gyerekek.
Az egyik sportolót bemutatták a tévében, mondata az volt, hogy a családját ő tartotta össze, vagyis én az enyémet erőmön felül anyám helyett.

Az élővilág ellenes csapásokat kiadták könyvekben, bemutatták viháncolva, a Mohamed népe által ültetett fák megtámadásával együtt gyilkosságaik helyszínén, mint az esőerdők kiárulása és támadása, a többi erdvővel együtt, főleg a borsodi és oroszban lévő cigányság részéről.

A kémia ellenes csapások között vannak az atombombák, baktérium fegyverek.

A fizika ellenes csapások közül a nyomás a kedvencük, általában Szeleppel kezdődik, meg kell húzni az ujját az áldozatnak, s akkor szelelni fog, vagyis beleépnek és nevetnek azon, hogy állattá tették.
A nyomás egyetlen a fizikából, de folytatódik nemi gyalázattal, renteteg perverzet, nemi kivégzőt hoztak létre emberi formában, mint Csisztu Zsuzsát, Balla Beát, Oláh Ibolyát.

A földrajzról nem is lehet beszélni, mert megváltoztatták az egész világ formáját, de már ez is kevés, kiparcellázták a Holdat, mennek tovább a többi bolygóra, kiárulják az egész világegyetemet.

Ének ellen felfoghatatlan csapásokat hoztak létre folyamatosan, ezért bújkál a még élő turulmadár, mint egykori békesség madár népe, övéké volt az Árgyélus kismadár, melyből Argyán Róbert lett jelenleg utolsó ember áldozóként három gyerekkel megjelölve, a bújdosik egy árva madár és minden szomorú dal, melyekkel ringattam a szívemet gyerekkoromban az övé volt.
De a thálibok, mint 15 éve leírtam a hová mégy te kis nyulacska dalból lettek létrehozva, a pulyka áldozók amerikai bevándorlással hálaadás ünneppel Talmud démon Istenének népeit jelentik, mint a szőlőből Bodor lett, a pusztító, a média leplezett, énekelte az Érik a szőlő dalt, ahonnan a nevüket vették. Feltérképezhetetlen az ének ellenes merénylet, újrakezdve 90 éve a szívre támadásukat a tiszta hang miatt.

Lee, egykori basszus orgona hangszer tulajdonosa a templomokban, mint medúza zeneszerző, Tomi saját teretményem, aki velem akart meghalni, Időjelek Ferike tükörírással író medúzája, amelyik megírta visszaszámlásra gondolva a dalokat helyettük, népeiket a Hunnia börtönnel folyamatosan elégették, mint Aggtelen is láthatóak a maradványaik, felsárnyalva, elégetve, felfoghatatlan módon megölve mindet. Lee Bandi ördögeit igába fogták, kb. tíz éve láttam, hogy az egyik kék szemű szép fuvolás sírva zenél, nem tudtam, hogy miért, hogy nincsen segítség nekik. Az oroszok mindig nagyot mertek álmodni, minden teremtett világ idejükben, mivel a Jehova népei voltak, van törvényük. 1967-ig igaz történelmi filmeket játszottak, beállították a Kétéltű emberben is, hogy a fiú fogságba ejtésekor Medúza hajós ördögfi volt a bűnös, s a professzor olyan világról álmodott , ahol békében élhetnek. Ez a vágy állandó, mint a minden emberi, jó, becsület, szorgalom nevetése rajtunk itt egyedül és szerte a világon a könyveknek megfelelően egyrészt.

Az asszonyok úgy haltak meg évszázadokon keresztül Miskolcnak köszönhetően, hogy feltételezés szerint nem volt alsónemű, nem volt vatta, ahogyan nekem sem, nem volt ennivaló, nem volt ruha télen sem, kinn mostak az udvaron, vagy folyókban, tavakban, hideg vízben, nyomorúságban, ínségben robotolva, míg a kurvák és stricik fürdőszobás lakásokban, nagy házakban éltek, akár a nemeseik, diktátoraik, figuráik, kugliik, akár a Napisten hatalmas üvegpalotájában. Mindez elmeháborodott elmék által valósult meg, de mindenki hibás volt idáig benne, mert összefogásban lett volna az erő. Az emberek miatt a világ vesztesége örök, nem lehet teremteni, létrehozni húsembert. Nem lehet visszaadni semmit, amit Magyarország elkövetett az emberiség ellen, minden tettével, törvénytaposásával. Miskolc születésem óta rajtam hajtotta végre, mi járt volna nekik.

Visszaélni azzal, hogy az emberek és teremtett világ emberei utolsó leheletükig becsületesek, felfoghatatlan és nem lehet feldolgozni soha többé.

A börtön népe, amelyik létrehozta a Talmudot és a Sátán népét, valamint az összes elmebetegét a világnak, amik megtámadtak engem, hogy ők betegek és deformáltak, mint skizoprenek, engem skizoprennek nyilvánított, bár én minden támadásukat később megfogalmaztam, itt leírtam, mint a Pataki Attila elektromos szemű hatalmas fekete árnyát, amivel a börtöne beszállított kivégezni a kórházba. Mivel ezek az állatok, melyekkel megtámadtak engem érezhetőek voltak, akár a refluxom Szenes Andrea légy horkolása miatt kapott csapásként, mint a melleim alatti új-kígyósi Rákóczi téri Isten, vagy a nyakamban a Sátánjuk, a rajtam mászkáló kígyóik, a méhembe tett pókjával és elektromos legyével a miskolciaknak, mert pókot szülnek a kurvák, az első indiánokat már létrehozta uff -féle beszéddel, fű égetéssel, ezt kezdték el ismételni az Utolsó mohikán idejéből, amire Busch is felfigyelt. Akkor tudatosult bennem, hogy Amerikában egykor emberek éltek, mikor mondta, hogy ők embereket nem áldoztak. A média viháncolva ismételte, hogy Ábrahám Lincoln Törőcsik kommunista pojáca margaréta szájas népéből ment át Amerikába az elsüllyedt világ után, mentek a miskolci Ziták, mint vérszívók, utána a sorozatokban bemutatottak. Miskolci, mint régen leírtam Martin Luther King cigány mozgalma az összes Kinggel, Királlyal együtt, Király utcai berendezéssel ismételték, ekkor már a valódi nép, a Rákóczi téri cigányság.

A börtön népe bűnei felfoghatatlanok. A skizoprenjei nem mártírok, hiszen a Bi aranyketrec bolond honfoglalóival, rengeteg könyvszereplővel mindent végrehajtottak, amikor rájuk került a sor. Születésem előtt 1945-ig szintén végig mentek a világ-könyvtáron, ennek része volt a Biblia darabokra hullása Trianonként, amit velem ismételtek, úgy, hogy ne essen bajuk, biztos megtisztuljanak.

József Attila Dunánál versét a skizoprenjeikkel Dunába lövéssel hajtották végre, amit titkon tartanak, nem beszélnek az igazságról, bár azt szerették volna, hogy egyszer vége legyen a szerepeknek. A német népet vitték háborúba a miskolciak, hogy kihalassák őket, Pszichografológiai Uniós nép létrehozása miatt, mely a Bertalan utcai listát jelenti az elmentekkel együtt.
Ugyanakkor lerohanták Hitler gumifigurájukkal a Magas-hegyi Isten népét, Lengyelországot, föld alatti munkák alatt megölve kiadott könyvek szerint az oroszokat, mint Magas-hegyi népet.
Az fontos a Rákóczi térnek, hogy gyilkos legyen a vére mindenkinek. El sem bírom képzelni, hogyan történt, hogy vezényelték először a Trianon után állandóan ismételve 130 éve a kommunista korokat, Józsefváros kommunizmusával együtt mosónőkkel, elektromos férfiakkal, majd jöttek a németek a titkon megírott világ-könyvtár, mint hatágú csillagos Varjú néven Pszichografológiába tett zsidókat elégetni, a legyekkel együtt, amiknek most holocaustjuk lett a szenes temető cigánysággal együtt.
Majd szintén Miskolc vezényelte a Pszichografológiájukba tett gumifigura, mint őrült ellen az oroszban várakozó genyó isten nemi gyalázó, felszabadító hadseregét, melyek felett jelenleg Putyin áll. Ezek a tettek és végrehajtások, mint azt követően Európa letakarása lepedővel és a szőkéik elindítása nemi gyalázás miatt, már nem nevezhetőek sima elmebetegségnek, ezek a gyalázásból emelkednek, tisztulnak, nemesednek, miközben a tisztességet, az emberséget, minden tökéletes fajt felszámoltak. Atlantiszt ismételni a szájban atlantiszi földrengéssel is meghaladja az elmbetegséget, azzal együtt, hogy én örököltem az ínyevő baktériumukat, melyet a börtöntől kaptam.


A darwinista majmok bolygója egyik korát jelentette a történelemnek, a majmok mind emberi formában voltak.

Az élővilágban tanított négyféle embertípus közül a fehér és a sárga teremtett emberi, isteni formára, a szürke állandó romániai űrcsapás, szürke a szemük, a négerek szó germánból ered, ők voltak egykor a náci népei, eredetileg az afrikai nép öcsém egyetlen megmaradt Isten tanúsága szerint egészen más bolygóról jött ide.

Élővilág része az is, hogy a börtön tönkre tette a Föld egyensúlyát, éhhalára ítélve Afrikát, Oroszországot. Az afrikai forróság, mint amit maguk hoznak létre, engem nem szabad lenne, hogy érintsen, mert én senkisek sem ártottam. Ha tombol a másik világ halotti népe Angliában (ahonnan középkorban mentek Amerikába, fekete Vörös Oroszlános mágiájukkal), Amerikában a korok megrendezése után elsüllyedt világgal, Atlantisszal, melyből kiemeledett a Vénusz szobor, ez ártatlanokat nem szabad lenne, hogy illessen, csak az ember gyilkosokat, nekik nem volt védelmük, csak a természeti erők.

A szocializmusra visszatérve, az egyetlen létező tökéletes államforma, mely állandó igazságérzetével, törvényével szemben helyezkedve kezdetben ezekkel a gyilkosokkal arra késztette őket, hogy mindig ismételjék az összezúzásukat. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: skizoprenjeikkel, megnyilvánulások, könyvszereplővel, gumifigurájukkal, gyermekkórusokat, tökéletesítették, igazságérzetével, felfoghatatlanok, asszisztensnője, megrendezéséhez, kommunizmusáért, üvegpalotájában, elmebetegségnek, szocializmusban, kommunizmusával, megtisztuljanak, lengyelországot, megváltoztatták, visszaszámlásra, végrehajtottak, tökéletesített, legszívesebben, honfoglalóival, gyerekkoromban, szocializmusra, vejnemöjnenben, világegyetemet, futballistákat, összezúzásukat, kiparcellázták, bevándorlással, felfoghatatlan, elmeháborodott, megfogalmaztam, franciaországi, legfejlettlebb, sátán népe, egész világot, állandó tökéletes, szocialista iskola, szocializmus mint, helyét minden, benne hívőket, megöltek emlékdalait, dalokban igazság, béke kezdettel, oroszok megölik, egykor végrehajtott, egész világon, börtön rátért, fákon helyezkedtek, első teremtett, Godzsák Ildikó, Müller Péter Sziámi, Albánia Delhusája, Orbán Viktorral, Kiss Ferenc, Csisztu Zsuzsát, Balla Beát, Oláh Ibolyát, Argyán Róbert, Időjelek Ferike, Pataki Attila, Szenes Andrea, Ábrahám Lincoln Törőcsik, Martin Luther King, József Attila Dunánál, Pszichografológiai Uniós, Magas-hegyi Isten, Vörös Oroszlános,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Elhunyt Verebély Iván  Esti szentmise Csaba testvér ...  Évközi 25. vasárnap szentmise ...  Grignion Szent Lajos tanításáb...  Naplemente  Kicsi őz, ide fuss!  Isten Lelke  Png kutya ház  Szép őszi reggelt, csodás napo...  Kézilabda: már tíz Fradi-játék...  Naplemente  Öttevény  Öt éve nevezték ki a Debrecen-...  A béke édessége, a reggel új í...  Jézus  56-os mosonmagyaróvári arcképc...  Szèp estét kedves látogat...  Hitoktatói Veni Sancte a Szen...  Esti ima !  Facebookon kaptam  Szívem falán  Facebookon kaptam Annuska bar...  Hasi zsír ellen  A szauna pozitív hatásai  GYÓGYTEA LÁBDAGADÁS ellen  William Blake: Az őszhöz Ó, gy...  Facebookon kaptam  Png napraforgók  Kellemes délutánt!  Befejeződött az Eucharisztia j...  Jó éjszakát  Szèp estét kedves látogat...  Ősszel rövidülnek a nappali ór...  Facebookon kaptam  Bécs is lemondva  Szép estét, jó éjt!  Szép estét, jó éjt!  Kollagénerősítő táplálékok  Ősz eleji tökfőzelék  Facebookon kaptam  Zeller, az emberi szervezet ti...  Biblia óra Déván 09.21  Jó éjszakát  Ősz szépségei a természetben -...  A szájpadlás piros foltjainak ...  ANYÁM INTÉSE Pósa Lajos El ne ...  Kávé  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vesetisztító gyógynövények és ...  Pio atya gondolatai  Megérzéseink  Kellemes délutánt!  Öt éve nevezték ki a Debrecen-...  Egy szemtanú beszámolója Pio a...  Szèp estét kedves látogat...  Balatonfüred minden szemszögbő...  2020.09.20 szentmise Évközi 25...  Sütőtök a szépség szolgálatába...  Kellemes nyújtozkodást !  Facebookon kaptam Krisztina b...  Gyógynövények 2-es típusú cuko...  A gyógyíthatatlan beteg is ápo...  Virág tündér  Az immunrendszert erősítő balz...  Ma, amikor az országban több e...  William Blake: Az őszhöz Ó, gy...  EGY FALEVÉL BÖLCSESSÉGE Megkér...  A nekünk szóló figyelmeztetés  Elhunyt Verebély Iván  Gergely érsek írása Szentírás ...  Öt éve nevezték ki a Debrecen-...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Ősz leírása  2020-ban szeptember 22-én kösz...  Isten oltalmában  Kellemes délutánt!  Szèp estét kedves látogat...  Pósa Lajos Faluvégen...Faluvég...  Miért olyan veszélyes az oxida...  Balatonfüred minden szemszögbő...  Isten büntetése-e a koronavíru...  Az immunrendszert erősítő balz...  150 éves a győri zsinagóga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  24. évközi hét kedd szentmise ...  ANYÁM INTÉSE Pósa Lajos El ne ...  Biztonságos gyulladáscsökkentő...  Ha madár lennék, ...  Png napraforgók  Facebookon kaptam  William Blake: Az őszhöz Ó, gy...  Kicsi őz, ide fuss!  Poser tube  Engedelmesség  Facebookon kaptam  A szájpadlás piros foltjainak ...  Jézus  Szép őszi napot! 
Bejegyzés Címkék
sátán népe, egész világot, állandó tökéletes, szocialista iskola, szocializmus mint, helyét minden, benne hívőket, megöltek emlékdalait, dalokban igazság, béke kezdettel, oroszok megölik, egykor végrehajtott, egész világon, börtön rátért, fákon helyezkedtek, első teremtett, másik világba, fekete mágusi, szerepük végrehajtása, teremtett világ, emberek ellen, második teremtett, lélekkel rendelkező, világnak közös, világ nemi, hatalmas csiklókkal, motoros indiai, tűzben járó, sátán által, sáskák Ausztráliában, mind igaz, gonosz győzött, szocializmus jelenleg, legfejlettlebb életforma, embereket valahonnan, asszony különb, asszony eszményt, utópisták megáldoztak, szocializmusban csak, életet mindenben, államok élére, olyan vezető, szocializmus eszményeit, hozzájuk kapcsolt, ének osztályok, tantárgyak ellen, sportolókról ejtenék, testnevelés tantárgy, megáldozott emberekkel, munkásosztály volt, sportolókat áldozásommal, karcsai Kiss, futballistákat könyvek, egyik futballista, egyik sportolót, enyémet erőmön, élővilág ellenes, esőerdők kiárulása, többi erdvővel, kémia ellenes, fizika ellenes, nyomás egyetlen, egész világ, többi bolygóra, egész világegyetemet, árva madár, szívemet gyerekkoromban, hová mégy, pulyka áldozók, szőlőből Bodor, média leplezett, szőlő dalt, nevüket vették, ének ellenes, szívre támadásukat, tiszta hang, dalokat helyettük, oroszok mindig, professzor olyan, vágy állandó, minden emberi, könyveknek megfelelően, emberek miatt, világ vesztesége, emberiség ellen, börtön népe, összes elmebetegét, börtöne beszállított, refluxom Szenes, melleim alatti, rajtam mászkáló, méhembe tett, első indiánokat, média viháncolva, elsüllyedt világ, miskolci Ziták, sorozatokban bemutatottak, összes Kinggel, skizoprenjeikkel Dunába, német népet, elmentekkel együtt, , ,
2020.08 2020. Szeptember 2020.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 20 db bejegyzés
Összes: 6950 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 299
  • e Hét: 8212
  • e Hónap: 21833
  • e Év: 161439
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.