Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miskolc nem ad diagnózist a szájamról
  2017-08-16 01:31:48, szerda
 
   
  1986-ban kaptam a Hunnia börtöntől Gór Nagy Mária belső testrészeket lebomlasztó ínyevő baktériumát, a színésznőket oktató művésznővé tett gyilkológép itt bemutatkozott, mikor a médiájuk végigment a Pszichografológiai utcán, vigyorogtak, mint Gyarmati Andrea orvossá lett egykori élsportolója a Rákóczi térnek, a többi idetett szereplővel, mint Szűcs Judittal, amelyiknek az anyja varrt ruhákat, az én anyám nem volt rá képes már. Mindegyik elmondta nevetve a sorsom kezdetét az ő sorsukként, amit rajtam végrehajtottak.

Ezzel a csapással eddig a Benkő angyalokat mészárolták le, akiknek a nemi szervét a sírban is gyalázza mai napig Bodorné Ágnes cigányaival, ahogyan velem is tette, s meglepődöm mindig, hogy miért kedves hozzám, mintha nem tudna semmiről a pók lányával és Ménesi lírai karám férjével együtt, holott vele van beállítva az összes Halak szülött, minden reformátusa a Rákóczi térnek sátán népeként, meg minden Ágnes, valamint a Rákóczi tér teljes egésze azzal a váddal ellenem, amivel születésemkor megtámadtak minket, hogy náluk születnek meg a pusztítók, vadállatok és Hunnia börtön gyilkosai.

Születésemkor kezdek az Omegával és Bródy teljes szöveggyűjteményével Benkő angyali sorsot rajtam, de még a Benkők egykori Máriája helyett is engem tettek főszereplőnek, fényben jártam Miskolcon, vagyis égették a testemet. Elmentem dr. Szlivka, egyik ikerorvosához a pusztítónak, hogy ömlik rólam a víz, kiabált és verte az asztalt azzal, hogy nem klimaxolok 32 éves koromban. A nyíregyházi labirintusos lábmegrántás óta ömlött rólam a víz.

Gór Nagy Mária nemcsak csapását vetette be, hanem a tetteit és sorsát is végrehajtotta, még az a szerencse, hogy nem verekedtem össze senkivel Illés Hunnia elme háziorvossá tett vádja ellenére, hogy én összeverekedtem egy asszonykával az Elzett-jében a Soós névvel berendezett nemi betegségeknek.

Már ezt megelőzően voltak támadások a szép vénuszi fogsorom ellen, ami mutatta, hogy tudták, ki vagyok. Gyerekkoromban a hátsó fogaimat támadták meg fekete mágiával, szétporlasztották őket. Az egyik fogam bal oldalon hatalmasra nőtt, majd négyfelé állt a világ négy égtája felé.
1975-ben gyönyörködtem a tükörben a két lapátfogamban, megállapítottam magamban, hogy ilyen Brigittte Bardotnak is, nem tudván, hogy itt van Miskolcon a Pszichografológiai népe a Bardot halál népének. Már férjhez voltam űzve Bródy hasonmásához, Zsigához a Hunnia börtöntől, előtte naponta a szerbiai elmebetegek helyett mindenemet kidobálták, meg vádoltak a kocsisoros jeruzsálemi zsidók emelkedésekor, hogy felmentem kurválkodni Pestre, amikor azt vettem észre, hogy kilyukadtak, majd szétporladtak az elülső fogaim. Máté Krisztina, az akkori egyik kommunista lett volna főszereplő szerint miatta is tették velem, mert onnantól fogva Zsiga nyanyának szólított engem a picim után. A nevemet soha nem mondta ki, a nyanya is egy évig tartott, utána már csak genyónak hívott Nagy Feróék Kata kocsmás kommunistáinak emelkedése óta, mert a gennyes nemi szervvel addig gyalázók tisztultak és emelkedtek emberré.

Illés doktor mondatától, hogy ínysorvadásom lesz megijedtem, járni kezdtem fogorvosokhoz, hogy szedjék le a fogkövet, de jöttek a fogkövek, melyeket még akkor csak vésővel szedtek, mert Pirigyi György szomszéd piros Piri hálózata azt mondta, hogy alászarnak a híd alá nekem. Kaptam folyamatosan a fogaimra a csapásokat. Készítettem hidat először Bíróval Újhelyben, amelyik nevével a fő áldozóim három lépcsőháza be van rendezve folyamatosan váltogatva az áldozóimat költözéssel. Bíró két lapátfoga nem sokkal később kitört, Bíró meghalt. Gesztihez kényszerültem, amelyik telepakolta a számat fémmel, minden tok fém lett elöl is, apró fogakat készített, nem lehetett látni semmit a számban. Rám kiabált megszégyenítve engem, hogy a leghalványabb Lady Camea szájfénnyel kifestettem annak örömére magamat, hogy lesz majd szép fogsorom, hogy azonnal töröljem le.

Miskolcon elmentem Pintér Margithoz magánrendelésre 1988-ban, mutattam neki az egyik fotómat, hogyan állt a szám, készített is hófehér fogsort, átcserélte az összes tokot fehérre, minőségi munkát végzett, különösen a bal szemfogam lehetett szép, mert már 1995-ben lyukat állapított meg az ózdi illetőségű Csépányi Eszter, bűzlött a bal szemfogam, amiből kivésésekor a II-es elmeosztályán a megyei kórháznak Szulák Andrea sorsaként és még sokan vele együtt Godzsák Ildikó állandó szocialista iskola összezúzója sorsaként ismétlésben eleven állat volt a fogam helyén, amikor kivésték hatalmas fájdalommal fájdalomcsillapító nélkül viháncolva a piros autóval magukat jutalmazók Vadas Pál róka orvos miatt felfoghatatlanul, érthetetlenül.

Pintér Margit miatt ismét támadtak 1998-ban rám, azzal, hogy kitötötték a melleit fekete mágiával, mint ahogyan az egyik Sipos, nekem segíteni akaró orvos nemi szervét, a feketesárkány népével.
Pintért ekkor emelték a rendőrség élére légyként áldozásommal. A barakkos legyek helyett a tatárdombi családi házban is megtámadtak lökdösve az udvaron azzal, hogy milyen érzés meggyalázottnak lenni. Éppen itt jártak náluk a bérházban.

Világi pókorvos eldeformálta teljesen a számat, drága fogsorait nem lehetett viselni, garanciát nem vállalt, majd egy Bíró fogtechnikus következett, ekkor közölte Cseh Károly velem, hogy nem nekem kell szégyellni magam a fogam miatt, hanem Magyarországnak, amit nem érthettem.

Csépányi Eszterhez 1995-ben mentem, szép fogsorokat készített addig a Rákóczi térnek megmentve a lyukas fogat is elmondásuk szerint. Velem új információt közölt, hogy mozog az összes fogam, amit nem értettem, nem vállalta el a tokok cseréjét.

1995-ben újabb ínyevő baktériumot kaptam a TV2-től, ami a Hunnia börtönt jelentette ismét, melyek viháncolva kezdték csúfolásával a nagynénémet, amiért nem tudta megszokni a protézist, erre figyeltem fel.
Fél centit sorvadt a tokok felett az ínnyem 2004-ig. Alul szintén megcsattant végig az íny.

1997-ben a Hunnia börtön II-es elmeosztályára szállítottak Szenes Andrea szenes légy horkolása miatt kapott későbbi refluxommal, egyik kígyójával a börtönnek, amitől hörögni kezdtem lányommal és az akkor megjelent Szabó jövendő férjével, mint régi tompalátásommal, a saját elmeosztályára vitt engem Ízisz áldozása közben a pszichiátereknek. Ott sokáig feküdtem a zárt részlegen, mivel Somlyaiék Kiss Kálmánnal már vártak engem Medveczky Ilona és Malek Andrea, Madonna sorsát befejezni rajtam, együtt a cigányság sorsának további folytatásával, elhelyezésükkel rokkantsági mellett szociális otthonokban, jólétre juttatva a szereplőit a könyveknek az egész világon, hatalmas nyugdíjakat számítva fel nekik. Ott beadtak egy olyan injekciót, amitől egyáltalán nem tudtam magamról többé. Közben, míg feküdtem telepakolták a sátán felett a nyakamat gennyes fekélyekkel, később maguk vettek egyikből mntát átszúrva a nyakamat érzéstelenítő nélkül, ugyanígy a fogaimat telepakolták patológiákkal, ahogyan Marofka Eszter állandó jelentgetőm a gyámügyön mondta nekem a cigányai helyetti áldozásakor, mint elmeosztály pszichiátere, hogy be vannak tokozódva a fogaim.

Oláh Ibolyának letört az egyik foga 2004-ben, ekkor a menhely gennyes fekéllyé változtatta a bölcsességfogamat, ami kifordult teljesen, eltettem, látszik, hogy szúrás van rajta. Erre volt kapcsolva a híd.

2004-es fogkiszedésük után a körzeti orvost odatették Liptai kezdetével együtt megóvni a fogait a Rákóczi térnek, miközben Liptai engem Müllerékkel eszméletlenül dobált az ágyon, tépte a hajamat az elmebetegek miatt. Magamon kívül voltam, nem tudtam, mi történik velem.
A fogvédő orvosuk aranyhálót készített nekem protézisként, a börtön ismételve Zoltán Erika Aranyháló néven kiadott könyvét, melyet addig rajtam hajtottak végre, mint japán gésáét azzal együtt itteni támadásomkor, hogy beletették a méhembe a napot. A sötét a nap Istene volt a méhemben, ezt szedték ki a csillagrenddel, mikor megérkeztek.
Ment mindenki ekkor japán gésákat védeni, hogy szegények, milyen rossz sorsuk van.

2008 körül az asztroweb netes oldalon, ahol leírtam már, mi történt velem és elmebetegeztek, miközben a jósuk annyit írt, hogy határozatlan vagyok, ajánlottak egy pesti fogorvosi műhelyt, ahol az ajánlók fogsorát is rendbe hozták, műínyt varrtak a lesorvadt ínnyére az orvosok. Elkértem a címüket, majd megszerverzve az utat napokig tartó sírás után, mert el sem bírtam képzelni, hogyan indulok neki, meg nem tudtam találkozni senkivel félelmemben, magamat rosszabbnak gondolva mindenkinél, akit csak bántani lehet, meg nem tudtam közlekedni egyáltalán, neki indultam Pestnek. Az angyali myvipes klub vezetője várt taxival a Keletiben, a taxis ismerőse ingyen szállított el a fogorvoshoz - már nincsen meg a címe - a belvárosba. Kivártam a soromat a magas színvonalú rendelőben, a fogorvos megnézte a kezdeti ínysorvadásomat alul, majd feltette a kérdést, ki küldött oda és nem vállalt el engem.

Most járok a fogorvosokhoz, hogy diagnózist adjanak, mivel két hete az orromig elpusztult a csontozat, a fogtechnikussal lecsiszoltattam a protézisüket, aki közölte, hogy csoda, hogy a vákum tartja a protézisét a Hunnia börtönnek. A fogorvos hétfőn megtagadta a diagnózis írását, azt mondták, a lábamon megyek ki az utcára, a teljes fognélküliség lyukkal a száj helyén nem akadály.
Közölte, hogy senki sem ad ki a fogorvosok közül olyan diagnózist, hogy paradentises krónikus csontsorvadásom van. Még ezt sem, nehogy Ínyevő baktérium, amit közöltem pár éve az itteni körzeti fogorvossal.
Beutalót kaptam a szájsebészetre, mert furának gondolta a fogorvos, hogy a csontozat hiánya miatt szűkül össze a torkom. Holnap fogok magyarázkodni, talán kiadják a diagnózist a csonkítóim népénél, mert eddig csak azt fújták, hogy örököltem. Mondtam hétfőn a fogorvosnak, hogy madárfejem lett, erre nem válaszolt semmit.

Februárban, amikor az ózdi feketemágiát megbénították, utána jöttek a szenes cigányok, mint támadóim Újhelyben, majd a cseremisz azzal, hogy a nagyfeszültsége,amivel rázott engem 1992. óta a Humana részeként Zalatnay Sarolta kommunista kor utolsó magyarjának sorsaként nem tőle volt, hanem Lőrinczek sorsaként lett végrehajtva a népe által. Kivéve a Tóthokat, mert ők ide lettek berendezve kivétel nélkül mindegyik a szlovák Tótokkal együtt, mint nyelvi csapások. Ezért emelte és hajtotta végre Müller a tetteiket. A Rákóczi tériektől kaptam meg a bal szemem alá egy öregségi kinövést, amit nem lehet többé leszedni, hiába mentem orvoshoz vele, kaptam pár foltot az arcomra, meg fekélyt a testemre, míg folyamatosan győztek a földönkívüliek. Mindig a lakásban voltak a cigányok a szomszédból születésem óta, ők öltöztettek be jelmezekbe a főszereplők helyett, míg a Hunnia börtön gyalázta a családot a kurvák miatt. Folyamatos volt a támadása a fekete mágusoknak Ózdról itt léte alatt a földönkívülieknek, ezért van állandó felügyeletem, mert a szívem eddig kétszer állt le a kékek miatt.

Az alattam kihalt Balla Erzsébet, Tóth férjjel együtt sorsát testvéreivel együtt, amerikai színésznővel, lábam megbénítása mellett bénult testvére miatt kiskoromban folytatták rengeteg Balla kitermeléssel,majd Menyhért két keresztneves nevűjeivel Orbán Viktornak. Menyhért népéé lettek volna az edény odaégések haldoklásukkor, amit rajtam hajtottak végre kínzásom óta, amit a média be is mutatott leplezés képpen. 2004-es eszméletlenségig való kivégzésem után vettem észre itthon, hogy ismeretlen fazekak és lábasok vannak betéve a szekrénybe, odaégetten, vagyis az alattam lévő cigány helyezte el őket, amíg eszméletlelnül feküdtem, ugyanis a cigányok ott vannak, ahol akarnak lenni, akár az ördögfiak, régen ezért voltak elválasztva a fehér emberiségtől, csak az ördögökkel civakodtak a karcsai sátán népének meséskönyvei alapján. Balla Bea nemi csapásként lyukként történő gyalázatommal éveken keresztül, míg ők Győzikével szállodákat akartak felvásárolni kakastaréjos tor-ünnepe közben a Hunnia Magyarországnak sem lett volna a vége a gyalázatuknak.



Románia főboszorkánya, amelyik népe sztárja a Hunnia Magyarországnak fekete mágiával áldozott engem folyamatosan, mikor a népem betette a felső protézist, mert oldalra hajlott a szám jobb oldalon teljesen, ne szégyelljem magam, míg itt vannak, ráégette a protézist a csontozatra, teljesen felment ezután az orrnyeregig, így lett madárfejem végleg.

Nekem másféle szöveteim vannak, nem emberi, csillag voltam, olyan az ínnyem, mint a szivacs, így kell elképzelni a csillagok szájberendezését. Ilyen volt Freddy Mercurinak is, a fogak gyengébben vannak a szivacsban, mint az embereknél is, mert nem labor és teremtett eredetűek.
A szivacs mindent magába szív, amit megeszik, vagy iszik az ember, ezért nem tudok enni édességet, mert rossz lesz a szám íze tőle, csak olajosat, mint rántott húst, meg hasonlókat ennék, ha lenne pénzem rá. Gyerekkoromban még volt nektár a számban, ezért volt mindig kellemes a leheletem.
Mivel az emberek, Istenek és csillagok ilyen fizikailag gyengének mondott csontozattal rendelkeznek, a protézist egyáltalán nem tudják - tudnák - megszokni.



Én már rettegek az orvosoktól, pedig eleinte bízni akartam bennük abban a tudatban, hogy az orvos, akiben megbízom és rábízom az életemet különb ember elméletben mindenkinél, velem egyenrangúnak kell lennie emberségben. Azt hittem, hogy az értelmiség valóban azt jelenti, aminek megfelel, nem tudtam, hogy Magyarország értelmiség legyőzést hajt végre már 81 éve az egész világon, majd a végén a beázással Magas-hegyi Isten reményében utolsó pillanatig bízva abban, hogy kiderül minden megjelöttek, mint fejre támadók és értelmiség áldozók miatt összepakolták Ménesiék cigányai tetőfelújításkor felettem a beázásukat, rajtam hajtották végre saját értelmiség legyőzésemet, fejre támadásukat is ismételve 1998-ben a fekete sárkány népével, sorolva napokig a neveit az értelmiség legyőzőknek. Nem tudtam, hogy az általam orvosoknak megelőlegezett emberségi bizalom ennyire irritálja őket, hogy folyamatosan mészároltak a családommal együtt utolsó magyar tehetségként és Vénuszként lezárt határokon belül, majd mentek ki Gyurcsány Ferenc politikai kiválasztott idegbetegsége felhívására a Hunnia börtönnek külföldre magas fizetségért, megérdemelt jutalomként.

Egyetlen üzenet érkezett Amerikából, egy doktornő üzente pár éve a magyar nyelvű orvosoknak, hogy ő nem tart velük, inkább segédmunkásként dolgozik.

Voltam a szájsebészeten, örültem, hogy fogadtak, nem kiabáltak, nem néztek le, de nevetséges volt minden. Elismerte, hogy madárfejnél előfordul a torok összeszűkűlése az izmok miatt, de a fogsor anyagát írta diagnózisnak, még csak nem is a paradontilis krónikus csontsorvadást. Azt írta a javaslatra a szájsebész, hogy fogsorhordási tilalom. A vitaminos kenőcsöt írt fel kenegetni a maradék csontozatot felül, alul meg le kell szedni a ráégett füvet, meg ételt, amit nem mondtam el érhetően, hiába mondtam, hogy három éve már nem lehet, nem tartja semmi a fogakat, meg sem nézte, hogy a tok alatt is fél centire le van sorvadva, kicserélni nem lehet, mert ha felemelik, kiesik az összes fog. Utolsó német szélesarcsontú emberként, meg Vénuszként, Katalin volt Földanyaként járjak madárfejjel az áldozóim között, ahogyan jártam a megyei kórházban 2004-es fogaim kivésésekor, csúfoltak engem, hogy ne menjek ki az udvarra, ne lássa senki, hogy nézek ki. Megnézte, hogy az orromig nincsen csontozatom, ezt ráfogta a felső protézisre. Nem értem, mert előtte panoráma röntgen készített a maradék csontozatról. Nem tudtam, milyen diagnózist írt a szájsebész, itthon okoskodtam ki az írását, hogy protézisre fogja a csontozat lesorvadását, illetve a protézis anyagára, hogy megválaszoljak neki, aki nem adja ki a paradentilis diagnózist sem a látvány és panoráma röntgen ellenére, hogy mióta Müllerék Túzkővel kivésték felül a fogaimat, protézisem lett aranyháló néven, azóta én nem tudom megszokni, csak akkor veszem fel, amikor a boltba megyek, majd kiöklöndözöm már az ajtóban, mert a szivacsra nem lehet semmit sem tenni. Arról nem beszélve, hogy mióta a kékek megjöttek tavaly áprilisban a ház felé, a romániai boszorkányok fejedelme telepakolta a szájpadlásomat és gyomromat bűzmirigyekkel, melyektől hányingerem volt és borzalmas bűzzel jártak. Arra az esetre, ha jönnének megmentők, akár a Csipkerózsikában, itt találnak fogatlanul, vagyis nem lehet megcsókolni, bár csók a kulcs, amit többmillió éve elrejtettek barlangokban, minden részemet feketemágiával megtámadta, mint a hajamat, mely egy ragacsos kóc volt, ekkor nem engedtek hajat mosni, míg a feketemágiát vissza nem fordították, a fogaimra pedig ráégette az ételt a fűvel együtt, minden részemre szemölcsöket, öregségi foltokat, bűzmirigyeket helyezett el, hogy undorodjanak tőlem, ha esetleg megjönnének a megmentők, miután széttörette, szétroncsolta, szétlapíttatta minden részemet, akár, mint előző koromban Sárospatakon Benkő Lajos angyal idejében, amikor megiratták velem, mi történt apám szőlőjében, ahová márványtáblát helyeztek az álmaim szerint, majd eldózereltetett laposra engem, nem maradt belőlem semmi szinte. A testem teljesen tönkre lett téve, amivel most születtem 1958 március idusán hetes csillagként, egyik oldalam Pisti, másik a fiam hasonmására, akik tönkre tettek engem annak idején. Érdekes dolog, mert nekem a szívemből fejlődött ki a logikám, minden apró részlete a testemnek, meg a szívemből szólt a tiszta hang is, amitől megvadult Miskolc városa. Az egyik bírót azért tették tönkre, úgy, hogy belelépett a Hunnia börtön, kivitte kabátban az utcára meztelenül, majd elbújt a bokorban, ha valaki arra jött, kiugrott, megmutatta a nemi szervét, amin csúfolódtak a miskolciak, egyedül én tudtam, keltem védelmére, hogy tiszta hangomnak írt verset 1991-ben, s felkiáltott, amikor meglátott, hogy hol van a Kati.

A Hunnia Magyarország világ-könyvtárát rajtam végrehajtók orvosi kara tehát normálisnak gondolja, hogy egy nő, egy utolsó német szélesarcsontú, Vénusz, egykori Földanya, Katalin madárfejjel járjon az utcán kapkodva a levegőt, mert összeszűkült a torka.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tetőfelújításkor, pszichiátereknek, felfoghatatlanul, szájberendezését, eszméletlenségig, csipkerózsikában, lecsiszoltattam, magyarországnak, megállapítottam, tompalátásommal, meggyalázottnak, segédmunkásként, magánrendelésre, csontsorvadásom, elhelyezésükkel, ínysorvadásomat, összeverekedtem, eldózereltetett, fogtechnikussal, nagyfeszültsége, bűzmirigyekkel, szájsebészeten, összeszűkűlése, szájpadlásomat, eszméletlelnül, szétlapíttatta, földönkívüliek, megválaszoljak, feketemágiával, szájsebészetre, megszégyenítve, szélesarcsontú, végrehajtottak, haldoklásukkor, elmebetegeztek, csillagrenddel, színésznőket oktató, médiájuk végigment, többi idetett, anyja varrt, sorsom kezdetét, csapással eddig, nemi szervét, összes Halak, váddal ellenem, asztalt azzal, nyíregyházi labirintusos, szép vénuszi, hátsó fogaimat, egyik fogam, világ négy, kocsisoros jeruzsálemi, Nagy Mária, Gyarmati Andrea, Szűcs Judittal, Bodorné Ágnes, Illés Hunnia, Brigittte Bardotnak, Máté Krisztina, Nagy Feróék Kata, Pirigyi György, Bíróval Újhelyben, Lady Camea, Pintér Margithoz, Csépányi Eszter, Szulák Andrea, Godzsák Ildikó, Vadas Pál, Pintér Margit, Cseh Károly, Csépányi Eszterhez, Szenes Andrea, Somlyaiék Kiss Kálmánnal, Medveczky Ilona, Malek Andrea, Marofka Eszter, Oláh Ibolyának, Zoltán Erika Aranyháló, Zalatnay Sarolta, Balla Erzsébet, Orbán Viktornak, Balla Bea, Hunnia Magyarországnak, Freddy Mercurinak, Magas-hegyi Isten, Gyurcsány Ferenc, Müllerék Túzkővel, Sárospatakon Benkő Lajos, Hunnia Magyarország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Van néhány kérdés, amin gondol...  Ma van a magyar költészet napj...  Szép álmokat!  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Szeretem ujjad karcsuságait,  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Szívek  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  jó reggelt  Jázmin  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Minden tavaszból őrizz..  képre írva  Az ember  Szép estét  A pitypang legendája  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Egyszerű  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Egy párkányon  Vidámság  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  40 felett  A hagyma antibakteriális hatás...  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam Krisztinától  Borzasztó  Azért kaptad  Horváth Szilvia tollából  Zilahy Lajos gondolata  Müller Péter tollából  Robin Wight pitypang szobra  Alvó cicák  Előfordul, hogy  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Megígért békesség  A sorsod  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Paul David Tripp Április 14  Latinovits Zoltán tollából  Nagy és kis csodák  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam Mírjam bará...  képre írva  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  40 felett  Szívek  Szép álmokat!  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Magamnak  Különleges  Magamnak  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  József Attila – Keresek ...  Magamnak  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
színésznőket oktató, médiájuk végigment, többi idetett, anyja varrt, sorsom kezdetét, csapással eddig, nemi szervét, összes Halak, váddal ellenem, asztalt azzal, nyíregyházi labirintusos, szép vénuszi, hátsó fogaimat, egyik fogam, világ négy, kocsisoros jeruzsálemi, elülső fogaim, akkori egyik, picim után, nevemet soha, évig tartott, gennyes nemi, áldozóimat költözéssel, számat fémmel, leghalványabb Lady, egyik fotómat, összes tokot, ózdi illetőségű, megyei kórháznak, fogam helyén, piros autóval, melleit fekete, egyik Sipos, feketesárkány népével, rendőrség élére, barakkos legyek, tatárdombi családi, udvaron azzal, fogam miatt, lyukas fogat, összes fogam, tokok cseréjét, tokok felett, ínnyem 2004-ig, akkor megjelent, saját elmeosztályára, zárt részlegen, cigányság sorsának, egész világon, olyan injekciót, sátán felett, nyakamat gennyes, nyakamat érzéstelenítő, fogaimat telepakolták, gyámügyön mondta, cigányai helyetti, egyik foga, menhely gennyes, körzeti orvost, elmebetegek miatt, fogvédő orvosuk, börtön ismételve, asztroweb netes, jósuk annyit, ajánlók fogsorát, lesorvadt ínnyére, utat napokig, angyali myvipes, taxis ismerőse, magas színvonalú, fogorvos megnézte, kezdeti ínysorvadásomat, orromig elpusztult, fogtechnikussal lecsiszoltattam, vákum tartja, fogorvos hétfőn, diagnózis írását, lábamon megyek, teljes fognélküliség, száj helyén, fogorvosok közül, itteni körzeti, csontozat hiánya, csonkítóim népénél, ózdi feketemágiát, szenes cigányok, cseremisz azzal, népe által, szlovák Tótokkal, öregségi kinövést, lakásban voltak, szomszédból születésem, főszereplők helyett, kurvák miatt, fekete mágusoknak, szívem eddig, kékek miatt, alattam kihalt, edény odaégések, alattam lévő, fehér emberiségtől, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 656
  • e Hét: 2543
  • e Hónap: 4902
  • e Év: 57168
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.