Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kohut Katalin Földanya 1967. óta lírai karám áldozásában
  2017-08-17 22:12:33, csütörtök
 
   
 A festmény, melyet 1998-as támadásommal tor-ünnepként kezdtek elölről ismételni művészeti gimániumi festmények, rajzok, korok, stílusok alapján, zenei számokkal celebekként vasfüggönyösök kezdetével, melyekkel lezárták a Hunnia börtön elme Magyarország határait megáldozásunk, lemészárlásunk végett 1956-ban költői a lírai karámnak 130 évre visszamenőleg Weöresék távol-keleti szörnyeivel történő Pszichografológiai áldozásom születésem óta egész Kelet, cigányság, az egész világ emberré nemesítése érdekében.

A festmény szerint utolsó római egyházas búcsú kék ruhám viselésekor áldozott meg Miskolc, a Hunnia börtönével a városnak külön az ózdi lírai karámnak magát nevező Kelet költőivel Íziszként, Új Bekezdéssel, Spanyolnáthával, felsorolhatatlan Rákóczi téri irodalmi netes és másféle magazinnal, újsággal, sajtóval, mely mai napig tart.

A pálmalevél Heródest jelenti, akinek a felesége is voltam Sárközy Anita porcelánszíves helyetti sors végrehajtatásában az elmeosztálya részéről, Balázs Fecó képviseli a Nyolc évszakkal.
A kék csillag is én lehettem, akire vártak nagyon sokan, hiába volt később megszülettetve Nyika Turbina, folytatták a Föld-anya áldozást, megtudták, hogy Katalin vagyok.
A margaréták szirmai össze vannak zárva, mivel Magyarország meggyalázott engem többször a kurvái helyett.
Margaréta virág-vándorok élnek valahol, akiknek a történetét dalban megfogalmaztam, szórták a békét és a fényt, arany és zöld villámlásként látható a formájuk, ők hirdették szerte a világon azt, hogy milyenek voltak az emberek.

Ervin Jaeckle: Súlytalan a kegyelem

Hajamba tűzve fehér virág.
Senki sem látja, mégis ámul,
S rám mosolyog a hold
Újjászülető zöldje előtt.

Könnyűek lépteim,
A hullámok szőke nyájai
Völgybe futnak
Égkulcsok elől menekülve.

Hallásodhoz mezitlábas szó
Zarándokol, míg szempilláim
Sátra alatt a súlytalan kegyelem
Ünnepivé válik.

A fordításom szerint, melyet most értelmezek a hallásomhoz Földanyaként mezitlábas szavakkal lehetett volna vándorolni, mert nem ismertem a hangos, csúnya szavakat, mint semmi rosszat. Égkulcsoknak kellett volna jönni a lírai karám költője szerint, megbüntetni az áldozó népeket. A költő súlytalan kegyelemre várt, de megáldozott, akár a többiek. Ez az ünnepre várás penitencia, amiből szépültek, tisztultak, szoktak le cigiről, fűről, alkoholról, tisztességes életet éltek áldozóim, ellopta ekkor, kb. 1967-ben miskolciak kivitelezésében az ennivalót, dinnye kezdetével, dinnyés cvekker ismétésével a jelenlegi tor ülők és főzőcske műsort rendezők részéről.
1986-es csernoblili közös legyőzésem után a világ urai részéről a többiek mellett jött először az orosz számítógép, majd az 1995-ös kivégzésemkor az ózdi informatikai technikai robbanása a megváltott Magyarországnak, elmebetegekkel, buzikkal, leszbijeivel a Rákóczi téri vasnépnek, az összes vastrágya, mint arany szétterjesztése, irodalmi hirdetése a vallási korokkal együtt, penitenciával annak ellenére, hogy fényevés járt volna a Hunnia börtönnek. Az embereket többszáz éven keresztül víz és villany nélkül tartották, az asszonyoknak még fehérneműjük sem volt, míg Amerikában amíg meg nem támadták őket korokat végrehajtva magas technikai vívmányok, emberi körülmények voltak. Okostelefon a világ mészárosainak, meg autó, amikkel felvonultak mellettem viháncolva, vigyorogva 1995-ben, mikor mentem gitárral az utcán, a Lórántffy utca teljes hosszában jöttek a Hunnia börtön elmebetegei. Több, mint húsz éve tart a gazdagság tékozlása a Rákóczi tér és megváltott cigányai részéről az egész világon dicsekvésükkel, lakodalmakkal, mulatós zenékkel.

1956-ban kezdte ismételni a Vörös Oroszlán kommunista korait, vallásait a vasnépe Miskolcnak vasfüggönyökkel, Őrház bibliai patika berendezésével Kótai Zsigmond és Psota Irén kezdetével, majd jött Varsányi az Omegával születésemkor 1958-ban, kb. két évenként volt egy vasfüggönyös berendezve osztrák területen lévő sorompó lezárása mellett elméletben a vaskoriaknak, gyakorlatban az embereknek maguk helyett.

Urbán névvel kezdték a falvak urbanizálását, művelődési házak vezetőit és könyvtárosokat alkalmaztak beavatónak a világ-könyvtár mellé. A parasztokat már előzőleg betelepített elmebetegekként és sátán földművelő népeként termelték ki kommunistáknak kezdetben, majd Kovács Zsuzsa és elmeosztálya által majdnem mind bejöttek a városokba, értelmiséggé tették őket, nem engedve tanulni most nem a polgárokat, mint azelőtt, hanem engem egyedül.
1956-ban hozzá kezdtek a falvak villanyárammal, vízzel történő ellátásához, apát ingyen dolgoztatták Bodrogközben, hogy a falusiakat is hozzátegyék a végtelen világ-könyvtárhoz, mert mint írtam, már be lettek születtetve, a sátán népét pedig bibliai megtörtént történelemhez hozták be tetteiket végrehajtva. Mindenképpen nagy közös áldozásra készültek születésem előtt, amit meg is írtak Weöreséknek a Magyar Irodalom szerint, hogy ezt a XX. században nem lehet végrehajtani.
Mindegyik költő miskolci vonzattal van berendezve, már Arany János is arany Babilont jelentett. József Attila kommunista korát jelentette a Józsesfvárosnak, Hornyák Ildikó mosónőjük berendezése mellett, most értelmiség legyőzők lettek Dollyval az élen, esernyővel állították be magukat Hevessel, minden beázottal, Szandival, mint cigánytelep képviselőjével. Folytatták 1998-ban az utazgatásokat szerte a világon, magyarnak mondva magukat, miközben én haldokoltam, gyalázatukban éjjel-nappal.

Nem tudom megbocsátani, gyalázatot és csonkítást nem lehet, olyan akartak kottázni, amit többé nem mos le a medve hója, aki nem is ismert engem, s nem zeneszerző.


Ez volt az arcom eltorzítva 1991-ben, mielőtt közölték velem, hogy belőlem ember már soha nem lesz és már mindent ki fogok bírni. Feltételezés szerint az egykori görög pusztító rajzolta meg nekem régi történelmi írásaim alapján arcomat a margarétával a fordításhoz, én ezt a cserepet csak kifestettem. A testem és arcom felismerhetetlen a csonkításoktól és torzításoktól, szétverésektől, senki sem ismerné és hallaná, fedezné fel bennem az egykori csillagát az égnek, sem Katalint, a Földanyát, aki a miskolciak kurvája és koldusa egyben, az egészségügy és teljes lakosság elmentekkel együtt történő végrehajtásában saját sorsuk és tettük teljes egészét majdnem, ha az Ufók meg nem akadályozták volna teljes egészét a világ-könyvtárnak.

Ha tudták, hogy nekem csak a tisztaság és a zene, ének számít, miért tettek fertelmet és iszonyatot, kurvák, börtön gyilkosok sorsát és tettét rajtam végrehajtva teljes megsemmisítésemmel?

A hallásom, melyhez csak mezitlábas szóval lehetett volna zarándokolni teljesen összezúzták, pár éve hallókészüléket akartak adni mindkét fülemre a vénasszonyok betegségein történő csapások rám rakásával, melyet rajtam hajtottak végre azóta, amióta ezt a Földanya áldozást elkezdték. Genyó voltam már, annak neveztek Katalin helyett, mikor a szőke spanyol pusztító Kos-nő miatt a bal fülemet Müller Péter összetörte. 1995-ben a bibliai olvastatás közben a Hunnia börtön a bal fülem repedésébe egy hatalmas boa kígyót tett, amit ütögetett, ha abba hagytam az olvasást, azóta nem aludtam éjszaka egyáltalán,mert recsegett-ropogott mindkét fülem, beletették keresztben a fejembe.

A Vénusz egykori éneke és énekhangja meggyalázásra került Miskolc részéről, mert közölték a börtön elmeosztályukkal, hogy addig van hangjuk, míg házaséletet nem élnek, ez is oka volt a gyalázatuknak, meg az, hogy a kurvák félrelépnek, mára megöregedettek főleg özvegyi nyugdíjakkal, mert a férjeket megölték. Hangomat többször vették el, nem engedtek énekelni egyáltalán, csak a radványi tüdő szanatóriumban a haldoklóknak, meg pár évig a gyerekeimnek. 2004-ben Tűzkő Judit az elmeosztály nemi csapása végleg megcsonkított és elvette a hangomat Müller Péterrel.

A szép szavak, melyek engem jellemeztek, nem ismerve a rosszat, meg a bűnt, csúnyát és a torzat, a betegséget nem hagyja el ajkamat, mert nincsen ajkam, hiába volt a kulcs a csók, hogy hozzám értek többmilliió éve, nincsen fogazatom és csontozatom a Hunnia börtön ínyevő baktériumától. Örököltem ezt anyámtól, akinek kiszedte a Rákóczi tér a fogait, mert a pusztító gyerekek elviszik a kurvák fogait terhesség alatt.

A lírai karám tagja, Balog Edgár leírta, hogy száz éve, amikor a szlovákiai területen ugyanezt hajtották végre, megöltek mindenkit, a cigányok csak a lírai karámot hagyták életben, hogy írjon nekik verseket, újabb apokalipszist. Együtt étkeztek, húst bográcsban, a cigányok kedvenc eledelét, miközben a levegőben szálltak a cafatok. Ezt rajtam hajtották végre születésem óta a lírai karám tagjai ózdi feketemágusi központjukkal, hogy nekem adták szalvéta nélkül, kézben az ennivalót, haladva végig a cigánysággal a lírai karám összes versén, együtt a török nagykövetséggel, egész Kelettel, mivel idetartoznak, 1967-ben vonultak ki a barakkos legyek Nyomorultak kezdetével az együttesüknek, fényevésen tartva minket, ami nekik járt volna Miskolc teljes egészével.

Az ünnepnapja kegyelemmel a világnak soha nem fog eljönni, penitenciával nem lehetséges Katalin gyalázattal, véráldozásával, feszületeivel a Krisztusoknak. Olyat akartak tenni, amit többé nem felejt el az ég üzenve az ég kulcsainak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felsorolhatatlan, elmeosztályukkal, felismerhetetlen, nagykövetséggel, végrehajtásában, szétterjesztése, józsesfvárosnak, magyarországnak, vasfüggönyökkel, hallókészüléket, elmebetegekként, spanyolnáthával, kivitelezésében, csonkításoktól, megöregedettek, szanatóriumban, villanyárammal, megfogalmaztam, porcelánszíves, berendezésével, könyvtárosokat, lemészárlásunk, képviselőjével, véráldozásával, megszülettetve, kommunistáknak, dicsekvésükkel, vasfüggönyösök, elmebetegekkel, szétverésektől, lakodalmakkal, utazgatásokat, gyalázatukban, feszületeivel, apokalipszist, villámlásként, lírai karámnak, egész világ, festmény szerint, városnak külön, ózdi lírai, pálmalevél Heródest, elmeosztálya részéről, margaréták szirmai, kurvái helyett, történetét dalban, hullámok szőke, súlytalan kegyelem, fordításom szerint, hallásomhoz Földanyaként, lírai karám, áldozó népeket, Kohut Katalin Földanya, Sárközy Anita, Balázs Fecó, Nyika Turbina, Ervin Jaeckle, Vörös Oroszlán, Kótai Zsigmond, Psota Irén, Kovács Zsuzsa, Magyar Irodalom, Arany János, József Attila, Hornyák Ildikó, Müller Péter, Tűzkő Judit, Müller Péterrel, Balog Edgár,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.11. 22:32 Illegális bevándorlás - Az európai migrációs probléma szélesebb körű megold...
11.11. 21:42 Szakértő: rövid távon nem látszik a kiút Bolíviában
11.11. 21:42 Átadták a megújult kaposvári Csiky Gergely Színházat
11.11. 21:22 Júniusban úszik legközelebb Mányoki Attila, akiről dokumentumfilm készült
11.11. 21:11 Katalán válság - Függetlenségpárti tüntetők alkotnak útzárat a határ franci...
11.11. 20:52 Jövőre Sopron rendezi az U20-as női kosárlabda Eb-t
11.11. 20:22 Német képviselők: a Fidesznek a Néppártban a helye
11.11. 20:22 Emmi: a kormány továbbra is a párbeszéd híve, nyitott a szakmai egyeztetésr...
11.11. 20:12 Szörnyetegnek nevezte az általa feldarabolt lányt a szentpétervári történés...
11.11. 19:51 Daróczi Csaba: a nagy fotópályázatokon rendre jól szerepelnek a magyar term...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Romantikus szép estét  Őszi levelek  Nem volt több . . .  Alvó cica  Őszi naplemente  Őszi levelek  Őszi kép  Nyári mikulás  Kellemes új hetet  Facebookon kaptam  Pihenő cica  Bankár cica  Szép új hetet  "Péter Gábor"= Cseh Gergő Bend...  Őszi csokor  Őszi levelek  Hit  November 11. Mártonnap  Dália csokor  Facebookon kaptam  Libasorban...Dáma Lovag Erdős ...  Narancs fagylalt pezsgővel  Kavicsportál - Kavicsképek - P...  Isten Éltessen Sokáig!  Jó éjszakát  Őszi csendélet  Útravaló – 2019. novembe...  "Péter Gábor"= Cseh Gergő Bend...  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni időtöltést  Hit  Szív  Pihenő nő  Pihenő nő  Szép új hetet  Nyári mikulás  Hit  Őszi kép  Csini baba  Alvó cica  Jó éjszakát  Szép őszi napot  Hit  Esti kép  Vizsga  Akarod tudni gazdaggá mi tesz?  Alvó cica  Szép új hetet  Hit  Szèp napot kívánok  Facebookon kaptam  Alvó cica  Pihenő nő  Őszi levelek  Libasorban...Dáma Lovag Erdős ...  Hit  Őszi kép  Csend van mindenfelé...  Esik az eső  Szív  Győzelem  Kápráztatnak  "Péter Gábor"= Cseh Gergő Bend...  Hit  Rózsa csokor vázában  Só tartó  Pihenő cica  Facebookon kaptam  Őszi naplemente  Cumizó cica  Akinek rendben van az élete  Havas téli kép  Romantikus szép estét  Tészta szűrő  Őszi kép  Őszinteség  Őszi levelek  Dália csokor  Vasaló  Őszi kép  Őszi kép  Bővült a család  Kellemes délutáni időtöltést  Hit  Őszi kép  Őszi levelek  Facebookon kaptam  Idő,idő - Kétszázhuszonkettedi...  Őszi kép  20191111_Szent Márton Ünnepe S...  Bankár cica  Mírjam barátnőmtól kaptam  Ez nagyon jó  Facebookon kaptam  Hit  Romantikus szép estét  Rózsa csokor vázában  Áprily Lajos: A csavargó halá...  A Szűzanyát kérjed_tan mese  Ez nagyon jó 
Bejegyzés Címkék
lírai karámnak, egész világ, festmény szerint, városnak külön, ózdi lírai, pálmalevél Heródest, elmeosztálya részéről, margaréták szirmai, kurvái helyett, történetét dalban, hullámok szőke, súlytalan kegyelem, fordításom szerint, hallásomhoz Földanyaként, lírai karám, áldozó népeket, költő súlytalan, ünnepre várás, világ urai, többiek mellett, orosz számítógép, 1995-ös kivégzésemkor, ózdi informatikai, megváltott Magyarországnak, összes vastrágya, vallási korokkal, embereket többszáz, világ mészárosainak, gazdagság tékozlása, egész világon, vasnépe Miskolcnak, vasfüggönyös berendezve, embereknek maguk, falvak urbanizálását, világ-könyvtár mellé, falvak villanyárammal, végtelen világ-könyvtárhoz, sátán népét, utazgatásokat szerte, medve hója, arcom eltorzítva, egykori görög, cserepet csak, egykori csillagát, miskolciak kurvája, vénasszonyok betegségein, szőke spanyol, bibliai olvastatás, börtön elmeosztályukkal, kurvák félrelépnek, férjeket megölték, radványi tüdő, elmeosztály nemi, hangomat Müller, szép szavak, pusztító gyerekek, kurvák fogait, szlovákiai területen, cigányok csak, lírai karámot, cigányok kedvenc, levegőben szálltak, török nagykövetséggel, barakkos legyek, ünnepnapja kegyelemmel, világnak soha, felsorolhatatlan, elmeosztályukkal, felismerhetetlen, nagykövetséggel, végrehajtásában, szétterjesztése, józsesfvárosnak, magyarországnak, vasfüggönyökkel, hallókészüléket, elmebetegekként, spanyolnáthával, kivitelezésében, csonkításoktól, megöregedettek, szanatóriumban, villanyárammal, megfogalmaztam, porcelánszíves, berendezésével, könyvtárosokat, lemészárlásunk, képviselőjével, véráldozásával, megszülettetve, kommunistáknak, dicsekvésükkel, vasfüggönyösök, elmebetegekkel, szétverésektől, lakodalmakkal, utazgatásokat, gyalázatukban, feszületeivel, apokalipszist, , ,
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 54 db bejegyzés
Összes: 6925 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 374
  • e Hét: 1582
  • e Hónap: 6745
  • e Év: 125374
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.