Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Új, fekete kenyér ünnepe 666 - Rákóczi tér Miskolc
  2017-08-21 00:24:34, hétfő
 
  A római történelmi egyház kenyér ünnepének versikéje volt:

A mű

Egy vallomás az életem,
Örökös fohász,
S kincset rejt a két kezem,
fényhez a kovászt,
Megkelesztem a lisztem,
Megdagad tésztám,
Kell még hozzá a hitem,
Kenyerem kész már.

Read more: http://emberi.hupont.hu/35/a-mu#ixzz4qKsO7PkP

A történelmi egyház keze fényenergiával lett ellátva, hogy áldja meg a kenyeret, mindennapi étkeit a sátán népeinek, mivel a Biblia teljes egésze egykori holt tengeri tekercsekből íródott, a sátán szavai szerint szenvedésekből készült tűzzel íratta meg a történeteit azoknak, akiket leigázott.

Sátán nincsen többé, mivel megtámadott engem Csernobilkor, harminc éven keresztül nemi csapásként áldozott együtt a Rákóczi tér új-kígyósi istenével, melynek népe mint Rákóczi tér és törzsek ma is léteznek, termelik ki folyamatosan sztárnak, politikusnak a gyilkosokat.

Az új fekete kenyér az ózdiak fekete mágiáját jelenti, 666 hamis próféta energiájával, a miskolci Rákóczi tér ezer éves történelmével, melynek tagjai a pogányok, Pogány Judit berendezésével, Deák Bill Gyula az Időjelek testenyészeti feszületese öcsém áldozójaként, jelenlegl életműdíjasként megtisztulva, Varga a Hunnia börtönből, mint vasfüggönyös, Berek Kati Romániából, mint jelenlegi utolsó ember áldozó, Nagy Feró genyója a műanyag punkrációs kommunizmusnak, Vénusz áldozó 1976. óta, Bródy János Földanya áldozója egykori Jeruzsálemnek, Hunnia elme tagjaként nyomorult bábok és testenyészetek teremtője, Illés együttes állandó Illéssel kezdődő apokalipszist végrehajtó összes reformátusával a sátán népének minden Bibliáját beleértve a Földnek jelenleg Földanya áldozókként születésem óta gyaláznak és csonkítanak, minden szerepbe engem téve a Rákóczi terükkel Miskolc teljes egészének világ-könyvtárával.

István, akinek az egyik kezét levágták, saját volt, mint egykori romániai római egyházas egyház képviselet, királyként, nem ezer éve volt, hanem ötszáz kb. A római egyház kelta alappal bír, a keresztes háborúi idejében szemben állva az iszlámokkal, gyilkosokból és bérencekből áll, vér jelenti őket, ezt jelentette az István a királya.

Mivel a fekete kenyér felett az ózdi 666 áll, a hamis próféta és társa, a fenevad átadta a mágiáját Müller Péternek, így jutott a Főnixes lírai karámhoz, mely engem Földanyaként 1967-es utolsó búcsúja óta a régi történelmi egyháznak áldozott meg rettenetet üzenve az égnek. A fekete kenyér ünnepe nem jelent ezer éves államalapítást, sem Rákóczi tér nem létezett ezer évvel ezelőtt, nincs mit ünnepelnie a vallási szövetségnek, együtt a vatikáni Hunnia börtönnek a református börtön gyilkosokkal, mint ezer éves ember gyilkosokkal.

Velem olvastatták éveken keresztül a sátán Bibliáját megtisztítva ismétlésbben az ezer éves börtön gyilkosokat, reformátusokat, trianoni áthozatala mellett az elmebetegeknek Romániából, eltartva őket, taníttatva őket, név szerint kiválasztva a Bertalan utcai névlista szerint a csonkításommal, gyalázásommal lyukként, mivel a nemi szervemben volt a Rákóczi téri patológiájuk harminc éven keresztül, Csernobil előttől.

Nem értettem, hogy Tina Turnernek miért kiabálják, hogy rock-nagymama, hogy a zenei fesztivál velem kezdődött 1958-ban az egész világon, az Omegával és a Bertalan utcai vasfüggönyös Varsányival.

1989-ben nyugodtan odasétált politikusnak Orbán Viktor társaival a miskolci Rákóczi tér narancs lírai karámjának színében, ezt a Hunnia börtön taxisai észlelték, de senki nem mondta ki, hogy egyetlen nagy közös áldozást hajtanak végre Kohut kakasnak csúfolt utolsó emberi család ellen, sem azt, hogy Vénusz-Földanya áldozás történik, üzenve az ég kulcsainak, az összes Istennek, hogy jöjjenek nekem segíteni, a csendért meg kellett őket tagadnom.

Magyarország történelme az egyik Új Bekezdéses tag szerint soha el nem évülő priusz már régen.

Nincs fekete kenyér ünnep a mi áldozásunkkal a párszáz éve kivált vaskoriak Rákóczi tere által, melyek vélik, hogy megváltoztatják az időt és a törvényeket. Teljesen értelmetlenül áldoztak meg a lírai karámmal margaréta náluk fogságban lévő elzüllött tündér helyett, Nyika Turbina helyett kék csillagként a többezer éves Heródes zsidó népével még az ortodoxok mellett. Ezek a zsidók, mindig is ezek voltak, kislány áldozók. Izrael, ami egykor többezer éve Jákóbból lett már nem létezik. Ott a miskolci Rákóczi tér népei vannak, fényevésünkkel vitték ki őket, ugyanez az összetétel patológiákkal, barakkos legyekkel, börtön Hunniával, fertelmesekkel.
Így bocsát meg a Hunnia elme Ferenc pápája az izraeli zsidóknak, meg a legyeknek, melyek beöltöztek Mohamed népének, mint Magyarország Hunnia börtön országát jelentik.

Pogány Balázs a nevét megváltoztatta, áldozása azóta tart, amióta megszületett, mint testenyészete az Időjeleknek, vadállati apától a börtön választotta el könyvtáros anyját, 1991-ben folytatta az Új Bekezdés Vass Tiborral, amelyiknek bronzviháncos kísérete van Pogányné helyett az áldozásomat, tudván, hogy ki vagyok, mindenki helyett az országban addig is, amit tudtak, nevettek rajtam, mikor ide költöztem, hogy ne énekeljek Bródy dalokat. Pogányné lakásában furcsa mozgások voltak, ekkor kiderült, hogy súlyos skizopren elmebeteg, mivel saját kíséretét észlelte, emiatt a II-es elmeosztálya körbe udvarolja, legmagasabb szintű ellátásban részesíti, altatja, engem gyalázva helyette, mint könyvtáros beavatója helyett a világ-könyvtárnak. Pogányok azóta léteznek gyakorlatban, amióta a miskolci Rákóczi tér 130 éve berontott a világ meggyalázása után, a Kék és fehér dalom szerinti három gyalázattal megölt Jézusát a római egyháznak már együtt hajtották végre, amit rajtam ismételtek a selyemréti buzikkal, a Bertalan utcai szomszéd lakásban illetékes földszintes lakó népével. Gondnokság alá kellett volna helyezni őket, mint ügyvédekkel bíró fertelmeseit a Rákóczi térnek.

Tehát a Rákóczi téri Vörös Oroszlános összes világ kommunista korának végrehajtása után a medve kommunizmus korával egyidőben rajtam, mint egyedüli szereplővel jött a MIÉP Csurkával rövid ideig, mint medvéjével egykori orosz komminista kor képviselőjével, már ekkor engem lemészároltak, a Kata bordó táskámat a római templomban felejtettem, ennek így kellett történnie a valóságban is. Csillagmedve nyakába űttörő nyakkendőt kötöttek névadókor, medve kor után következett a görög egyház története, mint állandó ismétlő a Hunnia börtönnel.

1989-ben felállt a Rákóczi tér Földanya áldozó Orbán Viktor három gyerekkel megjelölt cigány családból, kerékbetörésre szánt névvel, Katalin kerékként rajtam végrehajtva, amit kiabált is neki a média. Narancs színben Heródes népével, a költőkkel, zenészekkel, festőkkel, illusztrátorokkal, felfoghatatlan nagy közös áldozásában az országnak, mely kereszténynek vallja magát. A terroristák különbek voltak, mert jeleket adtak, hogy itt Vénusz áldozás történik.

Utána jött Antal József Heródes zsidó áldozójával az MDF G. Maczó Ágnessel, az Ébredő játszótér vallási korainak főszereplőjével magyar hintás kislányaként az Illéséknek, amit én nem tudtam akkor még.

A megyei kórház idegorvosa megkoronázta Horn Gyulát, az adventista irodalomban fotóval ellátott parabrutális vasbéka Horn szarvát, leírtam párszor, de senkit sem érdekelt. Fémglóriát kapott.

Nem voltam magamnál, nem követtem, még mik jöttek ezután a Bertalan utcai névtár alapján, mint elmebetegségek, meg fizikai betegségek a Rákóczi tér részéről. Thürmer Gyula a munkáspárt képviseletében cipész műhelybe vitt szavazóládájával ismételve Kohut István, nagyapa testvére lebénítását, miután csak cipészként tudott dolgozni. Ez születésem előtt történt, folyamatosan járnak időben 130 évre visszamenőleg oda-vissza.

T. Asztalos Ildikó, karmikus jeruzsálemi, a Vénusz áldozók egyike SZDSZ-ben politizált, miután a TIGÁZ haldoklásom idején a világ uraival testemben az utcára tett engem az indiai cigánysággal rendszerváltásnak mondott Uniós központ kiépítése után Németországban a miskolci Rákóczi tér részéről, Bertalan utcai szimbólumok alapján, csak a hatágú csillag hiányzik. A hatágú csillag népéből kb. 1994-ben eszmélve fel egy pillanatra, a meghagyott Göncz Árpádot,mint gönczi világ-könyvtárt jelentő Biblia lyukas szívű Szabó elméleti áldozat az aszkéta ünnepi cirkusz porondon a sötétkapus dögjeivel áldozásommal Müller Péter által lett köztársasági elnök. Felálltam a tiszteletére, mikor ünnepi beszédet mondott szilveszterkor, nem tudva, hogy mi történik itt, s akkor hallottam egy karcos hangot, kettényílt a plafon fölöttem és rám omlott. Hiába mutatta be a média, hogy a new yorki valdens szektája beázott, értelmiség legyőzést hajtott végre Müllerékkel, már leírtam 2007. körül, ennek tíz éve, senki nem jött a segítségemre. Nekem mondták, mikor idejöttem, hogy Tóthnak már saját gépkocsi telepe van, honnan tudtam volna, hogy a Tótok kakasként Kohut és Vénusz áldozók Keresztesi pók népével együtt, amelyiknek lovag díjat adott a Rákóczi tér.

Asztalos Ildikó nem sima becsületsértést hajtott végre, mint ahogyan én ellenkezve saját magammal leírtam, amit gyerekkorom óta mondanak nekem, hogy az Ildikók és Erikák mind kurvák, nem ismertem ezt a szót, nem tudtam, hogy mindegyik sorsát rajtam hajtották végre az ezer éves börtön gyilkosokkal, azok támadnak a népükkel.

Jeruzsálem felfoghatatlant tett Lázár népeként, minden prostijuk áldozásommal tisztult, ment férjhez, nemesedett, nem hittem el a mondatokat, amiket nekem mondtak. Dicsekedtek a családjaikkal, hogy értelmiségek, tanárnők, orvosok lettek, engem lenézve, csúfolva, megjegyzéseket téve, hogy csak érettségim van papíron.

Lázár innen van, a jeruzsálemi áldozóim nevét vette fel az elmeosztályáról, végtelen ismétlése, hosszabbítása miatt a Rákóczi térnek az összes többi politikussal, mint az általam 1990-ben megfestett szegfű jelet Szegfű Gyula nevéből felvett MSZP tagjai Gyurcsány Ferenc idegbetegségével a Pszichografológiának itt illetékes a Hunnia börtönével a Rákóczi téren.

Vona Gábor Vénusz áldozó 81 éves hosszabbításában a ricsei elmeosztályának, öcsém lett összezúzva helyette Ricsére szállítva, mert nincsen arca, személyisége és perverzként lett megvádolva. Engem 1983. óta áldoztak az összes náci helyett bolt és közlkekedési fóbiával.

Ez Magyarország történelme többezer éve, az állandó Vénusz áldozást, a Kohut emberek lemészárlása nyelvi ellenségként, mivel egyikük sem magyar, csak állandóan magyar nevet vesznek fel, most utolsó Kohut emberek miatt zárták le a határokat vasfüggönyövével Miskolcnak, amit oroszoknak híreszteltek, akiknek a szívét kivájták, mikor bejöttek semmiről sem tudva. Valamennyien tudták, hogy a Kohut német árja név, s hogy a Piros Piri földönkívüli nép illetékes kakas ügyben.

Magyarország történelme, hogy meggyalázta az egész világegyetemet, űrpusztítójával Bodorral együtt, amit egyből rám uszított születésemkor a szülészeten. Magyarország jelenleg egyetlen német árja Kohut Pál, a Tolcsvay és a Szaszák családot jelenti.

Orbán Viktor narancs átvételele a Rákóczi térnek 1995-ben a Pszichografológia ismétlését jelentette együtt Göncz Árpád és a lyukas szívű Szabó világ-könyvtárával, koldultatásom, további áldozásom mellett a sötétkapus dögök helyett is már,amiket a II-es elmeosztálya hordott be kerületekre osztva a várost Kati néven utánozva Oláh Ibolya Katiját Kernéknek az ezer éves börtöngyilkosok közül. Orbán Rákóczi tere a dohányboltok nyitásával fejezte be az Uniós Pszichografológia világ-könyvtárnyi elmebetegségét a karmikus okkultistáknak az áldozásunkkal, bejelentve, hogy a cigaretta ezután csak az elmeosztályokon lesz lehetséges. Ugyanakkor a II-es elmebetegei az RTL klubnak, melyekkel kezdtek két Club Wiskeyes üveggel, a férjhez adásommal folytatva 1976-ban Illés, egykori csillag miatt, járva utánam az utcákon csókolózva, hogy nekem nincsen szerelmem, nevetve rajtam, hogy szomorú vagyok, megrendezve Katalin barakkos légynek, meg mindenféle elmebetegüknek a világ gazdagai közé emelkedve a hatalmas fényűzű lagzikat - közölték velem, egy nagy szőke személyében, hogy fizessék meg az orvosok a kávéjukat és cigijüket, majd jött a mérgezésem cigivel és kávéval, szidásommal a vallási perverzek részéről, melyek ekkor már szabadon nyitottak egyházakat, mint Rákóczi téri Rózsa nevekkel képviselt, berendezett pulyaszeplősítők az egész világon. Szoktak le a cigiről, tisztultak, ebben segítséget nyújtottak az angyalaik, amik megjelentek országutakon, mellettük Jézus labor népével együtt, akinek erős alkohol szaga van, ahogyan Orbán utalt is rá.

A Hunnia börtön által eltartott Hit gyülekezet szellemvilága a börtön gyilkosoké, fényvilág képviseli őket, mint ahogyan engem itt az egyik buzi megtámadott 1998-ban, amit leírtam a megy a sátán felesége a kórházban című írásban nem tudván arról, mit jelent a sátán, nem tudtam, hogy miért bántanak miatta. Beállított az ablakba a Hunnia börtön buzija, hatalmas képeket vetített ki fák fölé, a rétre egy óriás fényben tűndöklő asszonyt, azzal, hogy a jungista állandó kort végrehajtó aranysas János evangélista Mártika nevű Máriája áll a régen és hívja a földönkívülieket. Melion saját népét hozta magával, kiszedhették a fogait, amiért az elmeosztály engem megtámadott. Ennek már 19 éve, ha akkor összefognak az Ufók, tudtak volna segíteni, hogy a 18 éves kínzás és gyalázás, csonkítás, fényevés Nagy Anna utolsó kommunistája helyett a Rákóczi térnek, hogy a lányom tartson el, ne történjen meg.

Schmidt Pál Pali néven Vénusz áldozással került reformátusként Miskolc által politikusként kiemelve élre bolond honfoglalóként, ezért támadták meg sokan, hogy idetartozik. Míg összeraktam a kockákat, négy évre volt szükség, jeleket adtam, hogy felfoghatatlan történik és történt velem, segítséget kértem, ekkor már sokan leplezni kezdtek, hogy még mindig tart 58 éve az áldozásom, ekkor mondták, hogy Benkő Dániel helyett megszégyenítettek kisgyerek koromban, s mentek végig mindegyiken.

A bort, búzát, békességet mondatát egyik írásomnak Torgyán József jelentette a kisgazdapártjával, a BI Aranyketrec bolond honfoglalói közül, ismételte a történelmet a Hunnia elme '56-osaival.

A Földanya áldozók tudják, mi vár rájuk, a fertelmét a Rákóczi térnek is hozzájuk tartozó nemeseknek, minden lírai karám tagjának nem lehet visszadni, hiszen olyat gyaláztak, aki nem ismerte a nemiséget, mert nem volt azelőtt nemi szerve, csak szentélye. Álomvilággal kezdtek hipnózisba tételemmel születésemkor, nem volt menekvésem, bárhová mehettem volna a lezárt határokon belül, ha mindenki sorsát, szerepét rajtam hajtották végre megállás nélkül egymás ellen.

Nincsen emberjogi bizottsága a Földnek, csak Unescoja a miskolci Rákóczi térnek, az Uniós miskolci Rákóczi tér emberjogi bizottsága, hatalmas anyagot kell feldolgozni. Én nem tudok írni sem, mert megvisel, nem akarom látni őket, sem hallani többet róluk. Minden embergyilkos ismét megszületett, ezek a betegségek, amiket szeretettel vesznek körül, ismétlésben is megáldoztak helyettük folyamatosan, megállás nélkül.

A világ összes történelmi korát egykori időkkel indulva rajtam végrehajtották elpörölve mindenkitől. Ezt jelentette a vasfüggönyös Táncdalfesztivál is, nyugodtan átvették a díjakat a franciáktól, mint Woode Allen népétől megmentésükkért, meg mentek sztárnak a világ minden részébe, nevüket átcserélték egyesek külföldire. Már 1983-ra, mikor elkezdték Benkő Lajos sorsát ismételve rajtam együtt anyáméval, az anyjáéval, a háromgyerekesek már harminc évesek voltak, de nem hagyták abba a megjelölésüket bízva abban, hogy én Földanya vagyok, valami történik. Megállt az Idő, mivel én jelentettem az Időt, akkor is, ha Lázár népe minden részemet kerékbetörte Alexandriai Katalin időben, csak a fejem maradt meg, azt meg levágták Atlantiszig jutva a történelmi korok végrehajtásában. El akartak égetni február 10-én, de a Világ elpusztult volna.

Gór Nagy Mária, a felfoghatatlan végrehajtója a miskolci Rákóczi térnél lett bemutatva, mikor vigyorogva mentek végig a Bertalan utcai névlistájukon. Olyat tett, ami mindenféle földöntúli hatalommal ellenkezik, a csonkítását hajtotta végre.










 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hosszabbításában, földönkívülieket, vasfüggönyövével, idegbetegségével, szavazóládájával, pulyaszeplősítők, táncdalfesztivál, elmeosztályáról, elmeosztályokon, űrpusztítójával, felfoghatatlant, életműdíjasként, megmentésükkért, főszereplőjével, megváltoztatják, végrehajtásában, becsületsértést, börtöngyilkosok, elmeosztályának, háromgyerekesek, végrehajtották, szenvedésekből, kerékbetörésre, felfoghatatlan, berendezésével, reformátusával, elmebetegüknek, reformátusokat, megváltoztatta, elmebetegeknek, németországban, államalapítást, fertelmesekkel, elmebetegségét, okkultistáknak, fényevésünkkel, római történelmi, történelmi egyház, sátán népeinek, sátán szavai, történeteit azoknak, ózdiak fekete, miskolci Rákóczi, műanyag punkrációs, sátán népének, egyik kezét, római egyház, keresztes háborúi, fekete kenyér, hamis próféta, fenevad átadta, mágiáját Müller, Pogány Judit, Deák Bill Gyula, Berek Kati Romániából, Nagy Feró, Bródy János Földanya, Müller Péternek, Tina Turnernek, Orbán Viktor, Nyika Turbina, Magyarország Hunnia, Pogány Balázs, Bekezdés Vass Tiborral, Vörös Oroszlános, MIÉP Csurkával, Antal József Heródes, Maczó Ágnessel, Horn Gyulát, Thürmer Gyula, Kohut István, Asztalos Ildikó, Göncz Árpádot, Müller Péter, Szegfű Gyula, Gyurcsány Ferenc, Vona Gábor Vénusz, Piros Piri, Kohut Pál, Göncz Árpád, Oláh Ibolya Katiját Kernéknek, Orbán Rákóczi, Uniós Pszichografológia, Club Wiskeyes, Nagy Anna, Schmidt Pál Pali, Benkő Dániel, Torgyán József, Woode Allen, Benkő Lajos, Alexandriai Katalin, Nagy Mária,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Egy hét kihagyás  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kékfestőről pár szóban  virágvasárnap  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Március 28  Nárcisz  képre írva  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Szép estét kedves látogatóimna...  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  képre írva  A máj egészségének javítása te...  Alvó baby  A pálma a győzelem és a diadal...  Kövesd a vezetőt  Virágvasárnap a húsvét előtti  Ne hagyd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  Odaadja  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  A nagy természet  Paul David Tripp Március 26  Nagy Feró megmondta?  képre írva  Levél lány  A jó kedv a világon  A csend aranyat ért  Húsvéti üdvözlet !  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Óraállítás  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Sir Andrew Lloyd Webber  Mire jók ?  Paul David Tripp Március 27  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Alvó kutyák  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Alvó baby  Szép estét  képre írva  Játékos kis cicák  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Nem látom őket  Inkább ad  Soli Deo gloria  Várnai Zseni - Éveim  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  Alvó baby  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kutya  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Apu  Minden kedves látogatómnak sze...  képre írva  Nagyhétfő:  Kékfestőről pár szóban  Nagyhétfő:  képre írva  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
római történelmi, történelmi egyház, sátán népeinek, sátán szavai, történeteit azoknak, ózdiak fekete, miskolci Rákóczi, műanyag punkrációs, sátán népének, egyik kezét, római egyház, keresztes háborúi, fekete kenyér, hamis próféta, fenevad átadta, mágiáját Müller, régi történelmi, vallási szövetségnek, vatikáni Hunnia, református börtön, sátán Bibliáját, ezer éves, elmebetegeknek Romániából, nemi szervemben, zenei fesztivál, egész világon, összes Istennek, lírai karámmal, többezer éves, ortodoxok mellett, összetétel patológiákkal, izraeli zsidóknak, nevét megváltoztatta, börtön választotta, országban addig, világ meggyalázása, római egyháznak, selyemréti buzikkal, medve kommunizmus, római templomban, görög egyház, terroristák különbek, megyei kórház, adventista irodalomban, munkáspárt képviseletében, világ uraival, utcára tett, indiai cigánysággal, hatágú csillag, meghagyott Göncz, aszkéta ünnepi, sötétkapus dögjeivel, karcos hangot, plafon fölöttem, jeruzsálemi áldozóim, összes többi, általam 1990-ben, ricsei elmeosztályának, összes náci, állandó Vénusz, határokat vasfüggönyövével, szívét kivájták, egész világegyetemet, lyukas szívű, sötétkapus dögök, várost Kati, dohányboltok nyitásával, karmikus okkultistáknak, cigaretta ezután, elmeosztályokon lesz, férjhez adásommal, utcákon csókolózva, világ gazdagai, hatalmas fényűzű, nagy szőke, mérgezésem cigivel, vallási perverzek, börtön gyilkosoké, egyik buzi, sátán felesége, kórházban című, óriás fényben, jungista állandó, elmeosztály engem, lányom tartson, lezárt határokon, világ összes, vasfüggönyös Táncdalfesztivál, világ minden, megjelölésüket bízva, fejem maradt, történelmi korok, felfoghatatlan végrehajtója, csonkítását hajtotta, hosszabbításában, földönkívülieket, vasfüggönyövével, idegbetegségével, szavazóládájával, pulyaszeplősítők, táncdalfesztivál, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 111
  • e Hét: 873
  • e Hónap: 12578
  • e Év: 51579
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.