Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
1976 műanyag kommunizmusa a genyó Istennek Ózdról,Halál
  2017-08-24 14:28:55, csütörtök
 
  Nagy Feró penitenciás emberré váló műanyag punkcáriójával, mint értéktelen kommunizmussal, mely egyidőre esett a Ki az úr a házban? Zalatnay Sarola kommunista korával kezdték el építeni Leninvárost és Kazincbarcikát, odavive a pácini Farkas Bertalan Rákóczi terét Miskolcról, a többi falvakba telepített elmebeteggel együtt. Folyamatosan tartottak a kommunista korok egészen 1995-ig, Nagy Anna feltámadásra váró halál reformátusainak végével visszaszámlása címével a sátán bibliájának, melyet rajtam hajtottak végre penitenciás véráldozó tisztulással, a jóakaróm, mint egykori lányom és vezetőm alá rendelve a miskolci gyámügy által és egészségügyi szervezésben állandó sorsuk, tettük végrehajtásával rajtunk koldultatással, időnkénti pénzadással, rezsim fizetésével. Már itt megromlott a kapcsolat a koldulásom miatt, mióta Szeleppel bevittek a II-es elmeosztályára a halál reformátusoknak, én lettem a világ-könyvtár tulajdonos ismétlésben is skizoprenként a lyukas szívű Szabó család helyett, ami már születésem óta történt folyamatosan. A halál születésem óta értelmiséggé vált, jólétbe került, bejárta a világot, a fekete ruhás Lázár vázái, mint nemi gyalázása a Rákóczi terének a világon végrehajtatott.

1989-ben állt fel Miskolc a genyó ózdi Isten háromágú jelével Orbán Viktor homlokán, felfoghatatlan módon készültek a fogadásomra a főnixes fekete mágusi Rákóczi tér lírai karámjának narancs színében, mellyel fogadtak itt a Bertalan utcán 1998-ban, hogy az utcai első családi háznál kezdődött narancsban az áldozásom, de nem érthettem a margarétás földanyás és kék csillagos áldozását a lírai karámnak.
Majd mentek végig villámgyorsan médiájukkal a gimnáziumi művészeti sorozatokon, köztük a futuristákén, mely miatt felkiáltottak egyesek Ledniczky és Balogh páros előző lakók névtára alapján Cseh Tamás idetartozó indiánnak mondott Hunnia börtön századfordításával kezdve a léggömbök korával érintve a vörös zászlaját a művészeti irányzatoknak, kávéspoharakkal szőrös kivitelben..., együtt a zenészek áldozó dalaival, együtt a költők áldozó keresztre feszítő írásaival, felkiáltva néha, hogy ez mind Orbán Katalin kerékként került be a Zirkuli Katalin mohazöld könyvbe.
Orbán Viktor genyó Istenének a Rákóczi téri nemi gyalázóvai, mint lírai karámjával az országot eljáró félregombolt haláloknak semmi közük nem volt hozzám és az Orbán kerékhez sem, főleg nem Katalin kerék néven, hogy Orbán Viktor helyett engem feszületre tegyenek, Nagy Feró helyett mókuskerékbe törjenek, mint csótánya helyett a miskolci élősködőknek, genyó Isten népéhez téve Nagy Feró Mészáros Kata kocsmai berendezésével Miskolcnak a világ összes jelenlegi kommunista korát és országát.
Utána rátértek a celebek kitermelésével folytatásban tor-ünnepként a régebbi vasfüggönyös táncdalfesztivál Hunnia elmebetegeinek ismétlésére, míg ők életmű díjasok lettek bírósági tárgyalások helyett, ahová menniük kellett volna emberiség ellenes mészárlás miatt.
A végén, már az egykori ég seregét megtámadó törésekkel rendelkezők válltörését kezdték el tavaly áprilisban együtt Csillagmedve T-ujj törésével, aminek soha nem lett volna vége,mert annyi törött van a világon, mert a törések is karmikusok, halálnépé, azt kapják vissza, amit elkövettek mások ellen. Itt jelentkezett feketemágikus rontásokkal megbénított bal vállam törésekor Ilike, ki a legszebb a világon égi kíséretével, azzal, hogy őt üldözik a városban, mindenkiben ellenséget látott, költözött egyik helyről a másikra, hangokat hallott, amik beszéltek hozzá, tanácsokat adtak neki, hallotta a gitáromat is éjszaka megszólalni. Amerre Ilike elhaladt, mindenki dícsérte és udvarolt neki, hogy mennyire szép, egész életében kiválasztott volt a genyó Isten népe által, foggal rendelkezve harapta az almát előttem, én meg süllyedtem el szégyenemben, mint nénije annak a Sissy hálózatnak Mülleréktől, amik a jelenlegi bécsi Sissyjük helyett is megcsonnkított engem, mint Rákóczi téri Sissy helyett, amelyik még a csillagrendjét sem ismerte az edelényi kastélyosoknak. Miután megjártam a Sissy kastélyt mások támogatásával utolsóként elhagyva az apokalipszist jelentő megnemesedtek utcáját, hazajöttem, kimostam a ruháimat, ellopták a fekete hasszorítómat. Hónapokig naponta kutattam, kerestem, bár tudtam, hogy kimostam, a fürdőszobába tettem a tavaly felszerelt fregolinra. Végül rá kellett jönnöm, hogy a fekete hasszorító összefügg valamiképpen Sissyvel.

Ilike csípőprotézises vasfüggönyös Vénusz szépsége lett volna a Rákóczi térnek, háromágú jelével megjelölve Orbán Viktornak, amelyik helyett 1990-ben áldoztak meg a Szentpéteri kórház II-es idegosztályán, rokkantságival ellátva ment nyugdíjba, jelenleg szociális otthonban elhelyezve, mivel egyre növekvő fájdalmai vannak a csípőcsontjánál. Egész életében kiszolgálták, férje, férfiak főztek rá, úgy tartották, mint egyetlen szépségét a világnak. Semmi köze hozzám a miskolci Rákóczi térnek nem volt és nem lehetett volna, hogy ilyen tor-ünnepes csonkítást, gyalázást hajtson végre a kurvái nemi kilengései miatt anyám kezdetével, Kovács Erzsi féltékenysége, nemisége miatt, folyamatosan támadva a szüleimet először a Hunnia börtön gyalázóival a miskolci Kilián telepnek nálunk tartózkodva Ménesi lírai karámjával a főnixes cigánytelepnek születésem óta beöltöztetve engem hatalmas erővel ráncigálva anyámat különböző főszerepeibe az Ágneseknek kezdetben.

A gennyes szektákkal folytatott nemi gyalázói a lírai karámnak cigivel, fűvel, tisztulva, tisztítva áldozással, mint Mária vallású Ilike mutatja, hogy a vatikán részeiként tették mindezt együtt a Vörös Oroszlán kommunistáival, vallásaival a perverzeknek finoman szólva. Emiatt is engem támadtak meg, hogy az apák együtt szexeltek a lányaikkal, hogy pulyaszeplősítők a Meto népei, minden mocsok, ami őket jelentette, rám hullott, mint félregombolt halálként aratók bűnbocsánata. Fel kellett volna erre figyelni már a hatvanas években, hogy a miskolciak által berendezett amerikai hippik utolsója, Allen, amelyik mutogatta nyíltan a nemi szervét, kábítózott, ivott, mocskos volt, idejött a népéhez, megmosták, beöltöztették öltönybe, eldugták a nemi szervét, megtisztulva távozott innen, hogy itt valamilyen emberré nemesítés történik mesterségesen. Fel kellett volna figyelni arra másoknak, hogy a Neoton énekese a főnixtől elénekelte, hogy vissza kell mennie a másik világba, ekkor támadott az elmeosztály, tartósítva valamennyit az áldozásommal, azóta búcsúznak rendületlenül, folytatva végtelenül a lírai karámjuk apokalipszisét. A feketevonat ózdiak feketemágiáját jelentette, tartósították, megkérdeztem az Észak rajta alapján,mit jelent, hogy megy vissza balra időben, kiderült, hogy vissza kellett volna menniük a másik világjukba, vagy megszünniük, de Poór Péterrel bekerültek a Hunnia vasfüggönyösök táncdalfesztiváljába áldozóimként. Ugyanúgy itt maradtak a fiókból szedett tárgyak alapján létbeléptetett figurák emberi formában, a mesefigurák, mint a Porcelánszíves támadóm az utcán, amit létbehoztak egy meséskönyv alapján, meg akart támadni,már autót is kapott, kiabálta nekem, hogy gyere kicsi nem bánod meg. Nyitva hagyta, ahogyan az ózdi lírai karám feketemágusai írták a fiókokat a sötétség.
Még nincsen meg a Kelet lírai karám csuvasokkal kezdődő áldozásának hókafoltos orosz ufónépe, amelyik a hóban körforgó-szerű hókafoltokat hagyott, mielőtt beszállítottak volna a klub osztályára a bolhahegyi csillagformájú Ufók támadása és Pataky Attila tele eletkromos szemekkel megjelent fekete hatalmas árnya, valamint egy óriási férfi lábnyom megjelnése után a hóban az ablak alatt, este, amikor dermedtté váltam, megtámadva Szenes Andrea szenes légy helyett a torkomat, mert horkolt, s ezt kiadta az egri ZIZI Magazin illusztrációban, amelyik egyébként is Zoltán Erika aranyhálós gésa helyett áldozott meg, filmre vette a kíséretét Erikának körülöttem, ami itt teljesen normális dolog volt, meg Heves megyében is, mert értelmiség legyőzőkként lettek Müller esernyővel beállítva. A Borsod Online fórumos hozzászólói segítség nyújtás helyett 2001-ben mentek végig Hollóházán, eltüntetve a bizonyítékokat, valamint jeges, vagy heves nyelvi játékkal Heves megyei névlistán, áldozásukat ismételve, valamint avas a vas Avas vasnépének áldozását ismételve rajtam.

A magát aranyesőnek mondó Cseh Károly lírai karámtagként magát megíró 1983-as hosszabbításként kitermelt analfabéták egyike református trágyájaként az ózdi feketemágusoknak díjait adja át jelenleg lovagkeresztekként a Hunnia börtön elmeosztálya politikaként, általa végrehajtott Duna tévés címergyűjteménye alapján a lyukas szívű Szabónak, amin végig mentek közösen, kitéve a falvakra, városokra a trianoni világ-Magyarország egykori címereit a vatikáni Mária sárga rózsás penitenciásoknak.
Önmaga írta le, hogy az arany náluk vastrágyát jelent. Cseh Károly halála előtt megszentelődött Vénusz áldozásból tudtával, mivel csillaghullást is végrehajtott, visszaszámlálásokkal együtt a főszereplők helyett, születésem óta Horváth Gyula cigányköltő és többek társaságában nálunk voltak Újhelyben, önmagát Látnoknak vallotta, Látókör Észak-Magyarország rovatot üzemeltetett, írása látó volt a Pszichografológiájában Szepes Máriának, leszokott először a cigiről, majd az alkoholról, nemi gyalázását is talán abba hagyta, majd megírta hetedik könyveként az ózdiaknak a Hunnia vatikániak megtisztult jövőjének vallásos könyvét, a bilbliás világról, ami felfoghatatlan volt áldozásommal a Hunnia Magyarországtól.

Aranyeső 1952-ben Halmajon a sátán református karmikus skizoprenjét, feketemágusként jelentette, rajtam végrehajtott karrierjével együtt. Penitenciás fő áldozóm Urbán Tiborékkal együtt. Nem lehet csodálkozni ezen, az egykori kék földönkívüliek egyike szintén a lírai karámmal kezdett zenélni a hatvanas években még, utána sportoló lett, ma kultúra lovagjaként együtt várja a jövőt az Egri csillagok nemesi főszereplőivel irodalmárokként, költőit futtatva a Rákóczi térnek, mint régi analfabétáknak, parasztoknak a sátán népéből, magukat finom lélekké tisztítva penitenciával.

2001-ben Katit jelölte ki a miskolci bíróság azzal, hogy gondnokság alá tegyenek engem Marofka Eszter cigányság pszichiátere és Vaszily Mária genyó Isten végrehajtásában, kérésében egykori Illés-Pisti helyett nekem írt zárójelentésével a Nyírő Gyula pszichiátereinek, köztük a vasfüggönyös jelenlegi sztárnak, Németnek. Mertem segítséget kérni, leírtam a könyvekből részleteket, hol járnak éppen a világ-könyvtárban, sőt a pesti egészségügyi miniszternek is írtam levelet, hogy vizsgálják ki, mi történt velem a miskolci kórházban, ők kérték állítólag, hogy helyezzenek gondnokság alá.
Kati bírónő közölte velem a selyemréti egyik áldozóm, mint kék és fehér három gyalázat végrehajtója képviseletében, mint ügyvédemnek fogadott, hogy nem tud mit tenni az ügyemben, mert nincs hová adni a peremet, ugyanis Kazincbarcikán is Varjú a bíróság vezetője, amelyik éppen a világ-könyvtárat hajtotta végre rajtam. Nem tudtam, mit jelent a varjú név, hogy megkérdezzem Kati bírónőtől, mi közöm van a világ-könyvtárához a Szabó családnak.

2004-ben Demjén bírót jelölték ki, amelyik mondta, hogy legyógyszereztek engem a megyei kórházban, nem jött ki a hang a torkomon, egyáltalán nem tudtam beszélni és Müller Péter előtte eszméletlenségig kivégzett engem megbénítva minden részemet. A bíróságnak nem skizopreniával kellett volna gondnokság alá helyezni, ami a gyilkosaimat jelentette, hanem haldoklójaként Magyarországnak, áldozatként, kérve kivizsgálását ügyemnek nemzetközi bíróságon, ami jelentette volna az igazságukat, emberségüket, az igazság szolgáltatást.

Végig sokan voltunk, mivel eleven világ urai voltak bennem, ha az skizoprennek számít, akkor az voltam, legyőzött. Így is idéztek be felmentésemkor, hogy jöjjenek be többes számban a bírósági terembe, bár egyedül voltam. Haláluk előtt megtisztultak fertelmük végrehajtása után a világ urai, ezért érdemes volt engem megáldozni nekik.

Felfoghatatlan, hogy a főnixes Rákóczi tér háromjeles homlokával Orbán Viktor háromgyerekes Vénusz áldozó család tagjának Lévai forgószeles 81 éves olaszliszkai támadó feleséggel és cigánytelepével,. mint angyalok mészárosai, csonkítói vártak rám ki a legszebb a világon Ilikéjükkel, azzal, hogy én lettem a torz, a csonka, a megöregedett Vénusz, akit senki sem ismer fel, sem hangja, sem formája az általuk létrehozott romlás virágának, mint halálnak, akit le kellett győzniük.

A II-es elmeosztálya Miskolcnak utcákba rendezte 1997-es lemészárlásomkor a határozatlan vasfüggönyös Medveczky Ilona, Madonna Rákóczi téri hosszabbító az orosz halál cigányságával, az indiai halál cigányság helyetti gyilkosságában az egészségügynek, együtt Malek Andrea halak szülött halálnépének áldozásában maguk helyett, az orvosi kara a megyei kórháznak egymás után hozta be a Rákóczi téri mentőseivel a kórház zártosztályára a sötétkapus dögöket, köztük Katikat, mentek végig a tisztulásukkal a sorsukon, tetteiken, mint világ-könyvtárán a lyukas szívű haláljuknak, halálnépével Lázárnak a jeruzsálemi prostik dobálva ki az ágyakat az ablakokon tisztultak, gyalázattal nemesedtek, ahogyan ezt elkezdték Szajkókkal születésemkor három gyerekkel megjelölve. Hogyan lehetett a megyei kórháznak a halál népek helyett életet áldozni? Miből tisztul és nemesedik a halál, hogyan vált fő értelimiséggé pókokkal, bibliai gyilkosokkal együtt?


Leninváros kommunizmusát pár éve ismételték, Szilágyi János Katalin néven fekete kalapban lett bemutatva nőkkel, majd a Fásy tort ünnep kezdődött el itt és Szlovákiában is. Miután a kommunisták megtisztultak Leninvárosban, átkeresztelték idetartozó polgármester segítségével Tiszaújvárosnak, eltüntetve a főszereplőt, vagyis engem.

Lenin ezer éve születik meg folyamatosan, 1848-ast tanultam én, aki szemben állt szocialistaként a régi nemesekkel, erre kiderült média bemutatója szerint, hogy a Sztálin által, mint idetartozó Törőcsik kommunista népe általi kommunisták egyike volt Lenin születésem előtt, feltámadt ismét, de ez már nem szocialista volt, hanem diktátor. 1848-as képes történelem szerint Lenin sokféle alakban volt ábrázolva, de az egykori Kína előtti kommunisták idejéből Lenin csak horoszkópban maradt fenn, igazság bajnokaként, kutyaként. Ez alapján voltak megszülettetve az 1958-asok, Föld-kutya évében.


Mivel a kommunista korok többszáz éve vaskor néven vannak a sátán Bibliájában, ezért Miskolc a felelős egyedül, a hidegháborúért is, amit vívott velem, ellenem, a főszereplésemmel egyedül, meg arról is ők tehetnek, hogy a kommunista szereplők semmiről sem tudtak, még egymás kommunista koráról sem.

Mivel bezúzta a Rákóczi tér az írásaimat, nehezen négy éve kezdtem kibogozni azt Máté Krisztina utalása után, hogy ő lett volna a nyanya kommunista kor főszereplője, hogy mindent rajtam hajtottak végre egyszemélyben, együtt a vallásiok ébredésével. Furcsa a világ-könyvtár részeként a három Biblia végrehajtása az én főszereplésemmel egyedül, trianoni biblia olvastatással való birtok átvétel, templom átvétel, egyházak alapítása az alapján a sátán bibliája alapján, mely a Japán Ádám és Éva népéből jött létre többezer éves kislányáldozó Heródes népével és az Ortodoxokkal. A Bibliája a vaskori Miskolcnak állandó ószövetségi Ezékiel könyvének végével fehér ruhás tisztulásával a jobbaknak, meghalásukkal ért eddig véget, mert a pusztító jelentkezett Krisztusként. At Újszövetségbe tették harcosnak a római egyházas Ufókat, a kékeket és a vörösöket, mindegyiknek megvolt a saját szerepe, akár az ószövetségi résznek, ez ébredt fel játékosok bevetésével eméletben G. Maczó Ágnes helyetti Ébredő játszótér kezdetével Illésék áldozásának engem magyar ruihás hintás kislányként áldozva meg négy-öt éves koromban. Nekem olyan érzésem van, hogy ez kettő, az Ébredő játszótér Edommal, Dumával, Médiával, Perzsiával, a régi helyszínek maradványaival, akik főleg űrhajókat jelentenek, meg a miskolci Rózsavölgyi néven berendezett összes reformátusa a sátánnak, meg Hunnia Vatikán a börtön gyilkosokkal és skizoprenekkel, amiknek semmi közük nem lett volna hozzám elméletben és gyakorlatban sem. A Bibliákat kérem átírni az eredeti szereplőkre, régi helyszínekkel és megáldozóik névtárának feltüntetésével, a szentháromság eredetével, mint Omegás égi koncert a mennyben angyalaira a Benkőknek és többi népeknek a Földön, akik az embereket felügyelték egykor, Illés együttes valóságára, az állandó ébredő játszótérrel kezdődő világvéggel záródó apokalipszisére, a Metro szerb zsidó kislányáldozóira, felette az Istennel, a vatikáni penitenciás vérgyilkosokra.

A kommunista korok politikai végrehajtói mindig megszedve magukat távoztak a színről afrikai törzseikhez, meg különböző helyszínekre. Svájc befogadta minden időben a gyilkosokat, ami itt az 1956-os Markó balesettes vasfüggönyössel kezdődött. Még ilyen nem volt, hogy kommunista a világ-könyvtár sötétkapus lyukas szívű képviselője, megtisztulva, fő embereként egy világrésznek, Lázár, a biibliai állandó halál fekete ruhásként értelmiség, szaporodva, ellopva emberektől az emberi létforma hozzávalóit utazgatnak szerte a világon, míg rajtam végrehajtják éjjel-nappali kínzásban és szenvedésben a tetteiket, miket a világon és Vénuszon hajtottak végre, halál reformátusként, engem támadva, hogy rájöttem pár évvel ezelőtt, hogy a világ-könyvtár tulajdonos és a halál nem tud védekezni. Rám adták a halál fekete ruháját is, a halál népek helyett áldoztak meg születésem óta, ugyanis övék a világ-könyvtár a sötétkapus dögökkel. A halál beházasodott isteni családba, az áldozatéba. Ezt hajtotta végre ismétlésben Lázár elmepolitikusként politika részeként együtt Müller Péter Sziámival folyamatosan, megállás nélkül. A halál tisztult cigitől, coca-colától, alkoholtól, emberré válva penitenciával együtt Nagy Anna halál reformátusaival, melyeket születésem óta emelnek emberré, emberi életmóddal, hatalmas házakkal, betegségeik miatti támadásommal, mint a hangszálpolipjával egyiküknek, támadva engem folyamatosan, illetve a megáldozott család miatt azzal, hogy mi, mint angyalok és Istenek, elmebetegek vagyunk, mert a halálnépek sorsát és tetteit, szerepeit rajtunk végrehajtották. A tompalátásom, mint görög isten zöld szememmel azért jött létre, hogy rajtam végrehajtsák az első görög isten óta történő kerékbetörést és világ-könyvtárat folytatásban, ezt csodálta a lányom, ami nekem nagyon nagy fájdalommal járt, mert az én szemeimet kioltották a II-es elmeosztályával az áldozómnak. A hisztije miatt folyamatosan támadtak minket.

Valamennyi kommunista kor képviselője a miskolci Bertalan utcában található ötágú emberszabású csillagokhoz tartozik a pszichografológia szerint, karmikus okkultista jelenleg Vénusz gyalázók Putyin népével együtt, minden vallásával a világnak.

A Horváth nevűek már sztárok voltak születésemkor, Benkő Lajos angyal lemészárlásában vettek részt. 1983-ban anyám mutatta a ruházati vonalon magát futtató németben lakó Horváth urnak, hogy a lányom már érettségizett, mivel őt nem engedték tanulni annak idején. Meg volt itt pecsételve a sorsom Horváthok előtt, itt 2007. óta rajtam ismételték az összes Horváth elvitelét, ismételt emelését bűnbocsánattal. Horváth ura Kati feleséggel Miskolcnak sántán, születésem óta belőlem már megöregedett, ekkor Pestre költözött, házát sikeresen eladva,mert ez fontos, csak az tudja eladni a házát, akit éppen sorsa, tettei végrehajtása után elvisznek innen.

Baloghok ugyanígy vannak, kivétel nélkül mindegyik ide tartozik.

A jelenlegi tiszaújvárosi cigányság Vénusz áldozásból lett ember, mint az egész leninvárosi nép spanyol pusztítókkal együtt, most éppen ezer éves István történelmet ülnek a elmeosztályok papjai, mely kommunista néptől furcsa, hogy Szendrei kurva ezer éves királyságáról papolnak a papjaikkal.

Tegnap két esetben volt rá példa, hogy a helyi romaság hangosan kiáltozva ablakok alatt panaszkodott, hogy elvették a rokkantságit tőlük, harmincezer forintból fognak élni, felhívásként ismételten a Rákóczi terüknek, hogy engem, mint állandó összes bárányt - a bárányok hallgatnak - áldozatként tegyenek fényevő koldussá, úgy, mint ahogyan eddig is emberré nemesedtek egész Kelettel együtt, ahol már azt sem tudják, mit egyenek jólétükben, különösen az arabok. Tízezer forintja van a cigánynak, ezért káromkodik, kiabál, fenyegetőzik. Nekem most, hogy már két éve van mit ennem, igaz, hogy főleg szójagranulátumot hús helyett, meg sárgarépát, zöldségket akciósan, tízezer forintom szokott maradni általában egy egész hónapra, miután kifizetem a rezsit, a gyógyszereket, elteszem a szükségesre borítékba, megveszem, ami éppen elromlott akciósan, a legolcsóbb kínai minőségben, cserélésére a konyhai mosogatónak, meg hasonlóra nem telik egyáltalán, sok évi gyűjtögetésre van szükség nagyobb dolgokhoz. Miért nem osszák be a tízezer forintot egy hónapig, mint mások teszik, 59 éve emberré nemesednek az áldozásommal? Nem úgy kell nemesedni, hogy én semmit sem eszek, ők kiabálják előttem, hogy húst hússal esznek a sötétkapus könyvtulajdonosokkal együtt?
Megkapják a rengeteg gyerek után a családit, ami nem tisztességes, mert régen ilyen nem volt, mindenki annyi gyereket vállalt, amennyit el tudott tartani. Mennek a boltba, veszik a chipset, a coca-colát, húsokat kilószámra, hatalmas borravalókat adnak a postásoknak, a boltosoknak, ameddig tart az ingyen pénz, kb. két hétig. Utána is élni kell, de ez nekik nem jut el tudatukig. A világ gazdagai mindig diktátorok, bábok, nemesi elmebetegek voltak, születésem óta gyalázattal a cigánytelep a Hunnia börtönnel, amik közösen emberiség ellenes fertelem és iszonyat végrehajtói, csak nem volt ki büntetni ezeket. Az emberi életmód szerény, nem jár aranypompával, mint a kukó és romániai kastélyos cigányságnál, mint emberré válóknál áldozásommal, mert mindez visszataszító. Minél gazdagabb egy ember belső világa, annál szerényebb minden területen, butaságnak látja és nem érti az ember a márkás ruhákat, a tékozolást, pararlást, semmit, ami felfoghatatlan falkaszellem butasága a jellemtelen népeknek. Egymást követik, egymást lesik, mert nincsen személyiségük, ezért foglalkoznak mindig másokkal, irigyelve mindent, amit meglátnak. Ezek a szegénységi bizonyítványai a Földnek hiába diplomáznak, csak szórják szét magvaikat a giccsről, a rettenetről, a rossz természetük képviseletéről, ami nem követendő senkinek sem. Én magyar filmet születésem óta nem tudok megnézni, joggal, fertelmes, iszonyatos látványra és a színészi gárdákra vonatkoztatva is, nem értem sátán népének történelmeit, s nem tudom felfogni sem a tetteiket.

Én soha nem vásároltam coca-colát, melynek elmebetegei áldozásommal tisztultak Szelep nevével a lányom férjének 18 éven keresztül együtt a kávés elmeosztályokkal, szelepek kiégetésével naponta, engem elmebetegezve helyettük, beszállítva II-es elmeosztályukra. Én csak vizet iszok, naponta főzök Lipton, vagy finom gyümölcsteát, erre ruházok be, főleg, amikor akciós, meg tejet iszok, igaz, hogy a legolcsóbbat. Nem érezném jól magam szirupos szörpökkel és löttyökkel. Hetente főzök sárgarépa, vagy másféle akciós, vagy olcsóbb zöldséglevest, leturmixolom, főzőtejszínnel behabarom és ezt iszom leves helyett. Ez is csak három éve van kb. , azelőtt koldus voltam állandó ismétlésében a Rákóczi térnek. Végig rettegtem az elmúlt 18 évet, hogy nehogy dolgozni küldjenek úgy, hogy a méhem egyre nőtt a pókjától Bodoréknak, mert náluk születnek meg a pusztítók, így járnak körbe születésem óta a sorsukkal, betegségeikkel, a melleimnél fogva kínoztak éjjel-nappal a Szörnyeteg koporsója ötágú csillagos kivégző gépe mellett az új-kígyóssy Rákóczi tér istene a világ ura, a sátán miatt, amelyik a bal szememben, fejemben, nyakamban volt, míg a kékek le nem győzték februárban. Minden részemben eleven állatok, mint a nemi szervemben, mert lyuknak nevezik a Rákóczi teret, lábaimban elektromos csapás a parkinson kórjuk mellett, két kezemben végig bénító feketemágusi fémkígyók, fejemben bénító csapások, halott voltam 1976. óta, azóta ők cipeltek bábként magukkal. Olyan fertelmet láttam és felfoghatatlan a szép fogaim kihúzása és kiverése után voltl férjem részéről, hogy nem tudtam tovább vinni az álomvilágnak nevezett, magashegyi Isten segítségével azóta is láthatóban emberként mutatott fertelmes életet, ha lehet annak nevezni. Én csak a szépségben és a tiszta hangban, a törvényben tudtam gyönyörködni, mást nem ismertem, érthetetlenül álltam szemben minden természetellenessel. Álmomban sem gondoltam rá, hogy gyalázattal tisztul a Hunnia börtön perverz népe, mint Zorán, Benkő Dániel állandó temetőbrigádjával, a tik sem vagytok magyarokkal, amik születésemkor megjelentek engem megáldozni, 1998-ig olvastatták velem a sátán tisztuló népének bibliáját.

Miért jár juttatás azért az indiai cigányságnak, mert miután elméletben elpusztul egy-egy ország, ők felvéve a nevüket elfoglalják azt, mint Törökországot, Görögországot, Olaszország nagy részét, Braziliát....?
Itt nem engedte a Rákóczi tér, támadott engem miattuk folyamatosan, hogy meggyalázzák a kurvákat és felveszik a nevüket annak ellenére, hogy eddig együtt likvidálták a világban az összes ellenséget.

Ha a sötétkapus dögökön, mint állandó világ-könyvtár végrehajtóin hajtják végre a könyveket, sokkal jobban jártak volna, de ők engem akartak, tor-ünnepel zárult 1995. óta az Isten és törvény gyalázásuk csonkításokkal együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: táncdalfesztivál, eszméletlenségig, lemészárlásomkor, penitenciásoknak, címergyűjteménye, pulyaszeplősítők, feketemágusoknak, hosszabbításként, főszereplésemmel, legyógyszereztek, zárójelentésével, pszichiátereinek, kislányáldozóira, elmeosztályokkal, magyarországtól, reformátusainak, magyarországnak, végrehajtásában, reformátusaival, irodalmárokként, cigánytelepével, vasfüggönyössel, lemészárlásában, végrehajtásával, kávéspoharakkal, tiszaújvárosnak, csípőprotézises, feltüntetésével, elmeosztályával, csípőcsontjánál, feketemágusként, illusztrációban, megszentelődött, apokalipszisére, reformátusoknak, elmeosztályukra, többi falvakba, kommunista korok, sátán bibliájának, miskolci gyámügy, koldulásom miatt, halál reformátusoknak, világ-könyvtár tulajdonos, lyukas szívű, halál születésem, fekete ruhás, világon végrehajtatott, genyó ózdi, főnixes fekete, utcai első, margarétás földanyás, lírai karámnak, Istennek Ózdról, Nagy Feró, Zalatnay Sarola, Farkas Bertalan Rákóczi, Nagy Anna, Orbán Viktor, Cseh Tamás, Orbán Katalin, Zirkuli Katalin, Nagy Feró Mészáros Kata, Csillagmedve T-ujj, Amerre Ilike, Orbán Viktornak, Kovács Erzsi, Vörös Oroszlán, Poór Péterrel, Pataky Attila, Szenes Andrea, ZIZI Magazin, Zoltán Erika, Borsod Online, Cseh Károly, Horváth Gyula, Látókör Észak-Magyarország, Pszichografológiájában Szepes Máriának, Hunnia Magyarországtól, Urbán Tiborékkal, Marofka Eszter, Vaszily Mária, Nyírő Gyula, Müller Péter, Medveczky Ilona, Madonna Rákóczi, Malek Andrea, Szilágyi János Katalin, Máté Krisztina, Japán Ádám, Maczó Ágnes, Hunnia Vatikán, Müller Péter Sziámival, Benkő Lajos, Benkő Dániel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Amikor még rangja volt...  Facebookon kaptam  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  A tékozló és Isten gondviselés...  Ibolya  Alvó baby  Szent Pio atya!  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Kokárda  Meghitt estéken . . .  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  A magyar sajtó napja március 1...  Esti kép  Fújjad márciusi szél . . .  A gyász  Az agyat és a csontokat is erő...  Rochefoucauld - a bölcs  Sötétség és világosság  A tékozló és Isten gondviselés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kokárda  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Az ünnepről  A Mindenható Istenben bízva  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam  Március  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Talpra vándor  Facebookon kaptam  Üdvözöllek az oldalamon  Hernádkak  A nemzet csak akkor...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Mélységes szomorúsággal  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Facebookon kaptam  Kakaós piskóta  Márciusi eső  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Őri István - Dal az életről  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Szabadság  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  William Shakespeare-től idéze...  Könnyáztatta asszonysorsok  Az embernek fiatal korában van  Isten áldja  Facebookon kaptam  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Esti kép  Könnyáztatta asszonysorsok  Könnyáztatta asszonysorsok  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Dóró Sándor: Ma  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Házi botox  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  A magyar sajtó napja március 1...  Őri István - Dal az életről  Ez a miénk!  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  A halolaj és a hal még a migré...  Rőzsehordó nő szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszról álmodom, 
Bejegyzés Címkék
többi falvakba, kommunista korok, sátán bibliájának, miskolci gyámügy, koldulásom miatt, halál reformátusoknak, világ-könyvtár tulajdonos, lyukas szívű, halál születésem, fekete ruhás, világon végrehajtatott, genyó ózdi, főnixes fekete, utcai első, margarétás földanyás, lírai karámnak, gimnáziumi művészeti, léggömbök korával, vörös zászlaját, művészeti irányzatoknak, zenészek áldozó, költők áldozó, országot eljáró, miskolci élősködőknek, világ összes, celebek kitermelésével, régebbi vasfüggönyös, genyó Isten, almát előttem, jelenlegi bécsi, edelényi kastélyosoknak, apokalipszist jelentő, fekete hasszorítómat, fürdőszobába tettem, tavaly felszerelt, fekete hasszorító, miskolci Rákóczi, kurvái nemi, szüleimet először, miskolci Kilián, főnixes cigánytelepnek, gennyes szektákkal, vatikán részeiként, perverzeknek finoman, apák együtt, hatvanas években, miskolciak által, nemi szervét, főnixtől elénekelte, másik világba, lírai karámjuk, feketevonat ózdiak, másik világjukba, fiókból szedett, meséskönyv alapján, ózdi lírai, hóban körforgó-szerű, klub osztályára, bolhahegyi csillagformájú, óriási férfi, ablak alatt, egri ZIZI, kíséretét Erikának, magát aranyesőnek, ózdi feketemágusoknak, vatikáni Mária, arany náluk, főszereplők helyett, bilbliás világról, sátán református, lírai karámmal, sátán népéből, miskolci bíróság, vasfüggönyös jelenlegi, könyvekből részleteket, pesti egészségügyi, miskolci kórházban, selyemréti egyik, bíróság vezetője, világ-könyvtárat hajtotta, megyei kórházban, gyilkosaimat jelentette, igazság szolgáltatást, skizoprennek számít, bírósági terembe, világ urai, főnixes Rákóczi, világon Ilikéjükkel, megöregedett Vénusz, általuk létrehozott, határozatlan vasfüggönyös, orosz halál, indiai halál, orvosi kara, megyei kórháznak, kórház zártosztályára, sötétkapus dögöket, jeruzsálemi prostik, ablakokon tisztultak, halál népek, kommunisták megtisztultak, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 117
  • e Hét: 525
  • e Hónap: 12230
  • e Év: 51231
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.