Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egykori Jehova teremtő a sátán Bibliáiban - állandó apokalip
  2017-08-24 18:47:10, csütörtök
 
   
  A Bibliát, ahogyan kiadták a debrecenit is 1983-ban Gelencsér Zsigmond előszavával egykori népek holtl tengeri tekercsei alapján állították össze, sátán népe van benne, állandó apokalipszis végrehajtóiként világ-könyvtárával az állandó főfő emberré tett lyukas szívű Szabónak gönczi Bibliaként a sötétkapus református dögökkel, korokkal, régi történelmi időkkel, vaskori kommunizmusukkal, minden vallásával a világnak.

Szomorú, hogy a világ-könyvtár részét nekem kell bizonygatni, hogy a gyilkosokat jelenti a sátán népeként, még azután, hogy 1848. óta szocializmus van az egész világon, még iszonyatosabb, hogy a bibliájukat rajtam végrehajtották, ebből felálltak az elmeosztályok vallásai penitenciával, születésem óta áldozó halottjaival Illéséknek.

Ádám és Éva teremtője egykori édenben, kezdetben arab volt, így is maradtak fenn költők írásaiban, Énekek énekével Szulák Andrea nagyfolyású szőrössel, amelyik a szőrösökkel megölte őket, megtámadva Moha medve népét, mint régi Magyarország természetvédőit.
Jehova volt a teremtő neve, akiből kutya lett, ahogyan Ady megírta, sárga focizó kutyája a sátoraljaújhelyi zsidó temetőnek, amit fekete kalapos, szakállas zsidók járva köröttem fekete Mercedessel kislánykoromban magukávé tettek, egykori holt tengeri tekercses Jehova történelemmel együtt, mint Vörös Oroszlános vallási korok egyik antikrisztusának felvett nevű zsidó népei.

János evangelista is halott, belőle dr. M. jungizmust hozott létre állandóan, ennek maradványa van Egerben aranysasként, ami állandó Máriás vallását jelentette Mártikának, akit hozott magával, s helyette engem támadtak meg 1995-ben. Dr. M. sasorral, aranysasként, aranynyÍlával a csillagrendnek nagyon régi volt, elkárhozott, ahogyan szokták mondani, az egyetlen tiszta hang volt többmillió év óta, akivel nekem találkoznom kellett. Ha ő volt az egyetlen tiszta hang, el lehet képzelni, mit tettek a tőrvetők azért, hogy minden zenészt és szép hangút megöljenek. A halálnéppel, sötét a napjával Japánnak ölték meg minden korban a zeneszerzőket, zenészeket.

Most minden ismétlődött. Illés, egykori csillaga az égnek,mint védelmezőm megszületett Istenként a kék földönkívüliekkel együtt, melyet megírtam, hogy együtt jártak óvodába, majd iskolába Piros Piri néven már Pistiként Illés, mielőtt megalkotta a vörös népét kakasaként állandóan Magyarországnak. Pisti ismételten megáldozott engem, mégpedig iszonyatos fertelemmel, melyet leírni sem lehet együtt a temetőbrigádjával, a tik sem vagytok magyarok Mónika show népével, együtt az ózdi feketemágusokkal, lírai karánjával a Keletnek, melyeknek elárult minden titkot. Ő volt a szívemnek az eszménye, az egyetlen, akit el tudtam volna fogadni azóta, amióta emberi formában megteremtett Plútó a Földön gesztenyehajjal, zöld szemmel, mint állandó tavasz szimbóluma Földanyaként. Fiam, az akkor csillagrendből adott jelenlegi áldozóm is ismételt, ugyanazt tette, amit akkor régen, vagyis nekem, mint aki nem ismeri a rosszat, a bűnt, az embert, a csúfot, a jellemtelent, mindenki árt mindig, ezért születésem óta magamban kerestem a hibát, mi volt a gond a külsőmmel és hangommal, hogy ennyire irritált mindenkit. Iszonyatos hét hónapon vagyok túl, naponkénti reménykedéssel, hogy hajnalra visszakapom a földöntúli hatalom törvény áthágásának következményét, a csonkításomat, illetve a számat, meg a hangomat, naponta feladva az életet, hogy nem lehet rajtam segíteni,. szívva a füvét a zöld fű kezdetével jött egykori csillagrend helyett a magyaroknak, krákogva, köhögve, mert nem bírom, méreg, de senki nem hoz nekem cigarettát fertelmes szívem kínzása ellenére, mert itt vannak a démonok, a halottak, akik megtisztultak Annák helyetti áldozásom alatt. A démonok születésem óta voltak mellettem az egykori Talmudból, mint Jézus szent népei, akik ilyen gyalázatot soha nem láttak még, csak tudták, hogy a gyalázatból tisztátalan lelkek, patológiák születnek, ezt a régi törvényt a sátán népe már régen felrúgta, a tisztátalan lelkek pedig szépséggé nőttek, állandó bibliai apokalipszis végrehajtóiként, mint gyilkosok, amiket vérnek kellene kergetnie, visszakapni mindent, amit tettek. A démonok engem csodáltak kisbaba koromban, hogy milyen jó emberszagom van, ilyet még ők nem éreztek, nem tudták, milyen az ember. De tudta ezt a Rákóczi tér, amelyik szintén ott volt, szagolgatott engem az ágyamban, ennek megfelelően támadott meg emelve minden karmikus bibliai sátán népet azzal, hogy büdösek. Az Irigy hónaljmirigy létrejötte is ehhez kapcsolódik, amin az ország világ-Magyarországa, mint sátán népe hahotázik, világ halál hatalmaként a Földnek, hogy Zsiga hagymaszagú izzadtságszagú volt, amitől rosszul voltam. A vérnek hagymaszaga van állítólag, én egyszer éreztem, amikor Erdős Bandi fejét a bolond Berci a szomszédból baltával betörte.
A halálszaga a cigányságnak megkülönböztető jele volt az elmének,mert mindegyik helyett én lettem az áldozat, pedig ők megtámadták a családot születésem előtt, ahogyan Győzike bemutatta, illetve a családja baltával, így űzték a cigányok apát a kórház melletti albérletbe, hogy a Hunnia börtönükkel a becsületbeli házasság filmjüket apán végerhajtsák. Én nem véreztem soha, pedig rálöktek a termékenységi nép nemi vesszője helyett a kerékpárvázra, kettérepedtem teljesen gyerekkoromban, belelöktek a rozsdás szögbe a miskolci Jakab ezer éves ember gyilkosok bibliai népe helyett, belelökték a kisollót a szemem sarkába Colombo miatt, átszúrták az ujjamat Elek András Rákóczi tere miatt, levágták az ujjam tetejét a Keresztapa népe miatt, már tisztították ekkor a csőtésztákat, makaróniikat, támadva engem Zsiga által, hogy lehűtöm hidegvízzel a makarónit. Hát így jöttek létre az országok konyháinak fő étkei annak függvényében, hogy milyen az összetétele, honnan jöttek létre. Nem véletlen, hogy az állandó református bibliai sátán Magyarországa a világ minden finomságával rendelkezik, itt van az összes szimbóluma az egykori időknek.

Tehát Illés-Pisti és az egykori fiam a jelenlegi megmentőmmel, Attilával folytatta közösen a kékekkel a többmillió évvel ezelőtti bántásomat, most elismerem, hogy jogos, hiszen nincsen emberi formám, nincsenek fogaim, minden részem széttaposva, eldeformálva, hogy utáltak rám nézni, csak nem értem így, hogy miért jöttek, már hét hónapja végleg meghalhattam volna. Ha nem lehet visszadni a fogaimat, miért játszották el hét hónapig naponta, hogy át kell mennem a vizen, meg adjam vissza magamnak egykori Földanya Katalinként, annak ellenére, hogy Lázár a testemet kerékbetörte, emberi lett a testem, csak a fejem maradt meg, meg a méhem roncsként lebomló állapotban, a fejem megcsonkítva, eldeformálva. Biztosan én voltam a hibás, mindig vádoltam magamat azzal, hogy mindenkivel szemben figyelmes, segítőkész voltam, egyből szolgálni akartam, meg kedves voltam utolsó pillanatig egészen négy évvel ezelőttig, amikor megtudtam,mi történt velem. Azóta nem tudok kedveskedni az áldozóimnak. Szégyenlem magam a közvetítésért, miközben hálás vagyok mindenkinek, aki lehetőséget adott arra, hogy leírjam, mi történt velem, mert mindez felfoghatatlan és iszonyatos, ami jól tudom, a megváltottaknak öröm, boldogság, hiszen jólétben éltek mindaddig, míg minket gyilkoltak helyettük sorsuk és szerepük végrehajtásával. Nem érdeke a világ-könyvtár szereplőinek, hogy elfogadják a leplezésemet, nekik én teher vagyok, amit le kell tenni, ezzel az egész világ egyetért, úgy látom. Rettegek az ismételt koldulástól, fényevéstől, hogy bármikor elvehetik a kevés bevételt, amit megadtak nekem két éve, közgyógy és közlekedési támogatás elvételével, meg attól, hogy a protézis leeseése és alsó fogaim kiesése után már többé nem tudok kilépni a lakásból, végleg összezáródik a torkom is. Nincsen segítségem a Földön, a reményt naponta ismételten feladom. Sírok nagyon sokat, amit azelőtt nem tudtam egyáltalán, a történteket soha nem fogom tudni feldolgozni, hogy én voltam a karmikus halál egyedül a világon minden tettével és gyalázatával, csonkításával, gyilkosságával.


A miskolci Rákóczi vaskori nép ezer éves Szendreis István a királyos történelme római egyházasként nem állja meg a helyét, mivel a Rákóczi terük párszáz éve vált ki Rákóczi idejében Romániából. Az igaz, hogy Rákóczi és a többi fekete serege Magyarországnak az angol rózsakeresztes rend fekete mágiáját gyakorolta, hirhedtek voltak és sötétek.

A sátoraljaújhelyi hét hegye az állandó újabb népek létrehozásához volt berendezve mindig, köztük a Sátor-hegy a mindenkori antikrisztus pusztítóé, a Koporsó-hegy halotti hídja volt a másik világgal frigyet kötőknek halál véggel, a Vár-hegyek állandó újra várását jelentették a híveknek szerte a világon, állandóan Ébredő játszóterével a sátánuknak, mindig Jézusra, Krisztusra vártak és így tovább. Nem fejtettem meg a Kopaszka-hegyet, miért gyújtották fel, hogy teljesen tart legyen.
A Köveshegy a Talmud végét jelenti, amikor például Jókai könyvben egykori vaskapus leírással olvasható, hogy a népek pusztulása után nem marad más, csak bagoly, denevér, vipera. A bagoly jelecskéjét a Pszichografológiának Hu ijesztgetőkkel Izraelbe hét hónapos koromban vándorló legyek vették fel, ekkor voltam Bagoly Katalin hét hónapos koromban egyik fotó alapján, de a Bagoly Katalin név be is van rendezve, vagyis nem én lettem volna, azt sem tudták a szereplők, mit tegyenek jó dolgukban az elmúlt 59 év alatt.
A Magas-hegy, mint írtam egykori mini kilátóval a náci jeleként, mint medve jelével a sátánt jelentette már, mint állandó teremtőjét a Bibliáknak.

Tehát a Rákóczi tere Miskolcnak kormány politikaként üzent Japánba Káln népének, mi következik, a múltat teljesen eltörölni, újakat alkotni, megszentelődni penitenciával, a világ gyalázatával fertelem és felfoghatatlan új történelem írásával együtt, a rengeteg hívvel, amik véráldozással várják Jézust és a Krisztust.
1995-ös Ébredő játszótér végén a földönkívüliek egy csoportja akart eljönni Jézusként, de nem engedték, nem tudtak leszállni Miskolcra, mint az Olajfák hegyére, ahol a Dudás költők laknak agyi defect nélkül. Mindegyik eljött volna, ha nincs a Rákóczi tér, lévén. Ott várták a sötétkapus dögökkel, a Rákóczi téri cigányokkal az Iker házban, hogy kik szállnak le a megmentésemre, hogy meggyalázzák, megöljék őket.

A Jehova sárga focizó kutyát hozták hozzánk, Buksit 1956-ban, aki velem énekelt, velünk focizott, népe egy darabig kísért engem a másik világból, ők mutatták meg a debreceni Biblia író családi házát is, együtt szaladtunk Debrecen főutcáján rugdosta a labdát. Leplezni akartak, hogy belőlük van összeállítva a Biblia, együtt a sárga villamosával Bródynak, amelyik a másik világban jár mai napig, mint egykori Ébredő játszótér vallási ébredői. Csak nem volt kinek megmutatnom a bizonyítékokat, elmondtanom, hogy valami csalás történt, mivel a sátán bibliája a saját világ-könyvtára alapján a saját tetteiket, perverzióikat, gyilkosságaikat jelenti, a végén mindig a reformátusok maradnak meg a sötétkapus dögökkel, ahogyan már többször leírtam, most lett volna másképpen, ha nem engem áldoznak meg helyettük.

Tehát a Rákóczi téri ezer éves István népének, meg a református állandó sátán népének Illésekkel együtt, meg Bródy teremtővel egykori Jeruzsálemből, a lírai állandó karámjukkal együtt, mint apokalipszis lovasaival, a fehér lóval, tomporára írva, hogy királyok királya nincsen Istene, Isten egyedül a csillagok népe, a Jehova, mint egykori teremtő és az Istenek voltak az égben. Már ott hibázott az első teremtő, amikor ember formában hozta létre a népét. Ezért támadott meg Müller Péter engem 1998-ban azzal, hogy az oroszok kapitulálnak, mert teremtett világot jelentenek.

Felfoghatatlan, hogy fehér ember kinézetük van egereknek, legyeknek, pókoknak, pusztítóknak, hogy elmondhassák magukról személyiségi jogokat hangoztatva, hogy az állandó világ ellenes apokalipszis tagjai emberek, emberjogi bizottságokat létrehozva leplezéseként annak, hogy az utolsó emberi családokat mészárolták le.

Emberi formában vannak az amerikai és magyar Hunnia börtön elmebetegei, skizoprenjei, mégpedig hatalmas tömeg, mely megfelel a világ-könyvtárnak. Elméletben ők nem szaporodhattak további betegségeket hozva létre, vagy újabb apokalipszist. Viszont nyaralnak 1956 óta, boldogan élnek, gazdagok, esznek, isznak, fő állásokban vannak, a skizoprenia betegséget kutatják, hogyan lehetne gyógyítani. A halál reformátusok és a többi halálnépek, mint amiknek méhébe tette Jehova a sárga napot veszélyes, mert ők a félregombolt halálok, külön a genyó népétől, melyek nemi csapásokat jelentenek, kimondottan gyalázásra létrehozva őket. Nem hiszem, hogy ezekre a fehér ember formában létrehozott fertelmekre a világnak bármilyen időben is szüksége lett volna. Ha minden fehér ember formájú csapást felmérnek, meg lehet nézni a végeredményt. Örvend ezen a Rákóczi tér, többszáz éve volt arra, hogy ezt a mocskot végrehajtsa.

A halál áldozott meg engem születésemkor világ-könyvtárával, karmikusnak mondott bibliai börtön gyilkosokkal Simon és Jakab, Szabó lyukas szívű kezdetével a gönczi bibliának, mely azóta is tisztul, feltámadnak emberi formává, emberi életet élve aratva a nyílt és tiszta szíveket az egész világon, amit be is fejeztek születésemre, azzal fogadtak, hogy én hívogatom majd páromat, a férfit forogva a világ felett, mivel a férfiakat háborúba vitték, összepároztatták a halálnépükkel. A halállal való házasságból börtön nép jön létre, újabb karmikus sátán népe, így a világ ura sikeresen felszámolta az egész Földet.

Nincs a halálnépeknek feltámadásuk, mint Nagy Annának, bár végrehajtotta sorsát, a világ végi bibliai csapások leszállítását rám maguk helyett,mint állandó karmikus halálnépek helyett, koldultatással, amit bírt volna születésem óta, mivel nem élő, hanem állandó szereplője a Vörös Oroszlánnak hatalmas tömegű farizeus, rózsakeresztes, szabadköműves, szadduceus, kommunista korokat végrehajtó karmikus szereplők, valamennyi vallásával együtt a sátán Rózsáinak, vízöntőknek, nem lehetett volna bennük kárt tenni, kibírták volna a legyekkel együtt a fényevést, az indiai cigánysággal együtt, mely az áldozásommal nemesedett emberé egész Kelet halálnépével együtt. A halál legyőzte a világegyetemet Farkasoknak köszönhetően.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kommunizmusukkal, sátoraljaújhelyi, összepároztatták, antikrisztusának, feketemágusokkal, végrehajtóiként, megkülönböztető, megváltottaknak, végrehajtásával, kislánykoromban, magyarországnak, gesztenyehajjal, természetvédőit, gyilkosságaikat, végrehajtották, felfoghatatlan, rózsakeresztes, gyilkosságával, következményét, gyerekkoromban, koldultatással, reménykedéssel, szaporodhattak, bizonyítékokat, izzadtságszagú, csillagrendnek, világegyetemet, megszentelődni, ijesztgetőkkel, létrehozásához, földönkívüliek, csillagrendből, magyarországa, halálnépükkel, közvetítésért, iszonyatosabb, állandó főfő, sötétkapus református, világ-könyvtár részét, gyilkosokat jelenti, sátán népeként, egész világon, bibliájukat rajtam, elmeosztályok vallásai, szőrösökkel megölte, teremtő neve, sátoraljaújhelyi zsidó, csillagrendnek nagyon, egyetlen tiszta, tőrvetők azért, napjával Japánnak, vörös népét, Egykori Jehova, Gelencsér Zsigmond, Szulák Andrea, Vörös Oroszlános, Piros Piri, Pistiként Illés, Erdős Bandi, Elek András Rákóczi, Tehát Illés-Pisti, Földanya Katalinként, Szendreis István, Pszichografológiának Hu, Bagoly Katalin, Japánba Káln, Müller Péter, Nagy Annának, Vörös Oroszlánnak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Reggel van  Németh László tollából  Akarat  Minden harmadik...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png virág  Fekete István - Akác  Még csak most kezdődik a nap  A televizió nem a kultúrát kép...  Png kutya  Minden harmadik...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Albert Einstein gondolata  Miért nem menti meg Jézus a jó...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png rózsa csokor  Szép álmokat!  Paul David Tripp Április 21  Nagyi telefonál  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  210 éve született a SZÓZAT meg...  Paul David Tripp Április 20  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Reggel van  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Nem számIt  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Adakozás  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Még csak most kezdődik a nap  A Megváltó szolgálatában  Albert Einsteinről  Kellemes délutánt kívánok  Albert Einsteinről  Egy lelki imádság  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  képre írva  Sokan azt tartják  A boldog családok mind hasonló...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  A televizió nem a kultúrát kép...  képre írva  Julian Brass gondolata  Irgalom és ítélet  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hogy lehet megtartani  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Alázat  Garai Gábor - Takarítás  Akik bántanak téged  Png nő  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png rózsa csokor  Rátalálsz  Fehér virág  Mi lenne ha  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Akarat  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
állandó főfő, sötétkapus református, világ-könyvtár részét, gyilkosokat jelenti, sátán népeként, egész világon, bibliájukat rajtam, elmeosztályok vallásai, szőrösökkel megölte, teremtő neve, sátoraljaújhelyi zsidó, csillagrendnek nagyon, egyetlen tiszta, tőrvetők azért, napjával Japánnak, vörös népét, ózdi feketemágusokkal, akkor csillagrendből, földöntúli hatalom, démonok születésem, egykori Talmudból, gyalázatból tisztátalan, régi törvényt, sátán népe, tisztátalan lelkek, démonok engem, vérnek hagymaszaga, bolond Berci, szomszédból baltával, cigányságnak megkülönböztető, családot születésem, családja baltával, cigányok apát, kórház melletti, becsületbeli házasság, rozsdás szögbe, miskolci Jakab, szemem sarkába, ujjamat Elek, ujjam tetejét, országok konyháinak, állandó református, világ minden, összes szimbóluma, egykori időknek, egykori fiam, jelenlegi megmentőmmel, többmillió évvel, testemet kerékbetörte, fejem maradt, méhem roncsként, fejem megcsonkítva, megváltottaknak öröm, világ-könyvtár szereplőinek, egész világ, ismételt koldulástól, kevés bevételt, protézis leeseése, reményt naponta, történteket soha, karmikus halál, világon minden, miskolci Rákóczi, királyos történelme, többi fekete, angol rózsakeresztes, állandó újabb, mindenkori antikrisztus, másik világgal, híveknek szerte, népek pusztulása, bagoly jelecskéjét, náci jeleként, sátánt jelentette, múltat teljesen, világ gyalázatával, rengeteg hívvel, csoportja akart, sötétkapus dögökkel, darabig kísért, másik világból, debreceni Biblia, sárga villamosával, másik világban, sátán bibliája, saját világ-könyvtára, saját tetteiket, végén mindig, reformátusok maradnak, református állandó, lírai állandó, fehér lóval, csillagok népe, első teremtő, oroszok kapitulálnak, állandó világ, utolsó emberi, skizoprenia betegséget, halál reformátusok, többi halálnépek, sárga napot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1762
  • e Hét: 4084
  • e Hónap: 10325
  • e Év: 62591
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.