Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Zuki és a börtön - Kátyi Tolnay Rózsa
  2017-08-26 18:30:27, szombat
 
   
  A Bertalan utca 2. szám alatti tíz emeletes bérházból is folyamatosan költöznek el ide juttatásom óta, amikor is azzal fogadtak, hogy nem kötötték be a vízórát, hogy én fizessem meg a lakók összes elmaradt vízdíját, amit Simon Ilona Hunnia börtönből közölt velem, így villámgyorsan köttettem be a vízórát, de ennek ellenére a nagyobbik lányommal kifizettette a Bertalan utca hat éves lemaradását, meg Simon Ilona törökországi útját, ahová költötte havonta a karbantartási költségek árát. Tízezer forint bevételem volt, köteleztek minden elmaradt költségük megfizetésére. A Bertalan utcai Rákóczi tér három lépcsőháza nálunk volt születésemkor, így rendezték össze őket 1971-re. Köztük van az űrpusztító, Bodor, amelyik miatt nem lehetett megközelíteni azóta engem, mert a Medúza zeneszerző Ferikéjük is elrettent tőle, ezért engem Müllerék elbújtattak a diófa asztal alá, hogy én rettegjek a Medúzával együtt, mivel mindenki és minden helyett engem senki sem szerethetett, ugyanis a Medúza zeneszerzőt nem szerette Bródy János teremtője. Ott voltak Árvayék a sakk-kártya kezdetével ötágú csillagos békegalambos kommunizmusuk főszerepét rám osztva maguk helyett. Árvay apja folytatta Róza-Babi lányával elmondása szerint az apokalipszist végtelenre, akár Hámori Ildikó Pandorás lányával, Pandora szelencéjével, amivel engem támadtak meg egyedül, vagy a Rózsái az Istenhívő sátán népének összes vallásával a gyilkosoknak, együtt kezdtek mind a kommunista vasfüggönyösökkel Varga-Varsányi nevekkel, Gulyás kis fehér kutyás özönvizével, amivel kergettek engem az utcákon, Bartha kommunizmusával, Tanács perecesi tik sem vagytok magyarok kivégzőgépekkel tanácsot rendeztek be akkor, főtanácsnok a lyukas szívü világ-könyvtár tulajdonos, szintén ide van berendezve, hogy nálunk volt, jelenleg utolsó ember áldozó volt, nem tudta, hogy én voltam Vénusz, akit egykor megtámadott, Illés megsebesítette a szívét, amiért ismét támadtak, hogy lyukas a szíve az egészségügyi ellátottnak. Rengeteg kommunista kor van itt berendezve Kiss Ferencek vörös kommunistái és futballjuk mellett. Ezek mind egyszerre indultak a termékenységi új-kígyósi kízóm nemi törzseivel, mint Rákóczi téri áldozóimmal. Mivel szét vannak a világban, így mennek tovább nevekkel, könyvekkel, mint Hunnia börtön tagjai a világ apokalipszisén. Hazaszeretőek a Hunnia börtön Erikái, Ildikói, ami miatt megtámadott folyamatosan engem a börtön elme, főszerepüket rajtam végrehajtva, bár nagynéném is kézzel mosott a józsefvárosiak helyett születésem előtt már. Lehet hazaszerető az új háromszoros történelmet írók felvett nevű állandó apokalipszise, én nem vagyok az már, mióta tudom, hogy lezárták a határokat a fogadásomra, lemészárlásunk, csonkításunk, gyalázásunk miatt Benkő Lajos angyali ellensége állandóan az Omegának égi kísérettel sorsának folytatásaképpen anyámmal, akit születése óta áldoztak meg a kurvák miatti állandó támadással gyerekként meghagyva őt. Vártak Vénuszra, a Benkő sorssal is.
Berendezték Ózdot D ötszázas Rákóczi téri jelével Csepregi Éva népének főnix néven lírai karámként, áthozva ide Judy Garland landoló Rákóczi terét, megtámadva engem azért, hogy Yudi Garland Oz a csodák csodája főszereplője felpuffadt, mint Rákóczi téri egyik állandó apokalipszis végrehajtója, akár az elvivők egyike a Józsefvárosból, Elwis Presley, világ gazdagainak egyike. Ózdhoz berendezték a 666 hamis próféta, fenevad, genyó istán hármas homlokjelöléssel csapásait már 81 éve, azóta jár körben rajtuk a két Müller, meg az összes cigányát az országrészeknek, Ízisz áldozásomhoz, mely csak egy az Uniós Pszichografológiájukból Weöresék átal, Müller baráti köre szellemi kivitelezésében.

A tíz emeletesből elköltözött az ismeretlen turulmadár elméletes sánta Pálffy Gyula családi házba, megnemesedve, megtisztulva a régi Molnár Ibolyával, Benedekékkel közösen engem ismétlésben is megáldozó Jakubcsek Gabriella helyett meggyalázók egyik képviselője bandájával, melyekkel szétlopták a várost. Mátainé Katika már ekkor majdnem ötven éves volt, aki régi adósom, mert annak idején a mohazöld Zirkuli Katalin könyben megírottakkal együtt nem engedte, hogy engem valaki szeressen, ezt visszaadták nekem helyette, engem nem engedtek ismét szeretni anya által. Szerelemvonatját jelentette a nemi gyalázóknak, amit Demjén Ference Rózsi néven állított be Miskolcról, mert a Rózsi a legnagyobb feszületem lett Bodor űrpusztító helyett Ízisz néven.
Pálffy Gyula apa túlélőjeként születésem óta belőlem élt, mint a sántaként kiválasztottak egyike,amivel kezdtek a bölcsődében születésem után, engem támadva meg, mert a Hunnia börtön tagjai nyomorékok lettek tetteik következményeként. Mátainé Katika egyik utitársam volt a szerelemvonaton, amit nem értettem.

2003-ban jártam cigiért a Mol benzinkútra éjjelente néha, amikor elfogyott, mert éjjel-nappal írtam a könyveket, melyeket éppen végrehajtottak érthetetlenül, mert nem bírtam felfogni, mi történik velem, szedtem le a tort ülő Rákóczi téri színészek plakátjait az utcákon, hogy összegyűjtsem őket bizonyítékként a megjelent napilapokkal, hetilapokkal együtt, mert nyíltan ünnepelték a halálomat.
Egyszer a benzinkút kitette a táblát, hogy leltározik, majd mikor hazafelé jöttem, jött két lány, mondtam nekik, honnan jöttem, úk is ott jártak éppen és nekik kinyitott a benzinkút. Ilyen és hasonló állandó értelmetlenséget kellett átélnem boltokban, meg mindenfelé a városban, mint a polgármesteri hivatalban, ahol nevettek engem, lefotózva személyi igazolványhoz, hogy úgy nézek ki, mint anyámnak az anyja, Begala Julianna, akinek ez a népe, a Rákóczi tér, rajtam hajtották végre ismétlésben a sorsát, két fiának, Erdei Tibor Zukinak és Jancsinak is, Vénusz áldozásból tanult Jancsi főmérnöknek, bejárva az egész világot, ide van téve a neve, mikor pár éve ismételtek, a városban a legnagyobb házat építette meg.

Zuki, a kisebbik fia Begalának Erdei néven, amelyik egy zeneszerzőtől született, akit a németek a szibériai jégbarlanba vittek megfagyni. Zukit a fasiszta elvitte az újhelyi rendőrséggel a Kopaszka-hegyre és összerugdalta,mert azt hitte, hogy zsidó volt. Wagner volt a zeneszerző neve, akit megöltek a fasiszta népei. Ilyen félreértések miatt ölték meg az emberiséget. A Kopaszka-hegy egykori farkasról volt berendezve, melyből sok farkas lett, Piroska én lettem kiskoromban piros ruhában, táskával és kalapban Oszwald Marika helyett tudtukkal, áldozásában Vénuszként Németországnak, amelyik a médiájával RTL klubjaként a miskolci II-es elmeosztálynak mészárolt le minden szereplője helyett, főleg a mesék voltak sajátjai. Ezért mutatták be nevetve a német RTL klubban a Piroska és farkas találkozóit gyalázatával Kék és fehér című dala alapján a földönkívülieknek miért nem kell a jó, miért kell a játék, ki vette el a szívemet, ha sírok, kinek jó, sírjatok népek, sírjatok Istenek, mert ilyen tüzet hatalmasat nem olt el a hó. Nem tudni, egykori Jézusa a háromszor meggyalázottnak kinek énekelt, miért hitte, hogy tűzben pusztulnak el a gonoszak, mint ahogyan sokan mások, de ezt szó szerint a Bertalan utca 14. szám alatti földszintes lakó fehér konyhabútort építő a selyemréti buzik ügyvédjével ismételte rajtam fertelmével Szulák Andreának a II-es elmeosztályukról 1995-ben hozva a róka szabadköművest, a farkasát Sándoroknak, a turulmadarat és varjús könyvismétlőket ide rendezve őket új-zsidókként hatágú csillagjelükkel.

Zuki nevével egy világ teremtési kezdetet kezdtek el, cukor jeletnéssel a média által, amit már elfelejtettem, tény, hogy a mini baba a teremtési kezdet volt, utána jött a mini néger baba. Zukit a szigorított fegyházba zárták egész életére,mert Várkonyi követte a nőket az utcán, helyette mindig Tibort ültették le. Várkonyi piros földönkívüli volt, újhelyi űrhajóval járók népe, mint az engem itt kivégezni akaró Tiszolci, ahányszor Zukit a börtönből kiengedték, Várkonyi fogadta, ismét vezette inni, nők után járni. Tibi egy báb volt a Piros Piri hálózat kezében. A Bertalan utcai tíz emeletesben lakók ismételték Tibinek a sorsát, kiabáltak nekem le az emeletről, nem értettem, mi történik itt, akár Jancsi megszületése miatti támadásomat a Győri kapui Balázsné utcanépe által. Begalát megerőszakolta Benkő Lajos angyal férjétől való válása után az orosz felszabadító genyó hadserege a Bertalan utcai ötágú csillagosoknak vaskori Rákóczi térként, Jancsi született belőle. Ekkor az újhelyi Rákóczi tér megtámadta a bulgárföldi kukoricásban Balázsnét a Győri kapuból, Jancsi nevet kiabálva neki. Ezt ismételte Miskolc polgármesteri hivatal nevetve, azon is, milyen fekélyekkel, csapásokkal gyilkolnak, hangosan sorolva a személyi igazolvány csere irodájában 2003-ban. Jancsit felvállalta az orosz Rákóczi tér, áldozásommal iskolázta be. Így lettem én az újhelyi és a miskolci Rákóczi téri vasfüggönyösök vastrágyájának lemészároltja, mert mindent, ahogyan kiabálták a piros kocsival magukat jutalmazó nővérei a megyei kórháznak végleges lemészárlásomkor, megcsonkításomkor, hangon elvétele mellett Balázsné Győri kapui Hunnia börtöne hajtott végre, beleértve a pusztítók, vadállatok, buzik választását a kurváktól, állandó támadásunk mellett születésem óta. Károly utca, Gyula utca, Győri kapu teljes egésze a Hunnia börtön gyilkosokat jelentette, amit mondtak, mikor idejuttattak maguk közé azzal, kiadva az Észak-Magyarország újságában a kommunista elmeosztálynak, hogy itt tizen gyalázzák meg egyszerre az utcanépet.
Ha nem hoznak ide, lemészárolták volna egymást, ahogyan az ózdi feketemágusok megtámadták a kommunista elmeosztályt a házában, lakásában, ezt jöttek nekem mondani, így változott meg Miskolc, amelyik akkor még vaskoriként a II. legnagyobb város volt a Hunnia börtön határain belül, mert tisztázzuk még egyszer, mi németek voltunk, árják, akiket a vörösek lemészároltak kakasként, két család maradt, a Tolcsvay és a Szaszák, akikről nem tudtak. Az összes többi rokonság, mint oláhok, svábok - áldozásomban vettek részt a károlyfalvasiak most is, Révész utcára voltak téve egész Bodrogközzel, hogy születésemkor nálunk voltak. Tatárok, minden nemzetiség, beleértve a diafilmek vetítésekor népviseletbe öltözött falvakat, amiket később Kósa könyvben adtak ki, két Kósa ismételte a Hunnia börtönből áldozásommal, egyből a matyókkal kezdtek a táncfalfesztivál vasfüggönyöseivel, hogy idetartoznak a szlovák és többi kisebbségekkel együtt. Kósa debreceni polgármesterként minden kiabálása ellenére, hogy skizopren könyvet ismétlők egyike, folytatta az apoaklipszist, mint a többi politikusa a Hunnia börtönnek 58 éven keresztül hosszabbítva a nyugdíjas megtisztultakkal a 81 évet.

Kész cukorhegy lett Zuki nevéből, egész teremtési hálózattal átszőtt világegyetem.

A Bertalan utcai névtárat a lakók folyamatosan ismétlik, hajtják végre, amit mondtak, amikor idehoztak, hogy már sokan elköltöztek, azóta unokáik vannak, hiszen 130 éves állandó apokalipszisüket ismétlik nevekkel, politikusokkal, művészekkel, lírai karám tagokkal, Rákóczi tér és Uniós központja csillagaival, jelecskéivel, köztük minden országgal, Egyiptommal, Bulgáriával Bolgár név berendezésével, Vietnámmal, orosz kommuistákkal, kínai kommunistákkal, argentin kommunistákkal, felfoghatatlan kommunista ötágú csillagos nemi csapással, a Varjús hatágú új világ-könyvtár népét is hozzátéve 1956. óta. Felfoghatatlan országrészt fogtak össze a nagypán nevéhez írt Pszichografológiával, melynek betegségeivel születésemkor kezdtek támadásommal egyből a szülészeten, hogy én kurva vagyok, így kezdték hetven évre visszament időben Ginával, Molnár Rózsával a Szendreis István a király történelmüket. Nagyon komoly gyalázatos csonkításokat hajtottak végre különösen Farkasok, Kecskések helyett, Tóth atyafiakkal együtt kakasként engem áldozva egyedül utolsó magyarként, egyiptomi szomszéd helyetti Inninként, mindenemet elvéve, Íziszként, annak ellenére tették ezt, népes kamionos társaság függvényében együtt Felsőzsolcával, szirmabesenyői állandó központjukkal, hogy az egyiptomi Időfolyó népe mindig szellemvilágot jelentett, amit filmben is beállítottak, vagyis tudták, hogy Egyiptomban a magyarok játszották a korokat mindig világ-könyvtár részeként. Így is állították be Ízisznek Szabó Erzsébetet Richard Burtonnel, hogy a Hunnia börtönt jelentik az egyiptomi korok is az összes történemli korral együtt, kezdve a kőkorszaknál időnként, ahol már minden egyebet, életet felszámoltak, megvan a kőkorszaki szaki főszereplői gárdájuk is, amivel engem fogadtak, majd ismét Idegenahngú Éva könyvük után kőkorszak következett volna Vass Tibor spanyolnáthás Vénusz áldozó könyvecskéje szerint a Herman Ottó múzeumnak, ahol be is mutatták derültségükre.

Ártalmatlannak látszik most Miskolc, ha valaki végig megy rajta. Csodálatos a környék, melynek neveit a Hunnia börtön filmjei őriznek, akár az újhelyi Hegyköz térsége, szép kirándulóhelyekkel, melyek nagy része, mint Kékedfürdő teljesen kihalt volt gyerekkoromban, állandó medve kommunizmus ismétlésének helyszíneiként, melyet most apával, mint Spartacus természetjáró csoport vezetőjével ismételtek, én voltam Kata, a medve teremtője az írások szerint. Szamosvölgyi egykori zsidó szövetkezet Lantos sakk-kártyához tartozó - ezt is ismételték sokan - jelenleg Vénusz áldozó az összes zsidójával a szövetkezetnek kivétel nélkül építi Sátoraljaújhelyt, hiába minden szó, hogy itt lakott Szamosvölgyi, születésem óta engem áldoz, folytatja az apokalipszist a város Rákóczi téri jegyzőnőjével, Gyuszika Borsodivánkára zárójával a rendőrség mellett, mindenféle diagnózis nélkül, olyan tett Magyarországtól, amit nem lehet felfogni, hogy minden törvényt áthágott, emberiség ellenes vérfürdője végrehajtása közben.

Nem sejthető, csak nekem mondták, hogy a szarkahegyiek 1998-ra tetőt cserélték, a nácik, húsállatok, barakkos legyek, melyek most is értelmiség legyőzést hajtottak végre, Vona Gábor népeként, egymás mellett laknak az 1956-os jelenleg forradalmás szívkivájókkal, ballonkabátjában járt arra Visnyeiné állandóan, akkor ismételték a Köztársaság utcai lakók névtára alapján a Köztársaság tér című könyvet is. Kádár nem idetartozott, a könyvét tőlem ellopták, neve felvételével csatlakozott Kádár Katás áldozásomhoz a Hunnia börtön részeként, melyet folytattak a Rákóczi térrel ismét menetelve a szocialista korhoz Lenin korához 1848-ban Sárikával és Hajnalkával, főszereplő helyetti áldozásommal, hangom elvétele mellett az Országos népdalfesztiválon, ahol Béres volt a zsűri, még őt is eltüntették, mert hallott engem később, így mentek a Ki Mit Tud-ba a népdalénekesek, egyikőjüknek elment a hangja, ennek ellenére túljutott. Árvay szerint a Bertalan utcai 130 éves emberiség ellenes csonkítóknak, gyalázóknak 1995-ös bibliai apokalipszis rám szállításakor el kellett volna pusztulniuk, a bérháznak szét kellett volna mennie, ezt követően Káli Sándor orosz kommunikációs tehetsége az árnyékoskertnek, amelyik tor ünnepet rendezett hosszú éveken keresztül a nyugdíjas korú Rákóczi térnek, megtisztulva, emberré válva mulattak éjjel-nappal, hatalmas nyugdíjakkal, dicsekedve jólétükkel, külföldön élő családjaikkal, unokáikkal, melyek fő állásokat töltenek be, Csillagmedvét megáldozva 18 éve a szőkék, vörösek, hitelesek helyett állandó szorongásom közepette folytatták az áldozásunkat, mégpedig oly módon, hogy volt, hogy két tojás volt itthon, összevesztünk rajta, főzzek, vagy megengedjem, hogy Csillagmedve elfogyassza a a tojások egyikét. Összeuszítottak minket a nyomorban, akár a Tatárdombon, az Ikerházban, ahol megtámadtak a kék ufók úgy, hogy nem tudunk gondolkozni, egymás ellen beszéltünk, felfoghatatlan volt, nem tudtunk magunkon uralkodni.

A Gabriellák, Mariannák, meg a többi névtára a gyalázóknak semmiről sem tudva rendel orvosként, művészként, mikor kérdik, hogy mi történt velem, nem tudok mit válaszolni, hogy belőlem lettek emberré nemesedve, mert nemi csapások lettek volna.

Nyugodtnak látszik a város, bár tudom most már, hogy minden lakásban skizopren könyvtulajdonos lakik kíséretével, amelyik minden előnyt megad neki, vagyis tisztességtelen minden, amit elértek eddig, meg renteteg börtön gyilkos, buzikkal, amelyek 18 éve itt is megtámadtak, hatalmas erővel, feketemágiájával a Hunnia börtönnek. Az ufóknak leírhatatlan erejük van, bárkit megbénítanak, vezetnek magatehetetlenül, úgy, hogy semmiről sem tud, nem hipnózis az erejük, hanem földöntúli hatalom, amivel folyamatosan többszáz éve kíséreteként a Hunnia börtönnek visszaélnek. 2004-es kivégzésem óta fesztivál városa Müller Péternek Oláh Ibolya Magyarországával a romániai ózdi cigánytelep menhelyének, mint nemi kivégzőknek Kati nevén Kernék börtön mészárosainak, a Ki Mit Tud-osoknak. Mit lehet mondani, a megyei kórház a sötétkapus dögök, indiai cigányság, parabrutális Horn Gyula és Bestia béka formájú népe kíséretében mészárolt születésem óta, ez a tik sem vagytok magyarok kivégző hálózata a szociális osztályoknak, Gyarmati Andrea óta.

A 130 évvel ezelőtti városból semmi nem maradt, álmosfüzetek szerint mi jöttünk hárman ide elsőként, vagyis vannak itt elsők, melyek Taj kártyáját én megkaptam, akik a hegyen keresztül érkeztek ide a szürke bérházába Kiliánnak. Ugyanúgy nem maradt semmi Atlantisz elsüllyesztése és földrengése után Amerikából, én voltam az első, aki arra járt, meg egy rettegett földönkívüli nép Malek elmeosztály teremtője mellett. Borzalmas a gondolata annak, hogy a média megszületteti a sajtos női formáit a Rákóczi térnek Angliában legyekkel együtt, s hogy ezt követi már gyerekkorom óta hatalmas újságírói seregével, körberajongatva őket, a Sajtosak már nyugdíjasok, az utcanéppel együtt fő állásokat töltenek be, mivel Angliában nem maradt értelmiség, ázsiai orvosok rendelnek, hatalmas pusztítása ez Miskolcnak még a Vörös oroszlános horroros népe mellett. Minden református sorsát rajtam végrehajtották, ide vannak rendelve Bodorné Ágneshez a világ Halak szülöttjeivel együtt, Ábel Anita Szomszédok filmjével együtt Horvátoknak, sziklai hálózattal együtt, melyeket 2004 óta tisztították a koldultatásommal.

Az angol meggyfürtös vén mohó teremtő meggyszín ruhás Vénusz áldozata is én voltam, melyből horror tört ki a szekrényekből, Dorothy Livesay versét Cseh Károly hozta nekem, ő tudott mindent. Néha más jött hozzám helyette, amit Müllerék ismételték eldobva a földre kockás sapkáját a bulgárföldiek elé, vagyis a Rákóczi tér támadott meg Kaffka Margitja miatt, hogy Ady ment rá, ahogyan mondták nekem. Mindent ismételtek, mindenért engem támadtak, nemcsak a torzulásaik, kinövéseik, ráncaik, hangjuk, nagy hasuk, fogtalanságuk, betegségeik, komfort nélküli házaik miatt.

A születéserm előttig végrehajtott apokalipszise Miskolcnak az I-es világháború után megrendezett Trianonnal, mely már saját 130 éve betelepített szlovákiai, ausztriai, romániai, bolgár, horvát, lengyel, német, spanyol, finn, svéd, argentin, orosz, egyiptomi felfoghatatlan módon titokban végrehajtott likvidálása után a lakosságnak beépített nevével a hunnia skizopreneknek folytatva az apokalipszist trianoni sátán bibliai olvastatással valakinek, ugyanúgy, hogy velem, vágták szét Magyarországot.
Pár régi trianoni maradt német néven, amik engem megáldoztak a családommal születésem óta.

A Bertalan utcai Pszichografológia alapján megrendezett világháborúk részeként mint írtam sajátja volt a német hadsereget halálba vezető, gyilkossá tévő Hitler gumifiguraként, ahogyan Nacsi, vagy Bagi bemutatta a médiában a Borsodi sörgyáras sörrel kapcsolatban, sajátja volt az ellenségként behozott orosz hadsrege a semmiről sem tudóknak, melyekkel jöttek együtt a Bertalan utcai genyó Isten nemi bombái, mint asszony gyalázók, nem lehet erre mit mondani, hogy rajtam ismételtek, a két város Rákóczi tere, felfoghatatlan, nem is akarok soha kijózanodni,mert nem bírnám elviselni azt,ami történt.

Turcsányiékkal van berendezve a genyó istene Ózdnak, Nagy Feró népét jelentik, már Tádé Jézusos idejében egykori Talmudnak nemi szervével aratott szép szóval mondva, ezt mutatták be neki az 1976-os Beatrice koncertjén. Turcsányi helyett azóta én vagyok a genyó, 18 éves korom óta, azóta tisztul, bár születésemkor ott voltak nálunk valamennyien a két utcából kíséretükkel. 1995-ben Müller Péter cigányaival a nyári konyhában éjjelente verték az üvegeket, rettenesen féltem. MIután idehoztak lakni, hajnalban csörömpölt az üvegekkel, akkor jöttem rá, hogy miatta támadott meg Müller folyamatosan genyónak nevezve engem, majd jöttek a betegségei, mint érszűkülete, cukorbetegsége, annyira megtisztult mára a feleségével együtt a Hunnia börtön képviseletében szőkeként, bibliai olvastatásban elmarasztalt egyik genyózomként egyensúlyzavarral leszázaéákolva fiatalon, amivel kezdtek 1983-ban, hogy nem tudtam többé kerékpározni. Már nem használja ki a férjét, megváltoztak a férjüket kihasználók Gabriellákkal együtt a halál népből, mint reformátusokkal, amik további jó puffadást kívántak nekem, építve a jövőt. Az alkoholisták helyetti áldozásunkat öcsémen kezdték el Deák Bill Gyula fél lábbal Bródyék által megalkotott testenyészet kezdetével az Időjelek állandó feszületeseként elméletben, gyakorlatban mindenkit megtámadtak, mint Titot az egy lába miatt az elmeosztályaikkal. Nekem nagyon rossz a májfunkcióm, Kovács Gabriella mondta először, mint idegosztály főorvosa a börtön Hunnia elmétől, hogy neki már neve is van a cigánytelepen, meg meg van dagadva a májam 1998-ban. Annyit mondtam neki, hogy kígyó van a fülemben, ami állandóan mozog, erre gondnokság alá helyezésemet kérték az antisz-ükkel, mert az antsz-ét bízta meg a gyámügy a börtön Hunniának kivizsgálásával annak, mi történt Túri Ferenc osztályán. Éppen áldoztak már ismétlésben Kovács helyett, mint nemi csapása helyett az egészségügynek, előzőleg jött hozzám valaki és mondta, hogy meghalt az idegosztály főorvosa, s ezt vele hozták összefüggésbe.

Németország négyes összetétellel áldozott meg. Egyszer a médiájuk a meseszereplők helyett, másodszor a trianoni régi sátán népe, mint amik Hunnia börtönnel lezárták a határokat, harmadszor az Uniós Pszichografológia távol-keleti szörnyekkel, pusztítókkal minden főszerepben, negyedszer minden vallása kivéve az adventista eredeti központját azoknak, akik nem ártottak. Már ez is nagy szó, hogy valaki nem ártott. Sátán népét jelentik.

Spanyolország teljes egésze sárga színében a miskolci világvégi állandó Időjeleknek Spanyolnátha folyóirat mellett sárga halált jelent a régi jeruzsálemi teremtői által Bródy Jánosnak, nincs ilyen nép, nincsen szükség többé spanyol sárga halálra és pusztítókra.

Románia ró a mánia többmillió éve már boszorkányával, amelyik mindezt végrehajtotta, szörnyetével, amelyik miatt madárszám lett, fekete seregével Hunyadi Mátyásnak, hollófekete hajú szépasszonyaival, amik helyett lemészárolt engem, lezárva a Hunnia Magyarország határait fogadásomra, felfoghatatlant hajtott végre.

Olaszország cigányok Rákóczi tere a kiadott Új Bekezdés könyve szerint, együtt vannak a Hunnia börtön Sophia Loren féle Rákóczi terével, a skizopren könyvszereplőkkel, mint az atlantiszi aranyhalak Ginával, amelyik miatt vissza mentek időben születésemkor, én lettem lolobrigida, Keresztapa népe, ennyiből áll, ott már nagyon régen nincsenek emberek.

Görögország egykori Időjelek tigrise likvidálva lett valamiért, indiai cigányság lehet ott is, mint Törökországban, Braziliában, minden országban, ahol kőkorszakkal kezdtek, vagy eltüntettek mindenkit titokban, úgy, mint itt. Európa nincsen Miskolcnak köszönhetően, s még csak tapogatják, hogy Magyarország is megrendezhette az I. világháborút, holott mindegyikért a felelős, ami eddig történt.

Franciaország születésem óta áldozott meg Vénuszként, be is jöttek a Pszichografológiai jelecskés üzletei ide a Bertalan utcai Uniós központhoz nagypán nevéből létrehozott népekként woody Allen perverz népeként, melyek a Hunnia börtön világ-könyvtárának állandó végrehajtóiként engem törtek össze nagy kőnek lökve először Benkő égi koncert a mennyben sors ismétlésében maguk helyett, Koncz Zsuzsa pisiszaggal kiválasztott szaturnuszi kommunizmus főszereplőjével kezdtek Hunnia lezárt határain belül a börtönével. A piros és kék ruha áldozáskor történő bekontyolásakor Benkőknek, nekem ismétlésben a vörös és kék földönkívülieket jelentette a sátán bibliájából, melyet Bródyék ismételtek.

Egyiptom teljes egésze innen van, az egyetlen túlélő Ré napisten 1995. óta volt itt velem, együtt ütöttek le vele a szomszédok a fürdőszobában, kiszaggatva az oldalamból egy darabot, széttapodva véglegesen a lábaimat, összeestem a fürdőszobában Rével, aki helyettesítette Zét, aki elment segítségért, mint egykori űrlénye az állandó világ-könyvtár végrehajtóinak, amit tudtak, mert írtak neki 2001-ben a Borsod Online fórumán, megszólítva a nevén. Karácsony előtt megjöttek az amerikai négerek, köztük Martin, egyikük átrendezte a szobát velem, hogy emberi körülmények között étkezzek, segített kitakarítani a konyhában majdnem 18 év után,mert nem tudtam járni, nem tudam megállni a kádban, nem tudtam közlekedni, buktam fel, egyik csapásaként az új-kígyósinak a melleim alatt körben, Staller népeként, amelyik összepisilte Európát, rengeteg kígyója mellett a Hunnia börtönnek. fejem összes csapásával, folyamatosan kapott földönkívüli csapásaitól az összegerjedt energiáknak, ahogyan csúfolt engem a Borsod Online 2001-ben, a szürkék támadtak meg Romániából még a Dudások óriás polip csapása mellett agyi defectként. Fejem csontozatát összetörték a Rákóczi térrel, recsegett-ropogott állandóan, míg a bal fülem törésénél fogva a két fülemben mozgott a börtön óriás boája, amivel a sátán bibliáját olvastatta velem 1995-ben.

Sátán népéé volt a világ, világ uraként engedte a Hunnia börtön teremtője uralkodni a szörnyeteget, a kígyó csak támadási állatként érvényesült nála. Ennek a végéhez értek születésemkor, azzal vártak, hogy nincsen férfi a világon, akit én nem ismerhettem.

Zuki-Tibi egészen kicsi koromban hívott Kátyinak, Tolnay Klári egykori Rózsa idetartozva a Bertalan utcához feketemágiájával a Rákóczi tér egyik földönkívülije volt. Nevével kezdték el egyik vallását az ózdiaknak, Kátyival a falusiak helyett megáldozni engem, melyet folytattak 1983-ban a szőrösök kitermelésével, az összes reformátusával az Illéséknek sátán bibliájaként. Minden faluról kitermelt Vénusz likvidálásból ered, hatalmas gazdagságaikkal együtt, autóikkal, utazgatásaikkal, minden pillanatban más paraszt helyett mészároltak minket fényevésen tartva, hogy ha ők nem szarnának, a városiak nem ennének. Most nem a polgárokat bántották, hanem az utolsó embereket.

Zukorhegy közösségi oldalával tisztítja a világot 81 éve tartó penitenciás nemesedés véggel kívánja lezárni a Hunnia börtön világ-könyvtárának a végét egyetlen nagy közös áldozásunkkal. Mindenki művész, celeb, szeretet puszi jár nekik mindenért, amit eddig tettek.

Írok, nem gondolkozva, rengeteg iszonyat és fertelem áldozataként, arra gondolva, hogy talán nem játszanak, valakik vissza tudják adni a csontozatomat, fogaimat, Ínnyemet, hogy ne legyek öngyilkos, mielőtt összezárulna végleg a torkom. A Hunnia börtön elme országból ezer főt érdekelt mindig, mi történik velem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: polgármesterként, táncfalfesztivál, megtisztultakkal, lemészárlásomkor, értelmetlenséget, szerelemvonatját, elmeosztályukról, apokalipszisüket, ballonkabátjában, feketemágiájával, magatehetetlenül, magyarországával, sátoraljaújhelyt, koldultatásommal, földönkívülieket, folytatásaképpen, szépasszonyaival, homlokjelöléssel, végrehajtóiként, árnyékoskertnek, magyarországtól, országrészeknek, meggyalázottnak, könyvismétlőket, csillagjelükkel, helyettesítette, összeuszítottak, bekontyolásakor, főszereplőjével, kivégzőgépekkel, szerelemvonaton, károlyfalvasiak, feszületeseként, reformátusokkal, kivitelezésében, utazgatásaikkal, lakók összes, nagyobbik lányommal, karbantartási költségek, diófa asztal, sakk-kártya kezdetével, apokalipszist végtelenre, kommunista vasfüggönyösökkel, lyukas szívü, egészségügyi ellátottnak, termékenységi új-kígyósi, világ apokalipszisén, börtön elme, józsefvárosiak helyett, kurvák miatti, csodák csodája, elvivők egyike, Kátyi Tolnay Rózsa, Simon Ilona Hunnia, Simon Ilona, Bródy János, Hámori Ildikó Pandorás, Kiss Ferencek, Benkő Lajos, Vártak Vénuszra, Berendezték Ózdot, Csepregi Éva, Judy Garland, Yudi Garland Oz, Elwis Presley, Uniós Pszichografológiájukból, Pálffy Gyula, Molnár Ibolyával, Jakubcsek Gabriella, Mátainé Katika, Zirkuli Katalin, Demjén Ference Rózsi, Begala Julianna, Erdei Tibor Zukinak, Begalának Erdei, Oszwald Marika, Vénuszként Németországnak, Szulák Andreának, Piros Piri, Balázsné Győri, Bulgáriával Bolgár, Molnár Rózsával, Szendreis István, Ízisznek Szabó Erzsébetet Richard Burtonnel, Idegenahngú Éva, Vass Tibor, Herman Ottó, Gyuszika Borsodivánkára, Vona Gábor, Kádár Katás, Káli Sándor, Müller Péternek Oláh Ibolya Magyarországával, Horn Gyula, Gyarmati Andrea, Bodorné Ágneshez, Ábel Anita Szomszédok, Dorothy Livesay, Cseh Károly, Kaffka Margitja, Nagy Feró, Tádé Jézusos, Müller Péter, Deák Bill Gyula, Kovács Gabriella, Túri Ferenc, Uniós Pszichografológia, Időjeleknek Spanyolnátha, Bródy Jánosnak, Hunyadi Mátyásnak, Hunnia Magyarország, Sophia Loren, Koncz Zsuzsa, Borsod Online, Tolnay Klári,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Láttam, ahogy elballag a nyár  Facebookon kaptam  Gazdag aki  230 éve született a legnagyobb...  289 az új fertőzött, elhunyt 5...  Kislány napraforgók közt  Valami szépet  Mai mosoly  Bíbor kasvirág  Kegyelem és békesség  Facebookon kaptam  Saját erőnk és bölcsességünk  Facebookon kaptam  Hogy milyen az ősz nélküled?  Facebookon kaptam  Bolond szél fúj  Facebookon kaptam  230 éve született a legnagyobb...  Kékvércse  Virágzó fa  Mai harmónia kártyám  Az örökkévalóság kapuja előtt ...  Aranyosi Ervin: Legyen az élet...  Facebookon kaptam  Szégyen  Gazdag aki  Kislány őszi levéllel  Kislány napraforgók közt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs ildikótó...  Kassák Lajos: Szüret előtt Rig...  Őszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az örökkévalóság kapuja előtt ...  Kellemes délutáni pihenést  Közbenjáró  Örökké  Boldog Névnapot Dia!  Hormonegyensúly megteremtése  Facebookon kaptam  Bálványimádás  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Őszi dekoráció  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Harmonia.......  Korhatár nélkül  Őszi kép  Anyám magánya  Lelki béke  Nagy dolgok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bibliai igazságok  Harangláb virág  Hormonegyensúly megteremtése  Dús tőkék ontják fürtjeiket  Nagy dolgok  Dália  Konfliktus  Bárány és farkas  Facebookon kaptam  Virágzó fa  Próbák  Mai napi mosoly.....  Kihalt erdők .  Kegyelem  Őszinteség  Szüret idején  Próbák  Szinpompa  Aranyosi Ervin: Mennyi?  Csendélet a szőlőhegyen  Facebookon kaptam  Próbatétel  Asztmára és más légzőszervi pr...  Őszidő  Virágzó fa  A szüret kemény munka volt  Facebookon kaptam  Harangláb virág  Facebookon kaptam  Korhatár nélkül  Facebookon kaptam  Vadludak  Jó éjszakát!  Mai napi mosoly.....  Facebookon kaptam  Boldog Névnapot Dia!  Az élet esős idők sorozata  Öröm  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A szüret mindig jó hangulatban...  Facebookon kaptam  Kegyelem és igazság  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni pihenést 
Bejegyzés Címkék
lakók összes, nagyobbik lányommal, karbantartási költségek, diófa asztal, sakk-kártya kezdetével, apokalipszist végtelenre, kommunista vasfüggönyösökkel, lyukas szívü, egészségügyi ellátottnak, termékenységi új-kígyósi, világ apokalipszisén, börtön elme, józsefvárosiak helyett, kurvák miatti, csodák csodája, elvivők egyike, összes cigányát, ismeretlen turulmadár, régi Molnár, mohazöld Zirkuli, nemi gyalázóknak, legnagyobb feszületem, sántaként kiválasztottak, bölcsődében születésem, megjelent napilapokkal, benzinkút kitette, polgármesteri hivatalban, egész világot, legnagyobb házat, zeneszerzőtől született, szibériai jégbarlanba, fasiszta elvitte, újhelyi rendőrséggel, zeneszerző neve, fasiszta népei, miskolci II-es, mesék voltak, földönkívülieknek miért, háromszor meggyalázottnak, selyemréti buzik, róka szabadköművest, farkasát Sándoroknak, világ teremtési, média által, mini baba, teremtési kezdet, mini néger, szigorított fegyházba, börtönből kiengedték, orosz felszabadító, újhelyi Rákóczi, bulgárföldi kukoricásban, személyi igazolvány, orosz Rákóczi, miskolci Rákóczi, piros kocsival, megyei kórháznak, kommunista elmeosztálynak, ózdi feketemágusok, kommunista elmeosztályt, vörösek lemészároltak, összes többi, károlyfalvasiak most, diafilmek vetítésekor, matyókkal kezdtek, táncfalfesztivál vasfüggönyöseivel, többi politikusa, nyugdíjas megtisztultakkal, lakók folyamatosan, nagypán nevéhez, király történelmüket, egyiptomi Időfolyó, magyarok játszották, korokat mindig, egyiptomi korok, összes történemli, kőkorszaknál időnként, kőkorszaki szaki, újhelyi Hegyköz, medve teremtője, írások szerint, összes zsidójával, szövetkezetnek kivétel, város Rákóczi, rendőrség mellett, szarkahegyiek 1998-ra, 1956-os jelenleg, könyvét tőlem, szocialista korhoz, bérháznak szét, nyugdíjas korú, többi névtára, gyalázóknak semmiről, ufóknak leírhatatlan, romániai ózdi, megyei kórház, sötétkapus dögök, szociális osztályoknak, hegyen keresztül, szürke bérházába, rettegett földönkívüli, , ,
2021.08 2021. Szeptember 2021.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 36 db bejegyzés
Összes: 6987 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 57
  • e Hét: 549
  • e Hónap: 5760
  • e Év: 82133
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.